Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesut Bakkal'ın Gaziantep hesabı

zaralı19
29.09.2010, 14:53
http://image.tumspor.com/photos/932652803.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Şimdi her şeyi bir kenara bırakıp, Gaziantepspor maçıyla tekrar bir başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi.

Bakkal, kulüp tesislerinde, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un idmanında yaptığı açıklamada, şu anda ligde hedeflerinin, bekledikleri puanların gerisinde olduklarını söyledi.

Manisaspor ve Trabzonspor maçları hariç, oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını ifade eden Bakkal, ''Beklentilere tabii ki cevap veremedik. Lige Galatasaray maçıyla iyi başladık. Ondan sonra Antalyaspor beraberliği, bir anda beklentiler farklılaştı. Ligde çok zor bir dönemeçten geçtik'' diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden Bakkal, ''Şu anda herkesin puanları eşit. Biz sadece avantaj kaçırdık. Şimdi avantajı tekrar kendimize döndürmek için özellikle Gaziantepspor maçından başlayarak, milli takım arasını da iyi değerlendirip bir an önce yukarılara çıkmak istiyoruz'' dedi.

Takımın coşkulu oyununu tekrar ortaya koyup özellikle Gaziantepspor maçını kazanması gerektiğini söyleyen Bakkal, ''Çünkü artık kaybetmeye tahammülümüz yok. İç sahadaki maçları kazanmamız gerekiyor. Tabi uzun vadede baktığımız zaman da daha ligin altıncı haftası. Çok fazla da karamsarlığa ve her şey bitti gibi düşünmeye de gerek yok. İyi takımız. Onun için de yapacaklarımızı biliyoruz, takıma güveniyorum'' ifadesini kullandı.

Bu arada bazı şanssızlıklar da yaşadıklarını, Kamanan'ın cezası, Zita ve Hayrettin'in sakatlıkları, Sedat'ın 4 hafta cezalı oluşundan etkilendiklerini söyleyen Bakkal, şunları kaydetti:

''O sıkıntılar içinde de mücadele etmeye çalışıyoruz. Kimse mazeret üretme amacında değil ama bunlar takım oluşumunda etkili şeyler. Şimdi her şeyi bir kenara bırakıp, Gaziantepspor maçıyla tekrar bir başlangıç yapmak istiyoruz. Onun için de taraftarlarımızı coşkulu ve inançlı bir şekilde bu maça bekliyoruz. Çünkü onlar bizi desteklediği sürece biz de daha iyi motive olup daha güzel maçlar oynayabiliriz. Biz iyi takımız. Belki arada kötü futbol oynayabiliriz ama iyi takımız. İyi takım da eninde sonunda kendisine yakışanı yapacaktır.''

-ANTRENMAN-

Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde pazar günü sahasında yapacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un antrenmanı koşu, ısınma hareketleri ve istasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra takımı sarı ve kırmızı olmak üzere iki gruba ayıran teknik direktör Bakkal, oyuncularına tek pasa ve top kapmaya yönelik maç yaptırdı. Bakkal, istediği gibi pres yapmayan ve 10 pasa kadar topu kapamayan takımın oyuncularına şınav çekme cezası verdi. Futbolcuların moralsiz olduğunun gözlendiği idmana, sakatlıkları bulunan Hayrettin Yerlikaya ve Murat Sözgelmez katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Ceyhun ve cezalı olan Sedat da idmanda koşu yaptı.

58^SiVaS^58
29.09.2010, 14:54
nasilsa hep yeni bir baslangic yapmak istiyorlar ama hic yapamiyorlar:mad:

Salim58
29.09.2010, 15:07
Takımın coşkulu oyununu tekrar ortaya koyup özellikle Gaziantepspor maçını kazanması gerektiğini söyleyen Bakkal, ''Çünkü artık kaybetmeye tahammülümüz yok. İç sahadaki maçları kazanmamız gerekiyor. Tabi uzun vadede baktığımız zaman da daha ligin altıncı haftası. Çok fazla da karamsarlığa ve her şey bitti gibi düşünmeye de gerek yok. İyi takımız. Onun için de yapacaklarımızı biliyoruz, takıma güveniyorum'' ifadesini kullandı.

Mesut hoca güzel konuşmuşta her şeyi galibiyet üzerine konuşmuş.Peki hocamıza bende şunu sorayım Bu maçıda kaybedersek ne diyecek acaba,Ben söyleyim lig uzun bi maraton daha yedi maç oynadık karamsarlığa kapılmamak gerek der.Tabi birde milli maç araya girerse herşey toz pembe olur.Olurmu dersiniz fazla ümidim yok ama belkide olur.

Turan 59
29.09.2010, 15:11
Mr.Mesut şu bir gerçek ki; hesap kitaptan pek anlamadığın ortada.

DoomsDay58
29.09.2010, 15:15
İnşAllah Hocam kazanmak zorundayız bunun başka yolu yok artık eski SivasSporu görmek istiyoruz

:cool:
29.09.2010, 15:16
Her maça yeni başlangıç yapıyoruz da sonuç aynı sonuç.

özyiğido
29.09.2010, 15:20
SAĞLIK OLSUN YENİLİRSEK YENİ HOCA GELİR BİRDAHA YENİLİRSEK YİNE YENİ HOCA GELİR YÖNETİM YERİNDE KALSIN YETER!! BÜYÜKSÜNÜZ TEBRİKLER!!!

Sivmustang58
29.09.2010, 15:22
YETER ARTIK MESUT HOCA, NEREYE KADAR GİDECEK BU KÖTÜ GİDİŞ. BU SON ŞANSIN.

Sivmustang58
29.09.2010, 15:23
GELDİN GELELİ BİR GALİBİYET ALMIŞSIN, ARTIK SANA GİTMEK DÜŞER HOCA, AMA ŞUNU DA BİLMENİ İSTERİZ, KİŞİLİKLİ VE KARAKTERLİ BİR HOCASIN.

Sivmustang58
29.09.2010, 15:25
CEYHUN SANADA BİR SÖZÜM VAR, SENİN GÖREVİN GOL ATMAK DEĞİL, ASİST YAPMAK, ASİST YAPMAK İÇİN OYNASAN TÜRKİYE LİGİNDE ASİST KRALI OLURSUN.

SempaticH
29.09.2010, 15:43
valla hoca her yenilgiden sonra başlıyoruz başlıyacaz fakat daha başlamadıkmı yoksa gerçekten de yenimi başlıyoruz yavvv hocamm bu başlama nasıl başlamaysa 15 maçtır başladık halen başlıyoruz eğer bu haftada başlamazsanız sonunda biz başlayacağız haberin olsun yeter artık bu ne kardeşim rezil olduk elaleme utanında bu hafta başlayın

sivaslihakan
29.09.2010, 16:22
SAĞLIK OLSUN YENİLİRSEK YENİ HOCA GELİR BİRDAHA YENİLİRSEK YİNE YENİ HOCA GELİR YÖNETİM YERİNDE KALSIN YETER!! BÜYÜKSÜNÜZ TEBRİKLER!!!

hoca giderse yerine baskasi gelir baskan giderse yerine senmi gececen söylermisin bana sivasta baskanlik yapacak kac kisi var biz bursa ankara degiliz bu isi laikiyle yapacak kac kisi var baskana laf söylemeyin adam elinden geleni yapiyor daha ne yapsion hazirlik kampinda bile kamp dönemi boyunca takimin basindaydi herkes tatil yaparken baskan futbolcularlaydi

sivaslihakan
29.09.2010, 16:23
baskanim sana sesleniyorum böyle kendini bilmez kendini taraftar sanan kisilerin sözüne uyupta bizleri basi bos birakma sakin
en büyük baskan mecnun baskan

58 SiVaSıM 58
29.09.2010, 16:48
yollayın şu adamı hala coşkulu diyor yha

Kasim58
29.09.2010, 16:54
insallah kazaniriz kazanilmiyacak mac degil ve mesut hocanin dedigibi bu bizim cikisimiz olur.Yalniz su noktaya iyi dikkat etmek gerekiyor (TS 6-SS 1)Bu aldimiz tarihi yenilgide´de mili mac nedeniyle cok iyi hazirlanarak ts pun yada puanlar almak icin gitmistik.

halilxx58
29.09.2010, 17:11
Hocam iyi güzel saymisin su sakat su cezali diye ama sezon basinda niye düsünmedin bunlari transfere gerek yok dedin ve biz ne zaman basliycaz sezon coktan basladi 3 puan almamiz gereken maclar verdik sezon sonu bu puanlar lazim olcak lig eskisi gibi degil her puanin cok önemi var ve bence bu sezonda ligden düsen takim 1 veya 2 puan farkla bank asya yolunu tutcak ve umarim bu takimlar arasinda biz de olmayiz oyüzden her hafta yeni baslarsak durumumuz cok kötü..

BU SENIN SON SANSIN MESUT BAKKAL!!!

nefhret_58
29.09.2010, 19:17
Bir anımla başlayayım. Sİvassporumuz daha 3. ligden yeni 2. lige çıkmıştı. bütün bayraklar Sivasımız donatmış, her yerde "elvada 3. lig, merhaba 2. lig, geliyoruz 1. lig" yazılı pankartlar vardı. gelecek sezonun ortalarında sivassporumuz kendi sahasında oynadığı bir maçta tribünün arka taraflarına baktığım zaman herkes omuz omuza vermiş, kenetlenmiş, endişe olmayan gözlerle bu hafta da kazanırız diyerek sadece futbol izlemeye gelmişti. şimdi sivas ta değilim ama inanın televizyonun karşısına geçip ilk 15 dakikayı görünce yenilmesek bari diye dua ediyorum. bu takım bu günlere kolay gelmedi. 2. lig de eski 2. liglere de benzemiyor artık. gözü iki senedir son üçe dikmiş gidiyoruz maaşallah. ben sivaslıyım. sinirler gerildiği anda ok yaydan fırlar. sivaslı tel örgü falan dinlemez hoca. burası denizli gibi de değildir. don sokaklarda yoğrulmuştur yürekler karanfil bile atan bulamazsın arkandan. ne yapıp et bu maçı al, sabır taştı.:mad:

ready
29.09.2010, 20:57
bu adım adıyaman la küme düşmemek için yaparken şimdi nerelere geldi süperligin kıymetini bilelim ona göre davranalım

metin_yilmaz
29.09.2010, 21:07

yaaaa kurbaniniz oldugum su anki yönetimden baska altarnatif olan birileri varmi kime birakalim takimi belediye baskanina mi kaymakama mi ??

Bulut@ğlu
29.09.2010, 22:23
mesut hoca sen önümüzdeki her maça çıkarken hesapla ve yeni bir başlangıç yap iki lafından biride bu zaten bakalım sen bu takımdan gidene kadar hangi maçta yeni bir başlangıcı uygulayabilecen merak ediyorum dogrusu...

karşıyakalı
29.09.2010, 22:48
bahane arama mesut hoce bu takımı sen kurdun .lig uzun bi maraton sakat olur cezalı olur formsuz olur.ona göre transferini yapacaksınki sonra başın sıkışınca bahanen olmasın.düşünseydin bu günleri ona göre daha genç ve kaliteli adamlar alsaydın.taraftarı sıkıntıya sokmazdın şiimdi

elbeylii
29.09.2010, 23:25

ÖZYİĞİDO BU YÖNETİMDEN İSTEDİĞİNİZ NEY ONU ANLAMADIM YÖNETİMMİ ÇIKIP OYNAYACAK ONU RUHSUZLARA SÖYLEYİN ŞAMPİYONLUĞA OYNATAN AYNI YÖNETİM DEGİLMİ ANLAMADIM BASKA BİRİLERİ VARSA SÖYLEYİN SİZ HERALDE SİVASLI OLAMAZSINIZ.SANIYORUMKİ SİZ TARBZONLUSUNUZ KIŞKIRTICILIĞINIZDAN ŞÜPELENİYORUM KUSURA BAKMAYIN

mucahitbaba58
30.09.2010, 00:20
aga zita oynuyorsa tamam derim bu kez

fatihtuztas
30.09.2010, 00:26
madem kamanan cezalı diyosun, o zaman onun yerine bir forvet alsaydınız, kamanansız aylarca bu iş yürür mü, şu yönetim neden transfere para harcamayıp cimrilik yapar anlamıyorum, bir de diğer takımlara bakın adamlar ne transferler yapıyor, parayı veren düdüğü çalıyor, öyle uğur kavuklarla filan bu iş yürümez.

mucahitbaba58
30.09.2010, 00:30
bazi arkadaslar baskani bile elestirmislerde ben baskani bu sene yakindan gordum konustum tabi icerigini anlatmaya gerek yok ama sunu bilinkionun kadar sivassporlu olsak bize yeter ne dedigimi anlayin baskanin baskan gibi durmasi gerekiyor ve her yenilgide bir teknik direktor almasi gerekmez durusu koltuguna saygisindandir baskanimiz harika birisidir bunu unutmayin kiymetini bilin !!!!!!!!!!!!!!!