Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya Ivanovsta kart görürse!

kiNgSiZe58
03.10.2010, 00:45
http://hurdogan.com/img/444.jpg

Peş peşe gelen sakatlıklar ve cezalar yüzünden sıkıntı yaşayan Sivasspor defansı,şimdide stoper Deniss Ivanovs'un kart ceza sınırında olmasıyla tedirginlik yaşıyor.
Sedat'ın kart cezalısı olması,Murat Sözgelmez'in de sakatlanmasından sonra Sivasspor defansı tamamen Ivanovs ve Diallo ikilisine kaldı.
Daha önce oynadığı Galatasaray,Antalya ve Eskişehir maçlarında sarı kart gören Ivanovs, Gaziantepspor maçındada gördüğü taktirde bir sonraki maçta forma giyemeyecek.

Hurdogan

tekdoktirin
03.10.2010, 00:51
VARSIN OLSUN ZATEN BATI YORUZ

Bulut@ğlu
03.10.2010, 00:58
hayırlısı be gardaş bakalım zaten takımda iş yok bırak temelli oda kart görsün

DoomsDay58
03.10.2010, 01:11
İnşallah kart görmez

tekdoktirin
03.10.2010, 01:42
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BİR AVUÇ ANADOLU ÇOCUNUN ZOR TAKIMIN İŞİYİNE BU YIL SANTIRAFORYOK OLMUYOR MEHMET EFENDİYLE BUKADAR ,ALPEREN GENÇLİK GURUBU,

58candide58
03.10.2010, 02:23
inşallah kart görmez..görürse:confused: zaten takım batıyo..

Kasim58
03.10.2010, 02:38
Deniss Ivanovs´u ilk olarak holanda kampinda bir hazirlik macinda izlemistim ve tüm defansa uzanan toplar deniss´ten geri dönüyordu ve ben cok sevindim sivas defansi emin ellerde yeni genc bir bilkca bulmusuz diye.Ama her nedense lig baslayinca bu böyle devam etmedi sünkü ligin en cok gol yiyen takimi biziz malesef insallah bundan sonra benim ilk izledim deniss geri gelir ve sari kar sinirinda oldu icinde daha dikkatli olur en azindan sedat ve murat gelinceye kadar.

Caner POLAT
03.10.2010, 10:20
Takımla birlikde dennisin de düşüşü varda tabi , dikkatli olması lazım farkındadır zaten

Respect58
03.10.2010, 10:32
Görürse Mesut cıkar oynar onun yerinde.Takım yeterli idi hani.

sivaslitaner58
03.10.2010, 10:43
insallah gormez baska ne diye biliriz buna

adres58
03.10.2010, 10:50
Haftaya Sedat dönüyor alternatif kadromuz mevcut ama Deniss'in kart sınırında olması tabiki göbeği etkileyecek. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Deniss Vasat bir stoper yanında mutlaka kalite olması lazım. Onuda zaten Sedatın yanına kaliteli bir stoper-Libero diye almıştık. Ama elden bir şey gelmiyor yönetim takdiridir. Mutlaka kumaşı kontrol edilip alındı. Aslında doğru bir karar ama aynı Zita gibi beklemekten başka çaremiz yok. Artık eskisi gibi (Ucheden Höge Högden Ucheye) defans kavramı kalmadı Süper Ligde. Gol atmanız lazım yerseniz bir fazlasını atmanız lazım. Ama bizim o kalifiyede oyuncularımız mevcut değil. Asıl beni korkutan bu sene özellikle orta sahamızın gizli oyuncularından Kadirin sakatlanması veya cezalı olması düşündürüyor. O kadar önemli bir oyuncuki şu pozisyonda her topa mutlaka rakibi karşısına alıyor, koşuyor kovalıyor yerinde faul yapıyor. Eğer Kadir cezalı olursa iş bizim için zorlaşacak. Ayrıca bir an önce Zitanın kadroya geri gelmesi gerekiyor. Gaziantep bu ligin patlamaya hazır takımlarından birisi. Bize karşı patlama yapan takımlar hep tırmanışa geçiyor yada performansını yükseltiyor. İnşallah antep maçını alırız sakatlarımız cezalılarımız geri döner tam kadro oynarız.

pover58
03.10.2010, 11:53
bırakın kardeşim şimdi lafmı bu şu an en çok düşünecegimiz konu antep maçı bize şampiyonluk yolunda darbe vuran bu kansızlara 4 eylülü dar etmemiz lazım gerekiyorsa kartda görelim ama antepi burda yenelim ya.gerisi gelir takımın acil 3 puana ihtiyacı var.bu maç çıkş maçımız olacak.aslında iyi bir takım var sadece golcümüz yok onuda ceyhun hallediyor.takım kendine güveni gelsin çok farklı olacaktır bakın ahada buraya yazıyorum.kanmanan yetiş
irse dahada iyi olacagız.

subasi29
03.10.2010, 12:56
Ivanocv'ta Bu Durumun Farkindadir,Ona Gore Yanlis Bir Hareket Yapmaz Umarim !!

yigido_sampiyon
03.10.2010, 14:07
eğer kart konusunda geçmiş haftalarda gerekli sağlam cezalar verilseydi bu duruma düşmezdik...skor ne olursa olsun hiç bir oyuncu takımının formasını hakeme fırlatamaz...

örneğin barcelonada puyol fırlatsın bakalım formasını hakeme adamı ne yapıyorlar...

yigidolar06
03.10.2010, 14:15
eğer kart konusunda geçmiş haftalarda gerekli sağlam cezalar verilseydi bu duruma düşmezdik...skor ne olursa olsun hiç bir oyuncu takımının formasını hakeme fırlatamaz...

örneğin barcelonada puyol fırlatsın bakalım formasını hakeme adamı ne yapıyorlar...Kardeşim burası türkiye hakemde hak etti bak trabzona birde hakeme maç alıyorlarmı sivasın hakkını yiyenlerin akibeti böyle olur sedatta gerekeni yapmıştır bizlerde sahip çıkacağız hakkımızı yedirmiyelim anlayış bu (sedat saha içinde bu olayları yaşadığı için seyirci kalmamıştır)

yigido_sampiyon
03.10.2010, 14:18
Kardeşim burası türkiye hakemde hak etti bak trabzona birde hakeme maç alıyorlarmı sivasın hakkını yiyenlerin akibeti böyle olur sedatta gerekeni yapmıştır bizlerde sahip çıkacağız hakkımızı yedirmiyelim anlayış bu (sedat saha içinde bu olayları yaşadığı için seyirci kalmamıştır)

abicim fikirlerinize sonuna kadar saygım var...ama sedat bu hareketiyle sivasın hakkınımı korumuş oldu...o maçta hakem rezalet bir maç yönetti...ama ne olursa olsun yattaraya sağ kanadı otobana geçiren defans ve orta sahaya fırlatsın formasını hakeme değil!!!