Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu sene durumumuz geçen seneden daha vahim !

Sivaslibey
15.10.2010, 13:05
Artik iyice ümidimi kayip etmis bulunmaktayim. Bu antrenör, bu sistem, bu yönetim anlayisi ve bu futbolcularlan bu is yürümez. Içimde çok büyük bir burukluk var.

Geçen sene en azindan hep bir ümit vardi, bir seyler düzelecek gibiydi, maçlarin sonuçlarini hep merakla bekliyorduk.

Bu sene oda kalmadi. Cogu kisi siteden koptugunu görüyorum. Artik insanin yorum yapasi daha dogrusu, yorum yapmak için zaman harcamasi gelmiyor içinden, çünkü takimda degisen hiç bir sey yok.

Siralarsak :

Yönetimde hiç is yok. Mecnun baskana lafim yok ama ekibi çok ama çok zayif. Ondan baska yönetici yok sanki takimda. Fiko efendiyi saymazsak, oda sadece ortaligi karistirmak için düsüncesiz laflar söylüyor.

Mesut hoca küçük bir heyecan ve hirs getirdi takima ama ondan ötesi gelmedi. Mesut hoca bu takima fazla bir sey veremez bundan sonra. Ama en önemli soru yerine kim gelecek. Bence Ziya Doganlar, Yilmaz Vurallar, Hikmet Karamanlar gelecekse hiç zahmet etmesinler gerek yok.

Genç ve ufkusu genis olan biri gelmeli. Aklimda su an bir tek Hakan Sükür var belki bir Ertugrul Saglam olacak.

Takim da eksik mevki çok ama bence bu oyuncularlan daha yukarilari oynaya biliriz. En kötü bir iki takviye ile takim düzelebilir.

Velasil artik bir çok seyin degismesi sart bu takimda yoksa biz bu sene bu ligde tutunamayiz.

Allah yardimcimiz olsun ne diyeyimki baska !!

teknik
15.10.2010, 13:57
takımın eksikleri var.doğru! Ama değişim için futbolculardan başlamak lazım.Furbolcuların kötü olmasından değil.değişim ihtiyaç olduğundan.Kanıksama olduğundan.Sistematik bir şekilde M.YILDIZ,H.YERLİKAYA,S.BAYRAK VE A.DERELİ,KAMANAN SATILARAK veya takas edilerek yerlerine F.BIKMAZ GİBİ GENÇ OYUNCULARLA DEĞİŞTİLMELİ VE RİSK ALINMALI Kİ İVME KAZANALIM.
teknik direktörlüğe gelince karma çalışabilen ve gençlere çalışabilen,cesur,futbollarını geliştirebilecek bir hoca.(Aykut Kocaman,Lucescu benzeri)Bu bence şota gibi süperlig futbolunu ve futbolcu mantığını bilen teknik direktör olmaya çalışan oyuncular denene bilir.Mesele eski fb li MOŞE.gELİŞİME AÇIK HOCALAR İÇİN BİZİM ŞEHİRİMİZ VE TAKIMIMIZ BİÇİLMİŞ KAFTAN.Benca bu yönümüze öne çıkarmalıyız.

Ali Selim
15.10.2010, 14:08
İlk önce konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim çok güzel bir noktaya temas etmiş. Gerçekten artık yeter sabrımız tahammülümüz kalmadı yani bizim durumumuz bataklığa düştük çırpındıkça batıyoruz lütfen birileri artık taşın altına elini koysun yoksa gidişatımız hiç iyi değil inanın bank asya yolculuğuna çıkacak gibiyiz. Birde ligin başı diye tabir etmeleri yokmu verem oluyorum ne ligin başı yaf 8 haftayı oynuyoruz sadece kocaman 1 galibiyet var.

DoomsDay58
15.10.2010, 15:03
Emin misin bu senenin daha kötü olduğundan geçen sene takım dağılmıştı resmen amatör takım gibi oynuyordu bu sene en azından mücadele eden bir takım var her ne kadar bazı maçlarda oyun disiplininden aşırı derecede kopsada takımın durumu küme düşmeyi şimdiden garantilemiş kadar kötü değil daha maç kazanamayan eskişehire düzelir deniyor ama biz kafadan küme düşüyoruz henüz 7. haftadan sence bu işte bi yanlışlık yokmu?

kiNgSiZe58
15.10.2010, 15:16
bence tam tersi, gecenseneki durum ve takimin oyun oynamasi daha kötüydü. bu sene yinede cabaliyoruz ve güzel oynamaya calisiyoruz. ama neticede tabi puana bakilirsa hicde ic acici degil

fedayi
15.10.2010, 15:42
aslında bakarsanız geçen seneden pek bi farkımız yok gene galibiyet yok avaraj eksilerde bakalım bu işin sonu ne olacak kayseri maçıyla kesin bi çıkıs yakalamamız lazım aksini düşünmek bile istemiyorum bu gidişle böyle devam ederse sivasspor camiasına sivasspor taraftarına ve sivas halkına çok yazık olur 'sivasspor sivasın değil anadolunun sembolüdür' sahip çıkalım.

fatih585858
15.10.2010, 17:52
Taraftarın çoğunda B.uygun antipatisi var , konu açan arkadaşta hakan şükür getirilsin diyor , böyle bir şeyin mümkün olmayacağı ortada.

58_SEMİH_58
15.10.2010, 17:53
Herkez teknik direktör :rolleyes:

sibur
15.10.2010, 18:33
ben hep söyledım ama kımse bana inanmadı hep yorumlarımı eleştırmıstı.2 sezondur soyluyorum bu takımdan bakkaldan çakaldan ve bu takımdan iş olmaz...bu takım bu sezon düşecektir. alın bununda altını cızıyorum ve o gun geldıgınde malesef bu gerceklesecek ve şimdi benı elestırenlerı ogunde gorcem..Bu hocayla ruhsuz,satsan beş TL yapmayacak,sokaga bıraksan kımsenın yuzune bakmayacagı topculara sahıbız.yönetım ve fikret ünsal denılen şahıs gurur duysun

Sivaslibey
16.10.2010, 02:17
Emin misin bu senenin daha kötü olduğundan geçen sene takım dağılmıştı resmen amatör takım gibi oynuyordu bu sene en azından mücadele eden bir takım var her ne kadar bazı maçlarda oyun disiplininden aşırı derecede kopsada takımın durumu küme düşmeyi şimdiden garantilemiş kadar kötü değil daha maç kazanamayan eskişehire düzelir deniyor ama biz kafadan küme düşüyoruz henüz 7. haftadan sence bu işte bi yanlışlık yokmu?

Sence gerçekten bu sene dahami iyi bir durumdayiz. Bazi maçlar demissinde, Gs ve Bursa'ya karsi oynanan oyunlardan hariç baska hangi maçlarda vardik ????

Sivaslibey
16.10.2010, 02:18
bence tam tersi, gecenseneki durum ve takimin oyun oynamasi daha kötüydü. bu sene yinede cabaliyoruz ve güzel oynamaya calisiyoruz. ama neticede tabi puana bakilirsa hicde ic acici degil

Ben o güzel oyunu nedense hiç göremiyorum. Evet futbolcularda gerçekten bir çaba var ama kocaman sahte bir çaba.

Sivaslibey
16.10.2010, 02:21
Taraftarın çoğunda B.uygun antipatisi var , konu açan arkadaşta hakan şükür getirilsin diyor , böyle bir şeyin mümkün olmayacağı ortada.

Gardas neden Hakan Sükür'e takildin ???? Ben BIR isim attim ortaya misal olsun diye, yoksa bir kaç isim daha olabilirdi. Genç ve basarili olacak isimler.

Sivaslibey
16.10.2010, 02:40
Ben bu konuyu neden açtim biliyormusunuz arkadaslar, o kadar üzülüyorumki Sivasspor'un haline ve aslinda benim bu duruma bir sey yapamamam elimden bir sey gelmedigi için daha çok üzülüyorum.

Keske gelseydi, elimden geldikçe bu duruma müdahale ederdim, Sivasspor'un menfaati için çikardim bütün bu duruma düsürenlerin karsisina bir bir hesap sorardim.

Ama ne yazikki hiç bir sey gelmiyor elimden su asamada. Dedimki belki birileri bu çagriyi duyarda cevap verir ve belki birilerin kulagina küpe olur. Belki birileri benim yapamadigimi yapar.

Ama görüyorumki arkadaslar bu duruma sadece seyirci kalmakla yetiniyor. Yazik !!

YİGİDOKENTLİ
16.10.2010, 03:46
Bu sene cikan takimlar iyi yani kolay maç yok biz sivaspsor olarak cogu külüpten iyiyiz ama hoça sikintisi var bizde bize bülent korkmaz gibi riza calimbay gibi adam lazim bu iki isimden biri gelse sivasspor ligde firtina gibi eser.

migroArmis
17.10.2010, 03:28
ben bu durumun sinyallerini g.s galibiyetinden sonra sivassporun oynadığı futbolu değerlendirerek vermiştim..ama sivassporun ve hoca mesut bakkalın ktü olduğunu ima ederek değil,süper ligteki hemen hemen bütün takımların taş gibi olduğunu sylemek isteyip siwasın çok dikkatli olması gerektiğini belirttim..hala iddam şudur ki siwas her ne kadar başarısız bir grafik çizssede fikstür getirisi ve hocasıyla bir çok olumsuz düşünen sivaslı kardeşimi yanıltmayı başaracak ve çok iyi bir düzeye gelecektir...

SEVDAMSIN58
17.10.2010, 09:59
gecensene ligin sonunda korku yasiyorduk ve bir umit vardi ama malesef bu sene ligin basindayiz ve ligin dibindeyiz yani kurtulus gorunmuyor

58akif34
17.10.2010, 11:36
bence bu takım gecen sezondan cok daha ıyı futbolcular sahaya cıkmaya korkuyorlardı hıc mucadele yoktu gol atacak oyuncu yoktu gol pası varecek oyuncu yoktu kalecı topu oyuna sokmaya korkuyordu kımse topu almak istemıyordu bu sezon takım son ana ksdar mucadele verıyor manısa macında artık son dakıkalar gol bulacagız dıye rakıp kaleye gıttık ve kontradan ıkı gol yedık bursa macındakı ıkıncı gol yıne oyle antep maçında attıgımız gol sayılmadı antalya macında oyuncularımız kart manyagı ooldu hakemm yuzunden bursa macında yenıldık hakem yuzunden trabzon macında sakatlıllar bızı yaktı yanı futbolculara denecek bırsey yok mehmet bıraz formsuz ve bencıl hayrettın bıraz degısmıs gıbı fakat mucadele cok guzel bakalım önümüzdekı haftallar neler getırecek

Yiğiter
17.10.2010, 11:48
Tabi ki durum daha vahim.Geçen sene küme düşmüş bir Ankaraspor,zar zor kazandığı 3 puanı taraftarıyla tekrar kaybeden bir Diyarbakır ve iyi futbola rağmen bir türlü kazanamayan bir Denizlispor vardı.Bu sene altımıza kesin alırız diyebildiğimiz bir takım var mı?Bence yok!

kartalyiğido
17.10.2010, 11:48
Bencede öyLe.. Bu sene'ninde diqer sene qibi kötü Ama bizim takviye yapmamız şart mesela g antepde olcan bızım cıhann ıyı bır alternetıfı yok. veya ucadan forvet hattımız sıkıntılı mendy yanı cok ısım var gayet basarılı ama nıe alınmıo yada almakmı ıstenmıo cozemedım eer 2 tane sqlam futbolcu qelmezse sıvas gumburtuye...

ArifŞahin
17.10.2010, 12:05
arkadaş sen öyle büyük laflar etmişşin ki birimi dolduruyor seni, ya da yönetime mi girmek istiyorsun? yok teknik trektör hakan şükür falan yok ertuğrul sağlam olacak vesaire. kişi kendi olacak taklitçi değil. sen hakan şükürün rahatını bırakıpta sivasspor a gelirmi? inanıyormusun?ingiltereden gelen futbolcu 2 gün kalmadı sivasta.bizi anlayacak çocukları da biz beğenmiyoz! nolacak acaba? evde kalacağız gibi ama gene diyom kendi futbolcumuzu ve de teknik heyetimizi yetiştiremezsek vayki vay. kayserispor gibihazır zenginimiz fazla yok,cumhurbaşkanımız hiç yok onun için avrupadan gelen kendi gençlerimiz dahi başka külüplerde oynuyorsa varın siz düşünün. Allah yönetimimizin,futbolcumuzun ve de teknik heyetimizin yar ve yardımcısı olsun.

DoomsDay58
17.10.2010, 12:28
Sence gerçekten bu sene dahami iyi bir durumdayiz. Bazi maçlar demissinde, Gs ve Bursa'ya karsi oynanan oyunlardan hariç baska hangi maçlarda vardik ????

mesele kaç maçta güzel oynadık veya kötü oynadık değil takım geçen seneye göre daha düzgün durumda geçen sene mücadele den eser yoktu sahada ama bu sene birşeyler yapmaya çabalayan bir takım var

50sekiz
17.10.2010, 13:18
takimin durumu gecen seneden daha vahim.
en önemlisi bu sene ligde kötü takim yok :mad:
küme düsürülen bir ankaraspor yok :mad:
kendi bacagina kursun sikan diyarbakir yok :mad:
ilk yarida küme düsen bir denizli yok :mad:
Kayseri, Buca ve Bjk macindan sonra cikacak olan tabloya bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz..

yigido_sampiyon
17.10.2010, 13:40
bence bu konunun kayseri maçından sonra tartışılması gerek...alacağımız 1 puan bile bizi az da olsa yukarıya çekecek...

57babasivas
17.10.2010, 15:37
nasil çekçek manisa yendi bizden belki 10 gömlek daha üstün yedek oyunculari bizim 11 de oynar herhafta bakiyorum ama en kötüsü sivas adamlar en az 2 forvet oynuyorlar tek büg ligte tek forvet oynayan biz fenerbahçe e gs var bildim kadar onlarda gerek yok zaten çift forvete ama diyer anadolu külüpleri en az 2 forvetle oynuyor

57babasivas
17.10.2010, 15:38
hiç sevmedimiz bülen uygun bazi maçlar 4 forvetle bile oynadi bazi maçlarda direk 3 forvetle başladi bide mesut bakkal her maçi tek forvet tek bi maçi çif forvet oda geçensene ankaragücü maçi ondada ligte kalmayi garantilimiştik ve maç 3 3 bitti

57babasivas
17.10.2010, 15:44
geçen haftaki bi röpertajini tinledim belki soruyorlardir kamani niye oynatmiyor diye niye sorak biz sivasspor tutuyoz başka takimi deyil kim sakat kim cezali biliyoz ama sen bizi bilimiyoz saniyon düşünceleri ve taktik anlayişi çok yanliş buse bi manisa maçinda çift forvete döndük onuda maçin ikinci yarisindA söyle bakalim hangi hoca süperligte tek forvetle oynu yor gerekti zaman 4 gerekirse 5 bile sokar cesaret istikrari ve başari getirir ama biz resmen korkak oynuyoz bize 3 ligten bile hoca getirseler başari yakalar cesareti varsa 19 yaşinda bile fotbolcuyu oynatir ama sen ayni taktik ayni 11 bu böyle yürümez adamlar benim yerim garanti formum düşükte olsa ilk 11 deyim düşüncesinler

57babasivas
17.10.2010, 15:48
bizde heyretinin önüne oynayan tek adam ermen var sen orda cihani deniyom cihani mevkinde oynat bu cehyun nuda yedeklere al hergitti takim böyle düşüşler yaşadi resmen takim içi huzursuzluk yaratiyor bu hafta 11 de oynamadi tak memet yıldız ve keita kodra dişi atamlari kişkirtiyor hertakimda bu kadar dayanamamişti sivasspor resmen bület uygundaki gibi uyuyor bu sefer daha kötü kaptanimizi ve keitayi kaybediyoz hemen cehyun kodro dişi olmali a2 dakimiyle bile idmana çikmasin gitsin sivastan yoksa 2 yari başlamadan düş müş oluruz

subasi29
17.10.2010, 16:17
arkadaş sen öyle büyük laflar etmişşin ki birimi dolduruyor seni, ya da yönetime mi girmek istiyorsun? yok teknik trektör hakan şükür falan yok ertuğrul sağlam olacak vesaire. kişi kendi olacak taklitçi değil. sen hakan şükürün rahatını bırakıpta sivasspor a gelirmi? inanıyormusun?ingiltereden gelen futbolcu 2 gün kalmadı sivasta.bizi anlayacak çocukları da biz beğenmiyoz! nolacak acaba? evde kalacağız gibi ama gene diyom kendi futbolcumuzu ve de teknik heyetimizi yetiştiremezsek vayki vay. kayserispor gibihazır zenginimiz fazla yok,cumhurbaşkanımız hiç yok onun için avrupadan gelen kendi gençlerimiz dahi başka külüplerde oynuyorsa varın siz düşünün. Allah yönetimimizin,futbolcumuzun ve de teknik heyetimizin yar ve yardımcısı olsun.

Birincisi Konuyu Acan Arkadasimiza Yurekten Tesekkurlerimi Sunuyorum...
Olguk Kisiligi Ile Birilerinin Doldurusuna Gelecek Bir Kisilige Sahip Degil..Aksine Oldukca Zekii...
Arkadasimiz Gercekten de Bir Yigido Sivas Sevdalisi,Herseyden Once Menfaati Degil Keza Takimimiza Nasil Sahiplenecegini Vurgulamis...
Adam Hakan Sukur Ve Ertugrul Saglam Gibi Genc,Dinamik,Karakterli Kisileri Ornek Vermis !!! Anlayamamissin
Birde Herseyi Biryerden Bekleme Duygusu Var sende !!!Yok Cumhurbaskani Yok Bilmem Ne !!! Senin Veya Benim Vekilim Baska Takima Gonul Veripte Holiganligina Soyunursa,Boyle Olur Iste !!!
Bilmem Anlatabildim mi?

fedayi
17.10.2010, 19:36
bu takımı bu hale getirenler beter olsun

58MySouL
17.10.2010, 19:43
Yeter artık başimizin önümüze eğilmesi yazıktır günahtir bunca insana beddua okumakta istemiyorum ama bu takımın hali ne bi gs yi tesadüf yendik diye sampiyonluk söylemleri içine girenler nerdeler.Allah topunuzun belasını versin aldıgınız para zerri zıkkım olsun 2 sezondur da kombine aliyom size verilen ve aldıgınız o paralar zerri zıkkım olsun.Haram olsun kimin suçu varsa bu maglubiyetlerden topunuzun canı cehenneme küme düşünde sizde kurtulun bizde

bulutbey27
17.10.2010, 20:11
evet çok vahim berbat rezil kepaze bir takım adi bir futbol ruhsuz hoca dertsiz tasasız umursamaz bir futbolcu ordusu ve sesiz sedasız bir yönetim ve sonuç 17 sırada 8 haftada 6 puan daha ne olsun böyle takım olurmu ya niye kimse bir şeyler yapmak amacında değil anlamış değilim hala

bulutbey27
17.10.2010, 20:14
bence bu konunun kayseri maçından sonra tartışılması gerek...alacağımız 1 puan bile bizi az da olsa yukarıya çekecek...

ne kayseri maçı kardedşim al sana kayseri maçı gördünmü sen hal nasıl umutla bakıyon bu takıma anlamıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın at gözlükleriyle bakamayı bırakmanın zamanı geldi bu takımda bişey olmaz

atrium58
17.10.2010, 20:54
Mecnun başkana sözüm yok demişsin bu takımın başkanı en büyük sorumluluk sahibi kişidir..

mordumann
17.10.2010, 21:13
averaj takımı olduk:mad:

ne hallera kaldık yawww

suratkargohasan
17.10.2010, 21:32
bence ne hoca ne futbolcu ve yönetimde hata yok.Bunlar inanç yitirmişler,kitaplarında inanç hırs,ruh,başarı,hedef ve benzeri hiç bir şey kalmamış.Sadece parasal olmuş.takım içinde kardeşlik,fedakarlık,yardım severlik,bunların esamesi yok takımda.Değerlerini yitirmiş altın madeni gibiler.Bence bu değerlere sahip çıkarlarsa başarı o zaman gelir.futbol fiziki olduğu kadar manevi boyutu daha önemlidir.ama bizde ne fiziki boyut nede manevi boyut kalmış.bu bu ruhsuz bazı yönetici sıfatındaki adamların iyi değerlendirmesi lazım.bülent hoca zamanında her maça hayır duaları ile giderdik.ve başarı geliyordu özgüven vardı.böyle devam ederse kaçınılmaz son yakındır.

hasan5884
17.10.2010, 21:49
çıkışa geçecektik hani çıkış 3-4 golden aşağı yemniyoruz...

yiğidokazım58
18.10.2010, 01:10
Haftaya geçeriz çıkışa. :rolleyes:

Sivaslibey
18.10.2010, 01:24
Birincisi Konuyu Acan Arkadasimiza Yurekten Tesekkurlerimi Sunuyorum...
Olguk Kisiligi Ile Birilerinin Doldurusuna Gelecek Bir Kisilige Sahip Degil..Aksine Oldukca Zekii...
Arkadasimiz Gercekten de Bir Yigido Sivas Sevdalisi,Herseyden Once Menfaati Degil Keza Takimimiza Nasil Sahiplenecegini Vurgulamis...
Adam Hakan Sukur Ve Ertugrul Saglam Gibi Genc,Dinamik,Karakterli Kisileri Ornek Vermis !!! Anlayamamissin
Birde Herseyi Biryerden Bekleme Duygusu Var sende !!!Yok Cumhurbaskani Yok Bilmem Ne !!! Senin Veya Benim Vekilim Baska Takima Gonul Veripte Holiganligina Soyunursa,Boyle Olur Iste !!!
Bilmem Anlatabildim mi?

Sagol Gurban. Arif Sahin arkadasimiz olaya halen at gözlügüye bakan kisilerden oldugu için pek bir sey anlamamis laflarimdan. Hakan Sükür benim babamin oglu degil. Ben bir misal verdim ama neyse....

Bu hafta 16.liktan 17.lige geriledik. Yilmaz Vural kovulana kadar Kasimpasa kesin altimizda kalir. Samet AYbaba Bucaspor'a hiç bir katki yapamayacak. Bizim bu durumlardan faydalanmak için tek çaremiz Bakkali gönderip yerine vizyonu genis olan bir hoca bulmak ama KIMI ???

YİGİDOKENTLİ
18.10.2010, 02:03
Biz işi bilmiyoruz anadolu takimlarina baksana hikmet karaman bülen erturul tolunay kafkas mehmet özdilek bak adamlarin teknik ekiplerine birde takimlarina bak tekniktirektör kaliteli oluyorsa takimda kaliteli oluyor mesüt hoça kişilik temiz insan ama tektiktirektörlügü bu lige göre deyil.

57 Mehmet
18.10.2010, 02:30
Göz göre göre ucuruma dogru gidiyoruz,haftaya bucaspor maci var eger yönetim artik mesut bakkal hakkinda ani bir karara varmazsa bucaspor maci bizim icin gec olabilir,o yüzden bucaspor macina morali bozuk olan oyuncularin motive olmasi icinde yeni hoca ile bu maca cikmali diye düsünüyorum