Orijinalini görmek için tıklayınız : Buca Maçı Kilit Maç

babapiton
18.10.2010, 17:47
Yiğidolar Gidişatımız çok kötü ve tüm taraftarlar Mesut Bakkal'ın istifa etmesini istiyor ama uzun zamandır eleştirilen Mesut Bakkal eğer Bucaspor'la Cuma Günü Oynanacak Maçta Galibiyet Alamazsa ve gönderilmezse Yönetime zarar gelecek ve yönetimde bunu biliyor şimdi söyleyeceklerime inanmaya bilirsiniz ama yönetime yakın kaynaklardan aldıgım bilgileri söylüyecegim inanıp inanmamak size düşer
1-Buca Maçından Galibiyet Dışında bir sonuç alınmazsa Mesut Bakkal Gönderilecek.
2-Yeni Teknik Direktör için bir kaç isim geçiyor ama Mesut Bakkal gitmeden bu isimi sölemek Sivasspor'a zarar vereceginden isimi açıklamıyorum zaten duydugum isimlede sadece görüşüldü.Bu isimde baya populer bir yabancı teknik direktör tekrar söylüyorum kesin değil
3-Devre Arasında Sivasspor Kadrosuna Fenerbahçede Kötü durumda olan Bilica ve bir kaç isim (Bu birkaç isim hakkında bilgim yok) sivasspor'a kiralık gelebilir.
5-Bilica ve Karısının Sivasspor'a dönmeyi kabul ettigi gelen haberler arasında.
6-Mehmet Yıldız ve Keita'nın Dövüşü konusunda ise Mehmet Yıldız'ın suclu oldugunu duydum zaten Kaptanda Özür Diledi inşallah kısa zamanda affedilir.

Yazdıklarımın kaynağını söylememem size sallıyor izlenimi verebilir ki bende olsam inanmazdım biri kaynak vermeden yazdığını ama kaynağı açıklarsam bilgi veren kişiye zarar gelir bu nedenle kaynak açıklamıyorum.Tekrar söylüyorum inanıp inanmamak size düşer.inşallah Sivasspor eski günlerine döner ve bizde Maçı nasıl kötü oynadıgımızı hocanın hatalarını değilde Yedeklerimiz en az aslar kadar iyi olduğu ve hangi oyuncunun oynaması gerektigini tartışırız,25 kişilik kadrodan Süper ligde oynayabilecek 12-13 futbolcumuz var onlarda muamma....ÖLÜMÜNE SİVASSPOR....

50sekiz
18.10.2010, 17:49
zico olabilir o zaman?

babapiton
18.10.2010, 18:11
zico olabilir o zaman?

Dediğim gibi arkadaşım isim söylemem doğru olmaz...

yiğidokazım58
18.10.2010, 18:13
Bucaspor da çakar bize arkadaş.

Gelen vuruyor giden vuruyor.

karahisarli
18.10.2010, 18:14
kilit mac yok artik takim evimizde birden fazla gol atamiyor hadi bucayi yendik sonrasi gol atmayi beceremeyen takimdan beraberlikten fazlasini bekleyemezsin

58akif34
18.10.2010, 18:16
verdiğin bilgiler için tesekkur ederız bırtek bılıca ıle bu işin yurumeyecegını dişli bır forvette alınması gerektıgını bunun yanında defansa yedek kanatlara saglam oyuncularında alınması gerektıgını sana kaynak olana arkadasa soylersen mutlu oluruz

kiNgSiZe58
18.10.2010, 18:36
iyide bunlari bizde tahmin ediyorduk. Eskisehiri EVDE yenemeyen Bucayi nasil yenicek. Mantik insaf. Yollayin gitsin hocayi, hazir zicoda bostayden gelsin takima ama maalesef ziconun sivasa gelicegini hic sanmiyorum, gelse gelse thomas doll olabilir

yigido selo
18.10.2010, 18:50
mesut bakkal gitsinde kim gelirse gelsin yeter artık

ahmetbaba
18.10.2010, 18:54
bucayı yeneriz inşallah...mesut hocayada bir moral olur...

karşıyakalı
18.10.2010, 18:57
takımın bu halde olmasına sebep mesut bakkaldan çok yönetimdir.transfer yapmayıp takımından kovulan kimsenin almadıgı yaşlı oyuncuları para vermemek için takıma dolduran yönetimin suçunu mesut hoca çekiyor.mesut gitsim morinho gelsin eldeki futbolcularla alacagı sonuç aynıdır.bence hoca degil ihtiyar oyuncular gitsin.en çok istedigimde saido yu bu takıma kurtarıcı diye kim aldıysa ve kim istediyse o gitsin

DoomsDay58
Takım için en hayırlısı olur İnşallah

DOGU_BEY
arkadaşımızın aldığı duyumların büyük bir kısmı doğru mesut bakkalın bileti her an kesilebilir ve yerine düşünülen isimler arasında yabancı adaylar da var -ki bana sorarsanız bu kaadar laubali disiplinsiz takım umrunda olmayan oyuncuları ancak dışardan gelen yabancı bir hoca düzene sokar malum bizim oyuncularda Türk hoca olunca 1-2 hafta oyna sonra salla mantığı var ama elin yabancısı bu işi profesyone düşündüğü için bunlara göz açtırmıyor bu yorumları niye mi yazıyorum mehmet-keita olayında öğrenmiş olduğum ama asla söyleyemeyeceğim o akdar üzücü olaylar var ki bizim takımın bu hallere düşmesine şaşırmıyorum bunları öğrendikten sonra! işin özeti buca maçından sonra önemli gelişmeler yaşanabilir Sivassporun iyiliği adına bazı şeyleri şimdi söylemek istemiyorum biliyorsunuz ki sağlam bilgi olmadan birşey yazmıyorum bu arada shablaba transferinin gerçekleşmemesinde istenilen bonservisin yüksek olması yanında hocanın ısrarcı olmaması da etkili olmuştur zira transfer istemdiğini söylemişti son olarak şunu söyleyeyim devre arasında kesinlikle transfer olacak ama şu an hiç bir isism belli değil ayrıca gidenler de olacak hem de umulmadık isimler !

halilim5858
18.10.2010, 19:02
bakkal gitsinde gerisi önemli degil

noname87
18.10.2010, 19:04
Bence de bu maç hocanın kader maçı takım inanılmaz kötü oynamıyor genelde golü yedikten sonra kötü oynuyoruz hoca çok mu başarılı değil ama yerine kim gelse bu adamlarla daha iyisini yapamaz Türkiye 1.liginde talibi olmayan oyuncular kadir saidou ibrahim şahin bu adamlar 3 ay boştayken 2.ligde oynayacakken bizimkiler transfer etti bir de keita kamanan zita iyi oyuncular ama nedense bir türlü adepte olamadılar rakipler çok iyi oyuncular aldı fark yememiz normal trabzon kayseri eskişehir antep bursa onlar para harcarken bizimkiler parayı Bank Asyaya yatırdı galiba

sivasfutbol
18.10.2010, 19:27
osman secılmıs acil olarak sivasspora elkoysun çünkü sivassporun bu günlere gelmesinde büyük emegi olmuştur ben size sivassporu böyle mi teslim ettim diye yönetim dahil herkesten hesap sorması lazım gelir sivassporumuzun bu hale gelmesi beni stres topuna çevirdi. Bize yazık degilmi ...uyanın artık takım düşüyor uyanın uyumayın artık.Bir şeyler yapın ...

bykara5835
18.10.2010, 19:41
valla abicim kaanatimce sölüyorum buca maçı beklenmeden gönderilmeli mesut hoca ne kadar erken davranırsak iyidir bizim için başarı arayan bir teknik adamla anlaşılmalı kim oldu önemli degil önemli olan takımı iyi yönetmesi istikrar yakalaması bu arada yönetimde kesenin agzını açmalı :confused:

burakkova
18.10.2010, 19:42
aç tavuk rüyada kendini darı ambarında görürmüş.. popüler yabancı teknik direktör, bilica ve fener'den kiralık adam, mesut bakkal istifa ediyor.. arkadaşlar bunların hepsi şu an canı burnunda olan taraftarı yatıştırmak, gazını almak için.. hiçbirine inanmıyorum.. siz de inanmayın bence..

babapiton
18.10.2010, 19:46
aç tavuk rüyada kendini darı ambarında görürmüş.. popüler yabancı teknik direktör, bilica ve fener'den kiralık adam, mesut bakkal istifa ediyor.. arkadaşlar bunların hepsi şu an canı burnunda olan taraftarı yatıştırmak, gazını almak için.. hiçbirine inanmıyorum.. siz de inanmayın bence..

ikikez yazdım yazımda inanıp inanmamak size kalmış

sivaslihakan
18.10.2010, 19:51
öyleyse buca galibiyetine sevinemem yenersek mesut hocayla devam demektir

Pulurlu58
18.10.2010, 19:51
arkadaşlar mesut bakkal geldiğinde alkış tutuyorduk kurtarıcı diye. şimdi gitsin diyoruz. takım takım değil bu durumda kim gelse fayda etmez. eli kulağa attık yuvarlanıyoruz aşağı doğru. resmen gidiyoruz beyler. ne forumu ne yorumu. bu sene ne ankara var nede dıyarbakır. Allah sonumuzu hayır etsin. ya yönetim takımı gözden çıkardı yada federasyon. koskoca süper lig takımı bu kadar acemice yönetilmez ve bonservisi elinde olan futbolcukarlada bir yere varamayız.

burakkova
18.10.2010, 19:52
kardeşim sen bizimle birşey paylaşmışsın, sağolasın, ben senin söylediklerine yalan demiyorum.. sana söylenenler de kasıt olabilir.. ben böyle düşünüyorum.. umarım ben yanılırım ve herşey senin dediğin gibi olur..

bulutbey27
18.10.2010, 20:35
buca maçı kilitmiş ne kiliti kardeşim kilitmi kaldı kapımı gelen yol geçen hanı gibi giren çıkan belli değil folloş olduk resmen yüzümüz kalmadı üzerimde sivas forması ile çalışıyorum işteykrn gören başlıyor önce bir ah çakıyor sonra duvardaki 2008 kadrosuna bakıyor şu takım ne takımdı arkadaş diyor sonra sol alt köşedeki bülentin ağlarken çekilmiş fotosuna bakım ağzına geleni söylüyor her müşterinin dertlenmesinde bir tel beyazlıyor saçım kahır oldu bu formayı giyerek çalışmak önceden herkes görünce yaşa sivassporlu diyorlardı özellikle istanbul ve dış şehirden gelen sivaslılar

:cool:
18.10.2010, 21:04
Ne kilit maçı yav.

Şu maçı 5-0 alsak benim fikrim değişmez.

Hoca Gİ-DE-CEK..

YİGİDOKENTLİ
18.10.2010, 21:11
Valla bucaspor maçini alsakta almasakta hoça istafa etmeli bence ondan sonraki maçlari düşünecek olursak.

01011984
18.10.2010, 21:15
etmez bu adam bu istifa etmez bosuna ümitlenmeyin biz istifa diye .... yirtsakda gitmez!! yüzsüzlük diz boyu ya..

sebasteia
18.10.2010, 22:06
arkadaşlar mesut bakkal geldiğinde alkış tutuyorduk kurtarıcı diye. şimdi gitsin diyoruz. takım takım değil bu durumda kim gelse fayda etmez. eli kulağa attık yuvarlanıyoruz aşağı doğru. resmen gidiyoruz beyler. ne forumu ne yorumu. bu sene ne ankara var nede dıyarbakır. Allah sonumuzu hayır etsin. ya yönetim takımı gözden çıkardı yada federasyon. koskoca süper lig takımı bu kadar acemice yönetilmez ve bonservisi elinde olan futbolcukarlada bir yere varamayız.

taraftar transfer transfer diye yırtınırken bu kadro bana yeter diyen rahmetli ebem miydi????????

burakkova
18.10.2010, 22:07
taraftar transfer transfer diye yırtınırken bu kadro bana yeter diyen rahmetli ebem miydi????????

:D akşam akşam güldürdün beni.. sağol kardeşim.. :D

mgulseven
18.10.2010, 22:34
Şu an eger buca spor'u takip ediyorsanız arkadaşlar sivas spor'umuzdan atak ve canlı oynuyorlar bu da istatiklere göre ümitlerimizi azaltıyor hele birde bunun üzerine mesut hocanın açıklamaları çok ama çok acı
( ilk yarı iyi başladık ama beraberlik golünden sonra kontrolü kaybettik) bu ne demek yaaa ya ilk golü biz atmasak 1-0 maglüp başlasaydık 4-1 degil gene ALLAH göstermesin trabzon faciasımı yaşayacaktık.

sebasteia
18.10.2010, 23:01
Şu an eger buca spor'u takip ediyorsanız arkadaşlar sivas spor'umuzdan atak ve canlı oynuyorlar bu da istatiklere göre ümitlerimizi azaltıyor hele birde bunun üzerine mesut hocanın açıklamaları çok ama çok acı
( ilk yarı iyi başladık ama beraberlik golünden sonra kontrolü kaybettik) bu ne demek yaaa ya ilk golü biz atmasak 1-0 maglüp başlasaydık 4-1 degil gene ALLAH göstermesin trabzon faciasımı yaşayacaktık.

fikstüregöre bizim kalibremizde olan antep ve es es maçlarında evimizde zor bir puan aldık. yine bizle benzer konumdaki buca'nın gelip 3-4 atması son derece ihtimal dahilindedir. şaşmamak gerek!

MaXiMuM
18.10.2010, 23:25
Buca'yı yeneriz, Bakkal efendi ve yönetim bu galibiyetle bir 15 hafta daha avutur milleti .... O yüzden eğer bakkalı kurtaracak bir maç olarak görüyorlarsa bu maçı, bu maçta da yenilelim razıyım.. Yeterki gitsin artık.....

eyuphulagu
18.10.2010, 23:32
Ben Buca maçının kilit maç olduğuna kesinlikle katılmıyorum...Diyelim Sivasspor Bucasporu yendi diyelim Sivassporun diğer haftalar için umut vereceğini kim iddia edebilir?Kimse sivassporun bu maçta galip gelse bile diğer maçlarda da galip geleceğini iddia edemez...Bucaspor şu anda ligde çok mu iyi durumda çok mu maç kazanmış ki Bucaspor maçı kader maç ilan ediliyor...Gerçekler acıdır arkadaşlar takım tamamen dibe vurmuş,bitmiş durumda ;moraller tamamen sıfır...Bu saatten sonra Bucasporu yensek bile bu takım diğer maçlarda yine zor gol atar ve çuvalla da gol yer..Kendimizi boşuna kandırmayalım Mesut Bakkal artık sivassporda dönemini bitirdi ve uzatmaları oynuyor;bana göre Mesut Hoca istifa etmeyecek çünkü kendi ederse tazminat alamayacak;sivasspor tarafından gönderilirse tazminatını alıp evine dönecek...HayalKafe bile hoca gidebilir diyorsa artık bu iş bitti demektir...

sevda58
18.10.2010, 23:46
3-Devre Arasında Sivasspor Kadrosuna Fenerbahçede Kötü durumda olan Bilica ve bir kaç isim (Bu birkaç isim hakkında bilgim yok) sivasspor'a kiralık gelebilir.
5-Bilica ve Karısının Sivasspor'a dönmeyi kabul ettigi gelen haberler arasında.

....

bu kismi dogru olabilir, sanirim boyle bir haber cikmisti, Bilicanin Fenerbahcede durumu iyi degil, daha dogrusu ozel hayatinda, eve gelmez olmus vs vs..

http://www.milliyet.com.tr/bilica-ya-iki-gundur-ulasilamiyor/spor/sondakika/03.10.2010/1296779/default.htm

ama bilicanin gelmesi (ki boyle bir durum soz konusu ise) dogrumudur bilmiyorum...:confused:

yigidocengiz
19.10.2010, 00:18
valla ben bizim bu takımın hiç bi takımı yenebileceğini düşünmüyorum artık.çünkü inanç diye bişey kalmamış,kendilerine güvenlerini kaybetmişler.
YA DA SADECE HOCAYI SATIYORLAR VE OYNAMIYORLAR.aklıma başka bişey gelmiyor

Yiğiter
19.10.2010, 00:23
Muflis bakkal eski defterleri kurcalarmış..:)

57 Mehmet
19.10.2010, 00:36
hoca hatalarimizi görmedikce,galatasaray galibiyetini unutmadikca ,her hafta maglubiyeten sonra oynanan oyundan memnun oldukca,biz bucaspora karsida bu futbol anlayisiyla KAZANAMAYIZ

SempaticH
19.10.2010, 00:48
bucada bizden puan alır hoca boşuna duruyor işi zora sokuyor bu adam yav

50sekiz
19.10.2010, 01:10
bence bakkala fazla yükleniliyor.
asil sorun bence bakkal degil yönetimdir.
bakkal gider manav gelir ama göreceksiniz bu futbolcular degismedigi sürece hic bisey degismiyecektir..

GuVeN
19.10.2010, 01:22
Buca'yı yenmek hiçbirşeyi çözmeyecek bana kalırsa.Bu sefer çatlak büyük.Zaten kımse Buca'yı kolay kolay yenebılecegımızı dusunmesın,Buca kötü bi takım değil,Antep ile oynadıkları mac yanıltmasın takımın en onemlı bır cok oyuncusu macda sakatlık sebebıyetıyle oynayamadı.

50sekiz
19.10.2010, 01:26
Buca'da yabancı kaosu

Giriş tarihi : 18.10.2010, Pazartesi 17:16Güncelleme : 18:48

Fırtına'nın transfer ettiği 8 yabancıdan bir tek kaleci Carlos sakatlanmadı

Bucaspor'un sezon başında transfer ettiği 8 yabancı oyuncudan 7'si geride kalan 8 maçta sakatlık kabusu yaşadı. Portekiz ekibi Rio Ave'den transfer edilen Angola Milli takımı kaleci Carlos Fernandez, yabancı oyuncular içinde sakatlanmayan tek futbolcu olurken, Tomas, Leko, Mendy, Dady ve Dahmane'nin ardından yönetim ve teknik heyet dün yeni bir şok daha yaşadı. Ülkesi Angola Milli takımından sakat dönen golcü Manucho'nun kasığında 19 milim yırtık, Gaziantep randevusunda kasığından sakatlanan Belçikalı defans oyuncusu Mulemo'nun çekilen MR'ında da kanama tespit edildi. Manucho'nun sahalardan en az iki hafta uzak kalacağı, Mulemo'nun ise Sivasspor ve İstanbul BŞB maçlarında oynamasının zor olduğu bildirildi. Bu arada Teknik Direktör Samet Aybaba, 2-0 kaybettikleri Gaziantapspor maçı sonrası futbolcularla toplantı yaparak rest çekti. Aybaba, Antep karşısında bekleneni veremediklerini, herkesin aklını başına toplaması gerektiğini vurguladı. Bucaspor'u kafasında bitiren oyunculara da kapılarının açık olduğunu dile getiren Samet Aybaba, performasını beğenmediği futbolcuların yerine altyapıdan 3-4 oyuncu alarak yola devam edeceği yolunda gözdağı verdiği öğrenildi. Öte yandan kurumsallaşma adına önemli adımlar atan Bucaspor'da yönetim, kulübün basın direktörlüğü görevine Göztepe'den ayrılan eski gazeteci Ünver Ergün'ü getirdi. ŞERAFETTİN ÇIRACI

Bulut@ğlu
19.10.2010, 02:45

herkes kendi adına konuşsun ben bakkalın geldiği haberini duyduğumda keşkelerle olmuyor ama keşke bakkal yerine başka bir teknikdirektör alsalardı dedim ve geçen sezon takım ligde kaldı ama bunu bakkal başarmadı bakkalın gelişiyle takımın çok büyük olmamak şartıyla takım yeni bir hava yakalamıştı hatırlarsanız mağlup durumdayken son dakikalarda gelen beraberlik gollerimiz vardı örneğin antep maçında son saniyede cihan yılmazın firikikden atmış olduğu gol gibi zaten golden sonra hakem maçı bitirmişti birde bizim berabere kaldığımız takımlara diyarbakırın mağlup olması bu takımı ligde tuttu

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir bana hiç kimse mesut bakkalın suçu yok mesut bakkal iyi bir hoca demesin geçen sezon son 8 hafta kalası gelmişti eğer iyi bir hoca olsaydı bu 8 haftadan en az birinde galibiyet alırdı bende derdimki tamam bu adam iyi bir hoca derdim deplasmanları geçtim kendi sahamızda kazanamıyoruz hiç takviye yapılmasın ilk 45 dakikada rakip takımı çözebilen oyunu okuyabilen bir teknik adam getirsinler bu kadroyla bu takım en kötü 10cu sırada tamamlar sezonu

kardeş kusura bakma mesajından alıntı yaptım bunun sebebide ben bu adamın gelmesini hiç istemedimki benim gibi düşünenlerde vardır illaki

SAYGILAR

YİGİDOKENTLİ
19.10.2010, 03:59
Hoça istafa etmeli mehmet yildiz keita af edilmeli A2 lerle maça cikar harun toprakta takima geri alinmali forma verilmeli harun toprak sivassporun ardasi olur.

tekdoktirin
19.10.2010, 05:05
BUCAYIDA YENEMESEN GİTARTIK YANİ DİMİ

Del Piero
19.10.2010, 05:34
buca maçına aldatıcı olabilir bence en kısa zamanda yeni hoca gelmeli devre arasında çok sağlam 6 7 futbolcu alınmalı

ArifŞahin
19.10.2010, 08:21
söyle söyle bisey olmaz. zaten bakkal gönderilecek olmasa bu sitede bakkal hakkinda böyle yorumlar yaptirmazlar. hemen silerler :D

sitenin sivasspor ile alakası yok,(yönetim ve teknik heyet) site bağımsız,sadece taraftarlar ve sivasspora alaka duyan diğer anadolunun takım taraftarları ve vatandaşlarımızın siteye bağlanıp gönlünden geçen hislerini bu site aracılığıyla duyurması. yani yönetim ve de teknik heyet yazılan hiçbir yazıya müdahale edemez. ama edep dışı yazılan yazılarda T.C. mahkemeleri'ne karşı yazanda,yayınlatanda yargılanır.site sivasspor resmi sitesi değil, taraftar sitesidir.

berduh
19.10.2010, 09:31
buca maçı dönüm maçı değil. kazansak bile birşey fark etmeyecek. manisa antep aldı başını gitti.es es ve gençlerde toparlanma sürecinde. kısacası geç kalındı. ligde kalabiliriz ama gene sıkıntı çekilir. antep maçı biter bitmez yazmıştım. saat 17 den tezi yok hoca gitmeli diye. bu haftayı da kaybedersek vay halimize.

ayna26
19.10.2010, 09:41
her maç sonrası yorumlarda bulunduk, kimi zaman kötü gidişatın sonu bu haftaki maçla son bulacak diye teselli ettik kendimizi.sonuç ortada, Buca maçı kilit maçı olabilir ama bizler daha önce de çok kilit maçlar gördük, kilit denilen maçları açamadan sonraki maçları kilit olarak görmeye başladık.Buca maçında galibiyet almak az da olsa kötü giden durumun durulmasına vesile olabilir ama ondan sonrası için umut vaadedecek futbol olmazsa ne yapacağız, yenilmek doğal ama mücadele ederek yenilmek sanırım ezilerek yenilmekden iyi olsa gerek.Buca maçını dönüm noktası olarak görenler o maçta oyuncuların üzerindeki baskıyı düşünmeleri gerek, ya Bucaya farklı yenilrsek ne yapacağız, alternatiflerimiz var mı?herşeyi enine boyuna düşünmek gerek, hata nerde ise onu bulmak gerek.yönetim hatasını telaffi etmeli, burası kimsenin çifliği değil, burası yanı Sivasspor Sivaslının yiğidonun malı, herkes ona göre görevini yapmalı.maça gideceğim takımı desteklemek için, inşaallah yeneriz de hoca da futbolcular da moral bulur, dirilirler...

karyola
19.10.2010, 11:39
bu maca hangı sebeple gıdılır bılmıyom kı herkes vurdum duymaz oldu

cılgınsivas58
19.10.2010, 16:15
bakkalın gönderilmesi iyi olur ama yerine gelcek hoca bana göre türk olmalı çünkü yabancının uyum sorunuda var türk hocalarda o olmaz yabancı olursada dool iyi olur

ccey
19.10.2010, 18:19
arkada aynen katılıyorum saidaodan kurtarıcı mı olu

üçyıldız58
19.10.2010, 19:21
gideceğiz hiçbirşey olmamış gibi trübünde yerimizi alacağız 90 dakka sesimiz kısılıncaya kadar tezahüratlarımızı yapacağız sonuç ne olursa olsun
maç sonunda puan kaybı olduğu takdirde çok radikal kararlar alınması lazım bu radikal kararları yönetim kurulu alamaz
sivassporun gerçek sahipleri bu kararları almasını bilir

karakaplan58
19.10.2010, 19:31
BENCE RIZA CALIBAY GELSIN DERIM HEMSERIDEN ZARAR GELMEZZZ

migroArmis
20.10.2010, 02:11
bu maç sıvassporun patlama macı olup güzel bır perıyodun baslangıcı olacaktır dıye dusunuyorum

Bordobereli58
20.10.2010, 04:48
mübarek her mac kilit mac oluyor...
artik su kilidi bir an önce kirsak iyi olacak, ki onlar kiramiyorsa, ben bir bordobereli olarak geleyim kirayim su kilidi :D