SivasSpor.Com
20.10.2010, 13:32
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/2233.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Spor Toto Süper Ligi'n 9. haftasında Sivasspor'umuz ile Bucaspor arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.
Sivasspor'umuz ile Bucaspor arasında 22 Ekim 2010 Cuma saat 20:00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu.
Bilet fiyatları şöyle:
Kale Arkası: 5 TL
Maraton: 10 TL
Vip: 15 TL
Misafir Takım (Kale Arkası): 5 TL.
Kaynak:Sivasspor.org.tr
58^SiVaS^58
20.10.2010, 13:35
Haydi arkadasla sivasimiz alt siralarda olsada takimimizi yanliz birakmayalim
bence pek fazla gelen olmaz şu duruma bilet fiyatları gene çok taraftardan destek beklıyosanız daha da aşağalara çekmeniz lazım fiyatları
DoomsDay58
20.10.2010, 14:30
bence pek fazla gelen olmaz şu duruma bilet fiyatları gene çok taraftardan destek beklıyosanız daha da aşağalara çekmeniz lazım fiyatları
Yapma arkadaşım 5-10 tl bilet fiyatı çok mu takım ne durumda olursa olsun en azından 5 tl veripde maça gitmek gerekir
2 günde ne kadar satılırsa artık! Cuma maçlarını sevmiyorum.
Bilet fiyatları aynı tarifeden devam ediyor.
Zannedersem ilk defa cuma akşamı maç oynayacağız.Akşam20:00'de olması güzel işten çıkanlarda yetişir heralde. Haydin yiğidolar bu hafta dolduralım stadı ve üç puanla ayrılalım.
yigidocengiz
21.10.2010, 23:51
Yapma arkadaşım 5-10 tl bilet fiyatı çok mu takım ne durumda olursa olsun en azından 5 tl veripde maça gitmek gerekir
bilet fiyatı mesele değil arkadaşım.yani şu takım keyif veren bi futbol oynasın,ümit versin yine o stat dolar.
ama oynadıkları futbol ortada,yani oraya gidipte yenildiklerinin görünce çıldırıyorum,kendi kendimi yiyorum.
bide şu mehmet efendinin affedilmesi dedikodusu çıktı ya iyice soğudum bu takımdan.hem suçu işleyen o hemde affedilen yine o.üstelik bide delikanlı gibi tek başına dövüşse iyi.yanına kendi gibi bi halta yaramazlarıda almış.
yani bunları görünce iyice soğudum valla,yazıklar olsun hepsine
Haydi yiğidolar yarın takımımızı yalnız bırakmayın lütfen.
Bulut@ğlu
22.10.2010, 04:32
gardaş sende amma yaptın haa temelli luna parktaki gibi 1 liralık jetonlarla maça gidelim istersen en ucuz bileti SİVASSPOR satıyor zaten sezon arasında transfer için para lazım nasıl daha aşağıya çekecek
Bulut@ğlu
22.10.2010, 04:35
Haydi yiğidolar yarın takımımızı yalnız bırakmayın lütfen.
ALLAH'ın izni ile yarın staddayız inşallah ilk defa hafta tatilime denk geldi maç günü