Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakkal'dan Duygu Yüklü Veda

gangster
23.10.2010, 21:41
Sivasspor ile yolları ayrılan teknik direktör Mesut Bakkal, görevinden kendi isteğiyle istifa ettiğini belirterek, ''Benim gitmem belki Sivasspor için daha iyi olacak, onun için fazla uzatmaya gerek yok, ama özellikle bu takıma ve bu kulübe sahip çıkılması ve destek verilmesi en doğru karar'' dedi.

Bakkal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımdan ayrılma gerekçelerini anlattı. Sivasspor Kulübü'ndeki görevinden kendi isteğiyle istifa ettiğini anlatan Bakkal, ''Yani hiçbir şart öne sürmeden, hiçbir çatışma ve kavga olmadan, gayet dostane, seviyeli, düzeyli bir ayrılma oldu. Geçen sezon geldiğim dönemden itibaren güzel şeyler yaptığımı düşünüyorum, bazı zamanlarda da bazı şeyleri zorlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum'' diye konuştu.

Geldiği günden bu yana herkese çok olumlu bir sinerji yansıttığını, camiadan da aynı sinerjiyi aldığını belirten Bakkal, şunları kaydetti:

''Ama maalesef dün bu olay artık negatifleşmeye başladı, bunun da Sivasspor'a zarar getireceğini düşündüğüm için bu görevimden istifa ediyorum, kendi isteğimle istifa ediyorum. Bundan sonra Sivasspor'a başarılar diliyorum. Özellikle buradaki arkadaşlara ve diğer taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, geldiğim günden beri hep yakın bir ilgi, yakın bir alaka, bir destek vardı. Futbolda böyle şeyler var, başarısızlığın veya başarının kriterinin ne olduğunu hiç çözememişimdir zaten. Ama bazen de zorlamanın veya üstüne gitmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Onun için de herkese teşekkür ediyorum, herkes de hakkını helal etsin.''

Taraftarın İstifa Çağrısı
Görevden ayrılmasında 1-1 sona eren Bucaspor maçı sonrası taraftarların yaptığı ''istifa'' çağrılarının etkili olup olmadığının sorulması üzerine Bakkal, bu çağrıların kararını çok etkilemediğini, ancak bazı şeylerin değişmesi gerektiğini belirterek, ''Zaten daha öncesinde de yaşadığımız olaylar bazı şeyleri tetikliyordu, geldiğimiz noktada içerideki beraberlikler falan hep bunun süreci oldu, ama buradaki karar sadece benimdir, yani yönetimin değildir, benim verdiğim bir karardır. Yönetimim de bana hiçbir zaman 'git' falan demedi, kendi kararımla bu görevimden ayrılmış bulunuyorum'' ifadelerini kullandı.

Gelecek teklifleri değerlendireceğini belirten Bakkal, ''Şimdi sıcağı sıcağına bir şey söylemenin bir anlamı yok, ama yani biz bu arenadayız, bu arenadaysanız da bu güreşin içinde olacaksınız'' dedi.

"Tabelacı Olmaktan Öteye Gidemiyoruz"
Sivasspor'da çok güzel ve mutlu günler geçirdiğini anlatan Bakkal, ''Çok güzel şeyler yaptığımıza da inanıyorum, ama maalesef tabelacı olmaktan öteye gidemiyoruz, tabela çok önemli bizim Türkiye'de. Devam edebilir miydim? Çok da rahat devam edebilirdim, ama daha fazla bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok'' diye konuştu.

Bucaspor maçı sonrasında ''istifa'' sözünü kullanmadığının belirtilmesi ve maç sonrası ile gece yarısı arasında kararı neyin değiştirdiğinin sorulması üzerine Bakkal, stresi ve adrenalini yüksek olan maç sonrasında sıcağı sıcağına karar veremediğini belirterek, şunları söyledi:

''Zaten o toplantıda söylediğim şey bence anlamlı ve güzeldi, alan üzerine düşeni almıştır zaten. Her zaman söylüyorum, burada bireyler gelip geçici, Sivasspor takımı kalıcı. Çok iyi bir yönetimi var çünkü, kalıcı. Onun için kısa vadeli yatırımlar bence iyi yatırımlar değildir. İkincisi, belki dün beni yanlış anladılar, ama hakikaten geçen Mart'ın 24'ünde ben buraya geldiğim günü hatırlıyorum, ışıkları sönmeyi bırakın, kimsenin kafasını kaldıracak hali yoktu burada. Ama çok çabuk unutuluyor, bence daha dirayetli, daha dik duran kulüpler şimdi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama çok sevindirici bir olay var, hiç ne yönetimimle problemim var, ne oyuncumla problemim var, ne basınla bir problemim olduğunu düşünüyorum. Herkesle de dostane ve iyi ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Benim gitmem belki Sivasspor için daha iyi olacak, onun için çok fazla bir şeyi uzatmaya gerek yok, ama özellikle bu takıma ve bu kulübe sahip çıkılması ve destek verilmesi en doğru karar.''

"Hiç Kimseye Kırgın Değilim"
Gönlünün, yüreğinin Sivasspor'dan yana olduğunu anlatan Bakkal, çok şanssız zamanlar geçirdiklerini, sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle kadro kurmakta güçlük çektiklerini söyledi.

Galatasaray galibiyeti sonrası davul-zurna eşliğinde ''şampiyon'' tezahüratının yapıldığını ifade eden Bakkal, ''Ama değerler tabii çok çabuk unutuluyor. Buna ben alışkınım, benim tek istediğim şey var, Sivasspor'un başarılı olması. Ben şimdi arabaya binip gideceğim'' dedi.

Çok iyi bir takım bıraktığını anlatan Bakkal, ''Sabırsız olmaya gerek yok, bazı saplantılardan bazı kişilerin vazgeçmesi gerekiyor, çünkü Sivasspor takımı önemli, burada bireyler önemli değil, Sivasspor takımı önemli. Burada kulüp düzeni önemli, disiplin önemli, işleyiş önemli, aklınıza ne geliyorsa getirin'' diye konuştu.

Kimseye kırgın olmadığını belirten Bakkal, Sivas'ta çok iyi ilişkiler kurduğunu, gitmesinden dolayı herkesin üzgün olduğunu ifade ederek, ''Belki de bu duygusallık iyi olmasını engelledi, inşallah biraz daha bu agresifliğe dönüşür, biraz daha doğru kararlar vermeye gider, biraz daha dik durmaya gider ve özlenen yere gelinir. Onun için fazla uzatmaya gerek yok, bir kez daha herkese teşekkür ediyorum. Eğer hatam varsa herkesten özür diliyorum, ama olduğunu da düşünmüyorum. Teşekkür ediyorum, özetle bu, bırakma sebebimiz bu'' ifadelerini kullandı.

Talihsizlikler ve şansızlıklar yaşadıklarını, hakem kararlarının da bu sonuçta etkili olduğunu anlatan Bakkal, ''4 puanım daha olsaydı şimdi ben buradaydım, hiç kimse de toplantı yapmayacaktı. Nokta koyma zamanı geldiğinde kararı alacaksınız, onun için biz de böyle bir karar aldık'' dedi.
Kaynak AA

DoomsDay58
23.10.2010, 21:46
Bizi bank asyadan kurtardın ALLAH Senden razı olsun yolun açık olur İnşAllah

bulutbey27
23.10.2010, 21:56
üç hafta fazladan zorladın hoca bıraksaydın belkide şimdi 12 puana ulaşmış olacaktık ne yazıkki yedi puanla ligin dibindeyiz neyse yinede sağol sesimize kulak veripte bıraktığın için

ssfatihss
23.10.2010, 22:08
yaaaaaaaaaaaaa arkadaslar bakın gelen gıdıyor ama bunun yanında takımdakı istikrarde gıdıyor insallah rıza hocada istikrarı yakalarız.....

tavatir
23.10.2010, 22:11
Ben şahsım adına Mesut hocayı kişilik olarak beğendim. Sportif olarak biraz daha başarı bekliyordum. En azından şu anda 12 puanda olmalıydık diye hesap ediyorum. Ama umarım herkes için böyle olması daha iyi olur.

Ayrıca taraftarımızın da artık tartışılması lazım. Sivasspor taraftarı maalesef çok değişiyor. Hiç beklemediğim şekilde taraftarımız Trabzon, Eskişehir gibi taraftarlara benzemeye başladı. Bizi biz yapan değerlernde uzaklaşmayalım. İstifa kararları gerektiğinde gerekli kişiler alır bu kararları. Taraftarın bunu yapmasına gerek yok. Son 3 hpca değişikliğimizde de böyle oldu.

Taraftar içinde de gerçi çoğu kişi bağırmadı ama takımı kurtaracağını zanneden küçük çocukların nasıl Bakkal İstifa diye milleti bağırtmaya çalıştığını kendi gözlerimle gördüm. Bundan sonra böyle taraftar istemiyorum ben. Başarısızlıkta taraftarın da payı var. Bazı kararlar için taraftarın bağırmasına gerek yoktu. Takıma destek olunsun yeter. Zaten Konya, Kasımpaşa, Buca bu 3 tane rakibimizden başka yok maalesef..

mysuskunx
23.10.2010, 22:29
en iyisini yaptın sayın bakkal ne sen nede oyuncular yıpranmadan ayrılmak en güzeliydi, katkı ve desteklerinden ötürü teşekkürler...

risale69
23.10.2010, 22:29
yolun açık olsun hocam, adam gibi geldin adam gibi de gidiyorsun.
Allah yolunu açık etsin. sakatlıklar, şanssızlıklar olmasaydı gitmenize gerek kalmayacaktı.

Bulut@ğlu
23.10.2010, 22:45
bakkal efendi dünya beri maça çıktın bi gs maçını kazandın oda tamamen tesadüftür bununlamı övünüyorsun hatan olmadığını düşünüyorsun sen böyle düşünmeye devam et rıza hocanın gelişiyle bir şeyler değişir takım canlanır galibiyetler başlarsa senin hatan ozaman belli olacaktır ki zaten rıza hocanın gelişiyle bir şeylerin değişeceğine şahsen ben inanıyorum en azından senden daha iyi yönetecektir takımı

şarkışla 58
23.10.2010, 22:51
Mesut hoca bizi sen ligde bırakmadın.Ankara-Diyarbakır-Federasyon bizi ligde bıraktı.Eğer Ankara haftalar önce federasyon tarafından düşürülmeseydi.Federasyon tarafından Diyarbakıra 5 maç saha kapama verilmese idi biz 8 beraberlik bir beleş Ankara maçıyla ligde kalamazdık.

Bestepeli-58
23.10.2010, 23:03
yolun acık olsun hocam sen bence bület uygundan bilşe başarılıydın senin hatan ftboldan anlamayan insanlarla calışman oldu s spor taraftarı gibi

sewaz58
23.10.2010, 23:15
Hakkım helal yolun açık olsun hocam,yaptıklarını unutacak değil bu taraftar...Arkandan kötü söz söylemeye fırsat vermeden git dedik sende anahtarını,ceketini alıp gittin iyi de ettin.Bu saatten sonra ne sana ne de bize bir faydan dokunurdu,tekrardan yolun açık olsun ama gel gör ki senin dediğin gibi iyi bir takım kaldı mı o konuda senin kadar emin değilim işte.

28 EYLÜL 2009
23.10.2010, 23:28
Galatasarayı yenmişiz. Çok büyük başarıymış.

Hoca biz Galatasarayı sen yokkende yeniyorduk-eziyorduk. Sivasın havası iyi gelmiyor onlara zaten. Ondan prim yapmana gerek yok. Taklaya gelecektik iyiki gittin. Şimdi Sivaslı Rıza hoca geldi. İzle bak neler yapacak.

BİDE KAYSERİ DERBİLERİNİ KAYBETTİN. ONA BAK SEN.

yigido_sampiyon
23.10.2010, 23:34
hocam bizi geçen sene ligde tuttuğun için ve zor dönemde göreve geldiğin için unutmayacağız seni...yolun açık olsun mesut hoca...

eyuphulagu
23.10.2010, 23:34
Malesef sporda başarı hedefleniyorsa duygulara yer yok..Bu durum dünyada spor müsabakaları başladı başlayalı böyle gelmiş böyle de devam ediyor...Mesut Bakkal fazla yaşlı bir hoca değil,henüz daha 46 yaşında..Ama malesef yaptığı hizmetlerle yaşı çelişiyor..Son 8 maçta yaptığı,yapamadığı ,konuştuğu,konuşamadığı şeylerle sanki 60-70 yaşına gelmiş emekli hocalar gibi davranışlar sergiledi..Düşünün bir kere Sivasspor yaklaşık 15-16 maçta sadece 1 kez resmi maçta galip gelmiş,bir çok yenilgi alınmış ve son 9 maçta da 14 ün üzerinde gol yenmiş...Hala konuşmasında başarılı olduğunu iddia ediyor..Bu nasıl başarı anlabilmiş değilim...Bu yıl sivasspora golleri kim yedirdi,maçları kim kaybettirdi;herhalde tarftarlar yapmadı bütün bunları...Takımı kuran o,oyuncuları oynatan o,antreman yaptıran yine o...Bir antrenör düşünün ki galbiyetten çok beraberliği hedef alan bir oyun tarzıyla takımı oynatıyor..Sezon başında bu takımın en büyük transferi iç tarnsferde takımla tekrar anlaşan Apo,Sedat,M.Yıldız,Hayerttin gibi oyunculardır benin fazla transfere ihtiyacım yok bu oyuncular bana yeter diyen kim?Sezon öncesi kampında alınan bir mağlubiyetten sonra en az 2-3 transfer daha lazım diyen daha sonra takımın transfer ihtiyacı yok diyen tarftar mı yoksa M. Bakkal mı?TV58 Spor gündemine bağlanıp Tsahabala yı kim istemez,bu oyuncuyu istiyorum deyip daha sonra yaklaşık 1 saat sonra bu sefer Sipas TV deki Spor Programına bağlanıp Ben Tsahabala diye bir oyuncu tanımıyorum ve bu oyuncuyu istemediğimi yönetime bildirdim diyen taraftar mı yoksa M. Bakkal mı? Taraftar hiçbir hocaya hatta kendisini 2 yıl üstüste zirveye oynatan B. Uygun'a bile 4 veya 5. haftada istifa diye yaptığı protestoyu M. Bakkal'ın n maç kazanamayıp çuvalla gol yenilmesine rağmen 9. haftada yapmıştır...Geçen yıl ligde kalmamızda kendisinin emeği olduğunu hiçbir tarftar gözardı etmemekte ve kendisni sabırla 9 hafta takım bu hafata düzelir diye bekleyen sivas tarftarı cefekar YİĞİDO çok sabırlı davranmıştır...M. Bakkal'a bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz...

karyola
23.10.2010, 23:38
hocaya hepımız tepkı verdık sınırlendık kırıp doktuk.ama bır kac cıban başı var klupte bunların temızlenmesı gereklı kısıler gelıp geçicidır sıvasspor klubu bakidir.eskı hocamıza başarılar

57 Mehmet
23.10.2010, 23:58
hocam takimimiza verdigin hizmetden dolayi sana tesekürler ederiz,sen iyi bir hocasin ama bizim ile olmadi Insallah bundan sonra Sivasspor basarili olur sende baska bir takimda basarili olursun hocam,ALLAH yolunu acik etsin hocam

GuVeN
24.10.2010, 00:23
Mesut Hoca'nın gitmesini bende çoğu taraftar gibi istedim ama keşke takım iyi olsaydı,keşke işler bu kadar kötü gitmeseydi,keşke hocam sezon başında transfer konusunda bu kadar iyimser olmayarak,futbol dan sizin kadar anlamayan taraftarların gördüğünü görebilseydiniz.Artık ayrılık gereklıydı tabi tüm sorumluluk sizin değil,başarısızlığa etken olan diğer nedenlerde ınsallah devre arasından baslayarak sona erdırılecek.
Bütün emeklerınız ıcın sonsuz teşekkürler,yolunuz açık olsun,umarım yeni çalıştıracağınız yerde başarılı olursunuz.

karşıyakalı
24.10.2010, 00:35
hoca söylediklerini duyada sivassporu yukardan ikinci zanneder .ne başarısından bahsediyorsun sen .iyi takım bırakmış geç bu lafları hoca karnımız tok bu laflara oynadıgın 18 maçta 1 galibiyet almak başarı sayılıyorsa başarılısın o zaman.her şeye ragmen kişilk olarak sana bi şey diyemem ama sportif başarı saglayamadın ve sivasspor taraftarı bu durumlara alışık degildir.yinede kötü bi olaya sebebiyrt vermemiştir.maçta istifa diye bagırmak gayet medenice bir tepkidir aldıgın bu sonuçları başka yerlerde ,alsan tahmin bile edemezdin alacagın tepkiyi ve küfürü biz yapılması gerekeni yaptık .herşeye ragmen teşekkür ederiz sana

emre41
24.10.2010, 01:21
BÜLENT DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLEMİŞTİ ilk tesilere geldiğinde tesis denilemezmiş harabeymilş adam etmiş, şimdi de mesut bey ışık yokmuş boyun bükükmüş; artık geçin yaptığınız şeyleri başa kakmayı. Çok afedersin ama hayrına yapmadın sanırım ne yaptıysan. Asıl siz ne zaman profesyonelleşeceksiniz sayın teknik direktörler.

Duygu sömürüsü yapmak yerine kısa ve öz konuşma yapman daha iyi olurdu.

yigido yakup
24.10.2010, 02:19
Mesut hocam verdigin emekler icin tesekkür ediyor hayatinda basarilar dilyioruz.

umuyoruzki bu sende alisagelen hatalarini veya eksiklerini görür ona göre kendini yeniler ve hep basarili olursun hergittigin takimda sezon sonunu getiremedigini sezona iyi giris yaptigini daha sonrasi berbat bir tabloyla karsilasip ya istifa ettigini yada kovuldugunu unutma biz hep umut etikki bizde böyle olmasin neyazzikki zaman ve sonuclar cok acimasiz hocam.

Gelelim sana kizamiyorum cünkü bazi maclarda gercekten hatan olmasina ragmen cok az hocaya nasip olacak talihsizlikler yasadin takim sahada cok kötü rezil bir görüntü sergilemedi (1 mac haric) ama sana kizabilecegim tek konu sezon basi cok iyi bir hazirlik gecirdin ama sadece o zaman ilk 11 olarak takimi hazirladin hazirlik maclarinin yildizlari sakatlaninca onlarin yerine oynayacak adami hazirlayamadin digerleride performans olarak düsünce takim cöküse gecti.

vede kacinilmaz son geldi.

yolun acik basarilarin cok olsun .

bozcelik
24.10.2010, 09:31
yolun acık olsun hocam sen bence bület uygundan bilşe başarılıydın senin hatan ftboldan anlamayan insanlarla calışman oldu s spor taraftarı gibi

hadi ordan sende,futboldan kimin anlayıp anlamadığını 16 maçta gördük yediği 21 golün 19 unu sağdan yiyen ve buna bir önlem alamayan hocanın hocalığında şüphe duyarım.önce bir göz doktoruna gitsin biz tribünlerden görüyoruzde o görmüyor mu.yardımcı hocası olmasa kılı bile kıprdamıyacak.sivasspor taraftarı futboldan anlamıyor dediğine göre sen sivasspor taraftarıda değilsin o zaman git başka yerlerde yaz

shang
24.10.2010, 10:15
eline emeğine sağlık yolun açık olsun hocam

muhsin koçak
24.10.2010, 10:29
Sezon başında MHK değişsin diye imza torlarsan onlarda bunu sana ödetirler.Mesut hocanın dem vurduğu hakem hataları hep bu yüzdendir.Bedelini ise ne ne yazıkki Mesut hoca ödemek zorunda kalmıştır.Yolun açık olsun Yiğido Mesut!!!

Caner POLAT
24.10.2010, 10:31
2 haftada 4 puan topladığınız da bazı meçhul kişiler sizi yere göğe sığdıramıyordu.Bu seyircinin en kişiliksiz özelliği skora göre destek veya köstek olmasıdır.

Herşey için teşekkürler hocam.

esrarengiz
24.10.2010, 10:31
Ben şahsım adına Mesut hocayı kişilik olarak beğendim. Sportif olarak biraz daha başarı bekliyordum. En azından şu anda 12 puanda olmalıydık diye hesap ediyorum. Ama umarım herkes için böyle olması daha iyi olur.

Ayrıca taraftarımızın da artık tartışılması lazım. Sivasspor taraftarı maalesef çok değişiyor. Hiç beklemediğim şekilde taraftarımız Trabzon, Eskişehir gibi taraftarlara benzemeye başladı. Bizi biz yapan değerlernde uzaklaşmayalım. İstifa kararları gerektiğinde gerekli kişiler alır bu kararları. Taraftarın bunu yapmasına gerek yok. Son 3 hpca değişikliğimizde de böyle oldu.

Taraftar içinde de gerçi çoğu kişi bağırmadı ama takımı kurtaracağını zanneden küçük çocukların nasıl Bakkal İstifa diye milleti bağırtmaya çalıştığını kendi gözlerimle gördüm. Bundan sonra böyle taraftar istemiyorum ben. Başarısızlıkta taraftarın da payı var. Bazı kararlar için taraftarın bağırmasına gerek yoktu. Takıma destek olunsun yeter. Zaten Konya, Kasımpaşa, Buca bu 3 tane rakibimizden başka yok maalesef..

sen 12 puana razi isen senin futbol anlayisindan suphe ederim kardes 9 haftada 12 puan superrr yaa neden gonderiyorlar bakkali o zaman sezon sonunda 30 puani yakalarizz senin hesabinla bu kadar da gercek disi dusunulmezki yaa senin her zaman her sartta yendigin bursa trabzon 20 puan barajini gecsinler sen 12 ye razi ol birakalim bu isleri kardesim 9 haftada 27 puan var bunu nasil aliriz onu dusunelim..
senin hesabina gore sadece ic sahadaki maclari alicaz disardaki maclar onemli degil yenilsede... bakkalim yolun acik olsun gec oldu istifan ama hayirlisi

esrarengiz
24.10.2010, 10:45
benim dusuncem guzel hareket etti mesut hoca bu hafta akli basinda bi konusmayla veda etti hocam bu kadar uzun bekletmeseydin alinan kotu sonuclardan dolayi taraftar kizgin sana... her ne kadar kotu durumda olsakta emegin yok degil takima var.. verdigin emekler icin tesekkurler ama giderken yanindada iki uc tanesini gotursen hoca daha iyi olmazmi .. bakkal el degistirdi ama icindeki mallar ayni... curuk domates tarihi gecmis cikolatalar.. riza hoca geldi ya bu mallari toptancisina iade edecek biraz zorlanacak yada hele bunlari satiyimda yenisini sonra aliriz mantigiyla taraftarlarimizi uyutmaya devam edecek... ara transferde riza hocanin takinacagi tavri heyecan icinde bekliyorum simdiden..
hep hocaya gunah kesdik yaa bi dusunelim oyuncularin hic mi kabahati yok bunlarin hesabini yonetim neden kesemiyor... ben anlamis degilim bunu.. hoca degisilecek degis hoppp yeni hoca gelsin ... bu kadar kolaymi dunyanin en buyuk sektorunde isleri bu sekilde kotu yonetmek ... risk alacaksan alttan basliyacaksin tepeden birilerini kovsan ne olur kovmasan ne olur gelen cok olur ama uretim yoksa neye yararki buu uretimide futbolcu yapacak ...
mesut hoca tekrar tesekkurler sana yolun acik olsun.. riza hocam sende gec kaldin sivasa gelmekle ama sanada kolay gelsin hayirli olsun diyorum...
hade beaa yonetimmm futbolcularada el at gozun sevemmmmmm....

COBANSARAYLI
24.10.2010, 11:00
Bizi bank asyadan kurtardın ALLAH Senden razı olsun yolun açık olur İnşAllah

bu yorum gecen sezon icin mi ?
adam sozlerinde hakli hakemlerin yuzunden bu duruma geldi bir macta penalti pozisyonu ya bir kez oluyor yada olmuyor onuda hakem calmazsa bu duruma dusuluyor buca macinda hakem penaltiyi verseydi bugun halen gorevde olacakti ama bu durum boyledir sivasspor yonetiminin hakem hatalari ile ilgili mhk ye sikayetlerini yazili iletmeli ve bu durum boyle devam ederse sivassporu kimse kurtaramaz yaziktir 17. ile 11. arasinda sadece 3 puan var
bugun sivassporun puani 11 olabilirdi ama sans ve hakem hatalari bu duruma getirdi ve unutmayalim daha sezonun basindayiz onumuzde daha cook maclar var,
insallah riza calimbay sivas li olmasindan dolayi sivasspora daha gonulden onem verir ve basarili olur devre arasinda mutlaka takviye yapilmali ve meydan dayagina karisan futbolcular gonderilmeli kavgayi sahada rakiple mucadele yapan futbolcular alinmali
kimse sivasspordan daha ustun degildir
mesut bakkala emeginden dolayi ve delikanlica gonullu ayrilmak istemesinden dolayi tesekkur ediyorum,kendiside hakkini helal etsin ve yolu acik olsun

TEKOTORİTE58
24.10.2010, 11:22
bakkal efendi dünya beri maça çıktın bi gs maçını kazandın oda tamamen tesadüftür bununlamı övünüyorsun hatan olmadığını düşünüyorsun sen böyle düşünmeye devam et rıza hocanın gelişiyle bir şeyler değişir takım canlanır galibiyetler başlarsa senin hatan ozaman belli olacaktır ki zaten rıza hocanın gelişiyle bir şeylerin değişeceğine şahsen ben inanıyorum en azından senden daha iyi yönetecektir takımı

AYNEN KATILIYORUM ZATEN SENİNLE BEN AYNI DOGRULARI SÜREKLİ YAZIYORUZ.BAKKALIN GİTMEDEN SİVASSPORUN GALİBİYETLE TANIŞAMAYACAGINI YAZMAKTAN BIKMIŞTIM İSTİFA YAZA YAZADA BIKMIŞTIM BAKKAL BUGÜN AGLAYARAK GİTMİŞ GİTMESEYDİ SEZON SONUNDA KENDİSİ ÇEKİP GİDECEK BU SEFER BİZ AGLAYACAKTIK.KESİNLİKLE BİZİ DÜŞÜRÜRDÜ BAŞARISIZ OLDU SİVASDA LİDE BIRAKMIŞ DİYAR 3 MAÇ ALSAYDI GÖRÜRDÜN.BİRKERE OYUN TAKTİGİ SIFIR OYUN OKUMA SIFIR KADRO SEÇİMİ YANLIŞ OLACAGI BU ÇARŞAMBA GÜNÜ MANİSA MAÇINDAN İTİBAREN SİVASDAKİ DEGŞİM HİSSEDİLECEKTİR BAŞARILI OLUP OLMAYACAGINI ZAMAN GÖSTERECEKTİR.

altuntas58
24.10.2010, 11:24
mesut hocamıza sivassporumuza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim yolunuz acık olsun

TEKOTORİTE58
24.10.2010, 11:27
Sezon başında MHK değişsin diye imza torlarsan onlarda bunu sana ödetirler.Mesut hocanın dem vurduğu hakem hataları hep bu yüzdendir.Bedelini ise ne ne yazıkki Mesut hoca ödemek zorunda kalmıştır.Yolun açık olsun Yiğido Mesut!!!

NE HAKEM HATASINDAN BAHSEDİYON HAKEMLERMİ DİYOR MAL İBRAHİM ŞAHİNİ OYNAT TEK FORVET OYNAT KALEYE ŞUT ATMA KORKAK OYNAT
YANLIŞ KADRO ÇIKAR TRANSFERDE DAHA İYİ OYUNCULAR YERİNE BELEŞLERİ ALDIR BU TAKIM BAMNA YETER.AYNI HAKEMLER ŞİDİDE VAR BU ÇARŞAMBA GÜNÜ HOCA FARKINI GÖRECEGİZ MANİSAYI KUPADAN ELEYEREKMESUT BAKKAL OLSA OLSA TEKNİK TRAKRÖLÜK YAPAR.TEKNİK TREKTÖR ŞİMDİ YENİ GELDİ

Shan58
24.10.2010, 11:33
Mesut hoca tabelaya bakılmayıpta neye bakılacak.
Sen bu şekilde puan toplamaya devam edersen kesin düşecek daha ne yapmayı planlıyorsun anlamadım.
9 haftada 6 puan demek maç başına 0.75 puan ediyor. 34 haftada 34 x 0,75 = 26 puan yapar.
26 puanla nasıl ligde kalmayı düşünüyorsun. ligin en çok gol yiyen ikinci takımısın 16 haftadır niye önlem alamıyorsun oda ayrı konu.

Geleceğe dönük yatırım demişsin güzelde, senin geleceğe dönük yatırım 15 takım değiştirmiş ve futbol hayatı 5 sene önce bitmiş 35 yaşındaki ceyhunmu.
33 yaşındaki mehmet nasmı yoksa 32 yaşındaki ramoviçmi.
Hala Bülent Uygun'la Muhsin Hoca'nın kadrosundan geçiniyorsun onların getirdiği oyuncularla puan alıyorsun birde geleceğe dönük yatırımdan bahsediyorsun.
16 haftada sadece bir galibiyet almış hoca başarısızdır. 16 haftada en çok gol yiyen takımın hocası başarısızdır.
niye başarısız olduğunu kabul edipte en azından arkada güzel anılar bırakarak ayrılmıyorsun hocam.
Ne gerek var başkalarını suçlayıp kendini temize çıkarmaya çalışmaya. merak etme bu ligde daha çok taklıma gidersin. işsiz kalmaszın o konuda hiç endişen olmasın.

DoomsDay58
24.10.2010, 11:38
Galatasarayı yenmişiz. Çok büyük başarıymış.

Hoca biz Galatasarayı sen yokkende yeniyorduk-eziyorduk. Sivasın havası iyi gelmiyor onlara zaten. Ondan prim yapmana gerek yok. Taklaya gelecektik iyiki gittin. Şimdi Sivaslı Rıza hoca geldi. İzle bak neler yapacak.

BİDE KAYSERİ DERBİLERİNİ KAYBETTİN. ONA BAK SEN.

Adam bizi bank asyadan kurtardı kardeşim bunları ne çabuk unutuyorsunuz kayseriyi yenmek bank asyadan kurtulmaktan dahamı önemli adama teşekkür edicenize hala aleyhinde konuşuyorsunuz biraz yapılan şeylere saygınız olsun

58akif34
24.10.2010, 12:33
gercekten bu takıma önemlı seyler kattığını düşünüyorum gecen sezon basarısız oldu dıyen kendını bılmezler futboldan anlamayanlardır o mac programına göre takımın basına gelıp o sekız puanı toplamak cok buyuk basarıdır verdıgın emekler için çok tesekkur ederız hocam

fatih585858
24.10.2010, 12:36
BÜLENT DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLEMİŞTİ ilk tesilere geldiğinde tesis denilemezmiş harabeymilş adam etmiş, şimdi de mesut bey ışık yokmuş boyun bükükmüş; artık geçin yaptığınız şeyleri başa kakmayı. Çok afedersin ama hayrına yapmadın sanırım ne yaptıysan. Asıl siz ne zaman profesyonelleşeceksiniz sayın teknik direktörler.

Duygu sömürüsü yapmak yerine kısa ve öz konuşma yapman daha iyi olurdu.

Emre kardeş tebrikler çok güzel yorum.

28 EYLÜL 2009
24.10.2010, 16:04
Adam bizi bank asyadan kurtardı kardeşim bunları ne çabuk unutuyorsunuz kayseriyi yenmek bank asyadan kurtulmaktan dahamı önemli adama teşekkür edicenize hala aleyhinde konuşuyorsunuz biraz yapılan şeylere saygınız olsun

Dün dündür, bugün bugündür. Yorumlar herzaman sıcağı sıcağına yapılır. Mesela Bank asyadan kurtardı.(Teşekkür ettik-ettim) Mesela 7 hafta Sivassporu maff etti.(Kapı orda dedik-dedim)

DÜN DÜNDÜR, BUGÜN BUGÜNDÜR. HOCA SİVASSPORUN İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN AYRILIYORUM DİYOR. DÜNDEN BAHSEDİYORDU HEP. BUGÜNLERİ HATIRLATTIK SICAĞI SICAĞINA VE GİTTİ. BU KADAR...

Rıza başarısız olursa sırada yönetim var. Bu lafımıda unutma...

Haaa, zarar bize bizden gelsin... Çapulculardan değil...

ccey
24.10.2010, 16:30
teşekkür ederiz hoca

yeniceri_can
24.10.2010, 17:37
taraftara haddini bil diyen kim olursa olsun benim için bitmiştir.genede verdiklerin için saol..

mgulseven
24.10.2010, 17:38
Beşiktaş deplasmanı (istanbul ne kadar SİVASSPOR için deplanman sayılmasada) öncesi bence bir moral olacak inşallah.Çünki yenibir trabzon faciyası yaşayabilirdik.Rıza hoca içinde bir enkazdan bina yapmak pekte kolay olmacak ama başarılar dilemekten başka çaremiz yok.