Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıza ÇALIMBAY

Sayfa : 1 [2]

DOGU_BEY
18.04.2013, 01:22
Hocayı gerek oyun anlayışı ve oyuncu tercihleri, gerekse değişiklikler konusuda ne kadar çok eleştirsem de hakemler konusundaki haklı itirazına sonuna kadar destlek veriyorum ve uğradığı haksızlıklara da o kadar karşı çıkıyorum..Hocamız hakem müseveddelerinin hataları ve bize karşı yaptıkları katliamlara karşı itirazında sonuna kadar haklı...yeter artık Sivasspor üzerine bu kadar organize ve bilinçli hakem katliamı yapılamaz!

58MUAMMER58
18.04.2013, 03:12
şimdi biraz insaf etmek lazım,takım düşerken kurtardımı kurtardı,geçensezon hepimiz gördük takımın avrupaya gitmeyişi kimin yüzünden ?tabiki adi hakemlerin değilmi?o avrupaya gidemeyişimiz bu sezonuda etkiledi adam gibi 3 4 oyuncu alırdık avrupa kupasında oynayacak olmamız sivası aklından gecirmeyen birçok oyuncunun gelmesine sebeb olurdu,busezon sadece akhisar ,bjk,eskişehir,mersin,bursa,ge nçler,maçının 3 tanesinde hata yapmasalar şimdi 46puanla bjknin dibinde olurduk suç kimin şimdi?rıza hoca düşmanlığı kimseyi köretmesin ,haa inatları ,bazı oyuncularda ısrar etmesi,maç içinde oyuna müdehale etmemesi vss hataları yokmudur ?elbetteki vardır şuan ligde sivasın ağırlığını taşıyacak kimseyi göremiyorum,bjk zaten almaz rıza hocada sivasdan daha rahat yer bulamazz baska yerde 4 te 0 çeken hocayı o ğün yollarlar yapılacak iş bu sezonu atlatıp inşallah kupayıda sivasa getirmek için sezon bitene kadar tam destek olmak lazım

58fatihcan
18.04.2013, 08:44
Riza hoca trabzon macinda ustune duseni layikiyla yapmistir

DOGU_BEY
19.04.2013, 00:13
Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:confused::confused::c onfused:

Çılgın Türk
19.04.2013, 00:31
Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:confused::confused::c onfused:

Ben röportaja bakamadim ama seneye Calimbay ile devam edilecegine pek ihtimal vermiyorum. Lig devam ederken seneye yollarimizi ayiracagiz diyemez zaten. Eger gercekten Calimbay ile devam edilirse gecmis olsun.
Her mac sonrasi basit gol yedik, yapmamamiz gereken hatayi yaptik vs. dejavu yasamak istemiyorum.
Ben Calimbay'in seneye Kasimpasa'nin basina gececegini düsünüyorum.
E. Saglam'da Bjk'nin basina gecer.

MaXiMuM
19.04.2013, 01:10

Demek ki başkan hocadan, takımdan, oynanan şahane futboldan ve takımın bulunduğu konumdan çok memnun kalmış olacak ki seneye de Rıza hocayla devam etmek istiyor.
Allah sonumuzu hayreyleye

58fatihcan
19.04.2013, 08:34
Anca kupayi alirsa devam ederler. Tabi hoca isterse

tekdoktiri
19.04.2013, 09:58
rıza adamdır anadolunun bir organik çocudur bunu tüm dünya böyle bile devam sen bu çehrin çocusun seni isti yoruz hocam devam

Besyo_cu
06.05.2013, 12:09
Frikiğin sonundaki Çalımbay görüntüsü teknik/taktik her şeyi unutturuyor. Çalımbay, güzel frikiği atan Selçuk’u alkışlıyor kenarda... Sen ne güzel adamsın be Rıza Hoca. Ne güzel adamsın be Büyük Kaptan. Çocukluğumuzun kahramanı Atom Karınca, bugünün de kahramanısın benim gözümde. Var ol. Sen hep var ol.

Uğur Meleke

DOGU_BEY
06.05.2013, 22:58
Frikiğin sonundaki Çalımbay görüntüsü teknik/taktik her şeyi unutturuyor. Çalımbay, güzel frikiği atan Selçuk’u alkışlıyor kenarda... Sen ne güzel adamsın be Rıza Hoca. Ne güzel adamsın be Büyük Kaptan. Çocukluğumuzun kahramanı Atom Karınca, bugünün de kahramanısın benim gözümde. Var ol. Sen hep var ol.

Uğur Meleke

bu mu güzellik? acaba bu maç bizim lehimize bir sonuçla bitseydi meleke bu yazıyı yazar mıydı?

58_SEMİH_58
06.05.2013, 23:00
Dün akşamdan beri o pozisyonu söyleyen herkese Rıza Hoca'nın kalecinin ve barajın rezilliğini alkışladığı söylüyorum,çünkü hareketlerin anlaşılıyor bu durum ama kimse benim gibi düşünmüyor.

DOGU_BEY
06.05.2013, 23:02
Dün akşamdan beri o pozisyonu söyleyen herkese Rıza Hoca'nın kalecinin ve barajın rezilliğini alkışladığı söylüyorum,çünkü hareketlerin anlaşılıyor bu durum ama kimse benim gibi düşünmüyor.

kardeş eğer dediğin gibiyse lafım yok, çünkü maçı izlerken o kalabalıkta tam sezemedim ben, sonrasında da izlemedim maçı...inşallah dediğin gibidir yok tam tersiyse vay halimize!

Ferhat06
06.05.2013, 23:10

Ben de senin gibi anladım,hocanın alkışını.Yoksa çok harikulade bir vuruş değildi.Eneramonun belediyeye attığı frikik çok klas bir vuruştu.

poolat58
06.05.2013, 23:19
bence hoca yapılan baraj hatasını ve öncesindeki hakemin yanlış kararını alkışladı. golü attırdın gibisinden

Kokomo
08.05.2013, 17:25
İLHAN CAVCAV : ÇAPA İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK !

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik, kendisiyle resmen çalışmayacağız" dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda Üniversiteli Gençlerbirliği taraftarları ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, bir öğrencinin "Teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme yenileyecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik. Kendisiyle resmen çalışmayacağız. Ancak Bülent Uygun, Rıza Çalımbay ve bir sürü arkadaşın isimleri geçiyor. Dün Fuat Hoca'ya son olarak mutabık kaldık. Çünkü geçen sene verdiğimiz paranın bir buçuk misli parayı verdiğimiz halde haklı olarak, çok karakterli, iyi bir çocuk, çok sevdiğimiz bir hoca, istedik ki beraber çalışalım, yaşı da çok genç.

Dün kulağıma geldiği üzere Ertuğrul Sağlam'a Kasımpaşa'nın verdiği paranın 2 milyon euro olduğunu duydum. 2 milyon euro 5 trilyon yapar. Eğer bir teknik adam 5 trilyon para verirsek kulübün yolunu şaşırırız, o zaman ben kendim yaparım teknik direktörlüğü. O bakımdan Fuat Hoca'yla böyle bir anlaşmalık içerisine girdik, dün akşam da kendisi bana telefon etti. Ben de kendisine 'Hoca Allah yolunu açık etsin, istediğin yerle anlaşabilirsin' dedim.

Şu 3-5 gün içerisinde temas kurduğumuz arkadaşlar var. Belki bir yabancı teknik direktör olabilir, görüşmelerimiz var. Temennimiz yerli evlatlarımızdan yana ama futbol oynamış, kendini geliştirmemiş, 'antrenörüm' diye çıkmış, tesadüfen başarılı olursa çok iyi, başarısız olursa örneğin Kardemir D.Ç. Karabükspor'un başında olan ve Gençlerbirliği'nde de çalıştı, hocasının iki maç kala sözleşmesine son verilmesi de bir takım için avantajlı bir olay olmadığı gibi bir hoca için de bunlar hoş şeyler değil" cevabını verdi.

(Milliyet Gazetesi)

Serdar63972
08.05.2013, 17:45
İLHAN CAVCAV : ÇAPA İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK !

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik, kendisiyle resmen çalışmayacağız" dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda Üniversiteli Gençlerbirliği taraftarları ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, bir öğrencinin "Teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme yenileyecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik. Kendisiyle resmen çalışmayacağız. Ancak Bülent Uygun, Rıza Çalımbay ve bir sürü arkadaşın isimleri geçiyor. Dün Fuat Hoca'ya son olarak mutabık kaldık. Çünkü geçen sene verdiğimiz paranın bir buçuk misli parayı verdiğimiz halde haklı olarak, çok karakterli, iyi bir çocuk, çok sevdiğimiz bir hoca, istedik ki beraber çalışalım, yaşı da çok genç.

Dün kulağıma geldiği üzere Ertuğrul Sağlam'a Kasımpaşa'nın verdiği paranın 2 milyon euro olduğunu duydum. 2 milyon euro 5 trilyon yapar. Eğer bir teknik adam 5 trilyon para verirsek kulübün yolunu şaşırırız, o zaman ben kendim yaparım teknik direktörlüğü. O bakımdan Fuat Hoca'yla böyle bir anlaşmalık içerisine girdik, dün akşam da kendisi bana telefon etti. Ben de kendisine 'Hoca Allah yolunu açık etsin, istediğin yerle anlaşabilirsin' dedim.

Şu 3-5 gün içerisinde temas kurduğumuz arkadaşlar var. Belki bir yabancı teknik direktör olabilir, görüşmelerimiz var. Temennimiz yerli evlatlarımızdan yana ama futbol oynamış, kendini geliştirmemiş, 'antrenörüm' diye çıkmış, tesadüfen başarılı olursa çok iyi, başarısız olursa örneğin Kardemir D.Ç. Karabükspor'un başında olan ve Gençlerbirliği'nde de çalıştı, hocasının iki maç kala sözleşmesine son verilmesi de bir takım için avantajlı bir olay olmadığı gibi bir hoca için de bunlar hoş şeyler değil" cevabını verdi.

(Milliyet Gazetesi)

Rıza Hoca Gençlere giderse eğer, 8 hafta olan kovulma rekorunu geliştirebilir... Cavcav, Mecnun başkan kadar sabırlı değildir. Gençlerbirliği taraftarı da Sivasspor taraftarı gibi, kolunu sallayınca susacak kadar sakin değildir. Şimdi hocacılar çıkar derki Hoca sadece kolunu Sivasspor'da salladı başka yerde de sallamaz. Adamlar haklı. Bulmuş bizim gibi koyun sürüsünü. İnşallah akşam finale kalacağız nasıl yalakalıklar yapacağız Hocam gitme diye... Kazanılan Hiçbir başarı yapılan terbiyesizliği örtmez...

58_SEMİH_58
08.05.2013, 17:59
Rıza Hoca bugün hala Sivasspor'u çalıştırıyorsa bunun sebebi Sivas'lı olmasından kaynaklanan kredisidir.Başka biri olsaydı çoktan elveda demişti.

DOGU_BEY
08.05.2013, 20:46
kayseriden sonra tsden de 6 yedirdin bize eğer biraz utanman varsa sivasa hiç gelmeden istifa eder ve istanbula gidersin... böylesine önemli bir maça takımı böyle mi hazırladın, rezil kepaze ettin!!! İSTİFA ET VE SİVASA HİÇ DÖNMEDEN ÇEK GİT!!!

poyrazer5858
08.05.2013, 21:44
bu yaşananlardan sonra rıza hocanın bu takıma fazla birşey verebileceğini düşünmüyorum. yalnız önümüzde iki kritik maç var. bu yüzden taraftarımız fevri tepkilerden kaçınmalı. özellikle futbolculara sahip çıkmalı.

58fatihcan
08.05.2013, 22:30
Sivas kendini yenilemeden daha toparlanamaz. Bu kadro ve td ile düzelme olmaz. Elbet birilerinin gitmesi lazım

settar58
15.05.2013, 21:14
Rıza hoca şuanda cnntürk te canlı yayında aykırı sorular proğramında.

Morten58
15.05.2013, 21:18
RIZA HOCA'YI ilk kez bukadar yakisikli gördüm :D

karamik
15.05.2013, 21:22
Rıza baba kral adamsın kıskananlar çatlasın :)

Besyo_cu
15.05.2013, 21:36
Sivasspor ile ilgili Hoca az ama çok şey söyledi aklımda kalan satırbaşları ;

- Sezon başı beşiktaş'tan teklif geldiğini ancak Sivasspor'u yarıda bırakmamak için kabul etmediğini
- 3 yıl boyunca çok yaldınız kaldığını
- Şike sürecinin takımı çok yıprattığını
- Arkasında taraftar ve basının olmadığını
- Hakem hatalarından en çok bizim etkilendiğimizi
- Sivasspor'dan kesin olarak ayrıldığını bir tek söylemediği kaldı.
- Sivas'ın gelecek sezon daha iyi olacağını Söyledi aklımda kalanlar şimdilik bunlar.

Rıza Hoca duruşuyla konuşmasıyla herşeyiyle tam bir beyefendi keşke şartlar daha farklı gelişseydi. Allah yolunu açık etsin hocam İnşallah bir gün yine yollarımız kesişir...

34yigido34
15.05.2013, 21:38
rıza hoca bu sene baya yıprandı gitmesi sivasspor içinde kendisi içinde en dogrusu yolun açık olsun rıza hoca

Morten58
15.05.2013, 21:39

- Sezon başı beşiktaş'tan teklif geldiğini ancak Sivasspor'u yarıda bırakmamak için kabul etmediğini
- Sivas'ın gelecek sezon daha iyi olacağını Söyledi aklımda kalanlar şimdilik bunlar.

Rıza Hoca duruşuyla konuşmasıyla herşeyiyle tam bir beyefendi keşke şartlar daha farklı gelişseydi. Allah yolunu açık etsin hocam İnşallah bir gün yine yollarımız kesişir...

Beyefendi , evet ama sanki kendini haazirlamis programa.

Ayrica yarin basin toplantisi var deniliyor, CNN Türk istanbulda degilmi , yarin Sivas'a mi gelecek Hoca.

settar58
15.05.2013, 22:02

Herşeyi özetlemişsin birde birgün yeniden sivasspor olabilir dedi.

punisher58
15.05.2013, 22:07
cogu noktada haklı ama - 3 yıl boyunca çok yaldınız kaldığını her fırsatta dillendiriyor ama baskan vekilimizin hakkını yemeyelim lütfen

ihtiyar yiğido
15.05.2013, 22:50
Rıza hoca gerçek den yalnız bırakıldığı konusunda haklı yönetim Sivas Spor'a yapılan haksızlıklara karşı sessiz kaldı sade Rıza hoca maçlardan sonra dile getirdi ama yayıncı kuruluş ve diğer medya kuruluşları gerkli ilgiyi göstermedi
bu yüzden birçok puanımız gasp edildi

Çılgın Türk
15.05.2013, 22:59
Aykırı Sorular, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ı konuk etti. Çalımbay Sivasspor'u bırakacak mı? Beşiktaş'a dönmeyi düşünüyor mu? Enver Aysever sordu, Rıza Çalımbay yanıtladı.

Programi kaciranlar asagiya kopyalayacagim linkten tekrarini izleyebilir...

http://tv.cnnturk.com/video/2013/05/15/programlar/aykiri-sorular/basliksiz/index.html

4eylül
16.05.2013, 00:28
rıza hocanın konuşmaları beni sivaslılığımla inanılmaz gururlandırdı temiz sade doğru seni seviyoruz büyük yiğido

Morten58
17.05.2013, 12:51
Sivasspor’la son maçına çıkmaya hazırlanan Rıza Çalımbay, Lig'de ve Türkiye Kupası'nda yaptığı 114 maçın 43'ünden galibiyetle, 28'inden beraberlikle, 43'ünden ise mağlubiyetle ayrıldı.

http://www.hurdogan.com/img/21400.jpg

2010-2011 sezonunun 10. haftada Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Çalımbay,Sivasspor’un başında 114 resmi maça çıktı.

Takımı 2010-2011 sezonunda 7 puanla 16'ncı sırada teslim alan Çalımbay, O sezon ligi 15. sırada tamamladı.Rıza Çalımbay 2011-2012 sezonunda başarılı bir grafik çizdi ve sezonu 50 puanla ilk 8 takım arasında tamamladı ve Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda mücadele etti.

Çalımbay'ın ekibi, bu sezon ise ligde beklentilerin uzağında kaldı. Yoğun maç trafiği nedeniyle ligde istediği sonuçları alamayan Sivasspor, sezon boyunca inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Yiğidolar, 33. haftadaki K. Karabükspor galibiyetiyle ligde kalmayı garantiledi. Çalımbay, Sivasspor'un başında ligde 98 , Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 16 karşılaşmada görev yaptı. Yiğidolar, bu maçların 43'ünden galibiyetle, 28'in beraberlikle, 43'ünden mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda kalesinde 168 gol görürken 166 gol atmayı başardı.

sivaslıadem
17.05.2013, 14:02
dengeli ama istikrarsız bir istatistik
En başarılı ikinci dönemimiz
Emeklerini inkar edemeyiz

hatzivrettas
17.05.2013, 16:03
Çalımbay yapması gereken minimumu yapmış.Emekleri için teşekkürler.

Dua
17.05.2013, 16:25
Anadolu Takimlarinin hedefi Küme düsmemektir.
Kimse kendini kandirmasin.
Bazen şans yardım ederde ligi ilk 5 de bitirirsin hepsi okadar.
Riza Calimbay görevini yapmistir.

İnsaallah daha iyisi gelir yoksa Hocayi göndermenin bir manası yok.

4eylül
17.05.2013, 17:16
iyi veya kötü ben artık maça acaba düşüncesiyle gelmek istemiyorum zayıf takımlardan bile korkar olduk rıza hocayada yolu açık olsun diyoruz

kiNgSiZe58
17.05.2013, 17:40
Riza hoca elinden geleni yapti bunu inkar edemeyiz ama her firsatta BJKda calismak isterim demesi nekadar Sivassporu ciddi aldigini gösterir.. Bye bye !!

ccey
17.05.2013, 17:55
teşekkürler hocam yolun açık olsun

Çılgın Türk
23.05.2013, 01:31
Malta Köşkü'nde kafaları karıştıran bir buluşma!

Sivasspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay ile eski TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ bir görüşme gerçekleştirdi.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve eski TFF Başkanı Göksel Gümüşdağ, bugün Yıldız Parkı'nda bulunan Malta Köşkü'nde eski Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile bir araya geldi.

Yeni bir takım çalıştırmak istediğini belirten ve bu nedenle Sivasspor ile yollarını ayıran Rıza Çalımbay ile Gümüşdağ'ın görüşmesinde neler konuşulduğu henüz bilinmezken; Çalımbay'ın yeni takımını aradığı dönemde ikilinin görüşmesi kafaları karıştırdı.

Sivasspor'da geçirdiği 3 sezonda istikrarlı ve başarılı bir görüntüsüyle dikkat çeken Rıza Çalımbay'ın ismi, Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için geçiyordu.

Kaynak: Fotospor

aozdemir
23.05.2013, 15:29
Rıza Çalımbay, geçen sezon Beşiktaş'la anlaştığını; ancak Sivasspor'un izin vermemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söyledi.

TEKLİF GELİRSE ÇALIŞIRIM, FİKRET ORMAN'I ÇOK SEVERİM. BENİ HEYECANLADIRAN İKİ YER VAR: İNÖNÜ VE 4 EYLÜL STATLARI

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, "Beşiktaş'tan teklif gelirse, çalışırım. Ben Beşiktaşlıyım. Fikret başkanı çok severim. Beni heyecanlandıran iki yer vardır.Biri İnönü Stadı, diğeri 4 Eylül Stadı. Biri doğduğum büyüdüğüm yer, diğeri de futbola başladığım yer. Benim için çok kutsal yerler. Beşiktaş'tan bir teklif olursa elbette ki çalışırım. Ama şu anda Beşiktaş'la ilgili bir gelişme yok" dedi.

Kaynak : http://spor.haber3.com/riza-calimbaydan-besiktasa-mesaj-haberi-1982663h.htm#ixzz2U7OV6ULM

tavatir
23.05.2013, 19:09
Rıza Hoca da Radyospor'a açıklama yapmış ;

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, "Beşiktaş'tan teklif gelirse, çalışırım. Ben Beşiktaşlıyım. Fikret başkanı çok severim. Beni heyecanlandıran iki yer vardır.Bir İnönü Stadı, diğeri 4 Eylül Stadı. Biri doğduğum büyüdüğüm yer, diğeri de futbola başladığım yer. Benim için çok kutsal yerler. Beşiktaş'tan bir teklif olursa elbette ki çalışırım. Ama şu anda Beşiktaş'la ilgili bir gelişme yok" dedi.

Devamı ; http://www.radyospor.com/Futbol/165322/-Besiktas-la-anlasmistim-

nightmare58
25.05.2013, 12:14
Rıza Çalımbay, geçen sezon Beşiktaş'la anlaştığını; ancak Sivasspor'un izin vermemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söyledi.

http://resimzade.com/Show.html?i=40545&token=15883

TEKLİF GELİRSE ÇALIŞIRIM, FİKRET ORMAN'I ÇOK SEVERİM. BENİ HEYECANLADIRAN İKİ YER VAR: İNÖNÜ VE 4 EYLÜL STADLARI
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, "Beşiktaş'tan teklif gelirse, çalışırım. Ben Beşiktaşlıyım. Fikret başkanı çok severim. Beni heyecanlandıran iki yer vardır.Bir İnönü Stadı, diğeri 4 Eylül Stadı. Biri doğduğum büyüdüğüm yer, diğeri de futbola başladığım yer. Benim için çok kutsal yerler. Beşiktaş'tan bir teklif olursa elbette ki çalışırım. Ama şu anda Beşiktaş'la ilgili bir gelişme yok" dedi.

KASIMPAŞA GÜNDEMDE YOK
Sivasspor'la kesin olarak yollarını ayıran deneyimli teknik adam, "İyi bir takım olursa çalışmayı istiyorum. Çok hırslı ve istekliyim. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kasımpaşa'dan bana teklif gelmedi. Kasımpaşa Başkanı Zafer Yıldırım, Beşiktaş'tan benim yöneticim olan, çok sevdiğim saygdığım bir büyüğümdür. Turgay Ciner, çok sevdiğim bir büyüğümdür. Biz sürekli konuşuruz; ama Kasımpaşa'yla ilgili, kesin olarak, hiç bir şey yok. Geçen dönemde böyle bir teklif oldu; ama Sivasspor'da olduğum için gelemedim. Şu anda bir iki teklif var; ama bunların içinde Kasımpaşa yok" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMIŞTIM, TEKLİF GELİRSE ELBETTE Kİ OLUR
Geçen sezon Beşiktaş'la yaptığı görüşmelere de değinen Çalımbay, "Geçen sezon Beşiktaş'la anlaşmıştım. Fakat Sivasspor'la mukavelem vardı. Sivasspor bana iki defa izin vermişti; Beşiktaş'la görüşmem için, benim Sivas'tayken şartım Beşiktaş isterse giderim şeklindeydi. Ama Beşiktaş'ta yönetim iki defa görüşmemize rağmen bir karar veremedi. Üçüncüsünde net şekilde karar verdiler. Bu kez de Sivasspor beni bırakmadı. Geçen yaz bir şanssızlık yaşadık. Normalde geçen sezon Beşiktaş'la anlaşmıştım. Beşiktaş'ta her zaman çalışmak isterim. Ama şu anda herhangi bir teklif yok" dedi.

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/165322/-Besiktas-la-anlasmistim-

nightmare58
25.05.2013, 12:15
Takım çalıştırmayacağım gibi bir şeyler diyordu sanki Rıza Hoca yanılıyor muyum?

4eylül
25.05.2013, 12:19
karabükspora gidebilir bjk zor gibi

PETKOVİC
25.05.2013, 12:59
Allah rızası için artık bu adamla ilgili haber yayınlamayın. Bitti gitti işte bizene napıyosa yapsın

keko 58
25.05.2013, 13:04
Allah rızası için artık bu adamla ilgili haber yayınlamayın. Bitti gitti işte bizene napıyosa yapsın

aynen öyle Kardesim ellerine ve agzina saglik :)

izmirliyigido
25.05.2013, 13:18
Bence de arkadaşlar artık Rıza hocanın geleceği ile ilgili veya yapacaklarıyla ilgili sayfalarımız da bu tür haberlere yer vermeyelim. Direkt veya dolaylı yoldan Sivasspor'u ilgilendiren haberleri açalım.

Bizle bağları şimdilik koptu. Allah yolunu açık etsin. Umarız istediği gibi olur herşey, başarılı olur. Bizdeyken başarılı oldu demiyorum ben, ama bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Hemşehrimizdir, bu toprakların evladıdır tabi ki seviyoruz ama onunla ilgili yeni haber açmaya gerek yok artık.

.

Salim58
25.05.2013, 13:19
Rıza hoca büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi ya Rize ile yada Karabük ile anlaşabilir.

asabibaba
25.05.2013, 13:27
Allah yolunu açık etsin ne diyelim.Sitedeki bazı dostlarla bu yüzden papaz olduk zaten yeter artık sepeti koluna herkes kendi yoluna...

tfd5858
25.05.2013, 14:16
çok iyi teknik direktör olsa hala beşiktaş beni alsın demez sen oturur onlar gelir teklifini yapar yine kanal kanal gezmeye başladı ama şimdi boşta yapabilir,geçen sene bizdeyken bunları yaptı ve bizleri küçük düşürdü taraftar takıma küstürdü ama şimdi sensiz daha iyi olacağız

punisher58
25.05.2013, 15:17
sayın site yönetimi bu konuyu kilitleyin artık herkes kendi işine baksın Allah yolunu açık etsin ama şunu yazmadan gecemiyeceğim ilk teklifden sonraki sürecde ve sonraki roportajlarında sivassporu yanlız bırakamazdım diyor sürekli kendisi o zaman içimden dedim rıza bey kaçarda yönetim bırakmamıstır diye sonra kendi kendime dedim adamın günahını alma belki dogru diyodur die şimdi geçen sezon Beşiktaş'la anlaştığını; ancak Sivasspor'un izin vermemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söylüyor demekki kimsenin günahını almamısım ama su bi gerçekki gelen gideni aratmıcak giden buralar arayacak

Çılgın Türk
26.05.2013, 23:47
26 Mayıs 2013 Pazar 15:49

Ve Rıza Çalımbay Rizespor'da

Mustafa Denizli'nin Ç.Rizespor'dan ayrılması üzerine teknik direktör arayışlarına giren Ç.Rizespor Kulubü, Rıza Çalımbay ile anlaştı.

Ç.Rizespor'da bir kez daha Rıza Çalımbay dönemi başlıyor.

Ç.Rizespor, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yerine Sivasspor'dan ayrılan Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı. Resmi imzanın hafta içi atılması bekleniyor.

Haber: Çetin Kuzu

Kaynak (http://www.olay53.com/haber/ve-riza-calimbay-rizesporda-..-54188.htm)

58fatihcan
26.05.2013, 23:51
Hayirli olsun insallah sivas macina kadar takimda kalir. Merak ediyorum

kangalli58yasin
27.05.2013, 00:05
Son Dakika :

Rıza Çalımbay Rizespor'da

Mustafa Denizli'nin Ç.Rizespor'dan ayrılması üzerine teknik direktör arayışlarına giren Ç.Rizespor Kulubü, Rıza Çalımbay ile anlaştı.

4eylül
27.05.2013, 08:57
rıza hocaya başarılar dilerim ama büyük bir külübte çalışmasını isterdim

MEVLUTHOCAOGLU
27.05.2013, 11:28
Her ne kadar doğruları ve yanlışları olsada her zaman kalbimizde olacaktır kendisi bizzat kendisinden telefon ile görüşüp hal ve hatırını sorduğumuz Sn Çalımbay % 50 karabük % 50 rize'yi çalıştıracağını ve henüz net bir şeyin olmadığını ilerleyen günlerde netlik kazanacağını söyledi. Yolu bahtı açık olsun

ydurdag
27.05.2013, 12:11
topragım olarak çok daha iyi yerlere gelmesini isterdim t direktör olarak ise tamamen boş oyunu okuyamayan bir şahsiyet bizi bu duruma düşürende o oldu rizede fazla kalacagını sanmam çünkü oarası sivas degil başarılar diliyorum yinede topragımız

Casanova Rasit
27.05.2013, 14:22
Bizi Terk etip Rize ile El Sikismis...

Baska Sözüm yok...

AYIBOAN
16.02.2014, 09:28
YigidooSivas58, chatte ne zamandır benim içimden de geçen Rıza Çalımbay'ı sportif direktör olmasını istediğini söylemiş.

Yönetim duyar mı acaba?

34MUAMMER58
16.02.2014, 11:36
elbetteki burada sivassporun haberleri paylaşılmalıdır,rıza çalımbayda buradaki birçok kişiden hem daha önce ,hemde daha fazla sivasspor taraftarıdır,aynı zamanda sivassporun 2.5 yıl hocalığını yapmıştır,bazı arkadaşların başarısız hoca ve sivassporda başarısız fikirlerine katılmıyorum,eğer sivasspor bu ligde kaldıysa diğer sezonlardada hakem hatalarına rağmen ortada bitirdiysek ve bugün sivasspor avrupa kovalıyorsa rıza hocanın büyük emeği vardır, bunu kimse inkar edemez bjk başındaykende diğer hocalara nazaran başarılıydı,eskişehirden haketmediği şekilde gönderildi,halaa eskişehir rıza hocanın kurduğu iskeletin sayesinde bugün kupada ve ligde gidiyor,diego,kamara,dede, pepe ,necati,adem sarı,alper potuk,servet ivesa gibi adamlarıtakıma kazandırmıştır,sivassporda aldığı adamların çoğu tutmuştur,halaa eneramonun alternatifini bulamadık,rize spordada belki başarısız sayılabilir,sakatlıklar ve takımın yetersizliğinden yeteri kadar galibiyet alamamıştır,2.yarı bence iyi takviye yapmıştır,abdi,aliadnan,kuveku ,engin baytar,deniz,lualua gibi iyi adamları almıştır 2 haftadır farkı kaçırıyorlardı patladılar böyle haksızlık yapılması doğru değil bundan sonraki hocalık hayatında başarılar dilerim

yigido yakup
16.02.2014, 12:02
Riza hoca teknik adamlik yaparken kurdugu takimlar daha sonraki sezonlarda ligin tozunu atmaktadir buda tesadüfü degildir tas gibi takim kurmaktadir.

kendisinin bu takimlarla cok basarili olmamasi biraz arastirilmasi vede üzerinde durulmasi gereken bi mesele futbol skorlarini ufak hatalar belirlemektedir (oyuncu degisikligi 1 tane yanls oyuncu tercihi)bunlar Kücük ama sonuca direkt etki eden faktörler Riza hocayi zorda birakan durumlar bunlar oldugunu düsünüyorum.

Benim sahsi görüsüm Riza hocaya oyuncu aldiracan.

58YIGIDO58
16.02.2014, 12:05
elbetteki burada sivassporun haberleri paylaşılmalıdır,rıza çalımbayda buradaki birçok kişiden hem daha önce ,hemde daha fazla sivasspor taraftarıdır,aynı zamanda sivassporun 2.5 yıl hocalığını yapmıştır,bazı arkadaşların başarısız hoca ve sivassporda başarısız fikirlerine katılmıyorum,eğer sivasspor bu ligde kaldıysa diğer sezonlardada hakem hatalarına rağmen ortada bitirdiysek ve bugün sivasspor avrupa kovalıyorsa rıza hocanın büyük emeği vardır, bunu kimse inkar edemez bjk başındaykende diğer hocalara nazaran başarılıydı,eskişehirden haketmediği şekilde gönderildi,halaa eskişehir rıza hocanın kurduğu iskeletin sayesinde bugün kupada ve ligde gidiyor,diego,kamara,dede, pepe ,necati,adem sarı,alper potuk,servet ivesa gibi adamlarıtakıma kazandırmıştır,sivassporda aldığı adamların çoğu tutmuştur,halaa eneramonun alternatifini bulamadık,rize spordada belki başarısız sayılabilir,sakatlıklar ve takımın yetersizliğinden yeteri kadar galibiyet alamamıştır,2.yarı bence iyi takviye yapmıştır,abdi,aliadnan,kuveku ,engin baytar,deniz,lualua gibi iyi adamları almıştır 2 haftadır farkı kaçırıyorlardı patladılar böyle haksızlık yapılması doğru değil bundan sonraki hocalık hayatında başarılar dilerim

10 yildir super ligte olan bir Sivasspor un, ligte kalmak ve orta siralarda bulunmanin neresi basari ??
10 yil 1 ligte olan bir kulüpun hedefleri yavas yavas Avrupa olmali.
Riza Hocayi basarili bulmuyorum.

34MUAMMER58
16.02.2014, 12:27
yaşınız kaç sizin ?adam sivasspora geldiğinde takım yüzde 70 ihtimalle düşmüştü,odurumdaki birtakıma hangi hoca elini taşın altına sokup hoca olurdu ,o geldi aldığı adamlarla ligde kaldı, bu başarıdır,ertesi sezonda aşşa yukarı aynı kadroyla 1 puan yüzünden avrupaya gidemedik ,enaz 25 puanı hakemlerle kaybettik sadece eskişehir maçında hakem katliamına uğramasak avrupa kupasına giderdik,buda o kadroya göre başarıdır,geçensezonda yine ligin en iyi futbolunu oynayan takımların içindeydik,tüm spor yorumcuları bunu söylüyordu,yine inanılmaz hakem hatalarına maruz kaldık,kaliteli 3 5 adam takviyesi yapamadık,buda başarıdır eğer şuanda zirvedeysek onun kurduğu iskeletin sayesindedir ,cicinyoyla dacostayla yetmez, halaa bir forvetin yok konuşuyorsunuz işte

poolat58
16.02.2014, 13:13
rıza hoca taş gibi transfer yapıyor, ama oynatamıyor nokta.

noname87
16.02.2014, 13:57
Geçen yıl Hamdallah'ı bizimkilere önermişti;para yüzünden olmamıştı o zaman alınmadığını sevinmiştim 1 milyon euro etmez diye düşünmüştüm.Şimdi adam Norveç'te 27 maçta 15 gol 10 asist ile oynuyor .Bizim yönetim gitti Piech'i aldı daha sonra Rengifo'yu aldı şimdi o da olmadı Oldoni'yi aldılar 3 adama verilen para Hamdallah'a verilecek parayı geçmiştir bir de üstüne bu adamların bize hiç katkısı olmadı.Bizim yönetim bu transfer işlerinden anlamıyor Rıza Hoca ile profesyonel bir anlaşma yapsalar iki tarafında faydasına olur.

münihli_58
16.02.2014, 15:13
Riza Hoca zor zamanimizda imdadimiza yetisti bizi düsmekten kurtardi ertesi sezon sikeyle ilgili kararlar alindi yine zor durumda kaldik ama o bizi Play Off'a tasidi..
Cok yoruldu, yiprandi, istedigi transferlerin hepsini yapamadik ve o 2 senenin sonrasinda onunla bir düsüs yasadik

Hic bir teknik adam bizimle bu 3 sezonu gecirmezdi..
Riza hoca olmasa her sezon 2 teknik direktör ile calisirdik (Yilmaz Vural, Hakan Kutlu, Reha Kapsal gibi kariyerleri olmayan, isi bilmeyen teknik direktörlerle) ve belkide suan PTT 1.Lige düsmüstük ve suan basimizda Roberto Carlos olmazdi(!)

Sivasli olmanin farkliligiyla elini tasin altina koydu bizi o bataktan cikaran hocadir Riza Calimbay, hakkini ödeyemeyiz, ayni sekilde o 3 sezon bizimle beraber olan, takima katki saglayan futbolcularimizinda..
Ama öyle nankör taraftarlarimiz varki Ordu macinda tezahüratlarla adami istifa ettirdiler..
Belki istedigimiz seviyede basarili ve kariyerli bir hoca degil, ama yüregiyle, fedakarligiyla bize bu güzel sezonu yasamamizda büyük pay sahibi bir hoca..

O yüzden yaptigi ise saygi duyun yeter, sevmenizi kimse istemiyor..;)

58YIGIDO58
16.02.2014, 18:31
Soyle diyelim riza hoca bir takimi ligte tutmakta bir usta.

Ama is avrupa ya gelince, ust siralamaya gelince, cok basarisiz bir teknik direktör.

cengo64
16.02.2014, 18:40
Rıza hoca kaç futbolcu aldırdı kaçı hiç maç oynamadan gitti Sivas tan onun hesabını da yapsanıza.Rıza iyi teknik direktör diyenin alnını karışlarım ama iyi adam derseniz eyvallah.Alt yapıya gelsin çalışsın hadi gerçek Sivaslıysa.

58YIGIDO58
16.02.2014, 18:53
Rıza hoca kaç futbolcu aldırdı kaçı hiç maç oynamadan gitti Sivas tan onun hesabını da yapsanıza.Rıza iyi teknik direktör diyenin alnını karışlarım ama iyi adam derseniz eyvallah.Alt yapıya gelsin çalışsın hadi gerçek Sivaslıysa.

Aynen gelsin sportif direktörluk yapsin o zaman has sivasliysa bu görevi üstlensin.

eurovision
16.02.2014, 18:54
geçen sene pek istenmiyordu önceki sezonlara göre çünkü bjk diye konuşuyordu hep

mishka
16.02.2014, 20:59
Rıza Hoca'nın Rize'de bütçe sorunu yaşadığını sanmıyorum. Bize önerdiği futbolcular ise bütçe engeline takıldı hep, astronomik rakamlar söz konusu olmamasına rağmen

Kokomo
17.02.2014, 09:09
Ne demişsek o !

Rıza Çalımbay iyi bir teknik direktör değildir.

Tam 3 sene boyunca burada bunu savundum.

Haklı çıktığım için de gururluyum ...

ivancrayz
21.05.2014, 00:10
Bu sene teşekkür etmemiz gereken belkide en önemli kişilerden birisidir Rıza Çalımbay kadromuza kattığı Aatıf,Adem,Hakan,Ümit,Ziya gibi isimlerle bu sene çok işler yaptık Rıza Hoca her gittiği yerde bir çok Sivaslıyım diyenden çok Sivas'ımızı savundu. Tüm yigidolar adına Rıza Çalımbay'a bize kattıkları için teşekkürü bir borç biliyorum teşekkürler Rıza Çalımbay.

58YIGIDO58
21.05.2014, 00:21
Riza Calimbaya görev verilse ve Transferlerimizi o yapsa derim gercekten transferden cok iyi anlayan birisi

karamik
12.11.2014, 20:38
Carlos yerine Rıza devam etsin diye çok istedim ama malesef şuan topladığı 20 kazma futbolcudan kafaya oynayan borç batağı bir kulübü Yöneten büyük bir hoca bir daha Sivasspor'a gelsin istemem burda çok yıpratıldı ama elinde iyi bir kadrosu olursa taş gibi takım yaratabiliyor.

keko 58
13.11.2014, 19:31
Carlos yerine Rıza devam etsin diye çok istedim ama malesef şuan topladığı 20 kazma futbolcudan kafaya oynayan borç batağı bir kulübü Yöneten büyük bir hoca bir daha Sivasspor'a gelsin istemem burda çok yıpratıldı ama elinde iyi bir kadrosu olursa taş gibi takım yaratabiliyor.

:confused::confused:
Bu da nerden cikti simdi????? Arkadasim eger yine TD gelirse MUTLAKA B. UYGUN GELSIN kim ne derse desin baska TD bize yaramaz!!!