Orijinalini görmek için tıklayınız : RIZA HOCA'YA MEKTUP...
basayev58 26.10.2010, 21:39 Sevgili Rıza Hocam,
SİVAS'a hoşgeldin. O Sivas ki; YİĞİDOLARIN BAŞKENTİ'dir ve zaten senin memleketindir...
Hoşgeldiğin Memleketinden umarım uzun yıllar gitmezsin, umarım Hoşcakal demeyiz sana bir zaman sonra. Sen bilgin ve tecrübenle birlikte ait olduğun toprakların takımına duygularını da katarak hizmet edip uzun yıllar kalmalısın bu takımın başında. Beşiktaş'ın Atom Karıncası Sivasspor'un Yiğido Rıza'sı olsun isterim.
Hocam kolay bir yüke omuz atmadığının bilincindesindir zaten. Biz Yiğidolar kısa bir geçmişte hem göklere çıktık hem yerin dibine battık. Biz göklerdeyken bizi çekemeyenlerin düşmemizi kolladıklarını biliyordukta bu kadar hızlı ve keskin düşeceğimizi bilmiyorduk. Afalladık Hocam. Oysa bizimle alay edenlerin geçmişlerinde ne kepazelikler yaşadıklarını biliyoruz ama biz bu hallere düşmeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Hal böyle olduğu halde Yiğidolar hep sabretti. Geleni baştacı etti gidenle helalleşip yolcetti. Kimseye küfür etmedik,hakaret etmedik...Çok da anlatmaya gerek yok kendin gibiyiz Hocam.
Şimdi geldiğimiz noktada futbol bir yana futbolun yanında başka mevzulardan sıkıntım var. Elbette taraftar olarak güzel futbol ve başarı bekliyoruz. Bu her taraftar grubunun takımından beklentisidir. Ama ben başka şeylerde istiyorum Hocam. Hatta başarıdan çok istediğim şeyler var ve birçok Yiğido'nun benim gibi düşündüğünü biliyorum.
--> Şerefimizi kaybetmektense Maç kaybetmeyi yeğelerim Hocam. Şerefsiz mağlubiyetler bir yana, şrefsiz galibiyetlerde istemiyorum,
--> Bir gol atıp üstüne yatan, topu taca atan, sakatlandım ayağına dakikalarca yatan bir futbol anlayışı istemiyorum,
--> Kendini bulunduğu camiadan büyük gören, çağrıldığı trübüne yüz çeviren, ayakları yere basmayan topçu istemiyorum,
--> Rakip oyuncuyla,hakemle tartışmasını geçtim kendi takım arkadaşıyla tartışan, hele de -misafir bizde önemlidir- şehrimize,ülkemize misafir gelmiş bir yabancıya sebep her ne olursa olsun dayak atmaya çalışan futbolcu istemiyorum,
--> Mücadele etmeyen, formasını ıslatmayan, tekmeye kafa koymasada özveriyle çalışmayan, en büyük takımın formasını giydiği takım olduğunun bilincinde olmayan topçu istemiyorum,
Bunlar olmasın varsın takımımızda Şampiyon olmasın...Ben çevremde "Ne çirkef takımsınız, attınız golü üstüne yattınız" cümleleri değil, "Ne haysiyetli bir takımsınız, yenilsenizde mücadele ettiniz" cümlelerini duymak istiyorum.
Biz Sivas'lılar Mertliğimizle Yiğitliğimizle anılmak isteriz. Böyle bir takım istiyoruz Hocam. Siz ilk maçınızdan itibaren Şerefli,haysiyetli bir takım kurun gerisini düşünmeyin. Yiğidolar hep arkanızda duracaktır.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN, UTANDIRMASIN...
elbeylii 26.10.2010, 21:47 harikasın gardas tam yiğidosun allah razı olsun
Ertugrul 26.10.2010, 21:48 Kalemine sağlık hemşerim, bu güzel temennilerini Rıza hocanında paylaştığına eminim, Sivaspor her zaman haysiyetli olmuştur ve bundan sonrada böyle devam edecektir. İnşaallah bu zor zamanlarıda yüzümüzün akıyla atlatacağız. Yiğit zor zamanda belli olur demişler, inşaallah Sivasspor'da Sivaslı bir hoca ile yeniden şahlanışa geçecektir.
adalı harun 26.10.2010, 21:50 söylediklerine aynen katılıyorum
takım en azından ne yaptıgını bilsin sevgi saygı olsun saygısızlıgın oldugu yerde başarı olmaz
ooyüzdenki
atamız
ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim demiş su an bizim takımda olmayan sey
hocam bunları düzelttin mi gerisi gelir
allah utandırmasın
Berkkaya5858 26.10.2010, 22:03 rıza hoca inşallah allahın izniyle sivassporu hak ettiği yere getireceğine inanıyorum başarılar diliyorum RIZA HOCAYI TRÜBÜNLERE ÇAĞIRALIM SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNALIM HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASI İNŞALLAH HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEK RIZA HOCAYA DESTEK VERELİM ÇÜNKÜ O BİZİM KENDİ EVLADIMIZ BAŞARILAR DİLİYORUM RIZA HOCAYA
serserilerin_prensi 26.10.2010, 22:11 çok güzel olmuş eline saglık...
58_babacan_58 26.10.2010, 22:24 AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM İŞTE BUDUR....
Bizlere söyleyecek birşey kalmamış.Teşekkürler.
babapiton 26.10.2010, 22:34 Eline sağlık !!!
üçyıldız58 26.10.2010, 23:11 be kelimeleri kaleme, kelimelerdeki manayı düşünceyi ancak ozanlar vede şairler diyarının evlatları yazabilir
rıza hocamızında hamuru bu topraklarda yuğruldu nasılki sivas ,eskşehir maçında ekmek yediği yerin hakkını savunmak için kendini parçalıyorsa bu memleket için neler yapacağını siz düşünün
illaki futbolun içindeysen başarılı olmak kadar başarısızlıkda doğal olası bir başarısızlıkda rıza hocamızın boynu bükük gitmesi bu memleketten beni çok üzer
28 EYLÜL 2009 27.10.2010, 00:04 Kulüp olarak kendimizi değil rakipleri dövelim. Dimi ama gardaşlarım...
mgulseven 27.10.2010, 00:18 Evet !!!!!Güzel dilekler güzel umutlar.Tekrar SİVASSPOR için birlik beraberlik ve umut dolu eleştirisiz yorumlar.ÖZLEMİŞİM.İnşallah bundan sonra hep başarıyı yakalar bu güzel yorumları okuruz.
eline yüreğine sağlık kardeşim benim daha ne denebilir ki....
eline sağlık gardaş,takım düşeceksede rıca düşürsün artık, herkese tanıdığımız sabrın fazlasını rıza hocaya gösterelim, inşallah iyi olur futbolcularda gs , bursa maçındaki gibi hırslı oynar, tekmeye kafa sokar, adama göz açtırmaz
eroldeger 27.10.2010, 14:12 İŞTE BENİM MELMEKETİMİN İNSANI SÖYLEYECEK HİÇ BİR KALMAMIŞ NE GÜZEL ÖZETLEMİŞ ALLAH RAZIOLSUN BEN CE SONUÇLAR NE OLURSAOLSUN RIZAHOCAYA ÇOK AVANS VERMEKLAĞZIM 120 YILLIK MENCISTIR CİTİNİN ŞU ANKİ HOCASI KULÜP TARİHİNİN 39 HOCASI DIR ŞU ANKİ HOCASI YA 20 YILLIK YADA 18 YILIK ONUN İÇİN RIZA HOCAYA ÇOK AVANS VERMELİYİZ RIZA HOCADA BU CEVHER VAR NEDE OLSA SVASLI ALLLAH UTANDIRMASIN
cok guzel bır mektup.bu mektupta kı bır kaç onemlı detayı futbolculara da okutmak lazım
Sevgili Rıza Hocam,
SİVAS'a hoşgeldin. O Sivas ki; YİĞİDOLARIN BAŞKENTİ'dir ve zaten senin memleketindir...
Hoşgeldiğin Memleketinden umarım uzun yıllar gitmezsin, umarım Hoşcakal demeyiz sana bir zaman sonra. Sen bilgin ve tecrübenle birlikte ait olduğun toprakların takımına duygularını da katarak hizmet edip uzun yıllar kalmalısın bu takımın başında. Beşiktaş'ın Atom Karıncası Sivasspor'un Yiğido Rıza'sı olsun isterim.
Hocam kolay bir yüke omuz atmadığının bilincindesindir zaten. Biz Yiğidolar kısa bir geçmişte hem göklere çıktık hem yerin dibine battık. Biz göklerdeyken bizi çekemeyenlerin düşmemizi kolladıklarını biliyordukta bu kadar hızlı ve keskin düşeceğimizi bilmiyorduk. Afalladık Hocam. Oysa bizimle alay edenlerin geçmişlerinde ne kepazelikler yaşadıklarını biliyoruz ama biz bu hallere düşmeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Hal böyle olduğu halde Yiğidolar hep sabretti. Geleni baştacı etti gidenle helalleşip yolcetti. Kimseye küfür etmedik,hakaret etmedik...Çok da anlatmaya gerek yok kendin gibiyiz Hocam.
Şimdi geldiğimiz noktada futbol bir yana futbolun yanında başka mevzulardan sıkıntım var. Elbette taraftar olarak güzel futbol ve başarı bekliyoruz. Bu her taraftar grubunun takımından beklentisidir. Ama ben başka şeylerde istiyorum Hocam. Hatta başarıdan çok istediğim şeyler var ve birçok Yiğido'nun benim gibi düşündüğünü biliyorum.
--> Şerefimizi kaybetmektense Maç kaybetmeyi yeğelerim Hocam. Şerefsiz mağlubiyetler bir yana, şrefsiz galibiyetlerde istemiyorum,
--> Bir gol atıp üstüne yatan, topu taca atan, sakatlandım ayağına dakikalarca yatan bir futbol anlayışı istemiyorum,
--> Kendini bulunduğu camiadan büyük gören, çağrıldığı trübüne yüz çeviren, ayakları yere basmayan topçu istemiyorum,
--> Rakip oyuncuyla,hakemle tartışmasını geçtim kendi takım arkadaşıyla tartışan, hele de -misafir bizde önemlidir- şehrimize,ülkemize misafir gelmiş bir yabancıya sebep her ne olursa olsun dayak atmaya çalışan futbolcu istemiyorum,
--> Mücadele etmeyen, formasını ıslatmayan, tekmeye kafa koymasada özveriyle çalışmayan, en büyük takımın formasını giydiği takım olduğunun bilincinde olmayan topçu istemiyorum,
Bunlar olmasın varsın takımımızda Şampiyon olmasın...Ben çevremde "Ne çirkef takımsınız, attınız golü üstüne yattınız" cümleleri değil, "Ne haysiyetli bir takımsınız, yenilsenizde mücadele ettiniz" cümlelerini duymak istiyorum.
Biz Sivas'lılar Mertliğimizle Yiğitliğimizle anılmak isteriz. Böyle bir takım istiyoruz Hocam. Siz ilk maçınızdan itibaren Şerefli,haysiyetli bir takım kurun gerisini düşünmeyin. Yiğidolar hep arkanızda duracaktır.
işte budur yiğidom işte yiğidin harman olduğu yerdir bura yiğido budur sivaslı budur teşekkürler yiğit gardaşım
zaralı19 27.10.2010, 15:16 Biz Yiğidoyuz.Biz yiğidin harman olduğu yerdeniz...AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.
Harput0658 27.10.2010, 15:18 Seni seviyoruz Rıza hoca. Arkandayız. Yüzünün akıyla bu işin altından kalkacağına eminiz. Sivassporu, Sivası, Sivaslıyı birleştir toparla. Tek yürek yap.
Bulut@ğlu 27.10.2010, 16:34 ağzına yüreğine sağlık gardaşım ne söylenecekse burada söylenmiş zaten başka yoruma gerek kalmamış
fatih585858 27.10.2010, 17:00 Sevgili Rıza Hocam,
basayev58 senin görüşlerini eğer yönetim arkasında durursa hoca uygulayabilir. Yoksa başıboş futbolcuya dayalı sistemde , gördüğümüz gibi topçular istediği gibi , teknik direktörleri postalıyorlar.
karşıyakalı 27.10.2010, 17:44 biz sivassporuz kardeşim bizim hiç bir şeyimiz diger takımlara benzemez.bizim başarımızda olaydır başarısızlıgımızda.yani biz sivaslıyıyız .işte herşeyimiz farklıdır bizim bu alemde
musa3458 27.10.2010, 18:10 mükemmel bir mektup olmuş rıza haca inşaallah bu mektuptan bir şeyler cıkartır hadi hayırlısı
aslanefe58 28.10.2010, 09:08 yönetimin acilen futbolcuları toplayıp, kalan 25 maçın tamamını kaybetsek dahi rıza hocamızın bu takımın başında kalacağını, gidecek olanın ya da sonuçlarına katlanacak olanın kendileri olduğunu, bu taraftarın (kardeşimizin de çok güzel ifade ettiği gibi) yalnızca ve ancak kırmızıya ve beyaza aşık olduğunu en açık biçimiyle deklare etmesi lazım.....sonuna kadar yanındayız rıza hocam....
kendalli 28.10.2010, 15:26 yuregine saglik kardesim duygularimiz ancak boyle ifade edilebilirdi !
tribalzx 28.10.2010, 19:52 Altina imza atiyoruz.Saygilar
Dua bekleriz.
RossoNero 29.10.2010, 03:45 Bravo kardeşim,bir ES-ES'li olarak bu deklarasyonun için seni tebrik ediyorum. Bu her taraftara örnek olmalı. Umarım Rıza Hoca bundan ve bize çektirdiklerinden dersini alır ve Sivasspor'a faydalı olur....Sivasspor'a başarılar.....ES-ES...
izmirliyigido 29.10.2010, 09:58 Bora'cım eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Ben Rıza hocayı ne kadar sevsemde, onun da bu yönetim anlayışı ve davranışı karşısısnda takımı çokta ateşleyebileceğini tahmin etmiyorum. En fazla ligde tutabilir.
Takıma bir heyecan, bir ateş lazım. Bunun anahtarı belli ama o şu anda gerçekleşmez. Dilerim Rıza hoca dediğin gibi çıkar ve takımı toparlar. Futbolcular da ruh kalmamış, işi zor. Bakalım.
AYK
ercan_dpinar 29.10.2010, 11:34 valla on numara yazı olmuş katılmamak elde değil teşekkürler:)
sebasteia 29.10.2010, 16:24 kaleminize, yüreğinize sağlık!
bu yazı rıza hocaya hitaben yazılmış ancak asıl okuması gerekenler futbolcular, her maça çıkmadan önce bu yazı yüksek sesle futbolcu geçinen bu arkadaşlara okunmalı!
risale69 30.10.2010, 17:51 rıza hocayı yakından tanıyanlar bu özelliklere haiz olduunu iyi bilir. inşaallah kendeinde olan bu ruhu takımına da aşılayacaktır. yeterki biz taraftar olarak üstümüze düşeni yapalım.takımla birliktye hocamıza da her halükarda destek olalım. birlik ve beraberlik içerisinde olursak başarı da gelir.
subasi29 31.10.2010, 00:49 Tek Kelime ile "Harika' Dusuncelerimize Tercuman Olmussun Kardesim !
|
|