Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas geri dönüyor
buraks58 01.11.2010, 09:27 2 haftadır Sivasspor’un rakiplerine olan ikramından söz etmiştim. Yenen basit goller takımın sahada gösterdiği mücadeleyi ve iyi oyunu alıp götürüyordu. Dün İnönü’de yine aynı senaryo ve oyun sahnelendi. Sahada rakibinden daha iyi olan bir Sivasspor olmasına karşın, yediği basit gollerle rakibine galibiyeti hediye eden bir Sivasspor vardı.
Özlenen Sivasspor. Zor maçlarda sürekli oyunun içinde olan Sivasspor’u uzun zamandır izlememiştik. Özellikle ikinci yarıda Rıza hocanın Suarez’i oyuna alarak çift forvete dönmesi takımın çok daha etkili olmasını sağladı ve bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Sivasspor hüviyet olarak savunma değil hücum takımıdır. Özellikle de Mehmet Yıldız’ın hücum gücü ortaya çıkacaksa yanına bir ya da iki hücum oyuncusu katmalısınız. Zaten en başarılı dönemlerde Sivasspor’u böyle izliyorduk.
Rıza hocayla hücum takımı kimliği geri döner. Rıza hocanın Eskişehir’i hücum takımı olarak oynatmaya çalışması ve dün akşam ki maçta 2 farklı geriye düşmesine rağmen forveti çiftlemesi bana bunu söyletiyor. Hoca oyuncularına güvenerek iki farklı geriye düştüğü maçta hücuma bir oyuncu daha katarak fark yemeyelim zihniyetinden ziyade maça ortak olalım zihniyetini oyuncularına kazandırdı. Dün akşam ki maçın da, Sivasspor açısından bana göre en büyük kazancı da bu olaydır.
Çok net söylüyorum. Sivasspor ayağa kalkar. Açıkçası bu mücadeleyi ve sahadaki oyunu beğendim. Uzun bir aradan sonra Sivasspor kimliğini dün akşam sahada görmek, birçok kişiyi olduğu gibi beni de mutlu etti. Rıza hocayla güzel günlerin yakın olduğunu düşünüyorum. Sivasspor İnönü’de ilk yenilgisini almış olsa da ileriye dönük çok önemli kazanımlarla dönmüştür.
existence 01.11.2010, 09:40 Herşey yoluna girecek. Takımda ciddi anlamda düzelme var. Yönetimin yapacağı birşey var burada. Taraftarıda maça çekmesi gerekiyor. Belediye maçında stad tıklım tıklım dolsun siz maçı görün.
Eskiden çarşıya pankart asarlardı maç saatini fiyatını gösterir. esnaf cama yapıştırırdı.
Buradan söylüyorum YÖNERTİM NER OLUR, BİLİYORUZ SÜPER LİGDE EN UCUZ BİLET BİZDE AMA BU SEFERLİK YENİ BİR BAŞLANGIÇ MAÇINA ÇIKACAĞIZ. LÜTFEN KALE ARKASI 1 MARATON 2 LİRA OLSUN. DEĞİŞİK KİŞİLERDE MAÇA GELSİN. BİR ŞÖLEN YAPALIM BİR MORAL OLSUN HERKESE. Bİ SES ÇIKSIN LÜTFEN YÖNETİM
yıldızelii8 01.11.2010, 10:31 ALLAH ın izniyle kendimizi geri toparlayacağız inş
58_babacan_58 01.11.2010, 10:39 SİVASSPOR UYANIYOR,AYAĞA KALK ARTIK YİĞİDO SALDIRRRRRRRRRR
Gardaşlar hiç bir ümitsizliğe düşmeyin dünkü beşik maçını seyretmedinizmi sivasımız hücum futbolu oynadığı zaman başarılı oluyor rıza hoca bakın göreceksiniz bu işi biliyor. Kısa süre sonra takım çok güzel toparlanıp ilk 10 kişi arasında bitirecektir.
ben o kadar iddaalı konuşmama taraftarıyım..3-5 hafta geçsin herşey netleşir..yeni gelen hoca ile bir süre ivme kazanılıyor ama bekleyip görmek gerek.sonuçta oyuncuların kapasitesi elindeki malzeme belli..örneğin akın tamam kendi evladımız gibi ama bir kaleci hiçmi maç almaz anlamak mümkün değil :confused:
kangal06 01.11.2010, 11:54 daha erken tabi bunları söylemek için ama harbiden de geri dönüyoruz gibi görünüyor :D
bende umutlandım artık yavaş yavaş toparlanırız ikinci devre sıkıntısız bir sivaspor izleriz
geliyoooor geliyooor yigidolaaar geliyooor:D
B.DUMANLI 01.11.2010, 12:33 Sivasspor ´da Riza hoca dün ikinci yari taktik degisikligi yapti.Suarez´in girmesiyle ,M.Yildiz arkaya cekildi,hem fazla yorulmadi ,hemde daha basarili oldu.Suarez daha cok topla bulusturulmali,gercekden kaliteli bir oyuncu.Bu oyuncunun morale ve güvene ihtiyaci var.Riza hoca bu oyuncuyla ilgilenmeli.Sedat yerine bence Diallo banko oynamali,Sedat Diallo´nun yedegi olmali.Sivasspor´ú cok güzel günler bekliyor.
Suarezin mutlaka çift santraforda en sonda oynaması lazım. Arkasında Mehmet Yıldız gerekiyor bir şartla. Ben atayım demeyecek Asist yapacak servis yapacak... Keita Zita Kadir mutlaka oynamalı. Ziyanın üzerine mutlaka ve mutlaka düşülmeli. Eldeki imkanlar dahilinde mümkün olduğunca Diallo ve İvanovs ikilisi bozulmamalı. Dereli biraz daha top kayıplarını indirgerse iyi.. Tabiki bu takımın göbeğine sakat olmayan iyi bir Ceyhun şart. Hele dün oynasaydı sonuç dahada avantajlı olurdu diye düşünüyorum. İyi yoldayız Allah saptırmasın... Birde Şans faktörü...
serkan_ozcan58 01.11.2010, 15:15 dunku oyun bıze sunu dedırttı:eskıye donus ıcın bır kıvılcım ıbb macı bızım artık donum macımız tek bır ıhtımal var o da 3 puan.taraftarımız stadı tıklım tıklım doldurup takımın arkasında oldugunu gostersın ıbb macıyla kaybettıgımız kımlıgımızı almak yıne bır ıbb macına denk gelıyor...
DoomsDay58 01.11.2010, 15:44 Hızla düzelme sürecine girdik ilerki haftalarda bunu skorada yansıtıcaz İnşAllah
rıza hocam sıvaslı maç satmaz maç vermez artık derbi maçlarında bizde söz sahibiyiz dün bunu en ince ayrıntılarıyla yaşadık...
arkadaşlar başka federasyona müracat etsin belediye maçını ist bulda oynayalım 80 bin kişiyle boğarız onları sıvasta 10 bin ancak
arkadaşlar başka federasyona müracat etsin belediye maçını ist bulda oynayalım 80 bin kişiyle boğarız onları sıvasta 10 bin ancak
BJK maçında 350 kişi İBB maçında 80.bin kişi enteresan.:)
YİGİDOKENTLİ 01.11.2010, 16:11 Beşiktaş maçinda harika oynadik ama olmadi büyükşehir bld maçinda fark atmayiz.
gidişi suskun olmuştu yiğidonun, dönüşü muhteşem olacaktır elbet.ama muhteşem yiğidonun dönüşü zaman alacak, zamana ihtiyacı var.evimizde oynayacağımız maçları alırsak ve deplasmanda da en az beraberlikle sanırım ikinci yarı o muhteşem dönüş gerçekleşmiş olacak.sabır gerekiyor, taraftar bu sabrı zaten geçen yıldan beri gösteriyor.herkesin desteği ile geri dönüş başarıyla gerçek olacak...
Ali Selim 01.11.2010, 16:25 2. Yarı ne top oynadıkyala maşallah diyelim de nazar değmesin 2 sezondur mağlup olmamıza rağmen ilk defa rahat bir uyku uyudum ( gsmaçını saymaz isek (2-1) ) inşallah haftaya ibb maçına darısı
murat58murat 01.11.2010, 16:39 Bir macla Her Seyi Oldu Bittiye Getirmeyelim,Butun Futbol Severlerin Bildigi Gibi,Lig Uzun Bir Maraton,Sadece Sunu Soyleyebilirim,RIZA Hocanin Bu Futbol Tarzi ile,Ve Bir Kalecei,Bir Defans Oyuncusu Ve Bir Golcu Takviyesiyle 15 Mac Kazanip Ligde Kaliriz. ;)
daha öncede yazmıştım ben takıma degil hocaya ve yönetime güveniyorum hoca bu işi biliyor gidecekleri gönderir yeni takfiyelerde tutarsa biz ilk 8 e oynarız ahada yazıyom buraya.
|