Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasımpaşa-Sivasspor

Salim58
08.11.2010, 08:51
http://resimzade.com/Show.html?i=24884&token=8234 (http://resimzade.com/Show.html?i=24884&token=8234)http://resimzade.com/Show.html?i=24887&token=13014 (http://resimzade.com/Show.html?i=24887&token=13014)

Kasımpaşa-Sivasspor.

Bu maçla ilgili tahminlerimizi bu başlıkta paylaşalım.

Tarih:14 Kasım Pazar

Saat:14.30

Stad:(Recep Tayyip Erdoğan)

fedayi
08.11.2010, 08:59
böyle giderse kasımpaşada bizi yener ..

58akif34
08.11.2010, 09:15
bu takımın ne yapacagı bellı degıl gecen hafta lıgın devlerınden bırısıne kafa tuttu bu hafta mahalle macı yapar gıbı oynadı bakalım haftaya ne yapacak

Harput0658
08.11.2010, 09:21
bu takımın ne yapacagı bellı degıl gecen hafta lıgın devlerınden bırısıne kafa tuttu bu hafta mahalle macı yapar gıbı oynadı bakalım haftaya ne yapacak

Aynen öyle. Bakalım paşa gönülleri ne isteyecek. Oynamayı mı? yoksa izlemeyi mi?

58akif34
08.11.2010, 09:31
Aynen öyle. Bakalım paşa gönülleri ne isteyecek. Oynamayı mı? yoksa izlemeyi mi?

ister oynasınlar ister oynamasınlar bu takımı mahfettıler benım onlara hakkım haram olsun gecen hafta yenıldıler saglık olsun güzel oynadılar dedım bu hafta neden boyle söyleyemedım bu kadar karaktersizlik olmaz mehmet erman akın apo hayrettın sedat macı turubunden ızlesınler bakalım nasıl küfür edecekler bunları dırek takımdan ıhrac etcen a2 ye bıle gondermemek lazım kı orayıda karıstırmasınlar

ayna26
08.11.2010, 09:48
İBB maçına bakaraktan kasımpaşa maçı ile ilgili yorumda bulunmak zor, şu anki tabloya göre görüne o ki kasımpaşaya da yeniliriz ama şunu bilmek gerekki BJK maçındaki oyuna göre de İBB maçını net kazanacağımız yönünde yorumlarda bulunduk.demekki perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuyormuş bu duruma göre.kasımpaşa maçı sanırım 3 sonuçlu bir maç olacak. gönül isterki sivas maçı alsın da en azından İBB maçında oyuncuların 4 eylülün çimlerine gömülen gurur ve özgüvenleri tekrar canlanır.

4eylül
08.11.2010, 10:23
yenebileceğimiz bir takım bulduk diye düşünürken ...korku sardı aniden içime biz kimseyi yenemeyiz biri deseki yok arkadaş rahat ol kasımı ederiz aralık umut yolcusuyum bu saatten sonra

karyola
08.11.2010, 11:07
paşa da bayram cekılişsız kurasız 3 puan verıyoruz.

gogohan
08.11.2010, 11:33
ALLAH KİTAP KURAN aşkına şu sedatı oynatmasın ne faydası var bize ha. daha 1 ay önce aynı sedat değilmiydi anlı şanlı sivasspor formasını yere savuran.ADAM CANLI BOMBA. bu ruhla bu oyunla kasımpaşa bizi yener kimse kusura bakmasın. final maçı benim bildiğim yenilsende 1-0 biter 2-1 biter 4-0 da bitmez ki. YAZIK YİĞİDOYA GÖNÜL VEREN BİZLERE. sabır sabır bu ruhtaki oyuncularla SABIR SABIR TAŞ OLSAN ÇATLARSIN. ALLAH MECNUN BAŞKANA VE RIZA HOCAYA VEDE BİZ TARAFTARA KOLAYLIK VERSİN YARDIM ETSİN... yoksa öyle görünüyo ki sedatmış mehmet yıldızmış akınmış kimsenin hiç bişey umrunda değil.

ArifŞahin
08.11.2010, 11:33
ister oynasınlar ister oynamasınlar bu takımı mahfettıler benım onlara hakkım haram olsun gecen hafta yenıldıler saglık olsun güzel oynadılar dedım bu hafta neden boyle söyleyemedım bu kadar karaktersizlik olmaz mehmet erman akın apo hayrettın sedat macı turubunden ızlesınler bakalım nasıl küfür edecekler bunları dırek takımdan ıhrac etcen a2 ye bıle gondermemek lazım kı orayıda karıstırmasınlar

ERMAN'I AYIR ;ÇOCUK ZİYA İLE ÇALIŞTI DİĞERLERİ ÖNEMLİ DEĞİL.

ercan58.a
08.11.2010, 12:36
bu sezon zaten gol yeme rekoru kıracagız 5 veya 6 golde kasımpaşa atar bence adilerin sayesinde yazıklar olsun yönetim başta olmak üzere hepsine

turks
08.11.2010, 13:00
binlerce belki milyonlarca sivaslı beyefendilerin keyiflerini bekliyoruz oynayacakalrmı oynamayacaklarmı bu takımın bir an evvel çakal topculardan kurtulması lazım

SIVAS58FOREVER
08.11.2010, 13:15
RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR

GELİN RIZA HOCANIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARINI ANALİZ EDELİM

Rıza Hoca aslında ne söylemek istiyor? Rıza Hoca kelimelerini cımbızla seçen birisidir.

Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık.
Rıza Hoca aslında şunu söylemek istiyor, bu oyuncular mağlup olmak için böyle oynadılar, o yüzden daha ilk 3 dakikada kalemizde 3 gol pozisyonuna izin verdiler, 3. dakikadaki 3. denemelerinde de rakip takım golü attı. Yani daha başlarken belliydi diyor.

Kadronun hepsini değiştireceğiz
Rıza Hoca ilk geldiğinde diyordu ki ara transfer döneminde 2 yada 3 takviye yapacağız, ancak dünkü maçtan sonra kadronun hepsini değiştireceğiz derken aslında elbirliği ile oynamayan, koşmayan, azmetmeyen ve sanki bilerek yenilen bu kadroya ve bu kadroyu aslında dışarıdan yönlendirenlere mesaj veriyor, istediğiniz kadar tezgah kurun biz ara transfer döneminde kadronun hepsini değiştireceğiz diyor.

Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar.
Yani aslında kapasiteleri var ama oynamadılar diyor, bunlar geçen senede Muhsin Ertuğral'ı göndermek için oynamamışlardı.

Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.
Bazı arkadaşlar derken sadece takımını satmış oyunculardan bahsetmiyor yoksa bazı oyuncuların dikkatini çekmek istiyorum derdi. Bazı arkadaşlar derken hem bazı oyuncuların hem de dışarıdan bu oyuncuları organize eden bazı kişilere aslında mesaj veriyor, siz böyle bir tezgah kurmuşsunuz ama ben bu tezgahı bozarım, ara transfer döneminde "TOPLU BİR DEĞİŞİKLİK" gerçekleştireceğiz diyor. "Toplu Değişiklik" derken birilerinin toplu hareket ettiğini mi kastediyor? Neden sadece değişiklik demedi de "toplu değişiklik" deme ihtiyacı hissetti?

Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var.
Yani diyor ki normal şartlar altında Akın bu golleri yemez, 8 yıldır oynayan birisi bu diyor, tecrübeli diyor, böyle gol yenmez aslında diyor. Konuşmasında Akın'a dikkat çekiyor.

Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz.
Futbolcularımızı kandırmışlar beyinlerini yıkamışlar diyerek oyunculara diyor ki kendinize gelin, adam olun, yoksa ara transfer döneminde tekmeyi basarım kıçınıza diyor, Ümit Karan Eskişehirli oyunculara telefon açıp oynamayın Rıza Hocayı değiştirelim diyerek beyinlerini yıkamıştı, burda da buna benzer bir olay olabileceği mesajını veriyor aslında ve bu mesajı biraz da aleni veriyor.

Bu maç Sivasspor’un kurtuluşu olacak
Bu maçta takımı satanları gördüm diyor, onları not ettim, hepsini göndericem diyor, bu maç olmasa onları ayıklayamazdım diyor, belki de anlamsız bulduğumuz Kadir-Sedat değişikliğini, Zita-Erman değişikliğini sırf bu yüzden yaptı ve aslında kimin ne yapmaya çalıştığını bu maçta görmek istedi, çünkü daha 1. dakikadan takımın kazanmak için çıkmadığı belliydi sahada. hakem maçı başlatır başlatmaz anlaşılmıştı koşmadıklarından.

ekingölü
08.11.2010, 13:16
hiç umudum kalmadı,değilRıza hoca dünyanın en klas hocası gelsin çok zor.Oyuncularda azim yok,hırs yok,ruh yok,bu halde devam ederlerse çok zor.

efsane5858
08.11.2010, 13:49
bu mac onemli mac ama onemli olan takimin morali ne duzeyde takim morali sifirin altinda bu yuzden zor mac normalde kazaniriz hayirlisi olsun diyelim

DoomsDay58
08.11.2010, 14:25
Bu maça gitmeye çalışıcam, inşallah giderim ve artık kazanmayada başlarız bence bu maçta kötü oynamayız diye düşünüyorum 0-1 olsun bizim olsun

esrarengiz
08.11.2010, 14:49
basit aga ver hepsine 50 bin yuz bin euro ceza topladigin parayla hic olmassa adam akili bi tane topcu katarsin kadrona devre arasinda hayir isi islemis olur topcularda bu vesile ile....
kasimpasayida yenemesse vay haline.... kimi yenecez biz yaa her takimda cimbom degilki 2 tane cakalim gonderelim:)))
riza hoca bir kulak cekecek sanirsam bu gidisle...

eyupkocak
08.11.2010, 16:02
bu halimizle yenilirizz malesef
artık takıma güvenimiz kalmadı

cılgınsivas58
08.11.2010, 16:03
kesin kasımpaşa yener ilk galibiyetini bize karşı alır hiç umudum yok 15 kişi sivasspor kazanır demiş neye göre kazanıcağız:confused:

eyupkocak
08.11.2010, 16:06
ZATEN KASIMPAŞAYI DA YENEMEZSEK LİG DE KALMANIN DA PEK BİR ANLAMI KALMIYOR LİĞİN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYORUZ
TABİ BUNLARI DEMEYE HER NE KADAR DİLİMİZ VARMASADA ACI GERÇEKLER:mad:

DoomsDay58
08.11.2010, 16:43
kesin kasımpaşa yener ilk galibiyetini bize karşı alır hiç umudum yok 15 kişi sivasspor kazanır demiş neye göre kazanıcağız:confused:

Ben hiç bir zaman bu takıma kaybetmez demedim ben maç 5-0 da olsa 0-0 mış gibi aynı heycanla izlerim taki hakem son düdüğü çalana kadar ben durum ne olursa olsun takıma güvenirim her maçtan sonrada bu hafta daha iyi olucak derim çünkü ben görmek istediğime inanırım

Lefgali
09.11.2010, 00:22
paşa bu gece beraberlik çıkardı inönüden iyi de oynadılar deplasmanda zor maç olacak beraberlik çıkarırsak çok iyi olur takımıma güvenmiyorum malesef. :(

sefareis
09.11.2010, 00:25
arkadaslar anketlerde lutfen takımımıza oy verelım rakıbe vermek ısteyen kullanmasın oy sonra tum medyada sıvasın sıtesınde rakıp takım kazanır dıye bahsedılıyo herkesın gorusune saygım var ama rakıbe vermek ısteyenleın kullanmamasını ısterım lutfen

Holigann
09.11.2010, 01:05
paşa bu gece beraberlik çıkardı inönüden iyi de oynadılar deplasmanda zor maç olacak beraberlik çıkarırsak çok iyi olur takımıma güvenmiyorum malesef. :(

Kasımpasalılar olayın farkına varmıslar cunku hemserım,bı de bızım takım uyansa hersey daha ıyı olacak ama uykuları agır demek kı saglam dürtmek gerekıyor uyandırmak ıcın..

Bulut@ğlu
09.11.2010, 03:59
hiç umudum kalmadı SİVASSPOR'un yeneceğinden kasımpaşaspor deplasmanda bjk den puan aldı. kasımpaşanın kendi evinde galip gelme ihtimalide var. ama her şeye rağmen bu kötü gidişe inatlık ederek 3-1 biz (SİVASSPOR) alırız diyorum.

muspol58
09.11.2010, 09:43
[QUOTE=ekingölü;666626]hiç umudum kalmadı,değilRıza hoca dünyanın en klas hocası gelsin çok zor.Oyuncularda azim yok,hırs yok,ruh yok,bu halde devam ederlerse çok zor.[/QUOTekingölü(ohturumlu)hemşeri m kendini tanıtsana bende ekingölüyüm ben mustafa polat.sen şampiyon olamasanda farketmez bu taraftarın seni asla terketmez kalbimizde olsada biraz hüzünle yas gönüllerin şampiyonu herzaman sivasssssssssss.devre arasında köklü degişikliklerle yerinde transferlerle şahlananacagız rıza hocaya sonuna kadar güveniyoruz, futbolcu satarak degil adam gibi transferler yaparak bu işin üstesinden gelecegiz ben inanıyorumki ligde kalacagız

ArifŞahin
09.11.2010, 13:38
görünen köy kılavuz istemez,ne yazmamız lazım; tabiki.........

Salim58
09.11.2010, 13:42
Paniğe gerek yok bu maçı 3-1 alırız.:)

Örükcülü
09.11.2010, 13:43
Hafta sonu Sivasspor'un, dünde Kasımpaşa'nın Beşiktaş maçında ki futbolunu gördükten sonra maalesef KASIMPAŞA diyorum..

ArifŞahin
09.11.2010, 13:44
arkadaslar anketlerde lutfen takımımıza oy verelım rakıbe vermek ısteyen kullanmasın oy sonra tum medyada sıvasın sıtesınde rakıp takım kazanır dıye bahsedılıyo herkesın gorusune saygım var ama rakıbe vermek ısteyenleın kullanmamasını ısterım lutfen

niyeki trabzon içinde sivasspor alır yazdık ne oldu:gerçekten inandırsınlarda bizde yazalım.ama bidaki maçta ne kadar taraftar stadda olacak göreceğiz. revizyon şart. nasılki yeri geliyor insanı hayatta tutmak için kolu veya bacağı kesiliyor,aynısı şimdi bize lazım,o otlayan bazı inekleri hakettikleri çayıra salmak lazım.4 eylül stadına değil. ondan sonra sen yenilecek yazsanda o futbolcular rakip takıma sahayı dar edeceklerdir. R E V İ Z Y O N Ş A R T.

50sekiz
09.11.2010, 13:53
Kırmızı-beyazlı ekibin, kamp programı kapsamında, yarın pilot takımı olan Üsküdar Anadolu 1908 Spor ile otelin sahasında saat 14.00'de hazırlık maçı yapacağı belirtildi.

GrP_GARDAŞLAR
09.11.2010, 13:55
BEŞİKTAŞ MAÇINDAN DA ANLAŞILACAĞI GİBİ KASIMPAŞA İLE İŞİMİZ COK ZOR. KATI DEFANS YAPMAMIZ İLERİ ÇIKMAMAMIZ KONTRA ATAKLARLA GOL ARAMAMIZ GEREKİR AÇIK TOP OYNARSAK BENCE HATA EDERİZ. FUTBOL BEKLEMEMEK LAZIM BU MAÇTA... HAYIRLISI OLSUN.....

ankastre
09.11.2010, 14:05
Mecnun başkanın bugün kampı ziyaretinin ??? ardından mutlaka galip geleceklerine inanıyorum.

Kasımpaşa karşısında olası kayıp puan ya da puanlar sonrasında, futbolcular kendilerine yer arasınlar (Kulüp düşüren futbolcular lekesiyle kim kapısını açacaksa)

karyola
09.11.2010, 14:28
guven vermeyen ınancını kaybetmıs futbolculara taraftar da ayak uydurunca%90 nımız ınancını yıtırmıs.

Respect58
09.11.2010, 17:48
İBB maçında taraftarın yaptığı protestonun meyvesini bu maçta alacağımızı düşünüyorum.Aynı muameleye maruz kalmak istemeyen ruhsuzlar herşeyi yapacaktır bide buna başkanın açıklamaları eklenince artık galibiyetten başka birşey düşünemezler.En kötü beraberlik diyorum ben.Yenilirseler zaten haftaya karabük maçında yine 90 dkka yalvarırlar maç bitsede gitsek diye.

babapiton
09.11.2010, 17:50
3 ihtimalli maç....

yıldızelii8
09.11.2010, 18:46
bu maç çok zorlu geçecek gibi ama gönül isterki Sivasspor kazansın hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz ve başarılar Sivasspor.

ıskın
09.11.2010, 19:01
ARKADASLAR TEK CAREMIZ VAR. ISTANBUL SEYIRCILERI GIDELIM KASIMPASA'YA 90 DAKIKA HIC DURMADAN BAGIRALIM. BIZ GOREVIMIZI YAPMAK ZORUNDAYIZ. KOTU ZAMANDA SAHIP CIKALIM BELKI UTANIRLAR. RIZA HOCANIN HATIRINA MEMLEKET ASKINA BIRLIK BERABERLIK UGRUNA DÜŞMANLARIN INADINA HAYDI BEYLER DOLDURALIM KASIMPASA'YI ALEM SEYIRCI GÖRSUN BAYRAMDA CIFTE SEVINC YAŞARIZ INSALLAH.

ıskın
09.11.2010, 19:11
KASIMPASAYI DOLDURALIM BEYLER

furkandtr
09.11.2010, 22:40
Bence Yeneceğiz buraya yazıyorum bu maçı alacaz

Caner POLAT
09.11.2010, 22:54
İlk olarak tribünde yiğidolara ayrılan kısmın dolması ardından 2-0 yada 2-1 bi skor umud ediyrum

zaral
09.11.2010, 23:00
öyle yada böyle bu takım bizim kimse çıkmasada biz sahip çıkarız her zaman her yerde vede her ligde kalbimiz seninle Sivassporum hoca yeni geldi tespitleride gayet yerinde ilk defa başkanda bu kadar net konuştu bence artık bişeyler değişecek devre arasından itibaren

migroArmis
09.11.2010, 23:06
aynı mantık aynı felsefe ile oynarlarsa değil sabaha kadar 1 haftada oynasalar kasımpaşa alır maçı...nedenide şudur kasımpaşanında hali kotü ..iyi olabilmek için bağışlatın beni ama ligin kendisi kadar kotü bir takımı ile karşılaşacaklar..kasımpaşa bunu iyi değerlendirmek isteyecektir...açıkçası gonlümden geçenle aklımdan geçen skorlar aynı değil..umarım sivas alır maçı..

50sekiz
11.11.2010, 17:02
-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1 - KASIMPAŞA: 3

Stat: Atatürk Olimpiyat

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan x, Cihan x, Serhat Akyüz x (Dk. 66 Ali Güzeldal x), Metin xx, Ekrem xx, Holmen xx (Dk. 77 Gökhan Kaba x), Gökhan Süzen xx, Mahmut xx, İbrahim Akın xx, Tevfik x (Dk. 56 Efe x), Tum xx

Kasımpaşa: Fırat xx, Rahim Sebah xxx, Erdi xx, Santos xx, Ergün xx, Ramos xxxx, Korhan xx, Zdravkov xxx (Dk. 86 Tjikuzu ?), Halil xx (Dk. 68 Özgür x), Hüseyin xx, Gökhan Güleç xx (Dk. 90 2 İsa ?)

Goller: Dk. 3 Tum (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 41 ve 64 Ramos, Dk. 56 Rahim Sebah (Kasımpaşa)

Kasimpasa costu, Kupada IBB yi yenmisler!!!
IBB yedek kadro ile bile cikmamis, ilginc :confused:

Yiğiter
11.11.2010, 17:08
Bu kadar umutsuz olmayı istemezdim ama en az 2 gol yeriz!

Salim58
11.11.2010, 17:18
Bu kadar umutsuz olmayı istemezdim ama en az 2 gol yeriz!

Üç golde atarsak kazanmış oluruz........

Yiğiter
11.11.2010, 17:26
Üç golde atarsak kazanmış oluruz........

Son 3 maçta toplam 3 gol atamadık ki..:)

Salim58
11.11.2010, 17:35
Son 3 maçta toplam 3 gol atamadık ki..:)

Hepsini bu maçta atarız hesabı kapatırız.:)

Salim58
11.11.2010, 17:41
Kasımpaşa Kazanır....................... . 36 50,00%
Sivasspor Kazanır....................... .. 30 41,67%
Berabere Sonuçlanır.................... .. 8 11,11%

Anket sonuçlarına baktımda, demekki son maçtaki kötü futbol,Yiğidoları karamsarlığa yönlendirmiş.:)

phenom58
11.11.2010, 17:57
Kasımpaşanın beşiktaş beraberliği ve 4-0 yenildiğimiz istanbul belediyeyi yenmesinden dolayı maalesef yine yenileceğimizi tahmin ediyorum

fatih585858
11.11.2010, 18:25
Bu sitedeki büyük çoğunluk her zaman kimle oynarsak oynayalım, takımımıza güvenir. Ankette kazanacağız şıkkını işaretlerdi, şimdi ligin sonuncusuyla kasımpaşa ile oynarken bile yeniliriz şıkkını seçiyorsa radikal kararların lafta değil icraattada yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum.

fatih585858
11.11.2010, 18:36
Maçla ilgili görüşüm, takımın bu hale gelmesinin baş aktörlerinin yine oynama ihtimallerinden dolayı maalesef fazla umutlanamıyorum. Söylemekten bıktık ama Rıza hocamız inşallah artık şu sedat, mehmet,akın,erman,kadir,sedat yeşilkaya ve ibrahim şahin denen vasat futbolcuları oynatmamasını umuyorum. Yenilsekte artık bunların dışında kalan futbolcularımızla yenilelim diyorum.

A.Turan Korkmaz
11.11.2010, 19:15
HAKEM:Maçın hakemi şu an hakemlerin içinde en adil yönetim göstereni, yani Bünyamin Gezer. Maçta hakem faktörü aleyhimize olmayacaktır.
KADRO:
Kadromuz:
Alişan(Ramoviç), Diallo,Ivanovs,Ziya,Uğur Kavuk defansta; önlerinde Sedat Yeşilkaya( Keita), Kadir( saido), solda Cihan(Kamanan), sağda Zita, forvette ise Mehmet Yıldız(Ceyhun), Suarez biçiminde oynamalıyız. Abdurrahman,Sedat Bayrak,Akın,Ermanın bu maç yedekte durmasını, Mehmet ve Ceyhun'un ise birer devre birbiriyle değişerek oynamasını istiyorum.
OYUN ANLAYIŞI: Ziya ve cihan soldan, zita ve Uğur sağdan daha çok orta yapmalı, Suarezin kafa vuruşları ya da indirmeleriyle de gol pozisyonları bulabiliriz.
Kadir ve Sedat Yeşilkaya birlikte oynamalı ve Kasımpaşa orta sahasına nefes aldırmamalı. Defans arkasına rahat top atılmamasına izin vermemeli,atılırsa da adam paylaşımı ve kademeye dikkat etmeli.Hücum işini ya kanatları çalıştırarak,oyunu kanatlara yayarak, ya Ceyhun veya Mehmetten hangisi oyundaysa ona yerden vererek, ya da Suareze şişirerek yapmalıyız. Sedat Y. ile Kadir yalnızca savunmaya konsantre olmalı.
Gene hocalığa soyundu diyen olacak ama Futbol aslında basit bir oyundur. Onu zorlaştıran başka etkenler. O etkenleri de Riza hoca ve yönetim halledecek.
Önce savunma demeliyiz. Kasımpaşa konum itibariyle direkt rakibimiz ve ikili averaj lig sonunda önemli olacak. Beraberlik bize yarar.

necmettin_akcay
11.11.2010, 19:19
son oynanan maçlara bakılırsa kasımpaşa karşısında şansımız çok az çünkü adamlar bjk i elllerinde nakçırdı ibb yi yendi inşallah yanılırımda kazanan biz oluruz

58 SiVaSıM 58
11.11.2010, 19:20
kasımpaşa düzeldi eğer o ruhsuzlar değişmezse fark yeriz hiç umudum yok

sevda58
11.11.2010, 19:22
Futbolcularimiz artik BI ZAHMET bu maci alsinlar..!!:mad:

yigidoss
11.11.2010, 19:34
İstanbul'daki gardaşlarımız yiğidolarımız bizi eleştiriyorlardı her hafta. Haydi bakalım görev sırası sizde. Görelim hafta sonu taraftarlık nasıl oluyormuş bize gösterin :)

58MySouL
11.11.2010, 20:19
kimse heveslenmesin bu haftada maalesef hüsran yaşayacagiz bu ruhsuzlarla normal.rıza hocama güvenıyoruz.ve devre arasında adam gibi adam getirmesını diliyorum.staddan yüzümüz yere eğk cıkmaktan bıktık usandık.sabır diyoruz ama nereye kadar.:mad:

58MySouL
11.11.2010, 20:21
Bu sitedeki büyük çoğunluk her zaman kimle oynarsak oynayalım, takımımıza güvenir. Ankette kazanacağız şıkkını işaretlerdi, şimdi ligin sonuncusuyla kasımpaşa ile oynarken bile yeniliriz şıkkını seçiyorsa radikal kararların lafta değil icraattada yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum.

kesinlikle bu yoruma katılıyorum...;)

eyupkocak
11.11.2010, 20:23
bu takımla liğde kalmamız çok zor oyuncular da ruh kalmamış yaww:mad::mad::mad: paşayı 1 -0 yeneriz bnce yada 2-1

hasan5884
11.11.2010, 22:31
böyle giderse kasımpaşada bizi yener ..

malesef ki öyle görünüyor

ssfatihss
12.11.2010, 00:27
sivas sporun şampiyonluga oynadıgı sene taaaaa istanbulun bir ucundan kaltım gıttımm maçaaa dedıler mısafır takım trıbınunde yer yokk gerı donmek olmazz aldım kasımpasa taraftarının arasından bıletı bıde yanımda 60 yasında dayım neyse oturduk bır yere o zaman fenevle puanlarımız aynı vıyyyyy trıbune bı baktım yarıdan fazlası fenev taraftarı ha bıde kasımpasanın apaçi gurubu tam yanımızdalar neyse dakka 10 du galiba ilk golü attık tabiii aynen fırladım ayaga ben ayaga kalkınca tüm trıbun ayaklandı apaçi gurubunun lideri beni işaret ettı yaklasık 50-60 kişilik gurub dırek üstüme polisler olmasa iiiii bi dayak yemistim bol yıldızlı bır komıser gelip alın bunu dısarı demezmi haydaaaaaaa neyse komıserın bıraz suyuna gıdınce yanıma ıkı polıs verıp sıvassporluların yanına kadar goturduler beniii ne guzel gundü yawww cunkü 4-1 yenmıstikkkkkk....

ahmetbaba
12.11.2010, 02:14
arkadaşlar enerji dünyada tektir.enerjiyi negatif yada pozitif yapan insan bilincidir.pozitif enerji vücutta fazla olduğu zaman aşırı istek olur.negatif enerji vücuda girdiği zaman isteksizlik başlar ve bıkkınlığa kadar gider.yani sivassporun bir buçuk senedir isteksiz ve başarısız futbol oynamasının sebebi negatif enerjinin yoğunluğu.negatif enerji yüklü bir insan yaptığı işten zevk alamaz,bütün çabaları isteksiz olduğundan bir başarı olmaz...pozitif enerjili insan aşırı istekli olduğu için,yaptığı işte başarılı olur.bizim yapmamız gereken bu negatif enerjiden temelli kurtulmak için dua etmek allaha...

MaXiMuM
12.11.2010, 14:47
Paniğe gerek yok bu maçı 3-1 alırız.:)

Skor tahminin süper olmuş dayı 3-1.

Ama 3 'ün 1 'i olmasın sakın :)

Salim58
12.11.2010, 14:51
Skor tahminin süper olmuş dayı 3-1.

Ama 3 'ün 1 'i olmasın sakın :)

Olmaz olmaz Paşayı bırak Sivasa bak Dayı.:)

kaplanlı
12.11.2010, 16:05
bu takımın maç kazanması çok zor.allah taraftara ve rıza hocaya sabır versin.kasımpaşaya bayram hediyesi olarak 3 puan verir gideriz.ruhsuzlar topluluğu bayram tatili yaparlar.1 veya 2 gole razıyım.daha fazla gol yiyerek yine rezil olmakta var.topa hamle yapmaktan aciz olanlar değil kasımpaşayı amatör kümede bile maç kazanamazlar.belediye maçı hayellerimizin yıkıldığı noktadır.ikinci yarıya kadar yapacak fazla birşey yok.ilk yarıyı 7 puanla bitiririz.aciz duruma düşmek insanı başka türlü kahrediyor.ihanet içinde olanlara yazıklar olsun.

phenom58
12.11.2010, 17:16
1-0 olsun bizim olsun

Salim58
14.11.2010, 07:58
http://resimzade.com/Show.html?i=25046&token=42553 (http://resimzade.com/Show.html?i=25046&token=42553)

Sivasspor'da büyük rotasyon

Sivasspor'da son günlerde alınan kötü sonuçların ardından takımın başına hemşehrimiz Rıza ÇALIMBAY getirilmişti. Çalımbay'ın yönetiminde ki takımın da ardarda aldığı kötü sonuçlardan sonra, başkan Mecnun OTYAKMAZ "Futbolcuları sonkez uyaracağım" açıklamasında bulunmuştu.

Bu gelişmelerin sonrasında Sivasspor'un takım kadrosunda, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde değişiklikler yapıldı. Kaleci Alişan, takımda ilk defa yer alacak olup, Uğur ise ilkkez takımında ilk onbir içerisinde yer bulacak. Kırmızı - Beyazlı ekibimize Kasımpaşa karşısında takımda yer alacak yeni oyuncularıyla birlikte başarılar diliyoruz.

Sivasspor Takım Kadrosu

Alişan,Abdurrahman DERELİ, Sedat, Ivanos, Mehmet NAS, Kadir, Uğur, Erman, Cihan, Mehmet YILDIZ

Hürdoğan.

sivaslihakan
14.11.2010, 11:45
http://resimzade.com/Show.html?i=25046&token=42553 (http://resimzade.com/Show.html?i=25046&token=42553)

Sivasspor'da son günlerde alınan kötü sonuçların ardından takımın başına hemşehrimiz Rıza ÇALIMBAY getirilmişti. Çalımbay'ın yönetiminde ki takımın da ardarda aldığı kötü sonuçlardan sonra, başkan Mecnun OTYAKMAZ "Futbolcuları sonkez uyaracağım" açıklamasında bulunmuştu.

Bu gelişmelerin sonrasında Sivasspor'un takım kadrosunda, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde değişiklikler yapıldı. Kaleci Alişan, takımda ilk defa yer alacak olup, Uğur ise ilkkez takımında ilk onbir içerisinde yer bulacak. Kırmızı - Beyazlı ekibimize Kasımpaşa karşısında takımda yer alacak yeni oyuncularıyla birlikte başarılar diliyoruz.

Sivasspor Takım Kadrosu

Alişan,Abdurrahman DERELİ, Sedat, Ivanos, Mehmet NAS, Kadir, Uğur, Erman, Cihan, Mehmet YILDIZ

Hürdoğan.

mehmet yildizin ne isi var yine kadroda deplasmanda oyniyoruz kontraatak oynamamiz lazim mehmetle oyniyoruz bu nedenlede atak yapamiyoruz

DoomsDay58
14.11.2010, 11:51

Sivasspor Takım Kadrosu

Hürdoğan.

Rıza Hocanın bi bildiği vardır diyorum ama uğur u oynatırsa orta sahada hiç etkili olamayız ama kaleye Alişanı alırsa bence güzel olabilir

eroldeger
14.11.2010, 11:55
ALLAH KİTAP KURAN aşkına şu sedatı oynatmasın ne faydası var bize ha. daha 1 ay önce aynı sedat değilmiydi anlı şanlı sivasspor formasını yere savuran.ADAM CANLI BOMBA. bu ruhla bu oyunla kasımpaşa bizi yener kimse kusura bakmasın. final maçı benim bildiğim yenilsende 1-0 biter 2-1 biter 4-0 da bitmez ki. YAZIK YİĞİDOYA GÖNÜL VEREN BİZLERE. sabır sabır bu ruhtaki oyuncularla SABIR SABIR TAŞ OLSAN ÇATLARSIN. ALLAH MECNUN BAŞKANA VE RIZA HOCAYA VEDE BİZ TARAFTARA KOLAYLIK VERSİN YARDIM ETSİN... yoksa öyle görünüyo ki sedatmış mehmet yıldızmış akınmış kimsenin hiç bişey umrunda değil. gardaş takımda gizli düşman ermanı unutmuşsun erman 2 yıldır sivası düşürmeye çalışıyor bunu idaediyorum bu şahıs sivasa düşman akında iyi niyetli kabiliyetsiz bunlardan hiç birşeyolmaz bunlar oynamasa maçı rahat alırız allahın izni ile

58akif34
14.11.2010, 11:56

Sivasspor Takım Kadrosu

Hürdoğan.

Sahaya çıkmadan kırmızı kartı yemisiz 10 kişi görünüyor kadroda bence bu kadroda ziya eksik oda oynayacaktır

Salim58
14.11.2010, 11:58
Sahaya çıkmadan kırmızı kartı yemisiz 10 kişi görünüyor kadroda bence bu kadroda ziya eksik oda oynayacaktır

Ziyayı da biz ekliyelim takım tam kadro çıksın.:D

sivaslihakan
14.11.2010, 12:16
su mehmeti oynatmasalar ya her maca 10 kisi cikiyoruz onunla arti ataklarimizi bitiriyo ona gelen top geri bize dönüyor
iddia ediyorum mehmetsiz oynasaydik simdi en az bes fazla puanimiz vardi
sahsina hic birsey demiyorum cünki tanimiyorum ama takima ve sivasa artik zarar veriyorsun mehmet yildiz topla bavulunu git

SempaticH
14.11.2010, 12:57
yav bu takımı bu hale getirdiler şimdi adamların umrunda bile değil çekti gittiler aldılar paralarını ohhh dolapta kıyma var yermisin dedik onlarda yedi gittiler kıymanın tenekeside bize kaldı dibini sıyır sıyır ye alın size kıymalıklar hemde anguslar

58akif34
14.11.2010, 13:06
bu maçın sonunda gidecek kalacak listesi belli olacak arkadaşlar az kaldı feraga çıkmamıza bakalım bu doksan dakika nasıl geçecek