Orijinalini görmek için tıklayınız : PAF TAKIMLA ÇIKALIM SAHAYA
58_babacan_58 14.11.2010, 16:24 Bayram hediyesi beklerken yine yenildik,biz bunları hak etmiyoruz,Sivasspora bu oyun yakışmıyor,ligte galibiyeti olmayan takımıda yenemiyorsak,sahaya çıkmayaLım daha iyi HATTA SAHAYA PAF TAKIMLA ÇIKALIM ARTIK,BU RUHSUZ FUTBOLCULARIDA GÖNDERELİM GİTSİNLER,HİÇ DEĞİLSE PAF TAKIMDA GRUR VARDIR MÜCADELE EDER....
SempaticH 14.11.2010, 16:26 PAF TAKIMLA ÇIKALIM ARTIK SAHAYA
küskün 5858 14.11.2010, 16:26 böyle admalar oldukdan sonra sivas her zaman biter allah bülent uygunun cezasını versin
mühendisburak58 14.11.2010, 16:26 BENCE LİGDEN ÇEKİLELİM DİYE KONU AÇSAYDINIZ DAHA İYİ OLURDU
zkrllh58 14.11.2010, 16:27 agzina saglik tam ben acacaktim ... haftaya kesinlikle paf takimla cikmaliyiz. yenilsekte serefimzle yenilelim. PAF TAKIM CIKSIN.
58_babacan_58 14.11.2010, 16:28 BENCE LİGDEN ÇEKİLELİM DİYE KONU AÇSAYDINIZ DAHA İYİ OLURDU
LİGTEN ÇEKİLMEK OLMAZ,HEPSİNİ KADRO DIŞI BIRAKIP,PAF TAKIMLA ÇIKICANKİ CÜMLE ALEM NE KADAR YİĞİDO OLDUĞUMUZU GÖRSÜN...
LosTie58 14.11.2010, 16:30 Paf bu m.llardan iyidir zaten..
karahisarli 14.11.2010, 16:30 böyle futbol komedisi görmedim rakibe gol atmasi icin pas veriyoruz atamiyor yine veriyoruz sahada resmen iki yqda üc futbolcuyla oynuyoruz bencede paf takimla cikalim a takimda 2 3 takviye ile en azindan mücedele ederek savasarak yenilir düseriz
canimfeda58 14.11.2010, 16:32 cikalim daha iyi oynariz bence.. ********ler
bassguitar 14.11.2010, 16:39 paf takim dan super ligi kaldirabilecek oyuncu takviyesiyle cikmak uygun olur.
edremitliyiğido 14.11.2010, 16:47 bundan ötesi reziilik artık bunun başka izahatı yok kardeşim kimeyi bu kadar rezil etmeye hakları yok gönderin bunların hepsini paflar oynasın yenilsekde düşsekde şerefli futbolcularla düşeriz
yiğido0858 14.11.2010, 16:53 bunların hiçbiri oyuncu değil oyuncuyum dıyenın ben...
mgulseven 14.11.2010, 17:06 Çıkalım kaybedecek neyimiz kaldı ki .
demiryurt58 14.11.2010, 18:24 bencede bunlarda şeref onur halsiyet kalmamış paf takım eminimki bunlardan iyi oynar
münihliyigido58 14.11.2010, 18:50 PAF TAKIMLA ÇIKALIM ARTIK SAHAYA
aslinda sivasspor.com karmasi kurup bizler maclara cikalim artik.
okudugum yazilara bakarsam sivasspor'un bu sezonki performansini aratmiyoruz.:rolleyes:
yiğidoerkan58 14.11.2010, 19:57 bencede paf takımla çıkalım onlar daha şerefli bir oyun oynarlar
tuefel58 14.11.2010, 20:07 arkadaslar cok cıddı olmamız lazım bende cıddyım madem bu kadar battıık bencede paf takımın cıkması hem superlıgde adımızın kısada olsa bıraz gundemde kalmasına hemde genc yeteneklerın kendını gelıstırmesı acısından ıyı olabılır cıddı cıddı baskı yapacaz o zmn rıza hocaya paf takımı cıkaracak alnımızın akıyla yenılecez sımdıkıler ne yapıyorkı zaten admlar ılerı cıkmaktan korkuyor gır gır deıl gercek!!!!!!!!!!!!!!!
titizyiğido 14.11.2010, 20:36 paf takım da yenilir hiç değilse paflarla yenildik deriz...............
ASLINDA ÇÖZÜM İLK GÜNDEN BELLİ İDİ.AMA BELKİ SABREDERSEK DÜZELİR,BÖYLE DÖNEMLER OLUR GİBİ UMUTLARLA AVUTTUK KENDİMİZİ.BÜLENT TAKIMDAN GİTTİ AMA MENEJER BÜLENT'İN OYUNCULARI HALA BURADA.
İNSANIN AKLINA İSTER İSTEMEZ ŞU SORUYU SORMAK GELİYOR:BÜLENTİN TOPÇULARI SİVAS'TAN BÜLENTİN İNTİKAMINI MI ALMAK İSTİYORLAR?
HADİ İLK SEZON MORAL,MOTİVASYON GİBİ MAZERETLER İLERİ SÜRDÜK.YA ALLAH AŞKINA BU NSIL MORAL MOTİVASYON! İKİ SENEDE HİÇ Mİ DÜZELMEZ BU MORAL MOTİVASYON?
YOK SA YUKARIDA KENDİ KENDİME SORDUĞUM SORU DOĞRU OLABİLİR Mİ?
EEEEEE!!!!!!!!!!
BAŞKA SIĞINABİLECEĞİMİZ BİR CEVAP VAR MI YİĞİDOLAR?
BU BAŞKANA,BU TARAFTARA YAZIK DEĞİL Mİ?
EVET ÇÖZÜM ÇOK BASİT!!!!!!!
BÜLENTİN ATIKLARINI NE ZAMAN KOVARSAK BU TAKIMDAN İŞTE O ZAMAN MORAL DE DÜZELİR TAKIMDA MOTİVASYON DA!
ZİRA ARTIK BU FUTBOLCULAR İÇİMİZDE BİRER KÖSTEBEK HALİNE GELMİŞ, HALA BÜLENTİN VERECEĞİ TAKTİKLE SAHAYA ÇIKIYORLAR!
NE ZAMAN Kİ BÜLENTTEN HİÇ ESER KALMAZ TAKIMDA İŞTE O ZAMAN BU TAKIM DÜZLÜĞE ÇIKAR.
MENEJER BÜLENT OYUNLARINI SAHNEYE KOYACAK BİR SAHNE BULAMAYINCA BÜYÜK İHTİMALLE BUCA'DA BİR TİYATRO SAHNESİ BULUR.
SAÇMALAMA KARDEŞİM DİYEN YİĞİDOLAR, BANA İNANMAK İSTEMİYORSANIZ BUCA'YI TAKİP EDİN. İŞTE O ZAMAN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU GÖRECEKSİNİZ.
Berkkaya5858 15.11.2010, 00:19 maçı stadda canlı izledim takımda inanın ruh kalmamış bunlar yenile yenille futbol oynamayı unutmuşlar inannki bbu futbolculara verilen paraya yazık bunlar hiç bişey hak etmiyorlar TEK KELİMEYLE TAKIM ÖZGÜVENNİNİ YİTİRMİŞ.....:m ad:
evet arkadaslar, muhsin hoca geldi, olmadi. Mesut hoca geldi olmadi. Simdi Riza hoca var yene olmadi. Ama futbolcular ayni, demek suc onlarda. Artik yeter ya, A2 takimi, A takimin yerine ciksin, hic olmasa genc yetenkli futbolcularimza firsat cikar ve onleri acilir. Ziya 1988 dogumlu ve genc mis ama 22 yas. bence 22 genc degil. Yani 1991 dogumlu bir futbolcumuz var A2 takimda super yetenek, ve hala daha A Takim itmanlara hic alinmadi. Onuda beklerler 22 yas olsun, Yasik ya. Tam zammani simdik.
57 Mehmet 15.11.2010, 00:42 bu ruhsuzlarla zaten ligden düsecegiz,hic olmazsa paf takimdakiler bu ruhsuzlardan daha iyi mücadele edeceklerinden hic süphem yok,kaybetsek bile ezilmeden kaybetmeyiz
ercan58.a 15.11.2010, 00:44 en dogru karar olur paflar
bayramı bu taraftara zehir ettiniz adi herifler size söylenecek söz bile bulamıyorum
allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yakında bu taraftarıda mum yakıp ararsınız
|