Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMLER GİTMELİ KİMLER GELMELİ ?

58_babacan_58
15.11.2010, 13:38
http://img300.imageshack.us/img300/8800/sivasspor.jpg

EVET YİĞİDOLAR DEVRE ARASI YAKLAŞIYOR 5 HAFTALIK Bİ SÜREMİZ KALDI LİG ARASINA GİRMEMİZE,TAKIMIN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM ORTADA BU FUTBOLCULARLA BU LİGİN BİTMEYECEĞİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ,AMA YENİ TAKIM OLUŞTURMANIN NE KADAR RİSKLİ OLDUĞUNUDA BİLİYORUZ,ZATEN BAŞKA ÇAREMİZDE YOK,MECBUREN YENİ TAKIM OLUŞTURACAĞIZ..BUNUN İÇİNDE YÖNETİMİN ARTIK ELİNİ CEBİNE SOKMASI LAZIM,ARTIK BELEŞE UCUZA TOPÇU İSTEMİYORUZ,HIRÇIN,YETENEKLİ VE GENÇ FUBOLCULAR İSTİYORUZ BİZ...

--> ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM <--
::> DEVRE ARASINDA TAKIMDAN HANGİ FUTBOLCULAR GÖNDERİLMELİ
::> TAKIMDA EN ÇOK HANGİ BÖLGELERE TRANSFER YAPILMALI
::> TAKIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ İSİMLER KİMLER
::> BU TAKIMI BU DURUMDAN NASIL KURTARABİLİRİZ YİĞİDOLAR....???
EN KÖTÜ GÜNÜM BUGÜNSE BUGÜNDE SİVASSPORLUYUM...!!!

babapiton
15.11.2010, 13:41
Yarı Çok iyi Transferler Gerekli Ama ilk Önce Takımdan Gönderilecekler Belirlenmeli ;

Akın Vardar
Abdurrahman Dereli
Erman Kılıç
Ferhat Bıkmaz
Sedat Yeşilkaya
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Mehmet Nas
İbrahim Şahin
Alioum Saidou
Mehmet Yıldız

Bu 10 tane oyuncunun durumu gözden geçirilmeli en azından
Akın Vardar
Saidou
ibrahim Şahin
ugur Kavuk
Sedat Yeşilkaya
Ferhat Bıkmaz
Erman Kılıç
Mutlak Suretle Gönderilmeli ve yerlerine banko ilk 11 oyuncusu alınmalı ve Geri Kalan
Mehmet Yıldız
Mehmet Nas
Sedat Bayrak
Abdurrahman Dereli Yedeğe Çekilmelidir tabi biz takımın içini tam bilemiyoruz Yıldız,Nas,Sedat,Apo'nunda Takımda huzursuzluk vb. bir durumları varsa onlarda gitmeli.

Yerine Alıncak Oyuncular gönderdiklerimizle denk olacak bedava Bank asya topcuları olacaksa boşboşuna transfer yapmalım
Şuan Her Bölgeye İhtiyaç var
Kale:1 yedek kaleci
Defans:Defansın Ortasına,sağına 1 er ilk 11 oyuncusu ve sola alternatif bir yedek alınmalı
Orta Saha:Ön liberoya ayağı pas yapabilen top kaybetmeyen ve top çalabilen mücadeleci bir futbolcu,sağ açık ve sol açığa hızlı iki yönlü 1 er futbolcu lazım
Forvet:Kamananın önümüzdeki haftalardaki performansına göre Hızlı bir Forvet ve Kafa vuruşları iyi ve tekniği iyi bir forvete ihtiyaçımız var bana göre...
Yani toplam 2 yedek 7-8 tanede as futbolcu almamız gerekli.Bu Transferleri Tabiki Şuanki performanslara göre dedim Haftadan haftaya performaslar değişebilir.Rıza Çalımbay takımın durumunun farkında çok iyi transferler yapacağından eminim çünkü son basın toplantısında bazı şeylerin farkına vardığı belliydi ve takımın içinde çok değişik entirikalar döndüğüne inanıyorum Mehmet Yıldız ve Keita'nın dövüşünün mutlaka bir öncesi vardır eğer ilk yarıyı en az 14 puanla bitirirsek inşallah Sivasspor Ligde Kalacaktır,Ligde Kaldık diyelim ondan sonrada yapılacak çok iş var,Sivasspor yönetimi Zihniyetini değişmeli,kovulmuş futbolcularla bir yere gelinemiyeceklerini anlamış olmalılar eğer hala anlamadılarsa her sene bu sıkıntıları yaşarız.inşallah Sivasspor ve Sivaslılar layık olduğu yerlere geri dönecektir.ÖLÜME SİVAS

yadel
15.11.2010, 13:48
Öncelikle takımdaki dayakçı çete ve menajerliğini bülonun yaptığı tüm şahıslar (futbolcu demiyorum özellikle) evet tüm şahıslar gönderilmeli.

kiNgSiZe58
15.11.2010, 13:51
Güzel bir Konu. bende yorum yazayim.

GITMELI:
Ibrahim Sahin
Ricardo Pedriel
Alioum Saidou
Erman Kilic
Ugur Kavuk
Ferhat Bikmaz

Bu 6ti futbolcunun takima acaba en son nezaman faydasi dokundu veya hic faydasi oldumu? bunlar zaten 11e zor giren futbolcular. kesin gitmeliler.
Ugurun yerine pafdan bir futbolcu cikartirsak defans sag kanat tamam olur
ferhatin yeri zaten doldu. onca sene bekledik düzelme olur diye maalesef..
erman zaten tam bir fiyasko transfer. kesin gitmeli yerine tshabalala alinmali !!
saidou u neden aldirdi bakkal acaba cok merak ediyorum. kesin gönderilmeli.
pedrielin kendine fazla güveni yok. takima sanki alisamamis gibi. yerinde iyi bir forvet alinmali.
ibrahim sahin hacattepeden geldiginden berli bi warlik gösteremedi. demekki iyi degil. kesin gitmeli..

Divriği58
15.11.2010, 14:38
Akın Vardar
Saidou
ibrahim Şahin
ugur Kavuk
Sedat Yeşilkaya
Ferhat Bıkmaz
Erman Kılıç

GELENLER: *Kanfory sylla
*Tsahabalala
*Fink
*Tello
*YOULA
*BİLİCA
*Gökhan ÜNAL

YÖNETİM ELİNİ CEBİNE ATMALI.YOKSA BU SENE BANK ASYA YOLCUSU OLURUZ...

DoomsDay58
15.11.2010, 14:53
Gitmeli: İbrahim Şahin
Akın Vardar
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Erman Kılıç
Sedat Yeşilkaya
Mehmet Yıldız
Saidou

Gelmeli:Yekta Kurtuluş
Sölvi Geir Ottesen
Jens Hegeler
Rodrigo Lima
Tshabalala
Jires Kembo Ekoko
Cristian Chavez
David Stockdale
Peirre Emerick Aubameyang

Yukarıdaki oyunculardan 3-4 tanesi alınsa yeterli olur.

Takviye bütün bölgelere şart.

Bu Takım bu durumdan ancak yeni bir organizasyonla kurtula bilir başarıya aç hırslı ve istekli oyuncularla istenilen yerlere gelebiliriz.

58^SiVaS^58
15.11.2010, 15:31
Gitmeliler:

Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Uğur Kavuk
Ferhat Bıkmaz (Kiralik verilmeli)
Ziya Erdal (Kiralik verilmeli)
İbrahim Şahin
Murat Sözgelmez

Gelmeliler:

Antônio da Silva (Borussia Dortmund)
Burak Kaplan(Bayer 04 Leverkusen)
Sidney Sam(Bayer 04 Leverkusen)
Jón Gu&#240;ni Fjóluson (Fram Reykjavík)
Isaac Boakye(1.FC Nürnberg)
Mehmet Ekici(FC Bayern München)Su anda (1.FC Nürnberg) kiralik
Tunay Torun (Hamburger SV)
Deniz Naki (FC St. Pauli)
Chadli Amri (1.FC Kaiserslautern)
Junmin Hao (FC Schalke 04)
Manasseh Ishiaku (1.FC Köln)
Federico Macheda (Manchester United)

karakocyakup58
15.11.2010, 15:51
mehmet yıldız abdurahman dereli ve kamanan ve keita hariç hepsi gitsin bize ruhsuz topçu degil savasçı oynucu lazım SİL BASTAN YAPILMASI LAZIM VE MECNUN BASKAN BUNU BÜLENTİN YANINA KaaaR BIRAKIRSAN SENİNDE GİTMEN LAZIM..

turks
15.11.2010, 16:11
:mad::mad: gitmeli gitmelide kimleri alacıkki gecen yılki ara dönemdeki gibi transfer yaparsak çok zor işimiz

djsivaslim58
15.11.2010, 16:18
tek vazgecilmez olan abdurrahman ve mehmet yildiz gerisi gitsin kardesim
seref kalmamis..

halilim5858
15.11.2010, 16:45
Transfer Yapacaksak Bunu Simdiden hazirlayip lige ara verilir verilmez imzalar atilmasi lazim en azindan uyum sürecini atlatmalri lazim futbolcularin yoksa son günlere kalirsak bank asyaya yolculuk kesinlesir bir dahada süper lig hayal olur sivas icin yönetim sesisimizi duyuyorsa calismalara baslasinlar riza hocamiza tam destek tam yetki versinler riza hocam memleketine has futbolcular getirir

58MUAMMER58
15.11.2010, 16:50
TEMİZLİK HAREKATININ SEZON SONUNA BIRAKILMASINDAN YANAYIM,YABANCI OYUN CULARIN GELMESİ İÇİN ,KONTENJAN ACILACAKSA EGER,SAİDO,SUAREZ,NABİL TAİDER, KİRALIK YADA TEMELLİ GÖNDERİLİP YERİNE SAĞLAM ADAM ALINMALI ,BU TAKIMA KESİNLİKLE,İYİ BİR KALECİ YEDEK YADA AS,DEFANSIN SOLUNA İLERİ GERİ ÇALIŞACAK TEKNİĞİ ÇOK İYİİ BİR ADAM,BALİLİ,GİBİ SÜRATLİ BİR TEKNİĞİ İYİ GOLCÜ,EMENİKE GİBİ,GÜÇLÜ BELA BİR FORVET DAHA,ONLARA PAS DAİTACAK ÇOK İYİ TEKNİĞİ OLAN ORTASAHA OYUNCUSU,DENNİSİ YEDEK BIRAKACAK,ÇOK KALİTELİ STOPER,SAĞKANADA,APOYA ALTERNETİF OLACAK ,BİR FUTBOLCU DAHA ALINMALI,YERLİLERDEN,UĞUR,SEDA T YESİLKAYA,MEHMET NAS,GİDEBİLİR,

karyola
15.11.2010, 17:16
ısım vermıyom m.ö kalma bu tkm miyadını doldurmustur.

sivaslihakan
15.11.2010, 17:36
bende her zaman diyorum oyuncularin performansini degerlendirip transfer yapacaksak cok gec kaliriz
simdiden belirlenen yerlere transfer belirlenmeli is sadece imzaya kalmali eldeki oyunculareda ya yedek yedek olmiyanlarda gönderilmeli

Turan 59
15.11.2010, 17:43
1-Eman KILIÇ
2-Sedat BAYRAK
3-Akın
4-Uğur
5-Sedat YEŞİLKAYA
6-İbrahim ŞAHİN
7-Hayrettin
8-Ceyhun
9-Mehmet NAS
10-Kamanan BUNLAR HEMEN GİTMELİ.

1-Abdurahman
2-Mehmet YILDIZ
3-Zita
4-Keita BUNLARA SON BİR ŞANS DAHA VERİLMELİ. SEN ÇOKKKKK YAŞA SİVASSPOR.

balmandol
15.11.2010, 17:45
BENCE ÖNCE KİMLER GELMELİ DİYELİM..GÖNDERMESİ KOLAYDA KİM YADA KİMLER GELECEK..Birde yönetime serzenişim var.Yav abicim,sayın başkan kıy artık şu paraya da iyi bi takım kur.Büyük takımlarda bence gelebilecek çoookkk isimler var ama gelebilirlerse tabii.
Ama ben yine diyorum Rıza Hoca ağırlığını koyarsa tabii yönetimde kesenin ağzını açarsa her futbolcu Sivas'a gelir..
Akın,İ.Şahin,Sedat,Kadir,S.Yeş ilkaya,Pedriel (ki bu adamdan ben çok umutluydum ama yetersiz kaldı ne yazık ki) bence gönderilmeli.Ama yerlerine gerçekten çok kaliteli adamlar alınması lazım.Ordan burdan değil.Kıyacaksın paraya alacaksın büyük takımlardan kiralık.İlk aklıma gelenler Gökhan ( FB'li santrafor takıma giremiyor) Servet ( GS.Kadroda düşünülmüyor) Bilica (FB.Kadroda düşünülmüyor) Okan (FB..Sağbek kiraya verebilirler) bunlar ilk aklıma gelenler..Beşiktaş'tan alınabilir..Fink,Yusuf (tecrübeli abilik ve kaptanlık yapacak) yani bunlar ilk aklıma gelenler...Yeterki paraya kıyılsın biraz..

Turan 59
15.11.2010, 17:50
Yerli MESSİ Erman KILIÇ'a giderken tembih edilmeli ; Bir daha Sivas'a dönüp bakmasın.

Ha unutuyordum Ceyhun efendi Sivas senin için son durak gibime geliyor.

İnanın geçen seneki takım,bunlardan bir kaç gömlek üstündü.

tuefel58
15.11.2010, 17:52
arkadaslar orjınal oyuncular bulunmalı afrıkadan kuzey amerıkadan guney amerıkadan yeteneklı futbolcular yok emenıkeye benzesın yok pınoya benzesın olmuyor kendı orjınallıgını kendısı olusturacak klas oyuncu lazım hemde 7-8 tane buda sivasspor yönetimine taş çatlasa 7mılyon euro ya felan mal olur devre arası ıcın konusuyorum bu laflarımı afrıkada kuzey amerıkada felan 22-28 yas arası muthıs futbol oynayan adamların bonservısı 400-500 bın avro gelecek oyuncuyada 220bın avro cıvarında para verılıyor zaten sivasspor 2 sene oncesındekı basarıyı boyle sagladı az para cok iş ama 1 sene oncesınde futbolcular satılarak cok para cok ıs felsefesı uygulandı neyse fazla konustum yonetım kalecı defans,stoper,sag bek, sol bek orta saha, forvet bu bolgelerın tamamına devre arası en az 2 oyuncu alman lazım ve sızın tabırınızle ruhsuz 15 futbolcu gıtmelı o ısımlerı sız gayet ıyı bılıyorsunuz.

ceyhun58
15.11.2010, 18:18
şu anda bakarsanız takımın komple değişmesi lazım ama bu sezon sonunda yapılmalı şayet takım düşmesse

karahisarli
15.11.2010, 18:49
ugur kavuk , kamanan , saidou . ibrahim sahin , mehmet nas , murat sözgelmez . akin gitmeli KALANLAR ise bdurrahman sedat CIHAN HARIC DIGERLERI ANCAK YEDEK OLARAK TUTULABILIR

Mamadou Diallo
15.11.2010, 19:21
Gidecekler

Ivanovs-1 Yabancı Stoper(Bilica)
Saidou-1 yabancı orta saha(Kanfory Sylla)
Zita-Yabancı bir ort saha oyuncusu
Ceyhun-Sezer Badur
Erman-Yabancı bir sol kanat oyuncusu(Tshabalala)
Uğur-iyi bir sağ bek alternatifi(yerli ve genç)
İbrahim-1 yabancı forvet
Sedat Yeşilkaya-Genç orta saha oyuncu alternatif

Ayrıca Sedat giderse yerine kaliteli yerli bir stoper alınmalı.Kaleciler bence lig için yeterli.Sol bek alternatifimiz 3 tane ve sağ beke iyi bir genç alternatif alınmalı.

Bana göre isim olarak söylemek gerekirse

Stoper:Brezilyalı veya İtalyan olmalı
Sağ bek:Alt milli takımlarda oynayan alternatif
Orta Saha:Sezer,Sylla,Yabancı bir orta saha
Sol kanat:Tshabalala
Forvet:Kezman veya Omotoyossi

Kısaca 2 .yarıdaki kadro şöyle olmalı diyorum
Kaleciler:Ramoviç,Akın,Alişan
Savunma oyuncuları:Abdurrahman,Murat,D iallo,Bilica,Sedat(Yerli bir stoper),Hayrettin,Ziya,Ferhat, Yerli sağ bek
Orta Saha:Kadir,Cihan,Keita,Sylla,S ezer,Mehmet Nas,Tshabalala,Bir yabancı orta saha,Yerli alternatif orta saha oyuncusu
Forvet:Kamanan,Mehmet Y.,rİCARDO,Kezman veya Omotoyossi

cılgınsivas58
15.11.2010, 19:30
gitmesi gerekenler=akın, kamanan ,erman kılıç, ibrahim şahin , ferhat bıkmaz, gelmesi gerekenler=gökhan ünal bilica adem sarı ... nereye transfer=forvet solkanat sağ kanat birde kale

DoomsDay58
15.11.2010, 21:12
gitmesi gerekenler=akın, kamanan ,erman kılıç, ibrahim şahin , ferhat bıkmaz, gelmesi gerekenler=gökhan ünal bilica adem sarı ... nereye transfer=forvet solkanat sağ kanat birde kale

Kamanan daha şurda 2 haftadır sahada ona hemen yol vermek çok yanlış olur

adalı harun
15.11.2010, 22:42
bu takımdan mehmet yıldız gitmedikten sonra bu takım düzelmez
dayakçı çete bir an önce sivas dışına yolcu edilmelidir
yoksa kim gelirse gelsin bu takımda oynayamaz
MEHMET YILDIZsen bu takımın kaptanı olacaksın antremanda yabancı topçuyu ekibinle döveceksin
bir takımın kaptanı böyle işlerinen ugraşırsa sonuç ortada
çetelere yol
sivasın forması bu kadar hafifmi lakayt topçular
çogu takımın topçusu para bulamıyormehmetle bouligte kalacaksak kalmayaLIM
sivaslı olmanın bir gururu vardır

ZiDaNe58
15.11.2010, 23:04
ALAYI GİTMELİ GELECEKLEREDE RIZA HOCA EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR..

mgulseven
15.11.2010, 23:43
Bu yönetim bunların yarısını zor yollar yazmış oldugunuz futbolculardanda en ucuzu olan üç tanesini ya alır ya almaz sezon sonu şöyle yapacaz böyle yapacaz der bizi bakırköye tıkana kadar ugraşır.

dedebali58
15.11.2010, 23:56
mehmet yıldız-ibrahim şahin-erman kılıç gitmeli kimsenin gelmesini beklemeden gönderilmeli

tekdoktirin
16.11.2010, 00:16
GELMESİ GİTMESİ ÖNEMLİ DEİLOLMU YOR İŞTE YA VAR BİR ALEMET AMA HAYIRLISI ZORİŞİMİZ İŞALLAH GİTMEYİZ

essahtan yiğido
16.11.2010, 08:12
:mad::mad: gitmeli gitmelide kimleri alacıkki gecen yılki ara dönemdeki gibi transfer yaparsak çok zor işimiz

fenerden bilica ve cristian kiralanıyor
beşiktaştan da f.tekke kirlaık
tsahabalala ve kezman da devre arsında sivasspor da ;)

Sivas_SporLu58
16.11.2010, 08:37
Yarı Çok iyi Transferler Gerekli Ama ilk Önce Takımdan Gönderilecekler Belirlenmeli ;

Akın Vardar
Abdurrahman Dereli
Erman Kılıç
Ferhat Bıkmaz
Sedat Yeşilkaya
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Mehmet Nas
İbrahim Şahin
Alioum Saidou
Mehmet Yıldız

Bu 10 tane oyuncunun durumu gözden geçirilmeli en azından
Akın Vardar
Saidou
ibrahim Şahin
ugur Kavuk
Sedat Yeşilkaya
Ferhat Bıkmaz
Erman Kılıç
Mutlak Suretle Gönderilmeli ve yerlerine banko ilk 11 oyuncusu alınmalı ve Geri Kalan
Mehmet Yıldız
Mehmet Nas
Sedat Bayrak
Abdurrahman Dereli Yedeğe Çekilmelidir tabi biz takımın içini tam bilemiyoruz Yıldız,Nas,Sedat,Apo'nunda Takımda huzursuzluk vb. bir durumları varsa onlarda gitmeli.

Yerine Alıncak Oyuncular gönderdiklerimizle denk olacak bedava Bank asya topcuları olacaksa boşboşuna transfer yapmalım
Şuan Her Bölgeye İhtiyaç var
Kale:1 yedek kaleci
Defans:Defansın Ortasına,sağına 1 er ilk 11 oyuncusu ve sola alternatif bir yedek alınmalı
Orta Saha:Ön liberoya ayağı pas yapabilen top kaybetmeyen ve top çalabilen mücadeleci bir futbolcu,sağ açık ve sol açığa hızlı iki yönlü 1 er futbolcu lazım
Forvet:Kamananın önümüzdeki haftalardaki performansına göre Hızlı bir Forvet ve Kafa vuruşları iyi ve tekniği iyi bir forvete ihtiyaçımız var bana göre...
Yani toplam 2 yedek 7-8 tanede as futbolcu almamız gerekli.Bu Transferleri Tabiki Şuanki performanslara göre dedim Haftadan haftaya performaslar değişebilir.Rıza Çalımbay takımın durumunun farkında çok iyi transferler yapacağından eminim çünkü son basın toplantısında bazı şeylerin farkına vardığı belliydi ve takımın içinde çok değişik entirikalar döndüğüne inanıyorum Mehmet Yıldız ve Keita'nın dövüşünün mutlaka bir öncesi vardır eğer ilk yarıyı en az 14 puanla bitirirsek inşallah Sivasspor Ligde Kalacaktır,Ligde Kaldık diyelim ondan sonrada yapılacak çok iş var,Sivasspor yönetimi Zihniyetini değişmeli,kovulmuş futbolcularla bir yere gelinemiyeceklerini anlamış olmalılar eğer hala anlamadılarsa her sene bu sıkıntıları yaşarız.inşallah Sivasspor ve Sivaslılar layık olduğu yerlere geri dönecektir.ÖLÜME SİVAS

Takımda sadece Kamanan Diaollu Ziya Erdal Akın Vardar Kalmalı Akın Abinin Emği Cok Bize Onun Neyini Gördün de gönderiyon :) ?

shang
16.11.2010, 11:38
ibrahim şahin
erman kılıç
ricardo pedriel suarez
saido
uğur kavuk

yurtoglu22
16.11.2010, 12:03
Vallahi hepinize helal olsun! Okuyanlari KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM
Sayin Arkadaslar Gönderdiniz Aldiniz Takimida kurdunuz Hocayada is kalmadi Tamam... Beyler bunlar yönetimin Hocanin görevleri durn bakalim Neler yapacaklar bizlerin sadece Transferlerden sonra elestirimizi yapariz Ne senin Nede
Benim dedigim olur bizler sadece takipcisi olacagiz bu kadar...

Insallah sivasspora yakisan kisiler gelir istekle oynayan kisiler gelir yoksa degisen bir sey olmaz.Ustanin harci yoki duvari örsün harcin BETONU eksik
Anlayan Anlar...
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
LAUENBURG"TAN
ALMANYA

davulcu
16.11.2010, 13:26
uğur kavuk
ibrahim şahin
saido
ivanos
erman kılıç
mehmet nas
akın vardar

bu arkadaşlara kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edip gönderilmeli,yerlerine alınacak oyuncular ise bu konuda rıza hocamıza güvenimiz tam nokta transferler yapacağından eminim.

fatih585858
16.11.2010, 14:30
Devre arasında kesinlikle sedat bayrak,sedat yeşilkaya,erman,uğur kavuk,ibrahim şahin,akın ve mehmet yıldız kesinlikle gönderilmeli. Artık bu adamları beslemenin bir manası yok. Bence takıma transfer yapılması gereken bölgeler kaleci, sağ bek , sol bek, stoper, ön libero, forvet yani kısaca bütün bölgelere transfer şart. Takımda görmek istediğim futbolcular tabi var ama burda önemli olan şey aynı transfer politikası yanlışlarına düşülmemesi alınacak futbolcular kesinlikle genç isimler olması lazım. Gelmeleri zor ama şu an bundesligada ilk 11 oyuncusu konumuna gelmiş freiburgdan defans oyuncusu ömer toprak ve kölnden oyun kurucu taner yalçın bu iki futbolcuyu keşke alabilsek ayrıca ikiside Sivaslı futbolcular.

babapiton
16.11.2010, 15:37
Takımda sadece Kamanan Diaollu Ziya Erdal Akın Vardar Kalmalı Akın Abinin Emği Cok Bize Onun Neyini Gördün de gönderiyon :) ?

Emegi geçmesine herkezin geçti o zaman Mehmet Yıldız'ı 50 yaşına kadar futbol oynatmamız lazım emekle oluyorsa eger.Akın Abiyi bende seviyorum ama 31 yaşına geldi ve basit goller yiyiyor.Şimdi olmasa bile Sezon Sonunda Yollar Ayrılmalı...

58akif34
16.11.2010, 16:57
başta mehmet yıldız gitmelı hayrettın sedat keita akın ibrahim şahin gitmeli yerlerine iyi secilmiş görevini yerine getirebilecek işini iyi yapan futbolcular getırılmelı gelenlerde yedekte bekleyecekse hıc alınmasın bank asyada oynarız bu kadro ıle

münihli_58
16.11.2010, 17:11
Gitmeliler:

Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Uğur Kavuk
İbrahim Şahin
Murat Sözgelmez

Gelmeliler:

Jón Gu&#240;ni Fjóluson (Fram Reykjavík)

Kardesim sen galiba Kafayi yemissin. Ne Macheda'si. Adam Manchester Unitedi birakip Sivasami gelcek??? Burak Kaplan, Mehmet Ekici, Tunay Torun, Deniz Naki Almanyada oynuyorlarken Türkiyeye neden gelsinler. Hadi Istanbul Takimlarina okey ama bize Hayatta gelmezler. Sidney Sam. Adam simdiden büyük kulüplerin Transfer listesine girmis, sen onu istiyorsun...Valla kardesim allah sana akil fikir versin......

calipso
16.11.2010, 18:03
kesinlikle kaleyi ve savunmada stoperleri sağlamlamalıyız..gerisi gelir zaten.. bu yüzden kiralık bile olsa ispanyol yada ingiltere süperliginden 2 stoper ve 1 kaleci almamız lazım.. diyeceğim ama bu yönetim anlayışıyla yazdıklarımın olması imkansız biliyorum :confused:

eyupkocak
16.11.2010, 18:12
gitmeli.......
akın vardar
erman kılıç
uğur kavuk
ibrahim şahin
mehmet nas
gelmesi gerekeler.................
yekta (kasımpaşa) kesinlikle alınmalı şart
bilica

eroldeger
16.11.2010, 18:16
Gitmeliler:

Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Uğur Kavuk
İbrahim Şahin
Murat Sözgelmez

Gelmeliler:

Jón Gu&eth;ni Fjóluson (Fram Reykjavík)
gardaş ermanı unutmuşsun butakımda en büyüm fiyasko erman dır bu adam geldi geleli iki yakamız biraraya gelmiyor

yigido_mami_58
16.11.2010, 18:27
bence takımda keita ceyhun mehmet yıldız harici gerisi şutlanmalıı

karyola
16.11.2010, 20:03
en buyuk transfer taraftarı gerı kazanmaktır.ne yıldız ne sohret taraftar mucadele eden,koşan,vefalı,utanma duygusu olan nefer ıstıyor.

58akif34
16.11.2010, 20:08
burada cogu raraftar kamanana yuklenıyor fakat adam ıkı haftadır oynuyor ve formunu yakalaması lazım ayrıca kamanan nöbetcı golcu ondan verım ılk 11de degıl son yarım saatte alınabılır ancak ve bızı kurtaracak gol yada gollerı atacaktır buradan herkes teknık dırektor oluyor ıkı haftadır oynayan kamananı gönderıyorsunuz 10haftadır buldugu gol pozısyonlarını hiçe sayan mehmetı takımda bırakıyorsunuz ayrıca 5macta ıkı asıst bır gol kaydeden suarezı kımse ıstemıyor bence sacma yorumlar yapmak yerıne daha ıyı düşünerek mantıklı yorumlar yapılabılır

tahir585858
16.11.2010, 20:22
bence MEHMET YILDIZ ,ABDURAHMAN DERELİ, SEDAT BAYRAK,HAYRETTİN YERLİKAYA bu arkadaşlar ÇETELEŞMİŞ bunları bedava satacaksın bunlar giderse takım düzelir .........

Mamadou Diallo
16.11.2010, 21:21
Kardesim sen galiba Kafayi yemissin. Ne Macheda'si. Adam Manchester Unitedi birakip Sivasami gelcek??? Burak Kaplan, Mehmet Ekici, Tunay Torun, Deniz Naki Almanyada oynuyorlarken Türkiyeye neden gelsinler. Hadi Istanbul Takimlarina okey ama bize Hayatta gelmezler. Sidney Sam. Adam simdiden büyük kulüplerin Transfer listesine girmis, sen onu istiyorsun...Valla kardesim allah sana akil fikir versin......

Aynen haa o kadro bırak türkiye'yi avrupada ilk 3 e girer.adamlar orayı bırakıp gelecekler sanki.allah akıl fikir versin.

badger5858
17.11.2010, 00:06
fenerden bilica ve cristian kiralanıyor
beşiktaştan da f.tekke kirlaık
tsahabalala ve kezman da devre arsında sivasspor da ;)

cristian, bilica, tsahabalala mantıklı geliyor ama kezman'la tekke'nin gelmesi bence imkansız.

ayrıca akın, ramoviç, mehmet yıldız, sedat bayrak, sedat yeşilkaya, uğur kavuk, suarez, ibrahim şahin, ceyhun ve erman kesinlikle gönderilmeli...

migroArmis
17.11.2010, 00:14
bir çok kardesim bir sürü isim yazmıslar da dewre arasında transfer olmaz bu bir ..olanlardanda hiç bir basarı elde edemezssin...hani laf olsun diye transfer dedikleri budur..bu zamanın transferleridir.kaldıki dewre arasında yapılan transfer sayısı en fazla 2-3 tür..bence bu baslık forumda sezon sonu acılmalıydı...bu takımda elbette deisim olacak hemde köklü bir değsim ..ama simdi değil.istesende yapamazssın bunu..

badger5858
17.11.2010, 00:23
alınabilecek oyuncular ise
a.gücü: mehmet çakır, hürriyet, adem koçak
ibb: tum için kesinlikle nabız yoklanmalı (erman'la takas gibi)
fb: ilhan eker, bilica, bekir
esk: adem sarı
ant: ertuğrul (kaptan ve abi olarak)
gs: çağlar birinci, emre çolak (kiralık)
man: kahe
gb: harbuzi

tekdoktirin
17.11.2010, 11:35
GELİP GİTME MESELESİ DEİL KARDEŞİM BUN LARIN DİSİPLİNE İHTİYACI VAR VE GURUP VAR YANİ MEHMET ZZZZZZ VE EKİBİ BELLİ İŞTE KEYTAYA NEYAPTILAR O ŞŞŞŞŞŞŞŞŞ LER İŞTE

DoomsDay58
17.11.2010, 12:07
bir çok kardesim bir sürü isim yazmıslar da dewre arasında transfer olmaz bu bir ..olanlardanda hiç bir basarı elde edemezssin...hani laf olsun diye transfer dedikleri budur..bu zamanın transferleridir.kaldıki dewre arasında yapılan transfer sayısı en fazla 2-3 tür..bence bu baslık forumda sezon sonu acılmalıydı...bu takımda elbette deisim olacak hemde köklü bir değsim ..ama simdi değil.istesende yapamazssın bunu..

Dediğinde biraz haklısın ama şuan takımın değişime ihtiyacı olduğu için bunu yapmak mecburi ve şuanda oyuncu aramaya çoktan başlanmıştır Rıza Hocanın isteği üzerine , bu devre arası bizim düzelme sürecimiz için çok önemli bir dönem kesinlikle boşa transfer yapılmayacaktır ben yönetime ve hocamıza güveniyorum.

MMK
17.11.2010, 13:44
Mehmet YILDIZ'ın neden vazgeçilmez olduğunu anlayamıyorum.Takımın bu halinin baş sorumlusu odur ve mutlaka dinlendirilmelidir.

MaXiMuM
17.11.2010, 14:34
Kaleci Ramoviç, Ziya, Hayrettin, Abdurrahman, Kamanan ve Pedriel Suarez haricindeki diğer bütün futbolcularla yollar ayrılmalı. Alınacak futbolculara gelince... Yönetimin ayıracağı transfer bütçesi çok önemli ... Paraya kıyılırsa o kadar çok alınabilecek futbolcu var ki... Paraya kıyamazlarsa yazık ki Sivasspor'a kıyacaklar :mad:

ozcnalm
17.11.2010, 15:07
ilk başta SEDAT gitmeli sonra MEHMET YILDIZ
hayrettin,abdurrahman,akın,ram oviç,kamanan,kadir,ugur,ibrahi m şahin,zita,saidou.

GELMESİ GERKENLER
yuola,bilica,kerim zengin,ertugrul,sedat agçay
asıl en önemlisi 2 tane çok iyi defans lazım bize
bu sedatla lig bitene kadar 100 GOL yerız heralde

58_babacan_58
17.11.2010, 16:28
FENERBAHÇE CRİSTİAN VE BİLİCAYI YOLLAYACAKMIŞ İKİSİDE İŞİMİZE YARAR DİE DÜŞÜNÜYORUM

burakplt
17.11.2010, 16:39
iki yıl önce şampiyonluğa oynarken kadro süper bir kadro değildi zaten. Orda bir teknik direktör başarsı vardı. Sivastaki çözüm de teknik heyettedir diye düşünüyorum. Bir bilica gitti diye savunma bu kadar kötü olmamalı. sorun oyuncuların psiklojik durumu olabilir ama yine de bazı mevkilere trnsfer lazım. örneğin forewet ve ön lebreo. SAYGILAR...

furkandtr
17.11.2010, 17:53
Gidecekler
Saidou
Sedat yeşilkaya
Mehmet nas
Ferhat bıkmaz (kiralık
u.kavuk
İbrahim Şahin
Alınacaklar
Bilica
tsahbalala
Shaibu yakubu
Bide tecrübeli bi önlibero alınırsa iyi olur.

58CeZa58
17.11.2010, 20:54
holosko fink bide fatih tekke besiktasda gözden cikaranlar arasinda

3 oyuncuyuda almaya calisak iyi olur yada kiralik alalim
yeterki sivassporumuz düsmesin

ve tshabalalayi alsak hizli teknigi iyi olan oyuncu bide
bilmyiorum kezman diyorlarda gelirmi sanmam da gelirse iyi olur
belkide yine fanatikten falan bir yalan

migroArmis
17.11.2010, 23:59
Dediğinde biraz haklısın ama şuan takımın değişime ihtiyacı olduğu için bunu yapmak mecburi ve şuanda oyuncu aramaya çoktan başlanmıştır Rıza Hocanın isteği üzerine , bu devre arası bizim düzelme sürecimiz için çok önemli bir dönem kesinlikle boşa transfer yapılmayacaktır ben yönetime ve hocamıza güveniyorum.

bence değisime gerek yok..bunun nedenlerinide bir baska baslıkta belirttim ...takımda asıl olması gerekenin değisim değil gruplasmanın onlenilmesi dağıtılması olduğunu düsünüyorum..unutmayalım g.s ve bursa maclarınıda bu topcular oynadı..

58temha
18.11.2010, 00:24
Gitmeliler :

Erman Kılıç

Alişan Şeker

Alioum Saidou

Uğur Kavuk

Gelecekler:

Gelecek Olarak Rıza Hoca Bu Görüşlere Göre Beşiktaş dan Bir Veya İki tane
Futbolcu Alacaktır

Holosko : Bu Transfer Kesin Olarak Yapılmalı Genç Koşan Ve Fırsatçı Bir Futbolcu

Yekta Kurtuluş : Genç Ve Koşan Bir Futbolcu Takıma Kesin Alınmalı

Bilica : Sivasspora Geri Dönmeli Yaşlı Olmasına Rağmen Toplara Müdahale Ediyor

Nene : Kısa Hızlı Ve Rıza Hocaya Göre Çok İyi Bir Futbolcu

Engin Baytar : Sezerle Takas İdiası Çıkmıştı Ama Yalan Oldu Takviye Edilmesi Lazım

Görüşler : Bu Takımı Kurtarabilmek İçin Çok Güzel Kaleyi Tutturabilen Futbolcular Lazım Bu Taktik Kaleyi Görünce Vuracaksın Anlamına Geliyor Takımda Kanatlara Ve Defansa Takviye Olması Lazım Ama Bu İşleri Rıza Hoca Bilir Ama Neyse

Arkadaşım Bu Anket Yerli Yerinde Olmuş Seni Tebrik Ediyorum Bir Yiğido Olarak

Kederli Yiğido
18.11.2010, 00:38
Kaleci Ramoviç, Ziya, Hayrettin, Abdurrahman, Kamanan ve Pedriel Suarez haricindeki diğer bütün futbolcularla yollar ayrılmalı. Alınacak futbolculara gelince... Yönetimin ayıracağı transfer bütçesi çok önemli ... Paraya kıyılırsa o kadar çok alınabilecek futbolcu var ki... Paraya kıyamazlarsa yazık ki Sivasspor'a kıyacaklar :mad:

Artık bu transfer politikası ile BankAsya'ya hazırlanırız

Toplama takım Buca'nın durumu ortadayken maceraya ne gerek var

Bu takımı düşürecek olan da çıkaracak olan da bu futbolculardır

Aralarına 2-3 oyuncu takviyesi yaparsın aralarında rotasyon sağlanır

Yeni baştan takım kurulursa seneye Lig TV belasından tüm Sivassporlulr kurtulur

Maçlar TRT den yayınlanmaya başlanır

samet35
18.11.2010, 01:06
öncelikle yönetim gecen sene yaptıgı hataya bidaha dusmemeli ve bir oyuncuyla anlasmadıgı surece elindeki kadroyu korumalı.

takımda kalmasını istedigim 2 yabancı var oda diallo ve kamanan. kamanan yeni yeni oynamaya basladı. ona biraz zaman tanınmalı. onların haricinde tum yabancılar superlig kalitesine uymuyor. hayrettin m.yıldız tarzı oyunculardanda artık kurtulmalı. cunku bu oyuncuların ne milli takım iddiası kaldı nede 3 buyuklere gitme istegi. bu saatten sonra hiç biyere varamıyacaklarını kendileride bildikleri için burda yangelip yatıyorlar...

ayrıca bu yapılanma sadece transferle kalmamalı. yonetim olarakta degişiklige gidilmeli. yonetim içinde vizyonu dar insanlar mevcut. bunların yerine genc ve kabiliyetli insanlar getirilmeli.

sivaslihakan
18.11.2010, 01:14
öncelikle yönetim gecen sene yaptıgı hataya bidaha dusmemeli ve bir oyuncuyla anlasmadıgı surece elindeki kadroyu korumalı.

takımda kalmasını istedigim 2 yabancı var oda diallo ve kamanan. kamanan yeni yeni oynamaya basladı. ona biraz zaman tanınmalı. onların haricinde tum yabancılar superlig kalitesine uymuyor. hayrettin m.yıldız tarzı oyunculardanda artık kurtulmalı. cunku bu oyuncuların ne milli takım iddiası kaldı nede 3 buyuklere gitme istegi. bu saatten sonra hiç biyere varamıyacaklarını kendileride bildikleri için burda yangelip yatıyorlar...

ayrıca bu yapılanma sadece transferle kalmamalı. yonetim olarakta degişiklige gidilmeli. yonetim içinde vizyonu dar insanlar mevcut. bunların yerine genc ve kabiliyetli insanlar getirilmeli.

altina imzami atarim

Gangstayigido
18.11.2010, 13:19
kaleciler : akin ve alisan gitmeli yerine genc yetenekli bi kaleci

savunma : diallo, hayrettin ve abdurrahman kalmali
ziya ve ferhat kiralik gönderilmeli
sedat , ivanovs (ikiside cok agir) ugur kavuk ve murat gitmeli

orta saha : kadir , keita ve cihan ve zita kalmali
erman , mehmet nas , saidou ve duruyorsa taider gitmeli
yunus dogan kiralik vee sedat yesilkaya fark etmez ama ceyhunun genc olanini bulursalar onu da göndersinler

forvet: pedriel ve kamanan kalmali
mehmet ve ibrahim gitmeli

transfer: 1 yedek kaleci
3 göbeye hizli defans ( 1 i a2 den olabilir)
1 sag bek ( apoyu yedek birakacak kalitede )
2 göbeye ( en az biri cift yönlü oynayabilmeli)
sag ve sol kanata birer futbolcu
en az 1 bir golcü ( golcü forvet degil , baros bobo gibi buldugunu
atan)
VEEE lütfen alacagimiz futbolcularin ortalamasi 30 olmasin

svsalper
18.11.2010, 13:50
bence gidecekler
-sedat bayrak
-akın
-keita
-erman
-mehmet yıldız

gelecekler
-bilica
-tsahalaba
-sezer badur
-kahe (youla)

bunlar gidip gelsin butakım düşmez sezon sonuda tamamen açığımız olanyerlere bir kaç takviye ile şampiyonluğa bile oynarız tekrar

zaral
18.11.2010, 17:45
gönül ister ki sedat abdurrahman ziya diallo cihan keita ve pedriel harici başta mehmet yıldız olmak üzere alayını direk göndermek ama mümkün değil işte bunlarıda direk yedeğe çekmek için saklamalıyız gelecek oyuncular konusunda ise biri diyo taner gülleri adam malülen emekli olacak nerdeyse belkide olmuştur serhat akın ya ersen martinden yeni kurtulduk birileri mehmet ekici diyor bu adamda gelmez bence daha yapıcı gerçekçi olma ihtimali olan isimler yazılırsa belki birilerinin gözüne çarpabilir. Gelecek oyuncular içinse bence isimden çok ne tip oyuncu istediğimizi belirtmeliyiz. Bundan önce defalarca shabalala omotoyossi yasin avcı aydın karabulut diye yazılar yazdıkta ne oldu onun için alınacak yerli oyuncular 25 yaşını geçmemiş başarıya aç ya çok süratli yada çok teknik olmalı yabancılar ise beşiktaş ve fenerden bir sürü adam yollamaya çalışıyorlar adamlar hem ligi tanıyorlar hemde tecrübeliler yani bizi kurtarabilecek tek yön bence fink zapo tabata holosko bu adamlar zaten takımdan zorla yollanmaya çalışılıyor ayrıca tello bilica gibi adamlarda takımlarının gönderilecekler listesinde bu isimlerden mutlaka faydalanmamız şart bence mevkiii konusuna gelince ise bizim her mevkide takviyeye ihtiyacımız var hatta ligde en çok takviyeye ihtiyacı olan takımız bile denebilir. Herkese Saygılar...

birolsvs58
18.11.2010, 20:40
sivassporumuza yararlı ileriye dönük futbolcular alınmalı 2 defansa 2 orta saha 1 çokiyi forvet geri kalanıda altyapıdan özelliklede sivaslı futbolculardan genç savaşçı en az 180 dakika kosacakadamgibi adamların gelmesini istiyoruz sahada kemik sesi çıksın birde şu centilmenlik saçmalığından uzaklaşmamızlazım
takım sahada mağlup dallamalar niçin alkışlıyor anlamıyorum
rakip karşısında rakip bulamıyor üstelik alkışlanıyor
hiçbir sivaslı yenilgiyi kabulenmez
o rakibi alkışlayanlarında sivaslı oldugu tartışılır
kasımpaşalılar maçtan sonra bize etmedikleri küfür kalmadı yarım saat onları dinledik
işte taraftar odur takımına pratestoyu başka yerde yaparsın sahada degil
bazı arkadaşlar kimler gitsin diye yazma zahmetinde bulunmuşlar mümkünse hepsinin gitmesi gerekiyor yarısını devre arasında yarısınında sezon sonu gıtmesi lazım tabii sivassporumuza zarar vermeden
baştamehmet yıldız errman sedat uğur saido abdurahman kamanan ceyhun ibrahim BU ARKADASLARI ACİLEN KALANLARINDA OYNAMAK İSTEMEYEN EFENDİLERİDE SEZON SONU MUTLAKA GÖNDERMELİYİZ
altyapıdan 2 3 liğden takviyelerle daha başarılı olacağımızdan eminim

birolsvs58
18.11.2010, 20:44
Artık bu transfer politikası ile BankAsya'ya hazırlanırız

Toplama takım Buca'nın durumu ortadayken maceraya ne gerek var

Bu takımı düşürecek olan da çıkaracak olan da bu futbolculardır

Aralarına 2-3 oyuncu takviyesi yaparsın aralarında rotasyon sağlanır

Yeni baştan takım kurulursa seneye Lig TV belasından tüm Sivassporlulr kurtulur

Maçlar TRT den yayınlanmaya başlanır
kardeşim bankasyada mücadele edelim önemli değil yeterki onulu mücadele edelim

birolsvs58
18.11.2010, 20:47
rıza hocamıza güveniyoruz barılar

pover58
18.11.2010, 23:38
herkes bişeyler yazmış herkes fikrini söylemiş.saygı duymak lazım.bende diyorumki m yıldız-sedat-apo-hayrettin kesin gitmesi gereken.erman-akın-ugur-i şahin-bunlarında takıma 5 kuruşluk faydası yok.önemlisi yukardaki çete kesinlikle gitmezse bizde kesinlikle küme düşeriz biline.gideceklerin yerine akıllı transferler yapılırsa kurtulma ümidimiz var.tekrar diyorum çeteden kurtulursak takım düzelir.

hayripolatgil
19.11.2010, 00:47
Gidecekler: M.YILDIZ
SEDAT
ABDURRAHMAN
AKIN
İbrahim Şahin
DENNİS
Saidou
Sedat yeşilkaya

Alınacaklar: BARIŞ ATAŞ ve ZAFER YELEN Trabzonspor
HÜRRİYET ve MEHMET ÇAKIR Ankaragücü
Bilica
tsahbalala
OMOTOYASSİ
RUSYA LİGİ 2 HAFTA SONRA BİTECEK. BURADAN HAZIR OYUNCU BULUNABİLİR.
Ayrıca 4 veya 5 tane takıma girebilecek kapasitede yerli genç oyuncu alınmalı.

yiğidomustafa
19.11.2010, 12:15
Akın Vardar
Saidou
ibrahim Şahin
ugur Kavuk
Sedat Yeşilkaya
Ferhat Bıkmaz
Erman Kılıç

GELENLER: *Kanfory sylla
*Tsahabalala
*Fink
*Tello
*YOULA
*BİLİCA
*Gökhan ÜNAL

YÖNETİM ELİNİ CEBİNE ATMALI.YOKSA BU SENE BANK ASYA YOLCUSU OLURUZ...

yöNeTm ciddi seqiLde paraLaR veRip yane paRaya kıyp qzL oynculaR aLmalı ..! :D

gençyiğidoalper
21.11.2010, 12:51
ruhsuz olanlar ve sahada varlık gösteremeyenlerin kesinlikle gitmesi gerekmektedir 1 takıma zarar veriyorlar 2 aldıkları paranın hakkını veremiyorlar
benim gitmesini istediklerim şu futbolcular:akın,sedat,erman,u ğur,mehmet nas,ibrahim şahin,keita,

kadirakin58
21.11.2010, 14:08
Benim en buyuk dilegim Fikret Unsal gitsin. Bu kadar mi antipatik olur bir insan.

58_babacan_58
18.12.2010, 21:54
Benim en buyuk dilegim Fikret Unsal gitsin. Bu kadar mi antipatik olur bir insan.

haklısın ama bu aralar sesi soluğu çıkmıyor :rolleyes:

alemdarlar
20.12.2010, 20:56
Gitmeliler:

Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Uğur Kavuk
İbrahim Şahin
Murat Sözgelmez

Gelmeliler:

Jón Gu&eth;ni Fjóluson (Fram Reykjavík)

Ziya pilot takıma gönderildikten sonra ve bir başka takıma kiralık verildikten sonra takıma alındı.Zaten hep bizim topcumuzdu.Pişti ve şuan beğenilmekte.

şarkışla 58
20.12.2010, 23:11
Adam alınmadan kimse gitmemeli.Alacağımız adamlar göndereceğimiz topçulardan iyi olmalı.Bu şartlar sağlandığı sürece herkes gidebilir.

migroArmis
21.12.2010, 00:58
Adam alınmadan kimse gitmemeli.Alacağımız adamlar göndereceğimiz topçulardan iyi olmalı.Bu şartlar sağlandığı sürece herkes gidebilir.

Bu transfer isi ya büyük bir kumar yada bununla ilgilenen her kimse tam anlamıyla profosyonel olması gerekiyor..sezon basında bize g.s nin bir zamanlar alamadığı Insua geldi nunez geldi swenson geldi..tamam dediler takım uctu gitti..hepsi balon cıktı en bastatda Insua..Bizim takımdaki atom karınca Battala kadar olamadılar.. dediğim gibi kardes bu isi bilen profosyoneller yapmalı ..ama malum bizde futbol anlamında daha bir çok sey yerine oturmadı.Hala süper ligde basın sözcüleri malzemeciler bilmemkimler transfer yapıyor......

pover58
21.12.2010, 10:15
Gitmeli: İbrahim Şahin
Akın Vardar
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Erman Kılıç
Sedat Yeşilkaya
Mehmet Yıldız
Saidou

Gelmeli:Yekta Kurtuluş
Sölvi Geir Ottesen
Jens Hegeler
Rodrigo Lima
Tshabalala
Jires Kembo Ekoko
Cristian Chavez
David Stockdale
Peirre Emerick Aubameyang

Yukarıdaki oyunculardan 3-4 tanesi alınsa yeterli olur.

Takviye bütün bölgelere şart.

Bu Takım bu durumdan ancak yeni bir organizasyonla kurtula bilir başarıya aç hırslı ve istekli oyuncularla istenilen yerlere gelebiliriz.
gidenler listesinden s yeşilkayayı çıkarırsak aynen katılıyom gelenleri yönetim bilir.

zaralım 58
21.12.2010, 11:25
GİTMELİ
P.SUAREZ
İ.ŞAHİN
F.BIKMAZ
A.VARDAR
S.BAYRAK
B.ZİTA
C.ERİŞ

GELMELİ
Y.KURTULUŞ