Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüreğinizi Koyun Ortaya

hoLiGan Enes
16.11.2010, 19:51
Sivassporumuzun Cumartesi günü 17:00 da oynayacağı önemli Karabük maçı için Yiğido Gençlik olarak 14:00 da Atatürk Heykelin de bulusuyoruz.Futbolculardan tek beklediğimiz,yüreklerini sahaya koymaları.Bilsinler ki bizim sevdamız kırmızı beyaz formaya,bizim sevdamız yanlız Sivasa.

Yüreğinizi Koyun Ortaya Yiğido Gençlik Arkanızda !

http://resimzade.com/Show.html?i=25059&token=52581
http://resimzade.com/Show.html?i=25060&token=120915

yiğido0858
16.11.2010, 20:08
2 sene boyunca arkasındayız noldu ne işe yaradı bunlara destekde yaramıyo arkadaş siz yıne yapın desteğinizi ama önemi olmucak yıne yenılıcez bu futbolcular old sürece yüreklerinid eğil hiçbişiylerini koyamazlar karı gibi top oynuyolar.

57 Mehmet
16.11.2010, 20:09
evet,yüreginizi koyun artik ortaya,aldiginiz paralarin hakkini verin,sizin yüzünüzden degistirmedik hoca kalmadi karabük macindada yüreginizi koymayacaksaniz ozaman sahaya cikmayin,paf takimda yüregiyle oynayacak oyuncu coktur,birakin ozaman onlar sizin yerinize oynasinlar

adalı harun
16.11.2010, 20:28
allah yipğido gençlikten razı olsun
destege devam biz sivaslıyız baska yolu yok
destekten başka yapabilecegimiz bir sey yokyinede yılmayalım
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur

mucahitbaba58
16.11.2010, 20:33
Koysunlar gardas haklisinizda o yurek sizde var!malesef onlarin hicbirinde yurek yok ben hepsi SATİLSA tuh demem kan aglattilar bizi kan hangi yuregi soruyon ki daha

karahisarli
16.11.2010, 21:02
yüregi olan kor ortaya olmayan ne yapsin.......

58akif34
16.11.2010, 21:22
her hafta bu mecı alabılecek gucteyız dıyorum umutlanıyorum fakat sonunda husrana ugruyorum ben bu mactanda umutluyum ınsallah uc puan bızım olur

ZiDaNe58
16.11.2010, 22:08
cok zor bi maç ilk dakikalarda gol yeme fobimizi yenmemiz lazım..Allah korusun ilk dakikalarda gol yersek gene belediye macındaki gibi hüsranla karsılasırız aksine ilk dakikalarda gol bulmamız lazım yoksa isimiz cok zor..

ZiDaNe58
16.11.2010, 22:26
futbolcularımızın hepsi demorolize olmus ortaya koyacak yürek mürek kalmamıs..ara transfer döneminde cok etlili transferler sart..bska türlü kurtulamayız o potadan..

kral yasin
16.11.2010, 23:36
sivasspor 1. lige cikmadan önce,trt 1 den hep izlerdim,yüregim gönlüm bir hos olurdu......cogumuzun tuttugu baska bir takim vardi sivasimiz birinci lige cikip gururumuz olana kadar...benim icin o zamanlari bir kara sayfa olarak kabul etmisimdir...sivassporumun birinci lige cikmasiyla sanki bir günes dogdu icime,hele o iki sene sampiyonluga oynadigimz anlar büyük bir gurur ve onurdu bizim icin,öyle bir gururki,kahvehanemin büyük camlarina SIVAS UNITED yazdirdim...yürek diyorsunuz,benim yürgimi daglayan kötü oynamamiz veyada ligde sonlarda olmamiz degil,arkadaslarin su soruyu sormasi,ikince lige düstügünüzde yine eski takiminami döneceksin sorusu...o kara sayfayi tekrar acacakmiyim diye soruyorlar......ben evet ben o kara sayfayi bir daha acmayacagim birakin ikinci ligi ,ücüncü lige düssek bile ....
yürek diyorsunuz bu yürek herzaman sivas icin carpacak.....
ey baskan artik sende o kara sayfayi kapatda,yüregi sivasspor icin carpacak yönetici ve teknik heyetini olustur artik....bunu ancak yaparsan sen yaparsin....

SEVDAMSIN58
17.11.2010, 06:04
tüm dünyanin gözü önünde haram para yemekten utanmayan insanlardan daha ne bekleyebilirsinki doğrusu ben böyle insanlardan hiçbirşey beklemiyorum

engin2609
17.11.2010, 10:30
Takım Gitmiş devre arasında Gönderilicek oyuncuları zaten rıza hoca belirlemeye başlamıstırda ondan kasımpaşa macında 2 - 3 oyuncuyu oynatmadı ki yeni oyunculara bakmak acısından ama ruh desen kalmamış kalsaydı en çok gol yiyen kasımpaşaya gol atamıyorsan ne bekliyebilirsin takımdan ? ....

mgulseven
17.11.2010, 10:52
Bu takım bu zihniyetle bu futbolla bu kafayla bu yönetimle 10 maç yapsın karabükle bırak galibiyeti belki 2 bereberlik alır.Bana bir tane onuruyla şerefiyle oynayan futbolcu söyleyin bende inanayım.Biz sadece SİVASSPOR'u sevdigimiz için her maç yenecegine kalpten inanıyoruz gerçege baktıgımız zaman ise bu karabük en az 1-0 yener gider bizi eger onursuzlar bayram tatilinde evden dışarı çıkmaz antremanları baştan savma yapar bu şekildeki bir hazırlıkla karabük karşısında ise en az 5 yeriz maalesef.

ayazoğlu
17.11.2010, 10:55
Hazır kurban bayramı çok yürek var sakatatcılarda

msck58
17.11.2010, 11:39
yüreğini ortaya koyabilmesi için o insan(lar)da ilk önce yürek olması gerekir.bu futbolcu güruhuna bakıyorum da............................ ................

MaXiMuM
17.11.2010, 13:36
Olmayan bişeyi nasıl ortaya koysunlar ki ?

calipso
17.11.2010, 16:51
bu takım bitmiş tükenmiş .. hiçbir beklentim yok

4eylül
17.11.2010, 17:22
yüreğini kaybetmiş bu adamlardan medet umacaksak yüreği taptaze a2 takımıyla oynar bu yüzsüzlere muhtaç olmadan ligi bitiririz yüreksizlerle oynamaktansa yüreklilerle düşeriz

risale69
17.11.2010, 17:26
yapılan yorumlara bakıyorum da taraftarlarımız sivassporumuzun tabutuna çivi çakma yarışına girmişler. yahu sivasspor daha düşmedi 22 hafta içerisinde çok şey değişir.

hoLiGan Enes
18.11.2010, 11:39
Destek olalım böyle yaparak bir darbede biz vurmayalım...

abdullah58
18.11.2010, 18:30
yüreklerini ortaya koysalar ne yazarki
oyuncularin kapasitesi bu kadar direnc ve kuvvetli degiller,pres cok yapamiyorlar,genc degillerki,

ahmet yiido
23.11.2010, 03:58
allah yipğido gençlikten razı olsun
destege devam biz sivaslıyız baska yolu yok
destekten başka yapabilecegimiz bir sey yokyinede yılmayalım
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur

saol biradr elimizden geleni yapıyoz nede olsa kral biziz