Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPORUMUZ-k.karabük maçı için toplanıoruz
sinan-58 17.11.2010, 12:33 Yıllardır peşinde olduğumuz sevdamız uğruna canımızı vermeyi göze aldığımız takımımızın bu zor gününde yine tribündeyiz biz söz vermiştik en kötü gününde terk eden kahpe diye nasıl iyi günde biz sivassporluyuz dediysek bu kötü gündede yine ve daha fazla haykırarak BİZ SİVASSPORLUYUZ sevdamız galibiyetlere değil armaya olduğunu göstermek için karabük maçında her zamanki yerimizdeyiz YENİÇERİLER
YER:MEDRESE BAHÇESİ
SAAT: 12:00
KAZANDIKÇA SEVİNCİMİZ KAYBETTİKÇE DESTEĞİMİZ ARTAR
Efsane Yeniceri 17.11.2010, 12:35 Aşkımız Armaya.
Sevdamızı Haykırmaya Yine TRibündeyiz;)
58akif34 17.11.2010, 13:42 iyi günde kötü günde gün ne olursa olsun takımımızı desteklememız lazım onun için haydi yiğidolar 4 eylülü tıka basa dolduralım da türkiye taraftarlık ne demekmiş görsün bütün türk takımlarına örnek olmaya varmısınız
babapiton 17.11.2010, 13:44 bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
kral yasin 17.11.2010, 14:11 ben cok uzaklarda olsamda,sizinle maca gelemesemde....
bilinki bu yigidonun ruhu hep yaninizda ostadta bos bir koltukta yerini alacaktir...
yensekte yenilsekte sivasspor bizimdir,futbolcularin degil......onlarin hepsi zamanla gidecek ama ben ve benim gibiler seneler sonra bile belkide bastonumuzla sivasspor diye bagiracagiz.......
ShabbatShalom 17.11.2010, 16:53 Haydi Maratona...
Kasım Öktem 17.11.2010, 23:08 Pek alışkın değildik buradan duyuru yapmaya
Şaşırdım :)
Cumartesi günü saat 12:00'den itibaren her zamanki yerimizde toplanıyoruz..
Sivassporumuz'u bu kötü gününde yalnız bırakmak istemeyen tüm Sivaslıları birlikte Sivassporumuz'a destek olmaya davet ediyoruz..
Gelin 1 maçta da çekirdek yemeyelim..
NAUGHTYBOY58 17.11.2010, 23:17 burdan duyurmak buqüne kadar tarzımız deiLdi fakat yerimizi yurdumuzu bilmek isteyen olabilir :) 12 de Medresedeyiz ...
migroArmis 18.11.2010, 00:09 Yıllardır peşinde olduğumuz sevdamız uğruna canımızı vermeyi göze aldığımız takımımızın bu zor gününde yine tribündeyiz biz söz vermiştik en kötü gününde terk eden kahpe diye nasıl iyi günde biz sivassporluyuz dediysek bu kötü gündede yine ve daha fazla haykırarak BİZ SİVASSPORLUYUZ sevdamız galibiyetlere değil armaya olduğunu göstermek için karabük maçında her zamanki yerimizdeyiz YENİÇERİLER
YER:MEDRESE BAHÇESİ
SAAT: 12:00
KAZANDIKÇA SEVİNCİMİZ KAYBETTİKÇE DESTEĞİMİZ ARTAR
arkadaslar tribününüzdeki grup ve taraftarların adını cok fazla bilmiyorum..resmi olarak hangi ismi kullandıklarınıda bilmiyorum...ama yeniçeriler grubunun bu cümleleri beni gerçekten memnun etmistir..kendilerine tesekkür ediyorum...
Kasım Öktem 18.11.2010, 00:27 arkadaslar tribününüzdeki grup ve taraftarların adını cok fazla bilmiyorum..resmi olarak hangi ismi kullandıklarınıda bilmiyorum...ama yeniçeriler grubunun bu cümleleri beni gerçekten memnun etmistir..kendilerine tesekkür ediyorum...
Eyvallah sağolasın.
Hiç Sivas maçına veya deplasmanına gelmemişin anlaşılan.
Sivasspor - Bursaspor maç öncesi görüntüler..
http://www.vimeo.com/14562912
migroArmis 18.11.2010, 01:24 Eyvallah sağolasın.
Hiç Sivas maçına veya deplasmanına gelmemişin anlaşılan.
Sivasspor - Bursaspor maç öncesi görüntüler..
http://www.vimeo.com/14562912
her sey genclikte oluyor..gerçi daha yaslanmadık ama coluk çocuğa karısınca deplasmanlara gitmek hayal gibi bir sey oluyor...uzun yıllardır deplasmana gitmiyorum..( bir kaç istisnai maç dısında) siwasa gelmek nasip olmadı sadece bir kez gecerken uğradım ama burada söz werdim kendime sivasspor sampiyonluk macını oynadığı gün orada o statta bende olacağım...
Kasım Öktem 18.11.2010, 03:36 her sey genclikte oluyor..gerçi daha yaslanmadık ama coluk çocuğa karısınca deplasmanlara gitmek hayal gibi bir sey oluyor...uzun yıllardır deplasmana gitmiyorum..( bir kaç istisnai maç dısında) siwasa gelmek nasip olmadı sadece bir kez gecerken uğradım ama burada söz werdim kendime sivasspor sampiyonluk macını oynadığı gün orada o statta bende olacağım...
Ne diyelim abi inşallah o günleri görürüz
Caner POLAT 18.11.2010, 21:00 Şehrini Savun Arkadaş , O Seni Savundu Yıllardır. Hep Destek Tam Destek
Efsane Yeniceri 18.11.2010, 21:05 Oldugun Her Yerdeyiz Sivasspor..!
ZiDaNe58 18.11.2010, 21:52 her ne kadar sivassporumuz üzsede bizi sevindirende o..sivasspordan baska neyimiz varki sahip cıkmaktan bskada caremiz yok..
mgulseven 19.11.2010, 00:04 Hakkımızda hayırlısı inşallah.Artık bu işin sonu neye varacak düşünemiyorum.
sinan-58 19.11.2010, 10:09 Hep yenilsen de geleceğim hiç yenmesen de seveceğim!!
yiğidomustafa 19.11.2010, 12:13 Aşkımız Armaya.
Sevdamızı Haykırmaya Yine TRibündeyiz;)
ainen KatLyoRwmM.
Kasım Öktem 19.11.2010, 13:33 Allah izin verirse yarın stadyumda güzel bi görsellik oluşturmayı düşünüyoruz..
Gerçek Sivassporlu sizlersiniz
takımı ve futbolcuları tribüne çağırarak moral verirseniz çok iyi olur arkadaşlar,çünkü morale çok ihtiyaçları var
Sivaslıyız,Sivassporluyuz...
YİGİDOKENTLİ 20.11.2010, 00:07 Sivassporumuz kazanacak kanaman ve mehmet yildizin golleriyle bu maçi kazanacagiz.
her sey genclikte oluyor..gerçi daha yaslanmadık ama coluk çocuğa karısınca deplasmanlara gitmek hayal gibi bir sey oluyor...uzun yıllardır deplasmana gitmiyorum..( bir kaç istisnai maç dısında) siwasa gelmek nasip olmadı sadece bir kez gecerken uğradım ama burada söz werdim kendime sivasspor sampiyonluk macını oynadığı gün orada o statta bende olacağım...
"siwas" mı? O da ne ki? Bursa nasıl Bursa ise SİVAS da SİVAS'tır arkadaşım.
|