Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı Galibiyet Taraftarı Umutlandırdı

Salim58
22.11.2010, 13:33
http://resimzade.com/Show.html?i=25148&token=25203 (http://resimzade.com/Show.html?i=25148&token=25203)

Spor Toto Süper Lig'ine Galatasaray galibiyetiyle başlayan ancak daha sonraki maçlarda galibiyete hasret kalan Sivasspor, 12 karşılaşma sonunda ikinci galibiyetini aldı. 5-1'lik farklı Kardemir Karabükspor galibiyeti, taraftarın yüzünü güldürürken takımın da lig sıralamasında bir üst sıraya geçmesini sağladı.

Üst üste iki sezon şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, son iki sezondur ligde kalma savaşı yapıyor. Kırmızı - beyazlı ekip, bu sezon ligde bir türlü istediği sonuçları alamadı. Ligin 9. hafta sonunda teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor'da Mesut Bakkal'ın yerine aynı zamanda Sivaslı olan Rıza Çalımbay getirildi. İlk 3 maç Çalımbay'ın takımı tanımasıyla geçti. Bu sürede futbolcuların performanslarıyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Çalımbay, takımda kaliteli futbolcuların bulunduğunu ancak oyuncuların yüzde 10 bile performanslarını sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Takımda köklü değişiklikler yapacağının sinyallerini veren Çalımbay, kötü oynayan futbolcuların devre arasına kadar ya oynayacaklarını ya da takımdan gideceklerini açıkladı. Sivasspor, son haftada oynanan Kardemir Karabükspor maçında sergilediği futbolla alkış aldı. 3 gol atan Pedriel'in yıldızlaştığı maçta, taraftarlar takımının oyunundan memnun kaldı.

5-1'lik farklı galibiyetle moral bulan takım, hem 11 maçlık galibiyet hasretini bitirdi hem de ortaya konulan futbolla taraftarın yüreğine su serpti. Umutlanan taraftar ve kulüp, alınan farklı galibiyet ile ortaya konan futbolun sevincini yaşıyor. Puanını 10'a çıkaran Sivasspor, düşme potasından kurtulamadı ancak bir basamak yükselerek 16. sıraya yerleşti.

Sivasspor önümüzdeki hafta oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşması hazırlıklarına bugün saat 15.00'de yapacağı ilk idmanla başlayacak.

Kırmızı - beyazlı ekip, ilk yarı sonuna kadar deplasmanda Gençlerbirliği maçının ardından yine deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor, ligin 16. haftasında kendi evinde Konyaspor'u ağırlayacak ve ardından Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Fenerbahçe maçı sonrası Sivasspor, kısa sürecek bir tatilin ardından ikinci yarı hazırlıklarına ve transfer çalışmalarına başlayacak.

(Cihan Haber Ajansı)

eyupkocak
22.11.2010, 14:03
evet önümüzdeki ilk üç maç takım 18 puan değerinde olacak çok stresli maçla kolay değil ama alına bilecek maçlar .en azından o kalite mevcut bizde
bu haftaki moral işe yarar inş .
bu maçları alırsak çok rahat edeceğiz ligde hata şansımız yok
ben umutluyum :)

fedayi
22.11.2010, 14:08
devamı gelecek inşallah güzel günler bizi bekliyor

omer58
22.11.2010, 14:27
gençlerbirliği ile konyaspor maçlarından mutlak 3 puan almamız lazım özellikle bu maçlar çok önemli listeye ankaragücünü de ekleyebiliriz ...

DoomsDay58
22.11.2010, 14:37
İnşAllah bu başlangıcımız olur ve devamı gelir

Alişan
22.11.2010, 15:25
Eğer biz kendimize güvenirsek kendi evimizde zaten farklı galibiyet alırız.Deplasmandada en kötü ihtimal berabere kalırız rıza hoca bunu iyi biliyor ve hiçkimseyede taviz vereceğini sanmıyorum.

şarkışla 58
22.11.2010, 15:34
Bayram tatilinde Şarkışladaydım ne şansdı be Karabük maçına rastladı tabi ki hemen aldım Hacı baba mıda doğru maça.Onun duaları benim tezahüratlarım oldu galibiyet hala inanamıyorum.Sıralamaya bakacak olursak fazla bir fark yok 1-2 galibiyet pat yukarlardayız ama devamı gelmesi lazım

cılgınsivas58
22.11.2010, 16:22
iki ankara deplasmanından berabere ayrılırsak 12 olur konyayıda yenersek 15 puan olur buda iyi olur

mgulseven
22.11.2010, 19:29
Eger rıza hoca bu disiplinle giderse ki mutlaka SİVASSPOR'da başarıyı yakalıyabilmek için gitmek zorunda takım biraz rayına oturur.Fakat bu demek degil ki takım düzeldi lig bitimi ara transferde mutlak defansın ortasına iki oyuncu ve saglam bir kaleci şart mı şart.Çok kolay ve basit goller yiyoruz en azından atamasakta yemememiz lazım ki biraz puan toplayıp yukarılara selam verelim.

zaral
22.11.2010, 20:58
Bayram tatilinde Şarkışladaydım ne şansdı be Karabük maçına rastladı tabi ki hemen aldım Hacı baba mıda doğru maça.Onun duaları benim tezahüratlarım oldu galibiyet hala inanamıyorum.Sıralamaya bakacak olursak fazla bir fark yok 1-2 galibiyet pat yukarlardayız ama devamı gelmesi lazım

Walla gardaş gerçi tuzladan senin için biraz yol uzun sürecek ama Hacı Babayla senin maç biletlerinizi ben alayım yol parasınıda hepberaber sitede toplayalım aramızda her maça gidin bence Hacı Baba dua etsin sen tezahurat et biz yine 5 atalım ne güzel olur beee Allaha Emanet ol Toprağım Herkese Saygılar ... :D

karyola
22.11.2010, 22:23
ilk yarı bıtene kadar allahınızı severseniz adam olun puanlari toplayın.38 yıl super lıgi bekledı bu şehır .

dedebali58
22.11.2010, 22:43
4 maçta 9-10 puan çıkarabilirsek 2.yarı daha rahat oynarız,inşallah şansda bizden yana olur...

migroArmis
23.11.2010, 01:27
ben isin hep kötü yanından bakarım...yorumlarımıda buna göre yaparım öyle düsünürüm..sivassporun geleceği adına inanın en çok endise duyanların içindeyim..ama ne yalan söyleyeyim karamsar düsüncelerim dewam etse bile bu sonuç hangi insanı umutlandırmazki..doya doya yasamalı siwas halkı bu sonucu ..uzun süredir bunu bekliyordu herkes..hiç kimse bahsetmedi ama .bence bu sonucun en iyi tarafı sivassporlu futbolcuların üzerindeki baskının en azından yarısının bitmis olmasıdır ki bu önündeki maçlara çıkma oynama ve kazanma adına pozitif bir gelismedir..zor bir deplasman olsada ben sivassporda radikal değisimlerin basladığına inanan bir insan olduğum için çokta fazla kaygılanmıyorum .......

Salim58
23.11.2010, 08:29
ben isin hep kötü yanından bakarım...yorumlarımıda buna göre yaparım öyle düsünürüm..sivassporun geleceği adına inanın en çok endise duyanların içindeyim..ama ne yalan söyleyeyim karamsar düsüncelerim dewam etse bile bu sonuç hangi insanı umutlandırmazki..doya doya yasamalı siwas halkı bu sonucu ..uzun süredir bunu bekliyordu herkes..hiç kimse bahsetmedi ama .bence bu sonucun en iyi tarafı sivassporlu futbolcuların üzerindeki baskının en azından yarısının bitmis olmasıdır ki bu önündeki maçlara çıkma oynama ve kazanma adına pozitif bir gelismedir..zor bir deplasman olsada ben sivassporda radikal değisimlerin basladığına inanan bir insan olduğum için çokta fazla kaygılanmıyorum .......

Bir Bursaspor taraftarının bu şekildeki düşünceleri bizleri mutlu ediyor.

Yorumlarınızı genelde takip ediyorum bizlerle üzülüyor bizlerle seviniyorsun.

Size ve sizin gibi düşünenlere selam olsun....

58^SiVaS^58
23.11.2010, 14:27
Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı 2-1 yendikten sonra tam 11 hafta 3 puanı bir arada göremeyen Sivasspor'un Kardemir Karabükspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenmesi geçte olsa Yiğidoların yüzünü güldürdü.
Ligin 13. haftasında ikinci galibiyetini farklı skorla alan Sivasspor,bayramda taraftarına adeta ikinci bayramı yaşattı.
Puanını 10 yaparak üzerindeki takımlarla puan farkını kapatan Kırmızı-Beyazlı takımda moraller oldukça iyi.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay,5-1'lik skorla sadece 3 puan kazanmadıklarının altını çizerek “ Sivasspor'un böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı.. Bunun farklı skorla gelmesi ayrıca moral oldu. Her zaman Sivasspor'un iyi futbolculardan kurulu olduğunu söylüyordum ve buna inanıyordum. Şimdi bunu herkes görmüş oldu. Ayrıca bu üç puan futbolcularımın özgüvenlerini kazanmasınıda sağladı.”dedi.Çalımbay ayrıca,Sivasspor'un son oynadığı 4 maçın 3'ünde rakibine oranla daha iyi futbol sergilediğini,ancak basit hata ve şanssızlıklar sonucu galip gelemediklerinide sözlerine ekledi.
Öte yandan Sivasspor,cumartesi günü Ankara deplasmanında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Sen böyle güzelsin yigidom!!

ccey
23.11.2010, 17:08
kazanamasak bile ankaradan beraberlik almamız gerek, ancak konyayı mutlaka yenmemiz gerek

migroArmis
23.11.2010, 21:24
Bir Bursaspor taraftarının bu şekildeki düşünceleri bizleri mutlu ediyor.

Yorumlarınızı genelde takip ediyorum bizlerle üzülüyor bizlerle seviniyorsun.

Size ve sizin gibi düşünenlere selam olsun....

biz bursasporluların övünerek söylüyorum ki bursaspor milliyetçilikleri vardır..bunu buradaki arkadaslardanda bilen mutlaka vardır..bizde hangi takımı tutuyorsun diye sorulduğunda(çok büyük bir kısmı için geçerlidir)adamın suratına sen ne demek istiyorsun gibi bakarlar elbette bursasporluyuz gibi...nası söylesem sehrine sahip çıkmak..isin özeti..siz sivas halkınında anladığım kadarıyla belli bir bölümü bunun mücadelesini weriyor...bir taraftan takımına sahip çıkıp bir taraftanda sehrine sahip çıkmanın savasını weriyor sanırım..bizim asıl sewgimizde buradan kaynaklanıyor galiba..wermis olduğunuz mücadele..bizi ilgilendiren tarafı..içinde ıstanbul olmayan her olusuma imza atıyoruz..ama benim kisisel olarak sivasa bakısım ve sewgim hiç bir bağlantım olmasada daha farklı ve daha ileri sewiyede...bunun nedenini bende bilmiyorum ama sewiyoruz iste..bu yuzdendirki bir mağlubiyetinde bizde burada üzülüyoruz..bir seyler yapabilme adına elimizden dilimizden gelenleri söylüyoruz...bizler yıllar sonra ilk defa anadoluda sampiyon olduk ..anlatılamayacak bir duygu bu..simdiki isteğim elbette bursasporun yenıden sampıyon olması ama inan kardesim bursanın sampıyonluğuyla aynı orantıda sivasıda istiyorum..bence mesaleyi yakan taraf bu mutluluğu tatmalı..hep belirttim yinede belirteceğim ki bütün bursa her daim yanınızda sizlerle birliktedir..ben sadece bursasporluların burada ufak bir aynasıyım.....