Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbuldaki Yiğidoların Dikkatine

NAUGHTYBOY58
23.11.2010, 21:14
İstanbulda Yaşayan Hemşerilerimiz Bugün Sancaktepe Belediye Baskanının Yaptığı açıklamada İStanbulda Ne Kadar Sivaslı Varsa Bu Hafta ankaraya Gençlerbirliği Maçına Gönderebilirim Dedi Gitmek İsteyenler Bi Şekilde Yola Cıkmadan Önce İsim Yazdırmaları Gerekiyor İstanbuldaki Yiğidoların Örgütlenip Bu Olayı Çözeceğine İnanıyorum

Ankarada Görüşmek Dileğiyle .. Alemde YENİÇERİ..!

ZiDaNe58
23.11.2010, 21:15
istanbuldaki sivaslılar istanbuldaki maclarımıza gitmiyolar kaldıki ankaraya gitsinler:D

NAUGHTYBOY58
23.11.2010, 21:18
Kendilerine Kalmış .. Sonra İmkan yok Deyip Ortaya DüşmesinLer İşte İmkan İşte Fırsat BiLader..

ZiDaNe58
23.11.2010, 21:20
haklısın tabiki biz üzerimize düsen görevlerimizi yapalımda gerisini onlara bırakalım..

altuntas58
23.11.2010, 22:42
Herkes kendi adına yorum yapsın başkalarının adına yorum yapmayınız büyük bir kitleyi dışlamak yok saymak kimsenin haddine değil

canımözsivaslım
23.11.2010, 22:49
İstanbulda Yaşayan Hemşerilerimiz Bugün Sancaktepe Belediye Baskanının Yaptığı açıklamada İStanbulda Ne Kadar Sivaslı Varsa Bu Hafta ankaraya Gençlerbirliği Maçına Gönderebilirim Dedi Gitmek İsteyenler Bi Şekilde Yola Cıkmadan Önce İsim Yazdırmaları Gerekiyor İstanbuldaki Yiğidoların Örgütlenip Bu Olayı Çözeceğine İnanıyorum

Ankarada Görüşmek Dileğiyle .. Alemde YENİÇERİ..!

ALLAH RAZI OLSUN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANINDAN.VE TÜM SİVALI HEMŞERİLERİMDEN KEŞKE ŞU İMKANI İZMİRDE DE BİR ŞAHIS YARATSA ..VALLA GELİRİZ ...

canımözsivaslım
23.11.2010, 22:52
İSTANBUL SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANINA BURADAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.KEŞKE BURDANDA GELEBİLSEK.BİR ORGANİZASYON OLSA

gençyiğidoalper
23.11.2010, 23:31
iyi güzelde nereye gidip isim yazdıracağız bunun hakkında birisi bilgi verebilirmi lütfen

NAUGHTYBOY58
24.11.2010, 00:21
Direk Sancaktepe Belediyesine gidilecek

Salim58
24.11.2010, 07:22
iyi güzelde nereye gidip isim yazdıracağız bunun hakkında birisi bilgi verebilirmi lütfen

Akşam belediye başkanımızı dinledim.
Maça Gidecek yiğidoların sancaktepe sivaslılar derneğine veya mecdiyeköydeki sivaslılar platformuna isim yazdırmaları gerekiyormuş.

4eylül
24.11.2010, 08:27
sivassporun deplasmanda taraftarı yok denecek kadar az sadece kendi çabalarıyla büyük mücadele vererek tüm imkansızlıklara rağmen sivasspor aşkıyla yanan taraftar guruplarıdır istanbuldaki milyonu aşan yiğidoları maçta görememiz bizleri hayal kırıklığına uğratıyor

yiğido0858
24.11.2010, 11:56
ya şimdi yazmışınızda SANCAKTEPE BELEDİYESINEMI GIDICEZ YOKSA SANCAKTEPE SİVASLILAR DERNEĞİNEMI GIDICEZ:confused: BİLGİ VERİRSENIZ SEVİNİRİM ARKADAŞIMLA GIDIP ISIM YAZDIRICAZDA.

mm1970
24.11.2010, 11:59
üçüncü lige yeni bir sıvaslı geliyor ZARA SPOR 5 sene sonra süper ligteyiz kardeş takım sivassporla beraber şampiyon oluruz..

yiğido0858
24.11.2010, 12:17
Akşam belediye başkanımızı dinledim.
Maça Gidecek yiğidoların sancaktepe sivaslılar derneğine veya mecdiyeköydeki sivaslılar platformuna isim yazdırmaları gerekiyormuş.

ya SANCAKTEPE SİVASLIALR DERNEĞİNİ ARADIM ADAM DIYOKI ŞUANDA Bİ BİLGIMIZ YOK DİYO ANLAMADIM SANCAKTEPE BELEDIYESINEMI GİDİCEZ İSİM YAZDIRMAYA.

Salim58
24.11.2010, 12:20
ya SANCAKTEPE SİVASLIALR DERNEĞİNİ ARADIM ADAM DIYOKI ŞUANDA Bİ BİLGIMIZ YOK DİYO ANLAMADIM SANCAKTEPE BELEDIYESINEMI GİDİCEZ İSİM YAZDIRMAYA.

Belediye başkanımız akşam bu şekilde bi açıklama yapmıştı,Oraya henüz bi bilgi ulaşmamış olabilir.Ben size özelden PM atıp numara vereyim sizlere yardımcı olurlar kardeşim.