http://resimzade.com/Show.html?i=25183&token=38897 (http://resimzade.com/Show.html?i=25183&token=38897)
Bugün saat 17.00'de Ankara 19 Mayıs stadında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlı takım maç saatini beklemeye başladı.
Perşembe günü Sivas'tan Ankara'ya giden Sivasspor son çalışmasını dün maçın oynanacağı 19 Mayıs stadında yaptı.
Takımda kaleci Alişan,Zita ve Murat Sözgelmez'in sakatlıkları devam ederken,Abdurrahman ve Hayrettin'in durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bugünkü maça kaleci Alişan ve Kamanan'ın dışında Karabük maçının ilk onbiriyle başlaması beklenen Sivasspor,maç sonrasında Ankara'da kalarak daha sonraki hafta oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Maçın Süleyman Abay yönetecek.
Hürdoğan.
haydi yigidolar gösterin kendinizi
Bir türlü bu sene bir maça gitmek nasip olmadı. Bir zamanlama ayarı yapsakda Ankaragücü maçına gidebilsek bari...
;) hadi hayırlısı umarım 3 puan bizim olur
58_babacan_58
27.11.2010, 09:42
Kamanan neden oynamıyormuş sakatlandımı ??
bu maçtan umutluyum inşallah 3 puan alırız diyorum tahminim 2-0 alırız
ArifŞahin
27.11.2010, 10:08
maçı alacak güçteyiz ama bizim elemanlar kendilerine güvenmiyorlar.o sorunuda aşarsak hazırlrk maçlarındaki gibi güzel bir çıkış bulacağımıza inanıyorum.şunuda bilmeliler ki tüm sivas halkı takımının arkasındadır ve bu kaostan çıkacaklardır.ama bu değilki kimse vazgeçilmez değildir. gerektiğinde öveceğizde gerektiğinde sertte olsa eleştireceğiz.
Respect58
27.11.2010, 11:33
Deplasmandaki 14 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Vermeye Hazırız..
DoomsDay58
27.11.2010, 11:49
İnşAllah kazanıcaz bu maçıda
ankara deplasmanlarından her zaman puan almısızdır.ankaraspor hariç
zkrllh58
27.11.2010, 12:17
indsallah bu macida alacagiz.
Abdullah DuMaN
27.11.2010, 12:21
Bir türlü bu sene bir maça gitmek nasip olmadı. Bir zamanlama ayarı yapsakda Ankaragücü maçına gidebilsek bari...
İnşallah abi bu sezonki ilk maçım Karabük maçıydı memlekette olduğumdan gidebilmiştim inşallah haftayada Ankaraya gidebilirim
Biz Başkent Deplasmanlarından Genelde Puan ile Ayrılıyoruz Hadi Yiğidolar 3 Puan Alda Çıkışımız Devam Etsin :D:D
yiğido BİLECİK
27.11.2010, 13:01
sivas sporu 3 ligden buyana desteklıyorum 1 senedir sivasa gidemiyor ve maçlarda izleyemıyorum ama nekadar uzakta olsamda kalbım sivas sporla bereber zamanında mersin idman yurdu deplasmanında kafamıza taş lar bile yağdığını bilirim... haydi yiğidolar bizleri gurbette mahcup etmeyin hic deyılse başımız dık gezelım bilecikten sevgilerle....
svsalper
27.11.2010, 14:13
kamanan nie oynamı o lütfen cevap verinn ?????????????
kamanan nie oynamı o lütfen cevap verinn ?????????????
Sivasspor un muhtemel 11 inde gözüküyor.
solen havası goremedım ankaradakı sozde yigidoları goremedım trıbunlerde sıvastan mıllet sehır îçinde bile yolculuk yapilmayacak otobuslerle yola cıkıyor ankaradakı ler davete ıcabet etmıyorlar yuh sıze