Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor'a Örtülü Ödenekten Yardım

noname87
29.11.2010, 20:44
Dünya siyasetinin yeni “11 Eylül”ü olarak ifade edilen WikiLeaks belgelerinde bir de Türk takımı yer alıyor. Belgelerde Trabzonspor’a örtülü ödenekten para aktarıldığı iddia ediliyor.
Dün açıklanan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran WikiLeaks belgelerinde Trabzonspor da yer buldu. Belgelerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’tan milli görüş kökenli bir Trabzonlu olarak bahsediliyor. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın popularitesini arttırmak için sporu kullandığı bu yüzden de daha önce Trabzsponspor başkanlığını da yapmış Özak’ı devlet bakanı yaptığı raporlarda anlatılıyor.

Ayrıca raporda, Trabzonspor'un futbolcu alımlarının Başbakanlık’ın örtülü ödeneğinden alınan milyonlarca dolar paralarla yapıldığı iddia edilyor.

haber doğruysa milletin parasını teofilolara yattaralara yedirmişler kanıtlanırsa
Trabzonsporu küme düşürmeleri lazım ama nerde bizim fedarasyon da o yürek
http://tr.eurosport.com/futbol/turkish-super-lig/2010-2011/trabzon-da-wikileaks%27te_sto2563374/story.shtml

58_SEMİH_58
29.11.2010, 20:47
Bu düzenbazlardan herşey beklenir. !

58 SiVaSıM 58
29.11.2010, 20:50
bunlar laz bunlardan her hainlik beklenir

tekdoktirin
29.11.2010, 21:02
BAK ŞİMDİ BEN DORULARI YAZARIM YİNE SİTE YÖNETİMİ SİLER TEK KELİME BURASI TÜRKİYE UTANÇ DUYULACAK SİSTEM VURANIN ELİNDE KALIR BU ÜLKEDE

mucahitbaba58
29.11.2010, 21:20
yapilana degil yapana bakasin arkadas bu seyleri her yonetim yapiyor ama bizim yonetim yapmiyor arkadas herzaman icin eger yapabiliyorsan yapacaksin arkadas baska yolu yok bizim baskan yapamazmi bence yapabilir saglam adam ama dogruluktan yana bu isler boyle yuruyor ben hic sasirmadim ki

adres58
29.11.2010, 21:20
BAK ŞİMDİ BEN DORULARI YAZARIM YİNE SİTE YÖNETİMİ SİLER TEK KELİME BURASI TÜRKİYE UTANÇ DUYULACAK SİSTEM VURANIN ELİNDE KALIR BU ÜLKEDE

Bak sen bu şekilde doğruları yazıyorsun vede biz silmiyoruz değerli kardeşim... Vede çok doğru söylüyorsun...

karyola
29.11.2010, 21:26
bende okudum. seçim yatırımı kısacası.bız stadyum için boşa yazıyoz çiziyoz.

Ertugrul
29.11.2010, 21:54

Doğruları yazarken birde doğru yazmayı deneseniz, cümleye büyük harfle başlayıp, küçük harfle devam etseniz iyi olur. Forumda büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiği gibi Site Kurallarımızada aykırı.

ayazoğlu
29.11.2010, 21:57
Hırsızın hakkından ALLAH gelir. Lütfen yere tükürmeyiniz tükürülecek süratlar varken

Hayatta sadece kendisi için bencilce yaşayanlar...devam edin çünkü kendinizden başka kimse yok çevrenizde

özsivasli1903
29.11.2010, 22:17
bence ak parti hükümetini yipratmak icin yapilan bir oyun bu...
trabzonspor parayla hic sampiyon olmadiki...
söke söke istanbuldan aldi sampiyonlugu...
tipki bursaspor gibi....
biz herseyde birsey aramayi birakip sivasspora ve sivasimiza bakalim...
bizim bürokratlarimiz ne yapmis ne yapiyolar bi bakalim...

astaravisa
30.11.2010, 01:19
3 istanbul takımınında trilyonlarca vergi borcu silindi.
Bu belge 2005 yılınınmış galiba?

tekdoktirin
30.11.2010, 01:21
BAK SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİSİ KARDAŞİM OLABİLİR KÜÇÜK HARF VEYA BÜYÜK FELAN BEN ANADOLUDA İLK OKUL BİTİRDİM BU EKSİKLİKLER OLA BİLİR AMA BU BENİM DORULARI SAVUNMAMA ANLAMINA GELMEZ SİZ BELKİ ROBET KOLEJİ MEZUNU OLA BİLİRSİNİZ AMA UNUT MA BU BENİM AYIBIM DEİL DORU TEKTİR BEN YAZACAIM SİZDE SİLİN AMA BEYNİMİ ASLA

astaravisa
30.11.2010, 01:25
iyi ama halen neden büyük harflerle yazıyorsunuz ki?

tekdoktirin
30.11.2010, 01:31
Sevgili kardeşim çok önemliyse artık küçük harfle yazalım okumamız yazmamızvar

kadirakin58
30.11.2010, 02:37
Bu haber kesinlikle araştırılmalı, öyle ya da böyle devletin o kadar sorunu varken futbol takımına o kadar para aktarmak nedir. ayrıca Amerika belgelerin doğru olduğunu kabul etti. Bir arkadaşımız demiş ki bu belgeler gerçek değil, AKP yıpratılmak isteniyor demiş. Bu belgelerin içinde AKP'yi öven belgeler de var, bu haberdeki gibi yıpratan belgeler de var. Konuya siyaset çerçevesindeğil hukuk çerçevesinde yaklaşmak lazım.
Konu iyi araştırılmalı, suçu kim işlerse işlesin cezasını çekmeli. Bu haver doğruysa, Trabzon halkının refah seviyesi artmadı ya bu örtülü ödenekle, 3-5 zengin adamın ve milyon dolarlar kazanan futbolcuların refah seviyesi arttı, ha bir de oyları alan milletvekilinin refah seviyesi arttı.

Holigann
30.11.2010, 03:23
Sevgili kardeşim çok önemliyse artık küçük harfle yazalım okumamız yazmamız var

hele şükür:))))))))))

:cool:
30.11.2010, 09:41
Ne yani çok mu şaşırdınız?

Trabzonspor bu ligin en masum takımıdır diğer yapılanlar ortaya bir çıksın bakın siz.

Mesut Yılmaz zamanında verdiğimiz elektrik faturası bile gs'ye gidiyordu.Unakıtan zamanında çıkışa geçen Eskişehir'e ne demeli?Kasımpaşa,İbb gibi takımlar hangi paralarla dönüyor?Galatasaray'ın stadı hangi parayla yapıldı?Levent Kızıl denen herif kimdir mesela?
220Bin belgeden sadece 210 tanesi açıklandı.Göreceksiniz Trabzonspor çok masum kalacak.
Bu arada açıklananlar bir belge değil.Abd'ye gönderilen diplomat değerlendirmeleridir.Yoksa örtülü ödeneğin kasa hesabını ABD'ye göndereceklerini sanmıyorum.

atababa111
30.11.2010, 09:44
Federasyon ve yönetimi hükümet ağırlıklı bir kadro ve Faruk Özak zaten bakan ve parti kurmayı olduğundan hükümet adına bir adım atılacağını sanmıyorum lakin biz bu işlerin peşinde olmalıyız ve olacağız.

MaXiMuM
30.11.2010, 13:52
Yıllardır kamuoyu tarafından bilinen ama belgelendirilemeyen konular bunlar. Gs'nin stadının yapımı, Diyarbakır'a yıllarca yapılan maddi ve manevi destek, İstanbul takımlarının biriken vergi borcunun affı vs. vs.... Örnekleri çoğaltmak mümkün. Ama şu bir gerçek ki Futbol büyük bir rant ve siyasilerin vampir gibi beslendikleri bir ortam. Siyaset-Spor ilişkisi hep olmuştur. Bunun önüne ancak, stada gelen siyasileri (hangi partiden olduğuna bakmaksızın) yuhlayarak dışarıya davet etmekle geçilebilir.

Yigido 058
30.11.2010, 14:45
Yav bize ne ?

Ne halleri varsa görsünler. Biz kendimize bakalım. Bize puan lazım.

Doğru değil mi arkadaşlar ?

kiNgSiZe58
30.11.2010, 14:51
hamsilerden ne beklerdinizki

mordumann
30.11.2010, 15:00
bişey çıkmaz bu işten

Yiğiter
30.11.2010, 16:50
Bence çok anormal bir şey değil.Seçim bölgesine bir şekilde haklı ya da haksız para aktarmaya çalışır her bakan her vekil..Sağlık bakanı da memleketini sağlık üssüne çevirdi..Kayseri zaten belli..Bunu anlamayacak ne var?

eroldeger
30.11.2010, 17:09
beyler bütün bunlardoğru olabilir amma bizim takım sahipsiz erman gibi uğur gibi m.nas gibi birsürü haybeden adamları alırsan kümedüşersin ama trabzon nasılyapıyor adamlar takımla nasıl igileniyor bizim yöneticiler uyuyor bu işicidiye almıyorlar ondan sonra ordan burdan medet umuyorlar geçen sene ankara vardı kurtardık bu sene işimiz yaş

Turan 59
30.11.2010, 17:33
Halkın parasının nerelere gittiğini gördünüzmü ? Mafyanın takımına bir de örtülü ödenekten para aktarılmış.Yazık bu ülke yi ne duruma düşürdüler.

Turan 59
30.11.2010, 17:39
Sn site yöneticileri sizin anlatımınıza göre; beğendiğiniz yorumları yayınlıyorsunuz,beğenmediğiniz i yayınlamıyorsunuz.Doğru mu ?

ZiDaNe58
30.11.2010, 18:09
hersey beklenir bunlardan..

egeli58
30.11.2010, 18:28
BAK SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİSİ KARDAŞİM OLABİLİR KÜÇÜK HARF VEYA BÜYÜK FELAN BEN ANADOLUDA İLK OKUL BİTİRDİM BU EKSİKLİKLER OLA BİLİR AMA BU BENİM DORULARI SAVUNMAMA ANLAMINA GELMEZ SİZ BELKİ ROBET KOLEJİ MEZUNU OLA BİLİRSİNİZ AMA UNUT MA BU BENİM AYIBIM DEİL DORU TEKTİR BEN YAZACAIM SİZDE SİLİN AMA BEYNİMİ ASLA

Sen yinede site kurallarina uy abim benim.Ayrica ben Anadoluda okudum adi altinda fakir edebiyati yapmaninda anlami yok.Cünkü hic bir Anadolu ilk okulunda bu sekilde yaz demiyolar.ve senin yazdigin gibi ögretmiyolar.Hem ayrica o "doru"degil "dogru".türkceyi düzgün konusamasakta "dogru"yazalim.bu yaziyi okuyan cocuklar yanlis yönlenmesin..

akkuzu
30.11.2010, 18:39
BABAAN ANAAN ESSAHMI YAW

merkez-2
30.11.2010, 18:47
Güzel bir haber Ts ve Kayserispor bizler için neler yazdı neler çizdi 10 numara bir haber Bravo gardaşım.....

emre41
30.11.2010, 19:34
Burada yaşı kemale ermiş insanlara doğru yazı yazmayı öğretmeye çalışırken, Türkçede yapılabilecek her türlü yanlışı yapmaya ne denir bilmiyorum. İsteyen büyük harfle yazsın, isteyen de küçük. İçeriğine bakın siz, küfür ve hakaret yoksa nasıl yazarsa yazsın.
Ha yok bizim hassasiyetimiz var diyorsanız, o vakit lütfen siz de düzgün yazın.

Konuya gelecek olursak, ben hiç şaşırmadım. Sivas da seçimde sırf stad yapılmadı diye oy vermesin, bakın neler oluyor. Ne zamanki memlekete hakiki manada sahip çıkarız, o zaman konuşmaya hakkımız olur. Şimdi bizimki kuru gürültüden başka bir şey değil.

Turan 59
30.11.2010, 21:47
Trabzonspor'dan başka,ben 2 takımdan daha şüpheleniyorum.Bunlardan birisi süper lig de,diğeri ise Bank Asya 1.lig'de.

adres58
30.11.2010, 21:59
Sn site yöneticileri sizin anlatımınıza göre; beğendiğiniz yorumları yayınlıyorsunuz,beğenmediğiniz i yayınlamıyorsunuz.Doğru mu ?

Turan abi... Değerli abimiz yanlış düşünüyorsun. Beğenip beğenmemek bize kalmamış yani beğenileri siz teşekkürle ödüllendiriyorsunuz. Ama galiba siz orda BEĞENMEK derken SİLMEK yada EDİTLEMEK'den bahsettiniz. Ben böyle algıladım. Onuda tüm yönetici arkadaşlar adına cevap vermem gerekiyor. Küfür karşılıklı huzur bozucu atışmalar, kişilik haklarına saldırı, reklam, link paylaşımı (açılımı değişik) vs. aklıma gelenler bunlarki oluştuğu zaman maalesef silmek zorunda kalıyoruz. Üye sayımızın gittikçe yükseldiğini varsayarsak tüm Sivasspor aşıkları, futbolcu kardeşlerimiz, yönetici, yerel basın mensupları, yazılı yada görsel medya mensupları, çocuklar ve en önemlisi BAYAN üyelerimiz bu sayfaları okuyor. Size göre silinmesi gereken mesajların kıstası nedir. Bizim kıstasımız bu değerli abimiz.
Saygılar...

emre41
30.11.2010, 23:00
Trabzonspor'dan Wikileaks açıklaması

Trabzonspor Kulübü, WikiLeaks'in yayımladığı belgelerde Trabzonspor'a örtülü ödenekten para aktarıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD'li diplomatların söylemlerinden yola çıkılarak, dünya kamuoyuna aktarılan Wikileaks belgelerine atfedilerek, medyaya bordo-mavili kulüple ilgili yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığının belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Muhasebe departmanımızda belirtilen tarihe yönelik yapılan incelemede Başbakanlık örtülü ödeneğinden hesabımıza para aktarıldığı yönündeki dedikodunun doğru olmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca, haberlerde dönemsel veriler hakkında çelişkili ve yanlış bilgilerin yer alması da ciddi bir inandırıcılık sorunu doğurmaktadır. Belgeleriyle ortaya koyulmayan, kulaktan dolma duyumlara dayalı böylesi değerlendirmelerin kulübümüzü yıpratamayacağının altını çiziyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

Laz beyinlilerin yaptığı açıklamaya bak!!! Yahu örtülü ödeneğe fatura kesecek haliniz yok ya! Böyle bi giriş yokmuş!!! Düzenbazlar sizi. Bu olanlar bizim vekillere kapak olsun. Hani febe beresi ile maça gelen "garip"lere...

tekdoktirin
02.12.2010, 00:18
Sev gili emre kardeşim teşekkürler evet insanlar hür olmalı bazı ları kendini deve aynasında görü yor güya la bunlar

korsan hüsam
02.12.2010, 09:36
laz olsun olmasın insan birdir ama çürük elmalar çıkıyor işte birer birer:)