Orijinalini görmek için tıklayınız : 1967 GENÇ TARAFTARLAR ISTANBUL DERNEĞINI KURUYORUZ !!!!!

gkhnszksn
16.05.2005, 17:51
Arkadaşlar İstanbulda Sivasspor taraftar derneği var mı. Yoksa niye böyle bir dernek olmasın ki. Gelin hep birlikte bu işe bir el atalım. Görüşlerinizin olumlu olması dileğiyle...

ARKADAŞLAR COK YAKINDA
ISTANBUL DA
BİR TARAFTAR GURUBU KURACAGIZ
HEMDE SAGLAM ÖZÜ SÖZÜ
DİNLENEN VE SAYGIN BİR GURUP OLACAK !!!!

mesocan
16.05.2005, 17:55
Hadi yapalım deyince o kadar çok "hadi yapalım" diyen olacaktır ki...

Bence biraz daha realist düşünüp önce bu site içerisindeki insanları da gerçek dünyada bi arada tutmayı becerebilmeliyiz.. Bu açıdan benim tavsiyem (Sitede henüz taze ama doğuştan SivasSpor'luve 1998'den beri de Fanatik SivasSporlu biri olarak) ilk önce aramızdaki bağları kuvvetlendirmek ve "Taraftar" olabilmek adına adımlar atmak için buluşmalar düzenlemek olmalıdır..

Nacizane fikrim bu yönde..

Saygılarımla....

gkhnszksn
16.05.2005, 18:01
Kardeşim. Doğru söylüyorsun. Ben bu sitede gerçekten bu işi yapacak topluluğu oluşturacağımızı samıyorum. Ama Bir taraftar derneğini de çok istiyorum. Başkanımız keşke bu işle bir ilgilense.

CEVIK
16.05.2005, 18:59
ARKADAŞ LAR MERAK ETMEYİN BİZLER BİR TARAFTAR GURUBU

KURACAGIZ HEMDE SAGLAM ÖZÜ SÖZÜ DİNLENEN VE SAYGIN

BİR GURUP OLACAK SELAM LAR

EMİNÇOLAK
16.05.2005, 19:03

HEP DESTEK TAM DESDEK

GuNaY
16.05.2005, 19:05

destek sonuna kadar arkanızda olacak abi....

1967_DERNEK_10UR
16.05.2005, 19:24
ABİ SİZİN KURACAĞINIZ TARAFTAR GRUBU İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ DÜZEYDE OLUR.İNANIYORUM Kİ EN İYİSİNİ YAPACAKSNIZ..

DJMuRaT
16.05.2005, 19:36
onur var ya şu gezip duran avatar çok yakışmış sana sende stat ta telden tele geziyon ya iyi seçmişssin vallaaaaa helal olsun.....ha bu arada taraftar grubu kurun ama taraftar grubu olsun....

Abi onun avatarı ben seçtim.Aslında serhan abime daha uygun olurde heralde .Birazda düşünceli ya haNİ?ah ulen şu tayin ne olacak diye düşünüp duruyor o da! :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
16.05.2005, 19:42
onur var ya şu gezip duran avatar çok yakışmış sana sende stat ta telden tele geziyon ya iyi seçmişssin vallaaaaa helal olsun.....ha bu arada taraftar grubu kurun ama taraftar grubu olsun....

Abi onun avatarı ben seçtim.Aslında serhan abime daha uygun olurde heralde .Birazda düşünceli ya haNİ?ah ulen şu tayin ne olacak diye düşünüp duruyor o da! :lol: :lol: WALLAHİ SEN DÜN BENİ KADIKÖYDE GÖRSEYDİN ABİ MİGROS TRİBÜNÜNDE BİZİM PANKARTI ASARKEN ECEL TERLERİ DÖKTÜM ARALARI 1 METRE ONDAN ONA TARZAN GİBİ ATLADIM DURDUM..DÜŞÜNECEK ÇOK ŞEY VAR AKŞAMA KADAR ÖLE DOLANIR DURURUM..

serhankaburcuk
19.05.2005, 15:16

Abi herzaman yanınızdayız HEP DESTEK TAM DESTEK VERECEĞİZ...

BROTHERS58
19.05.2005, 16:03

Abi herzaman yanınızdayız HEP DESTEK TAM DESTEK VERECEĞİZ...

puar günay cevikabi gibi insanlar bu işe ön ayak olursa bence en kralı olur.UMARIM BU İŞ BU SEFER OLACAK!!!

ELTURCO
19.05.2005, 16:50
inşallah

CEVIK
19.05.2005, 18:22
onur var ya şu gezip duran avatar çok yakışmış sana sende stat ta telden tele geziyon ya iyi seçmişssin vallaaaaa helal olsun.....ha bu arada taraftar grubu kurun ama taraftar grubu olsun.... :roll: :roll: :roll: :roll: HEP GÖZÜM AVATARDA VALLAHİ

DJMuRaT
19.05.2005, 20:28
+1967

1967_DERNEK_NAİL
19.05.2005, 20:47
çevik abilerin kuracağı trafdarlardernegine hepdesdek tamdestek ilk üyenizde ben olurum inşalah

1967_DERNEK_10UR
19.05.2005, 21:50
benide unutmayın..

CEVIK
19.05.2005, 22:08
çevik abilerin kuracağı trafdarlardernegine hepdesdek tamdestek ilk üyenizde ben olurum inşalahMERAK ETMEYİN BİZ İYİ BİR CALIŞMA YAPACAGIZ

KISMET OLURSA DÜZGÜN MERT VE CESUR TARAFTAR OLACAK

NOT ASARIZ KESERİZ MUHABETİ OLMAYACAK

1967_DERNEK_10UR
19.05.2005, 22:12
çevik abilerin kuracağı trafdarlardernegine hepdesdek tamdestek ilk üyenizde ben olurum inşalahMERAK ETMEYİN BİZ İYİ BİR CALIŞMA YAPACAGIZ

KIZMET OLURSA DÜZGÜN MERT VE CESUR TARAFTAR OLACAK

NOT ASARIZ KESERİZ MUHABETİ OLMAYACAK SİZİ İŞİNİZİ BİLİRSİNİZ ABİ EN GÜZELİNİ YAPIN..

LütfiÜnal
19.05.2005, 23:03
GARDASLAR KURACAGINIZ DERNEGE BENIDE ÜYE YAPMAYI UNUTMAYIN.SIZ NE DERSENIZ BENDE VARIM.SIZIN VERDIGINIZ KARARA ITIRAZ ETMEM:IKICILIK YAPMAM SIVASLIYA YAKISIR SEKILDE KURALLARA UYARIM.AYRIYETEN BASKANLIKTADA GÖZÜM YOK.DERNEGIMIZI SIMDIDEN KUTLUYOR HAYIRLI UGURLU VE BASARILI OLMASINI DILIYORUM.

CEVIK
20.05.2005, 00:04
GARDASLAR KURACAGINIZ DERNEGE BENIDE ÜYE YAPMAYI UNUTMAYIN.SIZ NE DERSENIZ BENDE VARIM.SIZIN VERDIGINIZ KARARA ITIRAZ ETMEM:IKICILIK YAPMAM SIVASLIYA YAKISIR SEKILDE KURALLARA UYARIM.AYRIYETEN BASKANLIKTADA GÖZÜM YOK.DERNEGIMIZI SIMDIDEN KUTLUYOR HAYIRLI UGURLU VE BASARILI OLMASINI DILIYORUM.BAŞKANIM BİZE GÜC VERİYORSUNUZ YOLUMUZ ŞİMDİDEN ACIK OLSUN

FatihSoner58
20.05.2005, 00:11
HAYIRLISI OLSUN GARDASLAR. SIVASLIYA YAKISIR

sivas58net
20.05.2005, 00:21
YAKISIR SEVGiLi ÇEViK ABiCiGiM

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

HEP DESTEK TAM DESTEK

ALLAH SiZLERDEN RAZI OLSUN

DJMuRaT
20.05.2005, 10:52
+1967

serrkann58
20.05.2005, 11:03
cevik demiş ki:

Bende varım beni unutmayım cevik abi sonuna kadar yanınızdayım abi ne gerekiyorsa yaparız...

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....

+1967

HakkıTİMUÇİN
20.05.2005, 11:07
ÇEVİK GARDASIMIN YAPTIĞI HER İŞTE SORGUSUZ SUALSİZ BENDE VARIM....

EMİNÇOLAK
20.05.2005, 11:10
BİRDAKİKA BİRDAKİKA BENİ UNUTTUNUZ GALİBA BENDE VARIM

LütfiÜnal
20.05.2005, 11:12
GARDASLAR BEN ÜYELIK ICIN YAZDIGIMDA SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGI IDI SIMDI GENC OLMUS BENIM DURUMUM NE OLACAK:ACIKLAMA YAPIN LÜTFEN.

CEVIK
20.05.2005, 11:30
GARDASLAR BEN ÜYELIK ICIN YAZDIGIMDA SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGI IDI SIMDI GENC OLMUS BENIM DURUMUM NE OLACAK:ACIKLAMA YAPIN LÜTFEN.BAŞKANIM

SEN HEPİMİZDEN GENCSİN MAŞALLAH SENİN YERİN BAŞIMIZIN ÜZTÜNDE

LütfiÜnal
20.05.2005, 11:36
EST. TEYFIK NEDEN ISIM DEGISTIKI INSANA YASLILIGINI HATIRLATMAK BAZILARININ HOSUNA GIDIYOR.KIZIYORUM FLAS HABERI PATLATACAGIM ASANSÖRDE KIMLER MAHZUR KALDI ISIMLERINI YAZACAGIM HA

CEVIK
20.05.2005, 11:44
EST. TEYFIK NEDEN ISIM DEGISTIKI INSANA YASLILIGINI HATIRLATMAK BAZILARININ HOSUNA GIDIYOR.KIZIYORUM FLAS HABERI PATLATACAGIM ASANSÖRDE KIMLER MAHZUR KALDI ISIMLERINI YAZACAGIM HABAŞKANIM YAZ AMA GUDÜMLÜ VE

GÜDÜMSÜZÜ DE YAZ VE ACIKLA ORDAN NASIL GÖZÜKÜYOR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

CAGLAYAN
20.05.2005, 12:17
Eger CEVIK Kardesimiz Öncülügünü Yaparsa Saglam Olur !!! Simdiden BASARILAR Diliyorum veeee Tüm Gücümüzle Destekliyoruz......
HEP DESTEK TAM DESTEK

mesocan
20.05.2005, 12:22
Büyüklerimiz bizler için neyin iyi olduğunu bilirler..

Oluşacak oluşum her ne ise.. Maddi veya manevi... Artı Fanatiklik ve AŞK olarak.. hep izinizde olacağım...!!!

ergin
20.05.2005, 12:29
Haydi İST.da ki yiğidolar...Bir çok ANADOLU kulübünün İST.da yapılan maçlar sonucunda kaybettiği puanlar sonucu küme düştüğünü,haksızlıklara uğradığını hesaba katarsak,bu oluşum hayati derecede önem taşıyor.Görelim sizleri...Yolunuz açık olsun...BAŞARILAR..

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

EMİNÇOLAK
20.05.2005, 12:34
Eger CEVIK Kardesimiz Öncülügünü Yaparsa Saglam Olur !!! Simdiden BASARILAR Diliyorum veeee Tüm Gücümüzle Destekliyoruz......
HEP DESTEK TAM DESTEK
ÇAGLAYAN ABİ GÜZEL DEMİŞSİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ
BENİ ENDİŞELENDİREN BİR KONU VAR HAKKI GARDAŞIMIZ GÜZEL BİR KAMPANYA BAŞLATTI (DEV BAYRAK) ORTAYA MUHTEŞEM BİR ESER ÇIKTI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN FAKAT BENİ ÜZEN KONU SİTEDE ENÇOK OKUNAN TOPİÇ OLDU HERKEZ BENDE VARIM BENDE KATKI YAPACAM DEDİ AMA ÇOĞU YAZIDA KALDI (HALA PARA EKSİĞİMİZ VAR) VE GARDAŞIMIZ BAYA BİR ZORLUK ÇEKTİ
ŞİMDİ AYNI OLAYIN TEYFİK GARDAŞIMIN BAŞINA GELMESİNDEN KORKUYORUM (İNŞALLAH BİR SORUN ÇIKMAZ)

abircan
20.05.2005, 13:26
ARKADAŞLARA TAVSİYEM
MÜMKÜNSE EFSANE YOLUN BAŞINDAYKEN BİR RİCAM VAR YİĞİDOLARDAN DERNEKLEŞME LAP DİYE OLMUYOR AMA YEDİ KİŞİ BULUP SAVCILIK TEMİZ KAĞIDI, İKAMET BELGESİ, FOTOGRAF, DERNEK BİNASI OLARAK KİRALANMIŞ SÖZLEŞMESİ YAPILMIŞ BİR ADRES VE EN ÖNEMLİSİ DERNEKLER KANUNUNA UYGUN YENİ BİR DERNEK TÜZÜĞÜ,
ESKİ BİR DERNEKÇİ OLARAK ÖNERİM KURULMUŞ BİR TARAFTAR DERNEĞİMİZİN ŞUBESİ KOLAYLIKLA AÇILABİLİR, GERÇİ MERKEZİ İSTANABUL OLACAK YENİ BİR DERNEK İSE YENİ KANUNLARA GÖRE BİR HAFTA ON GÜNDE KURULABİLİYOR, ÖNERİM ŞİMDİDEN BENZER YAPILAŞMALAR DİĞER BÜYÜK İLLERDENDE GELECEĞİ İÇİN BELKİ İSTANBUL 2 TANE AVRUPA - ANADOLU YAKASI DİYE, İZMİR, ANKARA, BURSA , ANTALYA GİBİ ŞEHİRLERİDE DÜŞÜNEREK ŞİMDİDEN ÇOK ŞUBELİ DERNEKLEŞMEYİ DÜŞÜNMEK LAZIM, YADA FEDERASYONEL YAPIYA AÇIK HER BİR ŞEHİR KENDİ MERKEZLİ TEK ŞUBELİ DERNEK KURACAK, GÖNLÜM ÇOK ŞUBELİ GENEL MERKEZLİ BİR YAPIDAN YANA.
DERNEK İÇİN +1 İMZA A.BİRCAN

kursad58
20.05.2005, 17:47
ARKANIZDAYDIK, HEP ARKANIZDA OLACAĞIZ

Kaptan-58
20.05.2005, 18:17
HEP DESTEK TAM DESTEK
ÇAGLAYAN ABİ GÜZEL DEMİŞSİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ
BENİ ENDİŞELENDİREN BİR KONU VAR HAKKI GARDAŞIMIZ GÜZEL BİR KAMPANYA BAŞLATTI (DEV BAYRAK) ORTAYA MUHTEŞEM BİR ESER ÇIKTI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN FAKAT BENİ ÜZEN KONU SİTEDE ENÇOK OKUNAN TOPİÇ OLDU HERKEZ BENDE VARIM BENDE KATKI YAPACAM DEDİ AMA ÇOĞU YAZIDA KALDI (HALA PARA EKSİĞİMİZ VAR) VE GARDAŞIMIZ BAYA BİR ZORLUK ÇEKTİ
ŞİMDİ AYNI OLAYIN TEYFİK GARDAŞIMIN BAŞINA GELMESİNDEN KORKUYORUM (İNŞALLAH BİR SORUN ÇIKMAZ)

EMİN ABİME KATILIYORUM BİZDE BU BOŞ LAFLARA GÜVENİP BİR TARAFTAR DERNEĞİ KURMUŞTUK AMA DERNEĞİ KURMA FAALİYETLERİ BAŞLADIĞINDA BİRDEN HEP DESTEK TAM DESTEK VERİRİM DİYEN ŞAHISLAR ORTADAN KAYBOLDU. TEK BAŞIMIZA KALDIK.. VE MALASEF BU İŞTE BİZİM İSTEĞİMİZİ ÇOK KIRDI. AMA BEN ŞAHSIM ADIMA BÜYÜKLERİMİN İSTANBULDA YAPACAĞI BİR OLUŞUMDA ŞAHSIM ADIMA ELİMDEN GELENİ YAPARIM.

ALLAH UTANDIRMASIN.........

HakkıTİMUÇİN
20.05.2005, 18:55
ARKADAŞLARA TAVSİYEM
MÜMKÜNSE EFSANE YOLUN BAŞINDAYKEN BİR RİCAM VAR YİĞİDOLARDAN DERNEKLEŞME LAP DİYE OLMUYOR AMA YEDİ KİŞİ BULUP SAVCILIK TEMİZ KAĞIDI, İKAMET BELGESİ, FOTOGRAF, DERNEK BİNASI OLARAK KİRALANMIŞ SÖZLEŞMESİ YAPILMIŞ BİR ADRES VE EN ÖNEMLİSİ DERNEKLER KANUNUNA UYGUN YENİ BİR DERNEK TÜZÜĞÜ,
ESKİ BİR DERNEKÇİ OLARAK ÖNERİM KURULMUŞ BİR TARAFTAR DERNEĞİMİZİN ŞUBESİ KOLAYLIKLA AÇILABİLİR, GERÇİ MERKEZİ İSTANABUL OLACAK YENİ BİR DERNEK İSE YENİ KANUNLARA GÖRE BİR HAFTA ON GÜNDE KURULABİLİYOR, ÖNERİM ŞİMDİDEN BENZER YAPILAŞMALAR DİĞER BÜYÜK İLLERDENDE GELECEĞİ İÇİN BELKİ İSTANBUL 2 TANE AVRUPA - ANADOLU YAKASI DİYE, İZMİR, ANKARA, BURSA , ANTALYA GİBİ ŞEHİRLERİDE DÜŞÜNEREK ŞİMDİDEN ÇOK ŞUBELİ DERNEKLEŞMEYİ DÜŞÜNMEK LAZIM, YADA FEDERASYONEL YAPIYA AÇIK HER BİR ŞEHİR KENDİ MERKEZLİ TEK ŞUBELİ DERNEK KURACAK, GÖNLÜM ÇOK ŞUBELİ GENEL MERKEZLİ BİR YAPIDAN YANA.

ABİRCAN GARDAS...YOK ÖĞLE ÖNERİM FELAN VAR DİYİP UZAKTA DURMAK..SEN BU İŞLERDEN ANLIYOSUN...ESKİ BİR DERNEKÇİ OLARAK SENİ BIRAKMAYIZ ARTIK....KURTULUŞUN YOK HABERİN OLSUN.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GuNaY
20.05.2005, 18:58
ARKADAŞLARA TAVSİYEM

ABİRCAN GARDAS...YOK ÖĞLE ÖNERİM FELAN VAR DİYİP UZAKTA DURMAK..SEN BU İŞLERDEN ANLIYOSUN...ESKİ BİR DERNEKÇİ OLARAK SENİ BIRAKMAYIZ ARTIK....KURTULUŞUN YOK HABERİN OLSUN.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EVET ABİ BİZE BİLEN BİRİLERİDE GEREKİYOR SEN BU İSLERİN İNCE DETAYLARINIDA BİLİRSİN ARTIK KURTULUS YOK :lol: :lol: :lol:

RüStü ElmaS
21.05.2005, 00:04
Istanbul`daki bu büyük potansiyalin degerlendirilmesi gerektigini sizinle oraya geldigimizde uzun uzun konustuk.

Istanbul`da kurulan saglam bir dernek, oradaki Sivaslilarin birlesmesinde, büyük bir rol oynacaktir.
Maalesef o kadar Sivasli var, ama dayanisma cok az.
Bunu zaten uzun uzun konusmustuk.

Burada kurulacak, saglam bir dernek, Sivasspora ve Sivaslilara cok büyük katkilar saglayacaktir.
Orada tanistigimiz bir cok arkadaslarda bu isi süper bir sekilde yapabileceginize kalpten inandim gardaslar.

Ben teklifimi tekrarliyorum. Sizin kuracaginiz dernegi, Site olarak destegimiz tamdir, bundan hic süpheniz olmasin.
Sizleri tüm gücümüzle destekliyecegiz.
Her türlü faaliyetlerinizde arkanizda olacagiz.

Basarilar dilerim.

CEVIK
21.05.2005, 01:01
Istanbul`daki bu büyük potansiyalin degerlendirilmesi gerektigini sizinle oraya geldigimizde uzun uzun konustuk.

Istanbul`da kurulan saglam bir dernek, oradaki Sivaslilarin birlesmesinde, büyük bir rol oynacaktir.
Maalesef o kadar Sivasli var, ama dayanisma cok az.
Bunu zaten uzun uzun konusmustuk.

Burada kurulacak, saglam bir dernek, Sivasspora ve Sivaslilara cok büyük katkilar saglayacaktir.
Orada tanistigimiz bir cok arkadaslarda bu isi süper bir sekilde yapabileceginize kalpten inandim gardaslar.

Ben teklifimi tekrarliyorum. Sizin kuracaginiz dernegi, Site olarak destegimiz tamdir, bundan hic süpheniz olmasin.
Sizleri tüm gücümüzle destekliyecegiz.
Her türlü faaliyetlerinizde arkanizda olacagiz.

Basarilar dilerim.GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİZ BİZE GÜC VERİYORSUNUZ

58_SIVAS_58
21.05.2005, 07:40

HEP DESTEK TAM DESDEK. ...

mehmet34
21.05.2005, 09:05
DERNEKMİ HANİ NERDE NE ZAMAN KURULUYOR
KURULSUNDA İSTANBUL DERNEK GÖRSÜN

1967_DERNEK_10UR
21.05.2005, 09:33
wallahi helal olsun bu çabalarınıza...

türkçerap_yakup
21.05.2005, 09:39
allah yardımcınız olsun....

of_of_58
21.05.2005, 11:23
İnşallah olur ve nerde kurmayı düşünüyosunuz...

YeNiCe
21.05.2005, 11:45
istanbulda bir taraftar dernegi kurulacaksa bu tarafftar dernegine gelenlerin harbi adamlardan olması lazım yani saglam :D bi maça gittiginde ezilmeyecek tipte... bunun için taraftar derneginin istanbulun en fanatik sivaslılarının mekanlarına yakın bir yerde kurulması çok werimli olur .....CeZa_PiNTo

ergin
21.05.2005, 17:47
ARKADAŞLARA TAVSİYEM

EVET ABİ BİZE BİLEN BİRİLERİDE GEREKİYOR SEN BU İSLERİN İNCE DETAYLARINIDA BİLİRSİN ARTIK KURTULUS YOK :lol: :lol: :lol:

Bende Günay ve Hakkı Müdürün görüşlerine katılıyorum.Abircan gardaş dernekçilikte deneyimli.Ve bu hususta da deşifre :) olmuştur.Kendisinden daha atak olmasını bekliyoruz...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

58_SIVAS_58
22.05.2005, 12:38
Arkadaşlar İstanbulda Sivasspor taraftar derneği var mı. Yoksa niye böyle bir dernek olmasın ki. Gelin hep birlikte bu işe bir el atalım. Görüşlerinizin olumlu olması dileğiyle...

ARKADAŞLAR COK YAKINDA
ISTANBUL DA
HEMDE SAGLAM ÖZÜ SÖZÜ

SIMDIDEN HAYIRLI VE UGURLU OLSUN

BROTHERS58
23.05.2005, 16:53
ŞİMDİDEN İSTANBUL DAKİ SİVASLILARA YAKISAN BİR DERNEK OLACAGA BENZİYOR.İNŞALLAH BU SEFER VERİLEN SÖZLER TUTULUR,VE İNSANLARIN HARCADIGI EMEK ZAMAN BOSA GİTMEZ!

CAGLAYAN
23.05.2005, 17:50
www.sivasspor.com dan TAM DESTEK Maddi Manevi Yaninizdayiz !!

serhankaburcuk
27.05.2005, 22:35
Bu konuda çalışma gösteren abilerimize teşekkür ediyoruz ve sonuna kadar yanınızdayız...Bizden istediğiniz herhangi bir görev olursa emrinizdeyiz...

1967_DERNEK_10UR
28.05.2005, 13:35
ABI ÇALIŞMALAR NE ALEMDE...

serhankaburcuk
28.05.2005, 14:26
Bu konuda çalışma gösteren abilerimize teşekkür ediyoruz ve sonuna kadar yanınızdayız...Bizden istediğiniz herhangi bir görev olursa emrinizdeyiz...

+1967. .

YiGiDo_SaLiH
28.05.2005, 14:29
ABİ 10 NUMARA FİKİR ÜRETMİŞSİM HELEL OLSUN ŞAMPIYON SİVAS SPOR

serhankaburcuk
28.05.2005, 14:31
ABİ 10 NUMARA FİKİR ÜRETMİŞSİM HELEL OLSUN ŞAMPIYON SİVAS SPOR

Gardas lafla değil yardımla olur dernek kurmak isteyen abilerimize yardımcı olun lütfen maddi ve manevi...

cengaver
28.05.2005, 20:33
abi ne zaman bize müjdeleyeceksiniz?
insallah yakinda aliriz müjdeyi dimi?

HakkıTİMUÇİN
28.05.2005, 20:49

çalışmalar devam ediyor gardaslar...kolay bir iş değil..öyle hemen olmuyor....ama inşallah yeni sezona kadar olacak....

bizi izlemeye devam edin :lol:

serhankaburcuk
29.05.2005, 13:40

çalışmalar devam ediyor gardaslar...kolay bir iş değil..öyle hemen olmuyor....ama inşallah yeni sezona kadar olacak....

Hadi hayırlısı yeni sezonda sizlerinde gücüyle daha çok işleri başaracağız...

GuNaY
30.05.2005, 03:11

Hadi hayırlısı yeni sezonda sizlerinde gücüyle daha çok işleri başaracağız...

ins abi.... güçlü olacagımız kesin 8) 8) ince eleyip sık dokumak gerek en iyisi olmasını istiyorsak...

abircan
30.05.2005, 15:53
ARKADAŞLAR
YANILMIYORSAM YÖNETİM KURULUMUZUN 20 ÜYESİNİN 10 U İSTANBULDA İKAMET EDİYOR, BU NEDEMEK, BU ŞU DEMEK BU DERNEK İŞİ YÖNETİMDEN BAĞIMSIZ ONLARIN ÖNGÖRÜSÜ VE YOL GÖSTERİCİLİĞİ OLMADAN OLMAZ, YOKSA AYRILIK GAYRILIK ÇOK ÇIKAR, BENİM RİCAM MÜMKÜNSE GRUPLAŞALIP YÖNETİMLE İSTANBULDA BULUŞMA AYARLANMALI TOPLANTI YAPILIP ORTAK HAREKET EDİLMELİ, YANİ HER KAFASI ESEN DERNEK KURAMAMALI KURAR TABİKİ AMA AMAÇA HİZMET EDEMEYEBİLİR, YOKSA İSTANBULDA SİVASLI ÇOK, ÇOKDA SİVASLI KÖY KASABA DERNEKLERİ VAR EN AZ 500 DERNEK VAR, SİVASIN TOPLAM 1200 KÖYÜ VAR YANILMIYORSAM EN AZ YARISININ İSTANBULDA DERNEĞİ VAR, BUNLARI BİR DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRİN LÜTFEN. MÜMKÜNSE GENEL MERKEZLİ VE ŞUBELEŞMİŞ DERNEK YAPISI DAHA İYİ OLUR KANAATİNDEYİM.
A BİRCAN

serrkann58
30.05.2005, 16:54
ARKADAŞLAR
YANILMIYORSAM YÖNETİM KURULUMUZUN 20 ÜYESİNİN 10 U İSTANBULDA İKAMET EDİYOR, BU NEDEMEK, BU ŞU DEMEK BU DERNEK İŞİ YÖNETİMDEN BAĞIMSIZ ONLARIN ÖNGÖRÜSÜ VE YOL GÖSTERİCİLİĞİ OLMADAN OLMAZ, YOKSA AYRILIK GAYRILIK ÇOK ÇIKAR, BENİM RİCAM MÜMKÜNSE GRUPLAŞALIP YÖNETİMLE İSTANBULDA BULUŞMA AYARLANMALI TOPLANTI YAPILIP ORTAK HAREKET EDİLMELİ, YANİ HER KAFASI ESEN DERNEK KURAMAMALI KURAR TABİKİ AMA AMAÇA HİZMET EDEMEYEBİLİR, YOKSA İSTANBULDA SİVASLI ÇOK, ÇOKDA SİVASLI KÖY KASABA DERNEKLERİ VAR EN AZ 500 DERNEK VAR, SİVASIN TOPLAM 1200 KÖYÜ VAR YANILMIYORSAM EN AZ YARISININ İSTANBULDA DERNEĞİ VAR, BUNLARI BİR DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRİN LÜTFEN. MÜMKÜNSE GENEL MERKEZLİ VE ŞUBELEŞMİŞ DERNEK YAPISI DAHA İYİ OLUR KANAATİNDEYİM.
A BİRCAN
Bencede kurulduktan sonra amacını aşmayacak bir dernek olmalı.. HEP DESTEK TAM DESTEK....

CAGLAYAN
30.05.2005, 16:54
ARKADAŞLAR
A BİRCAN

+ + 1967

GuNaY
30.05.2005, 16:57
ARKADAŞLAR
A BİRCAN
cok dogru söylüyorsun abi...
Bildigim kadarıyla yönetimden birileriyle ve imkan olursa baskanla konusulacak bu konu!!!

serhankaburcuk
31.05.2005, 18:49
ARKADAŞLAR
A BİRCAN
Bildigim kadarıyla yönetimden birileriyle ve imkan olursa baskanla konusulacak bu konu!!!

Hadi hayırlısı sizleri destekliyoruz...

mehmetunal1957
31.05.2005, 19:15
Bu tereftar derneği fikri kimden çıktıysa allah razı olsun inşallah bizlerde istanbullu yiğidolar olarak her zaman her koşulda arkanızda olacağız( yaşımız elverdiği sürece:)

HakkıTİMUÇİN
01.06.2005, 18:33
Bu tereftar derneği fikri kimden çıktıysa allah razı olsun inşallah bizlerde istanbullu yiğidolar olarak her zaman her koşulda arkanızda olacağız( yaşımız elverdiği sürece:)

mehmet abi forumlara ilk yorumunu bu topic te yapmıştır...hayırlı olsun...
abi yine az ve öz konuşmussun..

CEVIK
01.06.2005, 18:39
ARKADAŞLAR
A BİRCAN

ARKADAŞLAR AYIN 12 SİNDE KEMAL CAGLAYAN İSTANBULA

GELİYOR GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

ABİRCAN GARDAŞIMIZIN GÖRÜŞLERİNE KATILIYORUM

BİZLER MECNUN BAŞKANIN DESTEĞİNİ ALMAK ZORUNDAYIZ

AKSİ TAKTİRDE ZORLANIRIZ

cengaver
05.06.2005, 14:33
ARKADAŞLAR
A BİRCAN

AKSİ TAKTİRDE ZORLANIRIZ

+ +1967

serhankaburcuk
06.06.2005, 13:45
ARKADAŞLAR
A BİRCAN

AKSİ TAKTİRDE ZORLANIRIZ

Sana katılıyorum abi herkesten destek bekliyoruz...Özelliklede başkanımızdan...

CAGLAYAN
12.06.2005, 11:54
GARDASLAR KURACAGINIZ DERNEGE BENIDE ÜYE YAPMAYI UNUTMAYIN.SIZ NE DERSENIZ BENDE VARIM.SIZIN VERDIGINIZ KARARA ITIRAZ ETMEM:IKICILIK YAPMAM SIVASLIYA YAKISIR SEKILDE KURALLARA UYARIM.AYRIYETEN BASKANLIKTADA GÖZÜM YOK.DERNEGIMIZI SIMDIDEN KUTLUYOR HAYIRLI UGURLU VE BASARILI OLMASINI DILIYORUM. :lol: :lol: :lol: :lol:

Serkan-58
12.06.2005, 12:09
Istanbuldaki kurulan saglam bir dernegin, Istanbuldaki yigilara cok sey kazandiracagina eminim.

yigido24
12.06.2005, 14:01
ARKADAŞLAR
A BİRCAN
Bencede kurulduktan sonra amacını aşmayacak bir dernek olmalı.. HEP DESTEK TAM DESTEK....

+IMZA

1967_DERNEK_10UR
12.06.2005, 14:03
İSTANBULDA KURULACAK BİR TARAFTAR DERNEĞİ İSTANBULDA BÜYÜK İCRAAT YAPAR BELKİ BİNLERCE ÜYESİ OLUR SES GETİRİR.AYRICA SİVASSPOR MAÇLARINDA ORGANİZE BİR DESTEK SAĞLANIR...

serhankaburcuk
12.06.2005, 14:31
İSTANBULDA KURULACAK BİR TARAFTAR DERNEĞİ İSTANBULDA BÜYÜK İCRAAT YAPAR BELKİ BİNLERCE ÜYESİ OLUR SES GETİRİR.AYRICA SİVASSPOR MAÇLARINDA ORGANİZE BİR DESTEK SAĞLANIR...

Seneye Süper ligdeyiz ve İstanbul kanadı taraftarlarımızın çok desteğine ihtiyacımız var..Seneye hem içerideki maçlarda hemde dışarıdaki maçlarda İstanbul kanadından gelecek taraftarlarımızla daha güçlü olacagız...Çalışmalarınızı canı gönülden destekliyoruz...

1967_DERNEK_10UR
12.06.2005, 15:10

Seneye Süper ligdeyiz ve İstanbul kanadı taraftarlarımızın çok desteğine ihtiyacımız var..Seneye hem içerideki maçlarda hemde dışarıdaki maçlarda İstanbul kanadından gelecek taraftarlarımızla daha güçlü olacagız...Çalışmalarınızı canı gönülden destekliyoruz...İSTANBULDA KURULACAK BİR DERNEK 1.LİG DE DEKİ DEPLASMAN MAÇLARI İÇİNDE ORGANİZE YAPAR.BİZ SİVAS'TAN DİĞER BİR GRUP İSTANBUL'DAN GELİR DEPLASMANLARDA ÇOK RAHAT DOLDURURUZ STADLARI...

puar
12.06.2005, 15:27

HEP DESTEK TAM DESTEK

Egercili
12.06.2005, 15:36
bende muğlada yasayan bir sivasspor aşığı olarak yardımcı olmak istiyorum ne yapabilirm???? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

serhankaburcuk
12.06.2005, 15:42

HEP DESTEK TAM DESTEK

İnşallah abicim desteklerinizi bekliyoruz Bizde sizin herzaman yanınızdayız...

puar
12.06.2005, 15:46

bende varım...gözüm kapalı

yigido24
13.06.2005, 22:38
ABI NE OLDU BU DERNEK ISI ?

5841
14.06.2005, 00:15

BENİ HEPTEN UNUTTUNUZ ALACAGINIZ OLSUN...

HakkıTİMUÇİN
14.06.2005, 08:24

BENİ HEPTEN UNUTTUNUZ ALACAGINIZ OLSUN...

5841.. senin yaşın tutmuyo..baksana daha dişlerin bile çıkmamış..Babandan izin kağıdı getirmen gerekir... :lol: :lol: :lol:

Salih abi seni unuturmuyusss...yawsss :lol: :lol:

mehmetyavuzgokce
14.06.2005, 08:37

ARKADAŞLAR COK YAKINDA
ISTANBUL DA
HEMDE SAGLAM ÖZÜ SÖZÜ
biz de istanbulda okuyan unıversıte gencleri olarak unıyıgıdoların unıversıtemızde de olmasını istedik.bunun için iki sene önce bi girişimde bulunmuştuk ama sonuc vermemişti.eger boyle bi dernek istanbulda kurulursa birbirimize destek olarak amaçlarımıza daha çabuk ulasabiliriz.

serrkann58
14.06.2005, 09:49
Üniversitelerde çalışmak organize olmak çok zor o kadar uçmayalım ama her üniversitelerden bir temsilci seçilir o da gerekli ön hazırlıgı yapar ve araştırma sonucunda ortaya çıkıcak tabloya göre hareket edebiliriz..Bizim öncelik hedefimiz ist dernegini kurmak ve faliyete geçirmek olmalı ondan sonrası gerisi gelir..Bende herzeman yanınızdayım elimden gelen herşeyi yaparım...

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....

yigido62
14.06.2005, 10:05
İSTANBULDA KURULACAK BİR DERNEK İNANIN SİVASIN ORADAKİ MAÇLARI İÇİN BÜYÜK FAYDA SAĞLIYACAKTIR BU ARADA BEN İSTANBULDAS OKUYAN BİR YİGİDO OLARAK SIĞINACAĞIMIZ BİR YUVA ,YERİ VE ZAMANI GELİNCE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKEN BİR DERNEĞE İHTİYACIMIZ VAR YANİ BENİM DÜŞÜNCEM BU ŞEKİLDE

bulent_kocabas
14.06.2005, 10:09
onur var ya şu gezip duran avatar çok yakışmış sana sende stat ta telden tele geziyon ya iyi seçmişssin vallaaaaa helal olsun.....ha bu arada taraftar grubu kurun ama taraftar grubu olsun.... HEP GÖZÜM AVATARDA VALLAHİ

. :)

CAGLAYAN
20.06.2005, 14:32

+ + IMZA

osman_58_1967
22.06.2005, 20:26

ARKADAŞLAR COK YAKINDA
ISTANBUL DA
HEMDE SAGLAM ÖZÜ SÖZÜ

Tebrikler ISTANBUL................
Insallah Kurarsiniz Bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuz

1967DERNEK_BASKANI
25.06.2005, 21:07
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar derneğinin İstanbuldada kurulma aşamasında olması bizi çok sevindirmektedir.En kısa zamanda bu derneğin faaliyete geçip Sivasta bulunan aynı isim altındaki derneğimizle uyum içerisinde her konuda fikir alışverişinde bulunarak Sivassporumuza faydalı çalışmalar yapacağından hiç kuşkumuz yoktur.Dileğimiz; 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar adı altında başka vilayetlerdede derneklerin kurulup biran önce faaliyete geçmesidir.İlk etaptada büyük şehirlerdeki taraftar potansiyelimizi kullanmak için bu taraftar derneklerin varolması şarttır.

İstanbulda bu derneğin kurulması için çaba gösteren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz ve daima yanlarında olduğumuzu unutmasınlar...

SAYGILARIMIZLA...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek Başkanı

Yalçın KORKMAZGİL

mohikan
29.06.2005, 18:02
insallah boyle bi şey olur

HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ.......

abircan
29.06.2005, 18:23
ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE BU İŞLER MAFYA ŞEBEKE,ÇETE İŞLERİ, BİLMEM DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ, ÖZELLİKLE SON SARIYER SİVAS MAÇINA GELENLERE SÖYLÜYORUM, SARAÇOĞLUNDA MARATON ÜSTTE SÜREKLİ BAŞKANA TEZAHÜRAT YAPAN 50 -60 GENÇ VARDI SİVASSPOR DİYE NEREDEYSE HİÇ BAĞIRMADILAR, EL SALLA BAŞKAN EL SALLA DİYE BAĞIRDILAR, AMA BAŞLARINDA 4 TANE SİYAH TAKIM ELBİSLİ BODYGUARD KIYIMI GENÇLER, YÖNETİYORLAR GRUBU, DAHA ÖNCEDE BURADA YAZDIM BU İŞE SOYUNACAKLARA NAÇİZANE TAVSİYEM BU İŞLER YÖNETİMDEN BAĞIMSIZ YÜRÜMEZ, YARIN EN UFAK BİR ANLAŞMAZLIKTA KAFANIZA GEÇİRİRLER VALLA DERNEĞİ, BAYRAGI, ÜÇ YILDIZI, BİR BİLDİĞİMİZ VARKİ SÖYLÜYORUZ. SİZ BENİ DİNLEYİN, GİDİN YÖNETİCİLERE ADAMININ ABİ DEYİN YETER.

1967_DERNEK_10UR
29.06.2005, 19:29
ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE BU İŞLER MAFYA ŞEBEKE,ÇETE İŞLERİ, BİLMEM DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ, ÖZELLİKLE SON SARIYER SİVAS MAÇINA GELENLERE SÖYLÜYORUM, SARAÇOĞLUNDA MARATON ÜSTTE SÜREKLİ BAŞKANA TEZAHÜRAT YAPAN 50 -60 GENÇ VARDI SİVASSPOR DİYE NEREDEYSE HİÇ BAĞIRMADILAR, EL SALLA BAŞKAN EL SALLA DİYE BAĞIRDILAR, AMA BAŞLARINDA 4 TANE SİYAH TAKIM ELBİSLİ BODYGUARD KIYIMI GENÇLER, YÖNETİYORLAR GRUBU, DAHA ÖNCEDE BURADA YAZDIM BU İŞE SOYUNACAKLARA NAÇİZANE TAVSİYEM BU İŞLER YÖNETİMDEN BAĞIMSIZ YÜRÜMEZ, YARIN EN UFAK BİR ANLAŞMAZLIKTA KAFANIZA GEÇİRİRLER VALLA DERNEĞİ, BAYRAGI, ÜÇ YILDIZI, BİR BİLDİĞİMİZ VARKİ SÖYLÜYORUZ. SİZ BENİ DİNLEYİN, GİDİN YÖNETİCİLERE ADAMININ ABİ DEYİN YETER.+1967 KAŞE+MÜHÜR+İMZA...

58_KARTAL
03.07.2005, 19:45
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar derneğinin İstanbuldada kurulma aşamasında olması bizi çok sevindirmektedir.En kısa zamanda bu derneğin faaliyete geçip Sivasta bulunan aynı isim altındaki derneğimizle uyum içerisinde her konuda fikir alışverişinde bulunarak Sivassporumuza faydalı çalışmalar yapacağından hiç kuşkumuz yoktur.Dileğimiz; 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar adı altında başka vilayetlerdede derneklerin kurulup biran önce faaliyete geçmesidir.İlk etaptada büyük şehirlerdeki taraftar potansiyelimizi kullanmak için bu taraftar derneklerin varolması şarttır.

İstanbulda bu derneğin kurulması için çaba gösteren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz ve daima yanlarında olduğumuzu unutmasınlar...

SAYGILARIMIZLA...

Yalçın KORKMAZGİL

+ +imza

RüStü ElmaS
03.07.2005, 23:33
ARKADASLAR,

ISTANBULDAKI ACILACAK OLAN SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGINE SONUNA KADAR DESTEK OLACAGIZ.

ISTANBULDA KURULACAK OLAN SAGLAM BIR DERNEK, SIVASSPORUMUZA COK BÜYÜK YARARI OLACAKTIR.

HAYDI YIGIDOLAR, KURUN SU DERNEGI,
KURMAK SIZDEN, DESTEK BIZDEN.

serhankaburcuk
04.07.2005, 13:59
ARKADASLAR,

ISTANBULDAKI ACILACAK OLAN SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGINE SONUNA KADAR DESTEK OLACAGIZ.

ISTANBULDA KURULACAK OLAN SAGLAM BIR DERNEK, SIVASSPORUMUZA COK BÜYÜK YARARI OLACAKTIR.

HAYDI YIGIDOLAR, KURUN SU DERNEGI,
KURMAK SIZDEN, DESTEK BIZDEN.

HEP DESTEK TAM DESTEK...
. +imza

CAGLAYAN
09.07.2005, 18:01

SAYGILARIMIZLA...

Yalçın KORKMAZGİL

+ +IMZA

lezgi
27.07.2005, 00:31
LİG BAŞLAMADAN HALLETMENİZ LAZIM İSTANBUL DAKİ ARKADAŞLAR BU İŞİ HIZLANDIRIRLARSA GÜZEL OLUR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

bbptek58
06.10.2005, 08:57
NE ZAMAN KURULUYO NASIL ULAŞICAZ

Kaptan-58
07.10.2005, 10:23
İSTANBULA SAĞLAM BİR DERNEK MUTLAKA ŞART...

1967_DERNEK_10UR
07.10.2005, 10:26
wallahi kurulmalı diyoz ama hep yarım kalıyor..yapacak kimase yokmu 2 milyonluk sivas camiasında...

serhankaburcuk
07.10.2005, 10:34
wallahi kurulmalı diyoz ama hep yarım kalıyor..yapacak kimase yokmu 2 milyonluk sivas camiasında...

Palavra Palavra Palavra palavraaaaa hepsi hikaye...İstanbulda bazı abilerimiz dernek çalışması yaptılar hatta yer bile tuttular ama arkalarına baktılarki kimsecikler yok...Ben birkaç kişinin samimiyetinden hariç kimsenin samimiyetine güvenmiyorum...

1967_DERNEK_10UR
07.10.2005, 10:39
Palavra Palavra Palavra palavraaaaa hepsi hikaye...İstanbulda bazı abilerimiz dernek çalışması yaptılar hatta yer bile tuttular ama arkalarına baktılarki kimsecikler yok...Ben birkaç kişinin samimiyetinden hariç kimsenin samimiyetine güvenmiyorum...
milletin dilinde yapılacak iş güzel bir iş organize açısından tanışma açısından ama olmuyor...lafta kalıyor...zaten bu işle uğraşan ların sayısı 20 bil değil..

hemso58
07.10.2005, 12:19
LAF DEĞİL İCRAAT İSTİYORUZZ...

serhankaburcuk
07.10.2005, 23:37
Aman bıktım bu dernek kurma fikirlerinden...Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır bu siteye takılıyorum ve sitenin en eski elemanlarından biriyim...Bu site sayesinde çok güzel dostluklar kurdum ve buı dostluklarımda halen devam ediyor...Ama arkadaşlar artık bu dernek kurma işlerini gerçekten yapacaksanız buraya yazın yoksa yazmayın Allah aşkına sizlerden rica ediyorum...Bu konudan artık çok sıkıldım...Eğer dernek açmak istemiyorsanızda bizimle irtibata geçin biz sizlere en güzel yardımı yapmaya hazırız...