Orijinalini görmek için tıklayınız : Belediye destek istiyor

Salim58
10.12.2010, 09:57
http://resimzade.com/Show.html?i=25573&token=16776 (http://resimzade.com/Show.html?i=25573&token=16776)

Son oynadığı lig maçında Bursa'da Organgazi takımına 2-1 yenilerek sevenlerini üzen 4 Eylül Belediyespor yarınki Isparta maçına ayrı bir önem veriyor.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat,üst sıralardan kopmamak için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek " Rakibimiz ligin alt sıralarda ancak bu durum onların güçsüz olduğu anlamına gelmez. Biz rakibimizi ciddiye alıyoruz. Yiğidolardan bu maçta büyük destek bekliyoruz. Onlarında desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inanıyorum"dedi,
Sivas 4 Eylül Belediyespor-Ispartaspor maçı yarın saat 13.30'da dış sahada oynanacak.

Sivas yerel gazetesi.

alemdarlar
10.12.2010, 10:51
Buna benzer konularda Sivaslı önce Sivasspor demiştir.
Ama sempati duyanlarda var belediye ye.O yüzden bu arkadaşlarımıza sesleniyorum.Gidin destek veriniz.Ama Sivassporumuzu unutmayınız ha.

Yusuf ALEMDARLAR

adres58
10.12.2010, 11:44
Sivaslı mecburen SİVASSPOR diyecek. Ama hayıflanarak diyecektir. 4 Eylül Belediyede Özel İdarede bizim takımlarımız ama 3 seçenekten birini o an seçmek gerekirse illaki Sivasspor diyecek. Hatta 4 Eylül Belediyenin topçuları bile Sivasspor diyecektir. Yapacak bir şey yok.

alemdarlar
10.12.2010, 11:56
Atilla emmi.Sempati duyanların veya Sivassporu aşırı eleştirenlerin gidebileceği bir maç.O kadar...

V1CT0RY
10.12.2010, 13:55
Sadece SİVASSPORLUYUZ :rolleyes:

superglam
10.12.2010, 14:21
Desteğimiz tamdır hiç şüphe olmasın.. 4 Eylül Belediye Şampiyon... ikinci Anadolu Üsküdar...

Ertugrul
10.12.2010, 14:25
Sivas'ımızın her takımı bizimdir. Amatör olsun, profesyönel olsun ne kadar çok kulübüz başarılı olursa Sivas'tan o kadar çok sporcu yetişir ve spor kültürü şehirde artar. 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum.

serrrkan
10.12.2010, 14:44
Profesyonel lige takım çıkarana kadar akla karayı seçeriz.takım profesyonel olur 'biz sadece sivassporluyuz'' der kenara çekilirler..böyle bir millet yeryüzünde yok =)

V1CT0RY
10.12.2010, 15:07
Profesyonel lige takım çıkarana kadar akla karayı seçeriz.takım profesyonel olur 'biz sadece sivassporluyuz'' der kenara çekilirler..böyle bir millet yeryüzünde yok =)

Kim Çıkardı Kardeş ? Hiç Tınımda Olmaz.Bizene Belediyeden Biz İşimize Bakalım.Zorla mı Takım Tutacağız...

Şimdi Çıkar Bunlar Sivas Derler, Bi Siz Sivaslısınız...Hııı Ondan ;)

serrrkan
10.12.2010, 15:33
Takımını değiştir diyen yok zaten..4 Eylül belediyesporda Şehrimizin takımı olduğu için bu takımımızı desteklemek lazım bunu söylüyoruz biz.Ne kadar çok profesyonel takımımız olursa şehrimize o kadar getirisi olacak.

V1CT0RY
10.12.2010, 15:37
Takımını değiştir diyen yok zaten..4 Eylül belediyesporda Şehrimizin takımı olduğu için bu takımımızı desteklemek lazım bunu söylüyoruz biz.Ne kadar çok profesyonel takımımız olursa şehrimize o kadar getirisi olacak.

Senin Mantığınla Gidersek;

İzmirli Herkes Altay Göztepe Karşıyaka Altınordu İzmirspor vs Olacak

Ankaralılar Ankaragücü Gençlerbirliği Ankaraspor Bağlum Belediye Pursaklarspor vs

İstanbulluları Saymıyorum Hiç

Mantık Ona Çıkar...

Ben Kimseye Desteklemeyin Demem Bana Çağrı Yapana Yukardaki Cevabı Veririm :rolleyes:

mm1970
10.12.2010, 15:48
gardaş herkes belediye özel idare sivasspor diyo sivasımızın diğer takımlarıda var mesela zara spor süper amatörde at başı gidiyo onlarada bakalım hepsi bizim takımımız belki ilerki yıllarda onlar daha başarılı olacaklar bellimi olur

karyola
10.12.2010, 16:24
benım gorusum beledıye yonetımı trıbunlerde coşkulu taraftarı ıstemıyor.oraya gelenler rahat etsin.

ZiDaNe58
10.12.2010, 18:30
kusura bakmayında sivassporun maçı hayati önem tasıyor..maç günü sivasspordan baska bisey düsünecek durumumuz olmayacaktr..

mgulseven
10.12.2010, 20:16
Sivas'ımızın her takımı bizimdir. Amatör olsun, profesyönel olsun ne kadar çok kulübüz başarılı olursa Sivas'tan o kadar çok sporcu yetişir ve spor kültürü şehirde artar. 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum.

Bencede çok güzel bir düşünce her zaman söylüyorum SİVAS takımları hepimizin gönlünün aslanı ve gönül isterki hepsi profosyonel bir takım stadüsünde süper ligde oynasın.Nasıl ki ankara takımları istanbul takımları zamanında izmir takımları işgal etmişti neden SİVAS takımlarıda aynı katagoride olmasın ki.Eskileri hatırlayan arkadaşlar bilirler zamanında istanbul takımları bırakın beşiktaş fener galatasarayı sarıyeri zeytinburnu ve hata bakırköysporu kasımpaşası ile ligi doldurmuşlardı.

yeniceri_can
10.12.2010, 23:15
benim bildiğim kadarıyla belediyespor'u Sivas'taki bjk lı oluşum zaten destekliyor.
Herkes kendi işine..Sadece Sivassporluyuz..

V1CT0RY
10.12.2010, 23:30
benim bildiğim kadarıyla belediyespor'u Sivas'taki bjk lı oluşum zaten destekliyor.
Herkes kendi işine..Sadece Sivassporluyuz..

puhahaa Aferin Can Bey :) Güzel Nokta...

Belediyespor Bizden Destek İstemesin Bize Hitap Etmiyor :rolleyes:

GuVeN
11.12.2010, 00:09
Sivasspor ile aynı saatte oynayacak kimse kusura bakmasın:) Orada olmamız çok zor..

pover58
11.12.2010, 01:14
neden böyle bir ayrım yapılıyor ve tertışılıyor.çok gereksiz bu konu.elbet belediyespor bizim 2. takımımız ve en az sivasspor kadar onlarıda seviyoruz.elbet destek verecegiz elbet sivassporlu ve belediye sporluyuz ben çok aptalca buldum konu nerden nereye gelmiş.

V1CT0RY
11.12.2010, 01:20
neden böyle bir ayrım yapılıyor ve tertışılıyor.çok gereksiz bu konu.elbet belediyespor bizim 2. takımımız ve en az sivasspor kadar onlarıda seviyoruz.elbet destek verecegiz elbet sivassporlu ve belediye sporluyuz ben çok aptalca buldum konu nerden nereye gelmiş.

Bimukabele...
O Aptallık Senin Yorumunda Gizli...
Zorla mı Ulan!...
Bizim 2.Takımımız Yok Tek Takımlılardanız...

yeniceri_can
11.12.2010, 01:24
kimse kusura bakmasın benim ikinci bi takımım yok..arkadaşlarımında yok..gözümüzü Sivasspor'la açtık Sivasspor'la da kapatırız..

Salim58
11.12.2010, 06:46
Sivasspor ile aynı saatte oynayacak kimse kusura bakmasın:) Orada olmamız çok zor..

Sivasspor ile aynı saatte değil hafta başı öyleydi fakat TFF bu maçı bu güne aldı.Belediye maçı, Bugün 13-30 da Sivasspor maçı yarın 14:00 de.:)

Salim58
11.12.2010, 06:54
Konuyu dünden beri takip ediyorumda 4 Eylül Belediye sanki başka şehrin takımı veya belediye başkanının şahsi takımı,Buda Sivasın takımı.Sivassporu seviyoruz destekliyoruzda bu diyer takımlarımızıda desteklemeğeceğiz anlamına gelmezki.Maçlar pazar günü aynı saatlere yakındı müracat yapıldı ve bu maç c.tesine alındı.Neyse destekleyen destekler desteklemeyende desteklemez....

Ben Sivası temsil eden başta Sivasspor olmak üzere tüm Sivas takımlarını destekliyorum.........

fatihada58
11.12.2010, 10:24
İçinde Sivas geçen her türlü güzel şeyi destekliyorum. Sivasın reklamının yapılması, Sivasa bir getirisinin olması bile yeter bunun için. Sivası şehir olarak desteklemek ayrı, Sivassporu tutmak ayrı. Tabiki burda bulunan yazan çizen kişiler Sivassporu tutuyor (Rakip takımları üyeler hariç) ama mevzu Sivas olunca her türlü güzel olumlu şeye açık olacağız.

COBANSARAYLI
11.12.2010, 11:02
4 Eylül Belediye ye Isparta macinda Basarilar,Insallah Yenerler

B.DUMANLI
11.12.2010, 11:37
Bulundugu konum itibariyle ilk yari icin basarili bir belediye takimi,diger yanda sehrimizi temsil eden süperlig temsilcimiz SIVASSPOR.Öncelik Sivasspor´dan yana ,bu takim bulundugu konumdan nasil kurtulacak ,ikinci yari nasil bir transfer politikasi güdülecek bunlarin hepsi soru isareti.Nasil iki yildan beri yapilan transfer politikalariyla,seyirci hayali sukuta ugratildiysa ayni politikalar güdülerek ,üstelik takim yaslandirilarak transferlere devam edildi ve sonuc alltdan ücüncülük.Bir antrenörün isine son verilmesi,Riza hocayla yola devam edilmesi.Eldeki malzemeler kalitesiz oluncada,teknik kadroda caresiz kaliyor.Iste Sivasspor gercekleri....Her takimin kendine has kemiklesmis taraftari olmasi lazim.Belediye ve Sivasspor ayri ,ayri taraftar grubuna sahip olmasi lazim.

V1CT0RY
11.12.2010, 11:40
Aklıma Bir Maç Geldi Durun Yazayım :) Sene Ya 1994 Ya 1995 O Zamanlar Sivasspor 3.Ligde Sivasında Aynı Grupta Bir Takımı Daha Var Sivas Çay Tek Spor Diye(Hatırlayan Var mı Bilmem) Bu Sene Çay Tek Küme Düştü , Küme Düşmesi Bira Hummalı Oldu İki Camia Açısından.Sonuçta Şehrin İki Takımı ve Biri Gitti Diğeri Çıktı Onu Yendi :D vs. Anlayacağınız Orada Sivasspor Çay Tek Spor Diye İki Ayrı Kulüp Vardı ve İkiside Paçasını Kurtaya Çalışıyordu , Sivasspor Yendi Çay Tek Gitti.Aynı Senaryoyu Bir Kaç Sene Sonra Demirsporlada Yaşadık 3. Ligde...

Şimdi Burdan Soruyorum ; Velev ki Sivasspor 2. Lige Düştü veya 3. Lige Düştü Ya da Belediye Süper Lige Çıktı , Kime Düşme Ya da Şampiyonluk Maçı Oynuyoruz , Rakibimiz Belediye Yine İki Takımda Bizim Hangisi Yenerse Farketmez Diyebilecek misiniz? Şimdi Çıkıp Böyle Bir şey İmkansız ya da Olmaz Demeyin...Olmaz Olmazzzz :rolleyes:

Kimseye Desteklemeyin Demem , Kimseye Tutmayın Demem , Kimseye Sempati Duymayın Demem Ama Desteklemiyoruz Diye Bize Abuk Subuk Laf Edenlere de Tahammül Edemem Yani...

eyupkocak
11.12.2010, 11:51
öncelik sivasspor da olacaktır :)

alemdarlar
11.12.2010, 13:33
Senin Mantığınla Gidersek;

İzmirli Herkes Altay Göztepe Karşıyaka Altınordu İzmirspor vs Olacak

Ankaralılar Ankaragücü Gençlerbirliği Ankaraspor Bağlum Belediye Pursaklarspor vs

İstanbulluları Saymıyorum Hiç

Mantık Ona Çıkar...

Ben Kimseye Desteklemeyin Demem Bana Çağrı Yapana Yukardaki Cevabı Veririm :rolleyes:

Kardeş sen biliyormusun şunu.Biz bir ara Divriğisporluyduk:D

Sempati duyan ve Sivassporla alakası olmayanların gidebileceği MAÇLAR BUNLAR.

Sana hak veriyorum.Ama napalım sitemizde takımın forum sayfası var.

2006 da Sivassporlu olarak girdim bu siteye.Ama 4 takımım oldu:D

Salim58
11.12.2010, 14:24
Maçı 2-0 aldık.Yarında Sivassporum 3-0 kazanırsa bu hafta süper olur.

karyola
11.12.2010, 15:51
saganak vè fırtına altında oynayan belediye ye tbrkler.

zaral
11.12.2010, 19:51
ewet harbiden bugün Üsküdar Anadolu da Sivas 4 Eylülde rakiplerini yenerek maç fazlasıyla Üsküdar 4. 4 Eylül 8. sırada bulunuyor. Biri şehrimizin takımı diğeride pilot takımımız ikisininde kazanmasına sevindim yarında şu konyaya bi çaksak bu hafta keyfimize diyecek yok haydi Yiğidolar Sıra sizde Herkese Saygılar...

mgulseven
11.12.2010, 22:31
Belediye yüzümüzü güldürdü inşallah yarın SİVASSPOR'da yüzümüzü güldürür.Artık gençler galatasarayı yendikten sonra tek çıkar yolumuz konyayı yenmek oldu puan farkı açıldı gidiyor eger bu maçı ALLAH göstermesin kaybedersek haftaya fener maçı malum bizde ligin ilk yarısını 18'ci sırada bitiririz.

serserilerin_prensi
11.12.2010, 22:37
3 ligdeyken divriği demirçelik le aynı ligdeydik :) divriği herkesden 3-4 yiyip sivasspora gelince 3-4 atıyordu:) konuyla alakasız ama bunlar çok güzeldii :))) inş. 4 eylül belediye 'de süper lige kadar çıkar... derbi yaparız:)

Djamoka
11.12.2010, 23:12
İnşallah 4 Eylül Belediye Spor yöneticileri farklı bir anlayışa düşmeyip şehrimizin markası olan Sivasspor'a futbolcu yetiştirme misyonunu üstleneceklerdir.

Benim düşüncem birbirlerine ellerinden gelen destekleri vereceklerdir takımlarımız. Zaten şu an itibariyle iki takımında aynı kritere koyulup tartışılması bile alakasız.

tekdoktirin
11.12.2010, 23:38
kardeşim tabiki destek olacaız sıvasın takımı