Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Yerlikaya

Sayfa : 1 [2]

yener_sahin
25.08.2009, 11:54
Neyse burdan futbolcu tartışılmakla taraftarda olunmaz sivassporu düşünmekde anlaşılmaz.Umarım bu sene deplasmanlarda sizleri aramızda görürüz o zaman taraftarda takımını düşünen de futbolcusunu sevende açığa çıkar ;)

serdal58
25.08.2009, 12:00
taraftar sadece bağırmakla da olmaz...

düşünmekle de olur...;)

inşallah kardeş....

gelsin diyarbakıra sivas,gidicem maçına....o da 2.yarı olur artık...

yener_sahin
25.08.2009, 12:02
ne demiş eskiler;

Erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur...Biz bu takımı çook düşündük çok tekme yedik,çok dayak yedik.Bende elazığda okuyorum inşallah denk gelirse diyar deplasmanında karşılaşırız...

serdal58
25.08.2009, 12:04
ama hayrettin oynarsa bağırmam:)

şaka şaka....

inşallah kardeş...buluşuruz orda

serdal58
25.08.2009, 12:07
giyer formamızı geliriz maça............

kakikli
25.08.2009, 12:09
sen bu takımda banko oynuyorsun ve faruk gibi adamlar takımdan gidiyorlarsa yazıkk bizee...

ozbss07
25.08.2009, 13:04
bencede hayronun bence bu son senesi gelecek sene adam arıyacaklar ne war yedekde dursaydı faruk hadi ilk 18 e de almasaydın gelecek sene adama çok iş düşecek çok pişman olacak bülent bey ben bu politikaya kızıyorum ya sen bütün iyi yedekleri yolladı diallo murat faruk ama yeter artık ya biz bile görüyoruz ama sen nası göremiyosun bunları bülent bey

yigido_sampiyon
25.08.2009, 14:09
ben her zaman söylüyorum...eğer takımdan biri gidecekse ilk gidecek hayrettin olmalıydı...

bu kadar kötü kademe yapan, 3.lig de yapılmayacak hataları yapan hayrettin...ayrıca en kötü özelliği topu oyuna sokamaması...

bülent hoca tek sivaslı diye oynatıyo yıllarca...ama biraz profesyonel olmak lazım...

ilteriş58
25.08.2009, 16:09
oynamasının avantajları da var ama dezavantajları artık avantajlarının çok üstünde

vahapkeskek
25.08.2009, 16:29
O kadar tecrübeye rağmen hala saç baş yolduruyorsun.

58ÖREN58
11.09.2009, 00:37
çek git artık ya.....................

SEN KAFAYI YEMISIN ARKADAS KULUBUN BASKANI SENMISIN DE BUTUN YAZILARINDA HAYRETTINI KOTULEMISSIN BIRDE CEK GIT DIYORSUN ASIL SEN CIK GIT SIVASTANMI CIKARSIN YOKSA SITEDENMI ONADA SEN KARAR VER BENCE IKISINDENDE CIK GITTTTTTT

sVs
13.09.2009, 03:11
senin ilk bu takımla maçını biliyorum hala aynısın hiç bir şey katamadın futboluna aynı yerinde sayıyorsun hiç umutlu değilim senden

yigido_sampiyon
14.09.2009, 11:36
artık hayrettinin hataları bini aştı...diallo,sylla balili gideceğine ilk gitmesi gereken isim hayrettindi...kademe anlaşıyışı olmayan ilk ve son defans oyuncusu kendisi...

ozbss07
14.09.2009, 11:47
bnde arkadaşlara katılıyorum sağ ve sol beklere genç adam stoperlere tecrübeli adam gerekli mesela apo ya bakın adam harika hayronun yerine de faruk çok iyi olurdu ama tuttu onuda yolladı yeter artık deli oluyorum

yigido_sampiyon
14.09.2009, 11:55
Takımda 21 yaşındaki Ferhat BIKMAZ varken neden Hayrettinden vazgeçilmez anlamıyorum!!!

Metal Gear
08.11.2009, 20:15
Eğer Sivaslıysan ve bu takımı seviyorsan,kendini kadro dışı bırak.

001Academic58
08.11.2009, 21:30
SEN KAFAYI YEMISIN ARKADAS KULUBUN BASKANI SENMISIN DE BUTUN YAZILARINDA HAYRETTINI KOTULEMISSIN BIRDE CEK GIT DIYORSUN ASIL SEN CIK GIT SIVASTANMI CIKARSIN YOKSA SITEDENMI ONADA SEN KARAR VER BENCE IKISINDENDE CIK GITTTTTTT

Hala hayrettini savunabiliyor musun. İleriyi görebilenlere git deme hakkını kendine hala görebiliyor musun.

subasi29
08.11.2009, 21:45
yasin'i uyduyla aya gonrediyoruz..senide marsa gonreleim olurmu hayrettion efendi...sivasin sivaslilara kazigi

ready
08.11.2009, 21:47
bu kadar şeye ragmen halen hayrettini savunan insanlar var ya artık yorum yapamıyorum

eyuphulagu
08.11.2009, 22:37
Hayrettin 29 yaşına merdiven dayamış;yaklaşık 10-11 yıldır sivasspor kadrosunda yer alan bir oyuncu...Sivassporun kaptanı ve sembol oyuncular arasına da girmiş durumda..Ama bu yıl lige hiç iyi başlamadı;çok formsuz...Bu formuyla Hayretin ilk 11 de kesinlikle oynayamaz...Hoca ilk yarı Hayrettin'in hatalarını görmüş olmalı ki 2. yarı takımdan kesti;yerine genç Ferhat oynadı...Takımın en tecrübli bir oyuncusunun böyle hatalar yapmaması gerkiyor..Çok ağır kalıyor,kademeye hiç giremiyor...Eskiden çok iyi kademeye giren bir oyuncu bu yıl niye böyle oynuyor kimse anlamış değil...2 yıl önce milli takımın sol kanadı için aday gösterilen bir oyuncunun bu durumlara düşmesi hiç hoş değil...Hayretin'in kanadı son maçlarda adeta koridora dönmüş durumda;adeta E-5 otobanı gibi olmuş,GELEN GEÇİYOR ...Umarım Hayrettin kendine çabuk gelir;çünkü eski Hayrettin gibi iyi bir oyuncuya bu takımın her zaman ihtiyacı var...

alperen2009
08.11.2009, 22:48
PES YAAANI ARKADASLAR PESSS...!!!!!!

BIR PROFESYONEL FUTBOLCU BUKADARMI ACEMI OLUR YA INANAMIYORUM

HAYRETTIN YERLIKAYA 1
YASIN CAKMAK 2

BEN TAAA LIGIN BASINDA DEDIMKI BU IKISI SIVASSPORU YAKACAKLAR VALLAHIDE DEDIM BILLAHIDE BUGUN ERTUGRUL HOCA BILE DEFANSIN HATALARINDAN YENILIYORUZ DIYOR EGER SU DEFANSIMIZ ADAM GIBI DEFANS OLSA SIVASSPOR VALLAHI BUGUN BU NOKTADA OLMAZDI
YA TOP BENDEN CIKSINDA KIME GIDERSE GITSIN..!!!! BOYLE BIR MANTIK OLURSA OLACAGI BU... BENCE DEVRE ARASINDA TAKIMDA BUYUK REVIZYON YAPACAK ERTUGRUL HOCA BASTA DEFANSTA

gül5858
08.11.2009, 22:52
Hayrettin geçen yıl hastaneden çıktıktan sonra hiç form tutamadı.
Önceden topu ayağına alınca kaleye kadar getire bilen ve savunmaya top çıkaran bir oyuncuydu şimdi yetersiz geliyor bunun nedenini sormadan edemeyeceğim.

alperen2009
08.11.2009, 22:53
ARAKDASLAR KIMSE KUSURA BAKMASIN NE HAYRETTIN YERLIKAYAYI NEDE YASIN CAKMAKI IKISINIDE KIMSE SAVUNMASIN, BUNLAR 3 LIG FUTBOLCULARI KUSURA BAKMAYIN, BUNLARLA BU TAKIM BIR YERE VARAMAZ......BULENT UYGUNUN JOKERLERI COGU OYNAYANLAR ZORUNAN TAKIMDA TUTTUGU OYUNCULAR GONDERSEYDIYA TUMUN YERINE DIALLONUN YERINE HAYRETTINI SEDATI BULENT UYGUN BIR COK OYUNCUYU TAKIMDA KAYIRDI KIMSE KUSURRA BAKMASIN ARKADASLAR. GORUNEN KOYE KILAVUZA GEREK YOK HER SEY ORTADA.......!!!!

bortecine
08.11.2009, 23:37
Eğer Sivaslıysan ve bu takımı seviyorsan,kendini kadro dışı bırak.

bu güne kadar herşey için teşekkürler. sivaslı isen artık dinlen:mad:

üçyıldız58
09.11.2009, 08:45
hayrettin seni amatörlüğünden tanırım iyi bir sivaslsıın yeri geldi boş mukaveleye imza attın yeriv geldi konya,kayseri,trabzon nerdeyse sivasın verdiğinin iki katını verdi gitmedin ben sivassporda oynayacağım dedin
sahada canla başla mücadele ediyorsun forman için terini akıtıyorsun ama yerin mevkin itibari ile yaptığın bir hata sonucu futbolcu kardeşlerinin bütün emeklerini çalıyorsun geçen sene bilica vardı açıklarını kapatıyordu ama yasinde zaten topa vurmakdan açiz ikiniz bir oldunmu gelen her top tehlike oynadığın maçları bir izle ama izlerken kendini hayrettin olarak görme inan bu futbolcunun bu takımda işi yok dersin bir paniksin bir acelecisin bilicadan hiçmi birşey kapmadın ne kadar sakindi birde defansadan çıkardığınız topları sen yasin ,sedat dikiyorsunuz trübüne biraz topa basın adam görün sen bu memeleketin çocuğusun senin için artık trübünde bazılar yanında oturan kişilerle kavga ediyor senin sivas trübünlerini ikiye bölmeye kavga çıkarmaya hakkın yok işin özü ya adam gibi oyna yada çek git

formen720
09.11.2009, 09:01
hayrettin eskiden süperdi ama şimdi bitik boşa kendinizi avutmayın sezon başından itibaren bakın gollerin hepsini hayrettinin kanadından yiyoruz hata yapıyo gol geliyo dönüp arkadaşlarına kızıyo hayrettin biraz kızaga çekilmeli ozaman daha iyi performans sergiler formayı kapmak için

kakikli
09.11.2009, 09:02
hayrettin seni amatörlüğünden tanırım iyi bir sivaslsıın yeri geldi boş mukaveleye imza attın yeriv geldi konya,kayseri,trabzon nerdeyse sivasın verdiğinin iki katını verdi gitmedin ben sivassporda oynayacağım dedin
sahada canla başla mücadele ediyorsun forman için terini akıtıyorsun ama yerin mevkin itibari ile yaptığın bir hata sonucu futbolcu kardeşlerinin bütün emeklerini çalıyorsun geçen sene bilica vardı açıklarını kapatıyordu ama yasinde zaten topa vurmakdan açiz ikiniz bir oldunmu gelen her top tehlike oynadığın maçları bir izle ama izlerken kendini hayrettin olarak görme inan bu futbolcunun bu takımda işi yok dersin bir paniksin bir acelecisin bilicadan hiçmi birşey kapmadın ne kadar sakindi birde defansadan çıkardığınız topları sen yasin ,sedat dikiyorsunuz trübüne biraz topa basın adam görün sen bu memeleketin çocuğusun senin için artık trübünde bazılar yanında oturan kişilerle kavga ediyor senin sivas trübünlerini ikiye bölmeye kavga çıkarmaya hakkın yok işin özü ya adam gibi oyna yada çek git
sonuna kadar yorumuna katılıyorum abi, dün sinirden tvye girecektim.
çok küfrettim inan, yasin petkociç hayrettin nedir bunlardan çektiğimiz ama devre arası gelsin bakalım kendilerini nerde bulacaklar...
sivasta olupta birahaneye gidip 50 tl hesap ödeyip maça gelmeyen insanlarıda kınıyorum!!!
biz gurbet ellerden gelioz maçlara, ama sivastaki insanların yaptığına bakarmısın yazık çok yazık, sanırım bankasya ve diğer ligler bizi bekliyor!!!

shang
09.11.2009, 09:57
dünkü maçını bi izle neden bu kadar eleştiri aldığını görürsün iddaa ediyorum 20 hata yaptıysan en bile 10 tanesini yapardım kusara bakma iyi niyetine bi şey demem ama birazda kendini geliştir memleketimizin çocugusun

Kokomo
09.11.2009, 13:20
Hayrettin - Sivas'ı biraz seviyorsan ama biraz, lütfen çek git ! Bu takıma verdigin zararlar artık telafi edilemiyor ! Bas git ! Git !

esentepeli58
09.11.2009, 14:35
sende oyuncu olmaz aslanım o kapasite yok sende

yukarıyıldızlı
09.11.2009, 14:40
hayrettin biraz yürekli ol aslanım senin yüzünden taraftar deliye dönüyor ikiye bölünüyor ...biraz şerefiniz varsa adam olun bu memlekete zarar vermeye hakkınız yok...ne senin ne de diğer sivaslı geçinen futbolcuların sivaslısınız diye bu takıma kazık çaktığınızı sanmayın sürterler o burnunuzu

ercan58.a
09.11.2009, 14:41
hayrettin bu takıma hiçmi hiç yakışmıyorsun 3 ligde oyna sen

karamik
09.11.2009, 15:45
yeter Hayrettin Yerlikaya yeter.....

ready
09.11.2009, 17:41
hayrettin takım iyi oldugu zaman da saçmalıyordu blica oldugu zaman o kapatıyordu açıklarını hayrettin sen sivasın çocugu degilsin has sivaslı olsaydın sivasdan dışından gelen topçulara inat sen kendini geliştirebilirsin ne yazıkki geldigin zaman neysen şimdi de öylesin

YARALI_AŞIK
09.11.2009, 17:42
Abisine söylesin kendisine takım bulur.

Stadıda göremedik abisinden. OY MOY yok.

GuVeN
09.11.2009, 18:52
Blica gitti foyalar ortaya cıktı malesef,devre arasında defans oyuncularının eksıklıklerını kapatacak kalıtelı bı stoper şart artık,kanatlarımız otobana döndü!bi an önce topla kendını lütfen yola yola sac kalmadı başımızda..

alperen2009
09.11.2009, 19:23
artik hayrettin yersiz kaya diyebiliriz ruh gibi top oynuyor adam bi onune bakar kardesim topu atarkene yaw ayanin altinda yumurta var sanki bir deyil iki deyil onlarca kez ayanin altindan topu kacirdigini biliyorum valla, en kritik dakkalarda soguk kanli olamiyoruz nedense.....panik panik panik

yigido_sampiyon
09.11.2009, 22:54
hayrettin bey büyük otelin önüne arabayı çekip bahçesinde çay içmeye benzemiyor...o havaları lütfen sahadada gösterin...

yigidocengiz
09.11.2009, 23:09
ulan bu takoza uyuz olduğum kadar hiç bi futbolcuya uyuz olmuyorum valla.yemin ediyorum yasin bile bu kazmadan daha iyi.adam bir tane bile top kesemiyo be kardeşim,üstüne bide o kanattan gelen her atak tehlike.devre arası defolup gider İNŞALLAH

bortecine
10.11.2009, 01:25
4 golüde senin tarafından yediğimizi hatırlatırım:mad:

yigido_sampiyon
01.01.2010, 17:56
çok güzel bir transfer politikası izliyoruz...sol kanadı otobana çeviren adam takımda kalıyo, kamananlar sezerler satılıyo...buna sadece gülünür:D

Yiğiter
20.03.2011, 21:16
Hayrettin bugün iyidi..Bu başlıkta ne yazayım diye düşünüyordum ki inanılmaz bir hata yaptı ve az kalsın maç 1-2'ye geliyordu..Kırk yılda bir güzel laf edecektim onu da ettirmedi.:)

ZiDaNe58
20.03.2011, 21:25
tam bir canlı bomba hayrettin..bugün bunu bikez daha gösterdi.bu hatalarla ziyanın yedeği olur ancak

şarkışla 58
20.03.2011, 21:52
Varlığı bir dert yokluğu yara.

eroltas58
20.03.2011, 22:10
ula hayrettin yine sac bas yoldurdun buca macinda.

tavatir
24.05.2011, 22:16
Her zaman canını dişine takıyor.

sivasdergi
24.05.2011, 22:31
Hayrettin şu anda ikinci kaptanımız mı ?

akifesk
19.06.2011, 16:43
hayrettınden bu sezon en az 3 gol iki asist beklıyorum . göster kendını hayro

skullo**58
19.06.2011, 20:33
ya bu site acilmiyor bir bilgizi olan söylesin:confused:

akifesk
07.09.2011, 17:53
ANTRENMANLARDAN BİR ENSTANTENE

ZİYA ERDAL ESNERKEN HAYRETTİN YERLİKAYA İSTASYON ÇALIŞIYOR

FORMAYI KİMİN KAPACAĞININ BİR GÖSTERGESİ ASLINDA

YAPMA ZİYAA

http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829 (http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829)

Morten58
07.09.2011, 17:56
ANTRENMANLARDAN BİR ENSTANTENE

ZİYA ERDAL ESNERKEN HAYRETTİN YERLİKAYA İSTASYON ÇALIŞIYOR

FORMAYI KİMİN KAPACAĞININ BİR GÖSTERGESİ ASLINDA

YAPMA ZİYAA

http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829 (http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829)

Hayrettin Yerlikaya Ziya'dan daha tercübeli bir Sol Bek. Ziyal Erdal'da kendisini ispatlamis bir genc Oyuncumuz ama bu isi adalete birakirsak hakeden formayi giyer öylede olmali.

HALIL
07.09.2011, 19:12
canim cocuk herhalde sirasini bekliyo kuyrukta :D o yuzden uykusu gelmis

infial§
19.12.2011, 16:28
bu gun hayrettın'i gordum,dun kı ı.b.b macinda ağır sakatlanmış koltuk değneğiyle gezıyordu,ayaği sargıya alınmış topallıyor du.

Ferhat06
19.12.2011, 16:44
Kaptana acil şifalar dilerim,geçmiş olsun.

Çılgın Türk
14.06.2012, 13:44
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya, kırmızı-beyazlı ekiple sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını belirterek, ''Kulübümde kaldığım için çok mutluyum'' dedi.

Sol bek oyuncusu Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını, yeni sezonda da memleketi Sivas'ın Süper Lig'deki tek temsilcisi olan takımının başarısı için ter dökeceğini söyledi.

Kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Yerlikaya, Sivasspor Kulübü'nü evi gibi gördüğünü ifade ederek, yıllardır formasını giydiği kırmızı-beyazlı ekipte çok iyi bir aile ortamı bulunduğunu vurguladı.

Yerlikaya, geçen sezon sakatlığı nedeniyle çok fazla forma giyemediğini anımsatarak, ''İnşallah yeni sezonda sakatlıksız ve kazasız bir şekilde oynamak nasip olur. Önümüzdeki sezon Sivasspor'a daha iyi bir şekilde hizmet etmek istiyorum'' dedi.

Sakatlığı nedeniyle zorlu bir süreç yaşadığını dile getiren Yerlikaya, ''Bu zorlu süreçte bana destek oldukları için başta başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz, bu zorlu süreçte bana sahip çıktı ve sözleşme yeniledik'' diye konuştu.

Bireysel olarak çalışmalara başladığını ve güç depoladığını belirten Yerlikaya, iyi bir kamp dönemi geçirip yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek istediğini söyledi.

Yapılacak takviyelerle takımın daha iyi konuma geleceğini vurgulayan Yerlikaya, yeni sezonda daha başarılı bir Sivasspor izlettirmek için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

Burak Çimen
14.06.2012, 16:18
Hayrettin bu sene çok az oynadı

benozgurr
14.06.2012, 16:22
Oynamasa bile takımda kalması gerekirdi nitekim oyle oldu takımdaki arkadaşlıkta büyük payının oldugunu dusunuyorum

Murat ARICI
22.06.2012, 20:41
bu sene anlaşılmasa daha iyiydi..

DOGU_BEY
03.03.2013, 17:30
hayrettin ve uğur gibi saatli bombalar sırf PRİM alsınlar diye oynatılıyor; taktik değişiklik falan olduğundan değil...zaten o değişikliği ve müdahaleyi yapacak birilerini de göremiyoruz ya neyse...

infial§
03.03.2013, 17:35
Hayrettin Allah rızası için artık futbolu bırak daha fazla küfür yemek istiyorsan devam et

Playaz58
03.03.2013, 17:37
Futbolu birakmasi gereken hemserimiz!

Bitmis, olmus, aglayani yok!

Bugun Bursaspor macina takminin a.... etti!

elbeylii
03.03.2013, 18:29
HAYRETTİN G..... ALLAH AŞKINA BIRAK FUTBOLU HEMŞERİLİK AYRI SİVASSPOR AYRI DAYANAMIYOM ARTIK

poolat58
03.03.2013, 18:32
Kendini TD sanan rıza gittin kendini futbolcu sanan el bombası hayrettini aldın. bu nasıl değişiklik.
oyuncu değişikliğinden bir gram çaktığın yok. resmen maçı katlettin. sen bu değişilikle 1 değil 4 oyuncuyu harcadın. nasıl mı. solda oynayamayan Aatıfı sırf hayro oyuna girsin diye sağa çektin, solbek ziyayı solkanat oynatmaya çalışıp orayı da öldürdün, solkanat boş kalınca eneramo da oraya kaydı..yani sen takımın kimyasını bozdun. aatıf, eneramo ve ziyayı harcadın. zaten hayro Allah'lık. ben o adam girince dedim zaten bu maç gitti diye. Grosicki sakatlanıp HAYRETMEYEN girdikten sonraki oyunla daha öncekini bi karşılaştır da gör farkı tabi görebilecek kapsite varsa
Allah sizi bildiği gibi yapsın Hayt-rettini de al git bu takımdan sana yalvarıyoruz. :mad::mad::mad::mad::mad:

Kokomo
03.03.2013, 18:34
RIZA ÇALIMBAY İSTİFA

HAYRETTİN KADRO DIŞI

UĞUR KAVUK KADRO DIŞI

yigido yakup
03.03.2013, 18:52
Bülent uygunun kamcisiyla top oynuyordun bülent saha kenarindan fircayi basarak seni ise yarar hale getirmisti o kamci eksildiydi ligin en dengesiz defans oyuncusu oldun

Yani artik zamanin geldi misyonun tamamlani tesekkürler

DOGU_BEY
03.03.2013, 18:57
Bülent uygunun kamcisiyla top oynuyordun bülent saha kenarindan fircayi basarak seni ise yarar hale getirmisti o kamci eksildiydi ligin en dengesiz defans oyuncusu oldun

Yani artik zamanin geldi misyonun tamamlani tesekkürler

müthiş özetlemişsin hocam, NOKTA...

LosTie58
03.03.2013, 19:02
Ya futbolu bıraksın artık ya da otursun yedek kulübesinde.

kakikli
03.03.2013, 19:20
bu elemanın zekasında problem var... hele rıza çalımbay, ona diyecek birşey bulamıyorum...

cemahmety
03.03.2013, 19:28
Yiğidolar bence de yaptığı çok büyük bir hataydı ama Yıllarca takımımızın kaptanlığını yapan birisi olduğundan ona hakaret etmemeliyiz. Tamam eleştirelim bende çok büyük bir hata ve genel olarak birçok hatalar yaptığını gördüm ama eleştirmekle sınırlı kalalım. Şunu da söyleyeyim ki Hayrettin bu sene beklediğimden çok çok üstün bir performans sergiledi.

Anadoluvoyages
03.03.2013, 19:32
Helal olsun Hayrettin senden ancak böyle bir hareket beklenirdi. Hangi güçler bu takımda tutuyor bilemiyorum artık.

musa harun
03.03.2013, 19:34
hayrettine kıl oluyorum ya niye alıyosan oyuna rıza çalımbay.kovsunlar şunu

favori58
03.03.2013, 19:39
YETER ARTIK

Rıza hoca,yönetim Allahınızı kitabınızı seviyorsanız bırakın gitsin şu adam Sivassporu kazıncı yakması? küme düşüncemi göndereceksiniz?

B.DUMANLI
03.03.2013, 19:44
Bu yil ligde kalinmak isteniyorsa Ugur ve Hayrettin bu takima alinmamali.Bursa ile oynana kupa macindaki Hayrettin´e yapilan faüllerde hakeme olan agresif hareketleri normal insanin yapacagi hareketler degil.
Gerci Hakan ´in geri pasinda Hayrettin zor durumda kaldi.Fakat ne olursa olsun Hayrettin Sivasspor´da kredisini yitirmistir.
Hayrettin ,Ugur elele PTT ligine.Bizden uzak olunda kimin basini yerseniz yiyin.

Casanova Rasit
03.03.2013, 22:15
Tamam MaZisi cok iyi.
aMa aRtik yaSi gecti!!!

arTik yedek degil onunda yediGi olmali!!!

58MySouL
03.03.2013, 23:46
5 yaşindaki ogluma o pas verilse o bile o topu ya taca atardı yada gelişi güzel vurur gönderirdi.hayrettin efendi kayak pistinde artistlik hareket yapıyor.hala ne işi var bu takımda anlamıs değilim ugur kavuk ve hayrettin le yollar ayrılmalı.:mad:

ygdgnçlk
04.03.2013, 08:17
bu hatada hayrettin kadar hakan da suçlu hatta hakan daha da suçlu bunuda unutmayalım..

EneS ElmaS
04.03.2013, 09:26
bu hatada hayrettin kadar hakan da suçlu hatta hakan daha da suçlu bunuda unutmayalım..

Hayrettin topu uzaklaştırmak için daha uygun pozisyonda olduğundan Hakan ona pası verdi. Hakanin bu pozisyonda hiçbir suçu yok!

Abdullah DuMaN
04.03.2013, 09:55
Hayrettin Sivas'ı Sivasspor'u benim diyen hocadan daha iyi bilir sezon sonu jubilesini yapıp teknik kadroda yerini almalı bence bu söylediğim bursa maçından dolayı değil hatadır herkes yapar ancak seneye Şaban da dönerse zaten kadroya girmesi zor

kkemal58
04.03.2013, 10:06
bizim futbolcularımızda nedense topu kaleci uzaklaştırsın mantığı var. Halbuki kendi vursa ne farkedecekse. Hayrettin maç içinde taa orta sahadan kaleciye geri pas verdi uzaklaştırsın diye. Aynı mantığı o pozisyonda da yaptı. Arkasındaki adamı görmeyince tabi gol oldu. Bu mantığı anlamıyorum. Bizim oyuncularımıza kaleciye geri pası yasaklamak lazım. İzleyin büyük ligleri bi tane kaleciye geri pas veren var mı. Hem de orta sahadan. Hayrettine sormak lazım hiç mi ispanya ingiltere ligi maçlarını izlemiyorsun be adam!

sivaslim58
04.03.2013, 10:52
Allah için oynatmayın şunu bilmiyor futbolu. Ayağına top gelince önce kaleciye bakıyor. Rıza Hocam oynatma şunu.

serrrkan
04.03.2013, 11:00
Hayrettin topu uzaklaştırmak için daha uygun pozisyonda olduğundan Hakan ona pası verdi. Hakanin bu pozisyonda hiçbir suçu yok!

aşağıdaki fotoğrafı dikkatle incele...

http://resimzade.com/Show.html?i=39521&token=63779 (http://resimzade.com/Show.html?i=39521&token=63779)

Hakanın yapması gerekenleri ve yakınındaki futbolcularımızı işaretledim.

1-En mantıklısı Boş ve tehlikeden uzak Ziya'ya atması idi atmadı.
2-Sağ ayaklı bir topçusun sol tarafındada Aatıf gibi bir topçu var ona atsa kontra atağa çıkacağız Atmadı!
3-Bu adam bir profesyonel ceza yayı üzerinde topla buluştuysan ya müsait bi arkadaşına atarsın yada var gücünle topu taca atarsın ATMADI.
4- Felaket..Hakan Arslan harici tüm oyuncularımız yukardaki üç hareketten birini yapmasını beklerken o Hayrettine attı.Hayrettin suçsuz demiyorum onunda hatası var ama ASIL SUÇ HAKAN ARSLANINDIR!

58sinan58
04.03.2013, 11:01
tamam hemşehrimizdir onu seviyoruz ama bırakmasının vakti gelmiştir artık

yigido yakup
04.03.2013, 11:18

http://resimzade.com/Show.html?i=39521&token=63779 (http://resimzade.com/Show.html?i=39521&token=63779)

2-Sağ ayaklı bir topçusun sol tarafındada Aatıf gibi bir topçu var ona atsa kontra atağa çıkacağız Atmadı!
3-Bu adam bir profesyonel ceza yayı üzerinde topla buluştuysan ya müsait bi arkadaşına atarsın yada var gücünle topu taca atarsın ATMADI.
4- Felaket..Hakan Arslan harici tüm oyuncularımız yukardaki üç hareketten birini yapmasını beklerken o Hayrettine attı.Hayrettin suçsuz demiyorum onunda hatası var ama ASIL SUÇ HAKAN ARSLANINDIR!

Hayrettinde orda bostan korkulugu öylemi?birakin böyle ucuz isleri Adam ayakta uyuyor siz gelmis yok hakan yok falan fisman diyorsunuz Hakan in pasi bir tercihtir vede en rahat oyuncu olarak o dar zamanda kimi uyugun gördüyse pasi ona veriyor pasi alani biz maca girer girmez degerlendirmeye basladik dualar ettik Allah im ne olur bu bomba bugün patlamaz diye ama aklimiza gelen basimiza geldi.

Birde sunu söylemekta fayda var Hakan orda o topu kaleye Dogru gönderse gol atsa bile kizmam sonucta Hakan in kacinci süperlig maci ?

Hayrettin in misyonu dolmustur macta Adam kovalamasina ellerinin joggin kosar gibi sallayarak rakibe 20 metreden refakat etmesine Adam almasina bakin oynadigi maclari tekrar tekrar izleyin sonra gelin Hayrettin i savunun.

serrrkan
04.03.2013, 11:48
Hayrettin suçsuz demedim! Ama HAKAN Hayrettinden daha suçludur! Kendi fikrinizi kendinize saklayın bana göre bu böyledir!

EneS ElmaS
04.03.2013, 12:45

Evet hakanin ziya veya atifa vermesi daha mantıklı olabilirdi fakat arkadan adam pres yapıyor dolayısıyla hiç riske girmemek için hayrettine oynadı. Asıl hayrettin oradan topu hemen ziyaya aktarmali çünkü adamın önü bomboş! Hayrettinin ziyaya oynaması hakanin oynamasindan normal şartlar altında daha risksiz! Hayrettin hemen ziyaya oynasa arada belki 2 saniye fark oynayacak vede yine kontra gelistirebileceğiz.

Velhasıl hakanin pası hata değil. Iyi seçimler arasında en az iyi olan seçim diyebiliriz ama kötü seçim asla değil!

Buarada resimli analiz vede emeğin için tşkler.

buraks58
04.03.2013, 14:14
bu pozisyonun en basinda Hakan, Navratilden gelen topu cok kotu kontrol ediyor. ancak daha sonrasinda hayrettine pasi mecburi bir secim oluyor. golu izlerseniz resmin yaniltici oldugunu gorebilirsiniz. hemen tuncayin hakana baskisi var, yani hakanin secim yapmasina firsat vermiyor. http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-toto-super-lig#video

ne olursa olsun burada hakana hic kizmiyorum. onun tek hatasi topu kotu kontrol etmesi. hayrettinin kaleciye veremedigi geri pasi mi soyleyelim yoksa penalti noktasinin oradan topu uzaklastirmasi gerekirken halen kaleciye oynamayi dusunmesini mi soyleyelim. en cok uzuldugum konu ise bu hatayi yapan oyuncu 20 yasinda genc bir yetenek degil 32 yasinda takimin kaptani!!!

SIVAS58FOREVER
04.03.2013, 15:42

Emek verip böyle açıklayıcı bir tablo hazırladığın için teşekkürler, Hakan burada yanlış tercih yaptı, çünkü futbolculara bu gibi durumlarda topu taç çizgilerine doğru uzaklaştırmaları tembih edilir, bu en basit futbol okullarında dahi bu şekilde öğretilir ve aslında bizim takımımız da bunu uyguluyor, ancak burada Hakan maalesef yanlış bir seçim yaptı, Hayrettin'i seçmek yerine sol açık oynadığı halde geriye defansa yardıma gelmiş olan Ziya'ya vermeliydi ki Ziya da süratini kullanıp takımı atağa kaldırsın, ancak futbol hatalar oyunu, bir oyuncunun basit bir hatası tüm takıma mal oluyor, önümüzdeki maçlarda bu tip bireysel hatalar görmemek ümidiyle

Gangstayigido
04.03.2013, 17:47
asil hataliyi gözden kaciriyorsunuz : riza calimbay
size soruyorum grosickynin yerine hayrettin mi girer sag kanatta oynayabilen mehmet nas dururken sag acik oynayan piech ile sercan dururken bilmiyorum varmiydi (pedriel) dururken hayrettini sokup hem orta sahanin hemde defansin ritmini bozarsan yenilmeye mahkumsun
en basit örnek ziyanin kacirdigi posiyon onun yerinde bi forvet yada aatif olsaydi (grosicky sakatlanmadan önce sol kanatta oynuyordu) acaba gol olmazmiydi ve dünkü bursa skoru cevirebilirmiydi

noname87
04.03.2013, 21:27
asil hataliyi gözden kaciriyorsunuz : riza calimbay
size soruyorum grosickynin yerine hayrettin mi girer sag kanatta oynayabilen mehmet nas dururken sag acik oynayan piech ile sercan dururken bilmiyorum varmiydi (pedriel) dururken hayrettini sokup hem orta sahanin hemde defansin ritmini bozarsan yenilmeye mahkumsun
en basit örnek ziyanin kacirdigi posiyon onun yerinde bi forvet yada aatif olsaydi (grosicky sakatlanmadan önce sol kanatta oynuyordu) acaba gol olmazmiydi ve dünkü bursa skoru cevirebilirmiydi

Maçta gördüğüm kadarıyla bence kötü bir karar değildi ama Hayrettin girdikten sonra inanılmaz kötü oynadı ofsaytı bozdu adam kaçırdı kesinlikle değişmeliydi.Rıza Hoca'da görmüştür bence sonradan soktuğu için değiştiremedi.Ama ne olursa olsun kötü oynayan adamı değiştireceksin geçen hafta Uğur bu hafta Hayrettin 10 kişinin emeklerini boşa çıkardı.

yigido yakup
18.03.2013, 15:51
Allah rizasi icin Hayrettin sivas i seviyorsan su memlekete bir güzel hizmet daha yap vede Sivasspor formasini daha giyme

Bülent Uygun ile zirveye ciktin sivaslilarin gönlüne taht kurdun ama son 2-3 senedir o sevgiyi hosgörüyü bitirdin taraftar sehir sana küfürler Edip yuhalamadan birak bu formayi giymeyi enaz Doga Kadar olabilecek Yigido sundur.

Riza hocam bizim kendi adamimizi bize düsman etme oynatma hayrettin i bu hafta tam Zamani Ziya cezali ic sahada oynayacagiz koy A2 takimindan bir oyuncu bizde Ziya gibi Urfaya giden Kaan Konuk gibi onuda Alkislayalim.

favori58
18.03.2013, 15:55
Akhisar lmaçında yediğimiz iki goldede senin imzan var, yeter artık bırak ve git ,Sivasspor sana yapacağını yaptı yeter artık

58fatihcan
18.03.2013, 15:59
Yol geçen hanı gibi olan sol kanatla oynamak istemiyoruz. Arkadaş stada gelen taraftar sadece bir kanatı seyretmek zorunda mı? Top hep o kanattan oynanıyor

58sinan58
18.03.2013, 17:56
hayret bişeysin hayrettin bir vakasın hayrettin uğur dan kurtulduk birkaç hafta rahat maç seyredeğiz derken bu seferde sazı eline sen aldın nedir bu sizden çektiğimiz arkadaş

B.DUMANLI
18.03.2013, 18:27
Sakatligindan ötürü cesitli zamanlarda sahadan uzak kalisin seni bitirmisken, Riza hoca´nin seni takimda tutup ,Saban´i ,Samsun´a kiralik vermesi futbola yapilan bir ihanettir.
Hayrettin kendine olan güvenini yitirmis, ayagi oynayacagina ,cenesi oynar hale gelmistir.Buda onun sahada ne kadar yetersiz kaldigina en güzel bir örnektir.
Taraftar onun ne kadar yetersiz ve her an patlamaya hazir bir bomba oldugunu görüyorda,Riza hoca bunlari görmemezlikten gelerek Sivasspor´un kan kaybina adeta seyirci kaliyor...

Metal Gear
18.03.2013, 18:30
Emrah'dan o çalımı yedikten sonra umudu kesmeli kendinden Hayrettin.."Ben,bitmişim" demeli....

58fatihcan
18.03.2013, 21:28
Yav arkadas emekleri kimse inkar etmiyor. Takima cok buyuk katkilarin da oldu amenna. Bu takimda kaptanlik yapan zirveye cikan inmesini de bilmeli sivasli olmak bunu gerektirir

B.DUMANLI
19.03.2013, 06:55
Hayrettin kardesimiz önümüzdeki Ordu macinida zora sokar.Hayrettin´i Saban´a tercih eden Riza hoca bunun aciklamasini yapmali...

MEVLUTHOCAOGLU
19.03.2013, 08:48
Sn Rıza çalımbayın acaba şimdiye kadar neyin açıklamasını yaptı ki bu konunun açıklamasını yapsın

58fatihcan
19.03.2013, 10:01
Ziya bir mac ceza alsa da veya ertelense de(hos bize yaparlar mi) hayrettin az yer bulsa kadroda

MEVLUTHOCAOGLU
19.03.2013, 10:03
way arkadaş artık bırak futbolu hayrettin yerlikaya sen düğün salonunun başına geç artık bırak şu takımı her oynadığın maçta takıma artıkk zarar veriyorsun jubile zamanın geldide geçiyor

67_dernek_YUSUF
19.03.2013, 13:57
emekligin geldi hayrettin
genclerin onunu ac

cemahmety
19.03.2013, 15:45
Hayro elinden geldiğinde hizmet ettin bu senede aslında iyi oynuyordun ama son 2 maçta yaptığın büyük hatalar çok canımızı yaktı, yaşında geldi zaten artık emekli olmalısın kaptan

kimyamurat58
19.03.2013, 16:34
hayrettin'in azminden ve faydalı olmak arzusundan kimsenin şüphesi yoktur ancak her maçta bariz hataları var bu sezon oynayıpta faydalı olduğu tek maç bursa spor ile bursada oynadığımız kupa maçıydı ondada bursa yedekleri ile oynadı
bence bırakıp alt yapıda sivas için gelecek vaaad eden gençleri aramalı,

mucahit5884
19.03.2013, 20:21
emekliliye ayrilsin bence

58fatihcan
20.03.2013, 02:00
Emeklerin icin tesekkur ederiz ,emmekliligin icinde etsek ya...

DOGU_BEY
30.03.2013, 19:23
işi tadında bırak kendine ve takıma daha fazla zarar vermeden futbolu ya da bu takımı bırak..yeter artık bu sene kaç maç yaktın şu takımı, bugün ordu maçında da aynı seriye devam ediyorsun..seni oynatan zihniyete de yazıklar olsun!

savaş2
30.03.2013, 19:28
işi tadında bırak kendine ve takıma daha fazla zarar vermeden futbolu ya da bu takımı bırak..yeter artık bu sene kaç maç yaktın şu takımı, bugün ordu maçında da aynı seriye devam ediyorsun..seni oynatan zihniyete de yazıklar olsun!

***CALIMBAYIN kurtarrısı ,rakibine her pozisiyonda balıklama dalıyor 3 liğ topcusu bile olamaz

DOGU_BEY
30.03.2013, 19:35
***CALIMBAYIN kurtarrısı ,rakibine her pozisiyonda balıklama dalıyor 3 liğ topcusu bile olamaz

sahada olduğu her dakika tehlike..hayrettinin oynaması demek gaz kaçağı olan odada kibriti yakmak demektir!

rezi
30.03.2013, 19:48
İçinde biraz Sivas aşkı varsa hemen bu takımdan ayrıl.

adres58
30.03.2013, 19:49
Her an penaltı, kırmızı kart, geri pas, lüzümsuz tac, kendi kalesine gol atabilir... Saatli bomba değil pimi çekilmiş patlayıcı madde... Acilen Çözüm, çözümm. SOS imdaaattttt...

ROMANTİK KATİL
30.03.2013, 20:00
Hayro sende suc yok. Seni o sahaya süren arızanın ALLAH cezasını vermesin. Düsecez len adam gibi oynayın.

alboran
03.04.2013, 16:22
benim en çok üzüldüğüm konu hayrettin konusu gerçekten.biz bu klüpte ne yeteneksiz ne vasıfsız ne koşmayan adamlar gördük.ama hiçbirine böyle bir tepki göstermedik de iyi niyetinden kimsenin şüphesinin olmadığı hayrettin'e neden böyle birşey yapıldı.gerçekten o stadda hayrettin dışarı diyen insanlar bir kez daha dönüp baksın maziye.

hayrettin şu anda belki de form olarak kariyerinin en kötü zamanlarından birini geçiriyor olabilir.bunu hepimiz görüyoruz.ama şöyle de birşey var.bu hayrettin sırf sivasspor'da oynamak için benim bizzat öğrendiğim beşiktaş ve trabzonspor gibi 2 büyük takımı çok daha büyük paralar kazanacağını bile bile reddeden bir oyuncu.

sonra bu takımda doğa kaya,yasin çakmak,ersen martin gibi oyuncular bile toplu bir tepki görmezken bizim kendi memleketimizin çocuğuna böyle bir tepki göstermemizin bir manası var mıdır ? -ki aynı hayrettin bizim şampiyonluğa oynadığımız senelerde takımın banko 11 oyuncusuydu.beğenirsiniz beğenmezsiniz 13-14 yıldır bu takımın içinde hatta bu yılların çoğunda takım kaptanıydı.

ben bizzat stadda o 'hayrettin dışarı' tezahüralarını duyarken çok üzüldüm.o stadda kimse hayrettin'in yerinde olmak istemezdi.bağıran arkadaşlar bu şekilde bağırırken hiç mi karşıdaki insanın psikolojisini düşünmüyorlar ? karşınızdaki adam para vermeseniz yine bu klübün içinde olmayı tercih edecek bir adam.

maç içinde bariz hataları oldu tabi ki ama şöyle de bişey var.bir tarafta oyunda kaçak oynayan birkaç oyuncumuz var,bir yanda yine birçok hata yapan oyuncular var.ama bu oyunculara hiçbir tepki gösterilmezken.hayrettin'in maçın hemen başında yaptığı hatasında bile homurdanmalar başlıyor.kardeşim dakika 2 daha 2 ne oluyor hemen bir hata yapınca.bunu hepimize söylüyorum ben de dahil.biz yabancı oyuncularımız hata yapsa da alkışlıyoruz.ama hayrettin hata yapmaya görsün.anında bütün stad bi homurdanma,yuhalamaya başlıyor.

mesela geçen maç erman'ı duran toplar dışında göreniniz var mıydı ? aatif'ın 2. goldeki asisti dışında yaptığı olumlu iş var mıydı ? aatif birçok pozisyonda topu ezdi.hele kamil grosicki bu adam 1 sezondur sivas'ta top oynamayı geçtim koşmuyor bile.1 sezon sonra ilk kez hızlandığını gördüm bir pozisyonda boşta kalan topa kaleciden önce girmeye çalıştı ordu maçında.onun dışında ben görmedim kamil'in koştuğunu.kamil'in özelliği süratli oluşuydu.kabul edelim kamil grosicki'de bir aatif kadar yetenek,bilek vs yok.en büyük +'sı sürati,onu da unutturdu.bu adam bu haftaya kadar oyundan çıkarken 'kamil,kamil !!' diye bağırıyorsunuz da nolmuş hayrettin bir maçta gol yedirdiyse.tabi ki kamil de yuhlanmamalıydı.ama şu çok açık:sivasspor'da performansa bakarsak kamil grosicki'nin kaybettirdiği maç sayısı çok daha fazladır.

yani sevgili abilerim,arkadaşlarım maç içinde bir oyuncuya tepki göstermeden önce iyice düşünün.sonra en çok üzülenler yine hayrettin ve siz oluyorsunuz.sonra çıkıp da demeyelim bizim şehrimizden neden oyuncu çıkmıyor diye.bizim taraftarımız en çok kendi memleketinin oyuncusuna sövüyor,kızıyor.aynıları ziya'ya da yapılıyor.mesela hayrettin'in 2. yarıda maraton'da bizim önümüze gelince bir şeylerin olacağı belliydi.rıza hoca'da ısrarla oyuna müdahale etmeyince.olan yine bizim hayrettin'e oldu.

şimdi soruyorum.o maçı kaybetseydik hayrettin yüzünden mi kaybetmiş olacaktık ? hücum oyuncularımız ne yaptılar maç boyu ? 2 golümüz duran top.rakip yarı sahada hiç baskı kuramayan bir takım vardı sahada.

demem o ki yabancı oyuncularımızı koruduğumuz kadar hayrettin'i,ziya'yı korusak bugün ikisi de özgüveni yüksek ve oyunu çok daha rahat oynayan oyuncular olabilirlerdi.ben 9-10 yaşında maça giderdim herkesin dilinde hayrettin her hata ondan bilinir.geldim 19 yaşıma hala her kaybedilen maçtan sonra hayrettin de hayrettin.o olmasa şampiyon olcaz sanki.hatayı biraz da kendimizde arama vakti geldi.

cemahmety
03.04.2013, 17:33
Bence Hayrettin mevzuu gayet açık ve net ben dahil bir çok taraftarımız Hayrettin'e karşı kötü tezahüratta bulunarak haddiimizi aştık ve ona haksızlık yaptık ama Hayrettinin özellikle Bursa, Akhisar ve Orduspor maçında çok çok kötü performans sergilemesi ve takımımız adına ölümcül diyebileceğimiz hatalar yapması bizim canımızı acıttığından bu tepkiyi verdik biz taraftarlar olarak da hiçbir art niyet beslemedik sadece düşündüğümüz ve yaşadığımız duygulara engel olamayarak (yanlış bir şekilde) duygularımızı dışa vurduk

Casanova Rasit
03.04.2013, 19:18
Allah Rahmet eylesin.
Futbol olarak kendisi ni kaybetik...

Artik Yardimsi teknik direktör olmali!

kayayatakci
03.04.2013, 19:20
sevgili hayrettin seni cok seviyoruz ve seninle gurur duyuyoruz .sen bakma bazi dengesiz lerin yanlis tezauratlarina sen yillarca sivasimiza emek verdin bizim gözümüzde adam gibi adamsin formayin hakkini yillarca verdin sen yine de bu hirsin ve azminle sivassporumuzun en iyilerinden birisisin seni cok seviyoruz

Ferhat06
03.04.2013, 20:14
Bence Hayrettin mevzuu gayet açık ve net ben dahil bir çok taraftarımız Hayrettin'e karşı kötü tezahüratta bulunarak haddiimizi aştık ve ona haksızlık yaptık ama Hayrettinin özellikle Bursa, Akhisar ve Orduspor maçında çok çok kötü performans sergilemesi ve takımımız adına ölümcül diyebileceğimiz hatalar yapması bizim canımızı acıttığından bu tepkiyi verdik biz taraftarlar olarak da hiçbir art niyet beslemedik sadece düşündüğümüz ve yaşadığımız duygulara engel olamayarak (yanlış bir şekilde) duygularımızı dışa vurduk

Ne güzel bir yiğidoya yakışır şekilde özeleştirini yapmışsın.Toplum psikolojisi böyledir ;birisi veryansın etmeye başladı mı gerisi gelir.Senin durumunda olsak belki biz de aynı tepkide bulunacaktık.Ama Hayrettin bir çizgi oyuncusu olduğuna göre o anda topu ya ilerde bir arkadaşına verecek veya geri pas verecek,önü kapalı olunca o da mecburen geri pas verdi.Peki o anda 2 tane stoper olması lazım geride nerdeler,yoklar.Veya ortasaha adamlarından biri basıp atağı başlamadan bitirmesi lazım, o da yok.

58_SEMİH_58
03.04.2013, 20:47
Hayrettin Ordu maçına zaten diken üstünde çıktı.Topu kaybetsem nolur yanlış pas verirsem ne yapacam acaba diye kafasında düşünüyordu bence.Bu durumda oyununu etkiledi,sonuç malum.

yigidolar06
03.04.2013, 21:46
benim en çok üzüldüğüm konu hayrettin konusu gerçekten.biz bu klüpte ne yeteneksiz ne vasıfsız ne koşmayan adamlar gördük.ama hiçbirine böyle bir tepki göstermedik de iyi niyetinden kimsenin şüphesinin olmadığı hayrettin'e neden böyle birşey yapıldı.gerçekten o stadda hayrettin dışarı diyen insanlar bir kez daha dönüp baksın maziye.

hayrettin şu anda belki de form olarak kariyerinin en kötü zamanlarından birini geçiriyor olabilir.bunu hepimiz görüyoruz.ama şöyle de birşey var.bu hayrettin sırf sivasspor'da oynamak için benim bizzat öğrendiğim beşiktaş ve trabzonspor gibi 2 büyük takımı çok daha büyük paralar kazanacağını bile bile reddeden bir oyuncu.

sonra bu takımda doğa kaya,yasin çakmak,ersen martin gibi oyuncular bile toplu bir tepki görmezken bizim kendi memleketimizin çocuğuna böyle bir tepki göstermemizin bir manası var mıdır ? -ki aynı hayrettin bizim şampiyonluğa oynadığımız senelerde takımın banko 11 oyuncusuydu.beğenirsiniz beğenmezsiniz 13-14 yıldır bu takımın içinde hatta bu yılların çoğunda takım kaptanıydı.

ben bizzat stadda o 'hayrettin dışarı' tezahüralarını duyarken çok üzüldüm.o stadda kimse hayrettin'in yerinde olmak istemezdi.bağıran arkadaşlar bu şekilde bağırırken hiç mi karşıdaki insanın psikolojisini düşünmüyorlar ? karşınızdaki adam para vermeseniz yine bu klübün içinde olmayı tercih edecek bir adam.

maç içinde bariz hataları oldu tabi ki ama şöyle de bişey var.bir tarafta oyunda kaçak oynayan birkaç oyuncumuz var,bir yanda yine birçok hata yapan oyuncular var.ama bu oyunculara hiçbir tepki gösterilmezken.hayrettin'in maçın hemen başında yaptığı hatasında bile homurdanmalar başlıyor.kardeşim dakika 2 daha 2 ne oluyor hemen bir hata yapınca.bunu hepimize söylüyorum ben de dahil.biz yabancı oyuncularımız hata yapsa da alkışlıyoruz.ama hayrettin hata yapmaya görsün.anında bütün stad bi homurdanma,yuhalamaya başlıyor.

mesela geçen maç erman'ı duran toplar dışında göreniniz var mıydı ? aatif'ın 2. goldeki asisti dışında yaptığı olumlu iş var mıydı ? aatif birçok pozisyonda topu ezdi.hele kamil grosicki bu adam 1 sezondur sivas'ta top oynamayı geçtim koşmuyor bile.1 sezon sonra ilk kez hızlandığını gördüm bir pozisyonda boşta kalan topa kaleciden önce girmeye çalıştı ordu maçında.onun dışında ben görmedim kamil'in koştuğunu.kamil'in özelliği süratli oluşuydu.kabul edelim kamil grosicki'de bir aatif kadar yetenek,bilek vs yok.en büyük +'sı sürati,onu da unutturdu.bu adam bu haftaya kadar oyundan çıkarken 'kamil,kamil !!' diye bağırıyorsunuz da nolmuş hayrettin bir maçta gol yedirdiyse.tabi ki kamil de yuhlanmamalıydı.ama şu çok açık:sivasspor'da performansa bakarsak kamil grosicki'nin kaybettirdiği maç sayısı çok daha fazladır.

yani sevgili abilerim,arkadaşlarım maç içinde bir oyuncuya tepki göstermeden önce iyice düşünün.sonra en çok üzülenler yine hayrettin ve siz oluyorsunuz.sonra çıkıp da demeyelim bizim şehrimizden neden oyuncu çıkmıyor diye.bizim taraftarımız en çok kendi memleketinin oyuncusuna sövüyor,kızıyor.aynıları ziya'ya da yapılıyor.mesela hayrettin'in 2. yarıda maraton'da bizim önümüze gelince bir şeylerin olacağı belliydi.rıza hoca'da ısrarla oyuna müdahale etmeyince.olan yine bizim hayrettin'e oldu.

şimdi soruyorum.o maçı kaybetseydik hayrettin yüzünden mi kaybetmiş olacaktık ? hücum oyuncularımız ne yaptılar maç boyu ? 2 golümüz duran top.rakip yarı sahada hiç baskı kuramayan bir takım vardı sahada.

demem o ki yabancı oyuncularımızı koruduğumuz kadar hayrettin'i,ziya'yı korusak bugün ikisi de özgüveni yüksek ve oyunu çok daha rahat oynayan oyuncular olabilirlerdi.ben 9-10 yaşında maça giderdim herkesin dilinde hayrettin her hata ondan bilinir.geldim 19 yaşıma hala her kaybedilen maçtan sonra hayrettin de hayrettin.o olmasa şampiyon olcaz sanki.hatayı biraz da kendimizde arama vakti geldi.
Yazdıklarına katılıyorum ama tek suçlu Rıza hoca bu takımı bu hale getirdi

poolat58
04.04.2013, 02:03
Yıllardır söylüyorum hayrettin artık teknik kadroya geçmeli diye. şimdi iyi mi oldu. bunu kendine yaptırtmayacaktın hayrettin bu stadta sana küfür edilmesi hiç olmadı...iyi ayrılmak varken zorlamanın anlamı ne. bunda rıza hocanın da çok büyük hatası var tabi...

58fatihcan
04.04.2013, 11:05
Biz sivasta oynayan butun kotu oynayan oyunculara tepki gosterseydik, hayrettin tepkisini anlardim. O kadar dengesiz geldi gecti hic tepki yok. Sivasin cocuguna tepki... Tamam sikayetimizi dile getirelim elbet ama bu cok agir. Nitekim hangi t.d olsa sol beke hayroyu koyacak. Cunku ziya yok. Solumuz yok mecbur kaldi ama baska formatta deniyebilirdi tabi

adres58
06.07.2013, 00:44
Adana Demirspor, Sivasspor'dan ayrılan sol bek Hayrettin Yerlikaya ile anlaştı... (şimdilik söylenti)

benozgurr
06.07.2013, 01:04
Hayrettini yapilan gercekten ayip oldu umarim ah etmemistir

avare
06.07.2013, 02:02
var bu iste bir is para pul isi degil hayrettin bos mukaveleye imza atmaya bile hazirdi yazik oldu

migroArmis
06.07.2013, 03:54
Her ne kadar düz futbolcu desem dahi Sivas kentine mal olmuş bu kardeimizin ayrılışı çok daha başka koşullarda olmalıydı ..Kensine başarılar diliyorum..

GuVeN
06.07.2013, 05:02
Futbolcu olarak olmasada teknik ekipte ilerde görev alacağını tahmin ediyorum. Emekleri için teşekkürlerimi sunarım .

58fatihcan
06.07.2013, 12:30
Insallah jubile teklifi yapilmistir. Nezaketen ile olsa. Yosksa direk gondermek hayroya cok ayip

GuVeN
06.07.2013, 14:03
Insallah jubile teklifi yapilmistir. Nezaketen ile olsa. Yosksa direk gondermek hayroya cok ayip

Jübile için erken,adam bir kaç sene daha oynar daha düşük seviyede bıle olsa. Futbol hayatının son yılları ne kazanılsa kardır dönemleri.

sivasliavizeci
06.07.2013, 15:03
arkadaşlar ben bu hayrettin konusundan bıktım usandım hayrettin bizim içimizden biri olabilir oynamıştır parasını çatır çatır almıştır takımdaki vizyonunu tamamlamış ve gönderilmiştir.bazıları sanki hayrettin babasının hayrına oynamış hakkını alamamış ve takımdan kovulmuş gibi düşünüyor öyle davranıyor.bana göre hayrettin sivasspora yüktü son 10 yıldır ben teknik sorumlu olsam hayrettini amatör takıma bile almam çünkü teknik kapasite hiç bir şeyyoksadece sivaslı maçları izleyin 5 yıl geri bakın hatalarına takıma verdigi zarara hayrettin oynadıgı zaman rakip onu farkedene kadar oyun dengede ama okanada baskı yiyince rakip 12 kişi biz 10 kişi.ben hayrettini tanımam şahsen hiç bir fikrim yok iyi insan olabilir ama çok kötü bir futbolcu ben onun yüzünden son 3 yıl kombnine almadım digitürkten izledim benki bu takımın hastasıyım kaç kez yurtdışıbndan uçakla maça geldim.ama bir çok arkadaşım onun yüzünden maçlara uzun süre gelmedik.bırakın artık bu konuyu oynadı parasını aldı ve gitti bizde takımda kurtuldu bundan sonra takım daha iyi olacak kesinl
ikle.bu takım profösyonel amatör degil hemşericilikte oynamıyoruz duygusallıgada yer yok.bu benim fikrim katılmayan olabilir saygı duyarım

sivasliavizeci
06.07.2013, 15:30
arkadaşlar karşı yorumlar yayınlanmıyormu site hayrettinemi ait yoksa hayrettini sevmek zorunlulugumnu var yasa dogruları yazmak yasakmı anlamadım yorumumu göremiyorum sebebi nedir

sivasliavizeci
06.07.2013, 15:35
özür dilerim şimdi gördüm yorumumu

berk5858
06.07.2013, 17:08
Duygusallığı bırakın kardeşim... Bursa maçında onun yüzünden mağlup olduk. Ordu maçında az kalsın yine yeniliyorduk. Kaybettiğimiz çoğu maça adam damga vurdu. Kaybettirdiği galibiyet primleri kadar hayrı dokunmamıştır Sivasspor'a... Süper lig ayarında değil arkadaşlar. Duygusal olmayın. Son 2 sezonda defansımız biraz kaliteli adamlardan kurulu olsaydı ligi daha yukarılarda bitirebilirdik... Gitmesi kendisi için de iyi oldu...

OzkanBaskan
18.07.2013, 12:07
Almış olduğum bilgiler doğrultusunda Adanademirspor un yeni hocası Yücel İldiz eski kaptanımız Hayrettin Yerlikaya ile ilgileniyor büyük olasılıkla anlaşma sağlanmış.

myyiğido58
18.07.2013, 12:50
hayrettın bızı cok sınırlendırdın ama yıne emegın ıcın tesekkurler

58Taraftar
18.07.2013, 13:58
emekleri icin tsk ederiz yeni takiminda basarilar dilerim...bende duydum AdanaDemirspor ile anlasmis diye

sivasliavizeci
18.07.2013, 14:04
ikidebir bu hayrettin konusunu açan arkadaş ya ondan emir yada para alıyorsun gibi düşünmeye başladık bilesin hayrettin sivas tarihinin en kötü en beceriksiz en haketmedigi kadar para kazanan oyuncusudur iyi yada kötü oynamış parasınıda almış gitmiştir neki bu hayrettin saplantın sen çok sevebilirsin ama bizde antipati hatta tiksinti oluştu haberin olsun

58hayati
18.07.2013, 18:00
yüreğine sağlık hayrettin gardaşım allah yolunu açık etsin seni hiç unutamayacağız...hele ts a atığın golü hiç mi hiç...

favori58
18.07.2013, 21:38
Duygusallığı bırakın kardeşim... Bursa maçında onun yüzünden mağlup olduk. Ordu maçında az kalsın yine yeniliyorduk. Kaybettiğimiz çoğu maça adam damga vurdu. Kaybettirdiği galibiyet primleri kadar hayrı dokunmamıştır Sivasspor'a... Süper lig ayarında değil arkadaşlar. Duygusal olmayın. Son 2 sezonda defansımız biraz kaliteli adamlardan kurulu olsaydı ligi daha yukarılarda bitirebilirdik... Gitmesi kendisi için de iyi oldu...

Hay ağızına sağlıık büyük çoğunluğun düşünceside böyle

4eylül
18.07.2013, 22:00
yıllarını sivassporun başarısı için ter dökmüş hayrettin yerlikayaya jübile yapmak kaçınılmazdır inşaallah futbolu bıraktığı zaman bunu gerçekleştiririz yeni takımında başarılar dileriz

58svs58
19.07.2013, 11:29
bu konu 2004 te açılmış şimdi güncel nasıl oluyorsa

tavatir
08.09.2013, 23:07
Hayrettin henüz herhangibir takımla anlaşamadı mı acaba?

Sivasli010
08.09.2013, 23:52

adana demirspor

psychology58
08.09.2013, 23:58

Tff'nin sitesin de ve transfermarket de herhangi bir kulüple anlaştığına dair bir bilgi yok. Galiba boşta kaldı.

yigido yakup
09.09.2013, 00:29
Tff'nin sitesin de ve transfermarket de herhangi bir kulüple anlaştığına dair bir bilgi yok. Galiba boşta kaldı.

madem hicbi takimla anlasmadiydi Cumhuriyet kupasinda jübile macini yaptirsaydik.

veyahut iyi bi rakiple oynayacagimiz macla jübilesini yapmaliyiz.

Cley
09.09.2013, 07:26
Hayrettin Hisar Düğün Salonu ile anlaştı.

Erciyes maçında Jübile teklif edilebilirdi kendisine.

sivasliavizeci
09.09.2013, 08:59
ya bu konuyu ikide bir açan arkadaş hayrettin denen futbol fdakiri sakardan paramı tehditmi alıyor anlamıyorum.hayrettin denen adam bu takıma gelmiş geçmiş en sakar en beceriksiz kafasını kullanmayan futbol bilgisi olmayan.hakkı olmayan paraları alan sivas tarihinde bir kara lekedir.hayrettinin başkada tarifi olamaz ikide bir bunu buraya getirip bizi igrendirmeye hakkın yok okadar çok seviyorsan şahsi bir şeyler yap üzerine dövmesini falan yaptır.artık kurtulduk bu sakardan bırde bu saçma saopan yazılardan kurtulsak bayram yapacagız.yapmayın etmeyin bir sürü oynayan oyuncu var onları yazın onları motive edin

Serdar63972
09.09.2013, 09:36
ya bu konuyu ikide bir açan arkadaş hayrettin denen futbol fdakiri sakardan paramı tehditmi alıyor anlamıyorum.hayrettin denen adam bu takıma gelmiş geçmiş en sakar en beceriksiz kafasını kullanmayan futbol bilgisi olmayan.hakkı olmayan paraları alan sivas tarihinde bir kara lekedir.hayrettinin başkada tarifi olamaz ikide bir bunu buraya getirip bizi igrendirmeye hakkın yok okadar çok seviyorsan şahsi bir şeyler yap üzerine dövmesini falan yaptır.artık kurtulduk bu sakardan bırde bu saçma saopan yazılardan kurtulsak bayram yapacagız.yapmayın etmeyin bir sürü oynayan oyuncu var onları yazın onları motive edin

Herkes istediği konuyu açmakta özgürdür, kimse kimseyi konu açtı diye suçlayamaz. Hayrettinin Sivasspora verdikleri veremedikleri tartışılabilecek konudur fakat, üslubunca adam gibi, hakaret etmeden...

favori58
09.09.2013, 13:50

valla doğru söyledin gardaş. azmı durup dururken penaltı yaptırıp bizi isyan ettirdi,azmı cırt çekip iyi giden maçı riske soktu,azmı tribünleri bir birine düşürdü. hala hayrettin hayrettin. ne varsa. adam hak etmediği kadar sivasspordan parasını bulunu alıp yedi sülalesini kurtardı.geçen sezonda sivassporda oynadığı bir kaç maçtan ikisi onunun yüzünden gitti, azkalsın küme düşüyorduk. yeter artık kapatın şu hayrettin konusu

Abdullah DuMaN
09.09.2013, 14:12
Hayrettını sevmeyebılırsınız bu ona hakaret edebıleceğınız anlamına gelmez

alboran
09.09.2013, 14:36
Hayrettını sevmeyebılırsınız bu ona hakaret edebıleceğınız anlamına gelmez

ben hayrettin'e jübile yapılması konusunda katılıyorum.ancak arkadaş orada hayrettin'i eleştirmiş içinde hakaret olarak kabul edilebilecek hiçbir söz yok.o yazısındaki tek hata başka bir arkadaşımıza kapatın artık şu hayrettin konusunu demesi.burası bir forum ve herkes kurallar çerçevesinde istediği konuya görüşünü bildirmekte özgür.sizin yazınızdan alıntı yaptım ama aslında hem size hem başka arkadaşlara eleştirim oldu :D

Abdullah DuMaN
09.09.2013, 16:10
Hakaret saymanız için illa küfürmü etmesi lazım çünkü bir o eksik

myyiğido58
09.09.2013, 17:34
Hayrettın her ne kadar son zamanlarda ıyı oynamasada sıvasa emegı çoktur şimdi kalkıpta hakaret etmek hiç bi yiğidoya yakışmaz

yiğido şahin
09.09.2013, 18:04
avizeci konuya yorum yapanlar geçtim 15 mesajın var 5 i hayrettin le alakalı asıl biri sana paramı veriyor hayrettin hakkında ağır eleştride bulun diye

sivasliavizeci
09.09.2013, 19:00
hala anlamamakta ısrar ediyor arkadaşlar ismi lazım degil bu şahıs sivassporda oynamış parasını haketmedigi halde bana göre kuruşu kuruşuna almıştır babasının hayrınamı oynadıki bukadar önemseyeyim bana göre başarısı sıfır futbol fakiri ve olmaması gereken biri bunlar herneyse oynamış oparasını almış ve gitmiş daha bunu sürekli buraya taşımanın mantıgı ne onu anlamıyorum bence kahraman çünkü sayesinde 2 yıl şampiyonlugu kıl payı kaçırdık onun sayesinde rakip 12 biz 10 kişi oynadık daha bir çok meziyeti var.bence onu degilde şuanki futbolcu arkadaşları yazıp tanıtın onlara moral olsun boş işleri bırakın hepsi bu.kişisel olarakta cvp vermeyecegim selamlar saygılar

Abdullah DuMaN
09.09.2013, 19:26
Sivassporda başlayıp Sivassporda bitiren bu kadar yıl hizmet eden bir futbolcudan bahsederken bence biraz daha dikkatli olabilirsin eleştiri güzel uslüp yanlış sen sevmiyorsundur yazmazsın o senin bileceğin iş

adres58
09.09.2013, 19:55
Hayrettin bu şehrin çocuğudur, Ziya da bu takımın çocuğudur. Hata yapabilirler, hatalı maçları çok da olabilir, bize saç başta yoldurmuştur ama bu hatalar bizim memleketimizin çocuğu olmasına engel değildir. Her ne kadar eleştirsek de biz onun hiçbir platformda Sivaslılığını sorgulamayız sorgulatmamamız gerekir. Hele hele hakaret boyutlarına getirmememiz gerekir. Şahsi problemleri olan kişi veya zatlar bu durumu unutmaması gerekir. Özellikle Hayrettini şahsım adına çokda eleştirmiş (herkes gibi) belkide kızıp siteyiveya maçıda kapatmışımdır. Ama ondan başka Ziyadan başka bu toprakların çocuğuyum diyen çıkmamıştır.

Rallim58
09.09.2013, 20:14
Beyler, lütfen kendinize gelin...

Bir kişinin mesleğinde varsa yaptığı yanlışlığı, eleştirilir, tenkid edilebilir ama sözlü saldırı, rencide edici hatta küçük düşürücü sözlere asla yer verilmemelidir. Bahsekonu Hayrettin evladımız ise TFF'de yapılan araştırmada, ilk ve son forması kendi memleketinin olduğu halde, milli futbolcu olan "tek futbolcudur"... Lütfen sözlerimize dikkat edelim ...

Bu konuda ısrarcı olanların da istirahat etmelerini tavsiye ederim.

Lütfen; Emeğe de ekmeğe de saygılı olalım.

üçyıldız58
09.09.2013, 20:17
Son Erciyes maçında Hayrettinde yok Ziya da yok bizim taraftar strese girdi şimdi biz kime söveceğiz diye.

Bu memleketin çocuğu bu memlekete batıyor vesselam

Ali Selim
09.09.2013, 20:20
Arkadaşlar bahsettiğiniz adam 15 yıldır bu formayı giymiştir bizi sevindirdiği hüzünlendirdiği anlar olmuştur.Sevip sevmemek sizin elinizde fakat kendisine hakaret etmek ayıptır ve hiç bir sivassporluya yakışmaz düşünerek yazın yazınız. Bu arada Sevinin hiç bir kulüple anlaşmadı sadece Düğün salonunda oturuyo çünki ''Sivasspordan Başka formayı giyemem'' diyen bir adam en azından yetenek yoktu belki ama mücadele hırs onur gurur şeref üç yıldız için canını vererek mücadele etmek vardı bu kulüp en azından jübile yapmalıydı ona inşallah ta yapar yinede biz hakaret etmeden yorum yapalım unutmayalım o da bi insan eş abi kardeş evlat...

Rallim58
09.09.2013, 20:29
Arkadaşlar bahsettiğiniz adam 15 yıldır bu formayı giymiştir bizi sevindirdiği hüzünlendirdiği anlar olmuştur.Sevip sevmemek sizin elinizde fakat kendisine hakaret etmek ayıptır ve hiç bir sivassporluya yakışmaz düşünerek yazın yazınız. Bu arada Sevinin hiç bir kulüple anlaşmadı sadece Düğün salonunda oturuyo çünki ''Sivasspordan Başka formayı giyemem'' diyen bir adam en azından yetenek yoktu belki ama mücadele hırs onur gurur şeref üç yıldız için canını vererek mücadele etmek vardı bu kulüp en azından jübile yapmalıydı ona inşallah ta yapar yinede biz hakaret etmeden yorum yapalım unutmayalım o da bi insan eş abi kardeş evlat...

Son güne kadar yapılan transfer görüşmelerinde, "Sivas'tan ayrılıp başka takımda forma giysem dahi alttan (iç kısımda) mutlaka Sivasspor forması giyerek maçlara çıkarım" diyecek kadar, ölümüne Sivasspor sevdalısından bahsediliyor, ama bunu birçoğu hayal görüp farkına varamazlar bile...

ozsivasli58
09.09.2013, 22:04
Sivassporumuza emeği geçen herkese teşekkürler insanda vefa denen bir şey vardır.Değerlerimize sahip çıkalım bunca sene emek veren birine vefasızlık yapmayalım Hayrettin kardeşimize başarılar dileyelim yolu açık olsun amin

58megayigido
10.09.2013, 07:25
Hayrettini sivassporda herzaman gormek isterim ama bu saatten sonravvfutbolcu olsrak degil de farkli pozisyomlarda ttabi..

sivasliavizeci
10.09.2013, 09:08
bazı arkadaşlar ya yazılanı okumuyor ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.ben temel olarak hayrettinin futbolculugunu sevmem degil süper ligde amatörde bile oynatmam bu başka konu.hayrettini kişisel olarak hiç tanımam sokaktada görmedim kişiligini hiç bilmem tartışmamda çok iyi insanda olabilir başka bir şeylerde.burada sadece takım ve futbolla alakalı eleştiri yapıyorum.asıl konu burada şu bu adam oynamış yada oynanamış parasını almış görev süresi bitmiş gitmiştir bu işte burada bitmiştir.bu konuyu açan arkadaş takımdaki şuan oynayan oyuncuları neden yazıp tanıtıp motive etmezde bunun gibi birini sürekli gündeme taşır onu anlamıyorum hepsi bu.bırde bu takımda hemşehricilik oynanmıyor bu takım içindeki yabancı ve farklı memleketlilerle birlikte sivası temsil ediyor.bu takım profosyonel bir takım mahalle takımı degil tabiki bizden olan dahabir baştacı ama digerlerinede haksızlık etmememiz gerek onlarda 3 yıldızın başarısı için oynuyorlar sen şimdi kalkıyorsun bir muhammedi yada yusufu yazmıyor takımdaki en sakar en beceriksiz futbolcuyu sürekli yazıyorsun bu kabul edilebilir degildir.benim sivaslılıgımı kimse tartışamaz bunada dikkat edelim çok defa 2 uçak degiştirip maçlara yetiştim ama şunuda bilkinki çok defada kombinem oldugu halde hayrettinin yüzünden maçlara gelmedim.konu bu arkadaşlar herkeze selam ve
saygılar

halilxx58
10.09.2013, 09:10
Eyy sivasliavizeci!!!

Sen kim oluyosunda, futbol kariyeri boyunca Sivasspor dan baska bir takimda oynamamis, yillarca takim kaptanligi yapmis birine bu takima hic birsey vermemis kafasini kullanmayan sakar bir futbolcu diyebiliyorsun!

Sen daha sivassporla ilgilenmezken o sivasspor da futbolcuydu! belki taktiksel hatalari olabilir, yeri geldi elestirdikte, ama kafasini kullanmadigi anlamina gelmez, Hayrettin tekmeye kafayla giren nadir futbolculardan birisi.

Hayrettin bu takimin süper lige cikmasindada, sampiyonluga oynamasindada cok büyük emegi var, bunu kimse inkar edemez! Nasil utanmadan hayrettin bu takima hic katki saglamadi diyebiliyorsun? Peki sen hayatnda kac kez bilet alip maca gittin, veya storedan lisansli bir sivasspor ürünü aldinda takima ufak bir maddi kazanc sagladin???

Rallim58
10.09.2013, 09:34
Avize satışları düştü galiba:)
Alışveriş yapmak lazım :)

58hayati
10.09.2013, 10:15
YİĞİDONUN KRALI HAYRETTİN YERLİKAYA..hep yanındayım sonuna kadar gardaşım..

sivasliavizeci
10.09.2013, 11:02
aslında burada şahsi tartışmalara girmem ama bazı arkadaşlar işi abartıyor yazıyı okumuyor yada okuyamıyor yada anlayamıyor halil58 arkadaş yaş olarak senden büyügüm muhtemelen ve yazdıgın yorumda degindigin konulara bence girme beni tanımıyorsun yakın zamanda bu takımda farjklı konumlarda karşılaşabilirz o yüzden başka bir şey demeyecek ve bu kısır tartışmaları kişisele taşımayacagım kişisel sataşmalarada cevap vermeyecegim kim kendine ne yakıştırır bilmem ama bana yakışmaz suçlarken eleştirirken kişiliklere yada taraftarlık yada yaş yada katkı anlamında üste çıkmaya çalışmayalım çünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz.bu konuda dedemin bir sözünü yazayım yerter sanırım.İNSAN SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SÖYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR.sanırım artık tüm arkadaşlar daha dikkatli yazar selam ve saygılar

bu arada rallim58 meraklanma kardeş işler şükür çok iyi öyle bir sıkıntımız yok allaha binlerce şükürki işimiz gücümüz yerinde hamdolsun.kısmetimizin çalışmak ve allahtan istemekten ibaret oldugunu bilenlerdeniz.genede ilginiz için tşk allah razı olsun

halilxx58
10.09.2013, 11:20
Sevgili avizeci abim(!)
yas olarak senden daha kücük olabilirim, ama yazidiklarimin sonuna kadar arkasindayim cünki dogru oldugu ap acik ortada. Sen hayrettin bu takimda aldigi parayi haketmedi diyebiliyorsun, hayrettinin bu takima neler verdigi, neler yaptigi zaten ortada, ayiptir günahtir be abim.

ama haklisin, kisisel bir konuya dönüstürmenin bir anlami yok, isin gücün ras gitsin, allaha emanet ol!

sivasliavizeci
10.09.2013, 13:25
allah razı olsun halil kardeş bak tartışma bu ahvalde olursa çok güzel olur konun dışında degilde ve kişiselleşmezse kombinemi soruyordunya protokolde izliyorum karşılaşırız bir ara arabam 06 plaka protokol girişinde arkasındada sivasspor bayragı var tüm maçlarda görebilirsin.selam ve saygılar

alboran
10.09.2013, 17:36
Hakaret saymanız için illa küfürmü etmesi lazım çünkü bir o eksik

hakaret saymam için küfüre gerek yok ama ortada hakaret sayılabilecek hiçbir söz etmemiş o arkadaş.söyleyin o yazısından hakaret içeren tek bir söz ben de kabul edeyim.

''Samed58''
10.09.2013, 17:37
Hayrettin teknik heyete girsin faydasi olabilir

alboran
10.09.2013, 17:52
noluyor size, biri diğerine kaç kere lisanslı ürün aldın,kaç kere bilet-kombine vs aldın diye soruyor.herkes aldığı formanın kombinenin veya biletin resmini mi paylaşacak.belki o adam sezon boyu çıkan bütün formalarımızı alıyor.kimse kusura bakmasın en sivassporluyum diyen taraftar gruplarındaki forma giyenlerin %90'ının üstündeki forma bizzat sahadaki futbolcudan maç sonu alınmış formalar.

sonra bu forumda bazıları (o arkadaş taraftar grubunda mıdır değil midir bilmiyorum benim lafım bunu yapanlara) bilet parası bile başkaları tarafından karşılanan deplasmanlara gidince bizden daha mı büyük taraftar oluyor ?üniversite için başka şehirdeyken bile kombinem vardı evde valla.

çok fazla deplasmana gittiğimi söyleyemem ama gittiğim deplasmanlarda kimseden bir destek beklemeden sırf sivasspor sevgimden gittim.2 sene önce üniversitede sakarya'dan ankara'ya sırf sivasspor maçı için cebimdeki son paramı otobüs biletine vererek gittim.öyle şampiyonluğa falan da oynamıyorduk yani.sırf sivasspor sevgisi.haa bazı arkadaşlara dert olmuştur.hayatımda da gidip bir futbolcudan forma istemedim istemem.evimde bizzat store'dan alınmış 6-7 tane formam var.bunun dışında sırf sürekli sivas maçlarına gittiğini gördüğümden başkalarına verdiğim formalar da cabası.

yani demem o ki ne taraftar grubunda bulunmanız ne de bu forumda diğer üyelerden daha tecrübeli olmanız kimseden daha büyük taraftar olduğunuzu göstermez!

savaş2
10.09.2013, 18:13
******gene boş bir konu acılmış,asıl konu takım fener karşısında neden oyun kuramadı ,durdu ve neden beş yedik ,carlos hocamız aynı kaleciyi uzun bi süre oynatmaz ve oyuncu değişikliklerini unutmaz inşlh.

sivasliavizeci
10.09.2013, 18:24
alboran size katılıyorum kimse kimseyi taraftarlık forma kombine vs eleştiremez asla kendimden örnekler vermeyecegim aslında bununla övünürüm ama geregi yok dedigin gibi boş beleş işlerle işim olmaz ama merak eden olursa nasıl bir sivassporlu oldugumu ve neler yaptıgımı kendine bizzat söyler kanıtlarım buradan yazıp tanışma istegini belirtsin yeter

Casanova Rasit
10.09.2013, 19:49
pendikspor bile almaz onu :D

MaXiMuM
10.09.2013, 20:21
Bir tane ukala provokatör çıkmış ortaya, Hayrettine sallayıp duruyor, sizde kaale alıp cevap veriyorsunuz. Hayrettini futbol sahası içinde hepimiz eleştirdik, ama iş saha dışına çıkınca o akılsız,salak diyenlere adamlığı ile beş basar. Hem yolda görsem tanımam diyor, hemde akılsız, salak gibi yakıştırmalarda bulunuyor mamili.

Bu konuyu niye açtınız diyenler...
Bu konunun açılış tarihine bakarsanız biraz yüzünüz kızarır belki, bilmeden yazı yazmazsınız. Her açılan eski konu, yorum yapıldığında güncellenir. ok ?

favori58
10.09.2013, 21:15
gittin ama hala kurtulamadık senden be...

alboran
10.09.2013, 21:20
Bir tane ukala provokatör çıkmış ortaya, Hayrettine sallayıp duruyor, sizde kaale alıp cevap veriyorsunuz. Hayrettini futbol sahası içinde hepimiz eleştirdik, ama iş saha dışına çıkınca o akılsız,salak diyenlere adamlığı ile beş basar. Hem yolda görsem tanımam diyor, hemde akılsız, salak gibi yakıştırmalarda bulunuyor mamili.

Bu konuyu niye açtınız diyenler...
Bu konunun açılış tarihine bakarsanız biraz yüzünüz kızarır belki, bilmeden yazı yazmazsınız. Her açılan eski konu, yorum yapıldığında güncellenir. ok ?

adamlığına laf eden mi var ki çıkıp bunu söylüyosun ? adam gibi adam olabilir.sivasspor tarihinde önemli bir yeri vardır.ama yeteneksizdi mevzu bundan ibaret.

SivasliMuhammed
10.09.2013, 21:46
takim bulamadiysa bize gelsin yine.yoksa cok yazik olur emeklerine

yigidolar06
10.09.2013, 21:49
[B]3 ligten beri ter döküyor sivasspor için caddede görseniz hatıra resimleri çektirirsiniz yüzüne birşey diyemezsiniz burda eleştiriyorsunuz biz kendisini enson sivaslı sivasspor kaptanı olarak saygıyla anıyoruz bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. En Büyük KAPTAN
http://resimzade.com/Show.html?i=41903&token=86450 (http://resimzade.com/Show.html?i=41903&token=86450)/B]

MaXiMuM
10.09.2013, 23:14
adamlığına laf eden mi var ki çıkıp bunu söylüyosun ? adam gibi adam olabilir.sivasspor tarihinde önemli bir yeri vardır.ama yeteneksizdi mevzu bundan ibaret.

Şu yazılanlar hakaret değilse, bende sizin gibi sivaslılardan İğreniyorum

favori58
11.09.2013, 01:35

Şu yazılanlar hakaret değilse, bende sizin gibi sivaslılardan İğreniyorum

kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı.

yiğido şahin
11.09.2013, 09:02
kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı.

Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor

sivasliavizeci
11.09.2013, 09:21
bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar

velibircan
11.09.2013, 11:23
İnternet ve Klavye ayağına top bile değmeyen insanların , Televizyondaki spor programcılardan duydukları lafları icraat ettikleri yerlerdir.Ve bu insanlar daha 2 3 sene önceye kadar aşık oldukları hayrettine burdan laf yetiştirmeye başlamış.Koyun olmaktan başka farkı olmayan bu insanlar Hayrettinin parladığı milli takıma yükseldiği dönemde Başta Almanyadan Avrupadan ve ülkemizden iyi teklifler aldığı halde Sivası bırakmadığını bilmiyor olsalar gerek.

Hani derler ya Vefa sadece bir semt ismi değildir.Belki Burdaki yazılanları okuyordur bizimde iki çift kelamımız olsun...

Belki Çok iyi bir sol bek olamadın Belki tekniğin çok ileri seviyede de değildi.Ama Ayak toplarına soktuğun kafalar Yaptığın fedakarlıkları Nankör olmayan Taraftarlar unutmadı unutmayacak...

Emre

halilxx58
11.09.2013, 12:04
bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar

Bizdede bir laf vardir. YIGIDI ÖLDÜR HAKKINI YEME!

Gercek Sivasspor taraftari, Hayrettinin bu takima neler kattigini, Sivasspor icin nelerden vazgectigini biliyor ve unutmazda!

Birgün Kaptani tekrar Sivassporda teknik kadrosunda görmek dilegiyle....

Esrarenqiz
11.09.2013, 12:42
Bu adam sahada ölüm tehlikesi geçirdi ne çabuk unuttunuz.
Yerdeki toplara bile kafasını sokuyordu ne çabuk unuttunuz.
Milli takıma yükseldi ne çabuk unuttunuz.
Trabzon maçında yattara nin neredeyse hayrettini tuttuğunu ne çabuk unuttunuz.
Kendi memleketi için yüreğiyle oynayan bu adamı ne çabuk unuttunuz..

Keşke takımdaki herkes hayrettin kadar yüreğiyle oynasada teknikleri hayrettinden düşük olsa.

Uğur kavugu isliklamayan taraftar kendi öz çocuğuna nasıl küfür eder anlayamıyorum.

keko 58
11.09.2013, 12:58

aynen gardasim,
brakin artik su Hayrettine yaaaa..........
bakin hayrettin okadar iyi bir Futbolcu olsaydi sizce baska Takim Transfer etmesmiydi??? iyi düsünün!!! eeee neoldu hala takimzis kaldi sizin süper Hayro......
aynese erman ve eneramo bunlar bonservise olmadi icin baska Takim almislar eger bonservice olsaydi HAYATTA BASKA TAKIM BUNLAR ALMAZDI OKADAR BASIT!!!!!!!

simdi gidenlere gitti yapaca bisey yok ilk olarak simdi ki Kadro sahip cikalim :)

ankastre
11.09.2013, 13:20
yaşı uygun olmuyanlar hayrettin gardaşımızın neleri elinin tersiyle sivas sevdası yüzünden gabul etmediğini bilemez.başgan bir ara açıklamıştı, o gendini bilmezlerin tepkilerinden sonra.

favori58
11.09.2013, 14:47
Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor

Kuyruk hayvanlarda olur bu biir! (kötü söz sahibine) ben hiç bir zaman ne hayrettini nede başka birine hakaret ettim,onun için küstahlaşma,hayrettinle benim alıp veremediğim yok ama senin çıkar ilişiklerin olduğu kesin! madem istiyorsun söyleyim. Sivassporda oynadıysa parasını pulunu fazlasıyla aldı. özellikel son 2-3 sezonda yaptığı hataları görmemek için kör olmak gerekir. hele geçen sezon onun yüzünden az kalsın küme düşecektik. eğer küme düşseydi hayrettin ve destekcileri bu takım hayrettinin yüzünden düştü,onun geri pasından,onun gereksiz penaltısından,cırt çekmesinden filan deyip aha benden şu kadar milyon lira para mı diyecektin? onun için sapla samanı karıştırma usluplarına dikkat et,hiç kimse hiç bir futbolcu Sivasspor'un menfaatinin önüne geçemez

Ferhat06
11.09.2013, 14:58
Benim bildiğim süperlig topçusu küpe takar,Bodrumda manken hatunlarla tatil yapar,atkuyruğu saç uzatır,yatırımını yurdun batısındaki mustena yerlere yapar;Hayro bizim gibi boz bir Anadolu uşağı olduğundan se ve me yiz.

Rallim58
11.09.2013, 15:05
Benim bildiğim süperlig topçusu küpe takar,Bodrumda manken hatunlarla tatil yapar,atkuyruğu saç uzatır,yatırımını yurdun batısındaki mustena yerlere yapar;Hayro bizim gibi boz bir Anadolu uşağı olduğundan se ve me yiz.

Doktorum müsaadelerinizle, ilave olarak ben devam edeyim; Yatırımının tamamını Sivas'a ve Sivaslıya hizmet için; Erkek öğrenci yurdu ve Düğün salonu yaparak 100'ün üzerinde çalışanı ile, totalde 500 kişinin rızkının teminine destek oluyor...

Onun için de se ve me yiz..:) diyebilir miyiz? Sayın doktorum...

58svs58
11.09.2013, 16:05
Doktorum müsaadelerinizle, ilave olarak ben devam edeyim; Yatırımının tamamını Sivas'a ve Sivaslıya hizmet için; Erkek öğrenci yurdu ve Düğün salonu yaparak 100'ün üzerinde çalışanı ile, totalde 500 kişinin rızkının teminine destek oluyor...

Onun için de se ve me yiz..:) diyebilir miyiz? Sayın doktorum...

eğer tüm bu yatırımları sivasa yaptıysa bir sivaslı olarak kuyusunu kazalım bende sevmiyim ozaman

50sekiz
11.09.2013, 16:20
Hayrettin gibi Ricardo Suarez'de galiba kendine takim bulamadi.

ydurdag
11.09.2013, 17:48
gerçekbir yigodu allah utandırmasın samimi bir anadolu delikanlısı bir kaç hata yaptı diye hakaretmi edelim dönün geriye bir bakın ne kadar kalitesizler geldi geçti. onlar muhterem hayro yaramaz öylemi?.yazık yazık memleketi için ölümüne oynadı ALLAHC.C hazretleri razı olsun gelecegi hayırlara vesile olsun. sakın beni yanlış anlamayın hayroyu maç haricinde hiç tanımam ALLAHAc.c emanet olun

MaXiMuM
11.09.2013, 20:01

Burda biri klavyeden birine hakaret ederse seni bile savunurum !!!

Yazdıklarımı bir daha oku istersen, anlamadıysan bir daha oku...

MaXiMuM
11.09.2013, 20:12
valla doğru söyledin gardaş. azmı durup dururken penaltı yaptırıp bizi isyan ettirdi,azmı cırt çekip iyi giden maçı riske soktu,azmı tribünleri bir birine düşürdü. hala hayrettin hayrettin. ne varsa. adam hak etmediği kadar sivasspordan parasını bulunu alıp yedi sülalesini kurtardı.geçen sezonda sivassporda oynadığı bir kaç maçtan ikisi onunun yüzünden gitti, azkalsın küme düşüyorduk. yeter artık kapatın şu hayrettin konusu

Sen çok iyi biliyorsun galiba Hayrettinin kaç para aldığını, nasıl yedi sülalesini kurtardığını. Açıkla da herkes öğrensin ne kadar götürmüş Hayro :D

3. ligden beri bu takımın değişmez elemanı ve kaptanı olan bir insan hakkında eleştiri yaparken biraz el-insaf yahu...

Ayrıca kimin neyi ne kadar hak edip etmediği konusundaki karar mekanizması başındaki hocası ve yönetimindir, senin değil!!!

slasher//z
11.09.2013, 20:19
hayrettin sivaslı oldugu için bu kadar cok elestirenler, yabancılara hıc bsy demiyolardır emınım

RsT4
11.09.2013, 22:33
Şampiyonluğa oynarken hayrettin için çok iyi teklifler gelmişti keşke gönderilseydi ama o zamanın şartlarına göre de takım kritik bir durumdaydı şampiyonluk peşindeydi ne günlerdi :)

favori58
12.09.2013, 00:44
Sen çok iyi biliyorsun galiba Hayrettinin kaç para aldığını, nasıl yedi sülalesini kurtardığını. Açıkla da herkes öğrensin ne kadar götürmüş Hayro :D

3. ligden beri bu takımın değişmez elemanı ve kaptanı olan bir insan hakkında eleştiri yaparken biraz el-insaf yahu...

Ayrıca kimin neyi ne kadar hak edip etmediği konusundaki karar mekanizması başındaki hocası ve yönetimindir, senin değil!!!

fazla bilecenlik etmeyeceksin,yada herkesin bildiğine sevip sevmediğine saygı duyacaksın. Hayrettin babasının hayrına oynamadı. ayrıca,hayerttin Sivasspor sayesinde yedi sülelesini görmemek için kör olmak lazım. kardeşim ben bu adamın insanlara tepeden bakmasını,taraftarı ciddiye almamasını (tabi sıkıştığı zamanların dışında) yolda yürürken alçak dağları ben yarattım diye böbürlenmesini sevmiyorum, sev-mi-yor-rum.. kimsede sevdiremez

Abdullah DuMaN
12.09.2013, 08:42
anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz şu bu yapılan yorumlarda siz ve bir kaç kişinin daha Hayrettin'i sevmemesine saygı duyan biziz ama bunu anlamayan sizsiniz

58 Amsterdam 58
12.09.2013, 12:46
Farzet ki kötü oyuncu ama biz Sivasspor olarak jubile yapmazsak ozaman bu vefasizlikdir
Kusura bakmayim ama bu adam sonuc olarak bize iyi veya kötü hizmet etti.

MaXiMuM
12.09.2013, 19:45
fazla bilecenlik etmeyeceksin,yada herkesin bildiğine sevip sevmediğine saygı duyacaksın. Hayrettin babasının hayrına oynamadı. ayrıca,hayerttin Sivasspor sayesinde yedi sülelesini görmemek için kör olmak lazım. kardeşim ben bu adamın insanlara tepeden bakmasını,taraftarı ciddiye almamasını (tabi sıkıştığı zamanların dışında) yolda yürürken alçak dağları ben yarattım diye böbürlenmesini sevmiyorum, sev-mi-yor-rum.. kimsede sevdiremez

Her şeyden önce emr-i vaki KONUŞMAYACAKSIN !!!

Yapmayacaksın, etmeyeceksin diyemezsin sen bana !!!

Önce hitap şeklini düzelt sonra cevabını veririm, aksi taktirde artık kaale alınmıyorsun...

gogohan
12.09.2013, 20:49
Kaptan Hayrettin Yerlikaya Sivassporla anılan, Sivasla özdeşleşen bir futbolcudur. Ona yapılan vefasızlıktır.

ankastre
12.09.2013, 22:05
hayrettin gardaşımzı sivasımızın sivassporumuzun vazgeçilmezidir.o gardaşıma yönetim bir gün görev mutlaka verir

favori58
12.09.2013, 23:18
Her şeyden önce emr-i vaki KONUŞMAYACAKSIN !!!

Yapmayacaksın, etmeyeceksin diyemezsin sen bana !!!

Önce hitap şeklini düzelt sonra cevabını veririm, aksi taktirde artık kaale alınmıyorsun...

zoruna gidiyorsa fazla bilecenlik yapmayacaksın...

MaXiMuM
12.09.2013, 23:21
zoruna gidiyorsa fazla bilecenlik yapmayacaksın...

Zoruna kimin gittiği belli ki, adamın aldığı paraların muhasebesini yapıyorsun :D:D:D

Rallim58
12.09.2013, 23:32
Zoruna kimin gittiği belli ki, adamın aldığı paraların muhasebesini yapıyorsun :D:D:D

Gardaş sana 47 senedir öğretemedim :D

MaXiMuM
12.09.2013, 23:37
Gardaş sana 47 senedir öğretemedim :D

Dayanamıyorum napıyım :D

adres58
12.09.2013, 23:41

Abi sakin ol :D :D Heycan şeytme :D :D

Hayrettin mevzusunu neden sadece bir kaç kişi dillendiriyor enteresan bir durum. Bir zamanlar Sayın Abdullah Bey çok fazla üzerine gidiyordu. Sonra ağzı burnu kırıldı gariban Hayrettinin biraz sesi kesilmişti Sayın Abdullah beyin, Sonra bizlerinde eleştirdiği gibi Hayrettin kötü oynadı yine Sayın Abdullah Bey ağır eleştiriye başladı. Sivasın bu çocuğu toparladı milli takıma yükseldi Sayın Abdullah Yiğit bey eleştirilere tekaüt yaptı erteledi. Adeta pusuya yattı ve o gün geldi. Hayrettin yine kötü oynamaya başladı bizler yine kendi içimizde eleştirdik o ise hakaretlere varıncaya dek vurdu vurdu. Taaki yerdeki topa kafa atana kadar. Sonra sayın Abdullah Bey yine ''perde'' dedi... Libero oynadı sol açık oynadı kötü oynadı vasat oynadı mastika oynadı çiftetelli oynadı ama bir türlü Abdullah Beyin dilinden kurtulamadı. Deniz kenarına gitmedi, üstsüz kızlarla paparazzi olmadı, köyüne gitti istasyon caddesinde gezdi yine yaranamadı bu garip... Rıza hoca kucak açtı, Mecnun başkan kucak açtı ama sayın Abdullah bey yine devam etti vurmaya. Sonunda yaşı oldu 30 küsür yeter dediler Hayrettine oda bu kadar darbeye rağmen darıldı hiç bir takıma gitmedi. Düğünü adeta zehir oldu. Şimdi ortalıkda görünmüyor. Sayın Abdullah Yiğit de görünmüyor. Ama onun yerine Sivasspor.comda mutlaka birileri çıkıp ''merak etmeyin sayın Abdullah Yiğiti biz aratmayız'' yine ağır eleştiriyorlar vuruyorlar. Yahu ben dahil madem eleştirdik, bari yerdeki adama vurmayın yahu... Yakışırmı. Kalas dedik, kazma dedik, mal dedik, ama İNSAN demedik... Bırakın artık da adamcağız küskünlüğünü dargınlığını kendi içinde yaşasın. Bizde onun taa 3. ligden beri süregelen serüvenlerini anlatıp yadedelim. Nasıl yerdeki topa kafa atılır onu öğrenelim. Nasıl profesyonel amatör olunur onun sırrını çözelim.

Çünkü başka HAYRETTİN YERLİKAYA yok

MaXiMuM
12.09.2013, 23:48

Hayrettin mevzusunu neden sadece bir kaç kişi dillendiriyor enteresan bir durum. Bir zamanlar Sayın Abdullah Bey çok fazla üzerine gidiyordu. Sonra ağzı burnu kırıldı gariban Hayrettinin biraz sesi kesilmişti Sayın Abdullah beyin, Sonra bizlerinde eleştirdiği gibi Hayrettin kötü oynadı yine Sayın Abdullah Bey ağır eleştiriye başladı. Sivasın bu çocuğu toparladı milli takıma yükseldi Sayın Abdullah Yiğit bey eleştirilere tekaüt yaptı erteledi. Adeta pusuya yattı ve o gün geldi. Hayrettin yine kötü oynamaya başladı bizler yine kendi içimizde eleştirdik o ise hakaretlere varıncaya dek vurdu vurdu. Taaki yerdeki topa kafa atana kadar. Sonra sayın Abdullah Bey yine ''perde'' dedi... Libero oynadı sol açık oynadı kötü oynadı vasat oynadı mastika oynadı çiftetelli oynadı ama bir türlü Abdullah Beyin dilinden kurtulamadı. Deniz kenarına gitmedi, üstsüz kızlarla paparazzi olmadı, köyüne gitti istasyon caddesinde gezdi yine yaranamadı bu garip... Rıza hoca kucak açtı, Mecnun başkan kucak açtı ama sayın Abdullah bey yine devam etti vurmaya. Sonunda yaşı oldu 30 küsür yeter dediler Hayrettine oda bu kadar darbeye rağmen darıldı hiç bir takıma gitmedi. Düğünü adeta zehir oldu. Şimdi ortalıkda görünmüyor. Sayın Abdullah Yiğit de görünmüyor. Ama onun yerine Sivasspor.comda mutlaka birileri çıkıp ''merak etmeyin sayın Abdullah Yiğiti biz aratmayız'' yine ağır eleştiriyorlar vuruyorlar. Yahu ben dahil madem eleştirdik, bari yerdeki adama vurmayın yahu... Yakışırmı. Kalas dedik, kazma dedik, mal dedik, ama İNSAN demedik... Bırakın artık da adamcağız küskünlüğünü dargınlığını kendi içinde yaşasın. Bizde onun taa 3. ligden beri süregelen serüvenlerini anlatıp yadedelim. Nasıl yerdeki topa kafa atılır onu öğrenelim. Nasıl profesyonel amatör olunur onun sırrını çözelim.

Elin, yüreğine sağlık Yiğit gardaşım. Soyadının yiğit olmasına gerek yok, essahtan yiğit bir yiğidosun :)

Bazen insanı öyle kaşıyorlar ki, kendime destuuuurr demekten bir hal oldum. İnşallah bir gün patlamam.

A.Turan Korkmaz
13.09.2013, 01:06
Hayrettin'e saldıranlara, haksızlık yapanlara geçmişte en çok mesaj yazanlardan biriydim. Ama ne kadar yazsan da olay karşındakinin anlama kapasitesiyle sınırlı maalesef. O nedenle topa girmedim bu son durumda.
Yine de şunu belirtmeden edemeyeceğim. Geçmişte Hayrettin'e söylenenler, dikkat ederseniz biraz formsuz oynayınca Ziya için de ufaktan mırıldanılmaya başlandı. Kendi insanına sahip çıkamayan bana göre Sivassporluyum dememelidir.
Hayrettin'e gelince. Ben Mecnun başkan ve yönetimin takımı gençleştirme ve yenileştirme adına mecburen Hayrettinle yolları ayırmak zorunda kaldığına, ama ilk fırsatta ona şayet futbolu bırakacaksa jübile yapılacağına, futbolun içinde kalmak istiyorsa da kulübümüzün ona çeşitli kurslara gönderdikten sonra ilerde teknik heyette ya da kulüpte bir görev vereceğine gönülden inanıyorum.

yiğido şahin
13.09.2013, 09:14

zamanında kuyruğuna çok basmış demekki karın ağrısı ordan geliyormuş

HAMDİ DUMAN
13.09.2013, 11:56
hayrettin bu takımda yıllarca ne söylendiyse yaptı ziyanın çıkışı ile kızağa çekildi ama takıma küsmedi yönetimin takımdan göndermesine sözüm yok ama jubile yapmak hayrettinin hakkıydı

FALÇATA 58
13.09.2013, 16:46
son yıllarda istenileni verememiş olabilir ama hayrettin sivasın gülüdür gülü

üçyıldız58
13.09.2013, 17:49
benim oğlum hep hayrettin yerlikayaya özenerek büyüdü onun ismini formasına yazdırmamı istedi.
hayrettin sivassporda futbol oynadığı sürece bir çocuğa bile sivasspor aşkını aşıladıysa helal olsun.
ben sivas insanını çok iyi bilirim önceleri niyaziye,apdullaha,gültekine,y üksele ilhamiye. küfür ederlerdi,
sonra sivas taraftarı murat polata küfür etmeye başladı murat polat sivas seyircisi yüzünden futboldan uzaklaştı.
sonra hayrettin yerlikayaya sıra geldi çocuk sivas sevgisi yüzünden bir yere gitmedi burda kazandı burda yatırım yaptı sivasın gariban insanlarına ekmek veriyor.
ama birileri bu ekmeğe kan doğruyor ayıptır bu sivasspora nokta kadar menfaati dokunmadan milyarları götürenler var bir hayrettininkimi batıyor.
hayrettinde bizim taraftar yüzünden futbola küsdü şimdi sıra ziyaya geldi aha buraya yazıyorum bu sene bak ziyaya demedikleri kalacakmı.
iyi biliyorum bu memleketin çocuğu birilerine batıyor.bu memleket kadir kıymet bilseydi muhsin yazıcıoğluyla,apdüllatif şenerin kıymetini bilirdi.

ready
27.09.2013, 20:51
sivas halkı olarak dışardan gelen insanı baş tacı yaparız kendi memleketimizin evladını yerden yere vururuz sonra hayıflanırız sivas neden gelişmiyor diye herkes tekkesini önüne koyup düşünmeli nerde hata yapıyoruz diye

34MUAMMER58
27.09.2013, 21:55
sivassporu son 1 2 yıldır tanıyıp,bilenler ,sevenler hayrettini tam olarak bilmeyebilir,son oynadığı birkaç talihsiz maça göre değerlendirebilir,sivasın ve dolayısıyla sivassporun fetret devri dediğimiz zamanlarda 2.lig b kategorisinde şampiyon olmamızda ve 2.lig a kategorisine yükselmemizde ve ligde tutunmamızda ,ve a kategorisinde şampiyon olmamızda,süperligde düşmemeye oynadığımız zamanlarda ve şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda hayrettinin çok büyük emeği vardır, 15 yaşından beri 58 nolu formayı serefle tasıyan bir oyuncuya saygı duymak gerekirdi diye düşünüyorum ,elbetteki futbolda belli zaman sonra ayrılık olabiliyor,ancak ona küfrederek,ana bacı sayarak,ağlatarak olmamalıydı bu ayrılık,bundan sonraki hayatında basarılar diliyorum,