Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Yerlikaya

Sayfa : [1] 2

ati
07.11.2004, 12:18
Hayrettin Yerlikaya Resmi web sitesi Açıldı www.hayrettinyerlikaya.com bilginize..

fLaSh
07.11.2004, 13:24
Konunun Yeri Burasi Deqil.
Futbolcular .

Not : Forumu Ne Kadar Toplu Kullanirsak O Kadar Guzel Ve saglam Olur.Karisiklik Olmaz.Ayrica Konubasliklari Acarken Lutfen ''Selam, Bisy Sorcam , Bakarmisin,..'' Gibi Yazilar Girmeyiniz.Tesekkurler.

fLaSh
07.11.2004, 13:29
Ayrica HAyrettin SAhalardan 4 HAfta Uzak Kalacakmis.
Ve Ati Gecen 2 Mactada Hayrettin Vardi DeqiLmi ? Peki O maclarda niye BErabere KAldik?

kangalllsss
18.11.2004, 09:50
hayrettin olmayınca defans zorlanıyo,hayro hem defansta iyi hemde ileri çıkıyo..çabuk iyileşir inş....takımın ona ihtiyacı var.daha zor maçlarımız var...

DisiKartal_58
01.08.2005, 16:45
ibrahim toraman gibi çocuk vallahi sevdim hayrettini :lol:

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 17:12
HAYRETTİN SİVASIN YETİŞTİRDİĞİ YETENEKLERDEN AMA TOPLARA ÇOK DENGESİZ GİDİRİYOR..HER SEZON KESİN BİR SAKATLIK GEÇİRİYOR..BUNA BİR ÇARE BULUNSUN YOKSA GENÇ YAŞTA FUTBOL HAYATI BİTEBİLİR...

serhankaburcuk
01.08.2005, 20:05
Hayrettin Yerlikaya kumaşı kaliteli bir futbolcumuz daha iyi olacak biraz tecrübe lazım inşallah onuda yavaş yavaş alacak...

puar
02.08.2005, 04:41
bu arada hayrettinede 58 numaralı forma iyi yakışımış her zaman olduğu gibi bu senede laiki ile o formanın hakkını vereceğine inanıyorum.

cavres__ss
02.08.2005, 05:48
HAYRETTİN SÜPER DAHADA İYİ OLCAK 58 NUMARALI FORMANIN HAKKINI VERİYOR...

blacksand58
02.08.2005, 06:49
Arkadaslar Hayrettin Yerlikaya ile Hamza Yerlikaya arasinda bir akrabalik falan var mi?

serhankaburcuk
02.08.2005, 10:57
Arkadaslar Hayrettin Yerlikaya ile Hamza Yerlikaya arasinda bir akrabalik falan var mi?

Akrabalık yok....

kakikli
02.08.2005, 12:03
benim için hayrettinin ayrı bir yeri var. ama görüyorum ki hazırlık kampları hayro için iyi geçmemiş. çok pas hatası yapıyor.topla çıkamıyor. geçen yıla göre daha ii olması gerekir ama sebebini anlayamadım bu durumun. inşALLAH düzelir de kendisini bir kez daha ispatlar.
TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***

tugrul-uslu
02.08.2005, 12:22
hayrettin.bence.yetenekli biraz daha kendini gelistirmesi lazim soguk kanli gerek hamzayla amca cocuklari benim bildigim kadariyla sivasspora basarilar.

sinan-58
02.08.2005, 12:29
HAYRETTİN GÜZEL BİR OYUNCU SİVASTA DEĞİŞİLMEZLER ARASINDA AMA BU SENE HAZIRLIK MAÇLARINDA BİRAZ KÖTÜYDÜ İNŞALLAH LİG BAŞLAYINCA DÜZELİR

Kokomo
05.08.2005, 15:50
Maalesef sol tarafta çok fazla açık veriyor. Fazla aceleci. Sakin ve rahat olması gerekiyor. Umarım Malatya maçında ve daha sonrasında kendini toparlar.

serhankaburcuk
05.08.2005, 16:11
Maalesef sol tarafta çok fazla açık veriyor. Fazla aceleci. Sakin ve rahat olması gerekiyor. Umarım Malatya maçında ve daha sonrasında kendini toparlar.

Hayrettin İnşallah daha iyi olacak ...

skywriter
13.09.2005, 20:31
Dün akşam Ntv deki doksan dakikada Hayrettin Yerlikaya'nın hem sol kanatta Hasan Şaş ile başabaş oynadığı hem de Sivas akınlarında ve topla oyunundaki başarısı Mehmet Demirkol tarafından vurgulanması çok seyredeğerdi. Ben de bilmiyorum M. Demirkol da sordu Hayrettin Hamza Yerlikaya'nın nesi oluyor? Bilen bilgilendirsin.
YEĞENİ OLUR.....
Tasinmistir..

puar
03.10.2005, 17:05
hayrettin gerçekten bu haftada maca damgasını vurdu...inşallah sivassporda 4 5 sene oynar...görünen o ki 3 büyükler bu sene sonra onu transfer eder....gerçektende süper oynuyor başarılarının devamını diliyorum...ayrıca en kısa zamanda da milli takımda da olması gerektiğini düşünüyorum

Disi Kartal_58
03.10.2005, 17:07
hayrettin gerçekten bu haftada maca damgasını vurdu...inşallah sivassporda 4 5 sene oynar...görünen o ki 3 büyükler bu sene sonra onu transfer eder....gerçektende süper oynuyor başarılarının devamını diliyorum...ayrıca en kısa zamanda da milli takımda da olması gerektiğini düşünüyorum

evet kendisini inşallah Beşiktaş'a transfer ederiz :)
şaka bir yana iyi futbolcu yolu açık olur inşallah
Allah gönklüne göre versin

1967_DERNEK_10UR
03.10.2005, 17:09
hayrettin çok sağlam adımlarla daha büyük hedeflere doğru yürüyor..

Blackkite
03.10.2005, 17:17
Milli takıma doğru !! Hayrettin yeni hedefi bu olmalı bence !!

fatih_5834
03.10.2005, 17:37
evet katılıyorum nede olsa sıvaslı ıkısıde

1984zalim58
03.10.2005, 17:42
Ya hayrettin daha nasıl oynayacak Allahını seversen ya ha eksik ama cokda güzel top oynuyor olacak okadarda ya 1.lig havası biraz farklı yani herhalde ondan olsa gerek.Bu hayrettin Milli takımda oynar ilerde.

kakikli
03.10.2005, 18:15
2006 ALMANYAYA GİDERSEK EMİN OLUN HAYRETTİN MİLLİ TAKIMIN SOL KANADIN DA YER ALACAKTIR...
DUYGUSAL DAVRANMIYORUM SADECE DOĞRU OLANIN YAPILMASINI BEKLİYORUM...
BU ARADA 2006 YA ERGÜN H.ŞÜKÜR ALPAY GİBİ FOSİL OLMUŞ ARKADAŞLAR KALMAYACAK DOLAYISIYLA DA SİVASSPOR UN YILDIZ FUTBOLCUSU HAYRETTİN ALMANYADA TARİH YAZACAK...
SONSUZ BAŞARILAR...
İNŞALLAH MİLLİ TAKIMIMIZ 2006 DA ALMANYADA OLUR...

Kaptan-58
07.10.2005, 14:07
Süper Ligin yeni ve başarılı ekibi Sivasspor’da top koşturan Hayrettin Yerlikaya tüm spor kamuoyunun dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Peki kim bu Hayrettin ?

http://www.ajansspor.com/resim/hayrettin_yerlikaya.jpg

Sivasspor’un 2. Lig A Kategorisinde şampiyon olarak Süper Lige çıkmasında da büyük emeği ve katkısı olan Yerlikaya, başarısını Süper Lig’de de sürdürmeye devam ediyor.

8 haftadır 90 dakika boyunca ilk onbirde forma giyme şansı bulan Yerlikaya, 7 yıl önce Sivas amatör spor kulüplerinden Çimentospor’dan Sivasspor’a transfer edildi.

1981 doğumlu olan genç futbolcu, futbol hayatına Sivas Tarımspor’da başladı. İlk antrenörü Oğuz Ceylan’ın desteği ile Çimentospor’a ardından Sivasspor’a transfer edilen genç yetenek Yerlikaya, tarihinde ilk defa Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da kentin plaka işareti olan “58” numaları formayı giyen ilk oyuncu oldu.

Sivasspor’da Sivaslı olupta forma giyen iki futbolcudan biri olan Yerlikaya, bu sezon A 2 Milli Takımı’nda da görev yapmaya başladı.

Sol kanatın her mevkiinde oynayabilen başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya, stoper ve libero olarakta görev yapabilen genç bir yetenek olarak değerlendiriliyor.

Süper Ligin 8. haftası geride kalırken, Sivasspor’un oynamış olduğu tüm karşılaşmalarda 90 dakika boyunca forma giyen Yerlikaya, maçlarda ortaya koyduğu performans ile spor otoritelerinin ve spor yorumcularının da dikkatini çekti.

-Hedefim Sivasspor’da Başarıyı Yakalamaktır-
Milli Takımlar Baş Antrenörü Fatih Terim’in de bazı karşılaşmalarda yakın kıskaca aldığı Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, “Hedefim, Süper Ligin yeni ekibi olan Sivasspor’da başarıyı yakalamaktır. Bu başarının yakalanması için bana görev verilen karşılaşmalarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi. A Milli Takım’da forma giymeyi arzu ettiğini de belirten Yerlikaya, “Sivaslıyım ve Sivasspor’da futbol oynamaktan son derece mutluyum” diye konuştu.

SİVAS'IN PARLAYAN YÜZÜ
Hayrettin Yerlikaya, Süper Ligde 8 hafta sonunda ortaya koyduğu futbolla tüm dikkatleri kendinin üzerine çekmeyi başardı. Sivasspor'a Çimentospor'dan transfer edilen Yerlikaya 1981 doğumlu.Sivas'taki ilk kulübü ise Sivas Tarımspor, Sivas futbolulun unutulmaz isimlerinden rahmetli Oğuz Ökten Yerlikaya'nın ilk antrenörü, Sivasspor 'da 7. yılını oynayan Yerlikaya Sivasspor'da hem ikincilik A grubuna yükselen takımda hemde Süper Ligie çıkan takımda görev yapan Sivaslı futbolculardan biri. Süper Ligde mücadele eden Sivaspor'da Sivaslı olupta formaya giyen iki futbolcudan biri olan Yerlikaya, Sivasspor tarihinde 58 numarayı giyen ilk futbolcu oldu. Sol kanatın her mevkiinde oynaya bilen Yerlikaya , Stober ve libero olarakta görev yapabilmekte. Süper Ligde 8 hafta sonunda Sivaspor'da en çok göze batan futbolculardan olan Yerlikaya, bu sezon A2 milli takımında da görev yapmaya başladı. Spor otoriteri ve spor yazarlar tarafından sıkı bir takip altına alınan Yerlikaya, bu üstün performansını lig sonuna kadar sürdüre bilirse Sivaslılar seneye onu başka takımlarda izlemeye şimdiden kendilerin alıştırsınlar.

(Haber: Serhat ZAFER / Ajansspor - Sivas)

KAYNAK: http://www.ajansspor.com/haber.asp?HaberID=122851

http://www.ajansspor.com/resim/hayrettin_yerlikaya_buyuk2.jpg

[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/hayrettin_yerlikaya_buyuk1.jpg[IMG]

Kaptan-58
07.10.2005, 14:11
http://www.ajansspor.com/resim/hayrettin_yerlikaya_buyuk1.jpg

1984zalim58
07.10.2005, 15:49
Hayrettin sivassporun candamarlarından biri diyebilirim.Hayrettini başarılarından dolayı kutlarım Sivasspora cok emeği gecti ama ben hayrettinin daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum.İşallah yakında milli takımdada görürüz.

Hayrettin sivaslı mecbur konuşacaklar:)
tek gercek var SİVASSPOR

1967_DERNEK_10UR
07.10.2005, 16:06
HAYRETTİN DÜNYA DA 10 MİLYONDAN FAZLA TARAFTARI OLAN BİR TAKIMIN FUTBOLCUSU SPOR YAZARLARI BİLE HAYRETTİNİ TÜRKİYE DE DEĞİL DİREKT AVRUPA DA OYNAYACAK BİR FUTBOLCU OLARAK GÖSTERİYOR..

Deswa
07.10.2005, 16:06
HayREttin ABimİz Aynı Zamanda HarBi SivasLı OlDugu İçin KenDini TanıRım Ve BU Takım İçin Gerçekten Şah damarı DiyebilİRim SaYGIlar

GuNaY
07.10.2005, 16:38
SÜREKLİ AYNI DİSİPLİNLE DAHA ÇOK BAŞARILI OLACAKTIR... HAFTANIN 11'İNDE KENDİNE HERZAMAN YER BULUYOR :)

Bozkurtt_58
07.10.2005, 16:45
SÜREKLİ AYNI DİSİPLİNLE DAHA ÇOK BAŞARILI OLACAKTIR... HAFTANIN 11'İNDE KENDİNE HERZAMAN YER BULUYOR :)

bencede.........

agca58
07.10.2005, 17:04
merak etme ispanya seni bekliyor..yada ingiltere...:)

lezgi
07.10.2005, 18:34
allah nazardan-sakatlıktan saklasın tek kelimeyle harika bir futbolcu ve görev adamı kendisini a milli takımdada görmek istiyoruz.

5841
07.10.2005, 18:38
BU İNSAN HER ZAMAN KENDİNE YER BULUR
O SEVIYORUZ

sedatkaya
07.10.2005, 21:19
HAYRETTİN YERLİKAYA SİVASIN GURURU SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR İNŞALLAH BAŞARILARIN DEVAMI GELİR

cihanakkus
07.10.2005, 21:37
iddaa ediyorum hayrettin cok yakında milli formayı giyer bence biraz zaman lazım

1967_DERNEK_MUSTAFA
07.10.2005, 22:45
İNŞALLAH EN GÜZEL VE EN İYİ ŞEKİLDE 58 İ TANITMAYI NASİP ETSİN

serhankaburcuk
07.10.2005, 23:04
Hayrettin yıllardır vardıda insanlar daha yeni farkına vardılar...Kardeşim ve dostum Hayrettin bu başarıları ve övgüleri fazlası ile zaten hakediyordu...Kendisine başarılarının devamını diliyorum kardeşime inşallah Allahım sakatlık göstermez...

turanozkanli
08.10.2005, 00:40
SİVASIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ GÜZİDE FUTBOLCULARDAN ALLAH AYAĞINI DAİM KILSIN MİLLİ TAKIMDA NİCE GÜZEL YILLARA...

gercek58li
08.10.2005, 02:26
İNŞALLAH EN GÜZEL VE EN İYİ ŞEKİLDE 58 İ TANITMAYI NASİP ETSİN

Amiiin...Amiiin...

drummer
08.10.2005, 03:23
artık milli takıma futbolcu verme zamanı geldi.
bizdende birileri olsun

ErdalGüler
08.10.2005, 08:40
Hayrettin yıllardır vardıda insanlar daha yeni farkına vardılar...Kardeşim ve dostum Hayrettin bu başarıları ve övgüleri fazlası ile zaten hakediyordu...Kendisine başarılarının devamını diliyorum kardeşime inşallah Allahım sakatlık göstermez...

Hayrettin gerçekten çok başarılı ama serhan arkadaşımızın dediği gibi Hayrettin yıllardır var ve biz yeni farkına vardık. Ama yine de geç değil böyle yetenekli hemşehrilerimizi hep destekleyip her zaman arkalarında durmalıyız...

MERİÇ
08.10.2005, 08:55
Abİ BöYlE konusmatın allahınızı severseniz Hayrettin gitmesin hiçbiyere....biz onsuz naparız süperligde

nasirli
10.10.2005, 20:09
SİVASSPOR NE KADAR ÖNEMLİ İSE BİZİM İÇİN hayrettin de o kadarönemlidir arkadaşlar...

o geleceğin en iyileri arasında göreceğimiz bir sporcudur.. (NE DE OLSA SİVASLI);
o kadar....

Blackkite
10.10.2005, 20:37
Hayrettin'i Süper Lig'deki ilk maçtan beri hayranlıkla izliyorum !! Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu umarım elimizden kaçırmayız!!

yasinkaryagdi
10.10.2005, 22:09
yigido nun hası hayrettın abımıze başarılar dilerim

hersey sivas için!!!!

1967_Dernek_Ayhan
10.10.2005, 22:14
helal olsun gardaşıma :D

extrasivas
12.10.2005, 18:09
Sivassporun boyle bir futbolcusu oldugu icin cok sansli Hayrettine hayat boyu basarilar dilerim o herseyin en iyisini hak ediyor

34istanbul_58
14.10.2005, 15:29
Hayrettin Sivasın yetişdirdiği ender futbolculardan birisi ilerde daha iyi yerlere gelecektir. İnşallah yakın zamanda da Milli Takım da görmek istiyoruz. Allah sakatlık vermesin.ayağına kuvvet.

x_burnley
14.10.2005, 15:35
hayrettin bizim atar damarımız kimselere vermiyoruz o kendini ne zaman hazır hissederse o zaman avrupaya gider ve sivasın gururu olmayı devam eder bizler onu çok seviyoruz ı love you hayrettin

bilgekagan58
14.10.2005, 15:45
hayrettin yerlikaya bu soyad bana yabanci gelmiyor galiba diyor um ve zihnimi yokluyorum evet evet abisi hamza yerlikaya oda sivasin ender yetisrtirdigi genc yeteneklerden bir gecen hafat gene gögsümüzü kabartmisti ve inanin cok mutlu oldum birde haykirisi vardiki onu görseniz icinizden aglamak gelirdi derim isarer parmagini havaya kaldirmis haykiriyordu ya allah bismillah diye görmeyenler görsün adres www.bbp.org.tr adresinde görürsünüz gelelim hayrettine sizlerinde dedigi gibi ender yetismis bir sivasli ama tam sivasli dedik ya garda oda sivasli diyeni bagrina basanlardan o 58 numarayi onun sirtinda gördükce yüregim kabariyor inanin düsündüm d eondan baskasida o 58 i tasiyamazdedim cünkü o sivasli yigidolardan cenabi allah tan basarilarini niyaz ederim ve milli taklimda 20006 dünya kupasinda görmek isterim eee nede olsa 58 ya sivasliya bakin bir lige kactane sivasli top kosturuyor büyük takimlarda hepsinde var
fb.de ümit özat bjk, da ibrahim toraman, adem dursun , ve büyük teknik trektör riza calimbay bublardan ziyade en büyük takimda ise sivassporda hayrettin yerlikaya var

yagci58
14.10.2005, 15:46
hayrettin e basarilar diliyorum bu cizgide devam eder

CÜSSKB-Aynur
20.10.2005, 11:40
Forma Numarası : 58

Sivasspor’un 2. Lig A Kategorisinde şampiyon olarak Süper Lige çıkmasında da büyük emeği ve katkısı olan Yerlikaya, başarısını Süper Lig’de de sürdürmeye devam ediyor.
8 haftadır 90 dakika boyunca ilk onbirde forma giyme şansı bulan Yerlikaya, 7 yıl önce Sivas amatör spor kulüplerinden Çimentospor’dan Sivasspor’a transfer edildi.
1981 doğumlu olan genç futbolcu, futbol hayatına Sivas Tarımspor’da başladı. İlk antrenörü Oğuz Ceylan’ın desteği ile Çimentospor’a ardından Sivasspor’a transfer edilen genç yetenek Yerlikaya, tarihinde ilk defa Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da kentin plaka işareti olan “58” numaları formayı giyen ilk oyuncu oldu.
Sivasspor’da Sivaslı olupta forma giyen iki futbolcudan biri olan Yerlikaya, bu sezon A 2 Milli Takımı’nda da görev yapmaya başladı.
Sol kanatın her mevkiinde oynayabilen başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya, stoper ve libero olarakta görev yapabilen genç bir yetenek olarak değerlendiriliyor.
Süper Ligin 8. haftası geride kalırken, Sivasspor’un oynamış olduğu tüm karşılaşmalarda 90 dakika boyunca forma giyen Yerlikaya, maçlarda ortaya koyduğu performans ile spor otoritelerinin ve spor yorumcularının da dikkatini çekti.
- "Hedefim Sivasspor’da Başarıyı Yakalamaktır"
Milli Takımlar Baş Antrenörü Fatih Terim’in de bazı karşılaşmalarda yakın kıskaca aldığı Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, “Hedefim, Süper Ligin yeni ekibi olan Sivasspor’da başarıyı yakalamaktır. Bu başarının yakalanması için bana görev verilen karşılaşmalarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi. A Milli Takım’da forma giymeyi arzu ettiğini de belirten Yerlikaya, “Sivaslıyım ve Sivasspor’da futbol oynamaktan son derece mutluyum” diye konuştu.

Ajansspor.com dan

sivasli_tufan
20.10.2005, 11:48
Liğde tam bir kaos yaşayan Trabzonspor'un Sivasspor'a gönderdiği eski kalecisi Petkoviç el üstünde tutuluyor. Başarılı kaleci 9. haftada kalesinde sadece5 gol gördü

Petkoviç süper ligin panteri oldu

Sivasspor'un Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç, Turkcell Süper Ligi'nin ilk 9 haftasında forma giydiği 8 maçta kalesinde gördüğü 3 golle ligin en az gol yiyen kalecisi unvanını elinde bulunduruyor.

Sezon başında Trabzonspor ile yollarını ayırarak, ligin yeni takımı Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Petkoviç, ligin ilk 9 haftasında forma giydiği 8 maçta ortaya koyduğu performans ile tüm futbolseverlerin beğenisini topluyor.

Kuruluşundan 38 yıl sonra Turkcell Süper Ligi'ne çıkan Sivasspor'un ilk yabancı kalecisi olan Petkoviç, ligin ilk 9 haftasında takımının 5 galibiyet, 3 beraberlik alarak, 18 puanla lider Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ardından 3. sıraya yükselmesinde büyük rol oynadı.

Forma giydiği 8 maçtan sadece Malatyaspor, Samsunspor ve eski takımı Trabzonspor ile yaptıkları maçlarda birer gol yiyerek, kalesinde gördüğü toplam 3 golle ligin en az gol yiyen kalecisi unvanını elinde bulunduran Petkoviç, Trabzonspor maçının ardından oynanan Kayseri Erciyesspor, Denizlispor ve Gençlerbirliği müsabakalarında kalesinde gol görmedi.

En son Trabzonsporlu Kürşat'tan gol yiyen ve 339 dakikadır kalesinde gol görmeyen Petkoviç, Sivasspor'un başarısında, kendisi kadar takım arkadaşlarının, teknik heyetin ve yönetim kurulunun katkısı olduğunu söyledi.

'TAKIMDA ÇOK İYİ BİR ARKADAŞLIK VAR''

Sivasspor'da her şeyin çok yolunda gittiğini ifade eden Petkoviç, ''Takımda çok güzel bir arkadaşlık havası var. Bu da bizim başarımıza olumlu yönde yansıyor. Her şey çok güzel devam ediyor. Takım arkadaşlarım ve hocamız çok iyi. Herkes mutlu ve çok iyi çalışıyoruz'' dedi.

Ligin ilk 9 haftasında 18 puan toplamalarının çok önemli olduğunu kaydeden Petkoviç, geçen hafta zorlu geçen bir 90 dakikanın ardından Gençlerbirliği'ni mağlup ettiklerini, bu maçın geride kaldığını belirterek, hafta sonu oynayacakları Diyarbakırspor maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ligin 5. haftasındaki Galatasaray maçı öncesinde belinden ameliyat olduğu için bu zorlu maçta forma giyemeyen Petkoviç, karşılaşmada kaleyi koruyan Vedat'ın da çok iyi bir performans gösterdiğini, ancak şanssız 2 gol yediğini hatırlattı.

Kaleciler Vedat ve Akın ile çok iyi bir arkadaşlık kurduklarını, başarısında onların ve takımının iyi defans yapmasının da etkili olduğunu ifade eden Petkoviç, kırmızı-beyazlı ekipte tüm futbolcuların birbirleriyle çok iyi arkadaşlık kurduğunu vurguladı.

TRABZONSPOR'A KIRGIN MI?

Teknik direktör Werner Lorant'ın taktik, teknik açıdan çok tecrübeli bir çalıştırıcı olduğunu belirten Petkoviç, Sivasspor ile 2 yıllık sözleşmesi olduğunu, ancak bir aksilik olmazsa uzun yıllar kırmızı-beyazlı ekibin formasını giymek istediğini ifade etti.

Petkoviç, ligde sıkıntılı günler geçiren ve kaleci sorunu olduğu belirtilen eski takımı Trabzonspor ile eski teknik direktörü Şenol Güneş'e kırgın olup olmadığının sorulması üzerine de yorum yapmaktan kaçındı.

Siir_Misali
20.10.2005, 12:33
HAYRETTİN SİVASIN YETİŞTİRDİĞİ YETENEKLERDEN AMA TOPLARA ÇOK DENGESİZ GİDİRİYOR..HER SEZON KESİN BİR SAKATLIK GEÇİRİYOR..BUNA BİR ÇARE BULUNSUN YOKSA GENÇ YAŞTA FUTBOL HAYATI BİTEBİLİR...

ÇOK HAKLISIN..KENDİNE ÇOK YAZIK EDER..DAHA ÖNÜNDE NE KADAR GÜZEL VE BAŞARILI BİR FUTBOL HAYATI VAR...NE DİYELİM..ALLAH HERTÜRLÜ SAKATLIKTAN BÜTÜN FUTBOLCULARI KORUSUN...

muRTix1
11.11.2005, 19:39
www.hayrettinyerlikaya.fankulu bu.com hayrettin fanclubu açıldı ancak şu an yapım aşamasında ilerde yeni isim ve da kapsamlı bir site olacak işallah saygılar..

Disi Kartal_58
14.11.2005, 11:16
www.hayrettinyerlikaya.fankulu bu.com hayrettin fanclubu açıldı ancak şu an yapım aşamasında ilerde yeni isim ve da kapsamlı bir site olacak işallah saygılar..

hayırlı olsun

bbptek58
14.11.2005, 11:18
hayırlı olsun yakışır

GeCeVeMaVi58pRf
14.11.2005, 12:04
ismail hocaya bır sorum olucak hayrettın oynamadıgı zaman
sivasın savunması neden iyi degıl :)

bence hayrettin 2.ligdede aynıydı degişen sadece suan daha fazla gözönünde bulunması ve sivassporun türkiyenin en flash takımı haline gelmesi oldu. bide üstüne hem galatasayda hemde fenerbahcedeki sol kanat yetersizliği hayrettini gündem yapan etkenlerin basında geliyor inşallah ben inanıyorumki hayrettin milli takımada gidecek ve basarılı olacak onunla gurur duyuyoruz

muRTix1
14.11.2005, 13:00
hayırlı olsun yakışır

desteklerinizi bekliyoruz işallah

disikartaL_mrv
21.11.2005, 11:54
bence hayrettin 2.ligdede aynıydı degişen sadece suan daha fazla gözönünde bulunması ve sivassporun türkiyenin en flash takımı haline gelmesi oldu. bide üstüne hem galatasayda hemde fenerbahcedeki sol kanat yetersizliği hayrettini gündem yapan etkenlerin basında geliyor inşallah ben inanıyorumki hayrettin milli takımada gidecek ve basarılı olacak onunla gurur duyuyoruz

Geçen bir futbol programında Milli takım için Hayrettin'den bahsediyorlardı.Ben kendisinin mücadelesine ve hırsına hayranım.Formanın hakkını tam manasıyla verdiğini düşünüyorum.(tabi bu benim görüşüm)

İnşallah yakında daha iyi yerlere gelir.

serhankaburcuk
21.11.2005, 14:43
Gelecek yıllarda milli takımın sol kanadı emin ellerde çünkü orda Hayrettin olacak...

xemirhanx
21.11.2005, 14:47
evet cok haklisiniz bu konuda

bbptek58
21.11.2005, 15:22
HAYRETTİN...58 NUMARASIYLA TAKIMDAKİ TEK SİVASLI...OLİMPİYAT ŞAMPİYONU GÜREŞCİMİZ HAMZA YERLİKAYANIN KARDEŞİ...

yagci58
21.11.2005, 15:32
hayrettini ben eski bjk li receb e benzetiyorum onun gibi hirsli onun gibi caliskan. ama fazla top teknigi yok. oda yillarca elestirildi ama milli takimda kaptanliga kadar yükseldi. hayrettinde en kisa zaman da milli takimin degismez elamani olacak.

puar
22.11.2005, 06:45
bencede hayrettin artık milli takıma girmeli...hem defansif hemde hucum futbolunu çok iyi oynuyor...
ben kendisini interde oynayan zanettiye çok benzetiyorum tıpkısının aynısı gibi :)

Disi Kartal_58
22.11.2005, 12:44
HAYRETTİN...58 NUMARASIYLA TAKIMDAKİ TEK SİVASLI...OLİMPİYAT ŞAMPİYONU GÜREŞCİMİZ HAMZA YERLİKAYANIN KARDEŞİ...

HAYIR HAYRETTİN HAMZA'NIN KARDEŞİ DEĞİL
AKRABA BİLE DEĞİL ONLAR SADECE SOYAD BENZERLİĞİ

Disi Kartal_58
28.11.2005, 13:44
geçmiş olsun :(

serhankaburcuk
28.11.2005, 21:04

Hayır gardaş hamzanın kardeşi değil sadece soyadı benzerliği var...

DJMuRaT
28.11.2005, 21:07
HAYRETTİN BENCE MİLLİ TAKIMA SEÇİLMELİ...ZATEN REVİZYON KONUŞULUYOR..SOL KANAT HAYRETTİN OLMASI LAZIM

SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR...
DEPLASMANDADA BİZ WARIZ...

serhankaburcuk
28.11.2005, 21:20
HAYRETTİN BENCE MİLLİ TAKIMA SEÇİLMELİ...ZATEN REVİZYON KONUŞULUYOR..SOL KANAT HAYRETTİN OLMASI LAZIM

Şuana kadar görmek istemediler ama bundan sonra elleri mecbur...Eğer sol kanadımızı yine Ümit ÖZAT'A verirsek Türkiyenin hali içler acısı olur...

DJMuRaT
28.11.2005, 21:24
Şuana kadar görmek istemediler ama bundan sonra elleri mecbur...Eğer sol kanadımızı yine Ümit ÖZAT'A verirsek Türkiyenin hali içler acısı olur...

WALLA ÜMİT SAĞ AYAK SOL KANAT ANLAMIYOM Kİ...TÜRKİYEDE DOĞRU DÜZENLİ KANAT OYUNCUSU YOK ZATEN..BENCE HAYRETTİN Bİ NUMARA...

CHECHEN58bnymN
29.11.2005, 00:18
sivasın en buyuk idoludur hayrreettın tşk bunyamın

Disi Kartal_58
06.12.2005, 11:54
--------------------------------------------------------------------------------
Top 10

En değerli oyuncular
1-Alex de Souza F.Bahçe 42 (+1)
2-Kais Ghodhbane Samsun 33 (+3)
3-Ümit Karan G.Saray 32 (+2)
4- Gökhan Ünal Kayseri 32 (+1)
5- Abdelzaher El Saka Konya 31 (-1)
6- Zdravko Lazarov G.Antep 29 (+4)
7- Hasan Şaş G.Saray 29 (0)
8- Hayrettin Yerlikaya Sivas 27 (0)
9- Khaled Fadhel K.Erciyes 25 (-1)
10- Necati Ateş G.Saray 24 (+3)

Birden fazla futbolcu eşit puanda ise, son haftada daha çok puanı olan futbolcu üste çıkar. Eşitlik yine bozulmazsa, takımı üstte olan avantajlıdır.

Bu değerlendirme nasıl yapıldı

Değerlendirmemize göre; Her futbolcu... - 90 dk. oynadığı her maça 1 puan, - Her penaltı golü için 1 puan, - Her hat-trick için 1 puan, - Kazandırdığı penaltı için 1 puan Her forvet... - Attığı gol başına 2 puan, - Her gol pası için 1 puan, Her orta saha oyuncusu... - Attığı gol başına 3 puan, - Her gol pası için 2 puan, Her defans oyuncusu... - Attığı gol başına 4 puan, - Her gol pası için 3 puan, - Takımının gol yemeden bitirdiği maç başına 3 puan, Her kaleci... - Gol yemediği maç başına 3 puan, - Kurtardığı penaltı için 5 puan alır. Her futbolcudan... - Sarı karta 1, kırmızı karta 3 puan, - Kaçan penaltı için 2 puan, - Kendi kalesine attığı her gol için 2 puan, Her defans oyuncusu ve kaleciden... - Yenilen gol başına 1 puan, Her forvet oyuncusundan... - Takımının gol atamadığı maç başına 1 puan silinir. (En az 30 dakika oynamak şartıyla)

ASİST KRALLIĞI

* 8 ASİST: Hasan Şaş (G.Saray)

* 7 ASİST: Alex (F.Bahçe)

* 6 ASİST: Ümit (G.Saray), Lazarov (G.Saray)

* 5 ASİST: Gökhan (Kayseri), Timuçin (K.Erciyes), Ceyhun (Konya), Musa, Celil (Samsun), Yattara (Trabzon)

* 4 ASİST: Tümer, İbrahim Akın (Beşiktaş), Appiah (F.Bahçe), Necati (G.Saray), Bülent Bölükbaşı (Kayseri), Mohamed Ali (Sivas)

* 3 ASİST: Jaba, Wederson, Tita (Ankara), Ahmed Hassan (Beşiktaş), İlyas, Cumhur (D.Bakır), Aurelio, Mehmet, Ümit (F.Bahçe), Mehmet Topuz (Kayseri), Agali (K.Erciyes), Murat (Konya), Taner (Malatya), Kais (Samsun), Musa (Sivas), Szymkowiak (Trabzon), Zafer (V.Manisa)

* 2 ASİST: Jean, Niyazi, Heverton (A.Gücü), Musa (Ankara), Veysel (Beşiktaş), Fahri, Cem (Ç.Rize), Abraham, Mustafa (Denizli), Burhan (D.Bakır), Anelka (F.Bahçe), Uğur, Orhan (G.Saray), Erdal (G.Antep), Hasan, Kerem, Isaac (G.Birliği), Ragıp, Rodiç, Fatih, Muhammet, Ergün (Kayseri), Devran (K.Erciyes), Effa (Malatya), Cem, Hayrettin (Sivas), Emrah (Trabzon), Uğur, İnanç, Yılmaz (V.Manisa)

www.sabah.com.tr

Bebeto_
06.12.2005, 12:02
KARDEŞİM SEN 1.LİGDE TOP OYNUYORSUN AMATOR LIGDE DEIL ARTIK GUNU FUTBOLUNDA HEP KOSMAK VAR Bİ KOSUP İKİ DURMAK YOK BENCE BIRAZ DAHA CALISIP A-2 MİLLİ
TAKIMINDAN AMİLLİ TAKIMA TERFİ ETMELİİİİİİİİ

Bebeto_
06.12.2005, 12:03
GFBLİ OLMAK AYRICALIKLIDIR FAKAT YINEDE GENC SİVASLILAR GELIYOOOOOOOO

üsküdarli
10.12.2005, 01:26
hayrettin yerlikaya emin adimlarla zirveye kosuyor,onu ilerde avrupanin büyük kulüblerinde görecegiz,milli takimin vazgecilmezi olacak,yetenegi yanisira dürüstlügü ve beyefendiligi ile bunu basaracak,almanyadaki sivaslilar onunla gurur duyuyor.

SEMİH-58
10.12.2005, 14:13
allahın izniyle fırtına gibi olacak

muRTix1
04.01.2006, 19:28
Hayrettin Yerlikaya Resmi web sitesi Açıldı www.hayrettinyerlikaya.com bilginize..

SaRiKaN58
04.01.2006, 19:33
hic birsey gelmiyor bende

muRTix1
04.01.2006, 19:42
Site java üzerine kurulmuş Javamı yüklü değil sende www.java.com dan java yükleyebilirsiniz pc nize

SaRiKaN58
04.01.2006, 19:44
java var bende

DJMuRaT
04.01.2006, 19:44
fENA DEİL...AMA DAHA İYİ OLABİLİRDİ...

alimuharrem58
04.01.2006, 19:49
SİTE GAYET GÜZEL OLMUŞ

erhan5834
04.01.2006, 19:58
yakışır gardaşıma hayırlı olsun...

67 LER SUSARSA OLAY KONUŞURSA YER YERİNDEN OYNAR..

muRTix1
04.01.2006, 23:04
Arkadaşlar üye olalım fanclube

ReDYiGiDo
04.01.2006, 23:15
(Süperspor.com'dan alınmıştır)

Anadolu'nun Yerli Yıldızları

2005-2006 sezonunun ilk yarısı iyi-kötü bir çok olayla sona erdi. Şimdi gelin hep beraber Anadolu’da yıllardır top koşturan ve yetenekleriyle herkesin takdirini toplayan “Anadolu’nun yerli yıldızları”nı biraz daha yakından tanıyalım.

Ceyhun Eriş ( Konyaspor )
Gökhan Ünal ( Kayserispor )
Okan Yılmaz ( Malatyaspor )
Timuçin Bayazıt (K.Erciyesspor)
Mehmet Çakır (Gençlerbirliği)
Serkan Aykut (Samsunspor)
Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor)
Sivas’ın kendi içinde yetiştirdiği gencecik bir isim Hayrettin Yerlikaya. 1981 doğumlu Hayrettin bugünlerde özellikle Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminde. Sivas savunmasında ilk yarıda Hakkı’yla beraber çok başarılı bir grafik çizdi. Oynadığı 16 karşılaşmada defans oyuncusu olmasına karşın yalnızca 1 sarı kart gören Hayrettin takımına 1’de gol kazandırdı.

muRTix1
05.01.2006, 21:20
www.hayrettinyerlikaya.com hayrettin resmi sitesi üye olalım

capkin sivasli
05.01.2006, 21:43
hayirli ugurlu olsun

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.01.2006, 22:06
www.hayrettinyerlikaya.com hayrettin resmi sitesi üye olalım

OLALIM BAKALIM...

yigido kesku
07.01.2006, 16:21
kesinlikle büyük takımlarda oynayabilecek bir yıldız derhal gitmeli bu performansı yakalamısken gitmemesi yanliş

SivaslıMurat
07.01.2006, 16:29
Hayrettin kadar daha ne futbolcular ciksin isterdik Sivasimizdan
ama su an görünen o ki cok uzun bir süre alir bu,
Sivassporun kadrosunda asil Sivasli cok az.

yerliturkuaz
07.01.2006, 16:33
o bizim gozumuzde bir yildiz zaten ve gururumuz. zamanla kendi turkiyeye ispatlatacak ve milli takimimizin degismezlerinden olacaktir. buna inaniyorum ben

cemal58yiğido
07.01.2006, 17:20
HAYRETTİN SÜPER DAHADA İYİ OLCAK 58 NUMARALI FORMANIN HAKKINI VERİYOR...

erhan5834
07.01.2006, 17:27
HAYRETTİN YERLİKAYA ONU ANLATMAYA GEREK YOK YA KELİMEDE YETMEZ 58 NUMARA YAKIŞIYO GARDAŞIMA BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE...

fatih_5834
07.01.2006, 18:10
NEDE OLSA IKISIDE SIVASLI OLACAK O KADAR:)

mami_LEE
09.01.2006, 21:46
büyük takımlarda oynamamalı bu oyuncu çünkü nedendir bilinmez böyle kaliteli oyuncular büyük takımlara gidince gaza geliyor hepsi kulübünde kalıp milli takıma girerek kendini kanıtlamalı ...

casus84
09.01.2006, 21:54
hayrettin baba bizi bırakma

mami_LEE
10.01.2006, 09:31
o da doğru casus84 kardeşim o adam futboluna sivas ta başladı adam doğum büyüme futbol kariyeri adamın sivas !!!

CÜSSKB-Aynur
21.02.2006, 10:42
EN DEĞERLİ OYUNCU
Oyuncu Takım Puanı
1.Alex de Souza.................F.Bahçe ...................61 (+1)
2.Gökhan Ünal...................Kayseri ....................43 (+3)
3.Ümit Karan......................G.S aray .....................43 (0)
4.Kais Ghodhbane.............Konya... ..................38 (+1)
5.Nicolas Anelka................F.Bahçe ...................35 (+3)
6.Marco Aurelio.................F.Bahç e ...................35 (+1)
7.Hasan Şaş ........................G.Sara y...................35 (+1)
8.Necati Ateş......................G.Sa ray .....................35 (0)
9.Hayrettin Yerlikaya........Sivas........ ................33 (+4)
10.Hakkı Hocaoğlu............Sivas..... ...................32 (+4)

Fotomaç tan

yerliturkuaz
21.02.2006, 11:37
hayrettinin yeri dokuzunculuk olmamali

yigido kesku
22.02.2006, 16:51
ben futbol oynuyorum fenerli onder turacı ve hayrettin yerlikayayı örnek alıyorum

apolat
22.02.2006, 20:45
yawwww hayrettın sıvasımızda daha cok seyler yapacak nıye gıtsın dıye dusunenler varki??anamıyom....hayrettın sıvasa cok da yakısıyor ...basarılarının devamını dılerımmm....

CÜSSKB-Aynur
28.02.2006, 09:56
Top 10
EN DEĞERLİ OYUNCU
Oyuncu ...........................Tak ım.......................... Puanı
1.Alex de Souza.................F.Bahçe ...................66 (+5)
2.Ümit Karan......................G.S aray...................44 (+1)
3.Gökhan Ünal...................Kayseri ......................43 (0)
4.Necati Ateş......................G.Sa ray...................38 (+3)
5.Kais Ghodhbane.............Konya .......................38 (0)
6.Hayrettin Yerlikaya........Sivas........ ................37 (+4)
7.Hakkı Hocaoğlu..............Sivas... .....................36 (+4)
8.Nicolas Anelka................F.Bahçe ...................36 (+1)
9.Marco Aurelio.................F.Bahç e ...................36 (+1)
10.Hasan Şaş......................G.Sar ay....................34 (-1)

fotomaç tan

TracyMcGrady58
08.03.2006, 02:12
hayrettin simdiden türkiyenin en iyi sol beki.ama gelecekte avrupada insallah en iyi sol bek olacah.onada bu yakisir

YYILDIRIM
08.03.2006, 02:17
allah nazardan-sakatlıktan saklasın tek kelimeyle harika bir futbolcu ve görev adamı kendisini a milli takımdada görmek istiyoruz.

CAGLAYAN
03.06.2006, 22:24
TRABZONLA ANLAŞMADI

Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin’in Trabzon ile anlaştı haberlerini Sivasspor Yönetimi yalanladı.

Haberlerin doğruyu yansıtmadığını belirten Sivasspor Yönetimi, “Hayrettin hiç bir kulüple anlaşmadı. Kalmasını istiyoruz. Ama teklifler çok iyi “ dedi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, bazı yayın organlarında Hayrettin’in Trabzonspor’a verildiğine dair haberlerin çıktığını belirterek “ Bu haberler asılsız. Kesinlikle bir anlaşma olmadı. Hayrettin’i Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor istiyor. Kulübümüze yönelen teklifler üzerinde değerlendirme yapıyoruz. Sivasspor açısından hangisi daha iyi teklif verirse Hayrettin o kulübün olacaktır. Biz Hayrettin’in ilk önce takımımızda tutmayı hedefliyoruz. Ama gelen teklifler Sivasspor’un mefaatleri doğrultusunda önemli teklifler. Eğer gelen teklifler çok daha cazip olursa göndereceğiz. Yönetim Kurulu olarak teklifleri değerlendiriyoruz. Ama kesinlikle Hayrettin hiç bir takımla anlaşmadı. Biz kime istersek o takıma gidecek. “ şeklinde konuştu.

albina58
05.06.2006, 04:44
Hayrettin'in şimdilik gitmesi taraftarı değilim.Sivassporun mali durumu için menfaatine olur ancak,kısa süreliğine yeri doldurulamaz.Ancak ilerleyen süreçte doldurulabilir fakat,hayrettin daha süper liğ tecrübesi olarak acemi sayılır.Öncelikle Sivasspor'da yaptığı kariyerini birkaç yıl daha devam ettirerek bunu kaptanlık ile taçlandırdıktan sonra avrupa yolunda transferini düşünmesi fikrindeyim.Zira düşündüğü transfer yolunda acımasız bir sofra var burda yem olabilir.

ertugrulss
05.06.2006, 22:52
Bencede Hatrettin kalmalı daha yapacak çok işi var.Bir iki yıl daha oynayıp tecrübe kazanmalı eğer şimdi giderse tecrübesizliğinin kurbanı olur. Yönetimin Hayrettini bırakmaması gerek inşallah kalır. ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''

PARTNER58AHMET
06.06.2006, 22:42
HAYRETTİN HEM KENDİ ALTYAPIMIZDAN GELEN BİR FUTBOLCU HEMDE CANLA BAŞLA VAR GÜCÜYLE ÇALIŞAN BİR OYUNCU SİVASIMIZIN HAYRETTİN GİBİ BİR KAÇ HAYRETTİNLERE İHTİYACI VAR BENCE KALMALI TÜRKİYENİN 4 BÜYÜKLERİNDE KENDİ TOPRAKLARIMIZIN OYUNCULARI VAR NEDEN BUNLAR SİVAS GİBİ BİR TAKIMDA OLUPTA DAHA İLERİYE GİTMEYELİM

heryerdeyiz61
12.06.2006, 10:19
Türkcell Süper Liginde mücadele eden Sivasspor,2006 Dünya Kupasında mücadele edecek takımlardan
Futbolcu arayacak.

Transfer rotasını Dünya Kupasına çevirdik.
Turkcell Süper Ligi'ni 8. sırada tamamlayan Sivasspor’umuz, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek amacıyla yurt içi ve yurt dışında futbolcu arıyor.
Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Karol Pecze, genel menajer Bülent Uygun ve yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu ile birlikte takıma faydalı olabilecek yerli ve yabancı futbolcuları belirlemeye çalışıyor.
Bülent Uygun ile birlikte geçen hafta Avrupa ülkelerinde bazı futbolcuları izleyen Pecze, Almanya'da düzenlenen 2006 Dünya Kupası maçlarını da takip ederek, kırmızı-beyazlı ekibe 2 yabancı futbolcu beğenecek.
Genel menajer Uygun, transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, geçen sezonki mevcut kadroyu koruyacaklarını, 2 yabancı ve 4-5 yerli futbolcu ile takımı güçlendireceklerini söyledi.
Teknik direktör’ümüz Pecze'nin Dünya Kupası maçlarını izleyeceğini ve takıma uygun bazı yabancı futbolcuları belirleyeceğini belirten Uygun,yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu'nun ise Brezilya'da bazı futbolcuları takip edeceğini kaydetti.
Pecze ve Karaberberoğlu'nun raporları doğrultusunda transfer edilecek yabancı oyuncuların belirleneceğini anlatan Uygun, ''Süper Ligdeki ilk sezonumuzda, iyi bir performans sergiledik ve ligi 8. tamamladık. Önümüzdeki sezon da ligde kalıcı olabilmenin yollarını arayacağız. Bütçemize ve takımımıza uygun futbolcuları transfer ederek, inşallah ligi yine iyi bir yerde tamamlayacağız'' dedi.
Golcü oyuncumuz Dos Santos Anderson'a Gençlerbirliği takımının talip olduğunu, ancak bu kulüple parada anlaşamadıklarını ifade eden Uygun, genç savunma oyuncuları Hayrettin Yerlikaya'yı ise büyük takımların transfer etmek istediğini söyledi.
Hayrettin'i özellikle Trabzonspor'un çok istediğini belirten Uygun, başkanları Mecnun Otyakmaz'ın bordo-mavili ekibe genç oyuncunun transferi konusunda söz verdiğini, Hayrettin'in önünü açmak açısından da bu transfere olumlu baktıklarını kaydetti. Bu arada 25 Haziran'da kulüp tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, 1-12 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede'de 1. etap kamp çalışmalarına başlayacak.
Gerede kampının ardından 15 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek olan Sivasspor’umuz, 26 Temmuz'da Türkiye'ye dönecek. Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz Cumhuriyet Kupası 4'lü Futbol Turnuvası ile yeni sezon öncesinde son hazırlıklarını yapacak.

Kırmızı ile yazılan yazı Trabzonsporla ilgili kısmı. Sİvasspor yönetiminin görüşleri bu yönde olduğuna göre Hayrettinin Trabzonspora gelme ihtimali oldukça fazla.

heryerdeyiz61
12.06.2006, 10:27
taraftar gözüyle bu illaki böyledir. her takım iyi futbolcunun takımında kalmasını ister mutlaka. Ama başkanın söyledikleri ve hayrettinin fikride ortada. Trabzonsporda çok iyi işler yapacağını düşünüyorum . Hayırlısı neyse o olsun.

serhankaburcuk
12.06.2006, 11:09
taraftar gözüyle bu illaki böyledir. her takım iyi futbolcunun takımında kalmasını ister mutlaka. Ama başkanın söyledikleri ve hayrettinin fikride ortada. Trabzonsporda çok iyi işler yapacağını düşünüyorum . Hayırlısı neyse o olsun.

Parayı veren düdüğü çalar ne diyelim Sivasspor ve Hayrettin için en hayırlısı olsun...

Yiğiter
12.06.2006, 13:07
hayrettin süper bir oyuncu ama büyük takımlardamn birine gitmesi için henüz erken diye düşünüyorum.yazık olmasın sonra

Güner
12.06.2006, 18:32
http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/besiktas/hayrettin1206.jpg

Beşiktaş ile Trabzonspor, arasındaki centilmenlik anlaşmasına karşın Murat Ocak ve Adnan’dan sonra paylaşılamayan 3. yıldız: Hayrettin

Adresleri hep aynı!
Haluk Ulusoy’un yeniden Federasyon Başkanlığı’na seçildiği son kongrede birlikte hareket ederek dostluklarını pekiştiren Yıldırım Demirören ile Nuri Albayrak, transfer sezonu öncesinde de iki kulüp arasında ‘centilmenlik anlaşması’ yapmıştı. Önce İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Murat Ocak, sonra da Samsunsporlu Adnan Güngör için Trabzonspor’a pazarlıklarda öncelik hakkı tanıyan Beşiktaş, şimdi de Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya konusunda Karadeniz Kulübü ile burun buruna geldi!

Sağlam’ın son sözü
Hayrettin’e de daha önce Bordo-Mavililerin’in talip olduğunu öğrenen Siyah-Beyazlılar, bu nedenle Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını beklemeye başladı. İki kulüp arasında uzlaşma sağlanamazsa, Beşiktaş devreye girecek.

FANATİK

PANCU58
12.06.2006, 18:54
BEŞİKTAŞIMA 2. YİGİDO HAYIRLI OLSUN AZ KALDI 58 LER İKİLENDİ

sinan-58
13.06.2006, 14:20
Karol Pecze, daha önce gönderilmesi gündemde olan Anderson ile Trabzonspor’un peşinde olduğu Hayrettin’in kesinlikle satılmamasını istedi
Takımını kasetlerden izleyip, tanımaya çalışan Pecze, sportif koordinatör Bülent Uygun’u arayıp, “Bu oyuncular takımın kilidi. Eğer mümkünse onları satmayın. Çünkü Anderson ve Hayrettin’siz takımı kuramam” dediği öğrenildi. Uygun ise, “Anderson’u satmayacağız. Ancak, daha önce Galatarasay ve Trabzonspor’un istediği Hayrettin için 2 milyon Dolar değer biçtik. Bu parayı verirlerse, satarız. Aksi halde takımda kalır” dedi

ademyavuz
13.06.2006, 14:56
iyi oyunculari satip onlardan iyilerini alamiyacaksak kalmalari daha hayirli olur

sinan58_34
13.06.2006, 17:46
hayrettin sezon bitimindede kafaları karıstırdı . Tabiki sivassporda kalsın kalabılıyosa ama buyuk takımlar bıze bırakmıyacak gıbı gozüküyo insallah kendını gelıstırebılecegi her macta forma sansı bulabilecegı bı takıma gider

PESİMİST
13.06.2006, 18:54

Hayrettin Yerlikaya ile Hamza Yerlikaya arasındaki akrabalık bağını bilemem ama ikiside YERLİ :)
PESİMİST

ÇEÇEN İBO58
13.06.2006, 20:36
YALAN OLMASIN AMCA ÇOCUKLARI BİLDİĞİM KADARIYLA

amigos
22.06.2006, 11:11
her zaman olan bir şey gene büyükler fesat soktu ne güzel gidiyordu her şey yerli yerinde ne kanca atarlar başka takımların oyuncularına sanki altyapıları yok...

FurkaN
22.06.2006, 11:26
Hayrettin çok üst düzey çok büyük yetenek olan bir futbolcu değil ancak çalışması ve azmiyle bu açığını kapatmaya çalışıyor ve kapattı da denilebilir. Başka takıma transferi ise normaldir eğer Sivasspor'un ve Hayrettin'in menfaatlerine uyuyorsa tabii ki gidebilir ve de gitmelidir. Artık amatörden futbolcu satmayalım Sivasspor'dan satalım Sivasspor kazansın.

gokbora
22.06.2006, 11:55
Hayrettin çok üst düzey çok büyük yetenek olan bir futbolcu değil ancak çalışması ve azmiyle bu açığını kapatmaya çalışıyor ve kapattı da denilebilir. Başka takıma transferi ise normaldir eğer Sivasspor'un ve Hayrettin'in menfaatlerine uyuyorsa tabii ki gidebilir ve de gitmelidir. Artık amatörden futbolcu satmayalım Sivasspor'dan satalım Sivasspor kazansın.

TURKIYE LIGLERINDEKI O KADAR FUTBOLCU ARASINDAN SECILIP MILLI TAKIMA CAGRILIYORSA FUTBOL PROFÖSÖRLERI BIR SEYLER KESFETMISKI CAGIRIYORLAR BIR KALITE FARKI VAR DEMEKKI TURKIYEDE IYI BIR DEFANS FUTBOLCU BULMAK COK ZOR HAYRETTINDE BU IYILERIN ARASINDA.satilip satilmamasi yonetimin bilecegi is para lazimsa satabilir.yok basarili bir futbol takimi olmaya devam etmek istiyorsa bence satilmamali.
GERCI ANADOLU KULUPLERIDE PARASIZLIKTAN DOLAYI FUTBOLCULARINI ISTANBUL TAKIMLARINA KAPTIRMAK ZORUNDA KALIYORLAR
bir takim basari bekliyorsa futbolcu satmamali.

serhankaburcuk
22.06.2006, 12:02
Sevgili arkadaşlar ben dün Hayrettin ile beraberdim.Kendisi Bodrumda tatil yapmış ve bomba bir şekilde Sivasa dönmüş vaziyetteydi.Ve bana beklediğim ve sorduğum sorunun cevabını verdi..Bu sezon gidiyormusun dedim.Hayır abi bu sezon Sivasssporda kalıp seneye daya iyi bir transfer yapmayı düşünüyorum dedi.Başkanın bırakmadığını söyledi.Milli takıma neden gitmiyorsun dedim.Abi başka meseleler var dedi.Ama en kısa zamanda milli takımın değişmez oyuncusu olacağınıda ilave etti.Yani anlayacağınız Hayrettin önümüzdeki sezon yine Sivassporun başarılı ve değişmez bir futbolcusu olacak...

gokbora
22.06.2006, 12:16
Sevgili arkadaşlar ben dün Hayrettin ile beraberdim.Kendisi Bodrumda tatil yapmış ve bomba bir şekilde Sivasa dönmüş vaziyetteydi.Ve bana beklediğim ve sorduğum sorunun cevabını verdi..Bu sezon gidiyormusun dedim.Hayır abi bu sezon Sivasssporda kalıp seneye daya iyi bir transfer yapmayı düşünüyorum dedi.Başkanın bırakmadığını söyledi.Milli takıma neden gitmiyorsun dedim.Abi başka meseleler var dedi.Ama en kısa zamanda milli takımın değişmez oyuncusu olacağınıda ilave etti.Yani anlayacağınız Hayrettin önümüzdeki sezon yine Sivassporun başarılı ve değişmez bir futbolcusu olacak...

HELAL OLSUN BASKANA.

HAYRETTINE IZIN KAGIDI VERMEMIS

serhankaburcuk
22.06.2006, 12:19
HELAL OLSUN BASKANA.

HAYRETTINE IZIN KAGIDI VERMEMIS

Hayrettin bu sezonda Sivassporda anlayacağınız...

FurkaN
22.06.2006, 12:22
Serhan ağabey o başka meseleler dedikleri hepsi internette çıktı herkes tartıştı onları ancak burada hiç gündeme gelmedi.

serhankaburcuk
22.06.2006, 12:24
Serhan ağabey o başka meseleler dedikleri hepsi internette çıktı herkes tartıştı onları ancak burada hiç gündeme gelmedi.

Valla bilmiyorum internete nasıl yansıdı ama bayağı derin meseleler varmış..Ama Fatih TERİM ile ilgili değilmiş mesele.

gokbora
22.06.2006, 12:25
HAYRETTIN GARDAS BASKA TAKIMA GIDIPTE NAPACAN?

BOS VER SENEYEDE GITME

GITTIGIN YERDE CERMIK OLMAZ.hadi cermik buldun diyelim.BALIKLISINI NERDE

BULACAN

GITTIGIN YERDE KANGAL KOPEKLERI VARMI?

MACA CIKMADAN ONCE MADIMAK CORBASI NASIL YIYECEN.(valla gittigin yere

madimak ithalini durdururuz)

daha cok sebepler yazarim ama fazla dertlendirmek istemiyorum seni

BUDA SONUNCU OLSUN

YIGIDOLARDAN AYRILMAK O KADAR KOLAYMI?

hadi git bakim gidebiliyorsan

FurkaN
22.06.2006, 12:26
Valla bilmiyorum internete nasıl yansıdı ama bayağı derin meseleler varmış..Ama Fatih TERİM ile ilgili değilmiş mesele.
O zaman hiç gündeme getirmeyelim ağabey Hayrettin'e bir zararı dokunmasın ben seninle bir karşılaşmamızda anlatırım.

serhankaburcuk
22.06.2006, 12:28
O zaman hiç gündeme getirmeyelim ağabey Hayrettin'e bir zararı dokunmasın ben seninle bir karşılaşmamızda anlatırım.

Peki gardaşım aslında ben onunla dün uzun uzun konuştum ama...Seninlede bu konuda sohbet ederiz...:)

gokbora
22.06.2006, 12:34
Peki gardaşım aslında ben onunla dün uzun uzun konuştum ama...Seninlede bu konuda sohbet ederiz...:)

gardas bende sohbetinize istirak edebilirmiyim?

IZIN YOKSA BENDE KAPIDAN DINLERIM ONA GORE HABERINIZ OLSUN FISILDAMADAN KONUSUNKI DUYABILEYIM

ErdalGüler
26.06.2006, 12:47
"Bizi izlemeye devam edin" !

2005-2006 futbol sezonunda adından sıkça söz edilen ve büyük takımların transfer için peşinden koştuğu ancak çeşitli sebeplerden dolayı anlaşamadığı Sivasspor’un başarılı futbolcularından Hayrettin Yerlikaya, "Yeni sezonda da başarılı bir Sivasspor hedefliyoruz" dedi.

http://www.ajansspor.com/resim/Hayrettin_Yerlikaya_genel.jpg

26 Haziran 2006, 12:09

Ajansspor.com Sivas temsilcisi Serhat ZAFER'in özel haberi

2005-2006 futbol sezonunda adından sıkça söz edilen ve büyük takımların transfer için peşinden koştuğu ancak çeşitli sebeplerden dolayı anlaşamadığı Sivasspor’un başarılı futbolcularından Hayrettin Yerlikaya, “Yeni sezonda da başarılı bir Sivasspor hedefliyoruz” dedi.

Sivasspor’un 2. Lig A Kategorisi’nden Turkcell Süper Ligi’ne çıkmasında büyük pay sahibi olan futbolculardan biri olan ve geçtiğimiz sezonda da başarılı performansı ile sıkça konuşulan Hayrettin Yerlikaya’dan özel açıklamalar.

Yerlikaya, “Yeni sezonda bizi izlemeye devam edin” dedi.
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor’un başarılı oyuncusu Hayrettin Yerlikaya yeni sezon için iddialı konuştu. Büyük takımların transfer listesinde yer alan ancak çeşitli sebeplerden dolayı yuvada kalan Hayrettin Yerlikaya, “Geçtiğimiz sezon teknik heyetimizle, yönetimimizle ve bizlere destek veren Yiğidolarla başarılı bir sezon geçirdik. İnşallah yeni sezonda da bu başarımız devam edecek” dedi.

-8 YILDIR SİVASSPOR FORMASI GİYİYOR-

Sivas amatör spor kulüplerinden yetişen ve 8 yıldır Sivasspor forması altında başarılara imza atan sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya şunları kaydetti;
“Doğup, büyüdüğüm ve beni Türk futboluna kazandıran, Cumhuriyet şehri Sivas’ın takımının formasını giymek benim için şandır, şerefdir. Formamın hakkını vermek için yeni sezonda da canla başla çalışacağım. Tarihinde ilk kez Turkcell Süper Ligi’ne çıkan ve ilk sezonu 8. sırada başarılı bir şekilde bitiren Sivasspor, inşallah yeni sezonda da başarılara imza atacaktır. Takımımıza yapılacak yeni transferler ve yeni Teknik Direktörümüz Karol Pecze ile takım ruhu içerisinde en iyileri yapmanın gayretini vereceğiz.”

-SİVASLI O’NU MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR-

Hayrettin Yerlikaya’nın bu yıl ki Türk Milli Takımı kadrosuna dahil edilmemesine tepki gösteren Sivas halkı da başarılı futbolcunun bu kadroda yer almasını arzuluyor. Milli Takım kadrosuna dahil edilmemesinin kendisi için bir şansızlık olduğunu belirten Yerlikaya, “Daha çok çalışacağım ve Milli Takım’da yerimi alacağım. Buna inancım tamdır” diye konuştu.

-MÜKEMMEL BİR TESİSİMİZ VAR-

Anadolu kulübü olan Sivasspor’un muhteşem bir tesislere de sahip olduğunu söyleyen Yerlikaya, kendilerine bu imkanı sağlayan il yöneticilerine, Kulüp Başkanları Mecnun Otyakmaz’a ve Sivasspor Yöneticilerine teşekkür etti.

-TARAFTARA TEŞEKKÜR-

Başarılı futbolcu Yerlikaya, yıllardır takımlarına destek olan Yiğidolara teşekkür ederek, yeni sezonda da desteklerinin artarak devam etmesini istedi. Hayrettin Yerlikaya, yeni futbol sezonunun Sivasspor için iyi bir sezon olması temennisinde bulundu.

KAYNAK:http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=147181

gokbora
27.06.2006, 12:14
Sivaslı Hayrettin Paşa

2005-2006 futbol sezonunda adından sıkça söz edilen ve büyük takımların transfer için peşinden koştuğu ancak çeşitli sebeplerden dolayı anlaşamadığı Sivasspor’un başarılı futbolcularından Hayrettin Yerlikaya, “Yeni sezonda da başarılı bir Sivasspor hedefliyoruz” dedi.

Sivas’ın Hayrettin Paşa’sı Hayrettin Yerlikaya, yeni sezon öncesinde iddialı konuştu. Yerlikaya “ Sivasspor’u izlemeye devam edin. Bomba gibi geliyoruz “ dedi.

Sivasspor’un 2. Lig A Kategorisi’nden Turkcell Süper Ligi’ne çıkmasında büyük pay sahibi olan ve geçtiğimiz sezonda da başarılı performansı ile adından sıkça söz edilen ve dört büyüklerin transfer listesinde yer alan Hayrettin Yerlikaya’dan özel açıklama.Yerlikaya, “Yeni sezonda bizi izlemeye devam edin” dedi.

Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor’un başarılı oyuncusu Hayrettin Yerlikaya yeni sezon için iddialı konuştu. Büyük takımların transfer listesinde yer alan ve Sivas sevgisinin ağır basması sonucunda yuvada kalan Hayrettin Yerlikaya, “Geçtiğimiz sezon teknik heyetimizle, yönetimimizle ve bizlere destek veren Yiğidolarla başarılı bir sezon geçirdik. İnşallah yeni sezonda da bu başarımız devam edecek” dedi.

-8 YILDIR SİVASSPOR FORMASI GİYİYOR-

Sivas amatör spor kulüplerinden yetişen ve 8 yıldır Sivasspor forması altında başarılara imza atan sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya şunları kaydetti;

“Doğup, büyüdüğüm ve beni Türk futboluna kazandıran, Cumhuriyet şehri Sivas’ın takımının formasını giymek benim için şandır, şerefdir. Formamın hakkını vermek için yeni sezonda da canla başla çalışacağım. Tarihinde ilk kez Turkcell Süper Ligi’ne çıkan ve ilk sezonu 8. sırada başarılı bir şekilde bitiren Sivasspor, inşallah yeni sezonda da başarılara imza atacaktır. Takımımıza yapılacak yeni transferler ve yeni Teknik Direktörümüz Karol Pecze ile takım ruhu içerisinde en iyileri yapmanın gayretini vereceğiz.”

-SİVASLI O’NU MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR-“

Hayrettin Yerlikaya’nın Türk Milli Takımı kadrosuna dahil edilmemesine tepki gösteren Sivas halkı başarılı futbolcunun bu kadroda yer almasını arzuluyor. Milli Takım kadrosuna başarılı olduğu halde çağrılmamasının kendisi için bir şansızlık olduğunu belirten Yerlikaya, “Daha çok çalışacağım ve Milli Takım’da yerimi alacağım. Buna inancım tamdır” diye konuştu.

-MÜKEMMEL BİR TESİSİMİZ VAR-

Türkcell Süper ligine 38 yıl aradan sonra merhaba diyen ve ligi 8.sırada tamamlayan Sivasspor’un muhteşem bir tesislere de sahip olduğunu söyleyen Yerlikaya, kendilerine bu imkanı sağlayan il yöneticilerine, Kulüp Başkanları Mecnun Otyakmaz’a ve Sivasspor Yöneticilerine teşekkür etti.

-TARAFTARA TEŞEKKÜR-

Başarılı futbolcu Yerlikaya, yıllardır takımlarına destek olan Yiğidolara teşekkür ederek, yeni sezonda da desteklerinin artarak devam etmesini istedi. Hayrettin Yerlikaya, yeni futbol sezonunun Sivasspor için iyi bir sezon olması temennisinde bulundu.

-ÖĞRENCİLİKTEN FUTBOLCULUĞA-

25 yaşındaki genç futbolcu lise eğitimini tamamladıktan sonra Sivas’ın amatör spor kulüplerinde futbol hayatına başladı. Memur çocuğu olan Yerlikaya 4 kardeşin en küçüğü. Babasının kısıtlı bütçesi nedeniyle fazlaca renkli bir çocukluk dönemi geçirmediğini söyleyen Yerlikaya, “Gelecek için umutluyum. Türkiye’nin büyük takımlarından birinde 58 numaralı formam ile Sivas’ı temsil etmeyi çok istiyorum” dedi.

3 sefer A2 Milli Takımında forma giyen Hayrettin Yerlikaya hedefinin Türk Milli Takımı’nda forma giymek olduğunu söyledi. İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Eşikol’u kendine örnek aldığını söyleyen Yerlikaya, Memorial Hastanesi tarafından düzenlenen ayın futbol adamı yarışmasında ayın futbolcusu seçilmişti. Transfer sezonunda da 3 büyük kulübün peşinden koştuğu Yerlikaya, yeni sezonda da büyük başarılara imza atacağını ifade etti.

serhankaburcuk
27.06.2006, 12:24
Kardeşim sevgili Hayrettinide biz çok seviyoruz inşallah Sivası yıllarca gururla temsil edecektir...Kendisini en kısa sürede A Milli takımda göremk istiyoruz...Çünkü Milli takımın sol kanadını ondan başkası götüremez...

gokbora
27.06.2006, 12:47

HAYRETTIN YERLIKAYI BU DUSUNCELERINDEN DOLAYI KUTLUYORUM

GÖZÜMDE DAHADA BÜYÜDÜN

MILLI TAKIMIN VEDE SIVASSPORUN SANA COK IHTIYACI VAR HEMSO

MILLI TAKIMDADA YERIN FORMAN EN KISA SÜREDE HAZIR OLUR INSALLAH

SENI MILLI TAKIMDADA AYNI FORMA NUMARANLA GÖRECEGIMIZDEN EMINIM

CUNKÜ SEN GERCEK BIR SIVASLISIN

::::::::::HELAL SANA ABI,BASARILAR DILERIM::::::::::

Bilmiyorum
27.06.2006, 14:09
SENI MILLI TAKIMDADA AYNI FORMA NUMARANLA GÖRECEGIMIZDEN EMINIM

CUNKÜ SEN GERCEK BIR SIVASLISIN

SONMEZ
27.06.2006, 14:43
HELAL SANA HAYRETTİN...
GERÇEKTEN DE BU İFADELERİNLE
DEĞERİNİ DAHA DA ARTIRDIN...!

BU KONU İLE İLGİLİ DAHA DETAYLI
YAZIMI BİLAHARE YAZACAĞIM...

puar
31.07.2006, 15:08
HAYRETTİN SENİ BİZ ÇOK SEVİYORUZ BİLGİLERİNE ;)

CÜSSKB-Aynur
29.08.2006, 15:26
HAFTANIN KARMASI
Martinez
(Sakaryaspor)
Abdurrahman
(Ankaragücü)
Gökhan Zan
(Besiktas)
Johanna
(V.Manisaspor)
Hayrettin
(Sivasspor)
Pancu
(Bursaspor)
Diawara
(Gaziantepspor)
Capurro
(Sakaryaspor)
Arda
(Galatasaray)
Gökhan Ünal
(Kayserispor)
Mehmet Çakir
(Gençlerbirligi)

Fanatik ten

PRoFeSSioNaL
29.08.2006, 15:29
HAYRETTİNİN YERİ BENCE TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI TAKIMDA OYNASA KEŞKE

HALIL
29.08.2006, 15:33
ah fatih terim su inek sabani cagirmasan yani hakan sukur olmaz mi ya adam bitti bitti hala adam etmeye calisiyorsunn ergunu cagirman iyi oldu hatirlarmisiniz isvicre macinda 3 orta yapti ucu gol olduuuu
selcuk sahini niye almiyorsun hayrettini niye almiyorsun boyle gencler varkeenn hakan sukur niye

faruk-58
29.08.2006, 15:58
Haydi Yerlikaya aslında milli takımda oynaması gereken bir oyuncu

yigido_furkan
29.08.2006, 16:24
hazırlık dönemindede murat ocakmı ne onu aldı bahtı bişey yok orhan aldı ondada bişey yok bi hayrettini denemedi adam bide genclere önem veriyo Türkiyede sol adam yokken hayrettin alınmıyo olmaz böyle ergun gs de bile yedekken onu alıyo adam artık 34 35 yasında bırak artık ya

istasyon58
30.08.2006, 18:52

DOĞRUDUR ARKADAŞ ONLAR KARDEŞ BİZLERDE ONLARIN 3.KARDEŞLERİYİZ.

istsvs
16.09.2006, 09:23
Yiğido'da Yerlikaya Yılın Sporcusu oldu !..

Sivasspor’un resmi sitesi tarafından düzenlenen yılın sporcusu anketinde 70 bin 884 kişinin oyunu alan Hayrettin Yerlikaya yılın sporcusu seçildi. Hayrettin Yerlikaya ödülünü Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesinde alacak.

Serhat ZAFER - AjansSpor Sivas temsilcisi

Yılın sporcusu Hayrettin Yerlikaya seçildi.

Sivasspor’un resmi sitesi www.sivasspor.org.tr tarafından düzenlenen “ Sivasspor’da yılın sporcusu kim olmalı “ anketi sonuçlandı. Katılımın çok olduğu anket sonrasında 0yların yüzde 32 sini alarak başarılı performansı ile taraftarların gönlünde taht kuran Hayrettin Yerlikaya yılın sporcusu seçildi.

.::ÖDÜL FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİNDE::.
Yılın sporcusu anketi ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sivasspor siteler sorumlusu Kemal Çağlayan “ resmi sitemiz tarafından düzenlenen yılın sporcusu anketinde oyların yüzde 32 lik bölümü olan 70 bin 884 kişinin oyunu alan Hayrettin Yerlikaya yılın sporcusu seçildi. Kalıtımın çok büyük olduğu anketimizi sonuçlandırdık. Yılın sporcusu seçilen Hayrettin Yerlikaya Pazar günü 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesinde ödülünü alacaktır”dedi.

.::ÖDÜLÜ ŞENER VERECEK::.
Siteler Sorumlusu Kemal Çağlayan yılın sporcusu seçilen Sivasspor’un başarılı sporcusu Hayrettin Yerlikaya’nın yılın sporcusu ödülünü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener’inde vereceğini sözlerine ekleyerek “ Sivasspor-Fenerbahçe maçından 45 dakika önce Hayrettin Yerlikaya ödülüne kavuşacaktır. Tüm taraftarlarımızı bu mutlu günde 4 Eylül Stadyumunda görmek istiyoruz” dedi.

jakobieen
01.10.2006, 05:27
Haydi Yerlikaya aslında milli takımda oynaması gereken bir oyuncu
tamam hayri sol koridoru çok iyi kullanıyor, iyide top oynuyor amma ortaları çok berbat, dünkü maçta o kadar orta yaptı top ya tribünlere gitti ya taca, bu özelliğide olsa o zaman milli takımda banko oynar, gerçi her hali ergünden daha iyidir ama neyse..

ilkem
30.10.2006, 23:22
bazıları çok güzel bazıları berbat

sivasli_boy
30.10.2006, 23:41
bazıları çok güzel bazıları berbat

sana katilmamak elde degil gardasim hele bu sene temelli bizi fıtık edecege benziyor hayro...

CÜSSKB-Aynur
02.12.2006, 20:49
Hayrettin, uzun bir dönem sahalardan uzak kalmasına, kondisyon eksiği olmasına rağmen bugün iyiydi. inşallah önümüzdeki hafta çok daha iyi bir Hayrettin görürüz.

sivassss
02.12.2006, 20:52
hayrettin son dönemde türk futbolunun yetiştirdiği en önemli defans oyuncularından bir tanesi. bir ara milli takıma kadar yükselmişti fakat sakatlıklar yakasını bırakmadı, 4 büyüklerinde istediği çok önemli bir futbolcu, bu başarı artarak devam eder inşallah...

Bilmiyorum5
05.12.2006, 17:55
HAYRETTIN UZUN BIR SAKATLIK DONEMINDEN CIKTI KENDISINE GECMISO OLSUN DIYORUZ INSAALLAH EN YAKIN ZAMANDA FORM TUTAR

BAŞARDIK
04.08.2007, 00:33
HAYRO BİZİM HERŞEYİMİZ YAHU.BAŞKA NE DİYEYİMKİ.YALAN MI.

BAŞARILAR HAYRETTİN GARDAŞIM.

Ss--58--Ss
04.08.2007, 00:35
hayrettının web sıtesı cok guzel.

CÜSSKB-Aynur
23.10.2007, 09:17
Dünkü maçda Hayrettin in olmadığı çok belliydi. Defansta sıkıntılar yaşadık.

UTKUM_58
23.10.2007, 09:45
INSALLAH DUZELIR TAKIMIMIZA KATKISINI SURDURUR;GERCEKTEN HARIKA BIR DEFAN OYUNCUSU;BEN HAYRETINI BARCELONALI PUYOL;ARSENALLI:ESLI COOL;INTERLI:CORDABA;CHELLSILI BLEIN JONSONA,benzetiyorumm,harika bir oyuncu

puar
25.10.2007, 08:34
son haftalardaki performansın ile terim neden kadroya almıyor bunu terim harici kimse anlamıyor....
bize katı yapmanda yeter bizler için başarının devamını dilerim.

Abdullah DuMaN
25.10.2007, 08:46
TERİM NE ZAMAN İYİ OYNAYANLARI OYNATTIKİ O KENDİ FUTBOLCULARINI OYNATIYORson haftalardaki performansın ile terim neden kadroya almıyor bunu terim harici kimse anlamıyor....
bize katı yapmanda yeter bizler için başarının devamını dilerim.

mduyar58
15.11.2007, 10:59
Terim GS sevdalısı gözü görmüyo adamın.
HAYRETTİN Beşiktaşa gidecek diolar devre arasında aslı varmı acaba?

kakikli
17.12.2007, 10:55
hayrettin yerlikaya...
sivas amatör kümeden çıkıp sivasspor ile profesyonelliğe imza attı ama hala amatörrrr...
yeter artık yeter, iki yıldır senin bölgenden yediğimiz gollerin haddi hesabı yok...
artık şu adamı takımdan silecek iyi bir sol kanada ihtiyacımız var.
muhammed elin adamı sivasta sivaslılardan iyi oynuyor...
soruyorum sana hayrooo gs maçında muhammed kadar mücadele etmen için neye ihtiyacın var...
kendine çeki düzen ver, yoksa daha çok canımızı yakacaksın...
gs maçında tutamadığın adam dünkü çocuk ve yetenek o(sıfır)...
yaktın bizi hayrettin sağolasın!!!

Yiğiter
10.02.2008, 16:53
hayretttin son iki maçtır bizim sol kanadı mahvetti bıraktı..çok ama çok büyük bir düşüş var..hemen kendini topralamalı..

atabey07
10.02.2008, 17:02
hayrettin ne oldu sana böyle böyle giderse amatörde bile futbol oynayaman sen

FurkaN
10.02.2008, 17:05
En zayıf halka Hayrettin... Rakipler için bizim sol kanat maden oldu...

yerliturkuaz
10.02.2008, 17:06
HAYRETTİN YERLİKAYADA İKİNCİ YARI BAŞLANGICINDAN BERİ BELİRİGİN BİR ŞEKİLDE DÜŞME VAR NE OLDU TRANSFER DEDİKODULARINDAN DOLAYI KAFASI MI KARIŞTI BİLSİNK HAYRETTİN SİVAS BAŞARILI OLAMAZSA ODA BAŞARILI OLMUŞ SAYILMAZ...

ua58ibo
10.02.2008, 17:13
evet özellikle bu günki g.antep maçında rakibin çoğu atağı sol kanattan geldi ve hücuma neredeyse hiç katkısı olmadı hayrettinin acilen bir çözüm bulunması lazım

Del Piero
10.02.2008, 17:18
evet özellikle bu günki g.antep maçında rakibin çoğu atağı sol kanattan geldi ve hücuma neredeyse hiç katkısı olmadı hayrettinin acilen bir çözüm bulunması lazım

sen önce kullanıcı adını değiştir ondan sonra futbolcuları eleştir......

puar
10.02.2008, 17:19
Hayrettine kadar mehmet kendi çeki düzen vermesi lazım aklı nerelerdeyse aklını başına alması lazım.

karyola
10.02.2008, 17:39
hayretttin yeter artık sıkıyor bu oyun sayende 10 kişi oynuyoz top kaybediyoz.

|| M e L i H ||
23.02.2008, 18:49
Hayrettin Yerlikaya'ya Başarılarının Devamını Diliyoruz...!

Buraq58
23.02.2008, 19:20
Savunması Çok Güçlü,Ve Yetenekli Biri Sivasspor İçin Elinden Geleni Yapıyor.!Bna Öyle Geliyor

memet24
23.02.2008, 19:26
ne olursa olsun 58 forma yetiyor bence.

tekniker58
23.02.2008, 20:26
inşallah kendini düzeltir biraz.

akifeker
23.02.2008, 20:52
hayro ii oynuyo ama rakip onun bölgesinden çok bastırıyoo hayroda çok açık veriyo inşallah bu açıklarını kapatır

bozkurt187
06.03.2008, 17:01
hayrettin bu sezon benim pek hosuma gitmiyor sanki gecen sezon daha iyidi gibi

karyola
13.04.2008, 17:45
HAYRETTİN ARTIK SIKIYOR SENEYE BU TAKIMDA YERİ YOK GÖNDERİLMELİ.BU MAÇ TA SABRETTİK KENDEİNE ARTIK YETER.:mad::mad::mad::mad:

yigido_sampiyon
13.04.2008, 18:15
hayrettin genede bu takımın önmeli futbolcularından...

her futbolcu gibi hayrettininde formsuz zamanları biraz...

seneye tekrar bomba gibi hayretini izleyeceğimizden şüphem yok...

murteza
14.05.2008, 00:04
sol kanatın kralısın sen gardaşım

idhem
14.05.2008, 08:56
Helal olsun Hayrettinime.Her zaman yanındayız.

ilker_8787
14.05.2008, 09:19
hayro ii oynuyo ama rakip onun bölgesinden çok bastırıyoo hayroda çok açık veriyo inşallah bu açıklarını kapatır

Kardeş bu nasıl iyi oynama anlamadım.Eğer anlayanınız varsa biri bana anlatsın lütfen

murteza
14.05.2008, 09:21
Kardeş bu nasıl iyi oynama anlamadım.Eğer anlayanınız varsa biri bana anlatsın lütfen

sen var ya sivasspor düşmanısın hayrettine nasıl laf söylersin. Kimbilir hangi takımı tutuyorsun.

deplasman
14.05.2008, 10:50

gardaş bu takımın en ıyısi bence hayrettındır

idhem
14.05.2008, 13:41
Sanki Hayrettin'in yedeğinde Messi var da Bülent hoca oynatmıyor.Adamın kapasitesi bu ne yapsınki.
Hayret bişeysiniz ha.Yiğido öldür ama hakkını ver demişler.

gamze1907
18.05.2008, 20:52
sizdeki en iiyi futbolculardna biri hayrettın

Tuffy
19.05.2008, 05:49
Not pagges :) bole bi site yokmuş

furkancfc
19.05.2008, 09:12
arkadaşlar bu siteye bir de tezahürat bölümü açsak güzel olmamzmı?

yusuf_yusuf
19.05.2008, 11:06
hayretın çok süper bir futbolcu ismi gibi güzel bir futbolcu

gamze1907
19.05.2008, 20:54
hayrettın kezmandan kucukmus çok şaşırdım

kalecimumo
03.06.2008, 12:46
arkadaşlar beşiktaş hakkında yorum yapın diyen oldumu ya?

MustafaParlak
11.06.2008, 10:29
HAYRETTİN DERBİ MAÇLAR HARİCİNDE ÇOK GÜZEL OYNADI.

ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI.

3 BÜYÜKLERİN MAÇLARINDA FAZLA MOTİVASYONDAN ZARAR GÖRDÜ.

BirSubat2oo7
03.07.2008, 12:02
Hayrettin Köye nezaman geliyon oğlum.Söz traktörü sen süreceksin.
2008-09 Sezonunda başarılar sana.

abdullah58
03.07.2008, 12:07
sizdeki en iiyi futbolculardna biri hayrettın

BAK BURDA YANILIYORSUN
BIZDEKI OYUNCULARIMIZIN HEPSI IYI YALINIZ BAZILARI
BIRAZ DAHA ÖZ GÜVENLI
MEHMET-BALILI-AKIN-MUSA-MUHAMMET-ABDURRAHMAN-SEDAT-MURAT-DIALLO-IVAN-BUNLAR KÖTÜMÜ-AYIRIMYAPAMAM HEPSIDE BASARILI HELAL OLSUN

BirSubat2oo7
05.07.2008, 23:13
İlk avrupa maçımıza İntertoto Cup'ta çıktık.Karadağ ekibi Grbalj karşısında ilk maçta oynamış olsanda/oynamamış olsanda, göstermiş olduğun hazırlık çalışmaları için teşekkür ederim.

Herşey Sivasspor için.

yigidomustafa58
08.07.2008, 20:53
Sivasın hiç solmayan çiçeği gülüdür o

o bir Sivaslı , o bir Sivasspor aşığı , oooooo HAYRETTİN YERLİKAYA 'ya selamlar...

kangal06
21.07.2008, 01:49
hemşo ileri gittin mi bi de dönebilsen süper topçusun daa:D bütün ataklar bizim soldan gelio takımda sol açık yok mecbur ileri çıkıo hayro sonra adamlar ordan rahatça gelio tabi..

DOGU_BEY
21.07.2008, 02:19
hiç kusura bakmayın bugünkü maçta da kötüydü ama hayrettine güvenirim inanırım neden sağlam oyuncu kötü günde olabilir ama kalcei volkan için aynı şeyi diyemem o iyi gününde kötü gününde olsa bile sivas kalesini taşıyamaz

|| M e L i H ||
21.07.2008, 12:13
Artık Hayrettin Bu Takıma Gerekmiyor.Onun Yerine Yabancı bir sol açık lazım.Dünki maçta anladıkki hayrettin gidiyor geri gelemiyor.Artık bu takımda hayrettin fazla.

Yiğiter
21.07.2008, 12:27
ya insan bir topu iyi kullanamama konusunda ne kadar beceriksiz olabilir ki...:)

MesutTURNA
23.07.2008, 20:21
cok begenerek isliyorum..inş daha başarılı olur

MeXeS58
24.07.2008, 01:19
b ır ınsan ancak bu kadar becerıksız olabılır aldıgı butun toları rakıbe atmaktan baska bıldıgı hıcbısey yok bence hemen trapzona satalım onlar ıstıyordu keske alsalar barı bıraz para kazanırız hemdee

XXCakir58
24.07.2008, 01:23
Hayrettin gecen sezon teklifler aldiktan sonra simardi ve iyi oynayamadi. Insallah daha cok basarili olur.

MesutTURNA
05.08.2008, 14:32
hayrettin bnm adamım laf yhok..

celooz
07.08.2008, 23:20
hayrettinle hamza yerlikaya akraba degiller

celooz
07.08.2008, 23:22
hayrettinin tecrubeye ihtiyaci varmis adam 8 yildir sivassporda oynuyor 2.ligde sampiyonluk yasadi tum basarilarda payi var adam onca teknik drektörle calisti daha ne tecrube alacak bomba gibi adam sivasin cocugu basarilar sana CINGAN HAYRO :)

celooz
07.08.2008, 23:25
ONUNLA SIVASSPORDA OLANLARDAN KIM VAR SÖYLESENIZE MUHAMMED SEKER VARDI BERABER ALT YAPIDAN CIKTILAR SIMDI BERDE MUHAMMED SÖYLESENIZE ADAMIN GÖZÜ DISARDA DEGILDI MEMLEKETINDE OYUZDEN BU KADAR ELESTIRILIYOR O YÜZDEN ADAMI GÖRMÜYORUZ ELIMIZDEN KACINCA ANLARIZ DEGERINI OZAMANDA BIZE BI FAYDASI OLMAZ IBRAHIM TORAMAN GÖKLERDE SIMDI HAYROYU BEGENMEYENLER ICIN AMA DÜNYANIN EN IYI FUTBOLCUSU OLSA BIZENE SIVASSPORA FAYDASI OLMADIKTAN SONRA...

muraji
07.08.2008, 23:56
hayro sivasli olan tek topcudur.elin chetkov unun arkasindan agliyorsunuz kendi cocugumuza laf ediyorsunuz.hayro bu takimin sol kanadinin patronudur

erol_58
08.08.2008, 00:51
hayrettin sivassporumuzda oynayan bildiğiniz gibi tek sivaslıdır sivasta doğup sivasta büyüyen öz ve öz sivas çocuğudur ne olursa olsun ona sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekir son zamanlarda eski permansından uzak ama ben inanıyorumki yeni sezonda eski performansına dönecektir her futbolcunun inişli çıkışlı dönemleri olur bu normaldir üç beş hafta kötü oynadı diye bir kenara kaldırıp atamayız bizlere yakışmaz heleki sivaslıysa bu oyuncu sivas halkı ayıp etmiş olur. sivaslılar tek sivassporun var sivassporumuzda oynayan tek sivaslı futbolcun var lütfen sahip çıkalım.

astaravisa
08.08.2008, 08:49
zamanında iyi para teklif edilmişti ona. aslında ozaman satmalımıydık diye düşünüyorum bazen.

celooz
08.08.2008, 10:15
sivasin bagrindan kopmus o sahalara cikmis baskalari gibi basaka takimlara gitmemis oyuzden böyle konusuluyor siz zannediomusunuz hayrettin gidemezdi trabzona galatasaraya kocaeline?

Divriği58-
13.08.2008, 00:40
Sivassporun başarılı defansı hayrettın 4 hafta sahalardan uzak kalacagı acıklandı.... hayrettının 2-2 bıten troıden macında sakatlandıgı soylenıyor.

kaynak:www.sivasspor.org

muraji
13.08.2008, 01:05
bu cok kotu bir haber insallah bir an once sahalara doner

adres58
13.08.2008, 01:10
Ligin ilk haftasına yetişiyor sakin olun hemen panik yapmayın.. Küçük bir burkulma ve sonucunda ödemdir. Meraklanmayın bizim toprağımıza ayak basar basmaz idmanlara çıkacaktır.

oguzhan_1616
13.08.2008, 09:27
BUGUN 13 AĞUSTOS 2008 VE HAYRETTİN'iN DOGUM GUNU 28.YASINA GİRDİ UZUN VE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLEĞİYLE,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!

furkancfc
13.08.2008, 09:28
DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN.Allah yolunu açık etsin.

yiğidomustafa
13.08.2008, 09:56
doğum günün kutlu olsun hayrettin .... daha nice sivassporla basarılara....

yerliturkuaz
13.08.2008, 10:05
Epey bir yaslanmis Hayrettin ben onu biraz daha genc biliyordum neyse mutlu yillara..

Zamaninda ona gelecegin sol beki diye bakiliyordu...

GLoBe-Y-Gençlik
13.08.2008, 10:10
IYIKI DOGDUN HAYRETTIN ABI OLEY

mysuskunx
13.08.2008, 10:45
İYİ DOĞDUN HAYRETTİN HEP BERABER DAHA NİCE YILLARA.....

Yiğiter
13.12.2008, 18:17
Hayrettin bugün iyi oynayanlardandı.
Skor 1-1 devam ederken Hacettepe bizi ikiye bir yakaladı ama Hayrettin canla başla mükemmel kademeye girip belki de maçın kırılma anında ibreleri bizim tarafa çevirdi.

Besyo_cu
13.12.2008, 18:39
Maç hakkında genel görüşleriniz bölümünede yazmıştım hayrettin mukemmel ters kademeye girdi ve atağı kestı bence macın kırılma anı idi o pozisyon sonra maçı alacagımızı biliyordum orda oyunun kaderi dödu tebrikler hayrettin yerlikaya sanada 58 cok yakışıyor

EyüphanAydın
14.12.2008, 01:22
Hayrettin bugunki maçta süperdi,İnşallah hep böyle devam eder.

No Fear 58
25.12.2008, 18:06
aynen konunun yeri burası değil şaşırdınmı :D

korsan hüsam
20.02.2009, 19:32
öncelikle hayrettin yerlikayaya geçmiş olsun diyorum oda bence iyi oynuyor:D

Holigan Sivaslı
10.03.2009, 19:09
Hayrettin yerlikayayı beğenmeyen arkadaşlar... hayrettinin sivassporumuz için ne kadar önemli bir isim olduğunu son maçlarda anlamışlardır onun eksikliğini mum ışığında arıyoruz..

hayrettin takıma ne zaman girecek arkadaşlar bi bilgisi olan varmı acaba ?

RK sTyLa 58
10.03.2009, 20:30
Hayrettini cok özledik ins. kisa zamanda geri dönerrr....cok ihtiyacimiz var gecen sene BALILI bu sene HAYRETTIN...

slasher//z
19.06.2009, 11:37
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_258797_hayrettinsivas_423.j pg

İYİ ÇIKMIŞ HAYRO :D

58ÖREN58
09.07.2009, 19:34
HAYRETTIN YERLIKAYA VE HAMZA YERLIKAYA AMCA COCUKLARIDIR BENIDE YAKIN KOYLUM ONLARIN KOYU ISE SİVAS MERKEZE BAGLI YENIKOYLU

talebe58
09.07.2009, 20:05
iyi futbolcu kim ne derse desin

muratugur58
09.07.2009, 21:43
hayrattin her sezon en az on maç oynamaz sakatlıktan ya kaendin e iyi bakmıyor yada kronik sakatlıgı var .in şallah iyleşirde bizi yarı yolda bırakmaz.

serdal58
22.08.2009, 16:56
hayrtettin çek git artık....

topu her ayağına aldığında geriye dönmekten bıkmadın...........

.......ok mu var geride............

Pusu*
23.08.2009, 06:26
bunu nasıl kaptan yapıyorlar halen ?

Salim58
23.08.2009, 08:49
çirkin kral hayrettin yerlikaya

serdal58
23.08.2009, 11:13
çek git artık ya.....................

alperen2009
23.08.2009, 18:52
YASINI YOLLAYIN HER SEY DAHA GUZEL OLACAK BANA GUVENIN

yener_sahin
23.08.2009, 20:50
şşş ağır ol efendi,dönüp mazine bir bak bakalım hayrettinle güldüğümüz kaç maç var.Burda canıyla başıyla ruhuyla oynayan ender fubolcularımızdan birisidir.Önüne gelen futbolculara atar yapar oldu.Tamam ortam gergin ama işin şeyini de çıkarmayın.Andeletdeki maçta burda onu öven övenedi tek ruhunu sahaya yansıtan oydu.Gereksiz gereksiz hele ki hakaret niteliğinde hiç bir mesaj yazmayın lütfen.

serdal58
25.08.2009, 10:45
çek git artık........

şaşkın ördek gibi.........

hayrettin kaç maç kazandırdı ya...

bana anlatacak olan var mı........

serdal58
25.08.2009, 10:49
ben oldum olası hayrettini sevmem....

bu takımda hayrettinin yeri olmamalı....

adam her topu geriye dönüyor...

ben farklı bir adamımı seyrediyorum...

bir tane olumlu ofansif atağı yok adamın

yener_sahin
25.08.2009, 11:09
çek git artık........

şaşkın ördek gibi.........

hayrettin kaç maç kazandırdı ya...

bana anlatacak olan var mı........

Hayrettine de bunu diyorsanız el insaf,ben çok seviyorum hayrettini belki eskisi gibi oynamıyor ama takımda bu şaşknlıkda belki ayakta duracak futbolculardan birisi.geçen sene ts maçı,ilk yarıdaki fb maçı (2-1) ,inönüdeki bjk maçında çok iyi oynamıştı.ben bu maçlarda onu canlı izledim.Ayrıca yıllardan beri bu takımda emeği var.Siz defansif bir oyuncuya kaç maç kazandırdın diyorsun.Adam golcü değil hücüm oyuncusu değil tutup ne yapsın.Sivasspor şu kötü dönemde iken birde hayrettini kaybederse hiç sağlıklı bir iş yapmaz.Ayrıca hayrettin sadece futbol hayatı ile değil yaşan tarzı olarak da çok iyi bir futbolcu.Sivasda öğrenci yurdu yaptı onlarca öğrenci kalıyor yurdunda.Bundan kimin haberi var.Takımda 58 forma olmalı ve bunu da hayrettin taşımalıdır...Umarım o da sevenlerini üzmeyecek ve futbolunu kendine yakışır şekilde oynayacaktır.

serdal58
25.08.2009, 11:13
BEN FUTBOLCULUĞUNDAN BAHSEDERİM...

ÖĞRENCİLERİ YARDIMI BENİ İLGİLENDİRMEZ....

FUTBOLU KONUŞUYORUZ BURDA...

TRABZONA ATTIĞI GOLE KENDİ BİLE ŞAŞIRDI...BJK VE FENER MAÇLARI ORTADA...SEN 2-3 HAREKETLE DEĞERLENDİRİRSEN DOĞRU,,,HAYRETTİNDEN İYİSİ YOK....

DEFANS OYUNCUSU MAÇ KAZANMAYACAK HAKLISIN
AMA GOL DE YEDİRTTİRMEYECEK....

SON ZMANLARDA NE HALLDE OLDUĞUNU TAKIMIN MAÇLARINDA GÖRÜYORUZ...

ÖNCEDENDE BÖYLEYDİ TAKIM İYİ OLUNCA SIRITMIYORDU...

2.HAKKI OLDU HAYRETTİN

serdal58
25.08.2009, 11:20
sırıtmaya başladı....

takım kötü....

hayrettin işte bu kadarsın.............

mestanmehmet
25.08.2009, 11:21
Ayrica HAyrettin SAhalardan 4 HAfta Uzak Kalacakmis.
Ve Ati Gecen 2 Mactada Hayrettin Vardi DeqiLmi ? Peki O maclarda niye BErabere KAldik?

peki şimdi hayrettinsiz napacaksın cok merak edıyorum

serdal58
25.08.2009, 11:27
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali..........

yapmayın allah aşkına....

takım kötü olunca iyi denilen kemik denilen bütün oyuncuların ne oynadığı çıktı ortaya...

serdal58
25.08.2009, 11:28
bura hayrettin forumu....

diğer oyuncular hakkındaki yorumumda kendi forumlarında....

tek hayrettin değil yani ........;)

yener_sahin
25.08.2009, 11:32
Haklısın kovalım dediğini yapalım ee sonra ne yapacaksın merak ediyorum,hasan şaşa gs nin yağtığını yapalım hatta veda bile etmeyelim.Futbol konuşurmuş ne futbolundan bahsediyorsun,ben ise sadece futbol oynayan adam istemiyorum onuruyla duruşuyla karakterli bir futbolcu istiyorum.Blica gider 58 numara giyer,toraman açıklama yapar 58 numarayı çıkartıyorum diye,hayrettin bir gün olsun sivasspordan başka takım dşünmüş mü?Geçen sene sakatlandığında neler çekti adam,form tutana kadar eski haline o sakatlıkdan sonra zaten gelmedi.Daha iki gün olmuş adamı çarmaha gerdiniz.Bakalım lig başlasın bakalım hayrettin ohh iyiki o kanatta dediğinizde bu yazdıklarınıza inşallah geri dönersiniz.Kime güveneceksiniz sedata mı murata mı yasine mi?Haklısınız çok iyi futbol gözlemliyorsunuz.

serdal58
25.08.2009, 11:37
senle anlaşamayız................... ..............;)

benim bu yazımı ve senin bu yazını ilerde okuruz kardeş.....

yener_sahin
25.08.2009, 11:40
Senin kafayla gidersek şimdiye kadar hayrettin dahil petkoviçi de satacaz..Ohh milletde davulu eline alır piyasaya çıkar...ee erseni de ben satın diyorum başka kimi satalım daha kim kaldı...

serdal58
25.08.2009, 11:43
petkoviç te gidecek.......o da kendi forumunda..........;)

burda hayrettini konuşurum...futbolunu konuşurum...

insanlığı beni ilgilendirmez....birdaha yazıyım anlamıyorsun....

defans dağılı hayrettin görüldü....yani takke düştü kafa kel....;)

serdal58
25.08.2009, 11:45
benim kafayla gitme sen.....

herkesin aklı kendine....

sen seviyor olabilirsin..ben sevmiyorum o kadar....

takıma ne verdiği ortadayken insanlığından bahsetmenin bir anlamı yoktur...

yener_sahin
25.08.2009, 11:47
haklısın yaşın benden büyük olabilir o yüzden saygısızlık yapmak istemiyorum.Ama benden ufaksan sana tek sözüm var.İnsan olana insanlıkdan bahsedilir.Ama yaşın benden büyükse üstüne alınma ;)

serdal58
25.08.2009, 11:50
yaşım 27,yazıyor avatarın altında,

insan olana insanlıktan bahsedilir doğru...

burası deniz feneri yada hayat ağacı derneği değil....

burası kurtlar sofrası---futbol....:confused: