Orijinalini görmek için tıklayınız : "HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ"
BROTHERS58 31.10.2005, 13:33 " SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
HAFTALARDIR GİTMEK İÇİN FIRSAT ARADIGIM SİVASSPORUMUZUN MAÇLARI İÇİN NİHAYET İZİN ALIP RİZE MAÇI İÇİN YİĞİDİN HARMAN OLDUGU SİVASIMIZA GELDİM VE CUMARTESİ GECESİ YENİ BESTE EŞLİĞİNDE YOLLARA DÜŞTÜK GECE SAAT 02:30 CİVARI SİVASIMIZIN O MİS AYAZINI ANTALYADA BULAMADIGIM İÇİN DOYA DOYA CEKTİM İÇİME.
ARKADASLAR BU SİTEDEKİ ÜYE OLAN OLMAYAN HERKESE SESLENİYORUM,KLAVYEDEN SALLAYAN AMA İCRAATE GECMEYENLERE,GÖNÜLDEN SİVASI SEVİPTE BİR TÜRLÜ GELEMEYENLERE GELİPTE BURDA SİVASTA YASAYIPTA MAÇA GİTMEYENLER GİDİPTE BAGIRMAYANLARA SESLENİYORUM;TAVSİYEM BİR GÜN SİVASSPORUN ÖRNEK TARAFTAR DERNEGİ "1967 GENC SİVASSPOR TARAFTARLAR" DERNEGİNİN DEPLASMANLARINA BERABERCE BİR GİTSİNLER O YOLLARDAKİ ÇİLEYİ HANİ BİR TEZAHURAT VARDIR "YAGMURLARDA CAMURLARDA YANINDA OLDUK SİVASSPOR SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN" DEMENİN NE OLDUGUNU BİR GÖRSÜNLER.UYKUSUZ SOGUK GECELERDE SİVASSPOR SEVGİSİ İÇİN YAPILAN FEDAKARLIKLARI BİR GÖRSÜNLER VE SONRA BURDA 1967 DERNEGİNİNYAZDIKLARININ HİKAYE OLMADIGINI ANLASINLAR.
DERNEKTEKİ ARKADASLARA SESLENİYORUM ARKADASLIGINIZA NE OLURSA OLSUN KAYBOLMAYAN NESENİZE HAYRAN KALDIM.BASTA YALCIN BASKAN VE SERHAT OLMAK ÜZERE MUSTAFA ABİ OLSUN SİZLER OLUN SİVASSPORUN GERCEK SAHİPLERİSİNİZ.
BENDE BU BESTEYE KATILIYORUM D.J.MURAT KARDESİM.
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM ASKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
DİLERİZ DAHA COK GÖRÜŞEBİLİRİZ TANISABİLDİĞİMHERKESE (POSTACI SEBO ABİ,DERNEK MUSTAFA ABİ,ERHAN,ONUR,MURAT,AYHAN,ÖZG ÜR,TUĞRUL,HÜSEYİN,SES SANATCIMIZ ARİF,NİHAT'A ARKADASLIK VE DOSTLUKLARI İÇİN COK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.
YALCIN BASKAN VE SERHAT REİS'E BU DERNEKİN TÜM FEDAKAR YÖNETİCİLERİNE,ÜYELERİNE SEVGİ SAYGILARIMLA.
Helal olsun walla... Dün yolda giderken kardan dolayı mahsur kaldığınızı duyduk :( Geçmiş olsun hepinize... Cefakar, fedakar taraftar yollarda...
BROTHERS58 31.10.2005, 13:52 Helal olsun walla... Dün yolda giderken kardan dolayı mahsur kaldığınızı duyduk :( Geçmiş olsun hepinize... Cefakar, fedakar taraftar yollarda...
Günay gardas bunu bizler birkaç maç dısında yasamıyoruz.Ama bu arkadaslar her hafta böyleler.VALLA HELAL OLSUN BU ARKADASLARA.
deli_yigido 31.10.2005, 13:59 Helal olsun gardas taa Antalya'dan geliyorsun soylenek söz bulamıyorum....
Günay gardas bunu bizler birkaç maç dısında yasamıyoruz.Ama bu arkadaslar her hafta böyleler.VALLA HELAL OLSUN BU ARKADASLARA.
1967'nin maşallahı var zaten helal olsun...
ofgurleyuk78 31.10.2005, 14:32 Sizlerle o bayraklarin altinda o yolda ki, karda ki çilede, stadta ki nese de birlikte olmayi çok istiyorum. AMA :Oralarda olamayacak kadar yasliyim YiGiDOM . Sizlere biz de ancak böyle yardimci olmaya çalisiyoruz. Hadi kolay gelsin.
YatodaSin 31.10.2005, 14:39 Bende yaz tatilinde 1967 Derneknen Adanaya Antep macinca Adanaya gittiydim.Yolun okadar uzun olmasina ragmen cok zevkli gecti.Sivasta olsam her hafta giderdim.Helal olsun1967 ye
serhankaburcuk 31.10.2005, 16:22 " SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
HAFTALARDIR GİTMEK İÇİN FIRSAT ARADIGIM SİVASSPORUMUZUN MAÇLARI İÇİN NİHAYET İZİN ALIP RİZE MAÇI İÇİN YİĞİDİN HARMAN OLDUGU SİVASIMIZA GELDİM VE CUMARTESİ GECESİ YENİ BESTE EŞLİĞİNDE YOLLARA DÜŞTÜK GECE SAAT 02:30 CİVARI SİVASIMIZIN O MİS AYAZINI ANTALYADA BULAMADIGIM İÇİN DOYA DOYA CEKTİM İÇİME.
ARKADASLAR BU SİTEDEKİ ÜYE OLAN OLMAYAN HERKESE SESLENİYORUM,KLAVYEDEN SALLAYAN AMA İCRAATE GECMEYENLERE,GÖNÜLDEN SİVASI SEVİPTE BİR TÜRLÜ GELEMEYENLERE GELİPTE BURDA SİVASTA YASAYIPTA MAÇA GİTMEYENLER GİDİPTE BAGIRMAYANLARA SESLENİYORUM;TAVSİYEM BİR GÜN SİVASSPORUN ÖRNEK TARAFTAR DERNEGİ "1967 GENC SİVASSPOR TARAFTARLAR" DERNEGİNİN DEPLASMANLARINA BERABERCE BİR GİTSİNLER O YOLLARDAKİ ÇİLEYİ HANİ BİR TEZAHURAT VARDIR "YAGMURLARDA CAMURLARDA YANINDA OLDUK SİVASSPOR SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN" DEMENİN NE OLDUGUNU BİR GÖRSÜNLER.UYKUSUZ SOGUK GECELERDE SİVASSPOR SEVGİSİ İÇİN YAPILAN FEDAKARLIKLARI BİR GÖRSÜNLER VE SONRA BURDA 1967 DERNEGİNİNYAZDIKLARININ HİKAYE OLMADIGINI ANLASINLAR.
DERNEKTEKİ ARKADASLARA SESLENİYORUM ARKADASLIGINIZA NE OLURSA OLSUN KAYBOLMAYAN NESENİZE HAYRAN KALDIM.BASTA YALCIN BASKAN VE SERHAT OLMAK ÜZERE MUSTAFA ABİ OLSUN SİZLER OLUN SİVASSPORUN GERCEK SAHİPLERİSİNİZ.
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
DİLERİZ DAHA COK GÖRÜŞEBİLİRİZ TANISABİLDİĞİMHERKESE (POSTACI SEBO ABİ,DERNEK MUSTAFA ABİ,ERHAN,ONUR,MURAT,AYHAN,ÖZG ÜR,TUĞRUL,HÜSEYİN,SES SANATCIMIZ ARİF,NİHAT'A ARKADASLIK VE DOSTLUKLARI İÇİN COK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.
YALCIN BASKAN VE SERHAT REİS'E BU DERNEKİN TÜM FEDAKAR YÖNETİCİLERİNE,ÜYELERİNE SEVGİ SAYGILARIMLA.
Gardaşım bu güzel yazının üzerine daha ne yazılabilirki...Biz seninde dediğin gibi taraftarlığı çile çeksekte yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz...Burada klavye başından sallayan arkadaşlara ricamız müsait oldukları zaman gelsinler ve bizimle beraber uykusuz geceler geçirerek deplasmana maça gelsinler...Ve orada aç susuz şekilde takımlarına destek olsunlar...Gerektiğinde bir sigarayı paylaşsınlar gerektiğinde bir lokma ekmeği paylaşmayı görsünler...İŞTE BİZ BUYUZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
serhankaburcuk 31.10.2005, 16:23 Evet bir maç daha geride kaldı...Bu maçtan geriye kalan bir yenilgi ve üzüntü var...Ama bu maç öncesi taraftarımızın çektiği çileyi azda olsa anlatmak istiyorum...Kışın ağır koşulları bizimde aracımızın yolda kalmasına sebeb oldu...Sivas-Erzincan karayolunun Sakaltutan mevkiinde aracımız rampayı çıkamadı ve kara saplandı..Tam iki saat oyalandık yolda ama taraftarımız ve biz otobüsümüzü hep beraber yiterek saplandığı yerden bir Sivaslı kamyon şöförününde yardımıyla kurtardık...Ve Rizeye maça yetiştik...Buradan maça gelen ve bizimle beraber çile çeken tüm yiğidolara teşekkür ederiz...
1967 Sivaspor Genç Taraftarlar Derneği olarak yağmur çamur kar kış demeden HER YERDEYİZ....
serhankaburcuk 31.10.2005, 16:24 Gardaşım bu güzel yazının üzerine daha ne yazılabilirki...Biz seninde dediğin gibi taraftarlığı çile çeksekte yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz...Burada klavye başından sallayan arkadaşlara ricamız müsait oldukları zaman gelsinler ve bizimle beraber uykusuz geceler geçirerek deplasmana maça gelsinler...Ve orada aç susuz şekilde takımlarına destek olsunlar...Gerektiğinde bir sigarayı paylaşsınlar gerektiğinde bir lokma ekmeği paylaşmayı görsünler...İŞTE BİZ BUYUZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
serrkann58 31.10.2005, 16:27 YAZICAK ÇOK ŞEY VAR AMA BENDE
+ 1967
YETERLİ HERHALDE
helal beaa güzel söz yolda kalanlara geçmiş ola...
1967_CLUB_ÖZGÜR 31.10.2005, 17:36 " SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
ALLAH RAZI OLSUN ABİ...DÜŞÜNCELERİN İÇİN COK TESEKKÜRLER...
BİZLERDE COK MEMNUN OLDUK SENI TANIDIGIMIZA...
AYRICA BİZLE DEPLASMANA GELMEN COK GUZEL BI OLAYDIO INSALLAH DEVAMI GELİR SEN VE DİĞER ABİLERİMİZDEN!..
DEDİĞİMİZ GİBİ SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ!!!
DEPLASMANLARA GİDERKEN UZAK DEPLASMAN VEYA YAKIN DEPLASMAN OLARAK DÜŞÜNMÜYORUZ...
SONUCTA SİVASSPOR A DESTEGE GIDIYORUZZ YOLLAR UMRUMUZDA BİLE OLMUYOR...
AMA TABİ YOLDA İSTENMEYEN AKSİLİKLERDE OLMUYOR DEİL YOLLARDA MAHSUR KALDIK SAATLERCE BEKLEDİK...
COK SUKUR BUYUK BI SORUN OLMADAN MACIMIZA GECDE OLSA YETISTIK...SİVAS TARAFTARI YOK DENECEK KADAR AZDI...
GALIBA RİZEDE FAZLA SİVASLI YOK...
TRIBUNDE GUCUMUZ BITENİNCEYE , NEFESIMIZ TÜKENİNCEYE KADAR BAGIRDIK...
AMA OLMADI GALİP GELEMEDİK...SİVASSPOR UN CANI SAGOLSUN DEDIK YİNE DÜŞTÜK YOLLARA....ALLAH A ŞÜKÜR SAPA SAGLAM SİVASIMIZA DÖNDÜK...
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN...........
fatih_5834 31.10.2005, 17:53 " SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
GARDAS GORUSLERINE AYNEN KATILIYORUZ 1967 GENC TARAFTAR DERNEGINE TAKIMIMIZA VERDIGI DESTEKLERDEN DOLAYI TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ GERCEK TARAFTAR TAKIMINA YAGMURDA CAMURDA UZAKTA YAKINDA DESTEK VERENDIR KIMSE BUNUN AKSINI INKAR EDEMEZ GENC TARAFTAR DERNEGI TAKIMIMIZIN HERANINDA YANINDA OLMUSTUR COK EMEGI GECMISTIR BU TARTISILMAZ VE BU VERILEN EMEK GOZARDI EDILEMEZ
twity_58 31.10.2005, 17:55 EVET GİDERKEN VE GELIRKEN MALESEF ZORLANMISSINIZ ..AMA ARKADASLAR FARKINIZ BU SİZİN 1967 LILER OLARAK ...HAVADA KARADA HERYERDE SİVASSPOR SİZİN İÇİN..KIMSE DURDURAMAZ BU ASK VAR OLDUKTAN SONRA SİZDE..BUGUNE KADAR SİZ DEPLESMANLARA GİTTİNİZ NE SEKILDE OLURSA OLSUN BEN BUNDAN SONRADA AYNI SEKILDE DEVAM EDECEGINIZI BILIYORUM..:)
ALLAH HER ZAMAN YARDIMCINIZ OLSUN..3 PUANLAR DA SİZİN VE BIZIM İSTEDIGIMIZ GİBİ SİVASSPORUMUZUN OLSUN
BULENT ABICIM SANA DA HAYIRLI OLSUN..DEVAMI GELSIN İNSALLAHHH.:)
GeCeVeMaVi58pRf 31.10.2005, 17:56 " SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
böyle güzel bir yazının üstüne ne söyleyebilirimki valla agzına saglık kardesim çok güzel yazmıssın sivasspor nerde biz ordayız yensekte yenilsek sonuna kadar sivaslıyız iyi günde kötü günde sapına kadar sivaslıyız
sinan58_34 31.10.2005, 17:56 GARDAS GORUSLERINE AYNEN KATILIYORUZ 1967 GENC TARAFTAR DERNEGINE TAKIMIMIZA VERDIGI DESTEKLERDEN DOLAYI TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ GERCEK TARAFTAR TAKIMINA YAGMURDA CAMURDA UZAKTA YAKINDA DESTEK VERENDIR KIMSE BUNUN AKSINI INKAR EDEMEZ GENC TARAFTAR DERNEGI TAKIMIMIZIN HERANINDA YANINDA OLMUSTUR COK EMEGI GECMISTIR BU TARTISILMAZ VE BU VERILEN EMEK GOZARDI EDILEMEZ
imza.......... muhur ........ kase
aynen katılıyıorum kardesımın fıkırlerıne
1967_DERNEK_NAİL 31.10.2005, 18:19 gardaş teşek kür ederim bizim dernekle bumaça gidipte bu yoruun için
Gardaşım bu güzel yazının üzerine daha ne yazılabilirki...Biz seninde dediğin gibi taraftarlığı çile çeksekte yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz...Burada klavye başından sallayan arkadaşlara ricamız müsait oldukları zaman gelsinler ve bizimle beraber uykusuz geceler geçirerek deplasmana maça gelsinler...Ve orada aç susuz şekilde takımlarına destek olsunlar...Gerektiğinde bir sigarayı paylaşsınlar gerektiğinde bir lokma ekmeği paylaşmayı görsünler...İŞTE BİZ BUYUZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
dogru soyluyon klavye başin mangalda kul bırakmıyok.sizlerı kutlarım arkadaş
gercek taraftar sızlersınız .hakkınız ödenmez.
serhankaburcuk 01.11.2005, 00:14 dogru soyluyon klavye başin mangalda kul bırakmıyok.sizlerı kutlarım arkadaş
gercek taraftar sızlersınız .hakkınız ödenmez.
Valla abi dünkü maçımız çileler içinde geçti...Ama hiç gocunmadık hatta Erzincan sakaltutan mevkiinde aracımızın tekrar yola çıkması için bütün arkadaşlar seferber oldu ve aracı iteledik..Kar kış kıyamet göz gözü görmüyordu...Aracın içerisinde üşümeyelim diye üzerimize aldığımız battaniyeleri bile aracın tekerinin altına koyarak feda ettik...Valla daha ne anlatayım bilmiyorumki...Sakaltutandan sonra Zigana geçidindede aynı problem yine tipi var göz gözü yine görmüyor...Ama biz azmetmiştik çünkü Rizede Sivassporumun maçı vardı...Allahında takdiri ve yardımı ile Rizeye maça yetiştik..Gerçi Sivassporumuzun yenilgisi ile üzüldük ama canları sağolsun ne yapalım...Daha sonra maç dönüşü iftarımızı Rizenin çıkışında açtıktan sonra tekrar yola koyulacaktık tesislerde Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal ile karşılaştık ve o bize Zigana Erzincan üzeri gitmeyin yolda acayip bir kar yağışı varmış ve yol kapalı imiş dedi bunun üzerine yolumu tam 5 saat daha uzatarak Samsun üzerini takip ederek 8 saatlik yolu 13 saatte giderek Sivasa sabaha karşı vardık...Yine Sivasa dönerken aracımız Turhal mevkiinde kaydı...Allah korudu bizleri...Sivasspor taraftarı olmak çok zormuş dün bir kez daha anladık...Ama yinede Allah ömür verdiği sürece 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak takımımızı herzaman desteklemeye devam edeceğiz....
HER YERDEYİZ NE YAĞMUR ÇAMUR NEDE KIŞ KIYAMET BİZİ DURDURAMAZ...
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 02:09 " SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
Öncelikle Bülent kardeşimiz sivas'a hoş geldin.antalya'dan geldi ve bizimle rize gibi uzak bir deplasman'a geldi..Ama şansından mı bilmem ama yolda baya bir aksilikler yaşadık...Sivas'tan gece 02:00 de hareket ettik..İmranlı'ya geldiğimizde kar yağışı başladı..sahuru yemeğini yedikten sonra yola çıktık..kar yağmaya başlayınca yolun çetin geçeceğini anladık..Kızıldağ geçidine geldiğimiz de kar-fırtına vardı...sabaha karşı Sakal Tutan geçidin de bizi kötü bir süpriz bekliyordu..bizim hemen önümüzde giden bir tır kayınca yolda kaldı ve bizde peşine yolda kaldık..aşırı derece kar vardı yolda otobüs daha gitmiyor du...yolda çok araç kalmıştı..otobüsümüzü bir türlü saplandığı yerden çıkaramadık..yaklaşık 2 saate yakın yolda kaldık..tam umutlar bitti derken 58 plakalı yükü olan bir kamyon yoldan geçiyordu durdu..ve kamyonla bizi ordan çekti..bu yardımı kimse kolay kolay yapmazdı çünkü kamyon aşırı derece yüklüydü..şöför abımızden Allah razı olsun...Zigana geçidide çok sisliydi ama orayı da geçmeyi bildik..Rize'ye maç başlamasına 1 saat kala yetiştik...ama her zaman ki gibi polis bizi paket yaparak şehre götürdü..stadyuma indiğimizde maça gelen sivas taraftarı bizi bekliyordu..emniyet taraftar derneği gelmeden bilet verilmeyecek demiş..İstiklal marşı okunurken stadyuma girdik..ama az seyircimiz vardı ligde 3.sırada olan bir takımın 60-70 kişilik bir taraftarı vardı..Sivasspor'u Rize'de çok iyi destekledik...Rize taraftarı MECNUN Abı için FUTBOL'DAN ANLAYAN,İŞİNİ İYİ BİLEN BAŞAKN MECNUN OTYAKMAZ 2.MEMLEKETİ'ne hoş geldin diye bir pankart asmıştı..belki de sivasspor en kötü maçını oynadı...hiç etkili olamadık...
gercek58li 01.11.2005, 03:00 1967 li Gardaslar, su anda taraftar olarak cefa cekiyorsunuz Sivasspor icin.
Öyle inaniyorumki sonunda sefasini süreceksiniz.
Bu basarilarda en büyük payi olan sizleri yürekten kutluyorum.
Hepinizin ayagina,yüregine saglik!..
serhankaburcuk 01.11.2005, 15:10 1967 li Gardaslar, su anda taraftar olarak cefa cekiyorsunuz Sivasspor icin.
Öyle inaniyorumki sonunda sefasini süreceksiniz.
Bu basarilarda en büyük payi olan sizleri yürekten kutluyorum.
Hepinizin ayagina,yüregine saglik!..
Valla gardaş biz cefayı çekiyoruz ama nedense bazı basın kuruluşları radyo kanalları Ç.Rize maçında bizim dernek elemanları takımını desteklemesine rağmen başka grup bağırıyormuş gibi radyodan yayın yaptılar...Ben bu olayı stadyumda bize gelen mesajlarla ve telefonlarla öğrendim..Bu çirkin olayıda ayrıca kınıyorum...
isteyen istediğini desin...görünen köy klavuz istemez...1967 nin ne olduğunu herkez iyi bilir çizgiye devam...
serhankaburcuk 01.11.2005, 15:14 isteyen istediğini desin...görünen köy klavuz istemez...1967 nin ne olduğunu herkez iyi bilir çizgiye devam...
Eyvallah gardaş sizler bilin yeter...HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
SAYGIYLA EGILIYOM DAHA NEDEYIM GARDASIM
1967 dernek serkan20 01.11.2005, 15:24 söylenecek fazla söze gerek yok
her zaman her yere gider
1967 li yğidolar
Valla gardaş biz cefayı çekiyoruz ama nedense bazı basın kuruluşları radyo kanalları Ç.Rize maçında bizim dernek elemanları takımını desteklemesine rağmen başka grup bağırıyormuş gibi radyodan yayın yaptılar...Ben bu olayı stadyumda bize gelen mesajlarla ve telefonlarla öğrendim..Bu çirkin olayıda ayrıca kınıyorum...
kıskananlar çatlasın.....
ErdalGüler 01.11.2005, 20:20 Taraftar olmak gerçekten çok zor... Bunu başarabilmek te her yönüyle takımı tam desteklemekten geçiyor. Yani yağmur, çamur, kar, fırtına, yeri gelir parasızlık, yorgunluk hepsi taraftarın yaşadığı olaydır. Ama hiçbir zaman gerçek taraftar bunlardan yılmadan canı gönülden takımını iyi günde kötü günde farketmez, her zaman destekler... Zaten gerçek taraftar da o zaman ortaya çıkar... 1967 taraftar derneğinin bu olayı gerçekten anladığı ve elinden gelenin bile fazlasını yaptığını kesinlikle söyleyebilirim... Ama Sivasspor taraftarı çok dağınık ve düzensiz... Başka bir forumda da yazmıştım öncelikle gerçek taraftar olma niteliğini 1967 taraftar derneğinin öncü olarak tüm Sivasspor taraftarına aşılaması gerekiyor... Çünkü gerçek taraftarlık ne bilgisayar başında sallamak ne de maça gidip çekirdek yemek değil... Bunu öncelikle taraftara aşılayıp gerçek taraftarlık vasfını kısa zamanda 1967 derneğinin tüm sivasspor taraftarına yansıtacağını düşünüyorum... Bu konuda biraz daha çalışma olursa daha iyi olur gibi geliyor... Tekrar derneği yaptıkları örnek taraftarlıktan dolayı kutluyor bu inişli çıkışlı yolda bizimde sivassporun yanında olduğumuzu belirtiyor Saygılar sunuyorum...
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 20:26 YOLDA KALDIĞIMIZA ÜZÜLMEDİM DE EĞER MAÇA YETİŞEMESEYDİK..YAZIK OLURDU..:(
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
serhankaburcuk 01.11.2005, 20:28 Taraftar olmak gerçekten çok zor... Bunu başarabilmek te her yönüyle takımı tam desteklemekten geçiyor. Yani yağmur, çamur, kar, fırtına, yeri gelir parasızlık, yorgunluk hepsi taraftarın yaşadığı olaydır. Ama hiçbir zaman gerçek taraftar bunlardan yılmadan canı gönülden takımını iyi günde kötü günde farketmez, her zaman destekler... Zaten gerçek taraftar da o zaman ortaya çıkar... 1967 taraftar derneğinin bu olayı gerçekten anladığı ve elinden gelenin bile fazlasını yaptığını kesinlikle söyleyebilirim... Ama Sivasspor taraftarı çok dağınık ve düzensiz... Başka bir forumda da yazmıştım öncelikle gerçek taraftar olma niteliğini 1967 taraftar derneğinin öncü olarak tüm Sivasspor taraftarına aşılaması gerekiyor... Çünkü gerçek taraftarlık ne bilgisayar başında sallamak ne de maça gidip çekirdek yemek değil... Bunu öncelikle taraftara aşılayıp gerçek taraftarlık vasfını kısa zamanda 1967 derneğinin tüm sivasspor taraftarına yansıtacağını düşünüyorum... Bu konuda biraz daha çalışma olursa daha iyi olur gibi geliyor... Tekrar derneği yaptıkları örnek taraftarlıktan dolayı kutluyor bu inişli çıkışlı yolda bizimde sivassporun yanında olduğumuzu belirtiyor Saygılar sunuyorum...
Gardas Allah razı olsun...Desteklerinizi her zaman arkamızda hissediyoruz...Biz Sivasta tek çatı altında toplanmak için çok uğraştık ama insanlar bazı kesimler diyeyim bunu düşünmüyorlar ve hep kendilerini ön plana çıkarıyorlar...Bizim amacımız Sivasın ve Sivassporun herzaman öncü olması..İnşallah bu amaçlada devam edeceğiz...Bize destek olan tüm yiğidolara teşekkür ediyoruz...
erhan5834 01.11.2005, 20:37 GARDAŞIM HELAL OLSUN SANA VAROLLLLL...
BROTHERS58 01.11.2005, 23:18 HERKESE YAZDIGIM YAZIYA GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN VE DESDEKTEN DOLAYI TESEKKÜR EDİYORUM.1967 DERNEK ÜYELERİNE DESTEĞİMİZİ ARTIRARAK SÜRDÜRELİMKİ MEYDAN CIKAR GRUPLARINA KALMASIN.BUNU MADDİ MANEVİ HİSSETİRELİM ONLARA VE VERİLEN SÖZLERİMİZ VARSA YERİNE GETİRELİM.
TEKRAR SİVASTA BENİMLE DOSTLUK VE SEVGİLERİNİ PAYLASAN DERNEK ÜYE VE YÖNETİMİNE SONSUZ TESSEKKÜRLER.
TEKRAR TEKRAR GÖRÜŞME DİLEĞİYLE GARDASLAR!
gercek58li 02.11.2005, 00:14 Valla gardaş biz cefayı çekiyoruz ama nedense bazı basın kuruluşları radyo kanalları Ç.Rize maçında bizim dernek elemanları takımını desteklemesine rağmen başka grup bağırıyormuş gibi radyodan yayın yaptılar...Ben bu olayı stadyumda bize gelen mesajlarla ve telefonlarla öğrendim..Bu çirkin olayıda ayrıca kınıyorum...
Gardas bunlari bende duydum,sadece adi cikmis adamlarin.
Madem ki söylenen gibiler,birlik olsunlar hep beraber yapilsin icraatler!
Su anda taraftarin cogunlugu www.sivasspor.com da,baska sitemizmi var?
Isin oluruda cogunluga tabi olmaktir.Nerdelerse buyursunlar!..
1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 01:00 BİZİ BİLEN BİLİYOR KİMSEYE ETİKET YAPMAK GİBİ DE BİR NİYETİMİZ YOK..RİZE MAÇINDA BU OLAYIN ÜSTÜNE GİTTİK VE YALNIŞ DÜZELTİLDİ...3 KİŞİ PANKART ASMAKLA TAKIM DESTEKLENMEZ...
serhankaburcuk 02.11.2005, 01:52 Gardas bunlari bende duydum,sadece adi cikmis adamlarin.
Madem ki söylenen gibiler,birlik olsunlar hep beraber yapilsin icraatler!
Su anda taraftarin cogunlugu www.sivasspor.com da,baska sitemizmi var?
Isin oluruda cogunluga tabi olmaktir.Nerdelerse buyursunlar!..
Gelmezler arkadaşım gelmezler...Bizim deplasmana gidip takımı desteklememizi bile çekemiyorlar...Biz pankart sevdalısı değiliz Sivasspor sevdalısıyız ve her maçada bu amaçla gidiyoruz...Pankart için gelenler maça gelmesinler...
gercek58li 02.11.2005, 01:59 Gelmezler arkadaşım gelmezler...Bizim deplasmana gidip takımı desteklememizi bile çekemiyorlar...Biz pankart sevdalısı değiliz Sivasspor sevdalısıyız ve her maçada bu amaçla gidiyoruz...Pankart için gelenler maça gelmesinler...
SIZI BILEN BILIYOR GARDAS.SAHSEN BEN GURUR DUYUYORUM SIZLERLE.
ARANIZDA OLMAYI O KADAR ISTERDIMKI AMA MALESEF.
INSALLAH IZINLERDE ZIYARET EDERIZ!..
bunu kınamamak elde değil!!! yanlış düzeltildimi bilmiyorum ben duymadın şahsen???
ANKARAGÜCÜ 02.11.2005, 11:30 HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 1967 SİVASLIGÜÇLÜYÜZ(YİĞİDOYUZ...)
RİZE GELMEK COK İSTEDİM ama gelemedim...Ama bu haftaki FERNERBOSTANSPOR macına kesin geliyorum.......
ONUR:KARDEŞ BEN PERSENBE GÜNÜ GECE BNİNİYORUM SAAT 23:30 OTOBÜSÜNE....
GRURLUYUZ GÜÇLÜYÜZ SİVASLIGÜÇLÜYÜZ....,
İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE HEP BERABERİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIGÜÇLÜYÜZ..
ANKARAGÜCÜ 02.11.2005, 16:03 HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 1967 SİVASLIGÜÇLÜYÜZ(YİĞİDOYUZ...)
RİZE GELMEK COK İSTEDİM ama gelemedim...Ama bu haftaki FERNERBOSTANSPOR macına kesin geliyorum.......
İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE HEP BERABERİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIGÜÇLÜY
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 1967 SİVASLIGÜÇLÜYÜZ(YİĞİDOYUZ...)
İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE HEP BERABERİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIGÜÇLÜY
ya benim anlamadığım nokta sen kimsin, hangi takımlısın..ankaramı sivasmı...kusura bakmayın ama ben yeni aranıza katıldığım için bilmiyorum ve biraz garibime gitti...ankaragücü avatarı, imzası, rumuzu koyup da sivasspor sitesine gireni, destekler gibi yapanı biraz garipserim...anlamadım yani..saçmalık...dostum sen peki sivas-a.gücü maçında ne yapacan...öyle iki takım tutmak da neyin nesi....saçmalık...tutyosan bi tane tut ya da terk et....
adam ankaragücü yazmış gelip burda yazı yazıyo...hayret bi şey ya...
x_burnley 02.11.2005, 16:48 Taraftar dediğin bütün zorluklara katlanır sizde bunu yaşamızsınız gardaş helal olsun ne diyebilirim ki başka
KIRMIZI*BEYAZ*ŞAMPİYON*SİVAS
x_burnley / imranlı58 / amerikalı
1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 17:11 ya benim anlamadığım nokta sen kimsin, hangi takımlısın..ankaramı sivasmı...kusura bakmayın ama ben yeni aranıza katıldığım için bilmiyorum ve biraz garibime gitti...ankaragücü avatarı, imzası, rumuzu koyup da sivasspor sitesine gireni, destekler gibi yapanı biraz garipserim...anlamadım yani..saçmalık...dostum sen peki sivas-a.gücü maçında ne yapacan...öyle iki takım tutmak da neyin nesi....saçmalık...tutyosan bi tane tut ya da terk et....
LEVENT SİVASLI VE SİVASSPOR'LU BİR ARKADAŞIMIZ BİLİP BİLMEDEN BÖLE ŞEYLER YAZMAYIN.....ÇÜNKÜ ANKARAGÜCÜ(LEVENT) SİVAS'A HER MAÇA GELEN TAKIMINA DESTEK OLAN BİR ARKADAŞIM..SENİN MEMLEKETİNDE Kİ SİVASLILAR MAÇA GELMEZKEN LEVENT ANKARA'DAN HER HAFTA MAÇA GELİR..ELEŞTİRİRKEN DİKKATLİ OLMANIZI TAVSİYE EDERİM
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
ANKARAGÜCÜ 02.11.2005, 22:13 ya benim anlamadığım nokta sen kimsin, hangi takımlısın..ankaramı sivasmı...kusura bakmayın ama ben yeni aranıza katıldığım için bilmiyorum ve biraz garibime gitti...ankaragücü avatarı, imzası, rumuzu koyup da sivasspor sitesine gireni, destekler gibi yapanı biraz garipserim...anlamadım yani..saçmalık...dostum sen peki sivas-a.gücü maçında ne yapacan...öyle iki takım tutmak da neyin nesi....saçmalık...tutyosan bi tane tut ya da terk et....
SENİN O HAYRET BİSEYİNİ ALIRIM SANA İADE EDERİM OK Mİ?
SEN SICAK EVİNDE HAFTA SONU UYUDUGUN ZAMAN BEN 6 SAATLİK YOLU TEPİP SİVASSPOR MACINA SİVASA GELİYORUM ANKARADAN....
HA BENİ SORCAK OLURSAN BEN ÖLÜMÜNE KADAR ANKARAGÜÇLÜYÜM....
VE ANKARAGÜCÜ---SİVASSPOR MAÇINDA İSE BEN KENDİ TAKIMIMA TAM DESTEK VERCEM...BEN SİVASSPOR U TUTMUYORUM SADECE BENİM MEMLEKETİM MİN TAKIMI DİYE DESTEK VERİYORUM....
HERSEYİ BİLMEDEN CIKIPTA KONUŞMA....(M.Y.D.O.N.O.Z.))))
HER ZAMAN HERYERE GİDER NE YAĞMUR NE CAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE ANKARAGÜÇLÜLER....
BENİ BURDA BİLEN BİLİR SEN BİLSEN NE BİLMESEN NE!!!'''^^^^^^^^
1967_CLUB_ÖZGÜR 03.11.2005, 15:24 KARLAAAAARRRR YAĞAAAAAR YAĞAR YAĞAR YILMAZYIIIIIIIIIIIZZZZZZ
SİVASPOR NERDEEEEEEEE BİZLER ORDAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZ ZZZZ
1967_DERNEK_TUĞRUL 03.11.2005, 22:12 GERCEKTEN HARİKA CIKMISIZ KARDESİM AMA RESMİ GÖRDÜKCE HALA ÜSÜYORUM...............
dj_sado_88 03.11.2005, 22:38 abiler inş. istanbulda da hatırı sayılır bi taraftar dernegi kurulurda bizde takımımızı her şartta her koşulda destekleriz siz abilerimizin yolundan ilerler
---------ETİKETE-GEREK-YOK-SİVAS-SPOR-DEMEN-YETER-------
bu çocukların hakkı ödenmez
1967_CLUB_ÖZGÜR 03.11.2005, 23:46 GERCEKTEN HARİKA CIKMISIZ KARDESİM AMA RESMİ GÖRDÜKCE HALA ÜSÜYORUM...............
evet resım ve mekan guzel :) kım usumezkı o sogukta donduk valla gıderken usuduk donerken sıcak donerız dıe tahmın ederen yıne usuduk ama olsun bu hafta 4 eylulde yanmaya hazırlan :D
1967_CLUB_ÖZGÜR 03.11.2005, 23:49 bu çocukların hakkı ödenmez
ALLAH RAZI OLSUN ABI BİZ SİVASSPOR AŞKINA GİDİYORUZ HERYERE
sivasspor bize bu gunleri gösterdi...ALLAH HEPSINDEN HEPIMIZDEN RAZI OLSUN
heyy maşallahh...sizler varken bizim gözüm arkada kalmaz...
HERŞEY SİVAS İÇİN.
biliyoruz çocuklar
allah sizden razı olsun.
neyseki sizler varsınız ve hep var olacaksınız.... takım nerde 1967 orda... helall olsuuunnnn...........
BROTHERS58 04.11.2005, 22:38 KARLAAAAARRRR YAĞAAAAAR YAĞAR YAĞAR YILMAZYIIIIIIIIIIIZZZZZZ
TUGRUL VE ÖZGÜR KARDESİME HELAL OLSUN DİYORUM DİLERİM DAHA COK DEPLASMANLARDA GÖRÜŞÜRÜZ!!
1967_DERNEK_10UR 04.11.2005, 22:41 KARLAAAAARRRR YAĞAAAAAR YAĞAR YAĞAR YILMAZYIIIIIIIIIIIZZZZZZ
HELAL OLSUN KOÇUM HER ZAMAN Kİ TEKİZ..BİZDEN BAŞKA GİDEN YOK...
1967_CLUB_ÖZGÜR 04.11.2005, 23:49 TUGRUL VE ÖZGÜR KARDESİME HELAL OLSUN DİYORUM DİLERİM DAHA COK DEPLASMANLARDA GÖRÜŞÜRÜZ!!
ınsallah abı
1967_CLUB_ÖZGÜR 05.11.2005, 00:12 HELAL OLSUN KOÇUM HER ZAMAN Kİ TEKİZ..BİZDEN BAŞKA GİDEN YOK...
BİZLERİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN OLAY DA BU İŞTE ABİ
>>>>>>>HER ZAMAN HERYERDE TAM DESTEK<<<<<<<<<<<<<
1967_DERNEK_TUĞRUL 05.11.2005, 17:09 SİVAS SPOR ASKI BİZİİİİİİİİİ ÇILDIRTTIIIIIIIIIIIIIII....... .................
1967_CLUB_ÖZGÜR 05.11.2005, 17:33 .............................. .............................. .............................. ..............
WİLLİAM_WALLACE 05.11.2005, 18:20 Altalyadaki yigidolar ı biliyorum onlara slm olsun..........
"-NEDE OLSA SUVASLIYIK"
derdi rahmetli dedem...
carlos58 05.11.2005, 18:35 beyler "sonsuza dek sürecek bizim askımız biz galatasaraylıyız herkes gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız" 67 yigidolarız olmus gusel olmus elinize saglık ben yeniyim İstanbulda oturuyorum bide bunu dewamı war.
carlos58 05.11.2005, 18:38 YILLARDIR SENİNLE GELDİK HER YERE , konya YA gaziantep E HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİGİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİGİDOLARIZ..
arkadaslar yukarıdaki yazıyı yazan bendim baska bir arkadasın uyeliginden yazmıstım simdi yeniledim uyeligimi
dj_sado_88 05.11.2005, 19:25 hadi bakalım ölene dek sivas sporluyuz ve her zaman ve her koşulda aLaYıNa İsYaN SiVaSlIyIz
serhankaburcuk 05.11.2005, 19:57 SIZI BILEN BILIYOR GARDAS.SAHSEN BEN GURUR DUYUYORUM SIZLERLE.
ARANIZDA OLMAYI O KADAR ISTERDIMKI AMA MALESEF.
INSALLAH IZINLERDE ZIYARET EDERIZ!..
Gardaş bizde seni seviyoruz...İnşallah birgün yanımızda olursun...
1967_DERNEK_10UR 05.11.2005, 20:00 ARTIK YENİ SLOGANIMIZ BU İNŞALLAH BEĞENİLMİŞTİR...
serhankaburcuk 05.11.2005, 20:02 SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.........
twity_58 06.11.2005, 16:53 KARLAAAAARRRR YAĞAAAAAR YAĞAR YAĞAR YILMAZYIIIIIIIIIIIZZZZZZ
evet cok güzel cıkmıssınız baktıkca insanın içi ısınıyor :D
twity_58 06.11.2005, 16:54 ARTIK YENİ SLOGANIMIZ BU İNŞALLAH BEĞENİLMİŞTİR...
BENCE SÜPERR ..SEN HELE HERYERDE KULLANIYOSUN ARTIK BUNU BEN CANLI SAHIDIM :D
|