Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes Bir PANKART Hazırlasın!!!

ReDYiGiDo
31.10.2005, 15:30
İŞte yiğidolar Medyaya sesinizi duyurmanın bir yolu Fenerbahçe Maçında bütün taraftarlar Duyurmak istediği Şeyin Pankartını Hazırlasın... NAsıl büyükler birbirlerine karşı nasıl tepkisini belirtiyor. Bizde Büyük Olma yolunda büyük taraftar olma yolunda En güzel Pankartları hazırlayınız...

ReDYiGiDo
31.10.2005, 15:33
Herkesin Dile getirmek istediklerini buraya Bekliyorum...

Benim istediklerim

"Maç Lig Tv de İzlenir Spor Sevgi, Barış Ve Kardeşliktir. Sivasspor.com"
"Levent Bıçakçı Bazkan Fenerbazke Zampiyon.."
vs..

muRTix1
31.10.2005, 15:35
pankart sokmak yasak değilmi?

ReDYiGiDo
31.10.2005, 15:38
normalde yasak ama bu tür pankartları FB, BJK, GS türübünlerinde de görüyoruz normalde onlara da yasak herkes nasıl sokuyosa bizde öyle sokarız.. Koynumuzdamı girer artık yoksa havadan mı gelir o careyi bulmamız gerekli

ReDYiGiDo
31.10.2005, 15:44
Benim hazırlayıpta açmak çok istediğim pankart şu;

Volkanın Shalke maçında ayagının altında kaçırdığı topun tam kaçırırken çekilmiş fotografını koyacağım ve sağına solunada ELLERE VARDA BİZE YOK MU? yazacağım ne dersiniz Süper Olmaz mı?????

bbptek58
31.10.2005, 15:46
ANADOLU>İSTANBUL

muRTix1
31.10.2005, 15:48

Volkanın Shalke maçında ayagının altında kaçırdığı topun tam kaçırırken çekilmiş fotografını koyacağım ve sağına solunada ELLERE VARDA BİZE YOK MU? yazacağım ne dersiniz Süper Olmaz mı?????

bunu nasıl yapmayı düşünüyosun kardeşim o kadar basit bişey değil resimli pankart yapmak...bence kesin gine sözde kalır ama basit ve pratik olarak
DAUM STOP!!! olabilir bi milli maçta bunu TERİM STOP olarak yazmışlardı

ReDYiGiDo
31.10.2005, 15:50
bizim reklamcı dükkanımız var kale yolu üzerinde MOR REKLAM AJANSI Arkadaşlarımı beklerim bende gerekli elemanlar mevcut bunu yapmak için ama içeri sokmak önemli bunu

1967 dernek serkan20
31.10.2005, 15:56
arkadaşlar böyle pankartlar hazırlamak sivassporumuza zarar werebilir bu yüzden pankart işini derneğimize sorarak yapın bence

muRTix1
31.10.2005, 16:01
redyiğido sen reklamcımısın gardaş banada reklamcı lazımdı yaw davetiye bastıracazda msn adresin varmı

ReDYiGiDo
31.10.2005, 16:12
Kardeş biz davetiye basmıyoruz Ama yardımcı oluruz yine Devetiyeyi matbaacılar basıyor genelde.. ama ben amcama söyleyeyim bildiği bir yer varssa yardımcı olabileceği bir yer senle irtibata geçerim..

ReDYiGiDo
31.10.2005, 16:13
Bence sivassporumuz zarar değil yarar bile getirir. Biz burada form açtık dernekte arkadaşlarımızda görüşlerini burada belirtsinler..

arkadaşlar böyle pankartlar hazırlamak sivassporumuza zarar werebilir bu yüzden pankart işini derneğimize sorarak yapın bence

muRTix1
31.10.2005, 16:15
..saol kardeş biz party yapmayı düşünüyozda kendi tasarımızı bastıracaz

muRTix1
31.10.2005, 16:17
derneğin bunu kabul edeceğini zannetmiyorum yasak olan herşeye karşılar çünkü kulubümüzün zarar görmemsi içinde bu gerekli ama o maçta pankart açmakta süper olurdu gerçekten

ReDYiGiDo
31.10.2005, 18:34
Biz böyle medyaya sesimizi duyaracağız bunun yasak olması neden Ben şimdiye kadar Hiç bir anadolu klubünün pankart açtığını görmedim sadece büyük olarak tabir ettiğimiz takımlar açıyor.. Bunlar onlara zarar mı veriyor hayır Aksine taraftarın ne istediğini Ne anladığını Ne gördüğünü anlatıyor Bi anlamda sesini duyuramayan taraftarın sesi oluyor...

5841
31.10.2005, 19:20
PANKART AÇMA OLAYINA BEN PEK OLUMLU BAKMIYORUM GETIRISI NE OLUR BILEMEM .AMA GENEDE YONETICILERDEN HABERSIZ YAPIMASINA KARŞIYIM.İYİ DUŞUNMEK LAZIM

GeCeVeMaVi58pRf
31.10.2005, 19:20
evet bencede türkiyeye güzel bir mesaj verelim pankartlarımızla

ReDYiGiDo
31.10.2005, 19:49
PANKART AÇMA OLAYINA BEN PEK OLUMLU BAKMIYORUM GETIRISI NE OLUR BILEMEM .AMA GENEDE YONETICILERDEN HABERSIZ YAPIMASINA KARŞIYIM.İYİ DUŞUNMEK LAZIM

BENCE GETİRİSİ SİVASSPORUN TARAFTARIYLADA GÜÇLÜ OLDUĞUNUN MEDYADA YANKILANMASI OLUR..

sinan58_34
31.10.2005, 20:03
BENCE GETİRİSİ SİVASSPORUN TARAFTARIYLADA GÜÇLÜ OLDUĞUNUN MEDYADA YANKILANMASI OLUR..

gardas hazırlasanız bıle ıcerı alacaklarını sanmıyorum tabıkı medyaya duyuralı sesımızı ama sorun cıkar dıye tahmın edıyorum guvenlık sorun cıkarabılır cunku herkes aynı seyı yazmayacak bırısı sıvasımıza zararverecek bı yazı yazar o guzelım fıkır amac bosa gıder tabıkı bunların hepsı bı gorus

ReDYiGiDo
01.11.2005, 11:53
gardas hazırlasanız bıle ıcerı alacaklarını sanmıyorum tabıkı medyaya duyuralı sesımızı ama sorun cıkar dıye tahmın edıyorum guvenlık sorun cıkarabılır cunku herkes aynı seyı yazmayacak bırısı sıvasımıza zararverecek bı yazı yazar o guzelım fıkır amac bosa gıder tabıkı bunların hepsı bı gorus

Herkesin kendi fikri ama Hangi Anadolu takımının Trübününde pankart gördün???

ygd
01.11.2005, 12:14

PUHAAAAAAA....VALLA SÜPER FİKİR!!!ARKADAŞLAR LÜTFEN OLAYA BAŞKA Bİ AÇIDAN BAKIN...SPOR PROĞRAMLARINDA KİMSE PANKART AÇTI DİYE KÖTÜLENMİYO...BİŞEYLERİ PROTESTO ETMEK BİZLERİN EN DOĞAL HAKKI..TABİ KİMSEYİ RENCİDE ETMEDEN(RIZA OLAYI GİBİ)..REDYİĞİDO GARDAŞIMIN BU FİKRİDE HİÇTE RENCİDE EDİCİ DEĞİL DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR..AYRICA VOLKANIDA HAFİFTEN DEMORALİZE EDER...EE BUDA SİVASSPORUMUZ İÇİN İYİDİR YANİ!!!

ANKARAGÜCÜ
01.11.2005, 12:20
İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜDE HEP BERABERİZ ÇÜNKÜ BİZ
SİVASLIGÜÇLÜYÜZ............

KISMET OLUR SA BÖYLE BİR FİLAMA GETİRCEM ANKARADAN SİVASA.....

1967 DE DOGDU ASKIMIZ, BEYAZ-KIRMIZI RENKLERI OLDU SARKIMIZ, SPORUN HER DALINDA BIZIM SANIMIZ, HIC BITMEDI-BITMEYECEK BIZIM ASKIMIZ!! CATLAYIN BİZANSLILAR BU YIL SİVAS SAMPIYOOOOOONNNNNNNNN!

ReDYiGiDo
01.11.2005, 19:09
PUHAAAAAAA....VALLA SÜPER FİKİR!!!ARKADAŞLAR LÜTFEN OLAYA BAŞKA Bİ AÇIDAN BAKIN...SPOR PROĞRAMLARINDA KİMSE PANKART AÇTI DİYE KÖTÜLENMİYO...BİŞEYLERİ PROTESTO ETMEK BİZLERİN EN DOĞAL HAKKI..TABİ KİMSEYİ RENCİDE ETMEDEN(RIZA OLAYI GİBİ)..REDYİĞİDO GARDAŞIMIN BU FİKRİDE HİÇTE RENCİDE EDİCİ DEĞİL DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR..AYRICA VOLKANIDA HAFİFTEN DEMORALİZE EDER...EE BUDA SİVASSPORUMUZ İÇİN İYİDİR YANİ!!!

gardaşıma fikrimi begendiği için teşekkür ediyorum.. Sizlerde Böyle pankartlar oluşturun.. SİVASSPORUMUZU Türkiyenin gündemine oturtun...

KEREM_58_34
01.11.2005, 19:17

YAA GARDAŞ NE DİYELİM 10 NUMARA HATTA 100000000000000000 NUMRARA İNŞALLAH SOKARSIN.BİZDE GÖRÜRÜZ..

spainloco
01.11.2005, 19:54
Biz böyle medyaya sesimizi duyaracağız bunun yasak olması neden Ben şimdiye kadar Hiç bir anadolu klubünün pankart açtığını görmedim sadece büyük olarak tabir ettiğimiz takımlar açıyor.. Bunlar onlara zarar mı veriyor hayır Aksine taraftarın ne istediğini Ne anladığını Ne gördüğünü anlatıyor Bi anlamda sesini duyuramayan taraftarın sesi oluyor...

kardeş allah senden razı olsun ne güzel yazmıssın.....
sana canı gönülden katılıyorum.........

ReDYiGiDo
01.11.2005, 20:55
kardeş allah senden razı olsun ne güzel yazmıssın.....
sana canı gönülden katılıyorum.........

Sagol spainloco

ReDYiGiDo
15.02.2006, 13:43
Bu maçta Hazırlayacağım 3 Pankartı Sizlerle paylaşıyorum.. İnşallah içeri sokabilirim..

1. Maç DİGİTÜRK te izlenir.. (klasik tv'nin görüntülemesi için)

2. Büyük Takımı Severim AMA Sivasspor'dan Büyüğünü ASLA..

3. GS Kumpara Hesabı 3-5 Kuruşta Siz Atın...

casus84
15.02.2006, 13:59

baba muhteşem yaaa.yaparsan süper olur Sivasspor.com1 Sivasspor.com1

PATRON
15.02.2006, 14:08
BABA OCAĞINA HOŞGELDİN..!!Sivasspor.com1

casus84
15.02.2006, 14:10
Benim pankartı taktim edeyim

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS

casus84
15.02.2006, 14:12
Ben diğer pankartımıda taktim edeyim

Nobre tiyatrosuna hoşgeldiniz.Biletler 20 milyon.
Başrol:Nobre,Kerem ve figüranlar

PATRON
15.02.2006, 14:24
şampiyon olana kadar,oynayın sonuna kadar,biz varız ölene kadar,birimiz kalana kadar..

sivaslibozo
19.02.2006, 02:40
Gerci maclara gelme imkanim yok ama eger gelebilseydim sunu yazardim:

Biz Bu ALEMIN tek YIGIDIYIZ, kanarya,kartal,aslan gibi hayvanlara verilecek Puanimiz yok....:)

VeSSELAM

x_burnley
22.02.2006, 15:38
Rakibin her kim olursa olsun
Şampiyon sensin sen olursun
Yensen yenilsen farkeder mi
Canım sivasım canın sağolsun

Bundan daha anlamlı bir pankart var mı?

bbptek58
24.02.2006, 17:17
ANADOLU>İSTANBUL ....

erhan5834
24.02.2006, 20:20
İŞte yiğidolar Medyaya sesinizi duyurmanın bir yolu Fenerbahçe Maçında bütün taraftarlar Duyurmak istediği Şeyin Pankartını Hazırlasın... NAsıl büyükler birbirlerine karşı nasıl tepkisini belirtiyor. Bizde Büyük Olma yolunda büyük taraftar olma yolunda En güzel Pankartları hazırlayınız...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ......