Orijinalini görmek için tıklayınız : Rakipler ve fikstür
Kümede kalma savasi veren 4 takimin fikstürünü inceleyelim..
Bucaspor
Bursaspor
Eskisehirspor
Gaziantepspor
Sivasspor
IBB
Karabük
Ankaragücü
Fenerbahce
Antalyaspor
Trabzonspor
Manisaspor
Kayserispor
Konyaspor
Karabük
Ankaragücü
Fenerbahce
Antalyaspor
Trabzonspor
Manisaspor
Kayserispor
Besiktas
Kasimpasa
Genclerbirligi
Sivasspor
Galatasaray
Sivasspor
Manisaspor
Gaziantepspor
Kayserispor
Bucaspor
Besiktas
IBB
Kasimpasa
Karabük
Genclerbirligi
Ankaragücü
Konyaspor
Fenerbahce
Kasimpasa
Fenerbahce
Antalyaspor
Trabzonspor
Manisaspor
Kayserispor
Besiktas
Sivasspor
Genclerbirligi
Konyaspor
Galatasaray
Bursaspor
Eskisehirspor
mavi renk= icerde
kirmizi renk= deplesman
GÖRUNUŞE GÖRE EN IYI FIKSTÜR BIZIM BEN INANIYORUM BU SENE LIGDE KALACAĞIZ HIÇ KIMSE MORALİNİ BOZMASIN TAM DESTEK SÜREKLI DESTEK
58_SEMİH_58 22.02.2011, 15:56 En rahat fikstür bizimki Buca'nın son 5 hafta çok fena.Bu 3 takımla yapacagımız maçlar kesinlikle 3 puan almalıyız.
Kasım Öktem 22.02.2011, 16:11 Zor maçları geride bıraktık.
Fikstür olarak düşmeme yarışında olduğumuz rakiplerimize nazaran daha avantajlıyız.
5 hafta sonra düşüp düşmeyeceğimiz az çok netleşir diye düşünüyorum.
Inaniyorumki sivassporumuz yuzumuzu kara cikarmayacaktir...
Alnimizin akiyla bu ligde kalacaz, cunku biz bunu hak ediyoz...!!!
muspol58 22.02.2011, 16:26 EN IYI FIKSTÜR BIZIM,Fikstür olarak düşmeme yarışında olduğumuz rakiplerimize nazaran daha avantajlıyız. BEN INANIYORUM BU SENE LIGDE KALACAĞIZ HIÇ KIMSE MORALİNİ BOZMASIN TAM DESTEK SÜREKLI DESTEK
Bucaspor
Bursaspor 0
Eskisehirspor 1
Gaziantepspor 0
Sivasspor 0
IBB 1
Karabük 1
Ankaragücü3
Fenerbahce 0
Antalyaspor 1
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor 1
Konyaspor
Karabük 1
Ankaragücü 3
Fenerbahce 0
Antalyaspor 1
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor 0
Besiktas0
Kasimpasa3
Genclerbirligi3
Sivasspor 0
Galatasaray 0
Sivasspor
Manisaspor 3
Gaziantepspor0
Kayserispor 1
Bucaspor 3
Besiktas 0
IBB 1
Kasimpasa3
Karabük 1
Genclerbirligi3
Ankaragücü 3
Konyaspor 3
Fenerbahce 0
Kasimpasa
Fenerbahce0
Antalyaspor 1
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor1
Besiktas 0
Sivasspor 0
Genclerbirligi1
Konyaspor0
Galatasaray 0
Bursaspor 0
Eskisehirspor1
eyupkocak 22.02.2011, 17:02 fiksür avantajı bizde ama inşallah bu avantaj fiksürde kalmaz
üç maç üst üste alsak tamamdır :)
SİVAS ULAN 58 22.02.2011, 17:04 çok morallendim bu fikstürü görünce en iyi fikstür bizim en kötü bucanın biz kalacağız inanıyorum
Çılgın Türk 22.02.2011, 17:32 Buca ve Sivasspor 7 icerde 5 disarda oynuyor.
Kasimpasa 6-6
Konya 5-7
bence en avantajli Bucaspor
niye diye soranlar olacaktir onlara cevaben:
# 2 puan öndeler
# Bursa, Eskisehir, Antep macindan puan ve puanlar cikartabilirler
# final maci sayilacak maclardan birini evinde Sivasspor ile oynuyorlar
# ibb,karabük,ankaragücü, antalyaspor maclarindan bayagi puan cikartabilirler cünkü o zamana kadar 4 takiminda bir iddiasi kalmaya bilir.
# iddiasiz komsusu Manisaspor'u %99 yenerler
bana göre düsen 1. takim kasimpasa olur
Mamadou Diallo 22.02.2011, 17:38 Sivasspor
Manisaspor 3
Gaziantepspor 0
Kayserispor 3
Bucaspor 1
Besiktas 0
IBB 3
Kasimpasa 3
Karabük 1
Genclerbirligi 3
Ankaragücü 3
Konyaspor 1
Fenerbahce 1
Mamadou Diallo 22.02.2011, 17:40 14.Sivasspor
15.Konyaspor
16.Ankaragücü
17.Bucaspor
18.Kasımpaşa
DoomsDay58 22.02.2011, 17:42 Zor maçlar geçti artık iyi oynayıp ve gol atıp kazanma zamanı içerde 7 maç var sadece onları bile kazansak ligde kalmamıza yete bilir.
muhsin koçak 22.02.2011, 17:56 Kazanırsan eğer fikstür avantajdır,bu fikstüre göre büyük bir dezavantajımız var,rakip olarak gördüğümüz takımlarla deplasmanda oynacağız.
görünen fikstür avantajı bizim inşallah bu maçlar sonundada ligde kalan biz oluruz
güneşyurdu 22.02.2011, 18:40 beş maçı kazanırsak bizim kazandığımız haftalarda kazanmazlarsa biz bu işi bitiririz.
kasımpaşa
konya
buca
gençler
ankaragücü
31 puan bizi liğde bırakır.
bu maçlarada yenilmez berabere kalırsak
bazı maçlradn 1 puan iyidir.
bu manisayı yenerke bu işe bir başlayalım.
bizim en zor maçlarımız
fener
bjk
antep
kayseri
bu maçlardan 2 puan iyidir.
karabük
ibbmaçından 2 puan almaız lazım.
bir de süpriz yenilgi verdim.
19 puan yeter.
HababamHa 22.02.2011, 19:52 Biz hepsinden şanslıyız,Çünkü biz Yiğidoyuz.
Bu haftaki maçı alalım takıma nasıl bi hava gelecek görün.
poolat58 22.02.2011, 21:05 BİZ BU LİGDE KALACAZ BAŞKA YOLU YOOOK! İÇERDEKİ MAÇLARDAN BİR YENİLGİ ALABİLİRİZ FAZLASI KÖTÜ DIŞARDA YAPACAĞIMIZ MAÇLARDA DA RAKİPLRİMİ YENMELİ DİĞERLERİNDEN ALABİLDİĞİMİZ KADAR ALMALIYIZ LİG KALMAMAMIZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK BU KADAR ZOR DEĞİL. İYİ OYNUYORUZ BİZ KAZANMAYI HAKEDİYORUZ HÜSRANI DEĞİL.........
yeterki 2 maç üstüste alalım.bu fikstürle düşmeyiz Allah ın izniyle...
58MUAMMER58 22.02.2011, 21:18 Bursaspor 1
Eskisehirspor 0
Gaziantepspor 0
Sivasspor 1
IBB 1
Karabük 3
Ankaragücü 1
Fenerbahce 0
Antalyaspor1
Trabzonspor0
Manisaspor3
Kayserispor 3
18+14=32
Konyaspor
Karabük 0
Ankaragücü 3
Fenerbahce 0
Antalyaspor 3
Trabzonspor 0
Manisaspor 3
Kayserispor 0
Besiktas1
Kasimpasa 1
Genclerbirligi 0
Sivasspor 1
Galatasaray 0
16+12=28
Sivasspor
Manisaspor 3
Gaziantepspor 0
Kayserispor 1
Bucaspor 1
Besiktas 0
IBB 3
Kasimpasa 3
Karabük 1
Genclerbirligi 3Konyaspor1
Ankaragücü 3
Fenerbahce 0
16+19=35
Kasimpasa
Fenerbahce0
Antalyaspor 3
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor 0
Besiktas 1
Sivasspor 0
Genclerbirligi3
Konyaspor 3
Galatasaray 0
Bursaspor 0
Eskisehirspor0
14+11=25 İNŞALLAH YANILMAM MORALİM ŞİMDİ YERİNE GELDİ.
güneşyurdu 22.02.2011, 21:54 düşsek ne olur?koskoca sivas camisaı korkmuş,sinmiş düşecekgiz yok düşmeyeceğiz derdinde.düşersek düşelim.ecel korkusuyla yaşanmaz ki her gün.
sivas sevdasının liği mi olurmuş.sivas nereye biz oraya.
sebasteia 22.02.2011, 22:10 bu fikstürle düşersek ayıp!! adama söverler. en kolay fikstür bizde!
adalı harun 22.02.2011, 23:02 şu fikstürle en avantajlı takım biziz inşşallah fikstür avantajını iyi kullanırız da agzımızın tadı ile liğte kalırız
Futbol fikstür değil 3 puan oyunudur. Lig sonlarına doğru o ana kadar 5-10 puan toplayan takımların nasıl 20-25 puan topladığına şahit olduk. Sakın aldanmayın. Özellikle Bucanın son iki maçı rahat takımlarla olacak. Sakın bu hataya düşmeyelim...
DOGU_BEY 22.02.2011, 23:16 Kümede kalma savasi veren 4 takimin fikstürünü inceleyelim..
Bucaspor
Bursaspor
Eskisehirspor
Gaziantepspor
Sivasspor
IBB
Karabük
Ankaragücü
Fenerbahce
Antalyaspor
Trabzonspor
Manisaspor
Kayserispor
Konyaspor
Karabük
Ankaragücü
Fenerbahce
Antalyaspor
Trabzonspor
Manisaspor
Kayserispor
Besiktas
Kasimpasa
Genclerbirligi
Sivasspor
Galatasaray
Sivasspor
Manisaspor
Gaziantepspor
Kayserispor
Bucaspor
Besiktas
IBB
Kasimpasa
Karabük
Genclerbirligi
Ankaragücü
Konyaspor
Fenerbahce
Kasimpasa
Fenerbahce
Antalyaspor
Trabzonspor
Manisaspor
Kayserispor
Besiktas
Sivasspor
Genclerbirligi
Konyaspor
Galatasaray
Bursaspor
Eskisehirspor
mavi renk= icerde
kirmizi renk= deplesman
ben hala kümede kalma konusundan en ufak bir şüphe duymuyorum, inşallah bu hafta manisa maçıyla 3 puan serisi başlayacak. en avantajlı fikstür bizde gözüküyor, bunu iyi kullanmalıyız. ve bir kehanet(mustafa denizli olduk mübarek :D- sondan 1 önceki hafta veya bitime 2 hafta kalası fener şampiyonluğunu ilan eder sivasspor da ligde kalışını ilan eder.
migroArmis 22.02.2011, 23:37 Kolay maç yok ...O büyük takımla oynuyur bu küçük takımla oynuyor bunların hepsi boş işler ..Bursasporda kolay maç oynadı geçen hafta Antep geldi aklını aldı Bursanın...Hakem soyle boyle dediler penaltı wermedi dediler Bursasporun şewkini kırdılar dediler.. w.s w.s Maçın sonucu değiştimi hayır ..Kaldıki ben Antebin sonuna kadar maçı hakederek aldığına inanıyorum Laf nereye geldi..Sivassporun kiminle oynadığı onemli değil onemli olan bundan sonra 1-0 da olsa 15-0 da olsa maçlarını kazanmalı..Kazanamıyorsa kaybetmemeli..Bazı arkadaşlar 37-38 puanın yeterli olacağını soylüyor Bu puan yetmeyebilir... Biz 40 puanla küme düşmüştük.Alttaki rakipler puan aldıkça baraj yukarıya doğru çıkıyor...Sivassporun kaybetmeye tahammülü ve lüksü kalmamıştır...
şarkışla 58 23.02.2011, 00:19 Birçok arkadaş yazmış,işte fikstür avantajı,yok efendim biz zor maçları oynamışız falan hiçbirine katılmıyorum.Sanki zor maçları oynadık da ne oldu birtanesinden bile galip ayrılabildik mi sanki.Soruyorum size hangi maç kolay,A.Gücü-G.birliği-Buca-K.Paşa hangisi kolay hepsi zor.Kolay maç yok.Geçen hafta Buca az kala gs den puan alacaktı.Biz rakiplerimizi yaniBuca-Konya-K.paşa yı mutlaka yenmeliyiz.
izmirliyigido 23.02.2011, 11:29 Bizim dönüm maçımız Kayserispor maçından sonra başlıyor. Eğer bu hafta Manisapor ve 2 hafta sonra da Kayserispor'u yenersek dönemeci kazasız dönmüş oluruz. Önemli olan inanmak, özellikle de futbolcuların inanması. Ben yabancı futbolculara güveniyorum. Onlar bizimkiler gibi duygusal düşünmediği için işlerini daha profesyonelce yapıyorlar. Birde becerilerini eklerlerse kurtulmamak için bir neden yok.
AYK
Çılgın Türk 06.03.2011, 11:56 100 de 100 küme düstü gözüyle bakilan Kasimpasa kümede kalirsa kimse sasirmasin. Son haftalarda asagidaki 4 takim arasinda futbol acisindan tek istikrarli takim Kasimpasa. Her mac ayni seviyede futbol oynuyorlar inis cikislari pek olmuyor. gecen hafta Fenere bile kök söktürdüler.
En istikrarsiz takim ise Konyaspor, bu futbolla garanti küme düserler.
Bizim kadirimizide alt siralardaki takimlarla oynadigimiz maclar belirler.
babapiton 06.03.2011, 12:32 Beyler bu sene ligde kalma barajı baya düşük olacak çünki altta takımların hiç biri puan alamıyor 32 yi geçen banko ligde kalır gibime geliyor bizimde bucaspor maçımız çok önemli kayseriden bir süpriz çıkarırsak 3 puan bucaspor maçınıda aldıkmı ligde kalmamız garanti olur ama buca maçını yenemesekte yenilmememiz lazım inşallah düşündüğümüz gibi olur.
iyi fikstür işe yaramıyor....sıvasın bu haftadan ıtıbaren puan toplaması lazım.kayserıden 3 puan ile baslması lazım.yoksa kendı gobegımızı baskasına kestırırız..
DoomsDay58 06.03.2011, 14:42 kayseri ve buca maçlarından 3 puan alıcamızı düşünüyorum beşiktaş maçından 1 puan bile alsak çok iyi olur.
Futbol Federasyonu ve hakemlere sorulsa izmirmi sivasmi kesinlikle izmiri tercih edeceklerdir bu yuzden buca bizden sansli arkalarina federasyonu ve hakemleride alacaklardir.Butun Futbol kamuoyu izmir gibi bir buyuk sehirden bir takimin superligde olmasi gerektigi görusunde birlesiyorlar yani anlicaniz isimiz zor
DoomsDay58 06.03.2011, 14:51 Futbol Federasyonu ve hakemlere sorulsa izmirmi sivasmi kesinlikle izmiri tercih edeceklerdir bu yuzden buca bizden sansli arkalarina federasyonu ve hakemleride alacaklardir.Butun Futbol kamuoyu izmir gibi bir buyuk sehirden bir takimin superligde olmasi gerektigi görusunde birlesiyorlar yani anlicaniz isimiz zor
Çifte standart olamaz orası Türkiyenin şehride burası israilin şehrimi?
Yusuf Çevik 06.03.2011, 14:57 Allah`ın izniyle ligde kalacağız arkadaşlar.
ozledımeskıyı 06.03.2011, 18:49 Bizim işimiz rakiplerin kayetmesine bağlı olacak bence
ALLAH BE ALLAH YÜZÜMÜZE BAKTI RAKİPLERİN HEPSİ YENİLDİ, BUCA DA YENİLDİ ŞİMDİ, O ZAMAN MORAL BOZMADAN TAMDESTEĞE DEVAM, ŞİMDİ AYRILIK DEĞİL BİRLİK ZAMANI BİZİM AVANTAJIMIZ BİRLİK BERABERLİĞİMİZ RAKİPLER BİZE GIPTA İLE BAKIYOR FUTBOLCULARA KÖTÜ ŞEYLER YAPILMIYOR DİYE LÜTFEN EKMEKLERİNE YAĞ SÜRÜP AYRIŞMAYALIM İNŞALLAH KALACAĞIZ AMA BURADA EN ÖNEMLİ GÖREV BİZİM DESTEĞE DEVAM
B.DUMANLI 06.03.2011, 21:28 Iki defa sans yüzümüze güldü 3. defa icin sansi beklemiyelim.Hersey cok gec olabilir.Manisa bize genis alanlar birakti bizde kazandik.Kayseri maci öyle olmiyacak....
ZiDaNe58 06.03.2011, 21:45 bizim 4 deplasman maçımız var buna karşılık 6 maçı içerde oynayacağız bu bizim için avantaj evimizdeki oynayacagımız maçları alalım ligde kalırız..en zor fikstüre konya sahip çok zorlu maçları var paşa ve konya kesin düstü bana göre..düşecek son takım ise ya buca yada biziz ama bizim fikstürümüz onlara nazaranda daha avantajlı..insallah kümede kalan takım biz oluruz.
Bucaspor
Bursaspor 0
Eskisehirspor 1
Gaziantepspor 0
Sivasspor 0
IBB 1
Karabük 1
Ankaragücü3
Fenerbahce 0
Antalyaspor 1
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor 1
Konyaspor
Karabük 1
Ankaragücü 3
Fenerbahce 0
Antalyaspor 1
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor 0
Besiktas0
Kasimpasa3
Genclerbirligi3
Sivasspor 0
Galatasaray 0
Sivasspor
Manisaspor 3
Gaziantepspor0
Kayserispor 1
Bucaspor 3
Besiktas 0
IBB 1
Kasimpasa3
Karabük 1
Genclerbirligi3
Ankaragücü 3
Konyaspor 3
Fenerbahce 0
Kasimpasa
Fenerbahce0
Antalyaspor 1
Trabzonspor 0
Manisaspor 1
Kayserispor1
Besiktas 0
Sivasspor 0
Genclerbirligi1
Konyaspor0
Galatasaray 0
Bursaspor 0
Eskisehirspor1
şu an daha avantajlı olduk
Bilgili olmak elbette iyidir, konuya vakif olur insan, ama fikstur ne olursa olsun biz kumedeyiz. Hem inancim hemde destegim tamdir. Kanser moreli bozuk olan insanlarda cabuk urer. Ligde yenemedigimiz takim varmi. Her takimi yenecek gucteyiz.
sinansakru 14.03.2011, 17:42 Ligin son 4 sırasında yer alan takımların kalan maçları şöyle:
Sivasspor (22 puan)
--------------------
Bucaspor (D)
Beşiktaş
İstanbul Büyükşehir Belediyespor (D)
Kasımpaşa
Kardemir Karabükspor (D)
Gençlerbirliği
Ankaragücü
Konyaspor (D)
Fenerbahçe
Bucaspor (21 puan)
-------------------
Sivasspor
İstanbul Büyükşehir Belediyespor (D)
Kardemir Karabükspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Medical Park Antalyaspor (D)
Trabzonspor
Manisaspor (D)
Kayserispor
Konyaspor (16 puan)
---------------------
Medical Park Antalyaspor
Trabzonspor (D)
Manisaspor
Kayserispor (D)
Beşiktaş
Kasımpaşa (D)
Gençlerbirliği (D)
Sivasspor
Galatasaray (D)
Kasımpaşa (14 puan)
--------------------
Manisaspor
Kayserispor (D)
Beşiktaş
Sivasspor (D)
Gençlerbirliği (D)
Konyaspor
Galatasaray (D)
Bursaspor
Eskişehirspor
öğretmen 14.03.2011, 18:22 artık biz avantajlıyız bu hafta bucayı yener olayı bitiririz. şayet yenemzsekde bucanın fikstürü bizden daha kötü
B.DUMANLI 14.03.2011, 18:25 Bu hafta oynayacagimiz Buca karsilasmasi,macin üc sonuclu bir oyun oldugu düsünülürse bize yarayan sonuclar beraberlik,gerceklesirsede galibiyet.Bunun icin tek forvetle oynamak ,orta sahayi ve defansi kuvvetli kilmak ilk hedefimiz olmali.Beraberlik,Buca´nin siralamadaki yerini degistirmez.Ilk hedef 15. siradan kopmamak.Önemli olan berabere ayrilirsak,rakibin diger maclara olan özgüvenini kirabiliriz.Su anda Konya´yi bu yarista görmemek lazim.Önce Buca´yi saf disi birakmamiz gerekiyor.Cünki puansal olarak bize en yakini.
DoomsDay58 14.03.2011, 21:27 Biz herhafta iyi oynasak ligi 40+ puanda bile bitire biliriz ama o galibiyet serisini oturtmamız lazım 9/8 yaparsak 46 puanla ligi tamamlamış oluruz ama bu sadece bir hayal şuanda öncelikli hedefimiz ligde kalmak olmalı.
ne yazmistim Buca bizden sansli bu hafta Antebin iki yuzde yuz penaltisi verilmedi hele biri yuzde bin penaltiydi hakemlere hic guvenim yok
Çifte standart olamaz orası Türkiyenin şehride burası israilin şehrimi?
israil demiyelim filistin daha uygun haksizliga ugradiklari bilinir ama kimsenin sesi cikmaz bizimkide o hesap buyuk sehir olunca kimsenin gozu gormez kulagi duymaz bu hafta gorduk hakemler resmen Bucaya maci hediye ettiler
migroArmis 15.03.2011, 00:49 Futbol Federasyonu ve hakemlere sorulsa izmirmi sivasmi kesinlikle izmiri tercih edeceklerdir bu yuzden buca bizden sansli arkalarina federasyonu ve hakemleride alacaklardir.Butun Futbol kamuoyu izmir gibi bir buyuk sehirden bir takimin superligde olmasi gerektigi görusunde birlesiyorlar yani anlicaniz isimiz zor
Eğer federasyonda şehir anlamında kayırılmalar gerçekten war ise söyledikleriniz elbette doğru bende katılıyorum..Ama benim fikrim farklı bir yöndedir ..Rahmetli Hasan Doğan ve bu yönetimin daha önceki futbol fedarasyon yönetimlerinden daha tarafsız daha ilkeli olduklarını düşünüyorum..Önceden her türlü rezillik wardı fedarasyonda..Bence şimdi warsada çok daha az...Şimdi bana bir şürü örnek olarak hakem yanlışları ile dolu maçları örnek gösterip bunlara ne diyeceksiniz diye sorabilirsiniz..Ben bu yaşıma geldim Türkiyede hakem yanlışı olmayan daha doğrusu haksızlığa uğramayan bir takım görmedim...Bu hafta A takımı haksızlığa uğruyor bir kaç hafta sonra bakıyorsunuz bu haksızlığa maruz kalan takım haksız bir galibiyet alıyor..yani bütün bunlar futbolun içinde sadece Türkiyemizde değil dünyada war we warolmayada dewam edecek...Ama büyükşehir futbol takımı tercih edilmesi bana mantıkı gelmiyor öyle olmuş olsa idi kaç yıldır süper ligimizde İzmir takımı yok ve federasyon başkanı da İzmirli..Hatta koyu bir Altay taraftarı...Bir şekilde bir İzmir takımını weya Altayı süper lige çıkarmazlarmıydı diye bir soru akıllara geliyor...Yani söylediğiniz şey bence önceki fedarasyonlarda yapılmış fakat günümüzde yapılmasına ihtimal wermediğim bir olaydır..Saygılar...
Eğer federasyonda şehir anlamında kayırılmalar gerçekten war ise söyledikleriniz elbette doğru bende katılıyorum..Ama benim fikrim farklı bir yöndedir ..Rahmetli Hasan Doğan ve bu yönetimin daha önceki futbol fedarasyon yönetimlerinden daha tarafsız daha ilkeli olduklarını düşünüyorum..Önceden her türlü rezillik wardı fedarasyonda..Bence şimdi warsada çok daha az...Şimdi bana bir şürü örnek olarak hakem yanlışları ile dolu maçları örnek gösterip bunlara ne diyeceksiniz diye sorabilirsiniz..Ben bu yaşıma geldim Türkiyede hakem yanlışı olmayan daha doğrusu haksızlığa uğramayan bir takım görmedim...Bu hafta A takımı haksızlığa uğruyor bir kaç hafta sonra bakıyorsunuz bu haksızlığa maruz kalan takım haksız bir galibiyet alıyor..yani bütün bunlar futbolun içinde sadece Türkiyemizde değil dünyada war we warolmayada dewam edecek...Ama büyükşehir futbol takımı tercih edilmesi bana mantıkı gelmiyor öyle olmuş olsa idi kaç yıldır süper ligimizde İzmir takımı yok ve federasyon başkanı da İzmirli..Hatta koyu bir Altay taraftarı...Bir şekilde bir İzmir takımını weya Altayı süper lige çıkarmazlarmıydı diye bir soru akıllara geliyor...Yani söylediğiniz şey bence önceki fedarasyonlarda yapılmış fakat günümüzde yapılmasına ihtimal wermediğim bir olaydır..Saygılar...
Bencede tek bir maçla kimseye iftira atılması doğru değil. Bizim golümüzde de ofsayt olduğunu söylüyorlar. Hatta bazı forumlarda Sivas işi masa başında bitirdi bile diyenler var. Bütün bu söylenenler saçmalık. İki maçtada atlanan kararlar varsa bile bunlar hatadır.Altında başka şeyler aramak sadece kişilerin kendı ürettiği felaket senaryolarıdır..Haftaya gideceğiz İzmir'e kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz,bu kadar basit..
risale69 15.03.2011, 11:53 bu hafta bucaya yenilmememiz lazım. bu haftayı da 3 puanla kapatırsak
ligde kalma umudumuz artar.
yenilsek dahi fazla bir şey kaybetmiş olmayız. içerideki maçları kazansak ligde kalırız.
bucayi yenersek hem takimin hem taraftarin umudu azalacak guvenleri yok olacaktir.bizim isi bi an once bitirip son haftalara tasimamamiz lazim.heleki son hafta fenerbahceyle oynuyoruz,eger fenerde sampiyonlugu son haftaya birakirsa herseyi yapacaklardir sampiyonluk icin.ama ben son haftalara kalmadan bu isi bitirecegimize inaniyorum.
cılgınsivas58 15.03.2011, 16:38 bu ateş sönmez sivasspor düşmez
FéaRLéaS|cApTaN 15.03.2011, 17:22 fiksTüR awanTajıni iyi deqeRLendiRmemiz Lazm..
sebasteia 18.03.2011, 13:55 bu hafta buca'ya yenilmezsek Allah'ın izniyle Grosicki'nin dediği gibi artık zirveyi zorlayacak hale geliriz.
aman bu işi son iki haftaya bırakmayalım.
Bucaspor 3
Besiktas 1
IBB 3
Kasimpasa 3
Karabük 3
Genclerbirligi 3
Ankaragücü
Konyaspor3
Fenerbahce 1
puanları kaparsak bu takım ligde kalır
zafer58li 18.03.2011, 17:58 BENCE DE BIZIM FIKSTÜR COK GÜZEL VE BU SENE LIGDE KALIRIZ BENCE HIC MORALINIZI BOZMAYIN
Duseriz diye endiselenmeye gerek yok arkadaslar.fiksturumuz guzel,zor maclari geride biraktik besiktas kaldi.bu hafta bucayi yenersek o moralle evimizde besiktasida yeneriz diye dusunuyorum.
migroArmis 18.03.2011, 23:04 Bursaspor Fan Sitesinde kim şampiyon olur we kim küme düşmez diye bir anket yapılıyor...Düşmeyecek takım olarak biz Bursalıların ortak görüşü Sivasspor açık ara önde gidiyor
Elbeyliliyiz 18.03.2011, 23:11 Insallah Buca dan sonra Ligde kalmayi haftalar önce Garantileyebiliriz.
Konya berabere kaldı..Maçarını seyrettim ve eğer bu futbolla ligde kalırlarsa mucize olur...Bir tane oyuncuları var o da Robak..O ne yaparsa o kadar.
Bucaspor 3
Besiktas 1
IBB 3
Kasimpasa 3
Karabük 3
Genclerbirligi 3
Ankaragücü
Konyaspor3
Fenerbahce 1
puanları kaparsak bu takım ligde kalır
Çok iyimsersin ama o dediğin biraz zor ama imkansız değil.. 23 puanla bırak ligde kalmayı ilk onda bile oluruzda, düşme barajının 35-36 olduğunu düşündükçe biraz zor gibime geliyor. Maçları tek tek düşünürsek bu hafta bucadan mutlaka boş dönmememiz lazım. Ama haftaya Hoca değiştiren bir BJK ile oynayacağızki işimiz oldukça zor. Çünkü onlarda Avrupaya iyice yaklaştılar, bırakmazlar gibime geliyor.
Sivasspor (22 puan)
--------------------
Bucaspor (D)..... 1 veya 3 puan
Beşiktaş..... 3 puan (3 gün sonraki kupa maçında akılları olacak)
İstanbul Büyükşehir Belediyespor (D)....... 3 puan ( kupa maçından 3 gün sonra olacağı için)
Kasımpaşa........1 veya 3 puan
Kardemir Karabükspor (D)......... 1 puan
Gençlerbirliği.........1 veya 3 puan
Ankaragücü .........1 veya 3 puan
Konyaspor (D) ...........3 puan ( düşmeyi garantileycek konya zaten)
Fenerbahçe............. biz şampiyonu tayin eder hale geliriz.......
Bucaspor (21 puan)
-------------------
Sivasspor....... 0 veya 1 puan
İstanbul Büyükşehir Belediyespor (D)........0 veya 1 puan
Kardemir Karabükspor.........3 puan
Ankaragücü (D)..........0 veya 1 puan
Fenerbahçe .........0 puan
Medical Park Antalyaspor (D)......... 0 veya 1 puan
Trabzonspor.............0 puan
Manisaspor (D)..........3 puan
Kayserispor............0 veya 1 puan
Konyaspor (16 puan)