Orijinalini görmek için tıklayınız : RÜŞTÜ ELMAS HELAL OLSUN
1967_Dernek_Ayhan 01.11.2005, 20:27 ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞIMA BİR HABER ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..... (10.05.2005) Post Gazetesi
Rüştü Elmas`ın oluşturduğu Sivasspor internet sitesi, Türkiye süper ligine çıkmayı garantileyen Sivasspor`un maçlarını canlı olarak yayınlıyor. Siteyi günde ortalama 6 bin Sivaslı ziyaret ediyor.
HERNE - Almanya`nın Herne kentinde yaşayan Rüştü Elmas`ın 4 yıllık bir emek sonucu oluşturduğu Sivasspor sitesi büyük ilgi görüyor. Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi olan Rüştü Elmas, sitenin günde 6 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirterek, Sivasspor maçlarının sitede canlı olarak izlendiğini söyledi. Şimdiye kadar sitenin 4 bin 100 kadar üyesi olduğunu ifade eden Elmas, sitenin her gün Sivas ve Sivasspor ile ilgili güncel haberlerle yenilendiğini belirterek; Dünya`da 6,5 milyon Sivaslı hemşehrimizin bulunduğunu tahmin ediyoruz. Onlara bu sitemiz üzerinden ulaşmak istiyoruz. Sivasspor`u Türkiye Süper Ligi`nde candan destekleyeceğiz. Bütün Sivas`lı hemşerilerimizi Sivasspor`a destek vermeye çağırıyorum. Sitemizin adresi (www.sivasspor.com) olup herkesi sitemize davet ediyorum diye konuştu.
AYRINTILI BİLGİ http://post.ihlas.de/c/ho.asp?id=3890
1967_DERNEK_10UR 01.11.2005, 20:29 ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞIMA BİR HABER ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.....
Rüştü Elmas`ın oluşturduğu Sivasspor internet sitesi, Türkiye süper ligine çıkmayı garantileyen Sivasspor`un maçlarını canlı olarak yayınlıyor. Siteyi günde ortalama 6 bin Sivaslı ziyaret ediyor.
HERNE - Almanya`nın Herne kentinde yaşayan Rüştü Elmas`ın 4 yıllık bir emek sonucu oluşturduğu Sivasspor sitesi büyük ilgi görüyor. Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi olan Rüştü Elmas, sitenin günde 6 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirterek, Sivasspor maçlarının sitede canlı olarak izlendiğini söyledi. Şimdiye kadar sitenin 4 bin 100 kadar üyesi olduğunu ifade eden Elmas, sitenin her gün Sivas ve Sivasspor ile ilgili güncel haberlerle yenilendiğini belirterek; Dünya`da 6,5 milyon Sivaslı hemşehrimizin bulunduğunu tahmin ediyoruz. Onlara bu sitemiz üzerinden ulaşmak istiyoruz. Sivasspor`u Türkiye Süper Ligi`nde candan destekleyeceğiz. Bütün Sivas`lı hemşerilerimizi Sivasspor`a destek vermeye çağırıyorum. Sitemizin adresi (www.sivasspor.com) olup herkesi sitemize davet ediyorum diye konuştu.
AYRINTILI BİLGİ http://post.ihlas.de/c/ho.asp?id=3890AYHAN SANA HELAL OLSUN..İYİ BİR KONU AÇTIN..BU SİTEDE SANA MOD LUK YAKIŞIR...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
serhankaburcuk 01.11.2005, 20:30 ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞIMA BİR HABER ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.....
Vay be Rüştü abimiz Dünya çapında tanınan bir insan oldu ya...Helal olsun kendisinede bu yakışır...
ErdalGüler 01.11.2005, 20:38 Bu başarı için Rüştü abiyi kutluyorum. Ayrıca bize böyle bir site hazırlayıp hemşerilerimizle buluşup kaynaşma imkanı verdiği içinde teşekkür ediyorum. Bu site tüm Sivasspor taraftarı ve Sivaslılara hitap edip onları burada buluşturdu. Buraya üye olan herkes burada kendinden birşeyler buldu en azından ben öyle hissediyorum... ALLAH razı olsun bize bu imkanı sağladığı için... Saygılar.
erhan5834 01.11.2005, 20:39 YAKIŞIR RÜŞTÜ ABİYE
ooo abim nerelerede röportaj verirmiş :))) helal olsun abime.. yakışır sana....
VALLA NE DEMELI GARDAŞA HELAL OLSUN.BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIM
ReDYiGiDo 01.11.2005, 20:52 Tebrikler Rüstü abi
twity_58 01.11.2005, 21:10 evet rustu abıyı tebrık edıyor her zamankı gıbı gene tesekkur etmek istıyorum cidden bu siteye cok emek verıyor ama harcadıgı emek belkı de aldıgı haz karsısında sönuk kalıyor..tv lerde de görmek dılegıylee :D
GeCeVeMaVi58pRf 01.11.2005, 22:11 ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞIMA BİR HABER ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..... (10.05.2005) Post Gazetesi
helal ayhan kardesim güzel bir haber bulmussun valla rüştü abiyide tebrik ediyorum onu dünya tanıyor inşallah emeklerinin karsılıgını alır tüm sivaslılar olarak ona minnet borcluyuz teşekkür ederiz Rüştü abi
önce bu topic'i açan ayhan kardeşime sonrada bizleri burada bir çatı altında toplamayı sağlayan çok değerli rüştü abimize teşekkür ediyorum...
sinan58_34 01.11.2005, 22:39 RUSTU ABI TEBRIK EDIYORUM BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUZ SİZLER OLMASAYDINIZ BIZLERDE BU ORTAMI BULAMAYACAKTIK
RÜŞTÜ ABİ TEK KELİME İLE SÜPERSİNNNNN..HELAL OLSUN DÜNYA TANIYOR...MEMLEKETİ NERESİ ACABA :)
BROTHERS58 01.11.2005, 23:24 RÜŞTÜ ABİMİZİ TEBRİK EDİYOR ONUNLA GURUR DUYUYORUZ!BİZLERDE BU DEGERLİ SİTENİN ÜYESİ OLAMAKTAN İFTİHAR EDİYORUZ!
DİLERİZ SİTEMİZİ TÜM BASINDA FARKEDER VE HAKETTİĞİ ÖDÜLÜ ALIR..
gercek58li 01.11.2005, 23:55 Rüstü gardasimiza tüm Sivaslilarin tesekkür borcu var!
Sitenin varligini ögrendigim hafta Rüstü gardasimizla tanistim.(Aachen da),yani nisan 1 sakasinin haftasinda!
Yaptigi cok büyük is,insallah sonuna kadar sürecek,cünkü bu site olmasa kendimde bir bosluk hissederim...
bu siteye dört senemi harcamış bence domaini alarak hayatının en büyük işini yapmış
bu siteye dört senemi harcamış bence domaini alarak hayatının en büyük işini yapmış
ne o inandırıcı gelmedi mi 4 yıl harcamıs olması???
1967_Dernek_Ayhan 02.11.2005, 00:29 murtix herşeye muhalefet olma yaaaaa......
kardeş herşeyde yanınızdayım ama bu benim şahsi fikrim sadece buraya 4 sene harcanmış olması pek olağan gibi bişey gelmedi bana ama tabi yiğidoları bir çatı altında toplamak güzel bişey bu konuda bende kutluyorum ama bana bu siteyi övmeyin lütfen muhalefet olduğum için bir nickim yasaklandı bu ikinci nickim eleştiriyi görünce nick yasaklanmayın lütfen fikir alıp daha iyiye gidebilirsiniz..
şunuda unutmayınki muhalefet olmadan iktidar asla başarılı olamaz herkes siteye güzel derse daha güzel olma ihtimalı kalmaz..umarım beni yanlış anlamıyosunuzdur
1967_Dernek_Ayhan 02.11.2005, 00:40 ama doğru söze ne gerek sitemiz türkiyede sıralamaya girmiş bir site o yüzden iyi olduğu onaylanmıştır. sade yarış olsun diye ibrkaç kişinin kötü demesi gerekmez
gercek58li 02.11.2005, 00:41 şunuda unutmayınki muhalefet olmadan iktidar asla başarılı olamaz herkes siteye güzel derse daha güzel olma ihtimalı kalmaz..umarım beni yanlış anlamıyosunuzdur
Gardas,cok güzel düsünüyorsun,fakat sadece elestirmis olmak icin elestirmissin.
Eger yeni fikirlerin varsa bunun icinde, (sitemizin artilari eksileri)topigimiz var,istersen oraya güzel fikirlerini yazabilirsin!..
kardeş herşeyde yanınızdayım ama bu benim şahsi fikrim sadece buraya 4 sene harcanmış olması pek olağan gibi bişey gelmedi bana ama tabi yiğidoları bir çatı altında toplamak güzel bişey bu konuda bende kutluyorum ama bana bu siteyi övmeyin lütfen muhalefet olduğum için bir nickim yasaklandı bu ikinci nickim eleştiriyi görünce nick yasaklanmayın lütfen fikir alıp daha iyiye gidebilirsiniz..
siteye kötü demek muhalefet değildir... neresi kötü neresi, eksik bunları söyle yapıcı ol... çamur at izi kalsın mantığıyla birsey olmaz!!!
tabiki yazarım elimden gelenide teknik çerçevede yardım etmek isterim nickimi yasaklamadıkları sürece :) tasarım adına daha yaratıcı olanabileceğine inanıyorum küçük bi flash animasyonu siteyi daha profosyonel gösterebilir....ayhan kardeşim sitenin tasarımı başka başarısı ayrıdır başarısı sivasspor taraftar topluluğunun burayı benimsemesinden dolayıdır....arkadaşlar buraya daha yazmak istemiyorum yanlış anlaşılıyorum bu nickimide engelletmek istemiyorum
günay kardeşim lütfen ben çamur atmadım emeğe her zaman saygım var site kötü bile olsa www.sivasspor.com alan adını tescil ettirmek belli başına bi iştir zaten sadece 4 senede yapılması garibime gitti
günay kardeşim lütfen ben çamur atmadım emeğe her zaman saygım var site kötü bile olsa www.sivasspor.com alan adını tescil ettirmek belli başına bi iştir zaten sadece 4 senede yapılması garibime gitti
Site dediğin illaki flash animasyonlu birseylerin olduğu yer anlamına gelmez... tasarım konusunda yetersiz bulabilrsin bu gayet normal ama bunu 4 senedemi yapmışlar gibi alaycı tutum biraz yanlış!
gunay beni gerçekten yanlış anladın kesinlikle alaycı tutum yok herzamanda emeğe saygım vardır abimiz 4 sene uğraşmış yapmış ama belkide siteyi 4 senede yapmamıştırda 4 senedir siteye ziyaretçi toplamak açısından emek vermiş olabilir...başarılarının devamını diliyorum umarım sivasspora yakışır daha güzel bişeyler olur saygılarımla....
AyhanBayrak 02.11.2005, 00:56 kardeş herşeyde yanınızdayım ama bu benim şahsi fikrim sadece buraya 4 sene harcanmış olması pek olağan gibi bişey gelmedi bana ama tabi yiğidoları bir çatı altında toplamak güzel bişey bu konuda bende kutluyorum ama bana bu siteyi övmeyin lütfen muhalefet olduğum için bir nickim yasaklandı bu ikinci nickim eleştiriyi görünce nick yasaklanmayın lütfen fikir alıp daha iyiye gidebilirsiniz..
Simdi benim burada senin nikinin neden banlandigi konusunda aciklik getireyim muRTix1.
Öncelikle bu sitede bazi kurallar var, sen bu kurallari asiyorsun, sitede kesinlikle reklam yasagi oldugunu herkes gibi sende biliyorsun nedense sen bu konuda baya bir israrlisin reklam yaparak sende baya bir reytingmi yapmaya calisiyorsun öncelikle buna bir aciklama getirmeni isteriz ikinci bir konumda bu siteye yani bu emege gercek anlamiyla tesekkür etmen gerekirken sen kalkiyorsun rencide edici bazi yazilar yaziyorsun vede kalkip burada elestiri basariyi getirir diyorsun seninki bence elestiri degilde biraz cekememezlik gibime geliyor buda benim sahsi düsüncem.
saygilar
sevgili ayhan abi herkesin imzasında site ismi yazıyor nedense ben bi link verdiğimde veya imzama html yazdığımda reklam oluyor??ayrıca benim reytinge ihtiyacım yok...şu andada hayrettin abinin isteğiyle fan clubunu oluşturuyorum ama sanırım bunu söylememde reklam olur??ayrıca emeğe gerçekten saygı duyduğumu söyledim daha iyi olacağınıza inanıyorum ve temennide ediyorum herşeyin bir başllangıcı olduna inanıyorum..çekememzlik değil sadece eleştiri yapıyorum üzerinize alınırsınız alınmazsınız bu benim problemim değil..her zaman yeni şeyler öğrenmeye ve uygalamyı arzulayan bi insanım sadece daha ileriye gitmenizi istiyorum yerinizde saymanızı değil
gunay beni gerçekten yanlış anladın kesinlikle alaycı tutum yok herzamanda emeğe saygım vardır abimiz 4 sene uğraşmış yapmış ama belkide siteyi 4 senede yapmamıştırda 4 senedir siteye ziyaretçi toplamak açısından emek vermiş olabilir...başarılarının devamını diliyorum umarım sivasspora yakışır daha güzel bişeyler olur saygılarımla....
sence 4 sene boyunca tasarım olurmu??? orada ne diyor site 4 sene önce faaliyet geçti hizmete sunuldu diyor... merak etme sitenin d.gununde eski tasarımlarda yayınlanacak sende ne kadar ilerleme var farkedersin... sitede sadece tasarımın işe yaramadığını bilen biri olman gerekir... tasarım ilk anda sadece gze hitap eden ancak bizim sitemizin devamlılığını ve yükselişinin nedeninin içerik olduğunu ve tabiki gelen üyelerimizin gayet seviyeli insanlardan oluştuğundan kaynaklandığınıda tahmin edersin!!! her türlü link yönetimden izinsiz verilmiyor... hayrettine yapış olduğun sayfada başarılar ama bu konuda bile iğneleyici tavrın pekte iyi niyetli olmağını veya bizi yapıcı olmayan bir eleştiri yaparak kötülemen gibime geliyor... tabi bunlarda benim şahsi fikirlerim!!
4 senede bu kadar ilerleme olmuşsa demekki 4 senede yapılmış tabiki sitenin tasarımı herşey değildir ama siz beni hala yanlış anlamada birbirinizle yarışıyosunuz tabiki devamı ve yükselişi tebrike değer ama ben birazcıkta göze hitap etmesini isterim tabi bu benim şahsi fikrim yoo iğneleyici bi tavır yok madem reklam yasak bizde yapmayız google diye bişey isteyen girer isteyen girmez benim görevim sadece tasarımdır...lütfen eğer yanlış kelimeler kurduysam özür dilerim sadece daha iyi olmasını istiyorum emin olun
skywriter 02.11.2005, 04:27 Oncelikle Rustu abiye tum emeklerinden dolayi tesekkurler ve basarilari icin tebrikler. Rustu abinin bu sitenin gelisimi icin ne kadar vakit harcadigini ve nelerden fedarkarlik ettigini yakinen bilen birisi olarak kendisini takdir ediyorum ve elimizden geldigince her konuda yardimci olacagimizi bilmesini istiyorum.
Murtix1 arkadasimiza:
Sevgili arkadasim, elestiri yapmakta her zaman ozgursun, kimse seni elestirinden dolayi siteden uzaklastirmaz merak etme ve bu tur yaklasimlarla lutfen ortami germeye calisma. Eger sitenin yetersiz ve eksik oldugunu dusunuyorsan bu elestirileri yapmadan once Super Lig'deki diger takimlarin taraftar sitelerini gezmeni isterim. Unutmaki bizim buradaki ilk amacimiz gorsel guzellik degildir, Sivasspor taraftarina hurce yorumlarini dile getirebilecegi, tartisabilecegi, takim hakkinda bilgi alabilecegi, mac goruntuleri izleyebilecegi, istatistikler, fikstur, maclar, ve takimla ilgili diger her turlu konuda yazilar yazip okuyabilecegi bir ortam olusturmaya calisiyoruz. Egerki amacin elestiriden ziyade yapici olmaksa sitedeki kendi gordugun eksiklikleri dile getirebilir, elinden geldigince yardimci olabilirsin. Biz, omuz omuza vererek bu noktaya gelmis taraftar butunuyuz ve bundan sonraki basarilarimiz da insallah bu ozelligimiz sayesinde gelecek...
Rüştü Abi'ye ne kadar teşekür etsek azdır. Bu site'nin güzelliği ortada... Ellerine sağlık abi.
Yakında seni ulusal medya'da da görürüz inşaallah.
Oncelikle Rustu abiye tum emeklerinden dolayi tesekkurler ve basarilari icin tebrikler. Rustu abinin bu sitenin gelisimi icin ne kadar vakit harcadigini ve nelerden fedarkarlik ettigini yakinen bilen birisi olarak kendisini takdir ediyorum ve elimizden geldigince her konuda yardimci olacagimizi bilmesini istiyorum.
Murtix1 arkadasimiza:
Sevgili arkadasim, elestiri yapmakta her zaman ozgursun, kimse seni elestirinden dolayi siteden uzaklastirmaz merak etme ve bu tur yaklasimlarla lutfen ortami germeye calisma. Eger sitenin yetersiz ve eksik oldugunu dusunuyorsan bu elestirileri yapmadan once Super Lig'deki diger takimlarin taraftar sitelerini gezmeni isterim. Unutmaki bizim buradaki ilk amacimiz gorsel guzellik degildir, Sivasspor taraftarina hurce yorumlarini dile getirebilecegi, tartisabilecegi, takim hakkinda bilgi alabilecegi, mac goruntuleri izleyebilecegi, istatistikler, fikstur, maclar, ve takimla ilgili diger her turlu konuda yazilar yazip okuyabilecegi bir ortam olusturmaya calisiyoruz. Egerki amacin elestiriden ziyade yapici olmaksa sitedeki kendi gordugun eksiklikleri dile getirebilir, elinden geldigince yardimci olabilirsin. Biz, omuz omuza vererek bu noktaya gelmis taraftar butunuyuz ve bundan sonraki basarilarimiz da insallah bu ozelligimiz sayesinde gelecek...
tabi herkesin beklentisi ve düşüncesi aynı olmuyo ayrıca kesinlikle ortamı germeye çalışmıyorum ama hepiniz bana çok gergin cevaplar veriyorsuz..o omuz omuza veren taraftarlar içinde bende varım emin ol..sanırım konu fazlasıyla uzadı yanlış birşey söylediysem tekrar özür dilerim sadece yapıcı olmaya çalışıyorum...saygılar...
ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞIMA BİR HABER ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..... (10.05.2005) Post Gazetesi
SANADA HELAL OLSUN.RUSTU ABIYE DE HELAL OLSUN.BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM...
Siir_Misali 02.11.2005, 11:10 RÜŞTÜ ABİYE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER...
izmirliyigido 02.11.2005, 11:17 RÜŞTÜ KARDEŞİM SAYESİNDE TÜM SİVAS'LILAR BİR ANDA AYNI EVDE, AYNI ODADALARMIŞ GİBİ BİR ARAYA TOPLANIYORUZ. SAĞOLASIN RÜŞTÜ KARDEŞ...
Arif Coşkun 02.11.2005, 11:29 Bu siteyi yaklaşık 6 ay önce tesadüfen rastladım. Bir dahada ayrılamadım. Sivasspor' dan nasıl haberim olur diye hangi gazete daha çok yer veriyor diye hep gazeteleri değişik değişik alırdım. Ama şimdi sitemizin sayesinde Sivasspor'la en ufak bir gelişme yada haber olsa anında haberim oluyor.Onun içindirki: Başta Sn.Rüştü Elmas olmak üzere bu siteye emeği geçen herkese teşekkür ediyor , başarılarının devamını diliyor, hep birlikte daha güzel çalışmalar diliyorum.
Hatasız kul olmaz, mühim olan o hataları görüp düzeltmektir.Sitemizde arkadaşalar arasında o tür ortamlar olabilir.Bunları kırıcı değil yapıcı bir uslupla kendi aramızda halledersek bizden iyisi olamaz diyorum. Herkesin hedefi aynı.Sivasspor'un başarısı,sitemizin daha güzel olması, bunları görmeliyiz.Başka kulup sitelerinede bakıyorum,fakat bizimki bambaşka.Bu ortamı başka bir sitede göremedim.Sanki büyük bir aile gibiyiz.
Herkese saygılar sunuyorum
1967_Dernek_Ayhan 02.11.2005, 21:20 Bu siteyi yaklaşık 6 ay önce tesadüfen rastladım. Bir dahada ayrılamadım. Sivasspor' dan nasıl haberim olur diye hangi gazete daha çok yer veriyor diye hep gazeteleri değişik değişik alırdım. Ama şimdi sitemizin sayesinde Sivasspor'la en ufak bir gelişme yada haber olsa anında haberim oluyor.Onun içindirki: Başta Sn.Rüştü Elmas olmak üzere bu siteye emeği geçen herkese teşekkür ediyor , başarılarının devamını diliyor, hep birlikte daha güzel çalışmalar diliyorum.
Hatasız kul olmaz, mühim olan o hataları görüp düzeltmektir.Sitemizde arkadaşalar arasında o tür ortamlar olabilir.Bunları kırıcı değil yapıcı bir uslupla kendi aramızda halledersek bizden iyisi olamaz diyorum. Herkesin hedefi aynı.Sivasspor'un başarısı,sitemizin daha güzel olması, bunları görmeliyiz.Başka kulup sitelerinede bakıyorum,fakat bizimki bambaşka.Bu ortamı başka bir sitede göremedim.Sanki büyük bir aile gibiyiz.
Herkese saygılar sunuyorum
.............................
4 senede bu kadar ilerleme olmuşsa demekki 4 senede yapılmış tabiki sitenin tasarımı herşey değildir ama siz beni hala yanlış anlamada birbirinizle yarışıyosunuz tabiki devamı ve yükselişi tebrike değer ama ben birazcıkta göze hitap etmesini isterim tabi bu benim şahsi fikrim yoo iğneleyici bi tavır yok madem reklam yasak bizde yapmayız google diye bişey isteyen girer isteyen girmez benim görevim sadece tasarımdır...lütfen eğer yanlış kelimeler kurduysam özür dilerim sadece daha iyi olmasını istiyorum emin olun
HER VERDİĞİN CEVAPTAN SONRA ÖZÜR DİLİYORSUN.DEMEKKİ SÖYLEDİKLERİN SENİDE RAHATSIZ EDİYOR...SANIRIM TASARIM KONUSUNDA Bİ MİKTAR BİLGİN VAR VE BU YÜZDEN BU KADAR UKALASIN...BU SİTEYE EMEK VEREN İNSANLAR ELLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORLAR...VE ŞU AN ÜYE SAYISI 12.000'İ AŞMIŞ BİR SİTENİN ÜYESİ OLDUĞUN İÇİN BU SİTENİN FARKINDA OLDUĞUNU UMARAK BİRAZ DAHA EMEĞE SAYGILI OLMAYA DAVET EDİYORUM...
SEN DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.........
erhan5834 02.11.2005, 22:16 4 senede bu kadar ilerleme olmuşsa demekki 4 senede yapılmış tabiki sitenin tasarımı herşey değildir ama siz beni hala yanlış anlamada birbirinizle yarışıyosunuz tabiki devamı ve yükselişi tebrike değer ama ben birazcıkta göze hitap etmesini isterim tabi bu benim şahsi fikrim yoo iğneleyici bi tavır yok madem reklam yasak bizde yapmayız google diye bişey isteyen girer isteyen girmez benim görevim sadece tasarımdır...lütfen eğer yanlış kelimeler kurduysam özür dilerim sadece daha iyi olmasını istiyorum emin olun
GARDAŞ HARBİ SAÇMALAMIŞSIN KUSURA BAKMA AMA BU SAÇMALIKTAN ÖTE UKALALIĞA GİRMİŞ OKADAR TASARIMIN GÜZELSE BİLDİKLERİN DERİNSE KENDİNE Bİ SİTE AÇ KENDİ TASARIMINI YAP HERKEZDE SENİ TAKDİR ETSİN AMA BUNLARI BURDA YAZMAN SANA BİŞEY KAZANDIRMAZ AKSİNE KÜÇÜLTÜR SENİ BUDA BENİM GÖRÜŞÜM...
fatima geç kaldın be o konu çoktan kapandı yanlış bişeyler varsa sonuna kadar eleştiririm şundanda emin olki hepimize yararı olacaktır eleştirilerin...özür dilememin sebebide niyetimin tatsızlık çıkarmak olmadığının bilinmesidir hepiniz benim kardeşlerimsiniz hepimiz yoldaşız...saygılar hürmetler..
denizim o msg da biraz abartmış olabilirm ama herkes üstüme gelmişti tekrar tekrar özür diledim..
KEREM_58_34 02.11.2005, 22:55 helal olsun rüştü abime
1967_Dernek_Ayhan 03.11.2005, 09:34 arkadaşler bu forumun açılma sebebi siteyi tartışmak değil sesimizi bir yerlere duyurduğumuzu göstermektir. ayrıca bu başarı rüştü abimizin ama bizim de emeklerimiz var yani bir yerde kendinizi eleştriyorsunuz...
LütfiÜnal 16.11.2005, 12:58 SEVGILI YIGIDOLAR SITEYE ÜYE OLDUGUMDAN SIMDIYE KADAR COK OLUMLU GELISMELER YASADIM.
ILK ÖNCE SIVASLI HEMSERILERIMLE TANISMA FIRSATINI BULDUM.BU GÜZEL INSANLARLA COK SEYLERI PAYLASTIM.BAZEN NESELI BAZEN ÜZÜNTÜLÜ AMA HER ZAMAN SAMIMI VE CANDAN SEVEN INSANLAR.
BAZI MACLARDAN SONRA BIRIBIRIMIZI TESELLI ETTIK BAZI MACLARDAN SONRA BIRLIKTE SEVINDIK.BAZEN BIR ARKADASIMIZIN ACISINI PAYLASTIK BAZENDE SEVINCINE ORTAK OLDUK.
COGUMUZ BIRIBIRIMIZI HIC GÖRMEMISTE OLSAK, TANIMASAKTA YÜREKLERIMIZ BERABER ATIYOR.BÜYÜK BIR AILE ORTAMIMIZ OLUSTU.
BU ORTAMIN OLUSMASINDA VE GELISMESINDE BÜTÜN SITE SAKINLERININ GEREK FORMLARA GEREKSE SOHBETLERDEKI KATILIMLARIYLA DESTEKLERI COK BÜYÜK.HERKESE TEKER TEKER TESEKKÜR EDIYORUM.SIVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK HERKESE KARSI GÜZEL BIR DAYANISMA ÖRNEGI OLUSTURDUNUZ.
AMA BURADA SITEYI HAZIRLANMASINDAN BUGÜNE KADAR YAPTIGI HIZMETLERDEN VE FEDAKARLIKTAN DOLAYI RÜSTÜ ELMAS GARDASIMIZI ÖZELLIKLE KUTLUYOR VE COCUGU GIBI SEFKATLE ILGILENDIGI BU SITEYI HIC BIR MADDI BEKLENTISI OLMADAN BIZE SUNDUGU ICIN O GÜZEL YÜREGINDEN ÖPÜYORUM.
SITEMIZ INSALLAH YENI SEZONDADA YÜKSELISINI DEVAM ETTIRECEK VE SAMPIYON TARAFTAR SITESI OLACAGIZ.
RÜSTÜ SANA TEKRAR TESEKKÜR EDIYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SEVGI VE SAYGILAR.
Etem-Murat 30.11.2005, 14:38 MERHABA SİTE TÜRKÜYEDE SAYILLIR OLMUŞ SAYENDE ELLERİNE SAĞLIK
BURDA SANA YARDIM EDENLERİDE UNUTMAMAK LAZIM ONLARADA AYRI
AYRI SELAM EDERİM İŞLERİNDE BAŞARILI OLMANIZI TÜM SİVASLI
KARDEŞLERİM GİBİ BENDE TEKRAR TEPRİK EDERİM.
bbptek58 30.11.2005, 15:16 rüştü abime yakışır...o bir numara...
helal sana Rüstü kardes gercekten geceni gündüzüne katarak büyük bir titizlik ve özveriyle calismandan dolayi seni kutluyorum ve ayni zamanda ayhan kardesimede aynisi gecerli sizinle gurur duyuyorum........basarilariniz in devaminin geleceginden hic kuskum yoktur! sevgi ve saygilarimla......
Evet çok büyük emek ve gayret sevkedildiği herhalinden belli olan SİVASlıların değişmez ve vazgeçilmez adresi http://www.sivasspor.com/
Rüştü bey bir SİVASlı hakiki ve tam bir SİVASlı.Ben Rüştü Beyi tanımazdım yani sadece yazılarını görürdüm yalnız geçenlerde Günay arkadaşımla yaptığım sohbet esnasında Rüştü beyin http://www.sivasspor.com/ için madden ve manen çok büyük emek sarfettiğini öğrendim,o günden buya TAKTİRE ŞAYAN BİRİ olduğuna acizane düşüncelerimle kanaat getirdim.İşte SİVASımızın bu gibi SİVASlılara ihtiyacı var.Allah Rüştü Beyden razı olsun.
Helal abi....tebrik edrim...umarım üye sayısı her gecen gün artar....
SEMİH-58 01.12.2005, 13:42 YAKIŞIR ABİMİZE
yerliturkuaz 01.12.2005, 13:48 TEBRIKLER RUSTU ELMAS
www.rustuelmasatessekurlerdost ol.blogspot.com a bakinz
1967_Dernek_Ayhan 31.01.2006, 21:30 www.rustuelmasatessekurlerdost ol.blogspot.com a bakinz
VAROL DOST OL...........................
RüStü ElmaS 31.01.2006, 21:46 Helal olsun Ayhan gardas,
arastirma gücüne bravo dogrusu. Bu haberi bulduguna sastim dogrusu.
Gazetede okumustum ama internette oldugunu bilmiyordum.
Posta gazetesi gecen sene bu röportaji yapmisti.
Bu röportaji yapan Hamza Yilmaz abimiz gecen ay, vefat etti.
Kendisine Allah`tan rahmet, yakinlarina sabir diliyorum.
2005 Mayis ayinda sitemizde 5000 üyemiz vardi.
Simdi ise bunun üc kati.
Bu sitenin güzelligi buraya katilan sizler sayesindedir, ben sadece bir vesile oldum.
Burada sitede emegi gecen tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum.
Gece gündüz demeden, büyük bir hizmet askiyla ellerinden geleni yapiyorlar.
fatih_5834 31.01.2006, 21:50 VALLA GERCEKTEN HELALOLSUN ABI..KONUSTURMUSUN YINE WWW.SIVASSPOR.COM'U..INSALLAH DAHA NICE UYELER GELIR GECER BU SITEDEN!!
1967_Dernek_Ayhan 31.01.2006, 22:20 Helal olsun Ayhan gardas,
arastirma gücüne bravo dogrusu. Bu haberi bulduguna sastim dogrusu.
Gazetede okumustum ama internette oldugunu bilmiyordum.
Posta gazetesi gecen sene bu röportaji yapmisti.
Bu röportaji yapan Hamza Yilmaz abimiz gecen ay, vefat etti.
Kendisine Allah`tan rahmet, yakinlarina sabir diliyorum.
2005 Mayis ayinda sitemizde 5000 üyemiz vardi.
Simdi ise bunun üc kati.
Bu sitenin güzelligi buraya katilan sizler sayesindedir, ben sadece bir vesile oldum.
Burada sitede emegi gecen tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum.
Gece gündüz demeden, büyük bir hizmet askiyla ellerinden geleni yapiyorlar.
eeeeeee
abi işimiz bu :)
1967_DERNEK_MUSTAFA 31.01.2006, 22:30 gurur verici bir şey burda rüştü abiyi kutluyorum tabiki gizli kahramanlarıda unutmamak lazım emekleri büyük bu sitenin güzel ve ilerlemesindeki tek sebep ciddi çalışma disiplin birde değerli üyelerimizi unutmamak lazım hepsinden ALLAH razı olsun dahada büyüyeceğiz ALLAHIN izniyle
erhan5834 31.01.2006, 22:59 başarılarının devamını dilerim abi... tebrikler....
VAROL DOST OL...........................
:) :) :) :D :D :D saol abi
Hahahaha :) :D :) :D
Rüştü Ağabeyde bu azim,SİVASSPORlu YİĞİDOlarda bu aşk olduğu müddetçe bu sayı burda durmaz,nerden nereye 5000 lerden 15513 lere uzanan bir zincir aman nazar değmesin.
Rüştü Ağabeye bize bu imkanı sağladığı için tekrar teşekkür ediyorum.
cavres__ss 12.02.2006, 09:24 helal olsuN. RÜŞTÜ ABİYİ KUTLUYORUZ
Etem-Murat 12.02.2006, 16:10 merhaba gardaş sen olmasaydın şu anda bu satırları bile yazma imkanımız olmazdı olsa bile diğer başka sitelerde olurdu . ama şimdi kendi sitemizde kendi melmeket evlatlarıyla tanışma konuşma imkanımız oldu bir cok kardeşimizi burdan tekrar tanıdık ögrendik örnegin sen ve ayhan en başta yıllarca birbirimizi görmedik iki satır yazı yazamamıştık bu site sayesinde sizlerle karşı karşıyayımışık gibi yazışa biliyor selam laşıyor sohbet edebiliyoruz sitenin en güzel yönleride bu olsa gerek bir dost bulmak kolay değil heleki yaban ellerdeysen bak şimdi dostlarımız oldu arkadaşlıklar bekişmeye başladı hal hatır sorulur oldu bu sayede hepsi TEŞEKKÜRLER KARDAŞ
GERCEKTEN BOYLE BIR SITEYI HAZIRLADIGIN ICIN TESEKKURLER RUSTU ABI
SEMİH-58 13.02.2006, 20:06 HELAL OLSUN RÜŞTÜ ABİME CANIMIZ
|