Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde rezalet
5858ismail3535 21.03.2011, 12:21 sivassporumuzun maçına her yerden qelen vardı saat 9.00 da bilet kuruğu başladı. bize qelen bilqi saat 3 te biletlerin polis tarafından dağıtılaçağıdı yaklaşık 380 tane bilet bulunduğunu söyledi beklemeye devam ettik saat 3 doğru yaklaşık 300-400 yakın taraftar kuyruktaydı saat 5 kadar bekledik. o sırada qörevli qeldi dediki biletler satıldı dedi ortalık karışmaya başlamısdı sonra görevli 30 tane bilett satılçağını söyledi öndekiler biletleri aldı ama çok taraftarımız dışarda kaldı açıklama yapdı sizin kendi taraftar dernekleriniz biletleri önceden aldı dedi okadar kişi boşu boşuna bekledi ve uzak yerlerden qelenler vardı ben biletimi önceden almıştım ama o kadar gardaşlarımız ve taraftarlarımız maça alınmadı...
Aynen katılıyorum.
Günler önceden bilet aradım bulamadım.Maç saati içeri giremeyen yüzlerce yiğido vardı.Karaborsa bilet bularak Bucalılar arasında kedi gibi maç izledim.Sağım - solum da bulunanlar da benim gibi sessizce izlediler.Zannediyorum onlar da Sivassporlu idiler.Elimde Sivasspor kaşkol,flama,tşört bulunan poşeti bir bucalı görse herhalde beni orada linç ederlerdi.İdareci sıfatı taşıyan kimselerin adil ve olması gereken özellikler ve sorumluluklar taşıması gerekir.En küçük misal ile Toplumun sağlıklı gelişimi için illegal yollara tevessül etmelerini önlemek , karaborsaya meyil vermemek için önlem almalıdır.Alsancak ve Atatürk stadyumları devreye alınsa idi bu olaylar önlendiği gibi Külüp büyük oranda gelir sağlayacak,insanlar da mağdur olmayacaklardı.Bizim gibi geri kalmış ülkelerin alın yazısı bu olmamalı.
5858ismail3535 21.03.2011, 12:30 Senin qibi Arkadaşlarım Vardı AdamLar karaborsadan Bilet aldı Sonra Bucaspor tarafnda maç izLedi.
SİVAS ULAN 58 21.03.2011, 12:48 4-0 girmiştir bi yerlerine dahada gitmeyecez oraya zaten sallyın gitsin
5858ismail3535 21.03.2011, 12:57 4-0 girmiştir bi yerlerine dahada gitmeyecez oraya zaten sallyın gitsin
Bırakta DüşmesinLer Onlar sayesinde Sivasımızın maçına qidiyorduk Birde BunLar İki takımda düşme hattında yha o yüzden de taraftarları almadılar Bide buca bizim kardeş takım olcak
organizasyon eksikliği var gibi önceden ayarlanması gerekiyodu oraya kadar gidipte maçı izlemeden gelmek hiç iyi olmamıştır dileriz böyle şeyler bidaha yaşanmaz ama 4-0 lık bir galibiyet bu olumsuzlukları unutturur.
5858ismail3535 21.03.2011, 15:27 organizasyon eksikliği var gibi önceden ayarlanması gerekiyodu oraya kadar gidipte maçı izlemeden gelmek hiç iyi olmamıştır dileriz böyle şeyler bidaha yaşanmaz ama 4-0 lık bir galibiyet bu olumsuzlukları unutturur.
Evet Kardeşim:):)
adalı harun 21.03.2011, 16:08 oraya giden tüm yiğido kardeşlerimden allah razı olsun amaç oraya gitmek maç izlemek degil gittikten sonra izlesende izlemesende farketmez
sen hemşericiligini milliyetçiliğini yapmışsı sivasımızın sevgisini oraya kadar taşımıssın seni içeri taşımayanlar utansın
sehir sevgisi bu olsa gerek gerçekten egedeki dostlar daha duyarlısınız bu takım istanbulda 50 100 kişiye oynuyor bırakın utanacaklar utansın
dün stat etrafına gelen o havayı koklayan bütün hemserilerimizden allah razı olsun
kızılimmetli58 21.03.2011, 16:46 Arkadaşlar, rezaletin de rezaletiydi. Hadi bilet rezaletini bi kenara bıraktım; saha kenarındaki panoların arasında 5-6 cm lik aralardan bakmak istedik onu da çok gördüler bize.Buca yönetiminin talimatıyla her panonun başına bir polis diktiler, baktırmadılar.Biz sonuna kadar SİVASLI, Sivassporluyuz.Yaptığım 400 km SİVAS'ıma feda olsun. 4-0 da Buca ya kapak olsun!!
kangallıwert 21.03.2011, 17:10 İst.Belediye macına yaklasik 1 ay var ama istder derneginin simdiden organizasyon caslimasını baslatmasi lazım..Sivasla ilgili olan bütün sitelere facebooktaki sayfalara bildiri gonu ancaderip 80.000 kişi olarak yerimizi almamiz lazım bk simdiden baslayarak olur....
5858ismail3535 21.03.2011, 17:22 Arkadaşlar, rezaletin de rezaletiydi. Hadi bilet rezaletini bi kenara bıraktım; saha kenarındaki panoların arasında 5-6 cm lik aralardan bakmak istedik onu da çok gördüler bize.Buca yönetiminin talimatıyla her panonun başına bir polis diktiler, baktırmadılar.Biz sonuna kadar SİVASLI, Sivassporluyuz.Yaptığım 400 km SİVAS'ıma feda olsun. 4-0 da Buca ya kapak olsun!!
Kardeşim qördük sizi izLerken Panolardan Çıkarttılar bide Buca taraftarları karşıdan izledi hiç birşey demediLer..
yigidoyuzz 21.03.2011, 17:27 Sivassporumuzun Maçına Her yerden qeLen vardı Saat 9.00 Da ßiLet kuruğu başladı. Bize qeLen Bilqi Saat 3 te Biletlerin Polis tarafından Dağıtılaçağıdı Yaklaşık 380 tane bilet bulunduğunu söyledi ßeklemeye Devam ettik Saat 3 doğru yaklaşık 300-400 Yakın taraftar kuyruktaydı Saat 5 kadar bekledik. O sırada qörevLi qeldi Dediki biletler satıldı Dedi ortalık karışmaya başlamısdı Sonra GörevLi 30 tane bilett satılçağını söyledi ÖndekiLer BiletLeri aldı ama Çok taraftarımız dışarda Kaldı Açıklama yapdı Sizin Kendi taraftar dernekleriniz Biletleri önceden aldı dedi Okadar kişi ßoşu boşuna bekledi ve Uzak yerLerden qeLenler vardı ßen Biletimi önceden almıştım ama o kadar qardaşlarımız ve taraftarlarımız Maça Alınmadı...
buna benzer benimde geçen sene kayserispor musakabasında başıma geldi kayserispor taraftarları maç biletlerini almışlar ve satmıyorlarda fikret ünsalda röpartaj yapıyordu dedimki syn basın sözcüm böle böle bilet bulamıyoruz takımı desteklemeye sivastan geldik dedim ADAM BANA NE DESE BENİM BİLE BİLETİM YOK NEREDE OTURACAGIMI BİLMİYORUM DEDİ İNŞALLAH FİKRET ÜNSAL GİDERDE ADAM GİBİ TAKIMINA VE TARAFTARINA SAHİP ÇIKAN BİR BASIN SÖZCÜSÜ GELİR!!!
güneşyurdu 21.03.2011, 18:12 İst.Belediye macına yaklasik 1 ay var ama istder derneginin simdiden organizasyon caslimasını baslatmasi lazım..Sivasla ilgili olan bütün sitelere facebooktaki sayfalara bildiri gonu ancaderip 80.000 kişi olarak yerimizi almamiz lazım bk simdiden baslayarak olur....
bence bu konuda çok iyi çalışma yapılmalı.takımı ateşleyip liğde kalması için altın degerinde 3 puan almasını sağlamalıyız.ibb bölümünün biletlerinide biz almalıyız.
mucahitbaba58 21.03.2011, 18:34 valla bende duydum, usah beni bu ise gatmayin azim bozulabilir
B.DUMANLI 21.03.2011, 19:10 Sirada saatllerce bekle ve maca gireme aci birsey.Affedilir gibi birsey degil.Organizenin kötü olusu ,bu olayin yasanmasina sebep olmus.Cok yazik.
fatihcan58 21.03.2011, 19:47 bence bu konuda çok iyi çalışma yapılmalı.takımı ateşleyip liğde kalması için altın degerinde 3 puan almasını sağlamalıyız.ibb bölümünün biletlerinide biz almalıyız.
ya kardeşim alemsin zaten i.b.b taraftarı yokk en fazla 50 kişiler adamlar sivas gelsinde para kazanalım diyorlar zaten
fatihcan58 21.03.2011, 20:00 işin gerçeği izmirdeki sivas dernekleri biletleri alıyorlar 15 liraya satıyorlar biz bile karaborsa bilet aldıkk hemde kale arkası davetiye bileti 15 liraya sivas tarafındaki polisler içeri almadı bizi bizde sivas formaları içimize giyerek buca tarafına girdik sonra buca tarafındaki polislere sivaslı olduğumuzu içimizdeki formaları göstererek buca tarafına geçtikk
58MUAMMER58 21.03.2011, 20:02 BÖYLE önemli bir maçı o ucube stadda oynatan zihniyeti kınıyorum ,sözde güvenlik gerekçesiyle maç saatini değiştirenler,böyle önemli bir maçı izmirdeki alsansak yada atatürk stadında oynatabilirlerdi,kimsede mağdur olmazdı,belki 30 bin kişi bu maçı izlerdi,bir daha ostadda maç yapacağımızı sanmıyorum.
YENiCERiavrupa 21.03.2011, 20:04 bence istanbul macina organize olmaliyiz okadar cok gidelim ki tum turkiye gorsun nasil takimin arkasindayiz
Arkadaşlar.Bende Maçta.İdim Tamamen Bi Rezalet İdi Tam Maça Giriyoruz Bir Arkadaşım Gardaş İstanbuldan Geldim Bilet Bulamıyorum Dedi Zoruma Gitti Organizasyon Eksikligi Vardı Yazık O kadar Yoldan Gel Maçı İzlemeden Git
velibircan 21.03.2011, 20:42 gercekten stada geldığımızde yuzlerce Sivaslıyı kuyrukda gordum onlar gıttıkce yenılerı gelıyordu ve aynı senaryo...
aslında bır suclu aranacaksa ordakı bazı derneklerın bızımde duyumlarımıza göre bıletlerı onceden alması ve de karaborsadan satması...Bizler daha onceden Sivasdan gelecegımızı bıldırdıgımız ıcın ayırtmıstık ama senelerdır ızmırde Sivassporu ızleyemeyenlere yaptıkları bu ayıpdan dolayı kınamak lazım bazı dernerklerı
yeniceri_can 21.03.2011, 21:03 seneler sonra ilk kez izmir'e kadar gelen Sivasspor'u izleme şansını ellerinden alan , sözde hemşehrilerimizin oldugu dernekmidir vakıfmıdır her ne zıkımsa hepsinin Allah belasını versin..
şarkışla 58 21.03.2011, 21:41 Bizi engellemeye çalıştılar takımımız gereken cevabı sahada verdi.:mad:
fatihcan58 21.03.2011, 22:05 seneler sonra ilk kez izmir'e kadar gelen Sivasspor'u izleme şansını ellerinden alan , sözde hemşehrilerimizin oldugu dernekmidir vakıfmıdır her ne zıkımsa hepsinin Allah belasını versin..
evet kardeşim maalesef öyle böyle derneklere destek verenlerde öğrenmiş olduu... bizimkiler gitti 50 liraya satmaya kalkmışlar tanesi utanmadan sıkılmadan birde
furkandtr 21.03.2011, 22:23 Arkadaşlar İbb maçında mükemmel bir taraftar desteği ile stadı dolduralım.
5858ismail3535 22.03.2011, 14:50 bence bu konuda çok iyi çalışma yapılmalı.takımı ateşleyip liğde kalması için altın degerinde 3 puan almasını sağlamalıyız.ibb bölümünün biletlerinide biz almalıyız.
Kardeşim Bucanın sahası ufak ondan böyle zorunlar çıktı yoksa oynasaydık atatürk stadında hiç bir sorun cıkmazdı
|