Orijinalini görmek için tıklayınız : Son 2 Haftada Lig Nasıl Olur?
DOGU_BEY 10.04.2011, 22:25 OLASILIKLAR:
1-Şampiyon Fener olur, Ts 2.olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer.
2-Şampiyon ts olur, 2.Fener olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer.
3-konya-kasımpaşa-gs düşer, Sivasspor bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantiler.
4- Sivas 2 maç daha kazandığı an ligden düşmemeye oynayan takım gs olur ve bucayla çekişir.
5-ts eskişehir maçında veya daha önce takılır, fb şampiyon olur...
Benim tahminlerim bunlar tabi bunları çoğaltmak mümkün...Sizlerin de görüşlerini bekliyorum arkadaşlar...
Doğanşar58 10.04.2011, 22:29 Bence fener şampiyon olacak gibime geliyor ts ikinci olacak tahminimce konya buca kasımpaşa düşer:D
asabibaba 10.04.2011, 22:32 haftaya manisa bize güzellik yaparda cinconu yener se ki bu mümkündür bizde kasımpaşayı yenersek ki buda mümkündür cincon altımıza düşer bu konuşulur yine biz gölgede kalırız :D:D:D
58MUAMMER58 10.04.2011, 22:36 KONYA,BUCA ,KASIMPAŞA DÜŞER,BURSA.ANTEP AVRUPA KUPASINA GİDER,SON HAFTA TS KARABÜKLE,FB SİVASLA ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKAR.FB ŞAMPİYON OLUR.TS ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILIR.
fatih585858 10.04.2011, 23:17 2 .yarının ilk maçı olan, gs maçından öncede yazmıştım. 40 puanı geçeceğimizi düşünüyorum. Konya kesin düştü, haftaya kasımpaşanın ümitlerinide 4 Eylül'de kazanarak bitiririz . Buca eğer ligde kalmak istiyorsa, gs'yi geçmeye konsantre olmalı.Ts şampiyon olabilecek bir futbol oynayamıyor. Bursaspor kolay kolay 3. sıradaki yerini kaptıracağını sanmıyorum, Antep 4. olarak avrupa ligine gider, bjk , i.b.b ve Gençlerbirliği takımlarından birininde avrupaya gideceğini düşünürsek, ilk yarıda kendisini takımının şampiyon olacağına inandıran , kayseri seyirciside kendisini avutup dursun.
Trabzon son haftaya 4 puan önde girsin,sahaya atlarlar,hakemi öldürürler bir şey yaparlar yine şampiyon olamazlar(alıntı)
:)
SİVAS ULAN 58 10.04.2011, 23:23 1. fb İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUR (fbyi sevdiğimden değil tsden nefret ettiğimden)
ve tabiiki SİVASSPORUM LİGDE KALIR konya-buca-paşa gider
Kimin şampiyon olacağını kestirmek zorr...Ancak yukardaki çekişmenin fikstürden dolayı Sivas'a ayrı bir motive verdiğine inanıyorum o yüzden en azından biz 40-42 puanı geçene kadar bu çekişmenin sürmesi taraftarıyım...Düşecek takımlar ise büyük ihtimalle buca-konya-kasımpaşa olacak...galatasaray düşmez ama can çekişmeye devam edecek gözüküyor....
Konya'nın ikinci yarıdaki hemen her maçını seyrettim..Bu kadar kötü bir kadro,bu kadar kötü bir oyun yok bu ligde..Taraftar desen zaten küsmüş çoktan..Onlar düşmeyi teknik direktöründen,malzemecisine kadar haketti..
Bucaspor hakemle aldıkları Antep maçından sonra kendileini ufak bir dev aynasında gördüler ama kaçınılmaz son onlar için de geçerli.
akkara58 10.04.2011, 23:39 trabzon şampiyon olmasın gerisi hikaye
bortecine 10.04.2011, 23:43 Biz ilk 10da bitiririz. Buca kasımpaşa konya düşer. Fenerde şampiyon olur. Gs ile kasımpaşa bence final maçını tt arenada oynar :D yarın kasımpaşa kazanırsa g.s yi korku sarar :)
konya ligi sonuncu tamamlar, alacağı 3 veya 4 puan var.. bucada beraberinde gider, en çok k.paşanın puan alacağını düşünüyorum ama yetmeyeceltir.. düşenler bu hafta belli oldu artık yarın bjk den fark yerler öyle görünüyor..
fb şampiyon olur gibi ama son maça kalırsa herşey sivaslı futbolcuların elinde olur istersek feneri yenebiliriz evimizde..gs ligi düşme potasının hemen üztünde 15. sırada bitirir. k.paşa ile arasında 4-5 puan fark olur.
sivasa gelince ligi 42 puanla 11. bitiririz
şarkışla 58 10.04.2011, 23:44 Valla biz işimize bakalım.SİVASSPOR şampiyon olamadıktan sonra kimin olduğu beni ilgilendirmez.SİVASSPOR kurtulduktan sonra kimin düşeceği de beni ilgilendirmez.Yani işim gücüm SİVASSPOR.
noname87 11.04.2011, 00:09 bizim fikstür çok karışıktı önce zorlar sonra kolaylar biz orda puan alamadıkça içimizdeki bucalılar hocayı suçladı o maçlar sonra kolay maçlar önce olsaydı takım alışırdı biz bursayı da eskişehiri de yenerdik trabzonla galatasarayla berabere kalırdık ligde ilk 8de olurduk yine de ben önümüzdeki 6 maçtan 10puan çıkarırıp ki 41 puan yapıyor 10. oluruz diye düşünüyorum fener şampiyonluğu garantileseydi o maçı da alırdık ama artık zor son maça kalacak iş belliki
güneşyurdu 11.04.2011, 00:15 sivasspor ligden düşmesin,40-45 punala bu seneyi tamalayalım gerisi umrumda bile değil kim şampiyon olmuş,olamamış beni ilgilendirmiyor...çünkü bu sene aynı geçen yıl ki gibi öldük öldük dirildik..çok çektik çok..resmen psikolojimiz bozuldu.hatta kalmadı bile...bu durumda bana ne kimin şampiyon olup olumamsından...hayırlısı olsun...biz geleceğin planlarını yapmalıyız...bu takımla her zaman üst hedeflere doğru ilerlemliyiz...15 yıl içinde şampiyonluk ve avrupada başarı bunun yanında ciddi bir taraftar grubu olmuş olan güçlü bir sivasspor benim 6 haftada kümde klama dışında düşündüğüm en ciddi olay...
güneşyurdu 11.04.2011, 00:18 ben fener,galatsaray ve beşiktaşı sivas için en büyük tehlike olarak görüyorum..çünkü çocuklarımız hala elimizden alan onlar...hatta biz bu gün olimpiyatı dolduramadıysak sebebi bizim insanımız üç büyükleri tutmasıdır...bunun diger en net göstergesi facebookdur.beğene sayısı 87.000 çünkü begeni tıklamak kontötürlü ne yapsın bzizmkilerde gariban...
lokmankantar 11.04.2011, 00:19 Arkadaşlar tahmin demişiniz Sivasspordan başka herkesi konuşmuşunuz gönül isterdi ki sadece Sivassporumuz ile ilgili tahmin yapılsın bir iki arkadaşımız dışında herkesi sivası teğet geçmiş yine üç büyükler ve 4.büyütülmüşten bahsediyor üzücü Buradaki yorumları görünce gerçekten Bursa ve Ankaragücüne daha çok saygı duyuyorum onlar asla Trabzon olmasın diye Fenere yatmayı akıllarının ucundan bile getirmezlerdi :mad:
güneşyurdu 11.04.2011, 00:20 trabzonu amma da abarttınız.cimbom,fener,beşikt aş neyse o da o...bazıları yok şu olsun yok bu olsun demişler.ne fark eder ki...biz olamadıktan sonra.
lokmankantar 11.04.2011, 00:21 Sivasspor 47 puanla ligi bitirebilir çünkü çok iyi bir hava yakaladık ;)
Arkadaşlar tahmin demişiniz Sivasspordan başka herkesi konuşmuşunuz gönül isterdi ki sadece Sivassporumuz ile ilgili tahmin yapılsın bir iki arkadaşımız dışında herkesi sivası teğet geçmiş yine üç büyükler ve 4.büyütülmüşten bahsediyor üzücü Buradaki yorumları görünce gerçekten Bursa ve Ankaragücüne daha çok saygı duyuyorum onlar asla Trabzon olmasın diye Fenere yatmayı akıllarının ucundan bile getirmezlerdi :mad:
Bu forumda Süper Lig de konuşuluyor..Haliyle kim şampiyon olur,kim Avrupa'ya gider,kim düşer,bunlar sohbet konusu olabilir.Zaten Sivasspor'umuzu yüzlerce konu içinde değerlendiriyoruz.Bu konudaysa ligdeki diğer takımların durumlarını konuşabiliriz.Abartacak bir durum yok!
güneşyurdu 11.04.2011, 00:26 yalnız hayalkafe bütün olasılık kombinasyonu nu çıkaramamışsın....sonda 5 takım var 5! faktöriyeli iyi hesaplama lazım...
YYILDIRIM 11.04.2011, 01:56 FB ŞAMPİYONLUĞA DAHA FAVORİ TS 1YENİLGİ 1 BERABERLİK ALACAK FB İSE 1 BERABERLİK. BUCA KPAŞA KONYA DÜŞTÜLERDE SADECE BANA GÖRE PRESTİJ MAÇLARINA ÇIKIYOR VE BUCA HAK ETMEDİĞİ GALİBİYETLERİ ALIYORLAR.
A.Turan Korkmaz 11.04.2011, 02:01 Sivassporumuzun bu sezonu 41-42 puanla bitireceğini,FB maçının sonucuna göre de belki GS'ın üzerinde ligi bitirebileceğimizi sanıyorum. Eğer A.Gücü ve G.Birliği maçlarının ikisini de kazanırsak bu sözügeçen üç takımı da altımıza alır, ligi 12. sırada bitiririz. GS'ın Manisa,Kayseri,BJK,Gençlerbirl iği maçlarından zor puan alacağını,bir tek Kasımpaşa ve Konya maçlarında şansı olduğunu sanıyorum. GB ve A.Gücünün de zorlu maçları var. Manisa ve Antalya şu an 36 puanda ve avantajlılar. Sıralamadaki yerlerini korurlar.
Kısacası Sivasımız Kasımpaşa maçını alınca artık bir üst hedefe yöneliyor. Ligi 12. bitirme hedefine.
KIZILCAN 11.04.2011, 03:33 Fener şampiyon olur değil olsun.trabzonun gereksiz böbürlenmesini görmektense istanbul takımı olsun.gs hayatta düşmez,düşürmezler.konya,kasım paşa ve buca düşer.kasımpaşa seneye tekrar geri gelir.
Ligin 8.sırasındaki ibb ile aramızda sadece 6 puan var.puanlar birbirine çok yakın.bu seriyi devam ettirirsek ilk 10'da çok rahat bitiririz.Önemli olan düşmemek daha sonra son 2 sezondur düşmemeye oynayan Sivasspor imajını silmek.
muhsin koçak 11.04.2011, 06:48 Kim şampiyon olursa olsun ama inşallah son hafta maçları belirlesin istiyorum şampiyonu.Öyle olursa Sivas'ımız için olağanüstü bir gün ve reklam olur.Son maçada kalacak gibi.Fener bu hafta Gaziantepi yenerse eğer büyük bir ihtimalle şampiyon olur,zira T.S'nin kalan maçları fenere oranla daha zor gözüküyor.
Düşme hattına gelince;düşenler belli oldu artık,biz ise klasmanda daha iyi bir yer edinebilmenin hesaplarını yapacağız bundan sonra.
ZiDaNe58 11.04.2011, 08:15 Biz düşmeyelim tsde şampiyon olamasın başkada bişey istemem.bursaya takılacak lazlar olmadı esese takılacak
PETKOVİC 11.04.2011, 08:56 FENER ŞAMPİYON KONYA PAŞA BUCA&GS DÜŞER (BEN TRABZONDA OKUYORUM BURDA HERKES SİVASTAN NEFRET EDİYOR BİZ DE ONLARDAN NEFRET EDİYORUZ VE FENERİ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ
PETKOVİC 11.04.2011, 08:57 yalnız hayalkafe bütün olasılık kombinasyonu nu çıkaramamışsın....sonda 5 takım var 5! faktöriyeli iyi hesaplama lazım...
senin dediğin olay sadece buca paşa konya yerine konya buca paşa falan yazarsa olur profesör :)
yigidoemirkan 11.04.2011, 09:31 bence trabzon takılacak fener şampiyon olacak bizde 6 maçımızı kazanıp üst sıralarda bitirecegiz galatasarayla buca düşmemeye oynar:D:D
Yusuf Çevik 11.04.2011, 09:47 Abi şuan tahmin etmekte zor ne olacağı belli değil çünkü.Sivasspor güzel bir hava yakaladı.Bu havayla kolay kolay yenileceğini sanmıyorum.inşALLAH ligde kalan biz oluruz.
Galatasaray düşmez kafanızı yormayın.Daha Bucaspor`un oynamadığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçları var.
Ligin altı da üstüde şu an için karmaşık gibi gözükse de gidişata bakıldığında, ligin üst sıralarında şampiyonluk adayları TS ve FB zorlu maçlara çıkacak.TS Eskişehirde puan kaybedecek, bu puan kaybı sonrası TS de psikolojikman düşüş başlayacaktır, çunki önceki yıllarda TS hep bu şekilde şampiyonluğu kaçırmış.FB, bu yıl geçen sene yaşadığı hayal kırıklığını yaşamak istemeyecktir, dolayısıyla daha temkinli olacaktır.G.Antep ya da E.Şehir 4. veya 5.liği paylaşacaklar, Kayseri de düşüş devam edecek.
Alt sıralarda ise, Konya ligi bitirmiş, K.Paşa BJK maçını kaybeder ve Sivasa da yenilirse o da ligi bitirerek Konya ile birlikte Bank Asyanın yolunu tutacak.
Buca spor ise inişli çıkışlı bir sonuç alıyor, puan almış olduğu sonuçları kendisi değil rakip ya da hakemler hediye ediyor, ahım şahım bir futbol oynamıyor.Ligde Sivas 3-4 maçlık bir galibiyet serisine devam etmesi durumunda o da lige veda eder.Bunu dışında SİVAS SPOR; 4 haftalık bir seri yakaladı, bu seriye en az bir 4 maç daha devam ettirirse eminim ki ligi 40 puan üzerinde 8 ile 12.sıra arasında bitirir.Ligden düşebilecek posizyonda olan GS, Ankaragücü var.GS psikolojikman çökmüş, bu hafta kaybederlerse, Sivas da kazanırsa Bucanın rakibi olur, ligden düşmemek için, ama düşeceğini sanmıyorum, düşürmezler...
Herşeyden önemlisi bizim bu yıl süper ligde kalmamız, gerisi angarya...
suanda tek dsuncem sivassporumuzun maclari, nezaman garantilersek ozaman rahatlarim...
rallicifurkan 11.04.2011, 12:24 cincon kümeye cincon kümeye gönül isterki buca yerine galatasaray düşse ama imkansız gibi görünüyor şampiyonluğa gelince fener alır bu sene trabzon ikinci bitirir konya kasımpaşa kesin düştü zaten 3. düşecek takımda suca ve gs arasında gider gelir.
Mamadou Diallo 11.04.2011, 12:55 1-Trabzonspor
2-Fenerbahçe
3-Gaziantepspor
4-Bursaspor
14-Sivasspor
15-Galatasaray
16-Bucaspor
17-Kasımpaşa
18-Konyaspor
58_babacan_58 11.04.2011, 12:56 Beyler gerçekçi olmak gerkirse Gs nin küme düşeceğini hiç sanmıyorum,Aynı ihtimal bizim içinde geçerli aklımın ucundan bile geçmiyor küme düşmek..
1 Fenerbahçe
2 Trabzonspor
........................
Antalyaspor
Galatasaray
Sivasspor
Gençlerbirliği
Ankaragücü
Kasımpaşa
Bucaspor
Konyaspor
Lig bu şekilde tamamlanır diye düşünüyorum.....
DoomsDay58 11.04.2011, 14:05 Fener şampiyon olur hamsiler 2. bizde 13. veya üstünde ligi tamamlarız tek yol bu.Seneyede ver elini ilk 5 ve Avrupa macerası :)
cılgınsivas58 11.04.2011, 16:17 fb şampiyon ts ikinci işallah düşmeyeceğiz
ozledımeskıyı 11.04.2011, 16:27 Bizi artık kimse tutamaz gerisi hikaye olur
phenom58 11.04.2011, 16:57 Şampiyon Fener olur, Ts 2.olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer
burak58as553 11.04.2011, 19:31 Aman trabzon şampiyon olmasında kim olursa olsun..
Bu hafta Konya'nın düşmesi kesinleşebilir..
Trabzon'un şampiyon olmasını asla istemiyırum..Bu haldeyken çekilmiyorlar,bir de şampiyon olurlarsa burunları kaf dağından bir santim aşağı inmez..
Fener'in şampiyonluğu bile daha sevimli geliyor Trabzon'unkinden..
aozdemir 11.04.2011, 21:46 ben sivasıma bakıyorum sadece. bu ligi 41 puanda bitiririz. 13. oluruz heralde.
DOGU_BEY 11.04.2011, 23:42 Arkadaşlar tahmin demişiniz Sivasspordan başka herkesi konuşmuşunuz gönül isterdi ki sadece Sivassporumuz ile ilgili tahmin yapılsın bir iki arkadaşımız dışında herkesi sivası teğet geçmiş yine üç büyükler ve 4.büyütülmüşten bahsediyor üzücü Buradaki yorumları görünce gerçekten Bursa ve Ankaragücüne daha çok saygı duyuyorum onlar asla Trabzon olmasın diye Fenere yatmayı akıllarının ucundan bile getirmezlerdi :mad:
kardeş dikkat edersen konu süperlig forumunun içinde açılan bir konu ve kaldı ki Sivassporu da ilgilendiren bir durum.Çünkü Sivas şampiyon adayıyla da maç yapacak kümede kalmaya oynayan takımlarla da maç yapacak. Ayrıca sen hiç ts forumlarını falan okumuyorsun adamlar Sivassporun düşmesini en az şampiyonluk akdar istiyorlar. Hatta ts şampiyon olacak Sivas küme düşecek diye ne zamandan beri konuşuyorlar ve erkenden havaalra giriyorlar.Artık Sivasın gösterdiği performans bu tslilerin hayallerini yıktı sıra ikinci şokta onlara inşallah şampiyon olamazlar yoksa 4.büyütülmüş olarak bi 25 yıl daha susmazlar!
Fenerbahçe şampiyon olur Ts 2. olur Gaziantep 3. olur.
Konya,Kasımpaşa,Buca düşer.
Beşiktaş Türkiye Kupasını kazanıp avrupa kupalarına katılır.
Fenerbahçe şampiyon olur Ts 2. olur Gaziantep 3. olur.
Konya,Kasımpaşa,Buca düşer.
Beşiktaş Türkiye Kupasını kazanıp avrupa kupalarına katılır.
kupa genclerin :)
ankaragücünü hic hesaba katan yok :D eger bu hafta a.gücü buca'ya karsi yenilirse en büyük tehlikeyi a.gücü yasayacaktir ama oylama'da nedense hic hesaba katilmamis :D
Ahmet1973 12.04.2011, 02:05 Biz Kasimpasayi yenersek k pasa ve konya garantiliyor dusmeyi bucada cok dayanamaz, bize 2 galibiyet bir beraberlik yeter fazlasida para zaten ligdeki takimlara federasyon ve puana gore para verecegine gore onlarda takim adina en iyisini yapacaklardir
bence1.fener 2.trabzon 3bursa 18 konya 17 k pasa 16 buca olur ayrica fener olacagina trabzonun olmasini isterim trabzonada cok gormuyelim ihtiyarladi adamlar hala sampiyon olacaklar ama sampiyonluga oynadigimiz zaman kayseri ve ankara komsularimizdan cok faydalari oldu bize kayseri 2 macta beraber oynadi ankara ilk maci aldi 2. berabere oynadi sivastaki ankara maci kirilma noktasiydi bence alabilsydik omaci sonu gelecekti ama hakemle veya baska sekilde o maci alabilseydik bjk da yakalayamayacakti demir oren inbesi basti parayi mesela son hafta denizliyle oynadilar denizli bir hafta once kurtardi son macta yatti rakipler yirtti kendini kayseri mesela ankara takimlari kendileri yillarca olamadiolar bizi kiskandilar zaten bursada bence sisirme bir cok destekle aldi bize verilseydi o destek o zaman 3-4 hafta once ilan etmistik sampiyonlugu ardindan en onemli oyuncularin verilmesi takimisampiyonlar liginde sikintiya soktu bence biraz daha bekleye bilirdi biliocanin ve diger giden oyuncularin bence yonetim acemiligine geldi hic oyuncu verilmese 2-yabanci 3turk oyuncu alinsa avrupada bile basari yakalanabilirdi herneyse hayat 40 dan futbol yeni sezonda baslar diyelim tahtaya vuralim..
yiğidobaytar58 12.04.2011, 02:45 bence bu çıkışla kasımpaşa , ankaragücü ,gençlerbirliği maçlarını alırsak evimizde....garanti en az 2 takımı altımıza alırız...
düşecek takımlar belli şampiyon kim olur keşke hamsi hariç başka anadolu takımı olsa yinede hamsi olacağına fener olsun
DOGU_BEY 13.04.2011, 00:51 anketi kim ekledi? ekleyen arkadaşa teşekkür ederim...
bazı arkadaşlar hala konuya önyargılı yaklaşıyorlar, konu süper lig forumunun içinde açılan bir konu ayrıca bizi hem doğrudan hem de dolaylı yoldan ilgilendiriyor, yine de herkesin görüşüne saygı duyarım...
ankaragücünü hic hesaba katan yok :D eger bu hafta a.gücü buca'ya karsi yenilirse en büyük tehlikeyi a.gücü yasayacaktir ama oylama'da nedense hic hesaba katilmamis :D
mantıklı yorum :)
izmirliyigido 13.04.2011, 08:48 anketi kim ekledi? ekleyen arkadaşa teşekkür ederim...
bazı arkadaşlar hala konuya önyargılı yaklaşıyorlar, konu süper lig forumunun içinde açılan bir konu ayrıca bizi hem doğrudan hem de dolaylı yoldan ilgilendiriyor, yine de herkesin görüşüne saygı duyarım...
Daha ilgi çekeceğini düşünerek ben ekledim anketi. Böyle daha güzel oldu sanırım.
Bence Ankaragücü düşme tehlikesini uzaktan yakından hissetmez. Zira Buca'nın zor maçlarının olduğu haftalarda Ankaragücü evinde elini kolunu sallayarak oynasa bile yine de lig bitiminde 3 puan farkla önde olur. Fikstüre bir bakarsanız Ankaragücü en rahat takımlardan biri.
AYK
Kesinlikle Trabzonun futbol olarak Şampiyonluğunu haketmediğini düşünüyorum... Düşe kalka gidiyorlar mutlaka bir yerlerde tökezleyeceklerdir. Fenerbahçe ise ikinci devrede hem futbol olarak Trabzondan iyiler hemde iyi bir atılım yaptılar. Üçüncü kişilerin faktörleri gidişatı nasıl etkiler bilinmez ama bana göre Şampiyon Fenerbahçe olur. Ayrıca Buca Kasımpaşanın fikstürüde göze alınırsa çok zor kurtarması kesin düştüler diyebiliriz. Konya zaten düştü...
En çok istediğim son maça kalması Şampiyonluk yarışının.. Yani ne kadar istemesemde Fenerin bizi yenmesini, O burnu havalı, ukala Trabzonluların bizim maçtan sonra yüzlerini görmeyi çok istiyorum.
DOGU_BEY 14.04.2011, 23:40 Daha ilgi çekeceğini düşünerek ben ekledim anketi. Böyle daha güzel oldu sanırım.
Bence Ankaragücü düşme tehlikesini uzaktan yakından hissetmez. Zira Buca'nın zor maçlarının olduğu haftalarda Ankaragücü evinde elini kolunu sallayarak oynasa bile yine de lig bitiminde 3 puan farkla önde olur. Fikstüre bir bakarsanız Ankaragücü en rahat takımlardan biri.
AYK
çok iyi düşünmüşşsün abi, eline sağlık...bakalım lig sonu ortaya çıkacak tabloyu önceden ne akdar doğru oranda tahmin edebileceğiz?
YYILDIRIM 15.04.2011, 03:51 Büyük ihtimal fenerbahçe şampiyon olur geçen yıldan trabzondan kaybedilen puan var ve şampiyonlukdan eden trabzonuda, şampiyonlukdan eder hırs yapıp velaki 51fbahçeye 49trabzona şans tanıyorum ve düşme hattına gelirsek sivasspor kpaşayı yendiği taktirde bundan sonraki tüm maçlarını SİVASSPOR ve gs nin maçlarınıda kaybetmesi dahilinde düşmezler, çünkü SİVASSPOR kpaşayı yendiği taktirde iptal olacak buca agücünü yense dahi trabzon fbahçe yi kaybedecek ve diğerlerindende sen ne dersin? buraya kadar okuyanlara selamlar ;)
migroArmis 15.04.2011, 20:36 İki şey beni ilgilendiriyordu..sonucuda hemen hemen belli oldu..Bursaspor şampiyon olamayacak haftalar once hawluyu attı ama büyük bir ihtimalle uefaya katılacak..Sivasspor da en başından beri üstüne basa basa soylediğim gibi küme düşmeyecek...Bence bu olayda bitti..Geriside beni pek ilgilendirmiyor doğrusu...
münihliyigido58 15.04.2011, 22:25 Galatasarayi düsürtmezler! Bizim Ligin, bizim federasyonun buna izin vermek icin yüregi yoktur. korupsiyon bizim ligi götürüyor, büyük takimi asla düsürtmezler.
burak58as553 15.04.2011, 22:30 Yani gsnin durumunu abartmaya gerek yok.Küme düşmezler heralde..
mordumann 16.04.2011, 00:14 düşen takımlar belli, kasımpaşanın işi ilk yarı bitmişti zaten.konyayıda ziya doğan batırdı. ilk yarı buca ve biz kalmıştık düşücek 3. takım bucanın düşmesi kesinleşti biz önümüzdeki bütün maçları kaybetsek bile buca bize yetişemez.
şampiyonlukta fenerin maçları tsye göre daha kolay ama lig sonuna kadar şampiyonluk mücadesi devam eder.
eroltas58 16.04.2011, 02:45 BENI DE SIVASTSAN BASKASI ILGILENDIRMIYOR ISTER FENER OLSUN ISTERSE TRABZON:D
Caner POLAT 16.04.2011, 11:02 Renkdaşımız Samsunsporlularda i**e trabzon olamazsın şampiyon diye bağırıyor(tıkla) (http://www.facebook.com/video/video.php?v=192092404167545&oid=186384324720468&comments).trabzon şampiyonluk senin neyine.
Fenerbahçe şampiyon olur.Buca-kasımpaşa-konyada bank asyaya
Ankaragücü ateşle oynuyor..
Kazanmak uğruna her yol mübah Fener'e..:)
AYDIN1985 16.04.2011, 21:44 arkadaslar kesin yazmistir ama yorumlari okumadim onun icin birde ben paylasayim.
Konya düstü diyebiliriz, kasimpasanin düsüp düsmeyecegi yarin Sivassporun elinde.
konya kayip eder sivasda kasimpasayi yenerse konya düstü demektir.
ve kasimpasanin düsmesi icin de Sivassporun 2 puana daha ihtiyaci olacak demektir.
NOT: yarin maca gidecek arkadaslar dakika 60 da Tokat´i ve Tokatsporu unutmasinlar.
B.DUMANLI 16.04.2011, 23:06 Ligin üstü Sampiyonlugu ilgilendirdigi icin kimin sampiyon olacigi sahsen beni ilgilendirmiyor.Kimin düsecegi hususunda ise SIVASSPOR düsmeyecegi icin kimin düsecegide o kadar önemli degil.
Bucaspor,kASIMPAŞA,kONYASPOR DÜŞECEK.Sivassporumuz ligi en kötü ihtimalle 12. sırada bitirecek...Şampiyon son haftada belli olacak ve Sivassporumuz Fenerbahçe yi sivas ta şampiyonluktan edecek,bir anadolu insanı olarak ben de istanbul takımının şampiyonluğunu engellediğimiz için çok mutlu olacağım.Her ne kadar Trabzonspor u sevmesem,senelerdir bazı Trabzonsporlular Sivasspor un yoluna taş koymaya çalışsalar,belden aşağıya vurmaya çalışsalar da sırf bir Anadolu takımı olduğu için Trabzonspor un şampiyon olmasını istiyorum.
B.DUMANLI 17.04.2011, 13:02 Trabzon bence ayagina gelen bu firsati tepecegine inanmiyorum.Yani ligi Trabzon sampiyon bitirir.Ligden düsecek takimlar ise Buca,Kasimpasa ve Konya olur.
1.F.Bahçe 2.Trabzon -- 16.Buca 17.K.Paşa 18.Konya bunu dedim ama keşke galatasaray küme düşse.
emin kara 17.04.2011, 20:25 benim temennimde galatanın küme ye düşmesi ama o takım nereye düşerse düşşün korkarımki yine çıkar yani filimlerdeki kötü krakredeki oyuncular gibi
Fener'in iğrenç Antep maçını izledikten sonra Fener kesin şampiyon olur diyorum.:)
Besyo_cu 17.04.2011, 21:51 Şampiyonun kimin olduğu benim için önemli değil. Hak eden alsın yeter. Şuanki konumda ne fener nede ts bunu hak etmıyor sadece berbat bir sezon geçiriyoruz ve bu iki takımda kötünün iyisi sadece...
Ligden de şuan son üç sırada bulunan takımlar düşer bu garanti artık.
DOGU_BEY 19.04.2011, 00:54 haftalar geçtikçe başlığın güncellenmesi doğru düşünülmüş, ilgili arkadaşalra tşk ederim...
bu hafta tsnin eskişehirde takılacağını düşünüyorum...
Murad_Kelleci58 19.04.2011, 11:40 SON HAFTA PUAN DURUMU
1.TRABZON : 82
2.F.BAHÇE : 80
3.BJK : 58
4.BURSA : 57
5.G.ANTEP : 55
6.KAYSERİ : 50
7.E.ŞEHİR : 48
8.SİVAS : 45
9.G.SARAY : 43
10.MANİSA: 43
11.İ.B.B. : 42
12.G.BİRLİĞİ : 42
13.A.GÜCÜ : 41
14.KARABÜK : 40
15.ANTALYA : 40
16.BUCA : 28
17.K.PAŞA : 28
18.KONYA : 21
ekingölü 19.04.2011, 13:41 1.F.Bahçe 2.Trabzon -- 16.Buca 17.K.Paşa 18.Konya
şeklinde biter.
Son 5 haftalık periyotta Sivasspor, en az 10 puan alarak ligde kalacaktır.Ligden düşecek takımlar ise, şu anki tabloda yer alan takımlar.Buca, Konya, Kasımpaşa.Şampiyonluğa gelince, bu hafta TS puan kaybedecek, hem de beklemediği şekilde.Puan kaybı sonrası motivasyon eksikliği ve psikolojik baskı TS nin puanlar kaybetmesine vesile olacaktır.Bu durumda en yakın takipçisinin de puan kaybı yaşmaması halinde şampiyon olacağını düşünüyorum.
yiğidoerkan58 19.04.2011, 15:03 niye tsden nefret ediliyor?
nightmare58 19.04.2011, 16:34 niye tsden nefret ediliyor?
Bizi Hor Gördükleri İçin
Respect58 19.04.2011, 16:45 Alt taraf için çok falza söyleyecek birşey yok belli oldu herşey.Üst tarafta ise bu hafta Eskişehir iyi oynamayan Tsye en fazla 1 puan verir.Fener bundan sonraki bütün maçlarınız kazanır ve şampiyon olur.Tsnin Gaziantep e takılmasıda muhtemel..
ZiDaNe58 19.04.2011, 17:45 Kalan 5 haftada 3 galibiyet 2 beraberlik alırız..fb şampiyon olur lazlar 2.likle yetinir tek ts şampiyon olmasında fbDen son hafta 5 yemeyede razıyım:)
effenberg 20.04.2011, 15:50 1.Trabzon 2.F.Bahçe -- 16.Buca 17.K.Paşa 18.Konya
Bence böyle bir taplo olur sanirsam zaten alt simdi den belli...
doktor38 20.04.2011, 16:26 trabzon olur yalnız sivas fenere maçı vermezse.şimdi trabzonun yaptıklarına bakınca fb kazansın diyor diğer taraftanda 750000 ve 3 puan gidiyor.final sivasta olacak o kesin artık.o maçada kesin gelecegim .
Sivasspor, Bülent UYGUN döneminde Fener'e Kupayı da, Şampiyonluğuda verdi. Temiz bir sayfa açmak için, Fener'i farklı yenmeliyiz.
kamışlı58 21.04.2011, 00:18 kim şampiyon olursa olsun biz olmadıktan sonra gerisini salla gitsin umrumda bile degil ŞAMPİYON SİVASSPOR inşallah bunuda yazdıracağız
sebasteia 21.04.2011, 22:55 bu hafta trabzon en zor maçını oynayacak! bu maçı alırlarsa kesin şampiyon olurlar. bu hafta fener sevdalısı bülent uygun eskişehir'i ölümüne oynatacak. bu maçta trabzon'dan puan alıp fener'e yaranmak ve birgün fener'in başına teknik direktör olarak gitme hayali için gemileri de yakar, dünyayı da yakar bülent!
bu maçı çok dikkatli izleyin, ölümüne oynayan bir eskişehir göreceksiniz. maçtan sonra burada bu yorumumu tekrar değerlendiririm. demedi deme ibrahim!
trabzon bu engeli kazasız belasız aşarsa şampiyon, aksi halde bülent uygun şampiyon!!!
yiğidobaytar58 22.04.2011, 03:04 en az iki takımın üzerinde bitirelim ve LAZLAR inş. şampiyon olmasın :)
sebasteia 22.04.2011, 21:55 dün demiştim, bülent es es'i ölümüne oynattı. es es galibiyeti kaçırdı!
bu hafta trabzon en zor maçını oynayacak! bu maçı alırlarsa kesin şampiyon olurlar. bu hafta fener sevdalısı bülent uygun eskişehir'i ölümüne oynatacak. bu maçta trabzon'dan puan alıp fener'e yaranmak ve birgün fener'in başına teknik direktör olarak gitme hayali için gemileri de yakar, dünyayı da yakar bülent!
bu maçı çok dikkatli izleyin, ölümüne oynayan bir eskişehir göreceksiniz. maçtan sonra burada bu yorumumu tekrar değerlendiririm. demedi deme ibrahim!
trabzon bu engeli kazasız belasız aşarsa şampiyon, aksi halde bülent uygun şampiyon!!!
ŞAmpiyonluktaki iki takımdan da nefret ediyorum..Ancak Fenerbahçe pis kokular saldı son Antep maçında..
Bugün TS berabere kaldı ve artık ipler FB'nin elinde..Büyük ihtimalle şampiyon olurlar..
sebasteia 23.04.2011, 13:17 son hafta fener'in trabzon'dan bir adım önde şampiyonluk yarışına girmesini isterim.
sivas için ciddi bir reklam olur. fener taraftarı akın eder.
ayrıca bizi herdaim küçümseyen trabzon taraftarı elimize bakar.
ve ne yalan söyleyim benim gönlümden geçen, trabzonluların bize karşı yaptıkları hertürlü pisliğe rağmen, fener'i son hafta sivas'ta yenerek trabzon'un şampiyon olmasıdır. anlasınlar sivas'ın kendileri gibi çakal olmadığını, bilsinler sivas'ın delikanlı olduğunu...
ethembey 23.04.2011, 14:28 Sivassin feneri yenecek gücü yok malesef
Düşecek takımlar artık belli.
Eskişehirspor çok iyi yattı Fener'e..Bülen Uygun resmen FB'ye çalıştı.
Trabzonspor ise her takımı şeref yoksunu görüp onları kendine düşman etmenin cezasını görüyor..:)
asabibaba 24.04.2011, 20:59 son haftalara girerken uzun zamandır görmedğim arkadaşlarım geldi yaa yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf:mad::mad::mad:
Bir Trabzonlu gözünden FB-Buca maçı..
Maçtan önce,"Fener rahat alır,Buca kesin ama kesin yatacak."
Skor 3-1 iken,"Helal la sana Buca,bu ligin en şerefli takımı sensin.Az kaldı,dayan"
Maçtan sonra,"Buca da şeref yoksunu çıktı arkadaş.Aziz'in yalakaları"
:)
kangallıwert 24.04.2011, 21:19 Acık ve net 3-1den sonra hakem ve bazı karakteri bozuk bucadaki fenerli oyuncuların devreye girmesiyle fener yine kazandi..Ama onlari son hafta 'YÖNETİME RAGMEN' Rıza Hoca cimlere gomecek ve sivasın 3 yıldır birikmis öcünü fazlasıyla alacak!!!
güneşyurdu 24.04.2011, 22:01 bucanın yenilmesi bizim için daha iyi oldu.kasımpaşanın yenilmesinide isterdim.berabere kaldı.o da yeeter.bu saatten sonra hedef ligde kalmaksa.rakipler yenilsin.gerisi boş.
Bülent UYGUN bizi çok zor durumlara düşürdü, Fenerin istepmesi gibi yaptı. Son hafta Fener'i yenerek ONURUMUZU cihan'a onaylatmamız gerekiyor
DOGU_BEY 24.04.2011, 23:39 Acık ve net 3-1den sonra hakem ve bazı karakteri bozuk bucadaki fenerli oyuncuların devreye girmesiyle fener yine kazandi..Ama onlari son hafta 'YÖNETİME RAGMEN' Rıza Hoca cimlere gomecek ve sivasın 3 yıldır birikmis öcünü fazlasıyla alacak!!!
Bülent UYGUN bizi çok zor durumlara düşürdü, Fenerin istepmesi gibi yaptı. Son hafta Fener'i yenerek ONURUMUZU cihan'a onaylatmamız gerekiyor
yaa sizleri anlamak gerçekten zor sizin derdiniz ne? bucanın yenilmesi bi kere SİVASSPORUN faydasıan olan bir durum iken ne diye yok fenr aldı yok bülent yattı falan gibi çocukça yorumlar yapıyorsunuz? feneri sevmeye bilirsiniz ama burda fenerin yenmesi Sivassporun faydasına iken ve bizi her platformda aşşağılamaya çalışan 4.büyütülmüş tsnin şampiyon olamaması söz konusu iken bu abuk subuk yorumlar ne oluyor? o zaman bn de derim ki sizler Sivasspordan başka bjk gs ts gibi takımları tutuyorsunuz? bu kadar fenerin maçı almasına üzüldüğünüze göre!!!! size ne efendiler size ne??? buca feneri yenseydi aradaki puan farkı 5 e inecekti daha mı iyi olacaktı soruyorum size biraz Sivasspor için mantıklı yorum yapın!!!
asabibaba 25.04.2011, 00:11 yaa sizleri anlamak gerçekten zor sizin derdiniz ne? bucanın yenilmesi bi kere SİVASSPORUN faydasıan olan bir durum iken ne diye yok fenr aldı yok bülent yattı falan gibi çocukça yorumlar yapıyorsunuz? feneri sevmeye bilirsiniz ama burda fenerin yenmesi Sivassporun faydasına iken ve bizi her platformda aşşağılamaya çalışan 4.büyütülmüş tsnin şampiyon olamaması söz konusu iken bu abuk subuk yorumlar ne oluyor? o zaman bn de derim ki sizler Sivasspordan başka bjk gs ts gibi takımları tutuyorsunuz? bu kadar fenerin maçı almasına üzüldüğünüze göre!!!! size ne efendiler size ne??? buca feneri yenseydi aradaki puan farkı 5 e inecekti daha mı iyi olacaktı soruyorum size biraz Sivasspor için mantıklı yorum yapın!!!
BEN BU YAZIYI BÜYÜK HARFLERLE ALINTILARİM VEDE ALKIŞLARIM ELİNE SAĞLIK HAYAL KARDEŞ BİZ YUSUFLARDAYIZ ADAMIN DERDİ FENER BIRAK FENERİ 90 DAKİKA YUSUFLADIK BE KARDEŞ ALLAH ALLAH :confused::confused::confused:
58MUAMMER58 25.04.2011, 01:00 FENERBAHÇE HATA YAPMAZSA şampiyon olur, eğer son haftaya ts ile aynı puanda girerse şampiyonluk sivastan geçer,rıza hocanın şimarık fb den alacağı bir intikamı var,bu güne kadar fb taraftarları sivas taraftarlarına koro halinde ana bacı küfrettiler,kazık fiyattan bilet sattılar,malesef küfreden kitle içinde sivaslı geçinen deyyuslarda vardı,tıpkı bjk maçında sivas kümeye diye bağıran sivaslı geçinen dümbükler gibi,ben fb yide ts yide hiçsevmem,hangisinin şampiyon olacağıda umrumda değil,biraz komplo teorisi kuralım ,sivas son hafta fb yi şampiyonluktan ederse,yönetim istifa eder,selami uzun çok üzülür,sivastaki fb yalakaları,tesisleri basar, hatta sahaya bile girip oyunculara saldırır,rıza hoca ağzıyla kuş tuttsa sivasta duramaz ,istifa eder, kimse helal olsun hoca demez,bjk kupadan avrupaya gider,bursa,gaziantep,avrupaya gider,buca,kasımpaşa,konya bankasya hazırlıklarına başlamalı şimdiden,umarım gelecek sezon buca -fb maçındaki gibi fbnin kazanması için fbyi tutmak zorunda kalmayız,adam gibi kadro kurup,zirveye oynarız,
eroltas58 25.04.2011, 03:04 Acikcazi ben sevindim fenerin bucayi yenmesine,cok kotu bir senaryo olabilirdi,buca eger feneri yenseydi super bir motivasyon olurdu bucaya,bizede negatif etki olabilirdi,sukur olsun ki boyle olmadi,unutmuyalim da halen matematiksel dusme sansimiz var.once biz garantiliyelim de ne yaparlarsa yapsinlar.
Feneri sevmem ama bucayı yenmesi beni çok sevindirdi hele buca 2-1 öndeyken moralim acayip bozulmuştu televizyonu kapattım ondan sonra diğer kanalların köşesinde bakarak maçı takip ettim 3-3 olunca çok sevindim maçı alıncada fener seni hiç sevmiyorum dedim ama bu sefer bizim içinde oynadın o yüzden sağol dedim.
B.DUMANLI 25.04.2011, 11:27 Gönlümden gecen Fenerbahce´nin sampiyon olmamasi,düsecekler ise zaten belli.
Geçen sene Trabzon'un yaptığı ve büyüklük sandığı şeyi bu sene biz yapacağız ve son maçı alıp kupayı anadoluda bırakacağız.Bu işi biz başlattık biz devam ettireceğiz.
cılgınsivas58 25.04.2011, 17:02 fb şampiyon olsun(trabzonu sevmediğimden dolayı) trabzonda 2.olur şampiyonlar ligindende elenir
Bu maçı alırsak Konya veKasımpaa'nın düşmesi kesinleşiyor.Buca da berabere bile kalsa düşüyor.Yani biz galip gelirsek bu iş kesin biter..
Besyo_cu 25.04.2011, 21:59 Son üçlü kesinleşti. Hayırlı olsun...
Yılmaz Vural ısrarla penaltı değil diyor ama nafile..Adamların bizi geçme düşüncesi varmış maçtan önce..Helal olsun valla!:)
Bu hafta Gençler'i yenelim,son üçün üstünü çizelim..
şarkışla 58 26.04.2011, 00:23 haftalar önceden son üçlü belli olmuştuda bizim takım biraz heyecan olsun diye ağırdan almıştı
asabibaba 27.04.2011, 02:26 Yılmaz Vural ısrarla penaltı değil diyor ama nafile..Adamların bizi geçme düşüncesi varmış maçtan önce..Helal olsun valla!:)
Bu hafta Gençler'i yenelim,son üçün üstünü çizelim..
ya kardeş adamı canlı lig tv de izledim önce kulaklarıma inanamadım sonra hareketlerle anlatmaya başlayınca gülmekten öldüm yaaa adam tam artisit :):):)
DOGU_BEY 29.04.2011, 00:33 bu hafta kırılma noktası olabilir. yine tsnin antepe takılacağını düşünüyorum fener belediyeyi yenerse bu işi bitirir. Sivasspor gençleri yendiğinde büyük ihitimal altımızdaki 3 takım da haftayı puansız kapatacaktır bu durumda gelecek hafta 1 puan bile bizi matematiksel olarak ligde bırakacaktır...
bazı arkadaşlarda hala ts nin şampiyon olup kupanın anadoluda kalması düşüncesi var.. herkesn fikrine saygı duayrım ama tsnin ve taraftarlarının bize karşı tutum ve davranışarından sonra asla onlarn şampiyon olmasını istemem. Sivastaki maçı ne çabuk unuttunuz adamalr gerek tribünde gerekse maçtan sonra forum sitelerinde nasıl da hava atıyorlardı şampiyon ts olacak sivas küme düşecek ve bizim için unutulmaz bir sezon olacak diye!!!
yiğidobaytar58 29.04.2011, 05:19 bazı arkadaşlarda hala ts nin şampiyon olup kupanın anadoluda kalması düşüncesi var.. herkesn fikrine saygı duayrım ama tsnin ve taraftarlarının bize karşı tutum ve davranışarından sonra asla onlarn şampiyon olmasını istemem. Sivastaki maçı ne çabuk unuttunuz adamalr gerek tribünde gerekse maçtan sonra forum sitelerinde nasıl da hava atıyorlardı şampiyon ts olacak sivas küme düşecek ve bizim için unutulmaz bir sezon olacak diye!!!
Aynen katılıyorum...Bizim şampiyonluğa oynadığımız seneler neredeyse çıldıracaklardı , aşırı kıskandılar.... sadece bize karşı da değil bursaspor a karşıda aşırı düşmanlıkları var taraftar olarak...halbuki bundan 3-5 sene önce ben trabzonu istanbul takımlarından önde görmek isteyen biriydim...ama son 3 senedir yaptıkları hiç ama hiç hoş değildi aşırı soğudum trabzondan.......
Şu an en çok yapmak istediğim şey sivasın son maçında trübünlerin tamamen trabzonspora karşı tezahurat etmesi...özellikle sivasdaki trabzon maçında yaptığımız " İ...E TRABZON OLAMAZSIN ŞAMPİYON " tezahuratı çok koymuştu onlara ,aynısınıda fener maçında yapsak çok iyi kapak olur onlara....
bu hafta kırılma noktası olabilir. yine tsnin antepe takılacağını düşünüyorum fener belediyeyi yenerse bu işi bitirir. Sivasspor gençleri yendiğinde büyük ihitimal altımızdaki 3 takım da haftayı puansız kapatacaktır bu durumda gelecek hafta 1 puan bile bizi matematiksel olarak ligde bırakacaktır...
bazı arkadaşlarda hala ts nin şampiyon olup kupanın anadoluda kalması düşüncesi var.. herkesn fikrine saygı duayrım ama tsnin ve taraftarlarının bize karşı tutum ve davranışarından sonra asla onlarn şampiyon olmasını istemem. Sivastaki maçı ne çabuk unuttunuz adamalr gerek tribünde gerekse maçtan sonra forum sitelerinde nasıl da hava atıyorlardı şampiyon ts olacak sivas küme düşecek ve bizim için unutulmaz bir sezon olacak diye!!!
Bu hafta yenersek Konya ve KAsımpaşa kesin düşüyor.Buca da berabere bile kalsa düşüyor..
the reaver 29.04.2011, 18:30 haftalar geçtikçe başlığın güncellenmesi doğru düşünülmüş, ilgili arkadaşalra tşk ederim...
bu hafta tsnin eskişehirde takılacağını düşünüyorum...
hayalkafe aref gibi adamsın helal olsun sana :)
mucahitbaba58 29.04.2011, 22:34 kalan uc macida 2 maglubiyet bir beraberlik diye dusunuyorum veya uc maglubiyette olabilir bu takim ruhsuz
DOGU_BEY 29.04.2011, 23:57 Sivasspor matematiksel olarak bitirebileceği işi ertledi.İnşallah buca haftayı puansız kapatır ve konya k.paşa beraber biter, yoksa durduk yere umutlandıracağız adamları. gelecek hafta a.gücü maçı mutlak 3 puanla bitmeli..eğer-çok düşük bi ihitimal de olsa- son hafta fener maçına işi bırakırsak bizim için iyi olmaz ama o maça kalmadan bu işin biteceğini düşünüyorum.
YArın konya-Paşa maçı berabere biter,Antalya da Buca'yı yenerse üçü de düşüyor..Dşük bir ihtimal değil aslında..
Trabzon hakemle 3 puanı aldı...Antep doğradılar hem Fener hem Trabzon maçında...Hangisi şampiyon olursa olsun pis bir şampiyonluk olacak..Haa Antep'e üzülüyor muyum? Tabi ki hayır..Beter olsunlar,tez zamanda en kötü durumlara düştüklerini de görürüz inşallah..Son hafataya kalacak iş..Artık bu belli oldu..Sivas'ın tavrını merak ediyorum doğrusu..
Trabzon hakemle 3 puanı aldı...Antep doğradılar hem Fener hem Trabzon maçında...Hangisi şampiyon olursa olsun pis bir şampiyonluk olacak..Haa Antep'e üzülüyor muyum? Tabi ki hayır..Beter olsunlar,tez zamanda en kötü durumlara düştüklerini de görürüz inşallah..Son hafataya kalacak iş..Artık bu belli oldu..Sivas'ın tavrını merak ediyorum doğrusu..
Bize yakışan en dik ve mert duruşu yapalım. Oynumuzu oynayalım. Yenilirsek de rakibi uğurlayalım.
Ne Trabzon'a ne Fener'e dönüp bakmayalım, onları ağzımıza almayalım. Kırmızı-beyaz mücadelemizi yapalım ve sezonu kapatalım.
DOGU_BEY 01.05.2011, 23:24 Bize yakışan en dik ve mert duruşu yapalım. Oynumuzu oynayalım. Yenilirsek de rakibi uğurlayalım.
Ne Trabzon'a ne Fener'e dönüp bakmayalım, onları ağzımıza almayalım. Kırmızı-beyaz mücadelemizi yapalım ve sezonu kapatalım.
aynen katılıyorum hocam sana ayrıca büyük ihitimal gelecek hafta biz ligde kalmayaı garantileyeceğiz inşallah - ama yine de o ukala tslilerin bize karşı tutum ve davranışlarını gördükçe ve burdaki 3-2 yenildiğimiz maçtan sonra gerek forum sitelerinde gerekse diğer internet sayfalarında şampiyon biz olacağız sivas da düşecek ve unutlmaz bir sezon olacak söylemlerini hatırladıkça tsnin şampiyon olmasını istemem zira onlar Anadolu'dan kendilerinin dışında kolay kolay şampiyon çıkmasını istemezler geçen sene bursayı destekler gibi durdular aslında fenerden intikam almak için yapmışlardı bunu... her neyse önceliğimiz sivasspor gelecek hafta bu işi matematiksel olarak da bitirelim sonrasında ts de şampiyon olamasın inşallah...
SİVASSPOR maçını oynasın, kimsenin PİYONU OLMASIN
Şampiyonluk son maça kalırsa ,zaten iddiasız Sivas'ın Fener'i yenmesi çok çok zor olacaktır..Dolayısıyla Trabzon şimdiden küfür etme moduna girmiştir bize..Zaten hep bu yüzden değil mi ki Anadolu onları sevmiyor..İki takımdan da nefret ediyorum ama Trabzon'un bize nefreti olduğunu düşünürsek Fener olsun..ikisi de pis şampiyonluk olacak......
Nefret demeyelim de inşallah hatalarını anlarlar. Artık kimse kimseye nefret duymasa keşke. Futbolumuz gelişse. Avrupa kupalarında parlak sonuçlar alsak.
Ben de her iki takımın şampiyon olmasını istemem ama içlerinden biri olacak. Bu noktada hangisi olursa olsun diyorum. Veya bir Sivassporlu olarak tarafsız kalmak adına gönlümdekini söylemeyelim diyorum. Herkes maçlarını düzgün şekilde oynasın ve lig bitsin biz de kabustan uyanalım.
Son haftaya gelince bu bizim için hem bir fırsat hem bir risk. Biz bunu şehrimiz için fırsata dönüştürebileceğimiz gibi hatalı davranışlarda bulunursak ilerde hep önümüze getirilecek sorunlarla da karşılaşabiliriz. İlimizin imajı adına en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bitaraf kalmalıyız ve bertaraf olmalıyız. Hiç kimsenin lehinde veya aleyhinde bağırmamalıyız.
58MUAMMER58 02.05.2011, 00:21 KÜME DÜŞEN 2 TAKIM KESİNLEŞTİ,BUCADA gitti sayılır,sivas 1 puan alır heralde ,aşağıdaki heyecan bitti,bursa,antep,kayseri,avru paya gitmeye calışıyor,bursa antep gider bence,şampiyonluk yarışına gelince,ts bedevadan penaltı kazandı resmen hakem maçı tsye hediye etti bu penaltı isa eneramonunki neydi,,fbde şansına 2 gol attı,holosko,ibrahim tum mallık yapmasalar berabere bitmemesi içten bile değildi,anlaşılan işi son haftaya kalacak,ben son haftadan önce herşey belli olsunda yük omzumuzdan gitsin isterim,,iki ucu pislikli değnek misali,iki takımda çok kirli bir şampiyonluk kazanacak,son hafta tüm türkiyenin gözü sivasta olacak,,ki takımıda sevmem,kimin şampiyon olacağıda umrumda değil ,çıkıp oynumuzu oynamalıyız,neymiş fb yle kardes takımmışız boşversenize kadıköyde 50 bin dümbük ,top, fahişe koro halinde sivaslıların sövmediği biyerini bırakmadılar,bumu kardeşlik,rıza hocanında fbden alacağı bir intikamı var,tsninde şampiyon olmasını istemem,tahminim fbyle berabere kalırız,ts şampiyon olur,fbliler bize düşman olur,SELAMİ UZUN çok üzülür,MECNUN BAŞKAN istifa eder,rıza hocaya fbli sivaslılardan tepki olur hoca bırakır,TÜM BASIN ALEYHİMİZDE yazılar yazar,sivasın düşmanları çoğalır,seneyede federasyon biletimizi keser.
COBANSARAYLI 02.05.2011, 01:24 hangi sivas dusmani sivasin kume dusecegi yonunde oy vermis,ve de sacma bir anket sivasi neden koydunuz oraya dusecekler belli buca,pasa,konya sampiyonda kim olursa olsun
merkez-2 02.05.2011, 01:31 Şiii beyler feneri yenecezz ona göre...
threestar58 02.05.2011, 02:48 sampiyonluga giden yolda gaziantepspor,a guvenilmez yine yapti yapacagini kolay gecit verdi ama trabzonspor bucaspor,dan urkmustur o kesin
Allaha şükürler olsun ki tamamen ligde kaldık diyebiliriz artık, kalan maçlarımız hakkındaki görüşlerim Ankaragücü büyük bir form yakaladı beraberlik bile bizim için iyidir diye düşünüyorum. Konya ise para kazanmak için maça asılıcaktır, bu maçtan inşallah galibiyet alıcağımıza inanıyorum. Ve Fener maçı, kim iştemezki Feneri şampiyonluktan etmek :) zorda olsa Feneri yenmek veya berabere kalıcağımıza inancım var.
Ve şampiyonluğa oynuyan takımlar hakkında yorum yapmak iştiyorum. Kağıt üzerinde Fener şampiyonluğa büyük aday olarak gösteriliyor. Malesef Fenerin bizle oynuycağı maç önemsizmiş gibi gösterilmeye başlandı, Sivas maçı verirmiş gibi konuşmalar başladı diyebiliriz. inşallah Feneri yener veya berabere kalırızda görürler Sivassporumuzu.
güneşyurdu 02.05.2011, 09:47 son üç hafta nasıl olur bilmem ama benim tek istediğim son üç haftayıda galip gelerek kapatmak olur.kalan maçlarımızı kazanmak önemli.lig bizim için hem bitmiş hemde başlamış olacak.önümüzdeki yıl maçlarına başlangıç gibi düşünüyorum.gelecek sezonun hazırlığına kazanarak devam etmeliyiz...
şampiyonun kim olacağı bizi ilgilendirmez.büyük camialar her zaman için kazanmak için çıkar.onlar için önemli olan kazanmaktır...
gaziantebe baktınız mı?beş para etmez bir takım.asla ve asla şampiyonluğa oynayacak bir takım değiller...çünkü dürüst değiller biraz rahalayınca maç satmaya başlıyorlar...
DOGU_BEY 02.05.2011, 22:56 Dün başkan kanaltürke bağlandı ve şöyle dedi: Bu maçın sonunda illaki Sivasspora şu iki suçlamadan biri kesin yapılacak: Birincisi eğer Feer maçı alırsa tsliler Fenere yattılar maçı verdiler ne olsa başkan Fb kongre üyesi diyecekler İkincisi Sivas feneri yenerse tsden teşvik primi aldılar diye. Medya olayı istesek de istemesek de buraya getirdi diye açıklama yaptı. Bizi kimse ilgilendirmez çıakr oynarız kazananı da alkışlarız tıpkı 5-3 yenildğimz şampiyonluk maçndaki gibi dedi.
Velhasılı kelam iş son haftaya kalacak gibi gözüküyor ha kalmaz da - özellikle ts takılsın isitiyorum- biri takılırsa Sivasspor biraz daha bu atmsoferden uzaklaşır...
migroArmis 03.05.2011, 00:06 Sivas düşmez Bursada şampiyon olamaz avrupaya gider gerisiyle ilgilenmiyorum...
DOGU_BEY 06.05.2011, 01:08 Bu hafta a.gücü maçıyla matematiksel olarak ligde kalışımızı ilan edeceğimizi düşünüyorum. tsliler kendi işlerine bakmadan hep fenerin takılacağı yönde düşünüyorlar lakin aynı rakiplerle kendilerinin de oynacağını unutuyorlar.İnşallah bu hafta veya haftaya takılırlar ve şampiyon olamazlar...Ayrıca bazı arkadaşlar hala ts sonuçta Anadolu takımı falan demiş bize pkk lı deme cüretini gösteren takım kim olursa olsun ne bizde ne Anadoluda yeri yoktur... Ayrıca o hazımsızlar Anadolunun tek temsilicsinin kendileri olduğunu düşünüyorlar ve kendileirnden başka Anadolu takımını hele ki Sivassporumuzu hiç çekemeiyorlar, o yüzden 4. büyütülmüş ts nin şampiyon olmasını asla istemem ve tarafımı belli ederim. Bu feneri tutmak olayı değil tsnin şampiyonluğu kaybederek boyunun ölçüsünü alması olayıdır. Sivasta gidin bi anket yapın kim Şampiyon OLMASIN diye % 99 ts çıkar...
yiğidobaytar58 06.05.2011, 03:44 ben trabzonsporu severdim ama onlar kendilerini sivassporlulardan soğuttu...mesela geçen sene bursanın şampiyon olmasını istedim bir anadolu klübü olarak fakat trabzonun olmasını hiç istemiyorum.....
Bursa-BJK maçı iptal...Bursa yeni yasalara göre ağır bir ceza alır herhalde..
sivasdergi 07.05.2011, 20:09 Bu taraftarları anlamak mümkün değil ya. Koskaca camiları töhmet altında bırakıyorlar. Bursa ligi üçüncü bitirecekti. Şimdi işler karıştı. Bazı kendini bilmezler koskoca camiayı ne hale getirdiler.
DOGU_BEY 07.05.2011, 23:19 Bursa-BJK maçı iptal...Bursa yeni yasalara göre ağır bir ceza alır herhalde..
almalı da zaten geçen yıl hükmen 3-0 kararları kolayca veriliyordu???
ZiDaNe58 07.05.2011, 23:35 bursaspor taraftarını anlamak mümkün değil..güzelim maçı izlemektense olay çıkartp maçın iptal olmasına neden oldular yazık çok yazık bu olayların önüne geçilir inşallah.bu arada bursayıda çok ağır cezalar bekliyo 3.lüğü antebe kaptırabilirler..düşen takımlar belli şampiyonda belli gerçi ts olmadıktan sonra kimin şampiyon olduğu bizi ilgilendirmiyo:) gelecek sezona bomba gibi girip 2 yıllığına mola verdiğimiz zirveye tekrar yerleşiriz inşallah:)
threestar58 08.05.2011, 03:51 bucaspor trabzonspor,u ve karabuk fenerbahce,yi zorlayacak gibi
DOGU_BEY 09.05.2011, 17:51 Bu hafta a.gücü maçıyla matematiksel olarak ligde kalışımızı ilan edeceğimizi düşünüyorum. tsliler kendi işlerine bakmadan hep fenerin takılacağı yönde düşünüyorlar lakin aynı rakiplerle kendilerinin de oynacağını unutuyorlar.İnşallah bu hafta veya haftaya takılırlar ve şampiyon olamazlar...Ayrıca bazı arkadaşlar hala ts sonuçta Anadolu takımı falan demiş bize pkk lı deme cüretini gösteren takım kim olursa olsun ne bizde ne Anadoluda yeri yoktur... Ayrıca o hazımsızlar Anadolunun tek temsilicsinin kendileri olduğunu düşünüyorlar ve kendileirnden başka Anadolu takımını hele ki Sivassporumuzu hiç çekemeiyorlar, o yüzden 4. büyütülmüş ts nin şampiyon olmasını asla istemem ve tarafımı belli ederim. Bu feneri tutmak olayı değil tsnin şampiyonluğu kaybederek boyunun ölçüsünü alması olayıdır. Sivasta gidin bi anket yapın kim Şampiyon OLMASIN diye % 99 ts çıkar...
Çok şükür matematiksel olarak da işi bitirdik artık bu iki kötü sezondan gereken dersleri almalı ve yeniden yapılanmalıyız.Sezon sonu yapılacak bir revizyonda az çok çoğu taraftarın hemfikir olduğu bazı oyuncuları da yolladıktan sonra yine güçlü ve dişli bir takım oluşturmalıyız.Bu sezon bizim için iyisiyle kötüsüyle bitti artık bir de şu ts şampiyon olamazsa daha da güzel olacak.Zira ts nin bizi burda 3-2 yendiği maçtan sonra şampiyon biz olacağız Sivas da küme düşecek ve unutulmaz bir sezon olacak laflarını unutmadık...
Yusuf Çevik 09.05.2011, 18:59 Sivasspor işi garantiledi.
Düşenler belli,artık yukarıya bakacağız.
Benim tahminim,Fenerbahçe Ankaragücü maçından galip ayrılırsa ,bizide yenerek şampiyon olur.
Maçın ne olacağı belli olmaz ama favori Fenerbahçe,zaten Sivasspor Fenerbahçe`ye maçı verir.Ligde kaldı.
Yani maçı verir dediğim.Sivasspor rahat oynar ama galip ayrılması zor.
DOGU_BEY 13.05.2011, 23:18 bu işin biizm açımızdan son haftaya kalmadan hallolacağını ve şampiyonluk yarışının son haftaya kalcağını daha önceden söylemiştik çok şükür kabus bitti sıra ts nin şampiyon olamamasında.
bence bu hafta her ikisi de maçlarını alır ama son hafta ts karabükte puan kaybeder diye tahmin ediyorum, kendilerinin hiç takılmayacağını hesap ederk konuşuyorlar belki de rahat ve stressiz bir belediye de çelme takabilir tsye...
sebasteia 13.05.2011, 23:21 doğru mu beyler???? doğruysa isyanım varrrr!!!
SiVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI KADIKÖY’DE Mi OYNANACAK?
ERSAN ARSLAN
Star Gazetesi, Sivasspor-Fenerbahçe maçının İstanbul'da oynanabileceğini yazdı.
“Sivas maçı Kadıköy'de olacak” başlıklı haberde, Fenerbahçe yönetiminin şampiyonluğun yarın oynanacak karşılaşmaların ardından garantilenmesi durumunda, son maçın İstanbul Kadıköy Stadyumu'nda oynanması için Federasyona başvuracağı ileri sürüldü.
Habere göre, Fenerbahçe yönetimi Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşerek bu konuda anlaşma sağlandı.
Haber de şu ifadelere yer verildi:
“F.BAHÇE Yönetimi, Ankaragücü maçının ardından şampiyonluğun garantilenmesi halinde deplasmandaki Sivasspor maçını İstanbul'da oynamak için federasyona başvuracak. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz'la görüşen ve bu konuda anlaşan yönetim, şampiyonluğun garantilenmesi halinde iki kulübün talebini de federasyona iletecek ve izin isteyecek. Federasyon da bu karara itiraz edecek bir kulüp çıkmaması halinde büyük olasılıkla izin verecek ve şampiyonluk kutlamaları Kadıköy'de yapılacak.”
Haberin ardından bazı taraftarlar, duruma tepki göstererek haberin doğru olmamasını temenni ettiklerini belirtti. Fenerbahçe'nin bu talebinin bu hafta şampiyonluğunu ilan etmese ve son haftaya kalsa bile gündeme gelebileceğini dile getiren taraftarlar. “Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın böyle bir teklif var yada gelirse, olumsuz cevap vermesini bekliyoruz. Takımımızın son maçını burada oynamasını istiyoruz” şeklinde görüşlerini paylaştı.
http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=29864
DOGU_BEY 13.05.2011, 23:25 doğru mu beyler???? doğruysa isyanım varrrr!!!
SiVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI KADIKÖY’DE Mi OYNANACAK?
ERSAN ARSLAN
Star Gazetesi, Sivasspor-Fenerbahçe maçının İstanbul'da oynanabileceğini yazdı.
“Sivas maçı Kadıköy'de olacak” başlıklı haberde, Fenerbahçe yönetiminin şampiyonluğun yarın oynanacak karşılaşmaların ardından garantilenmesi durumunda, son maçın İstanbul Kadıköy Stadyumu'nda oynanması için Federasyona başvuracağı ileri sürüldü.
Habere göre, Fenerbahçe yönetimi Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşerek bu konuda anlaşma sağlandı.
Haber de şu ifadelere yer verildi:
“F.BAHÇE Yönetimi, Ankaragücü maçının ardından şampiyonluğun garantilenmesi halinde deplasmandaki Sivasspor maçını İstanbul'da oynamak için federasyona başvuracak. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz'la görüşen ve bu konuda anlaşan yönetim, şampiyonluğun garantilenmesi halinde iki kulübün talebini de federasyona iletecek ve izin isteyecek. Federasyon da bu karara itiraz edecek bir kulüp çıkmaması halinde büyük olasılıkla izin verecek ve şampiyonluk kutlamaları Kadıköy'de yapılacak.”
Haberin ardından bazı taraftarlar, duruma tepki göstererek haberin doğru olmamasını temenni ettiklerini belirtti. Fenerbahçe'nin bu talebinin bu hafta şampiyonluğunu ilan etmese ve son haftaya kalsa bile gündeme gelebileceğini dile getiren taraftarlar. “Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın böyle bir teklif var yada gelirse, olumsuz cevap vermesini bekliyoruz. Takımımızın son maçını burada oynamasını istiyoruz” şeklinde görüşlerini paylaştı.
http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=29864
bence uydurma haber böyle bişey olacağını hiç sanmıyorum yalnız burdaki maçta Fener taraftarına fazla yer ayrılabileceği şeklinde duyumlarım var...
bence uydurma haber böyle bişey olacağını hiç sanmıyorum yalnız burdaki maçta Fener taraftarına fazla yer ayrılabileceği şeklinde duyumlarım var...
Fener taraftarına çok yer ayrılması gayet mantıklı. Bir günlüğüne de olsa 8-9 bin Fener taraftarı Sivas'a gelse ve Sivas'ın esnafı para kazansa fena olmaz. Hem stadın yarısı Fenerlilere verilse ve bilet fiyatı 150-200 TL civarında olsa paramızı da kazanırız. Alan razı veren razı, kazanan Sivas kaybeden Trabzon olduktan sonra her çözüme evet! ;)
58_SEMİH_58 13.05.2011, 23:45 Fener taraftarına çok yer ayrılması gayet mantıklı. Bir günlüğüne de olsa 8-9 bin Fener taraftarı Sivas'a gelse ve Sivas'ın esnafı para kazansa fena olmaz. Hem stadın yarısı Fenerlilere verilse ve bilet fiyatı 150-200 TL civarında olsa paramızı da kazanırız. Alan razı veren razı, kazanan Sivas kaybeden Trabzon olduktan sonra her çözüme evet! ;)
Uçak organizasyonu bile başlatmış Fener taraftarı A.gücü maçında puan kaybı olmazsa 10 uçak gelecekmiş maç günü
DOGU_BEY 13.05.2011, 23:47 Uçak organizasyonu bile başlatmış Fener taraftarı A.gücü maçında puan kaybı olmazsa 10 uçak gelecekmiş maç günü
benim aldğım bilgiye göre Fener taraftarına fazla yer ayrılma ihtimali var buna bağlı olarak bilet fiyatalrı artabilir...
58MUAMMER58 13.05.2011, 23:55 DÜŞENLER BELLİ OLDU,BJK KUPADAN AVRUPA VİZESİ ALDI,BURSA ANTEP KAYSERİ UEFA PEŞİNDE ,ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TS FB YALNIZ ZATEN,İBB EGER İSTERSE TSYE ÇELME TAKAR SON HAFTA KARABÜKDE ÇELME TAKAR,BU İKİ MAÇTA TS PUAN KAYBEDEBİLİR,FB ZORDA OLSA ANKARAGÜCÜNÜ YENER KADIKÖYDE, SİVASDAKİ MAÇ HERKESE KOLAY GİBİ GELİYOR,EĞER SİVASSPOR İSTERSE FB YENERDE BERABEREDE KALIR.BİZ CEBİMİZE GİRENE BAKALIM MAÇBİLETLERİ 250 TLDEN ASAGI OLMAMALI.10000X250000=25000000 000
DOGU_BEY 13.05.2011, 23:56 DÜŞENLER BELLİ OLDU,BJK KUPADAN AVRUPA VİZESİ ALDI,BURSA ANTEP KAYSERİ UEFA PEŞİNDE ,ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TS FB YALNIZ ZATEN,İBB EGER İSTERSE TSYE ÇELME TAKAR SON HAFTA KARABÜKDE ÇELME TAKAR,BU İKİ MAÇTA TS PUAN KAYBEDEBİLİR,FB ZORDA OLSA ANKARAGÜCÜNÜ YENER KADIKÖYDE, SİVASDAKİ MAÇ HERKESE KOLAY GİBİ GELİYOR,EĞER SİVASSPOR İSTERSE FB YENERDE BERABEREDE KALIR.BİZ CEBİMİZE GİRENE BAKALIM MAÇBİLETLERİ 250 TLDEN ASAGI OLMAMALI.10000X250000=25000000 000
zaten son maçta Fener taraftarına fazla yer ayrılacağı ve bilet fiyatlarının yüksek olabileceği duyumlarını aldım...
threestar58 14.05.2011, 00:12 bu sefer konyaspor macindan 3 puan bekliyorum dusmus konyasporu,da yenemezsek vay halimize
asabibaba 14.05.2011, 00:13 benim aldğım bilgiye göre Fener taraftarına fazla yer ayrılma ihtimali var buna bağlı olarak bilet fiyatalrı artabilir...
BEN şöyle duydum ama ne derece doğru bilemiyorum misafir takımın yanındaki VİP ile havuz tarafınındaki kale arkası ve onu yanındakii maraton komple Fb ye verilecek ve fiyatlar VİP 400 MARATON 200 KALE ARKASI 100 ŞEKLİNDE ama fener garantilerse neden OLİMPİYAT SATADI OLMASIN Kİİ 80 000 KİŞİLİK HASILAT FENAMI OLUR YANİİ TAMAM SİVAS ESNAFI PARA KAZANAMAZ AMA KULÜP KAZANIR VE SÜPER HASILAT OLUR ... bize ise normal lig maçı fiyatından satılacakmış dediler:confused::confused::co nfused:
threestar58 14.05.2011, 00:21 bu mactan 3 puan almaliyiz konyasporu,da yenemezsek vay halimize
BEN şöyle duydum ama ne derece doğru bilemiyorum misafir takımın yanındaki VİP ile havuz tarafınındaki kale arkası ve onu yanındakii maraton komple Fb ye verilecek ve fiyatlar VİP 400 MARATON 200 KALE ARKASI 100 ŞEKLİNDE ama fener garantilerse neden OLİMPİYAT SATADI OLMASIN Kİİ 80 000 KİŞİLİK HASILAT FENAMI OLUR YANİİ TAMAM SİVAS ESNAFI PARA KAZANAMAZ AMA KULÜP KAZANIR VE SÜPER HASILAT OLUR ... bize ise normal lig maçı fiyatından satılacakmış dediler:confused::confused::co nfused:
Bu konuda artık yönetimin kesin bir açıklama yapıp olayı netleştirmesi lazım. Maçın İstanbul'da oynatılması asla ve asla kabul edilemez bir durumdur. Sivasspor yönetiminin de bunu kabul edeceğini sanmıyorum.
Ancak daha evvel de yazdığım gibi stadyumun yarısı Fenerlilere verilip bilet fiyatları da 150-200 TL'ye çıkartılıp hem kulübün kazanması hem de Sivaslı esnafımızın kazanması ve şehrin sosyal hayatının bir kez daha futbol vesilesiyle canlanması Sivasımızın menfaatinedir.
bu maç ÖNCELİKLE sivasta oynanmalı. sivası basında ne kadar one çıkaracagını söylemeye gerek yok. ama eger fenerbahçe garantilerse şampiyonluğu o zaman olimpiyatta oynanması daha karlı olacaktır. (bucanın yaptığı gibi) kulubun menfaatleri herşeyden daha onemli...
rivaldo58 14.05.2011, 11:28 biz düşmedikya gerisi boş
DOGU_BEY 24.05.2011, 22:21 Sezon bitmesine 6 hafta kalası açtığımız bu konu ve anket de böylelikle bitmiş oldu...Belki de daha uzun yıllar böyle son maçla şampiyonun Sivasta belli olması olayı bir daha yaşanmayacak. Gönül isterdi ki Sivasspor son maçını burada kazanıp şampiyonluğu ilan eden takım olsaydı...İnşallah o günleri en kısa zamanda görürüz...Ama artık buradan sitedeki tüm arkadaşlara sesleniyorum: Belki de bu son maçtaki olayı herkesten ve her yerden daha çok biz gerdik ve biribirimize girdik, biribirimze kızdık ve başkalarının ekmeğine yağ sürdük...Ben derim olaylar biraz daha soğudu ve ortalık biraz daha sakinleşmeye başladı....Asıl şimdi mantıklı ve sakin düşünerek ve tabi ki de öz eleştiri yaparak her şeyi yeniden değerlendirelim...Herkese saygı ve selamlar....
|