Orijinalini görmek için tıklayınız : SS ve Kırmızı-Beyaz Hoşgeldin Samsun

tavatir
30.04.2011, 19:30
Her zaman iyi ilişkiler içinde olduğumuz, sevdiğimiz, saydığımız, kendimize hep yakın bulduğumuz Samsunspor tekrar Süper Ligde..

Bizim gibi SS ve Kırmızı-Beyaz olan Samsunspor HOŞGELDİN..

serkan_ozcan58
30.04.2011, 19:39
hosgeldın renktasımız bu lıgde senın gıbı takımlara ıhtıyac var

58 SiVaSıM 58
30.04.2011, 19:59
hoşgelmiş samsun

58_babacan_58
30.04.2011, 20:08
HEM RENKDAŞIZ HEMDE SS :) BU KADAR BENZERLİK VARKEN İNŞALLAH SAMSUNLA ARAMIZI İYİ TUTUP BİR KARDEŞ TAKIM DAHA KAZANABİLİRİZ ;)

Caner POLAT
30.04.2011, 20:34
Süper lige renk katacağından hiç şüphem yok.Hoşgeldin Samsunspor.

http://resimzade.com/Show.html?i=28316&token=35602 (http://resimzade.com/Show.html?i=28316&token=35602)
http://resimzade.com/Show.html?i=28318&token=81150 (http://resimzade.com/Show.html?i=28318&token=81150)

burak58as553
30.04.2011, 20:38
Acaba ne zaman karşılaşacagız :) Skorbordlarda atıyorum SS 0-0 SS olursa cok güzel olur :):):)

poolat58
30.04.2011, 21:26
SivaSSpor kardeşi olursun inş. SamSunSpor.
kırmızııııı....beyaaaazzz.... şampiyooon...SS'ler....:)

58MUAMMER58
30.04.2011, 21:34
ÖNCELİKLE SAMSUN SPOR CAMİASINA SÜPER LİGE HOŞ GELDİNİZ DİYORUM,yakışırlar bu lige ,inşallah trabzona benzeyipte bizle düşmanlık yapmazlar biz onları kardeş takım olarak görüyoruz .birçok benzer özelliklerimiz var renklerimiz aynı,ss aynı,cumhuriyetin ilk adımı samsunda temeli sivasta atıldı,inşallah konya, buca ,kasım paşa gibi yanlış yola girmezler yoksa geldikleri gibi giderler.bulig 2. lige benzemez yanlışı affetmez bakın 2 yıldır yanlışlıklar yüzünden ipten dönüyoruz SAMSUNSPORA BAŞARILARR DİLERİM.

B.DUMANLI
30.04.2011, 21:41
Samsunspor´un daha dogrusu renktasimizin süperlige cikmasi biz Sivasspor´lulari son derece memnun etmistir.Basarilar dilegiyle.

şarkışla 58
30.04.2011, 23:07
Bir karadeniz takımının lige çıkmasına bu kadar niye sevindiniz anlamadım.ts ye destek verirler anca

kendalli
30.04.2011, 23:46
samsunsporun zaten düşmesi hataydı, samsunsporun yeri herzaman süperligdir, tekrar hoşgeldin süperlige diğer SS :)

DOGU_BEY
30.04.2011, 23:48
Bir karadeniz takımının lige çıkmasına bu kadar niye sevindiniz anlamadım.ts ye destek verirler anca

tsye destek vermeyip blakis onların hep karşısında oldukları için bu kadar seviyoruz onları ayrıca samsunda da rentaş olduğumuz için sivassporun da bu kadar sevildiğini bilin, birçok samsunlu arkadaşım bizzat bunu doğruluyor!

yeniden hoş geldin samsunspor

ZiDaNe58
01.05.2011, 00:15
samsunun süperlige çıkmasına sevindim hem taraftaryla hemde şehir olarak hakediyolar süperligi..kasmpaşa gbi ibb gbi taraftarı olmayan takmlar düşsün yerlerine gerçek deplasman diyebilecegmiz deplasman kelimesinin hakkını veren takımlar gelsin..Başarılar renktaşlarmz

58CeZa58
01.05.2011, 01:59

olurmu ya
samsun sivasi Ts den dahada cok sever

Trabzonspor seneler önce
hem samsunu birkerede rizesporu düsüren takim sayilir
trabzonspora puan gerekmezken son haftalarda trabzon onlari yenip ligden düsüren takim oldu
sen sanmaki bu karadeniz takimlari kardes
tam tersi rizeyle samsun trabzonu sevmez

yiğidobaytar58
01.05.2011, 03:01
oh be tranzon düşmanı bir takım daha geldi süper lige :) :) ama hücum hattında zenke yi tutar satarlarsa işleri zor gibi....bide agbetu var tabi sivas geri alacak mı onu kiralık samsunda....valla bu iki oyuncuyu ellerinden çıkarmamaları lazım....

Yusuf Çevik
01.05.2011, 06:50
Süper Lig`e hoşgeldin Samsunspor.

inşALLAH başarılı olursunuz...

calipso
01.05.2011, 07:38
benim içimden sizin kadar başarılar dilemek geçmiyor,
süperligde bizim dışımızdaki takımlar kemikleşti gibi düşmeleri çok zor (belki manisa ve antalya),
yeni gelenler geri düşerler gibi ama samsunspor çok iyi takım görüntüsü veriyor
ne yani başarılar dileyip onların yerine bizmi düşelim :D

şarkışla 58
01.05.2011, 08:55
inşallah ben yanılırım.Samsunspor-ts maçlarını iple çekiyorum

Caner POLAT
01.05.2011, 09:27

1-)http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150180319572230&comments

2-)http://www.facebook.com/video/video.php?v=192092404167545&oid=186384324720468&comments

İzlemelisin :)

DoomsDay58
01.05.2011, 10:18
Samsunspor sevdiğim bir takım süper lige çıkmasına sevindim renk daş olmamızda güzel bir özellik.

Yiğiter
01.05.2011, 11:04
Trabzon'a düşman Fener'e kardeş geldi.:)

58akif34
01.05.2011, 11:21
evet samsumspr süper lige cıktı en çıkmasındaki en büyük ıkı etken var futbolcularının içinden iki siyahi futbolcu birisi zenke ve biriside agbetu samsun a kıralık verdıgımız futbolcu ıyı para edecek uzun bır aradan sonra sıvasspor bır futbolcusu nu satarak degerlendırebılır veya kendı takımımıza alarak daha degerlendırıp satabılırız hadı hayırlısı

Divriği58
01.05.2011, 12:03
Samsunspor da bizim gıbı anadolu takımı...gelmesıne sevındım birde mersın idman yurdu gelse çok ıyı olacak

velibircan
01.05.2011, 13:24
maraton trıbunuyle biizim cekırcekdılere cok guzel ornek olacak bır takımın süperlige gelmesi son derece güzel ;) en son yozgattaki samsun macında ufak bir kaç atışmamız olmuştu samsunlularla ama genelde bir sorunumuz yok Dırabzonu da bizim gibi sevmıyorlar ne güzel işte umarım başarılı olurlar.. ;)

HaKaN
01.05.2011, 15:06
Bize dost olan her takıma bizde dost oluruz...İnşallah bir sorun cıkmaz her zaman dost kalırız...

ozledımeskıyı
01.05.2011, 16:39

? inan çok önyargılısın ts istisnadır bence ayrıca tokat nerenin ili ?

kamışlı58
01.05.2011, 20:24
ÖNEMLİ olan sivassporumuzla birlikte aynı bölgenin takım sayısının artması ve dostaça ve centilmence sayğılı misafir perver ekiplerin çoğalması en büyük dilegimiz
İSTANBUL KOKANALARINA KARŞI Birlik beraberlik olunmalı
İŞTE O ZAMAN BU DÜZEN BAZLARIN OYUNLARINI *YAPMACIK SALTANATLARINI YIKARIZ
ZATEN BAZILARI YIKILMAYA BAŞLADI BİLE
SİVASSPORUMUZA YAPILAN 3LÜ AVARAJ SİSTEMİNİ UNUTMAYACAĞIZ--------------
samsunspora hoşgeldin diyor başarılar diliyoruz ****TABİKİ SİVASSPOR MAÇLARI HARİÇ****

şarkışla 58
01.05.2011, 22:00
1-)http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150180319572230&comments

2-)http://www.facebook.com/video/video.php?v=192092404167545&oid=186384324720468&comments

İzlemelisin :)

Ben ts-samsun maçlarından sonra konuşacağım.......

SenSetik
02.05.2011, 11:03
4 yıl okuduğum şehrin takımı..renkleri kırmızı beyaz...kısaltması SS...taraftarı muhteşem...90'lı yılların sonlarında birçok lig maçı seyrettim "şirinler" grubu ile...ve bugün lige döndüğüne gerçekten çok sevindim...Hoşgeldin Samsunspor !!!

Boyabatli57
05.05.2011, 13:37
Selamun Aleykum, arkadaslar !

Öncelikle ilerlemis bir Site sehip oldugunuz icin sizi tebrik ederim.

Sitenize Samsunspor basligina msj atip size tsk etmek icin üye oldum.

Umarim iki takim taraftari arasindaki iyi düsünceler maclar oynadiktan sonra'da dvm eder, insAllah bidahaki sene itibari ile Sivasspor'da Samsunspor'da eskisi gibi Sampiyonluk yarisinda var olurlar. :)

Neyse Lafimi uzatmayim. Site'de üye olan taraftar'a tekrardan tsk edip, sizi Allah'a emanet ediyorum =)
Haydi kalin saglicakla.

YARALI_AŞIK
05.05.2011, 13:40
Sadece tebrikler..

delaguarda55
05.05.2011, 18:42
Trabzonspor'la olan ilişkimizi bilen bilir, bilmeyen için de en kısa şekilde özetleyeyim: En hafif tabiriyle nefret ediyoruz onlardan! Biz Karadeniz'in diğer takımlarına da benzemeyiz, onlara bekledikleri yalakalığı yapmayız, bu yüzden de bizi İstanbul uşağı olmakla suçlarlar. Her neyse; Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Bu arada sitede yeniyim; Selamun aleyküm :)

sivasdergi
05.05.2011, 19:24
Selamun Aleykum, arkadaslar !

Öncelikle ilerlemis bir Site sehip oldugunuz icin sizi tebrik ederim.

Sitenize Samsunspor basligina msj atip size tsk etmek icin üye oldum.

Umarim iki takim taraftari arasindaki iyi düsünceler maclar oynadiktan sonra'da dvm eder, insAllah bidahaki sene itibari ile Sivasspor'da Samsunspor'da eskisi gibi Sampiyonluk yarisinda var olurlar. :)

Neyse Lafimi uzatmayim. Site'de üye olan taraftar'a tekrardan tsk edip, sizi Allah'a emanet ediyorum =)
Haydi kalin saglicakla.

Trabzonspor'la olan ilişkimizi bilen bilir, bilmeyen için de en kısa şekilde özetleyeyim: En hafif tabiriyle nefret ediyoruz onlardan! Biz Karadeniz'in diğer takımlarına da benzemeyiz, onlara bekledikleri yalakalığı yapmayız, bu yüzden de bizi İstanbul uşağı olmakla suçlarlar. Her neyse; Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Bu arada sitede yeniyim; Selamun aleyküm :)

Ve aleyküm selam hoşgeldiniz. Sivas - Samsun arası 5 saat falan. Birkaç defa geldim. İnanın birbirimize birçok anlamda çok yakınız. Aramız da hep iyi olmuştur. Ülkemiz ortak paydamız. Herkese centilmence yaklaşırız. Birçok yönden benziyoruz. Vatanseverliğimiz huyumuz çok benzer.

Futbolda Samsunspor ekolü gerçekten çok önemlidir. Süper ligde sanıyorum 2 maç yapmıştık daha önce.

Kırmızı veyaz renklerimiz, yakınlığımız, takım isimlerinin SS olması bile Sivas - Samsun arasında güçlü bir dayanışmaya örnek.

Bu sene bizde Mehmet Nas oynadı. Geçen yıl Musa oynadı.
Sizde de eski oyuncularımız Hakan Bayraktar ve Agbetu oynadı. Aramızdaki diyalog burdan bile belli.

Hatta Ertuğrul Sağlam Samsunspor'un hocası iken eski oyuncumuz ve hemşehrimiz Muhammet Şeker'e devamlı şans veriyordu.

Eminim ikili ilişkilerimiz hep daha iyi ilerleyecektir.

delaguarda55
05.05.2011, 21:45
Ben arada en ufak sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum zaten. İnşallah önümüzdeki sezon Sivas'a geleceğim. Sizleri de bekleriz, en güzel şekilde ağırlarız:)

DOGU_BEY
06.05.2011, 00:00

Ben arada en ufak sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum zaten. İnşallah önümüzdeki sezon Sivas'a geleceğim. Sizleri de bekleriz, en güzel şekilde ağırlarız:)

slm sevgili kardeşim sizleri ve bizleri bilen bilir, Yiğidolar olarak ve renktaşımız olarak sizleri seviyoruz, 4.büyütülmüş tsnin karşısında Karadenizin sadece tsden ibaret olmadığını hep söyledğiniz için sizi seviyoruz, orda da Sivassporun sevildiğini ve desteklendiğini biliyoruz. İnşallah tekrar döndüğünüz süper ligde kalıcı olursunuz tsye haddini birlikte bildirmeye devam ederiz ... Yeniden hoş geldiniz kardeş ve renktaş takım Samsunspor...(Karadeniz'de Samsun ve Tokat dışındaki takımlar hikayedir, bu böyle biline...)

gangster
06.05.2011, 04:06
Ve aleyküm selam hoşgeldiniz. Sivas - Samsun arası 5 saat falan. Birkaç defa geldim. İnanın birbirimize birçok anlamda çok yakınız. Aramız da hep iyi olmuştur. Ülkemiz ortak paydamız. Herkese centilmence yaklaşırız. Birçok yönden benziyoruz. Vatanseverliğimiz huyumuz çok benzer.

Futbolda Samsunspor ekolü gerçekten çok önemlidir. Süper ligde sanıyorum 2 maç yapmıştık daha önce.

Kırmızı veyaz renklerimiz, yakınlığımız, takım isimlerinin SS olması bile Sivas - Samsun arasında güçlü bir dayanışmaya örnek.

Bu sene bizde Mehmet Nas oynadı. Geçen yıl Musa oynadı.
Sizde de eski oyuncularımız Hakan Bayraktar ve Agbetu oynadı. Aramızdaki diyalog burdan bile belli.

Hatta Ertuğrul Sağlam Samsunspor'un hocası iken eski oyuncumuz ve hemşehrimiz Muhammet Şeker'e devamlı şans veriyordu.

Eminim ikili ilişkilerimiz hep daha iyi ilerleyecektir.

Size ilave olarak Samsun'da bir Sivaslılar köyü olduğunu da belirtmek isterim.:)

Samsun son sekiz sene içerisinde şehir olarak göstermiş olduğu gelişmeyle,birbirleriyle olan kısır çekişmeleri bir yana bırakarak es-es i bile gölgede bırakan taraftarıyla,1980'lere damga vuran marka değeriyle,en önemlisi kırmızı-beyaz-(siyah) renkleri ve SS kısaltmasıyla,hüseyin kalpar ve trabzon yavşağı başkanına rağmen bu ligde olmayı ne kadar hakkettiğini kanıtlayan takım..
Süper lige hoş geldin.

Samsunspor ile iyi ilişkiler kuracağımız ve yürüteceğimiz konusunda benimde herhangi bir şüphem yok.Ancak zamanla siteye gelecek olan bazı Samsunspor taraftarı kisvesi altında kişiler hakkında da sizleri uyarmak isterim.Samsun Karadenizin en büyük şehri ve zamanında çok göç almıştır.Mübalağa olursa Samsunlu arkadaşlar uyarsın lütfen neredeyse şehrin dörtte biride trabzonludur.Bunlar doğal olarak trabzonu destekleyen,Sivas'a öfke ve kin duyan,"ikinci takımım Samsun" diyen gruptur.Bu tiplerin ilişkilerimizi zedelemesine izin vermemeliyiz diye düşünüyorum.(İstisna her zaman olabilir)

Şarkışla58 abimin şüphe duyması gayet normaldir.İlk bakışta Samsunspor bir Karadeniz takımıdır ve 1970 ve 1980'lerde olduğu gibi bir Karadeniz dayanışması beklentiler içerisinde olabilir.Ancak Samsun biraz istisna teşkil etmektedir.Daha öncede belirttiğim gibi Samsun'da çok fazla trabzon kökenli insan yaşamakta ve bunlar zamanla şehrin ekonomik hayatında fazlasıyla yer edinmişlerdir.Bu ve benzeri nedenler ile trabzonun her Anadolu takımına karşı takınmış olduğu ekabir tavırları Samsun'a karşıda göstermesi ve cevaben Samsunun her 61. dakikada trabzonu yad! etmesi şu an için iplerin çok gerginleşmesine sebep olmuştur.

Son olarak bir SivaSamsun ortak bestesiyle usame bin ladini anmak istiyorum.

Nasıl uzattın o mübarek sakalı
Nasıl vurdun amerikayı
Usame baba bize kıyak yapsana
Şu trabzonu bombalasana.. :)

burakpaşa
06.05.2011, 05:08
olurmu ya

Trabzonspor seneler önce
trabzonspora puan gerekmezken son haftalarda trabzon onlari yenip ligden düsüren takim oldu

ben başta senin düşündüğünün aksini düşünüp işte bir laz takımı daha süper lige yükseldi deyip hayıflanmıştım fakat burdaki yorumları okuyunca , bilhassa ts ye karşı olmaları hasebiyle, fikrimi değiştiren takımdır.

hoşgelmiş sefa gelmiş

skep06
06.05.2011, 07:56

1989-1992 arası Samsundaydım.Çok güzel anılarım var Samsunda.O dönemde birkaç maçına gitmiştim.Hatta Serkanlı,Celilli,Yetkinli kadrosuyla 19 Mayıs Lisesine 9-0 yenildiğimiz bir maç bile yapmıştık.Burada bazı önyargılı arkadaşlara şunu söylemek isterim.Bu husus çok önemli değil ama Samsunun lazlıkla hiçbir alakası yoktur.Ayrıca Trabzon nefretlerine canlı şahidim.Her Trabzon maçından önce eşeğe bordo mavi forma giydirip çiftlik caddesinde gezdirirlerdi.
Tekrardan süper lige hoşgeldin renkdaş.İnşallah bu defa kalıcı olursun

eSrArEnGiZ_
06.05.2011, 08:51
Sivasspor lu taraftarlar olarak nasıl ki GAYserispor dan nefret ediyorsak...Samsunspor lu taraftarlarda Trabzonspor dan nefret ediyorlardır:mad:...Sevmek için İlla bölge gerektirmiyor arkadaşlar tamamen duygusal...

ReFRaCToRY
06.05.2011, 09:40

tsyi desteklemek ve Samsun ? Bu mesajınıza cevabı şu resimlerle vereyim :

Bu resimler tslilerin Bize her yer trabzon diye bağırdıkları ve kendilerini antipatikleştirdikleri slogana ithafen Samsunsporluların yaptıklarıdır...
http://i52.tinypic.com/ifykd5.jpg

http://i51.tinypic.com/25qzqzn.jpg

delaguarda55
06.05.2011, 09:46
Yukarıda arkadaşlar belirtmiş, şehrimizde 4'te 1 değilse bile çok fazla Trabzonlu var. Bunlar öyle adamlar ki, gelmişler Samsun'a, burada iş bulmuşlar, aş bulmuşlar, kimisi zengin olmuş, kimisi bölge müdürü, kimisi milletvekili! Sonra makam mevki sahibi olan çalışmış Trabzon'a! Samsun'a bir çivi çakmış mı? Hayır! 9 milletvekilimiz var, particiliğe girmiyorum, toplamda 3'ü hariç hepsi Trabzonlu! 1'i de İzmirli! Peki bu Trabzonlular ne mi yaptı? Ne kadar yatırım var ne kadar şehri geliştirecek şey var, aldılar götürdüler :mad: O dağlık şehre deniz doldurularak yeni stad yapılıyor. 10bin küsür kişilik spor salonu yapıldı, gençlik olimpiyatları yapılacak. Peki bizim gelişmeye müsait(ki zaten gelişmiş) yer konusunda sıkıntısı olmayan şehrimize ne yapılmış? Hiç bir şey! Stadyum yapacağız diyorlar, 30 bin kişilik! Bu sene 19 Mayıs'ta neler yaşadık biz biliyoruz sevgili Yiğidolar. 18 bin kişilik stadda, bir koltukta 2 kişi, koltuklar arası boşlukta yarım metre karede 3 kişi sıkış tepiş maç izledik. Dışarıda kalan bin civarı kişi oldu her maç, bileti olduğu halde. Yani 30 bin bizim bugünümüzü idare eder, geleceğimizi kurtarmaz. Peki malum şehir Süper Lig şampiyonluğuna giderken, stadında yer yer boşluklar varken neden 40 bin kişilik, deniz doldurularak, binbir zorlukla stadyum yapımına başlandı? Bizler ülkemizin her köşesinin gelişmesini isteriz yanlış anlaşılmasın. Ancak bazı yerler de ihmal edilmesin! Anlayacağınız bu trabzon meselesi sadece sporla sınırlı değil bizim için. Onların o iğrenç sloganına cevabı da biz verdik yine: "BURASI HER YER DEĞİL, ŞEHR-İ SAMSUN"
Gittiği doyduğu yerin değerini hiçe sayan bu zihniyetle mücadelemiz sürecektir. Lafı çok uzattım belki kusura bakmayın ama, ne kadar dolu olduğumuzu görmüşsünüzdür bu konuda. Ayrıca bizim adımıza burada konuşanlar olursa, hemen irtibata geçebiliriz, ak mı kara mı ortaya çıkarırız. Selamlar, saygılar...

ReFRaCToRY
06.05.2011, 09:54
Ben Samsunu da Samsunsporluyu da severim SS'lerin renklerin benzemesi bir yana ayrı severim Samsun'u umarım Süper Ligdeki ilk maçımızda paslaşırız da iyi bir dostluk oluşur ;)

delaguarda55
06.05.2011, 09:54
olurmu ya

Trabzonspor seneler önce
Ha bu arada, Rize stadında asılı OFLU GENÇLER pankartını görmüşsünüzdür, maçları izlediyseniz. Bordo-mavi renklerde, malum takımın armasıyla beraber asılı duruyor! Bizim Rize'deki maçta da Trabzonlular doldurdu stadı, aleyhimize tezahüratlar yaptılar sağ olsunlar. Anlayacağınız ts-rize sevişmeye başladı, eskisi gibi değil. Trabzon bekliyor zaten gelip önümüzde diz çöksünler diye. Bu konuda dik duran bir tek biz varız sanırım Karadeniz'de, belki bir nebze Giresun. Zira Ordu'ya da gittik, 61'de başladılar trabzon demeye. Maçtan sonra otobüsün yanında bordo mavi atkılar açtılar falan.... Karadeniz'deki yanlış imajı düzelten tek şehrin Samsun olduğunu düşünüyorum. Batı Karadeniz zaten kopuk da Doğu'yla, Orta Karadeniz'den de biz farklıyız işte :) Gelirseniz, en güzel biçimde gösteririz, gezdiririz şehrimizi :)

şarkışla 58
06.05.2011, 11:20
Ha bu arada, Rize stadında asılı OFLU GENÇLER pankartını görmüşsünüzdür, maçları izlediyseniz. Bordo-mavi renklerde, malum takımın armasıyla beraber asılı duruyor! Bizim Rize'deki maçta da Trabzonlular doldurdu stadı, aleyhimize tezahüratlar yaptılar sağ olsunlar. Anlayacağınız ts-rize sevişmeye başladı, eskisi gibi değil. Trabzon bekliyor zaten gelip önümüzde diz çöksünler diye. Bu konuda dik duran bir tek biz varız sanırım Karadeniz'de, belki bir nebze Giresun. Zira Ordu'ya da gittik, 61'de başladılar trabzon demeye. Maçtan sonra otobüsün yanında bordo mavi atkılar açtılar falan.... Karadeniz'deki yanlış imajı düzelten tek şehrin Samsun olduğunu düşünüyorum. Batı Karadeniz zaten kopuk da Doğu'yla, Orta Karadeniz'den de biz farklıyız işte :) Gelirseniz, en güzel biçimde gösteririz, gezdiririz şehrimizi :)
Bu dostane ilişkilerin yeni sezonda devam etmesi dileğiyle....

talha58
06.05.2011, 13:47
Samsunspor'a her zaman başarılar..

merkez-2
06.05.2011, 14:39
Samsun tsyi bizle beraber boğar.Merak etmeyin.

migroArmis
07.05.2011, 00:47
Bir kaç ay evvel bir yorumumda Samsunluların büyük bir bölümünün Trabzonu tuttuğunu desteklediğini Samsunsporun yüzüne bile bakmadıklarını yazmıştım.Samsunspor eski ve köklü bir camiadır..Bir aralar şampiyonluğu kovalamış uzun bir süre liderlik koltuğunda kalmıştır..Eğerki bu kulube gerekli değer ve desteği vermiş olsalardı şimdi bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacaklardı..Çünkü düşmeyeceklerdi..

58 SiVaSıM 58
07.05.2011, 10:41
ben samsunu ve halkısı karadenizin SİVASIna benzetiyorum onlarda trabzonlulardan nefret ediyor bizde çok ortak yönümüz var

BURAK55
08.05.2011, 11:00
Bir kaç ay evvel bir yorumumda Samsunluların büyük bir bölümünün Trabzonu tuttuğunu desteklediğini Samsunsporun yüzüne bile bakmadıklarını yazmıştım.Samsunspor eski ve köklü bir camiadır..Bir aralar şampiyonluğu kovalamış uzun bir süre liderlik koltuğunda kalmıştır..Eğerki bu kulube gerekli değer ve desteği vermiş olsalardı şimdi bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacaklardı..Çünkü düşmeyeceklerdi..

Öncelikle Samsun'dan Selamlar . Şunu belirtmeliyim ki Samsunlular trabzonsporu tutmazlar. Samsun'daki trabzonlular tutar. Adamın dedesinin babası gelmiş lobicilik yapmak için trabzonluyum diyor. İşin açıkçası Sivasspor hakkında nötr üm çünkü pek bir hukukumuz olmadı. Ama şehir takımı olması sempatiyle bakmama yeter de artar. Gerek renk uyumu gerekse kısaltma uyumu olarak benzediğimiz aşikar. Ama bizde bir nokta daha var oda plakamız da 55 yani SS simetriğinde burun farkımız var azcık idare edin. :) Bu arada Fenerle de aramız yoktur . Şampiyonluğa oynadığımız senelerde ARKAYI FENERLEMEK diye bir deyim ortaya çıkmıştır 2 sezon boyunca 4-0 , 1-0 , 4-0 , 1-0 şeklinde üstüste 4 kere yenmişizdir kendilerini. Fener Samsun deplasmanından kolay puan alamaz . Bütün Yiğidolara selamlar

burak58as553
08.05.2011, 12:35
DÜŞMANIMIN DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR..

migroArmis
09.05.2011, 00:04
Öncelikle Samsun'dan Selamlar . Şunu belirtmeliyim ki Samsunlular trabzonsporu tutmazlar. Samsun'daki trabzonlular tutar. Adamın dedesinin babası gelmiş lobicilik yapmak için trabzonluyum diyor. İşin açıkçası Sivasspor hakkında nötr üm çünkü pek bir hukukumuz olmadı. Ama şehir takımı olması sempatiyle bakmama yeter de artar. Gerek renk uyumu gerekse kısaltma uyumu olarak benzediğimiz aşikar. Ama bizde bir nokta daha var oda plakamız da 55 yani SS simetriğinde burun farkımız var azcık idare edin. :) Bu arada Fenerle de aramız yoktur . Şampiyonluğa oynadığımız senelerde ARKAYI FENERLEMEK diye bir deyim ortaya çıkmıştır 2 sezon boyunca 4-0 , 1-0 , 4-0 , 1-0 şeklinde üstüste 4 kere yenmişizdir kendilerini. Fener Samsun deplasmanından kolay puan alamaz . Bütün Yiğidolara selamlar

Söylediğim şey Samsun şehrindeki Smsunlulardan ibaret değil.Samsun Bursayada önemli sayılabilecek göç vermiştir...Ve benim yaşadığım semttede sayıları oldukça fazladır..Tanıdığım gördüğüm Samsunluların hemen hemen hepsi Trabzonsporludur.Bu kişilerin söylemleri sizin şehrinizde bu olgunun oldukça yaygın olduğudur..Önemli olan süper lige dönmüş olmanızdı bunuda başardınız..Tebrik ediyorum....

leventt
09.05.2011, 06:59
beyler samsunspor un bu haftaki maçında 61.dakika şovunu izledinizmi süperdi:)

tavatir
09.05.2011, 10:22
DÜŞMANIMIN DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR..

Bu anlayış bence çıkarcı bir anlayış olur. Biz Samsun'u kendimize hep yakın gördüğümüz ve iyi anlaştığımız için seviyoruz.

yener_sahin
09.05.2011, 10:27
Yozgatdaki samsun maçı unutulmazlarımız arasındadır.Bakalım lige renk katacaklar mı yoksa asansöt takım mı olacaklar...

BURAK55
09.05.2011, 11:38
7. kere çıktık bu ligden seneye 30.sezonumuzu oynayacağız Allahın izniyle alnımızın akıyla ilk sezonumuzda ligde kalacağımızı düşünüyorum iyi futbolcularımız var Buca ve Konya gibi sıfır takım kurma niyetimiz yok . Zenke , Kemal , Ahmet Şahin seneye banko oynayacaktır takımımızda bu sezondan en az 11-12 oyuncuyu kadroda tutarız. Hayırlısı neyse o olsun

tavatir
09.05.2011, 11:40
7. kere çıktık bu ligden seneye 30.sezonumuzu oynayacağız Allahın izniyle alnımızın akıyla ilk sezonumuzda ligde kalacağımızı düşünüyorum iyi futbolcularımız var Buca ve Konya gibi sıfır takım kurma niyetimiz yok . Zenke , Kemal , Ahmet Şahin seneye banko oynayacaktır takımımızda bu sezondan en az 11-12 oyuncuyu kadroda tutarız. Hayırlısı neyse o olsun

Agbetu ile ilgili bir bilgi var mı ? Hakan Bayraktar devam edecek mi ?

HALIL
09.05.2011, 15:44
vallaha sanki sivasim yukselmis gibi sevindim hem ss hem renktas
hem dusmanimin dusmani benim dostumdur

iste gercek karadenizin takimi samsun (trabonlulara duyurulur)

not bir arkdasimiz demiski samsun sivasin karadenizine benzetiyorum demis ne dogru demis:D

BURAK55
10.05.2011, 11:23
Agbetu ile ilgili bir bilgi var mı ? Hakan Bayraktar devam edecek mi ?

Agbetu 'yu sizden kiralamıştık . Ligin 2.devresi harikalar yarattı toplamda sezonda 6 gol ve hatrı sayılır sayıda asist yaptı 2 kere penaltı yaptırdı ( tam istatistik tutulmuyor ama ben 7-10 arası olduğunu tahmin ediyorum). Burada mutlu olduğunu düşünüyoruz . Sözleşme durumunu tam bilmiyoruz kulüplerin tutumuna bağlı. Hakan Bayraktar takımın olmazsa olmazı oldu ama yaşının fazla oluşu dezavantajı kadroda tutulacağını düşünüyorum.

Samsunspor55
10.08.2011, 01:00
Bütün yorumları hiç üşenmeden okudum. İyi dilekleriniz için sağolun. Trabzonla olan ilişkimiz konuşulmuş biraz ,bazı arkadaşlar bu konuda tam anlamıyla bilgi sahibi olmadıkları için önyargılı olmuşlar ama gerekli bilginlendirmeyi Samsunsporlu renktaşlarım yapmış..

80'li yıllardaki başarılı günlerimizi yaşamak için geldik. Tekrardan sağolun, teşekkurler.