güneşyurdu
30.04.2011, 21:09
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Elazığpor, sahasında Şanlıurfaspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve Bank Asya 1. Lig'e yükselen takım oldu.
10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Elazığ, ligin bitimine 1 hafta kala sahasında aldığı galibiyetle şampiyonluğunu ilan etti...gakkoşlara sivas taraftarı olarak hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyoruz...en kısa zamanda süper lige gelebilmeniz dileğiyle.
güneşyurdu
30.04.2011, 21:13
elazığsporda alper kalemci diye defansif orta saha da oynayan bir futbolcu var bize gelmesini isterim.elazığspor türkiye liglerinde uzun sürdir yükseliş içinde olan bir takımdı.1 yıllık yenilmezlik serisi olan bir takımdı...
sivaslitaner58
30.04.2011, 22:04
elagziya basarilar yeni sezonda
Divriği58
01.05.2011, 00:23
Helal olsun elazığ seni oldu bitti sevdim hele başkanınızı:) ERMAN KILIÇ ' da elazığlı dır. eski takımı elazığspor un bank asya ya gelmesıne oda çok sevınmıştır...
Yusuf Çevik
01.05.2011, 06:43
Bank Asya 1.Lig`e Hoşgeldin Elazığspor...
<Sivasspor58>
01.05.2011, 12:15
Helal olsun elazığ seni oldu bitti sevdim hele başkanınızı:) ERMAN KILIÇ ' da elazığlı dır. eski takımı elazığspor un bank asya ya gelmesıne oda çok sevınmıştır...
Daha neler Erman Kılıç Erzincanlı Elazığ nereden çıktı :)
Sivasspor Resmi Sitesi Erman Kılıç Profili: http://www.sivasspor.org.tr/tr/futbolcu/erman-kilic
Elazığspora tebrikler ve başarılar...yanlış hatırlamıyorsam 2003 senesinde düştüler ondan sonrada zor zamanlar yaşadılar...yeniden toparlanma sürecinde çok iyi yol katettiler.yeniden süper ligde onları görmemiz umuduyla :)
yigido_sampiyon
01.05.2011, 14:26
Eski futbolcumuz İlhan Ummak şu an Elazığspor forması giyiyor...Kendisine ve Elazığspora Bank Asyada başarılar...
Elazığspora Bank Asyada başarılar...
Alem KARDEŞLİK Görsün. Elazığ'da 58. Dakika !
Elazığspor-Karabükspor karşılaşmasının 58.dakikası'nda , "Gakgoşlar" tribünleri "Sivas"sesleriyle inleterek "Yiğidolar" a destek verdi.Bu güzel kardeşlik artarak devam ediyor!
Arkadaşlar videoyu buradan (https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=383034388476060&set=vb.69426138377&type=2&theater) izleyebilirsiniz. Yetkili arkadaş bununla ilgili ayrı bir başlık açarsa çok iyi olur. Benim konu açmaya yetkim yok. Onun için bu videoyu en uygun başlık olarak gördüğüm burada paylaşıyorum.
İki şehir ve iki takım açısından oldukça önemli olan bu jeste Sivasspor tribünleri aynı güzellikte cevap vermeli.
Serdar63972
30.04.2013, 10:43
Alem KARDEŞLİK Görsün. Elazığ'da 58. Dakika !
Elazığspor-Karabükspor karşılaşmasının 58.dakikası'nda , "Gakgoşlar" tribünleri "Sivas"sesleriyle inleterek "Yiğidolar" a destek verdi.Bu güzel kardeşlik artarak devam ediyor!
Arkadaşlar videoyu buradan (https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=383034388476060&set=vb.69426138377&type=2&theater) izleyebilirsiniz. Yetkili arkadaş bununla ilgili ayrı bir başlık açarsa çok iyi olur. Benim konu açmaya yetkim yok. Onun için bu videoyu en uygun başlık olarak gördüğüm burada paylaşıyorum.
İki şehir ve iki takım açısından oldukça önemli olan bu jeste Sivasspor tribünleri aynı güzellikte cevap vermeli.
Yönetim arkadasın konusunu gör.......
B.DUMANLI
30.04.2013, 11:27
Yilmaz Vural´in bir takimi kümede biraktigi ilk sezon olsa gerek.Seneye Elazigspor takimda köklü degisikliklere gidemezse isi zor olabilir.Maddi acidanda iyi olmadigi biliniyor kulübün,seneye isleri bir hayli zor.
58fatihcan
30.04.2013, 13:05
Bizde aynisini onlara yapalim. Plaka da
migroArmis
30.04.2013, 23:02
Yilmaz Vural´in bir takimi kümede biraktigi ilk sezon olsa gerek.Seneye Elazigspor takimda köklü degisikliklere gidemezse isi zor olabilir.Maddi acidanda iyi olmadigi biliniyor kulübün,seneye isleri bir hayli zor.
Yılmaz Vural daha önce Bursaspor ve bir kaç takımıda kümede bırakmıştı..Bu ilk değil...