Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor Sivasspor'u Şikayet etti

58_SEMİH_58
17.05.2011, 12:37
Trabzonspor Kulübü, Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde Türkiye Futbol Federaasyonu'na şikayette bulundu.

Trabzonspor, Sivasspor'u Federasyon'a şikayet etti.

Bordo-Mavili yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı yazarak Sivasspor'un kurallar gereği Fenerbahçe taraftarlarına stadın tribünlerinden %5'lik bölümü açması gerektiğini ancak 4 Eylül Stadı'nın büyük bir bölümünün ayrılmasının kurallara uygun olmadığını belirterek şikayette bulundu.
16 000 kişi kapasiteli stadın %5'lik bölümü 800 kişiye denk gelirken, Sivasspor toplam 7300 kişilik kale arkası tribünlerini konuk takım taraftarına tahsis etmişti.

eyupk
17.05.2011, 12:40
olucak şey mi şimdi bu

eyuphulagu
17.05.2011, 12:47
Trabzonspor istanbulb.b. ile istanbul da ve Buca ile İzmir'de oynarken bu%5 lik kurala uydumu ki sivassporu şikayet ediyor..Ne kadar pişkin ve yüzsüz adamlar bunlar..

GuVeN
17.05.2011, 12:52
Trabzonspor istanbulb.b. ile istanbul da ve Buca ile İzmir'de oynarken bu%5 lik kurala uydumu ki sivassporu şikayet ediyor..Ne kadar pişkin ve yüzsüz adamlar bunlar..

aynen katılıyorum. bu adamları anlamak cıdden zor. son çırpınışları.

V1CT0RY
17.05.2011, 12:53
Kurallar EN AZ %5 lik Kesim Diyor... İstersen Komplesini Ayırırsın... Kulübün İnsiyatifinde O...

Bu Trabzonlular Harbi Akıl YOKSUNU...

Sanki İBB İlk Maçta Bunlara 40 Bin Kişilik Yer Ayırmadı Olimpiyatta...

DoomsDay58
17.05.2011, 12:56
Tutuştular şimdi şampiyonluk elden gidicek ya onlarıda anlamak gerekiyor :D

yigidoyuzz
17.05.2011, 13:05
niye kendileri istanbul büyükşehir belediyenin statına 61 bin kişi ile doldurmaya çalıştılar adamlar zorlarından ne b..k yediğini bilmiyor :D ŞAMPİYON SİVAS

recep cevik
17.05.2011, 13:07
Son Çırpınışlar Bunlar Trabzon :)

bortecine
17.05.2011, 13:09
Ya bu trabzonlular iyice otalığı ververeye vermeye başladılar.Neyi nasıl savunacakalrını bile bilmiyorlar :)

Kokomo
17.05.2011, 13:18
Bu Sitede 4-5 gündür ÖLÜMÜNE Trabzonsporu SAVUNAN arkadaşlar , cevap verin hadi bakalım bu şikayete ?

Dost muymuş Trabzon Sivasa ?

Tekrar yazıyorum, seneye son maçta Sivasın düşmesi için Trabzonun mağlubiyeti gerekirse, her kimle oynarsa oynasınlar maçı verirler !

Bunu hiç ama hiç unutmayın !

zkrllh58
17.05.2011, 13:21
la bu trabzonda hic akil yokmuşya daha kurallari bilmiyorlar :D sikayet edecek biri varsa oda sivasspor taraftardr cunku bizim taraftarmizdan cok fb taraftari olacak

eyupk
17.05.2011, 13:27
Bu Sitede 4-5 gündür ÖLÜMÜNE Trabzonsporu SAVUNAN arkadaşlar , cevap verin hadi bakalım bu şikayete ?

Tekrar yazıyorum, seneye son maçta Sivasın düşmesi için Trabzonun mağlubiyeti gerekirse, her kimle oynarsa oynasınlar maçı verirler !

yaw halen düşmekten bahsediyorsunuz, Allah aşkına yeter ya, 2 senedir öldük öldük dirildik, şu düşmeyi artık ağzınızdan atın.

tykinik58
17.05.2011, 13:37

Onlarin beyinleri saat 12.00'yi geçtiği için kafaları çalışmaz. Kendileri İstanbul Olimpiyat stadını 61000 kişi ile dolduracağız plakayı uygulayacağız dedikleri zaman (ulaştılar mı o rakama halen öğrenmiş değilim de) % 5 lik dilim 61000 kişi mi yapıyordu ki şimdi utanmadan buna dil uzatıyorlar adiler...

Boşuna yırtınmasınlar SİVAS'ım kazanacak SİVASSPOR'um kazanacak...

izmirliyigido
17.05.2011, 13:38
Artık bu saçmalıklarından sonra benim için tamamen TrabSONspor !... Haydi güle güle, gidin bir 25 yıl daha bekleyin bu kafayla..

Ya böyle bir saçmalık olur mu? Federasyon münhal bölgesini açıp orasıyla gülmemiş mi bu şikayete? Yoksa osnlarda ciddiye alıp, dinlemişler mi? Yav ne tuhaf insanlar bu Trabzonsporlular? Onlar, Olimpiyat stadında 61 bin kişi yapmaya çalışırlarken %5'i 61 bin mi yapıyordu, stad 122 bin kişilikti de kimsenin mi haberi yoktu?

De gedin la... :D :D :D Bizim Sivas'ımızın güzel atasözü tam sizlik, "Siz ya hesap bilmiyorsunuz, ya da dayak yememişsiniz".... :D :D :D

AYK

yigido_sampiyon
17.05.2011, 13:44
artık tüm hamsilerden özür diliyorum...yıllardır ts lilere hamsi kafalı diyordum:D:D küçük düşürmüşüm hamsileri :D:D

KaanK
17.05.2011, 13:55
ezikler....bunlar istediklerine ulaşmak için herşeyi yaparlar alıştık artık

edipalperen58
17.05.2011, 13:57
biz feneri yenecezde siz gidip karabük e yenileceksiniz çok mutlu olurum ozaman

SenSetik
17.05.2011, 13:59
sitelerinde yazmadıkları hakaret bırakmamışlar bize...birde medet umuyorlar...Sivasspor kendisi için oynar...öyle de yapacak..yensekte yenilsekte...ama size söyleyeceğim "Allah versinnnn"....terbiyesiz herifler...

V1CT0RY
17.05.2011, 14:20
sitelerinde yazmadıkları hakaret bırakmamışlar bize...birde medet umuyorlar...Sivasspor kendisi için oynar...öyle de yapacak..yensekte yenilsekte...ama size söyleyeceğim "Allah versinnnn"....terbiyesiz herifler...

Ben Her Zaman Söylerim Yine Söylüyorum Trabzonspor Kadar Ezik Bir Camia 1 Tane Var O da Kayseri...

Bu Yapılan Uygulama Doğru ya da Yanlış Bırakın Buna Sivasspor Taraftarı Karar Versin.TFF ye Git Birde Selam Söyle Ne ye Yarayacak...

Pazar Günü Sahaya Çıkan 11 Sivassporlu ve Sivasspor Taraftarı Sivasspor İçin Oynayacak Trabzonspor İçin Değil Bunu Böyle Bilsin Trabzon.Çıkıp Oynayacağız ve SOnuna Kadarda Takımımızı Destekleyeceğiz.Yeneriz Yeniliriz Berabere Kalırız Bunu Allah Bilir Ama Şerefimiz İçin Ter Dökeceğiz , Oyuncularımız Sahada Biz Tribünde...

Bu Sebepten Trabzonspor Taraftarı ve Trabzon Halkı Ortalığı Karıştırmaya Asılsız Vesveseler Üretip Kaos Ortamı Yaratacağına Çıkıp Biz Sivas Halkına Sivasspor Yönetimine Takımına Güvenyoruz , Sonuç Ne Olursa Olsun Oynayacak Mücadele Edeceklerdir Desinler...Yakışanı Budur...Dedikodu Yapmak Değil...

sevda58
17.05.2011, 14:22
aklima mevlanadan bir soz geldi:

Dil, Tencerenin Kapağına Benzer. Kıpırdadı Da Kokusu Duyuldu Mu?
Ne Pişiyor Anlarsın!! :D

KaanK
17.05.2011, 14:24
Ben Her Zaman Söylerim Yine Söylüyorum Trabzonspor Kadar Ezik Bir Camia 1 Tane Var O da Kayseri...

Bu Yapılan Uygulama Doğru ya da Yanlış Bırakın Buna Sivasspor Taraftarı Karar Versin.TFF ye Git Birde Selam Söyle Ne ye Yarayacak...

Pazar Günü Sahaya Çıkan 11 Sivassporlu ve Sivasspor Taraftarı Sivasspor İçin Oynayacak Trabzonspor İçin Değil Bunu Böyle Bilsin Trabzon.Çıkıp Oynayacağız ve SOnuna Kadarda Takımımızı Destekleyeceğiz.Yeneriz Yeniliriz Berabere Kalırız Bunu Allah Bilir Ama Şerefimiz İçin Ter Dökeceğiz , Oyuncularımız Sahada Biz Tribünde...

Bu Sebepten Trabzonspor Taraftarı ve Trabzon Halkı Ortalığı Karıştırmaya Asılsız Vesveseler Üretip Kaos Ortamı Yaratacağına Çıkıp Biz Sivas Halkına Sivasspor Yönetimine Takımına Güvenyoruz , Sonuç Ne Olursa Olsun Oynayacak Mücadele Edeceklerdir Desinler...Yakışanı Budur...Dedikodu Yapmak Değil...

Arkadaşım bu saydıkların dürüst mert adamlara yakışır adamlıktan nasibini almamışlara değil... o yüzden bunlardan çok şey beklemeyelim her zamanki gibi kendilerine yakışanı yapıyorlar

58hsn58
17.05.2011, 14:32
bence bu sikayeti yaparken saat 12yi gecmis olmali... saka maka bi yana, adamlar gercekten acinacak durumdalar... Sen git 30 yil daha bekle sampiyonluga... hamsi kafalilar...:mad:

Holigann
17.05.2011, 14:43
sadece Sivassporluyum,ama fener kazanırsa uzulmem arkadas,kıvıracak degılım ts sampıyon olacagına fb olsun.bı eksık bı fazla ne degısırkı fener ıcın. ama bu hamsıler sampıyon olurlarsa havalarından gecılmez.nasıl fb turkıye kupasını alamıyo dıye dalga gecıyosak,ts nınde sampıyon olmasını ıstemıyorum.trabzonlu tanıdıklarımla sen sampıyonluk kupası goremedın dımı dıye ugrasabılme adına hamsıler sampıyon olmasın.bızımle bı sezondur dalga gecen onlar degılmı,sımdı kalkmıs bızden medet umuyorlar.hıc uzulmem valla fener kazanırsa.takımım cıkıp kendı ıcın oynar tabıkı ama ben sadece sıvassporluyum ve dıyorum kı ts olacagına kım olursa olsun.

turks
17.05.2011, 14:46
:) i..... trabzon olamazsın şampiyon

doktor38
17.05.2011, 14:55
trabzonu savunan kardeşlerim.işte gerçek yüzleri bu.sivas kümeye diye bagıran onlar değilmiydi.şimdide dürüstlükten bahseder oldular.kardeşim siz 50-60 bin kişiyle deplasmanda oyun oynarken %5 kuralı yokmuydu???.sonuçta o stadım tamamı fener seyircisi olsa ne yapacaksın.kulüp sivas taraftarına bileti vsattı.onların tamamıda fenelilere verdi diyelim bunu kim nasıl engel olacak.:mad::mad::mad:

astaravisa
17.05.2011, 15:13
bazı durumlarda empati yapmalıyız.
zamanında onların kimliklerine bakıp stata almadığımız için unutamamışlar bunu bellki.
ama kendileride istanbulda % 5 kontenjanına uymamış diğer yandan.
bu işte tek gerçek var ki iyi para kazanacağız ;)
250 TL maraton gelsin paraklaarrr :)

Salim58
17.05.2011, 15:27
Bunların beyni pille çalışıyor pil zayıflayınca beyin düşünemez bir hale geliyor.:D

zkrllh58
17.05.2011, 15:28
arkadaslar tslilere otellerde fenevlilerin kalacagni soylemeyin Allah muhafaza tsliler Sikayet ederler otellerimize mühür vururlar valla bu kritik haftada :D

yiğidobaytar58
17.05.2011, 15:31
gülmekden yırıldım yav :) harbi laz bunların yönetimi :)

HALIL
17.05.2011, 15:37
hahahahahah cok komik laaaan :D

hakkaten hamsilere haksizlik yapiyormussuz trabzonlular onlari gecti ne yapacaklarini sasirdilar ohhh icimin yaglari eridi:D

ne diim trabzonspor bu sene de olamadin daha hic olaman smpiyon sende siradan bir takim olsun catlada patla

ha bide en az yuzde 5 ayrilacak istedigimiz kapasiteyi veririz boyle bir kural yok:D

oNuR
17.05.2011, 15:44
Trabzon yönetimi Sivaslı esnafı Fenerbahçelilere su sattığı için Esnaf ve Sanatklarlar odasına şikayet etti.

Buralar ilerde değerlenecekl.Rezerve

wyldz58
17.05.2011, 15:53
TRABZONUN ZORUNA GİDİYOR GARDAŞLARIM.......

İSTEDİĞİMİZİ YAPARIZ MADDİ ANLAMDA PARA LAZIM BELKİ SİZENE LAAAA HASAN YENERRRR

mucahitbaba58
17.05.2011, 15:55
Gelde verme maci hauhauhau

cılgınsivas58
17.05.2011, 15:56
bu trabzondan dost falan olmaz <<bize her yer trabzon derler << asıl doğrusu trabzona her yer cehennem

cılgınsivas58
17.05.2011, 15:56
sizi seneye şampiyonlar ligine gidemeyince görcez

mucahitbaba58
17.05.2011, 15:57
Tsli doslarim hic kafaya takmasin ki sivasspor maci 8000 fb taraftarinin onunde alacak maci basarilar sivasima adamlarada bisey diyrmiyon yillardir sampiyon olamamis

ozledımeskıyı
17.05.2011, 16:04
ya bırak boşve sudan çıkmış hamsiye döndüler ne yapacaklarını şaşırdılar

GuVeN
17.05.2011, 16:10
Anadolu anadolu diyen adamların forumlarına bı bakayım dedım,bunlar ne kadar rezilller.Benım gozumde anadolu takımı falan da degıller zaten.İnsan degıller yemın edıyorum. Günahım kadar sevmiyorum bunları. Maç oynanmadan başkanımızdan Rıza Hoca'mıza kadar futbolcularımızdan bızlere kadar ne ınsanlıgımızı bırakmıslar ne ********lıgımızı.

Ulan cakallar burada kı ınsanlar fener yalakalıgından degıl,adam olmadıgınız ıcın sızın basarınızı ıstemıyorlar.bu kadar basıt.Gecen sene Bursa'yı neden destekledık fener karsısında ıdrak edemıyorsunuz.. Biz kım adam kım degıl ıyı bılırız. Kendı adıma günahım kadar sevmiyorum ts taraftarlarını. Size her sene şampiyonluk hayal..

58MUAMMER58
17.05.2011, 16:39
OLİMPİYATTA 61 000 kişi maçseyrederken fb tsyi şikayet ettimi,fb bucayla 50 000 kişyle oynarken neden ses etmemişler,boş ,işler bunlar ts şampiyonluğu adeta kendi eliyle verdi madem rakibin fb yeneceksin ikili averajı kaybederek şampiyonlukda tehlikeye girdi,adam gibi birgolcü alsalardı hedefe ulaşmış olurlardı,boşyere ortalığı velveleye vermek onları komik düşürür.

mexsis
17.05.2011, 16:39

Bunlar istanbul takimlarindan dahada gicikmis, hele o trabzonlu eski futbolcu serdaR Bali ne kadar dengesizce yorum yapiyor. Birde onu adam yerine koyup tv ye cikaranlar yokmu..

kangallıwert
17.05.2011, 16:40
sizi seneye şampiyonlar ligine gidemeyince görcez

mutlu olacaksan gitmesinler...Vatan hainimisin dostum?

HALIL
17.05.2011, 16:43
akil var mantik var trabzon sampoyonlar liginde hic basarili oldu mu ki bu sene olsun en iyi oyunculari gidecek bu sezon zaten trabzonda mi kalacaklar zanediyorsunuz:rolleyes:

burak58as553
17.05.2011, 16:43
inadına şampiyon fb olsunda sunlar morarsın bir güzel..

bortecine
17.05.2011, 16:50
:) ..... trabzon olamazsın şampiyon

Dayanamıyorum bir yanım kombineyi satma diyor. Ama eminimki içerde olursam o tezahuratı yapacaklardan biriyim :)

mexsis
17.05.2011, 16:51
bu trabzondan dost falan olmaz <<bize her yer trabzon derler << asıl doğrusu trabzona her yer cehennem

Süper olmus, bize her yer cehennem, bize heryer cehennem::)

sawyer5892
17.05.2011, 16:57
tekrar deneyiniz yazan kola kapağını binlerce kez deneyip sonra kola firmasını mahkemeye veren de bu lazlar işte :) kurallar en az %5 diyor istediğimiz kadar ayırırız size ne?? siz belediye buca maçlarında doldurmadınız mı? şampiyonluğu kaçırdılar suçu kendilerinde arayacaklarına oraya buraya sataşıyorlar!!

58 SiVaSıM 58
17.05.2011, 17:06
abi ben bu kadar rezil bi takım daha görmedim, şampiyon yapmayacaz trabzon olmassın şampiyoon pazar akşamı şölen war

stain
17.05.2011, 17:41
aklima mevlanadan bir soz geldi:

Dil, Tencerenin Kapağına Benzer. Kıpırdadı Da Kokusu Duyuldu Mu?
Ne Pişiyor Anlarsın!! :D

tencerede hamsi tutuşmuş anlaşılan buralar kokuyor :D:D:D:D

anadolu kardeşliğiymiş işe geldinmi kardeş işe gelmedin mi kümeye oldu canım başka isteğiniz :)

eeeeee etme bulma dünyası

Turan 59
17.05.2011, 17:55
Trabzonspor,size 4 Eylül barajından bir damla su yok.Trabzondaki maçta futbocularımızı dövmek için adama benzemeyen zebanileriniz sahaya girerken
neredeydiniz.

Yusuf Çevik
17.05.2011, 17:56
Vallaha ne yapacaklarını şaşırdılar.

Fenerbahçe`nin kaybetmesi için herşeyi deniyecek bunlar :D

Suat
17.05.2011, 17:56
hamsi kavağa ne zaman çıkarsa trabzon da o zaman şampiyon olur,başkasının şeyi ile gerdeğe girilmeyeceğini öğrenmeliler.

Turan 59
17.05.2011, 17:58
SEN ÇOK YAŞA ANLI-ŞANLI SİVASSPOR.

kayayatakci
17.05.2011, 18:34
bu trabzon var ya türkiyenin en yüzsüz takimi her yerde adamlari var tellal lik yapiyorlar ellerinden gelse hep belese konacaklar kendileri istanbul b.s izmir genlerbirligi her yere ellerinden gelse tüm statlari dolduracaklar adiler simdide sivasimiza camur atiyorlar camur adamlar zaten onlarden ne bekleni´rki

poolat58
17.05.2011, 18:52
hamsi kafalılar diyorum başkda birşey demiyorum...bu şikayetten bir zarar gelmez bize takmayın...

58MySouL
17.05.2011, 19:06
Trabzonspor Kulübü, Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde Türkiye Futbol Federaasyonu'na şikayette bulundu.

Trabzonspor, Sivasspor'u Federasyon'a şikayet etti.

Bordo-Mavili yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı yazarak Sivasspor'un kurallar gereği Fenerbahçe taraftarlarına stadın tribünlerinden %5'lik bölümü açması gerektiğini ancak 4 Eylül Stadı'nın büyük bir bölümünün ayrılmasının kurallara uygun olmadığını belirterek şikayette bulundu.
16 000 kişi kapasiteli stadın %5'lik bölümü 800 kişiye denk gelirken, Sivasspor toplam 7300 kişilik kale arkası tribünlerini konuk takım taraftarına tahsis etmişti. İ....ER İSTANBUL MACINDA % 5 LIK KURALA UYMUSLARMI Y....R.

Besyo_cu
17.05.2011, 19:21
Ev sahibi takım, misafir takıma EN AZ 5% yer ayırmak zorundadır, isterse bunun dışında dah fazla yer verebilir. Yani illaki stadın %5'i kadar yer vereceksin diye bir şart yok. Fenerbahçe'nin ve Trabzon'un izmirde oynadığı Buca maçları ve Olimpiyat Stadı'ndaki maçlar örnek verilebilir.

Hakıkaten akıl yok bunlarda bu kadar cahalet yazık kendinizi rezil etmenizin ne anlamı var ???

hakiki
17.05.2011, 19:22
kokomo haklısın gardaş, trabzon yapar her türlü şeyi...

HALIL
17.05.2011, 19:30
ya trabzon karabuke takilir bence bizde feneri yenersek super olur
yani demek istedigim trabzon kendisi kaybedecek sampiyonlugu:D

Yiğiter
17.05.2011, 19:43
Futbol bir kenti nasıl küçültür nasıl aciz hale getirir en iyi örnekleridir kendileri..

ZiDaNe58
17.05.2011, 19:47

aynen kardeş katılıyorum dediklerine..trabzona olan kinim nefretim biraz daha artdı..madem bu kadar adaletliydiniz neden buca maçında ibb maçında doldurdunuz tüm stadı bumudur sizi adalet anlayışınız..

ZiDaNe58
17.05.2011, 19:48
düştün kucağımıza trabzooon kurtuluşuun yook boşuna çırpınma :D boynu bükük bi şekilde ayrılacaksınız karabükten sizin yüzünüzü güldürecek halimiz yok inşallah fener şampiyon olacak..

Eyüp5825
17.05.2011, 21:07
Ya bu Trabzon ne kadar çirkef, ahlaksız, edepsiz bir takımmış. İnsan ilk önce utanır, yahu siz İBB, Buca, vb.. maçlarda %5 kuralına uydunuz mu be ahlaksızlar? Şampiyon olamayacaksın ahlaksız camia, beter ol Trabzon!

kamışlı58
17.05.2011, 21:24
BENCE TRABZONLULAR HAKLI SİVASSPOR YÖNETİMİNİN YAPTIGI ÇOK AYIP
Sen fenere 6*7 bin koltuk veriyorsan 2*3 üç binde trabzona verkiiiiiiiiiii
ADAMLAR FENERİN ŞAMPİYONLUGUNU DOYA DOYA KUTLASIN:D:D:D:D:D:D:D:D

HAKLI OLDUGUMUZ BİR DAVADA BİZE YAPMADIKLARI SÖYLEMEDİKLERİ KALMADI ELLERİNDEN GELSE KÜME DÜŞÜRECEKLER
ŞİMDİDE TARAFTARI BAHANE EDİYORLAR ŞAMPİYONLUGUN KAYBEDİLMESİNİ
BUNA BAGLAYA BİLİRLER ***

Besyo_cu
17.05.2011, 21:24
TFF Süper Lig Müsabakaları Statüsü Madde-8) Trübün Düzenlemesi ve Organizasyon 10. Madde: Ev sahibi klüp,misafir kulüp seyircileri için güvenliği tam olarak sağlanmış bir trübünde stadyumun oturma kapasitesinin en az %5'i oranında yer ayırmak zorundadır.

İşlerine geldiklerinde futbol şehriyiz diyorlar ama bi b.ktan anladıkları yok iyi okuyunda kendinizi bir daha rezil etmeyin :)

yorumyapıyombenya
17.05.2011, 21:26
Puan dilenmedık adam bırakmadınız. Koskoca devletin bakanı bile size çalıştı oda yetmedi başbakanı kullanmadık istediniz o da son haftalarda rengini belli etti fb nin yanında yer aldı bu kadar da eziq olmayın susun adam gibi oynayın haaa biz sizin ne oldugunuzu zaten iyi biliyoruz bari diğerlerine ne kadar zeka yoksunu oldugunuzu belli etmeyin

Eyüp5825
17.05.2011, 21:34
Ya diyorlardı da ayıplıyordum ama hakkaten hamsi kafalıymış bunlar, hamsideki aklım yarısı yok ya bu adamlarda!

yigido yakup
17.05.2011, 21:51
cok istiyorlarsa onlarada verelim 2.3 bin kisilik yer.

Kasim58
17.05.2011, 22:13
Adamlarin yüzüne tükürsen yarabi cok sükür diyorlar ne kadar utanmaz yüzü kizarmadik hamsi kafali yaratiklar bunlar.Ama bunlarin istedikleri gene olur merak etmeyin sivasspor cezada alir % 5 uygulamasi zorumlu olur nasil olsa Ankarada dayilari var.

pover58
17.05.2011, 22:40

ya arkadaşlar saat 12 yi geçtiya kafaları basmıyor al sana cevap hamsi kafalılar sizi.halbuki sivasın yanında yer alıp dostça davransalar kendileri için daha faydalı olur bu şekilde davranışları mücadele azmimizi kırıyo.

yener_sahin
17.05.2011, 22:41
Trabzon yönetimi maç günü havanın açık ve 18 derece olmasının adil olmayacağını söyleyerek itiraz etti. :D:D:D

Yiğiter
17.05.2011, 23:03
Avi Aker'de "Kümeye kümeye" diye bağıran,takım otobüsüne işeyecek kadar haysiyetsizleşen bir takımın bizden "oley şampiyon Trabzon" dememizi beklemesi aptallık ve gaflettir hatta ikiyüzlülüktür,utanmazlıktır..

58CeZa58
17.05.2011, 23:05
gelecegin itirazi önceden yaziyim :D

TS - karabük macindan sonra TFF itiraz etti
(karabük:1 - Hamsi:0)

itiraz nedeni karabüklü futbolcularin mavi kirmizi formalari nedeniyle
Ts li oyunculari yanilmasina sebep olan forma renkleri.
"Cok pas hattasina neden oldugunu" söyleyen Senöl Günes,
"bu bir büyük adaletsizlik oldugu icin maci yeniden ve
baska formalarla oynanmasi icin Hamsi kulübünün TFF e
basvuruda bulundugnu söyledi.

KaanK
17.05.2011, 23:10
Avi Aker'de "Kümeye kümeye" diye bağıran,takım otobüsüne işeyecek kadar haysiyetsizleşen bir takımın bizden "oley şampiyon Trabzon" dememizi beklemesi aptallık ve gaflettir hatta ikiyüzlülüktür,utanmazlıktır..

dostum çok hafif konuşmuşsun bunlara konulacak sıfat için aptallık ikiyüzlülük çok hafif kalır:)..heryeri sözde kendine memleket sayan sözde delikanlıların adamlıktan nasibini alması lazım önce :

şarkışla 58
17.05.2011, 23:11
Adamlar 9 puanlık avantajı kaybettiler.Önce daha önce ağlatarak gönderdikleri Fatih Tekke den şimdide bizden yardım bekliyorlar.Yenilsek yattınız diyecekler.Kendileri geçen sezonun son maçında fb den 5 yiyeceklerdi,Onur hariç hepsi yatmıştı.Eskilerden bir laf vardır.Başkasının ......gerdeğe girilmez.

sevda58
17.05.2011, 23:15
TRABZON YAZ 5858'e yolla, bir sivasli olarak onlara bir mendil bagisla :D

bu ts bu yorumlarimizdan sonra bizi de sikayet eder, sikayet etmedikleri adam kalmadi masallah :D

subasi29
17.05.2011, 23:40
Ya !! Harbiden Bazen Cok Sasiyorum Bu Trabizona Neden mi ? Agactan Yangin Merdiveni Yapan Akillari Nasil Sikayet Etmeye iyi Calisiyor ?? Acaba Sikayetlerini 12 den Once mi Yapiyorlar ? Muhahahaha :D 12 sonra bunlar dum oluyorda :rolleyes:

kağanhan58
18.05.2011, 01:12
yüzsüz herifler.. bu sene ne kadar çok salya sümük ağladınız. çok konuşacağınıza fenerle 9 puanlık farkı kaptmasaydınız. artık tiksiniyorum trabzon lafı duyunca. siz ancak çamur atma şampiyonu olursunuz...

migroArmis
18.05.2011, 01:16

Dedikleriniz harfiyen doğru...Trabzon buna en başta kendi uymadı...Lakin olaya objektif bakıldığı zaman Trabzonun itiraz veya şikayet hakkı doğrudur...

sVs
18.05.2011, 03:01
alın bu da benden ts yönetimi ts ibb maçında sarı kart gören burak yılmaz ın eski takımını kolladığını gönül şikesi yaptığını idda ederek adı geçen futbolcunun pfdk ya sevkedilmesi ve iddaların araştırılması için tff ye başvurdu.

4eylül
18.05.2011, 09:47
bakmışlarki trabzonlu amigolar seyirciye tezahuratlarda anlaşamıyorlar kendi bildiklerini yapıyorlar dışarıdan getirmişler amigoyu yeni amigoda işin içinden çıkamayınca el işareti ile yönlendirmeye çalışıyormuş şu işareti yaparsam trabzon şu işareti yaparsam yaya şaşa şu işareti yaparsam sessizlik istiyorum tabiki üçüncü işaretde trübünler hep beraber sessizlik istiyorum diye bağırıyorlar eh işte trabzon aklı belki uefayada şikayet ederler

YARALI_AŞIK
18.05.2011, 10:13
rıza feneri sevmez ama hainleri asla sevmez ey TRABZONLULAR..
En büyük SİVASSPOR.

HababamHa
18.05.2011, 10:22
Bu TrabSon şampiyon olamazsa büyük ihtimal olamayacak av yasağını filan dinlemeyecekler takalarla kafa dinlemek için top yekün karadenize hamsü avına çıkacaklar.:)

HababamHa
18.05.2011, 10:37
puhaaahahaa diyorum... lazlar kafayı yemek üzere.[/QUOTE]

Baktım bunlar çok çirkef onun bunun çocukları çok ağır yorumlar yapmışlar.

Bunlar kafayı yemiş zaten Allah belalarını versin.Ne zaman finduk ağaçlarında hamsü yetişmeye başlarsa bunlarda ozaman şampiyon olurlar...Beyinsizlerrrr....

murat_n
18.05.2011, 12:08

Eeee nede olsa şampiyonu belirleyecek maç tabiki bu tarz girişimde bulunacaklar her ne kadar haksız olurlarsa olsunlar. Bizler kasamızı doldurmaya bakalım. Keşke kale arkası trübünler 200 TL olsaydı :D

mehmed12
18.05.2011, 12:37
Adamlar 9 puanlık avantajı kaybettiler.Önce daha önce ağlatarak gönderdikleri Fatih Tekke den şimdide bizden yardım bekliyorlar.Yenilsek yattınız diyecekler.Kendileri geçen sezonun son maçında fb den 5 yiyeceklerdi,Onur hariç hepsi yatmıştı.Eskilerden bir laf vardır.Başkasının ......gerdeğe girilmez.

bence haksızsın bu konuda. ts kesinlikle takım olarak çok iyi kapanmıştı, zaten atakları yoktu o maçta. kalecileri zaten çok iyi biri. sonuçta fener dünyaları harcamıştı da bir gol bulamamıştı. bu devirde kimse satılık değil.

mehmed12
18.05.2011, 12:38
ee ne demişler: keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

trabzonsporluların bizle geçen sene nasıl dalga geçtiklerini bütün alem biliyor. şimdi de bize muhtaçlar. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum.

mehmed12
18.05.2011, 12:42
ayrıca trabzon'un hiç şikayet hakkı yok. sadri şener birkaç hafta önce şöyle bir açıklama yapmıştı:

Hiç kimse merak etmesin ;

Fener;Karabük maçına geldiğinde o stadda karşısında 3000 ts li bulacak ve o atmosferde oynayacak.Avni Akarden farksız olacak.Sadece 150 bilet ayrılacak.Burada takılacaklar.

Biz ise karabükle hasılatı vermek koşulu ile anlaşıp son maçımız olan Karabük maçımızı İstanbulda 70bin ts li önünde oynayacağız.Şampiyonluk maçımız olacak

o gün böyle konuşan bir camianın bugün serzenişte ve şikayette bulunmanın hakkı kesinlikle yok bence.

KoCaKuRT_
18.05.2011, 13:00
ulan ne haysiyetsiz adamlarsınız be :mad:
şampiyonluğunuz gidiyoya bize sarın pis herifler :mad:
bunlar varya biz küme düşelim diye herşey yaparlar! o kadar diyorum.

KaanK
18.05.2011, 13:02
puhaaahahaa diyorum... lazlar kafayı yemek üzere.[/QUOTE]

çıldırmış insan müsvetteleri :):):) önce adam olacaksın delikanlı olacaksın ağlayıp zırlamadan önce "sivasspor un şaibeye yer bırakmayacak şekilde mücadele edeceğine inanıyoruz kendilerine başarılar diliyoruz " diyeceksin.ama bunun yerine emziği alınmış bebek gibi ağlar aramızdaki husumeti körüklersen kusura bakma ama bu taraftar seninle .t gibi oynar ..hadi canım sen git karabüğü yen bi önce sonra da kulaklarını sivasa çevir sivas gol gol diye zırla hadi bakalım... :))

arkadaşlar trabzonspor abdurrahmanın aslında rum pasaportlu olduğunu ve sivasın yabancı kontenjanını aştığı nedeniyle cezalandırmasını talep etmiş ((((:

KaanK
18.05.2011, 13:05
ulan ne haysiyetsiz adamlarsınız be :mad:
şampiyonluğunuz gidiyoya bize sarın pis herifler :mad:
bunlar varya biz küme düşelim diye herşey yaparlar! o kadar diyorum.

dostum boşver .it ürür kervar yürür bunların bu tavrından sonra aradaki buzların eriyeceği varsa bile artık olmaz biz büyük kulübüz bir bi yerlere hep alnımızın teriyle bileğimizi gücüyle geldik ayak oyunlarıyla çirkefleşmelerle değil. o yüzden bunları hiiç önemseme konuşsunlar kendi kendilerine :)

KoCaKuRT_
18.05.2011, 13:12
bir bi yerlere hep alnımızın teriyle bileğimizi gücüyle geldik ayak oyunlarıyla çirkefleşmelerle değil.

doğrusun. azına yüreğine kalemine sağlık yiğidom... ;)

Salim58
18.05.2011, 13:39
Yav bizi neden şikayet ediyorlar arasınlar 118_33 ü onlara kuralları anlatacak birileri çıkar tabi anlarlarsa.:)