Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamit de Real'de

GokhanTurna
19.05.2011, 19:16
Real Madrid, Hamit Altıntop ile anlaştığını açıkladı. Hayırlı olsun Hamit

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057069034/noticia/Noticia/Hamit_Altintop_to_play_for_Rea l_Madrid.htm

adres58
19.05.2011, 19:21
Real Madrid, Hamit Altıntop ile anlaştığını açıkladı. Hayırlı olsun Hamit

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057069034/noticia/Noticia/Hamit_Altintop_to_play_for_Rea l_Madrid.htm

İnşallah milli takımımıza da yansır bu güzel haberler... 2 milli oyuncumuz Realde, birisi Valenciada... Daha çok daha çok...

eXi
19.05.2011, 19:21
Hamit Altıntop en son ve Schalke 04 yolu ile Bayern Münih, Real Madrid katılır. O ve ilk iki Bundesliga başlıkları, iki Alman Kupası (DFP-Pokal) ve Bavyera güç merkezi ile iki Alman Süper Kupası (Premiere Ligapokal / DFL-Ligapokal) ile bir Alman Ligi Kupası (DFL-Ligapokal) kazandı. 2010 yılında şimdi 28 yaşındaki bir Euro 2012 elemelerinde Kazakistan karşı voleybolu için FIFA Puskas'dan Ödülü kazandı. Diğer bireysel ödüller Turnuvası UEFA Euro 2008 Takım adlı varlık bulunmaktadır.

Altıntop ama Gelsenkirchen, Almanya, 8 Aralık 1982 tarihinde doğmuş bir Türk vatandaşı olarak 64 kapaklar kez formasını giydi ve Türkiye için altı gol attı. O sahanın iki ucunda yanı sıra her iki kanatta oynayabilen çok yönlü bir orta saha oyuncusu. Altıntop 2007 olan Bayern Münih için imza Shalke 04 ve daha az harcama dört mevsim öncesi ilk günlerinde Schwarz-Weis Gelgenkirchen, Tus Rotthausen ve Wattenscheid 09 geçirdi.

2005/06 yılında dört sezon sonra Bayern ile o seçildi ve Schalke ile görev yaparken onun sadece Şampiyonlar Ligi golünü Man-Manchester United karşısında çeyrek final kravat ilk bacak-Maçın içinde.

Altıntop Bernabeu çim ayak basan ilk kez 2009/10 Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho Inter finalde oldu. O 14 maçta oynadı ve Bayern bu sezon iki gol attı.

Google çeviri ile ancak bukadar oluyor :D

burakkova
19.05.2011, 19:22
Cihan Yılmaz bilet kuyruğunda..
Hamit Real'de.. :)

Besyo_cu
19.05.2011, 19:30
Hamit'i milli maçta canlı izleme fırsatı buldum her şeyi ile mükemmel bir futbolcu, Sahanın neresinde ihtiyaç varsa sırıtmadan oynayacak birisi. Ne mutlu bize ki dünyanın en büyük bulübünden birinde iki oyuncumuz forma giyecek tabi şimdilik iki ;)

Helal olsun sana Hamit...

kangallıwert
19.05.2011, 19:31
Mesut a Kapak 2...Devamını bekliyoruz...

furky.b
19.05.2011, 19:52
Guzel Oldu..
Cok Gururlandim..
Eskiden Turk Futbolcular Dunya Klublerinde Gorurmuyuz Diye Hayal Ediyorduk.
Hayal Ediyorduk , Gercek Oldu..
Hemde 2 tane birden.. Digerini saymiyorum :) Turklugunden utaniyomus o :D Alman P....

ShabbatShalom
19.05.2011, 21:51
3 tane As takımda Türk, 1 tanede B takımı'na İnter'den bir Türk alındı. Bunun gibi ilerde daha çok Türk futbolcu üst kademe takımlara gidecektir. Bu da Türkiye'de alt yapıyı etkiler. Daha iyi futbolcular sunulur dünyanın ileri lig takımlarına.

A.Turan Korkmaz
19.05.2011, 21:53
Mesut a Kapak 2...Devamını bekliyoruz...

Mesut'un hangi milli takımı seçeceğinin kararını açıklayacağı zaman, Türk Milli Takımına davet etmede aracı olanlardan birisi de Hamit'ti o dönem ve Hamit ısrarcı olunca Mesut kararından vazgeçmeyeceğini, Almanya'yı seçeceğini söylemiş ve bu Alman basınına Hamit-Mesut tartışması olarak yansımıştı.
Hamit'in alınması gündeme gelince Real Madrid yönetimi Mesut Özil'e soruyorlar önce. Sorun olacaksa vazgeçelim almaktan diye.
Ama Mesut hem Nuri'ye hem de Hamit'e kefil olur, aynı takımda oynamaktan mutlu olacağını söyler, referans olur ve bu transferler gerçekleşir. Mesut'un milli takımımızı seçmemiş olması hoş olmamıştır ama onun haricinde düzgün bir çocuk ve Türkoğlu Türktür. Hakkında söylenenlerin hepsi doğru değildir. Real Madrid gibi bir kulüpte genç bir Türk'ün ilk kez oynamasını zor gördüğünden daha iyi bir gelecek için Alman milli takımını seçmiştir. O kapıdan da şimdilik iki Türk oyuncunun geçebilmesine vesile olmuş,başarılı olmaları halinde belki de Türk futbolcularının avrupanın üst düzey takımları tarafından yeniden takip edilmeleri ve transferleri kolaylaşacaktır.

kangallıwert
19.05.2011, 22:41
Mesut'un hangi milli takımı seçeceğinin kararını açıklayacağı zaman, Türk Milli Takımına davet etmede aracı olanlardan birisi de Hamit'ti o dönem ve Hamit ısrarcı olunca Mesut kararından vazgeçmeyeceğini, Almanya'yı seçeceğini söylemiş ve bu Alman basınına Hamit-Mesut tartışması olarak yansımıştı.
Hamit'in alınması gündeme gelince Real Madrid yönetimi Mesut Özil'e soruyorlar önce. Sorun olacaksa vazgeçelim almaktan diye.
Ama Mesut hem Nuri'ye hem de Hamit'e kefil olur, aynı takımda oynamaktan mutlu olacağını söyler, referans olur ve bu transferler gerçekleşir. Mesut'un milli takımımızı seçmemiş olması hoş olmamıştır ama onun haricinde düzgün bir çocuk ve Türkoğlu Türktür. Hakkında söylenenlerin hepsi doğru değildir. Real Madrid gibi bir kulüpte genç bir Türk'ün ilk kez oynamasını zor gördüğünden daha iyi bir gelecek için Alman milli takımını seçmiştir. O kapıdan da şimdilik iki Türk oyuncunun geçebilmesine vesile olmuş,başarılı olmaları halinde belki de Türk futbolcularının avrupanın üst düzey takımları tarafından yeniden takip edilmeleri ve transferleri kolaylaşacaktır.

İyi güzel yazmıssın ama Reale gidince alman basınına eger türk milli takımını secseydim real madride gidemezdim..Pisman degiilim acıklamasını veren babammi?Onun yuzunden 2 senede onu ornek alip Almanya'yı secenler bunun hesabınıda o verir...Ayrıca türk milli takımı icin oturup adama yalvarcan mi?Yok Hamit devreye girecek yok akrabalari devreye girecek olme esegim olme...Eger adam gibi türksen dersin almanlara ben türk milli takimdayim bosa arayip sormayin beni...

<Sivasspor58>
20.05.2011, 00:02
Real Madrid'liler bizim kadar mutlu değilmiş Türk transferlerden ama ülkemiz için hayırlı olsun 2 türkümüzden gurur duyuyoruz Mesut'la almanlar gurur duysun

eroltas58
20.05.2011, 02:04
İyi güzel yazmıssın ama Reale gidince alman basınına eger türk milli takımını secseydim real madride gidemezdim..Pisman degiilim acıklamasını veren babammi?Onun yuzunden 2 senede onu ornek alip Almanya'yı secenler bunun hesabınıda o verir...Ayrıca türk milli takımı icin oturup adama yalvarcan mi?Yok Hamit devreye girecek yok akrabalari devreye girecek olme esegim olme...Eger adam gibi türksen dersin almanlara ben türk milli takimdayim bosa arayip sormayin beni...

Guzel bir cevap vermisin garda$,o alman tohumu bizi secmedi ne oldu bak iki tane yuzde yuz turko geldi yanina,allahima sukur olsun bu gunleride gosterdi icin,mesut ozil ne demi$TI ozaman,ben kendimi alman gibi hissediyorum demi$TI,HAIN MESUT.

eyupk
20.05.2011, 02:14
umarım başarılı olur yeni takımında

gangster
20.05.2011, 02:46
İyi güzel yazmıssın ama Reale gidince alman basınına eger türk milli takımını secseydim real madride gidemezdim..Pisman degiilim acıklamasını veren babammi

Yazınızın sadece bu kısmı için yazıyorum.
Mesut'u Werder Bremen'de oynarken kaç kişi tanıyordu?Mesut'un parlaması Dünya Kupasında Alman milli takımında gösterdiği performans ile oldu.Onun için gayet mantıklı ve realist bir açıklama olmuş.

sinan-58
20.05.2011, 09:17
helal olsun dünyanın en büyük takımlarından birinde 2 türk oynaması gurur verici

Örükcülü
20.05.2011, 09:51
Guzel Oldu..
Cok Gururlandim..
Eskiden Turk Futbolcular Dunya Klublerinde Gorurmuyuz Diye Hayal Ediyorduk.
Hayal Ediyorduk , Gercek Oldu..
Hemde 2 tane birden.. Digerini saymiyorum :) Turklugunden utaniyomus o :D Alman P....

Hayaldi, Gerçek oldu !...

Acaba buda AKP sayesinde mi oldu?... :D :D

58hsn58
20.05.2011, 10:21
helal olsun be hamit... nuri ile beraber dokturursunuz insallah, gosterin kendinizi orda...

Yusuf Çevik
20.05.2011, 10:43
Hayırlı Olsun Hamit kardeşim.

Sizleri böyle büyük kulüplerde görmek gurur verici..

HALIL
20.05.2011, 11:20
muhtesem yuzyil:D