Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıza Çalımbay Ntvspor'da...

kangallıwert
20.05.2011, 13:48
Sivaspsor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'yi konuk edecekleri maç öncesi NTV Spor'a konuştu. Çalımbay, "Trabzonspor ve camiasının içi rahat olsun. Biz sahada işimize bakacağız. Kimse saha dışında bir şey aramasın" ifadelerini kullandı....

BU hafta sonu şampiyonluğun düğümünü çözecek maçta Sivasspor, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Lider Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda karşısındaki son engel olan Sivasspor maçı öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, NTV Spor'a konuştu. Çalımbay, "Kimse bir şey aramasın. Bizim bir sorumluluğumuz var. Sahada elimizden geleni yapacağız" dedi.

RIZA ÇALIMBAY'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI
"Kimse bu bir şey aramasın. Trabzonspor ya da Fenerbahçe de şampiyon olsa biz tebrik ederiz. Bana göre ikisi de şampiyon. Bu maçta kimse bir şey aramasın. Trabzonspor'un ve camiasının içi rahat olsun. Biz bütün yabancı futbolcularımızı gönderebilirdik ama göndermedik çünkü bir sorumluluğumuz var. Biz maça çıkarak elimizden geleni yapacağız. Ben bütün futbolcularıma da söyledim, "Sizi basın arayacak, soracak düşüncelerinizi... Onlarla konuşun, kimseyi kısıtlamıyorum. Ancak yapıcı konuşun" dedi. Tekrarlıyorum, bu maçta kimse hiçbir şey aramasın. Ne olacaksa sahada olacak, herkes elinden geleni yaparak, futboluna bakacak."

Hafta boyunca Fenerbahçe taraftarına verilen kontenjanın polemik konusu olduğunu ancak sarı-lacivertli taraftarların son maçta takımlarının yanında olmayı hak ettiğini belirten Çalımbay, "Fenerbahçe seyircisine verdiğimiz yer çok sorun oldu. Ama bana göre Trabzonspor'la da oynamış olsaydık, onlara da bu kadar fazla yer verirdik. Bana göre Fenerbahçe taraftarı, son maçta takımının yanında olmayı hak etti. Buraya Trabzonspor gelseydi, onların taraftarını da burada görmeyi çok isterdik. Sonuçta stadı yarı yarıya olmasını bekliyorum, bunu büyütmeye abartmaya gerek yok. Trabzonspor camiasının içi rahat olsun, biz üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yusuf Çevik
20.05.2011, 13:52
Tamam anladım Hocam kaç kere tekrarladınız.Trabzonspor`un içi rahat olsun felan filan.

Bize ne olmasın.Onların derdi ile mi uğraşacağız.

Biz çıkıp sahaya mücadelemizi edeceğiz başka bir şey yok.

masteraydin
20.05.2011, 14:04
hocam inşallah güzel bir oyun olur. ama içimi allah biliyor hamsininde şampiyon olacağına fb olsun diyorum.

RoKeT
20.05.2011, 14:07
hocam inşallah güzel bir oyun olur. ama içimi allah biliyor hamsininde şampiyon olacağına fb olsun diyorum.

Aynen be kardeş katiliyorum harfiyen :)

58 SiVaSıM 58
20.05.2011, 14:10
allaha şükürki senin gibi şerefli onurlu ve haysiyetli bi hocamız var bizden ayrılma hocam fergusonumuz ol seninle fbnin biletini seney keselim bu sene trabzonun bileti seneye diğerlerinin

ozledımeskıyı
20.05.2011, 14:48
ben izledim röportajı seneye uefa için oynar mı diye sordu spiker hoca aynı hatalar terarlanırsa aynı sıkıntılar yaşanır doğru programlı gidilirse belki ama bunlar pat diye lacakişler değil dedi
yani yuvcarlak şeyler söyledi yukarıya oynuyacağımıza ben fazla inanmıyorum zaten ilk 10 da bitirmek hedef olacaktır kesin

Divriği58
20.05.2011, 16:12
Transfer zamanını iple çekıyorum...çok merak edıyorum Rıza hoca kımı gönderıp Kimi alıcak..ERMAN'a resmen trabzon talip

KaanK
20.05.2011, 16:44
trabzon ne ki içleri rahat olsa kaç yazar olmasa kaç yazar ?? boşver hocam onlar senin sağduyunu anlayacak kapasitede değiller senin iyiniyetinin yüzde birini onlar göstermiş olsalar aramızdaki ilişkiler başka boyutta olurdu o yüzden salla gitsin sonuç ne olursa olsun bunlar yine çirkefliklerine devam edecekler

Mamadou Diallo
20.05.2011, 17:28
iddiasız çıkcaz Futbolcular kendini yormayacak en fazla 1 yarı direnebilirler ama ikinci yarı Fenerbahçe maçı alacktr tek farklı skorla

davulcu
24.05.2011, 15:56
ntv spor alt yazı geçti sivasspor teknik trektör rıza çalımbay ile 1 yıllık sözleşme imzalıdı diye yazdı

sivasdergi
24.05.2011, 17:42
Hayırlı olsun. İnşallah gelecek yıl daha iyi yerlerde oluruz.