Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortalık toz duman OLAY FIFA'YA TAŞINACAK

effenberg
30.05.2011, 18:26
Ortalık toz duman oldu
A.Gücü Başkanı Gökçek, Telegol'de Fenerbahçeli Emre'nin çektiği mesajı gösterince kıyamet koptu. Trabzonspor mesaj olayını FIFA'ya taşıyor

11:03 | 30 Mayıs 2011
Ortalık toz duman oldu

Yunus Emre SEL/TRABZON, (DHA)
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 2010-2011 sezonunun tamamlanmasına rağmen yaşanan tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı. Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada, tartışmaların devam ettiği vurgulanarak, "Kamuoyunun önünde belgeli manipülasyon iddiaları tüm çarpıcılığıyla gözler önüne serilmektedir. Bunlar arasında lig yarışının bütün hızıyla başabaş devam ettiği dönemde, FIFA kayıtlarına göre merkez adresi Liechtenstein olarak görülen Ahmet Bulut'a ait Ball&Foot adlı menajerlik şirketi ortaklarından Ekrem Okumuş'un cep telefonundan, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezoğlu'nun telefonuna gönderdiği mesajın içeriği ve bunun delilleri son derece önemli unsurlar içermektedir" denildi.

OLAY FIFA'YA TAŞINACAK
Açıklama şöyle devam etti:
"Emre Belözoğlu ile Kağan Söylemezoğlu'nun Ekrem Okumuş'un ortağı olan menajerlik şirketine bağlı olmaları, bunun yanı sıra yine Emre'nin kuzeninin de aynı menajerlik şirketinde görev yapması dikkatlerden kaçırılmaması gereken manidar bir durumdur. Bir maçın sonucunu etkilemeye yönelik bu eylem iddiasının ivedilikle araştırılarak sonucun belirlenmesi kurumların inandırıcılığı ve ülke futbolunun geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Böyle önemli bir olayın sıradan bir şaka olarak geçiştirilmesi mümkün değildir. Ligin son haftalarında ağırlık kazanan iddiaların ve çarpıcı gelişmelerin geldiği son nokta olarak görülebilecek bu konuyla ilgili, adalet kurumu başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA nezdinde gereken tüm başvurular yapılacaktır."

EMENIKE - SEZER TRANSFERLERİNİN İÇ YÜZÜ ARAŞTIRILMALI

Açıklamada daha sonra da şu görüşlere yer verildi:
"Savcılığa gerçekleştirilecek suç duyurusunun ardından olayın tüm delillerinin etraflıca soruşturulacağı ve taraf olan kişilerin verecekleri ifadelerin detaylarıyla sorgulanacağına olan inancımız tamdır. Dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde ihbar kabul edilecek ve amansızca üzerine gidilecek olayların yaşandığı ülkemizde de aynı hassasiyeti beklemek hepimizin hakkıdır.Bu çarpık ilişkilerin sorumluları açıkça ortaya çıkarılmadan, Emenike ve Sezer transferlerinin iç yüzü açıklığa kavuşturulmadan, ligin tescil edilmesinin mümkün olmadığına inanmaktayız. Failler kesin olarak aklanmadıkça aradan uzun yıllar geçse de kafalardaki soru işaretleri giderilemeyecektir."

MENAJER - FUTBOLCU İLİŞKİLERİ GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Menajer - futbolcu ilişkilerinin yeniden masaya yatırılması gerektiğinin vurgulandığı açıklama şöyle tamamlandı:
"Ayrıca menajer - futbolcu - kulüp ilişkilerinin yeniden masaya yatırılması gerektiğinin en çarpıcı örneğini teşkil eden bahse konu gelişmenin sonuçları tatmin edici bir şekilde açıklanmadan, söz konusu firmanın faaliyetleri askıya alınmalıdır. Trabzonspor Kulübü olarak özellikle ligin ikinci yarısından itibaren kamuoyuna vermeye çalıştığımız adalet mesajlarının ne kadar doğru ve haklı sebeplere dayandığı son olayla bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Şu andan itibaren beklentimiz, bir an önce ilgili kurumların oluşturacakları soruşturma heyetlerinin ve yüce adaletin, ligimizin üzerindeki bu kara bulutları ortadan kaldıracak tatmin edici süreci başlatmalarıdır.Camia olarak bu konunun sürekli takipçisi olacağımızın ve futbolun içerisindeki tüm sağduyulu kesimlerin aynı hassasiyetle olaya yaklaşacağı yönündeki inancımızın bilinmesini isteriz."

Gökçek TV'de açıkladı

A.GÜCÜ Başkanı Ahmet Gökçek'ten ortalığı sarsacak açıklamalar... Daha önce Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş "F.Bahçeli Emre, A.Gücülü 3 futbolcuya F.Bahçe-A.Gücü maçından önce mesaj çekti" demiş ama isim vermemişti. Dün gece Gökçek o futbolculardan birini Telegol'de açıkladı: Kağan Söylemezgiller... Gökçek, "F.Bahçeli Emre maçtan 2 gün önce Kağan'a mesaj gönderdi" dedi.

Gözü kör olmuş

MESAJIN menajer Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş'un telefonundan geldiğini ama Okumuş'un yanında Emre'nin de olduğunu Kağan'ın bildiğini belirterek, "Aziz Yıldırım'ın hırstan gözü kör olmuş. Temiz futbol diyor. İşte fırsat, suç duyurusunda bulunsun. Böyle bir belge ortaya çıktı. Gerekeni yapacağız. Ahmet Bulut bizim menajeri arayarak ağır hakaretler etti. Takımın düzeni bozuldu" diye konuştu.

Okumuş: Şaka yaptım!

BAŞKAN Gökçek'in Emre'nin telefonundan mesaj attığını söylediği menajer Ekrem Okumuş, iddialar hakkında şunları söyledi: "Evet ben mesaj gönderdim. Ancak olaylardan Emre'nin haberi yok. Emre adına mesaj attım. Bu bir şakaydı. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyordum." Ahmet Çakar'ın "Mesaj gönderirken Emre yanında mıydı?" sorusuna Okumuş, "Ben Bebek'te arkadaşlarla oturuyordum. Emre yoktu" cevabını verdi. Çakar bu cevaba inanmadığını söyledi.

Lig tescil edilmemeli

MİLLETVEKİLİ Kemalettin Göktaş, bu iddiaları ortaya attıktan sonra gündemin bu noktaya geldiğini belirterek, "ürk futbolunda adaletsizlik var. Futbolda derin yapılanma var. Bunun temizlenmesi gerekiyor. Bana konu ile ilgili olarak mektup geldi. Mahkemeye sunacağım. Ligin tescillenmemesi için başvuracağım. Kafedeki kameradan Emre orada mı anlaşılır" dedi.

Bakkal: Emre aramış

A.GÜCÜ hocası Mesut Bakkal: Emre aramadığını söylüyor ama aramış. Olayı duyunca başkanın yanına çıktım. O sırada yine Emre aradı. 'Hocam menajer kim' dedi. Ben de Ender dedim. Yanımdaydı telefonu ona verdim. Kağan'ı tanıdığını, mesengerden görüştüğünü söyledi. Ahmet Bulut'u arayıp 'Oyuncumu arama' dedim. Ağır küfürler etti.

Ahmet Çakar: Yakalandınız

AHMET Çakar: Menajer şaka diyor ama ben bunun şaka olduğuna inanmıyorum. Siz şimdi yakalandınız. FIFA menajeri olarak siz Ahmet Bulut ve ortağınız ve sizin şirketiniz bir oyuncuyu arayarak maçı manipüle ettiniz. Emre, mesaj çekilirken Emre Okumuş'un yanındaysa F.Bahçe'nin şampiyonluğu tescil edilmeyebilir."

Ahmet Bulut: Bakkal'ı aradım

EMRE'nin menajeri Ahmet Bulut: "Olayı yeni öğrendim. Bu gelişmeler olduğunda Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar beni aradı ve Kağan'ın arandığını iddia ederek bana hakaretler ve tehditler etti, ağır konuştu. Bunun üzerine Mesut Bakkal'ı aradım ve konuyu sordum. Sinirlenmiştim, farklı şeyler konuşmuş olabilirim".

http://spor.milliyet.com.tr/ortalik-toz-duman-oldu/spor/spordetay/30.05.2011/1396456/default.htm
.............................. ...............

Trabzonspor yok yere zaman kayip ediyor hic bir sey cikmaz bu olay da sadece TR in ismi kirlenmis olur FIFA da hepsi O kadar.

edipalperen58
30.05.2011, 18:36
bizim fenerliler gece yatamazlar

kangallıwert
30.05.2011, 18:39
Olayın aslı sudur ki :Fener Emenike,Sezer ve Serdar Kesimal transferi ile Karabük,Eskisehir ve Kayseri'ye diyetini ödemiştir...

effenberg
30.05.2011, 18:50
bizim fenerliler gece yatamazlar

Ayin mesaji olarak görüyorum:)

effenberg
30.05.2011, 18:54
Dün gec saatlere kadar progama baktim adamlar resmen yapmislar ondan sonra her sey bitti yani sampiyon belli oldu simdi utanmadan cikip saka yaptik diyorlar.
Menejer A.Bulutun ortagi Emre in yegeni oluyormus bir sürü kirli camasir simdi ortada .Gercekten su Menejer futbolcu ilisikileri tekrar gözden gecirilse iyi olur.

astaravisa
30.05.2011, 18:57
Dün akşam yayınlanan spor programında Kemalettin Göktaş'ın haklılığı kayıtlarla kanıtlandı. Emre adına Ankaragüçlü Kaan'a çekilen mesajda deşifre edildi.

Fenerbahçe Ankaragücü maçı öncesinde yaşananlar bir bir gün ışığına çıkıyor.
Bu gece ulusal bir televizyonda yayınlanan spor programına bağlanan Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek’in, oyuncuları Kaan’a çekilen mesajı ortaya atması ile gelişmeler çorap söküğü gibi ortaya çıktı.
Fenerbahçeli Emre Belezoğlu ile Ankaragücü futbolcusu Kaan’ın ortak menajeri olan Ahmet Bulut’un menajerlik şirketinin hissedarı menajer Ekrem Okumuş, programda, “Oğlum Kaan. Emre abin ben. Aman aldırıyorum seni buraya. Zorlama kendini ha. Aman ha başkanla beni kavga ettirme” mesajının yayınlanması üzerine Kaan’a mesajı kendi attığını belirterek, Emre’nin konu ile ilgisi olmadığını söyledi.
Ankaragücü kulübü başkanı Ahmet Gökçek, mesajdan sonra ayrıca Emre’nin Menajeri Ahmet Bulut’un, Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal’ı da aradığını ve hakaret ettiğini söylerken, ortağı Ekrem Okumuş, bu suçlamalara cevap vermedi ve mazeret göstererek programdan ayrıldı.
İki hafta önce bu iddiaları gündeme getiren Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, bu konuları gündeme getirmiş, programa bağlanan Emre Belezoğlu’da, Göktaş’ı yalancılıkla suçlamıştı.
Program konukları yapılan açıklamalardan sonra Kemalettin Göktaş’ın haklılığı görüşünde birleştiler.
Konunun bu denli deşifre edilmesinden sonra yasal sürecin başlatılması gerektiği görüşü ağırlık kazanırken konunun mahkemede olduğunu ve bu konunu detaylarının ileride daha farklı ortaya çıkacağı görüşü ağırlık kazandı.
Programa daha sonra bağlanan Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal’da Emre’nin menajerinin kendisine küfür ettiğini ve tehditler savurduğunu belirterek, bunu Emre Belezoğlu’nun da bildiğini söyledi.
Mesut Bakkal’ın konuşma esnasında Emre’nin menajeri Ahmet Bulut, programa bağlanarak bu konudan bilgisi olmadığını, mesaj ile ilgili olarak yeni bilgisi olduğunu belirterek, “Bu gelişmeler olduğunda Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar beni aradı ve Kaan’ın arandığını iddia ederek bana hakaretler ve tehditler ederek ağır konuştu. Bunun üzerine Mesut Bakkal’ı aradım ve konuyu sordum. Sinirlenmiştim, farklı şeyler konuşmuş olabilirim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra sorulara cevap vermeyen ve hayli sinirli olduğu belli olan Ahmet Bulut, sürekli Trabzonspor'un kendisini tehdit ettiğini öne sürerek sorulara cevap vermeden yayından ayrıldı.

Program sonunda yeniden söz alan Ankaragücü kulübü başkanı Ahmet Gökçek, "Mesaj atıldığında Ekrem Okumuş'un yanında Emre Belezoğlu'nun da olduğunu futbolcuları Kaan'ın bildiğini belirterek, "Ahmet Bulut, Ekrem Okumuş ile yollarını ayıracağını söylüyor. Eğer suç yoksa neden böyle bir uygulamaya girecek. Aziz Yıldırım'ın hırsttan gözü kör olmuş. Temiz futbol diyor. İşte fırsat, savcılığa suç duyurusunda bulunsun. Ankaragücü'nün suçu ne Teknik adamından futbolcuların tümü bu gelişmelerden olumsuz etkilendi. Böyle bir belge ortaya çıktı. Bakalım ne yapacaklar. Biz bize düşeni yapıyoruz ve yapacağız da.

Ekrem Okumuş'un açıklamasında Emre Belezoğlu'nun yanında olup olmadığı konusunda çelişkili konuşması üzerine Emre'nin ortamda olmasının çok vahim sonuçlar doğuracağı görüşünde birleşilirken, konunun Türkiye Büyük millet Meclisine taşınabileceği ve bu konuda Savcılık ve Türkiye Futbol Federasyonunun harekete geçmesi gerektiği vurgulandı.

Programın son bölümüne telefonla bağlanan AK Parti Trabzon milletvekili kemalettin Göktaş, bu iddiaları ortaya attıktan sonra gündemin bu noktaya geldiğini belirterek, "Türk futbolunda adaletsizlik var. Emre'ye cevap vermek benim konumuma yakışmazdı. Ama şimdi her şey ortaya çıktı. Kamuoyu ile paylaşmak zorunda olduğum bilgileri paylaştım. Futbolda derin yapılanma var. İtalya gibi bunun üzerine giderek temizlenmesi gerekiyor. Ayrıca bana konu ile ilgili olarak mektupta geldi. Bende ki dökümenleri mahkemeye de sunacağım. Telefon kayıtları ve mesaj atılırken İstanbul Bebek'te bulundukları kafeteryanın güvenlik kameralarından da orada bulunanlar ortaya çıkar. Emre varmışdı yokmuşdu belli olur" dedi.

Göktaş, ayrıca, "Şaibe olmasaydı, bu skandal yaşanmasaydı da bizde Fenerbahçe'yi kutlasaydık. Fakat bundan sonrasında konuşmanın da bir anlamı yok. bundan sonra ki süreç yüce yargıdır" dedi.

Göktaş, konuşmasının sonunda Kaan'ın aynı tarihte 21.25'te Kaan'ın, Emre ile konuştuğunu ve kendisine, "Abi dikkatli konuşalım telefonlar dinleniyor" ikazı yaptığını söyledi.

Bu dökümnların kendisinde mevcut olduğunu belirten Göktaş, hepsini savcılığa vereceğini söyledi ve bunların telefon kayıtları ile ortaya çıkacağını belirtti..

Programın sonunda ortaya atılan bir başka mesajda ise Ekrem Okumuş'un attığı ve, "Emre abin söz verdimi sözünü tutar" mesajı Kaan'a gelen mesajların iki kişi tarafından ayrı ayrı atıldığını da gündeme getirdi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, son olarak ta futbolcuları döha önceden uyardığını ve sert konuştuğunu belirterek, bu nedenle Emre'yi uyarmış olabileceğini söyledi. Gökçek, Ahmet Bulut'un kaan'ı Milli takıma da aldıracağı vaadinde bulunduğunu söyledi.

Son olarak ta programda çıkan ana fikir konunun savcılık tarafından incelenmesi ve konunun UEFA boyutlarına taşınabileceği şeklinde.

Metal Gear
30.05.2011, 19:06
Günahların takımı...
Boşa mı?

burakkova
30.05.2011, 19:07
bu haberin bizimle ne alakası var şimdi..

Yusuf Çevik
30.05.2011, 19:18
Bilgiler için teşekkür ederim dostum..

favori58
30.05.2011, 19:26
Fener'in internetteki haram oylarının grüntüleride yayınlanmış. O görüntülerde iki sivas maçıda var.birisi ilk yarıda oynanan ve mehmet topuzun ceyhuna attığı yumruk,diğeri son maçtaki çok açık olmayan Erman'ın pozisyonu gerçekten fener günahlarıntakımı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Türk futbolunun temizlenmesi için soyunma odası basan,futbolculara mesaj çeken,hakemlerin kolladığı zihniyeti silmeli

Metal Gear
30.05.2011, 19:34
Fener'in internetteki haram oylarının grüntüleride yayınlanmış. O görüntülerde iki sivas maçıda var.birisi ilk yarıda oynanan ve mehmet topuzun ceyhuna attığı yumruk,diğeri son maçtaki çok açık olmayan Erman'ın pozisyonu gerçekten fener günahlarıntakımı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Türk futbolunun temizlenmesi için soyunma odası basan,futbolculara mesaj çeken,hakemlerin kolladığı zihniyeti silmeli

Ve onların pis oyunlarına alet olanlar da,onları dost görenler de.

akkara58
30.05.2011, 19:39
bizee nee abiii ne alakadr eder onun bunun şampiyonluğu bende bizle alakalı sandım....:mad::mad:

TEKOTORİTE58
30.05.2011, 19:49

TRABZONSPOR ÇOK İYİ SANKİ CEZA SAHASI DIŞINDAN VERİLEN PENALTILAR ANTEP YATTI BURSA YATTI KARABÜKÜ BEN SATIN ALMADIM SİVAS ELİNDEN GELENİ OYNADI FB MAÇINDA FENERBAHÇENİN TARİHİ TRABZONSPORU ATIN ALIR SENİN AKLIN YETMEZ TRABZONSPOR ŞAMPİYOBLUKALARINDA SOYUNMA ODALARINDA AZ SİLAH ÇEKMEDİLER FB BJK GS 100 YILIK TAKIMLAR SİVASPORUN ELİNDEN BJK AYNI ŞEKİLDE ALMADILARMI O ZAMAN NERDEYDİ TRABZON ADİSİ İYİ ETTİ FB HAKEMİDE ALIR RAKİNBİDE ALIR MADEM TRABZON TEMİZSSE YENEYDİ FB KARDEŞİM BEN SİVASSPOR OLMADIKTAN SONRA TRABZON BURSA KAYSERİ ANTEP HİÇ OLMASIN FB GS BJK OLSUN SİVAS DIŞINDAKİ ADİ ANODOLU TAKIMLARI OLMASIN

TEKOTORİTE58
30.05.2011, 19:55
Olayın aslı sudur ki :Fener Emenike,Sezer ve Serdar Kesimal transferi ile Karabük,Eskisehir ve Kayseri'ye diyetini ödemiştir...

BİR SİVASLI OLARAK BJK FB DAHADA ALASINI BİZE YAPMADIMI NERDEYDİ O ZAMAN BU ANADOLU TAKIMLARI HA ANTEPE TABATAYA 8 MİLYON EORU VERMEDİLERMİ İSMAİLEDE 6 MİLYON TEŞFİK PRİMİ DEGİLMİYDİ KİM DEDİ BJK SİVASSPORUN ELİNDEN ŞAMPİYONLUGUNU ÇALDI HA ŞİMDİ KALMŞLAR YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE FB BJK GS TRABZONUDA REZİL ETMEDİMİ YENMEDİMİ DAHA NEYİ KONUŞUYORLAR FB TRABZONDAN 5 GÖMLEK DAHA İYİ TAKIM BIRAKIN ŞU TRABZONU YA BEN SİVASSPORUN DIŞINDA HİÇBİR ANADOLU TAKIMININ ŞAMPİYONLUGUNU İSTEMİYOM BJK OLSUN FB GS OLSUN BU ADİLER OLMASIM

ready
30.05.2011, 20:31
Trabzonspor kaçan şampiyonlugun faturasını ve nedenleri sonuçlarını şampiyonlugun neden kaçtıgını kendi içlerinde sorgulamak yerine sorunları başka yerlerde arıyor

kamışlı58
30.05.2011, 20:41
BİZE NE ULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEN:D

58MUAMMER58
30.05.2011, 20:50
TÜRKİYE süper ligi sadece buyıl değil ,herzaman şaibelidir,bizim şam piyonluğumuz nasıl elimizden alınmıştır herkres biliyor,bjkye bolkeseden penaltı verilmiş sivasspora verilmemiştir,bize köpek gibi direnen ank bb spor 3dakkada fark yemiştir,biz şampiyonlar ligini hakettiğimiz halde türkiyede 1 ilk 3 4 lü averaj çıkarılmıştır,ozaman kimse yahu ayıptır yapmayın dememiştir,neticede bjk holoskoyu i akını ibb spora vermiş,gaziantepe dandik 2 oyuncuya 15 milyon €vererek şampiyonluk dietini ödemiştir,bursa ile bjk arasındaki husumet boşa değildir,buyılda ts genelde şans golleriyle,fbde hakem yardımları ile zor maçları kazanmıştır,emenikeyi alarak,serdar kesimalı alarak,sezeri alarak onlarda dietini ödemiştir,hakem odası basmak rakibin değerli oyuncularını ayartmak ,medyayı tehdit etmek fb yöneticilerinin,çok iyi yaptığı işlerdir,kadıköyde hakemin gözü önünde m topuz ceyhuna yumruk atmış,alex ziyayı adeta cuval gibi fırlatmış tokatlamış hakem sarı bile göstermemiştir,son maçtada yan hakem ofsayt olmadığı halde ofsayt çalmıştır,beni kimsenin şampiyonluğu ilgilendirmiyor tsnin yada şeytanın avukatlığınıda yapmak istemiyorum,ts fifayada gitse casada gitse birşey tutturamaz ,aziz başkan onlarıda satın alır.

kangallıwert
30.05.2011, 21:37
Bakıyorumda fener yalakları bizene diyor..Konu baslıgına bakarsaniz süperlig...Yani Süperlig ile ilgili bir haber olabilir..Yaraniz varsa gidin baska yerde gocunun...

hiko58
30.05.2011, 21:43
trabzon kudurdu çamur atmaya başladı. bundan bişey çıkmayacağı aşikar. eğer o olmasaydı sivasa çamur atacaklardı. işleri güçleri çamur bunların. sadece türkiyenin adını batıracaklar türkiyenin adını kirletecekler. kıçlarını yırtsalar bile sonuç değişmeyecek bunları bildikleri halde sadece ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar.

eyupk
30.05.2011, 22:01
fenerliler şimdi kara kara düşünür :D

şarkışla 58
30.05.2011, 22:27
Madem fb es ese-karabüke-kayserite diyet ödüyor hani bizim diyetimiz bizde maç verdik:D

Metal Gear
30.05.2011, 22:32
Trabzonspor kaçan şampiyonlugun faturasını ve nedenleri sonuçlarını şampiyonlugun neden kaçtıgını kendi içlerinde sorgulamak yerine sorunları başka yerlerde arıyor

18 maçta 17 galibiyetin sorgulanmadığı gibi mi?
Bu arada,haberi okudun mu?

halilxx58
30.05.2011, 22:35
yorumlara baktigimda sunu anliyorum:

ARAMIZDA FENERLILER VAR, her nekadarda inkar etseler!!!¨

ANTI ISTANBUL!!!!

sebasteia
30.05.2011, 23:35

ANTI ISTANBUL!!!!

kimisi anti istanbul kimisi anti fener kimisi anti trabzon derdinde!

sitedeki arkadaşlara tavsiyem, onun bunun 'anti'si olacağımıza sivasspor için 'forza' olalım. forza sivasspor!!!

KaanK
30.05.2011, 23:38
beşiktaş'ta bizim şampiyonluğa oynadığımız sene gaziantep e 2-1 biten antep sivas maçının diyetini ismail köybaşı ve tabata ya 30 trilyon vererek ödememiş miydi ???

etzel1967
30.05.2011, 23:39

ANTI ISTANBUL!!!!

aramızda fenerliler var, doğru...ama galatasaray ve beşiktaşlılar da var...fenere özgü bişey değil istanbul yalakalığı...

DOGU_BEY
30.05.2011, 23:45
aramızda fenerliler var, doğru...ama galatasaray ve beşiktaşlılar da var...fenere özgü bişey değil istanbul yalakalığı...

bence de öyle bu haber bu akdar ilgi gördüğüne göre fenerliler de var feneri sevmeyip böyle haberleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirenler de var.. artık sivasspor konuşun bırakın feneri tsyi size ne ya? bu arada bu ts de amma ağlayıp zırlamaya başladı...trabzonda siyaseti futbola da karıştırmaya başaldılar önümüzdeki günlerde orada farklı şeyler yaşaanabilir...trabzonda önce trabzon sonra iman diyorlarmış, anlaycağınız iyice zıvanadan çıktılar...

HALIL
30.05.2011, 23:54
ohhhhhhhhhhh bir tasla iki kus hem gayfb hem hamsisporun alllah belasini versin daha beter olurlar insallah:D

üçyıldız58
30.05.2011, 23:58
ben sivaslıyım ne kadar taşralı,ne kadar sahipsiz,ne kadar geri kalmış bir ilin çocuğu olsamda
ben sivassporluyum ne kadar itilsem,ne kadar satılsam, ne kadar küçük görülsemde
hiç bir istanbul takımının büyülü ortamına kendimi kaptırmadım hiç bir takımın taraftarlarının kollarında mutluluk aramadım

effenberg
31.05.2011, 11:34
Bazi üyeler bize ne demisler!

Yanilmiyorsam bu bölüm Süperlig bölümü isteyen istedigi seyi tartisa bilir Süperlig ile ilgili olan konulari.

Böyle bir seyin Belcika macin dan önce cikmasi yanlis oldu cünkü Belcika maci bizim son sansizim diyebiliriz .
Aksilik olur yenilirsek denilecek seyler simdiden belli medya Emrenin ve Fenerli Futbolcularin morallarini bozdu yenildik ve Avurpa Sampiyonasi bir baska bahara kaldi.

ZiDaNe58
31.05.2011, 11:50
insani futboldan soğutuyolar b.kunu çıkarttılar iyce..sanki fener dedi ankaragücüne antalyaya kayseriye eskişehire ard ardına puan kaptırın diye..kendi ellerinizle hediye etdiniz şampiyonluğu suçu başkalarında aramanın anlamı yok

İbrahim58070
31.05.2011, 11:58
Emre gibi çirkef oyuncular, Aziz gibi şikeci başkanlar oldukça Türk futbolundan şaibe eksik olmaz.Nasıl ki ülkemizde Ergenekon Terör Örgütü temizleniyorsa Türk futboundaki bu derin yapılanmada temizlenmelidir.

kaplanlı
31.05.2011, 12:15
bu haberin bizimle ne alakası var.bu yapılanlar hamsilerin hazim sorunundan başka birşey değil.daha iki gün önce taksimde çok çirkin bir olaya şahit olduk medyadan izlediğimiz olay gerçekten çok çirkindi.yoldan geçen fb formalı birini linç etmeye kalkıştılar.taraftar önce insan,sonra sporsever daha sonra takım taraftarı olmalıdır.bu tür holigazm kokan,kendi başarısızlığını başka şekilde ört bas etmeye kalkanlara prim vermeyelim.ts bunu her zaman yapıyor.hatılarsanaz hakem kuralı uyguladı diye bize düşman olmuşlardı.her maçtan sonra öküz altında buzağı arar gibi birşeyler aranırsa bu spor ve eğlence olmaktan çıkar.bu mesaj olayını gündeme getirenlere iyi bakmak lazım.bunların tuzu kuru ununu elemiş eleğini asmış ekran başından sağa sola saldırmayı marifet sanan tipler.delikanlı olsaydı bikiniyi giyerdi.bunlar türk futboluna zarardan başka birşey kazandırmaz.gerçekten bir şaibe durumu varsa belgelerle çıkar açıklarlar.önümüzde çok önemli bir milli maç kamuoyunun şu an bunu konuşması gerekir.

YeniceriEmRe
31.05.2011, 12:16
İçimizdeki Fenerliler Nasılda Belli Ediyo Kendilerini :)

Anadoluyuz Biz İstemez Para pul
Herzaman Heryerde Antİstanbul !

Elbet Bir gün güler Şehrine İhanet Etmeyenler !

YeniceriEmRe
31.05.2011, 12:17
Bu haberin bizimle ne alakası var diyen arkadaşlar ; Konunun hangi bölüme açıldığına iyi bakın bazılarının pek bi zoruna gitmiş galiba

kaplanlı
31.05.2011, 12:43
bazı arkadaşlar göndermelerde bulunmuşlar.kimse kimsenin taraftarlığını ölçmesin.ben yine aynı şeyi söylüyorum önce insan,sonra sporsever daha sonra takım taraftarı olamazsak insan linç etmeye kalkışırız.bu görüşe karşı olan arkadaşlarla muhatap olmam.

DOGU_BEY
31.05.2011, 12:49
bazı arkadaşlar göndermelerde bulunmuşlar.kimse kimsenin taraftarlığını ölçmesin.ben yine aynı şeyi söylüyorum önce insan,sonra sporsever daha sonra takım taraftarı olamazsak insan linç etmeye kalkışırız.bu görüşe karşı olan arkadaşlarla muhatap olmam.

aynen öyle bazıları sivassporu giderek kendilerinden ibaret gömeye başladılar...farklı görüşü söyledin mi hemen yok içimizdeki tsli fbli şu bu oluyorsun...süper ligle ilgili bir konu tabi ki açılabilir ama bazıları neden hala aklı fb maçında kaldı? kaldı ki bir sivassporlu olrak ts nin şampiyon olamaması benim için daha güzel bir şey.. millet neden ts nin bu kadar ağlayıp zırlamasına bişey demiyor?

artık içimizdeki fbli dışımızdaki tsli bilmem ne söylemlerinden vazgeçin, kise kimsenin sivasssporluluğunu ölçemez sivasspor bizlerden önce de vardı sonra da olacaktır...ikide bir burdaki fb maçına takılıp kalmayın dışarda bile bu kadar konuşulmazken sizler burda iyice b...kunu çıkardınız!

burakkova
31.05.2011, 13:04
Başkan Trabzon ile ilgili konuşmuş.. o konu kimsenin ilgisini çekmiyor..
trabzon başkanı fener hakkında konuşunca bazıları burada daha çok yorum yapıyor..
ben bu denklemin içinden çıkamadım..
derdiniz Sivasspor mu?
yoksa İstanbul düşmanlığı mı?

burakkova
31.05.2011, 13:05
aynen öyle bazıları sivassporu giderek kendilerinden ibaret gömeye başladılar...farklı görüşü söyledin mi hemen yok içimizdeki tsli fbli şu bu oluyorsun...süper ligle ilgili bir konu tabi ki açılabilir ama bazıları neden hala aklı fb maçında kaldı? kaldı ki bir sivassporlu olrak ts nin şampiyon olamaması benim için daha güzel bir şey.. millet neden ts nin bu kadar ağlayıp zırlamasına bişey demiyor?

artık içimizdeki fbli dışımızdaki tsli bilmem ne söylemlerinden vazgeçin, kise kimsenin sivasssporluluğunu ölçemez sivasspor bizlerden önce de vardı sonra da olacaktır...ikide bir burdaki fb maçına takılıp kalmayın dışarda bile bu kadar konuşulmazken sizler burda iyice b...kunu çıkardınız!

çok haklısın birader.. Diğer konular bu kadar ilgi çekmiyor.. Trabzon ile fener arasındaki mesele patlama yapıyor.. BİZE NE...

bugra5858
31.05.2011, 14:50
Günahların takımı Fenerbahçe... İtalya'da Juventus ve Milan'ın gözünün yaşına bakmamışlardı.Ama burası Türkiye burada dokunmazlar f5'e...
FB Sempatisi besleyen arkadaşlar rahat olsun yani ;)

kaplanlı
31.05.2011, 15:10

arkadaş bende söylediklerine katılıyor teşekkür ediyorum.

HALIL
31.05.2011, 16:20
arkadaslar ortali gercekten toz duman ankaragucu fenerbahce kume dusurulebilir ikinci seria faciasi olabilir super ligde trabzon sikayet etmis tff ye ve fifa ulan bu trabzon ne cirkefmis ya tum turkiyeyi kendilerine duman ettiler:D aman sivassporumuz bir sey olmasin da

cunku son mactan suphem var azcik takimimizin uzerine degilde hakamlerden bahsediyorum o ermanin pozisyonu ama kkorcanda biraz suphem var:mad:

HALIL
31.05.2011, 16:22
Emre gibi çirkef oyuncular, Aziz gibi şikeci başkanlar oldukça Türk futbolundan şaibe eksik olmaz.Nasıl ki ülkemizde Ergenekon Terör Örgütü temizleniyorsa Türk futboundaki bu derin yapılanmada temizlenmelidir.

kurtlar vadisi super lig yakinda ekranda merak etme:D

ec58
31.05.2011, 16:24
Bu olaydan hiç bir şey çıkmaz. Emre mesaj atmış olsa ne yazar. Fenerbahçeyi bağlamaz... Maçtan önce ankagücü yönetimi haberdar olmuş. Gökçek demiyorki benim oyuncularıma mesaj gelmiş onlarda şike yapmış... Tam tersi bize böyle mesajlar geldi ama benim oyuncularım karakterlidir, Şike yapmazlar yapmadık diyor. Dolayısıyla maçta şike yoksa, şampiyonda bellidir. Emre ve menajerler ceza alabilir o ayrı konu...
Gelelim Sivasspor.com sitesinde olduğuna göre sivassporlu olduğunu sandığımız ama yinede Ts ve Fb arasında taraf olma gayretinde olan arkadaşlara... Fenerbahçenin lig de seveni pek olmaz... Ts yalakası çoktur... Bizi pek ilgilendirmez ama yinede taraf olacaksanız bazı hususları dikkate alın;
Son üç yıl içinde herhangi bir spor sitesinde ts, yada 61 ifadeleri isminde bulunan kişilerin sivasspor hakında yazdıklarını bi inceleyin...
Sivasspor kümeye diyenler ts. liler midir fenerliler mi?
Süper lige nasıl çıktığımızı unuttuğunuz belli; ismail kartal şu an fenerde yardımcı antrenör. Can arat olmasa çıkabilirmiydik- yok pahasına oynadı bizde, Servet çetin Sivası aklına getirir miydi, üstelik adamı sattık birde para kazandık. Fenerin sivasspora katkısını başka hangi takım yaptı. Hatta bir ara fenrbahçenin gönderdiği antreman malzemelerini kullandık...
İllede taraf olacaksanız her fırsatta bizi aşağılamaya çalışan ts tarafını değil. 2. ligden beri desteğini esirgemeyen Fb tarafını tutun...
Yok sizin derdiniz sivassporsa o zaman sivasspor size yeter, başka takımlarla uğraşmayın...

yigidoyuzz
31.05.2011, 20:24
bize ne bunlardan ne yaparlarsa yapsınlarbize gerekli olan önce Taraftar gruplarından bir özürdür ben bu taraftar gruplarından olmamama ragmen maçlara desteklemeye dahi gitmeyecem YÖNETİM VEFAKAR OL VE TARAFTARLARINDAN ÖZÜR DİLE VE AHDE VEFAKAR ÖRNEĞİNİ GÖSTERMENİZİ İSTİYORUM

pover58
31.05.2011, 20:42
burda bizi ilgilendiren konu ney neden boş işlerle ugraşıyoruz bizene fb dende ts dan da.ne yaparlarsa yapsınlar alakadar olmaız.

sefilix
31.05.2011, 21:44
trabzon kudurdu çamur atmaya başladı. bundan bişey çıkmayacağı aşikar. eğer o olmasaydı sivasa çamur atacaklardı. işleri güçleri çamur bunların. sadece türkiyenin adını batıracaklar türkiyenin adını kirletecekler. kıçlarını yırtsalar bile sonuç değişmeyecek bunları bildikleri halde sadece ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar.

ÇOK İLGİNÇ BİR BAKIŞ AÇISI.TABATA NIN ANTEBE GİTMESİNE HOPLAMIŞTIK. BİLİYORSUNUZ DEDİKODULARI. EĞER BİRŞEY VARSA ORTAYA ÇIKSIN. NEDEN TÜRKİYENİN ADI REZİL OLUYORMUŞ ANLAMADIM. HEM MESAJI ÇEKEN ADAM ÇEKTİM DİYE İTİRAF EDİYOR. SORUN YOK.. ARAŞTIRSINLAR BULURLAR. BULSALAR BİLE BÖYLE BİR İLİŞKİ BİR ŞEY ÇIKMAZ. OLAYIN UCUNDA FB-GS-BJK VARSA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. AMA BİZ OLSAYDIK MESELA.. DÜŞÜNMEK BİE İSTEMİYORUM..

sefilix
31.05.2011, 22:00
Bu olaydan hiç bir şey çıkmaz. Emre mesaj atmış olsa ne yazar. Fenerbahçeyi bağlamaz... Maçtan önce ankagücü yönetimi haberdar olmuş. Gökçek demiyorki benim oyuncularıma mesaj gelmiş onlarda şike yapmış... Tam tersi bize böyle mesajlar geldi ama benim oyuncularım karakterlidir, Şike yapmazlar yapmadık diyor. Dolayısıyla maçta şike yoksa, şampiyonda bellidir. Emre ve menajerler ceza alabilir o ayrı konu...
Gelelim Sivasspor.com sitesinde olduğuna göre sivassporlu olduğunu sandığımız ama yinede Ts ve Fb arasında taraf olma gayretinde olan arkadaşlara... Fenerbahçenin lig de seveni pek olmaz... Ts yalakası çoktur... Bizi pek ilgilendirmez ama yinede taraf olacaksanız bazı hususları dikkate alın;
Son üç yıl içinde herhangi bir spor sitesinde ts, yada 61 ifadeleri isminde bulunan kişilerin sivasspor hakında yazdıklarını bi inceleyin...
Süper lige nasıl çıktığımızı unuttuğunuz belli; ismail kartal şu an fenerde yardımcı antrenör. Can arat olmasa çıkabilirmiydik- yok pahasına oynadı bizde, Servet çetin Sivası aklına getirir miydi, üstelik adamı sattık birde para kazandık. Fenerin sivasspora katkısını başka hangi takım yaptı. Hatta bir ara fenrbahçenin gönderdiği antreman malzemelerini kullandık...
İllede taraf olacaksanız her fırsatta bizi aşağılamaya çalışan ts tarafını değil. 2. ligden beri desteğini esirgemeyen Fb tarafını tutun...
Yok sizin derdiniz sivassporsa o zaman sivasspor size yeter, başka takımlarla uğraşmayın...

BU YAZI ÇOK TEHLİKELİ OLMUŞ ARKADAŞIM. NE YANİ FENER BİZE MALZEME YOLLADI DİYE FENERİMİ TUTACAĞIZ NASIL ANLAYIŞ BU. BİZ LİGDEKİ 16 TAKIMLA RAKİBİZ. BU DEMEK OLUYOR Kİ SENEYE BURSASPOR BİZE TOP YOLLARSA İSTANBUL BELEDİYE MALZEME YOLLARSA ONLARI YENMEK İÇİN OYNAMAYACAĞIZ MI? LİGDEN ÇIKARKEN İSMAİL KARTAL VARDI ŞİMDİ RIZA VAR. BİZ BJK YALAKASI MI OLALIM. BAŞKA TAKIMLARLA UĞRAŞMAYIN LAFINA GELİRSE SPOR SADECE SAHADA OYNANMIYOR. BUNU AZİZ BAŞKAN SÖYLEDİ DEMEK Kİ BAŞKA TAKIMLARLA DA HEM SAHADA HEM MASADA MÜCADELE ETMEK GEREKİYOR. SÜPER LİGDE BİR MENEJER BİR OYUNCUYA MESAJ ATIYOR. BIRAKIN ARAŞTIRILSIN. BAKALIM SONUNDA NE ÇIKACAK (BİR ŞEY ÇIKMAZ BU ARADA KORKMAYIN. UCU ÜÇ BÜYÜKLERE DOKUNACAKSA KAPATILIR O KONULAR) BİZDE BU LİGİN BAŞROL OYUNCUSU OLDUĞUMUZA GÖRE(BAZILARININ DEDİĞİ GİBİ NE BİR TAKIMIN ARKA BAHÇESİ NE DE SEMPATİZANI DEĞİLİZ) LAYI KONUŞUP TARTIŞACAĞIZ. BUNDAN DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ.

bortecine
31.05.2011, 22:09
bu haberin bizimle ne alakası var şimdi..
Evet ne alakası var bizle bunun

Metal Gear
31.05.2011, 22:55
Tüm dünyaca dürüstlüğü ile saygınlık kazanmış birine Fener forması giydirin,futbolcu edin,yönetici edin,.....gerisi malum..

yigidolar06
03.06.2011, 13:06
Yok sizin derdiniz sivassporsa o zaman sivasspor size yeter, başka takımlarla uğraşmayın...1970 yıllarda sivasa gelen fenerbahçe sivassporla sezon açılış maçı oynamış o zamanın yıldızlarını sivasta canlı seyretme şansı bulmuş bir neslin çocuklarıyız (Ziya Şengül takım kaptanı, Cemil Turan gol kralı idi) Sivasta fenerbahçe sevgisi farklıdır işin özü şudurki biz fenerbahçeden hiç bir zaman zarar görmedik aramızdaki maçların skorları önemli değil

effenberg
03.06.2011, 17:13
Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile Ankaragücü kulüplerini karşı karşıya getiren mesaj olayıyla ilgili olarak FIFA’ya şikayet dilekçesi gönderdi.

Başkanımız Sadri Şener imzasıyla Başkan Sepp Blatter’e hitaben gönderilen dilekçede, söz konusu olayın Türk futbolu açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekildi.
Dilekçede FIFA lisanslı menajer Ahmet Bulut’un sahibi olduğu Foot&Ball isimli şirkete mensup iki farklı takımın formasını giyen oyuncuyla şirket ortağını buluşturan söz konusu olayın içeriğine dikkat çekildi.
Aynı firmada Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın görev yaptığının da altı çizildi.
Söz konusu mesajın televizyon kanallarında açıkça gösterildiğinin de vurgulandığı yazıda, maçın Fenerbahçe lehine 6-0 bittiği kaydedildi.
Bu arada Emenike transferi de şikayet dilekçesinde yer aldı. Bu oyuncuyla aynı takım formasını giyen Bülent Ataman’ın açıklamalarına vurgu yapılan dilekçede, FIFA statülerinin ilgili maddelerine atıfta bulunularak, müsabakaların üzerinde açıkça manipülasyon anlamı taşıyabilecek bu gelişmelerin değerlendirilmesi talep edildi.
-----------------------------------------
TS resmi olarak bas vurmus bence bu is den Türk futbolu ve A.Bulut in menejerlik sirketi zarar görür baska bir sey olmaz.

ardahanlı
16.06.2011, 09:29
Konuyu yeni okudum ve hayrete düştüm.
Kuyruk acısı çok kötü birşey arkadaşlar. Saha içinde hem saha dışında( diplomasi ve sinir harbi) fb tsyi ezmiştir.

Bugün yorum yapan sporun taraflı tarafsız önde gelenleri en yalın ifadeyle iki takımında şampiyonluğuna onay verdiği gerçeğini tsliler unutmuşlar.

Trabzon halkı fenerin şamp.Başbakana bile bağlayarak buradan AKP ye oy yok demişler ancak %60 neticesi suratlarına tokat gibi çarpmıştır.

Ve en önemlisi fenerin sezon boyunca abartmıyorum en zorlandığı üç takımdan biri sivastır: 1-Bursa 2-G.antep 3-SİVASSPOR tartışmasız
bu trabzon feneri sivasın yarısı kadar bile zorlayamamıştır. bide utanmadan sivas gibi karakterli camiaya dil uzatıyorlar.