Orijinalini görmek için tıklayınız : CALIMBAY OZEL ROPORTAJ

HALIL
23.06.2011, 15:29
BUYURUN YIGIDOLAR

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94297

belki sorulariniza cevap bulursunuz

HALIL
23.06.2011, 15:39
cerny transferi kesn degil galiba

adam sivasspordan cok diger takimlardan bahsediyo tam bir skandal :mad:

engin2609
23.06.2011, 15:50
Gelecek Sene için Hedefler İLK 5 veya İLK 10 Gibi cümle kurmadı + Şampıyonluk yarışına kayseri - antep - bursa katılıcak dedi içinde neden sivasspor olmasın . geneldede sivasspor harici tüm takımları konustular.

turks
23.06.2011, 15:57
Gelecek Sene için Hedefler İLK 5 veya İLK 10 Gibi cümle kurmadı + Şampıyonluk yarışına kayseri - antep - bursa katılıcak dedi içinde neden sivasspor olmasın . geneldede sivasspor harici tüm takımları konustular.

aynen katılıyorum bastan sona izleidm bende bizden çok 3 büyütülmüşler konuşuldu

ramazan5842
23.06.2011, 16:08
rıza hoca beşiktaşla ilgili konuşurken gözleri parlıyor.aynı duyguları sivasspor içinde taşısa bambaşka bir takım olabiliriz.ama böyle olmuyor...:rolleyes:

Ahmet1658
23.06.2011, 16:11
Rıza hoca SIVAS'ın mı yoksa BJK'nin mi hocası anlıyamadım. Sivas'tan çok BJK'yi konuştu. Yazık. Ben bu adamın bu tutumunu sevmedim.

emre41
23.06.2011, 16:25
Anca konuşursun işte. Kovuldun halen bjk bjk. Git onlar versin paranı. Ayıp ya. hem sivasın ekmeğini ye hem de bejeke yalakalığı yap. Bu kadro onda olsa neler yaparmış. sanki morinyo mübarek.

Ahmet1658
23.06.2011, 16:36
Bence bu hocanın vizyonu yok . Bu hocanın kafasında devrim , ileri atılım , geleceği okuma , görme yok. Geçmişle uğraşan biri bu . BJK'ta ,Rize'de ve diğer takımlarda doğru dürüst bir şey yapamamış biri. Sivas bu tarz hocalarla hiç bir şey yapamaz. Adam konuşmalarında söylediklerini mütemadiyen tekrarlayıp duruyor. Papağan misali. Rıza hocadan en çok duyduğum kelime '' GEREKİYO'' dur. Bu hoca bu takıma hiç ama hiç bir şey veremez. Çünkü , adamda insanı heyecanlandıracak her hangi bir plan program , iddia yok. İnşallah ben yanılırım

Gangstayigido
23.06.2011, 16:45
bence hedefimizin üst siralar oldugunu bilerek söylemedi
öbür takimlara sürpriz yapacak:D:D:D

B.DUMANLI
23.06.2011, 16:46
BJK´DAN BIR YESIL ISIK YANSA SIVAS´I YÜZ ÜSTÜ BIRAKIR GIDER.BIR TANESI FB HAYRANI ,DIGERI BJK HASTASI.BIRDE GS´DA FUTBOL OYNAYAN BIRINI ALALIMDA ISTANBUL HAYRANLIGI TAMAMLANSIN.ERKEKSENIZ BÖYLE ACIKLAMALARI TRABZONDA YAPSANIZA,ERTESI GÜNÜ KAPININ ÖNÜNE KOYARLAR.BIZ SIVAS SEYIRCISI COK HOSGÖRÜLÜYÜZ.HELE LIGLER BIR BASLASIN,ARADAN 5-6 HAFTA BIR GECSIN.RIZA HOCA VE YÖNETIM SEYIRCIDEN GEREKLI CEVABI ALACAKTIR.BU NASIL TRANSFER?

ozledımeskıyı
23.06.2011, 16:59
cerny transferi kesn degil galiba

adam sivasspordan cok diger takimlardan bahsediyo tam bir skandal :mad:

ada ne sorsa onu söylüyo hacı :D

sivas58yigido
23.06.2011, 17:05
hedef saptırıyordur göze gelmeyelim diye:)

mucahitbaba58
23.06.2011, 17:06
ligtv sunucularinada gicik oluyom haa konus sivasspor veya adam sivassporun td adam bjkyi soruyoruyor sacma sapan seyler soruyor ayrica cerny diye biri aldik demedi burda ben kocaman bir soru isareti birakiyorum biri gorsunde buna cvp versin diye elin gelmemis alinmamis oyuncusuna sahip cikmayalim sonra

HALIL
23.06.2011, 17:07
ada ne sorsa onu söylüyo hacı :D

ama bence orda kisa kesebilirdi

karşıyakalı
23.06.2011, 17:09
RIZA HOCAYI ELEŞTİRDİGİM İÇİM BANA KIZANLARA KAPAK OLSUN BU KONUŞMALAR.YILMAZ VURAL BİLE KONUŞMASINDA SİVASSPORDAN DAHA ÇOK BAHSEDİYOR.

karşıyakalı
23.06.2011, 17:12
bence hedefimizin üst siralar oldugunu bilerek söylemedi
öbür takimlara sürpriz yapacak:D:D:D

GARDAŞ ÖNCE BİZE Bİ SÜPRİZ YAPSINDA BİZLERİ SIKINTIDAN KURTARACAK TAKIM YAPSIN

sinansakru
23.06.2011, 18:03
Üzen şey Sonumuz geliyor

KaanK
23.06.2011, 18:16
Biliyoruz ki bjk camiasıyla aran çok iyi ve belli ki bjk ya olan sevdan bitmeyecek de rıza hoca adama sorarlar eskişehire batuhanları telloları erkan zenginleri yağdırtttın da sivasın suçu ne hoca illa bir çelme de sen mi takacaksın ......teknik adam dediğin biraz vizyon sahibi olur yükümlü olduğu misyonu yerine getirmek için çaba sarf eder fedakarlık gösterir ama sen hala taraftarın canını sıkmaya ümidini kırmaya devam ediyorsun ....Allah sonunu hayır etsin bir daha seni böyle kabullenecek camia taraftar ve memleket bulamazsın[/B]

HALIL
23.06.2011, 18:17
Biliyoruz ki bjk camiasıyla aran çok iyi ve belli ki bjk ya olan sevdan bitmeyecek de rıza hoca adama sorarlar eskişehire batuhanları telloları erkan zenginleri yağdırtttın da sivasın suçu ne hoca illa bir çelme de sen mi takacaksın ......teknik adam dediğin biraz vizyon sahibi olur yükümlü olduğu misyonu yerine getirmek için çaba sarf eder fedakarlık gösterir ama sen hala taraftarın canını sıkmaya ümidini kırmaya devam ediyorsun ....Allah sonunu hayır etsin bir daha seni böyle kabullenecek camia taraftar ve memleket bulamazsın[/B]

ahh bence sivasin ilaci nobre (yerli) ve holosko(yabanci)

ZiDaNe58
23.06.2011, 19:37
sivasspordaki huzuru beşiktaşta bulamazsın sayın hocam bulunduğunuz takımın kıymetini bilin bırakın bu bjk aşkını..kimseyi zorla tutmuyoruz bu takımda gidene güle güle

yigido_ersin58
23.06.2011, 20:12
ADAM HEDEF İLK 5 DİYEMEDİ ZATEN ELİNDEKİ BU KADRO İLE ŞAMPIYONLUK YARIŞINDA KENDINI SAYMADI BUNUN FARKINDA SANKI BU SENENIN AMACI ALT SIRADAN KURTULAYIM İLK 10 DA YER ALAYIM BUNU BASARI GIBI GÖRUYO ALT LIGDEN GELEN 2 OYUNCUYU KADRODA SAYIYO MURAT VE KIVANC KESINLIKLE BU KIŞILER IKI IYI OYUNCU ILE TRANSFER I BITIRIYO HOCA HER ZAMNKI GIBI PARA YOK UCUZ OLCAK IYI OLCAK MANTIGI ILE DEVAM ERSAN MARTIN GIBI BI FORVET GELIR SONRA VAY HALIMIZE UMUTLA BAKAMIYOM BU KADROYA
SIRALAMAYIDA YPMIŞLR
GS BJK TS FB BURSA ANTEP KAYSERI BUYUKŞHR İLK 8 DOLU BURAYA GIREMEYIZ DUSUNCESI VAR

kurtay58
23.06.2011, 20:26
biraz insaf eleştiri, Rıza Hoca'nın Sivas'a gelmediğini bir düşünün, şimdi ne konuşuyorduk ve neredeydik, ayıptır, günahtır...

ozledımeskıyı
23.06.2011, 20:46
!!!!!İSKELET KADRO AÇIKLAMASI!!!!!

Hocamızın birçok site üyesi tarafından tepki alan bu açıklamasına bir açıklık getirmek istiyorum. Hocamız İskelet Kadro tabirinde bu sezon için kişisel olarak başarılı bir sezon geçiren Kadir BEKMEZCİ ve Erman KILIÇ gibi oyuncularımızın birçok takım tarafından rağbet gördüğü duyumunu aldık ve bu oyuncular bizim kadrommuzda önemli yertutmaktaydı ve yeri doldurulması zor oyuncularıdı.

Bu oyuncular takımda muhafaza edilmesi bizim için çok önemli olduğun hocamız buna değinmiştir fakat süyeleri tarafından çok yanlış anlaşılmış vekötü yöne yorulmuştur bunu belirtmek istiyorum ve herkesi sağduyuya çağrıyorum lütfen takımız açısından olumlu düşünün ki olumlu olsun !!!!!!

HALIL
23.06.2011, 22:56
fb gs bjk ts bursa kayseri antep 'in ardindan 8. sivasspor olursa insallah :D

bence 2-3 kaliteli takviye yaparsak imkansiz degil cok ciddiyim

akifesk
23.06.2011, 23:00
ne ilk 8 i ya. ortada iki tane transfer var kerim ve faty. gerisi trışka. bu kadroyla bu mantıkla son üçte olmayalım yeter.

yigido_ersin58
23.06.2011, 23:54
adam kendı agzıyla ilk 8 saydı gerıye son 8 kaldı 3 düşer kalır 5 takım yanı yıne hedef aynı kumede kalmak bı zamnlar hedef ilk 5 dıyodu sonra hedefımız yukarılar oldu bugun konuşmasında cok değişik acıklamalar yaptı ucuz ama ıyı oyuncu olması lazım 2 transfer yapacaz dedı ve herkes görup yorumlamıştr

sahin58ak
24.06.2011, 00:21
ben riza hocayi anlamiyoruum adam bende sivasin insaniyim diyor hala roportajda bjk gs ts butun takimlari sayiyor adam yok yukari oynarlar dit dat ya bide sen kendi takimini soyle bizde yarisin icindeyiz bizde de sampiyonluk yarsinda olcaz de aman aman allah bunlarin eline dusurmesin insanni sen nasil sivasin sivassporun trmsilcisisin anlamak mumkun degil yagamasanda gurle konnus takimini yucelt yukselt ki seni dinleyen izleyen foutbolcularda ona gore konsantire olsun yarisa

engin2609
24.06.2011, 00:37
ben riza hocayi anlamiyoruum adam bende sivasin insaniyim diyor hala roportajda bjk gs ts butun takimlari sayiyor adam yok yukari oynarlar dit dat ya bide sen kendi takimini soyle bizde yarisin icindeyiz bizde de sampiyonluk yarsinda olcaz de aman aman allah bunlarin eline dusurmesin insanni sen nasil sivasin sivassporun trmsilcisisin anlamak mumkun degil yagamasanda gurle konnus takimini yucelt yukselt ki seni dinleyen izleyen foutbolcularda ona gore konsantire olsun yarisa

Yazdıklarına katılıyorum

sanki bjk veya başka takımı övünce seni t.direktor olarak alıcaklar. sen kendi takımını yükseklere çıkarki az ses cıkart.

halilim5858
24.06.2011, 00:52
hocam eger besiktas sana a2 tkiminin basina gec derse hemen gidersin bence http://resimzade.com/Show.html?i=29051&token=28926 (http://resimzade.com/Show.html?i=29051&token=28926)

izmirliyigido
24.06.2011, 08:34
Sonumuzu iyi görmüyorum. Rıza hocanın kapasitesi ve ufku belli. Onunla uzun bir yola rahat çıkamayız. Şimdiden tedbir alınması, dikkati çekilmesi lazım. Korkan değil, korkutan takım olursan rakiplerin sana göre tedbir alır, sen gücünü kabul ettirirsin.

Yönetim DİKKAT !...

AYK

aozdemir
24.06.2011, 09:52
eleştiriler çok ağır geldi bana. spikerin sorularına göre cevap verdi hoca. ben rıza hocadan umutluyum.daha cesur olması konusunda haklısınız. şampiyonluğa oynayalım demesi hata our.sonra oyuncular strese giriyor.

Has Sivas`li
24.06.2011, 10:19
Riza Hocanin Milan Cerny den bahsetmemesi, halen Belay`i alma düsüncelerinden olabilirmi? Ordu 3 hatfa önce imza atacaz dediler ama hala ses seda yok. Ya bu Ordu nun baskanida amma cok konusuyor beeeee....

KaanK
24.06.2011, 10:21
Rıza hoca sana olan güveni ve büyük kredini büyük bir hızla ellerinle kaybediyorsun ...

Aman Dikkat !!!!

özsivasli1903
24.06.2011, 12:37
riza hocam bir forvet alacagiz diyor acaba atilla olacak mi olmayacak mi???
cerny ve atilla bizi ucurur riza hocam atillayi kacirma elinden ...