Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraspor geri döndü !
engin2609 29.06.2011, 13:57 TFF Genel Kurul toplantısında Ankaraspor'a af çıktı! Ankaraspor önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek!
Daha önce üyeliği askıya alınan Ankaraspor'unüyelikten ihracıyla ilgili oylamadan ret kararı çıktı. Böylece Ankaraspor, TFF üyeliğinden ihraç edilmekten kurtuldu.
BANK ASYA 1. LİG 19 TAKIM OLDU!
Alınan bu kararla birlikte Ankaraspor önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı. Böylece Bans Asya 1. Lig'de gelecek sezon yer alacak takım sayısı da 19'a çıktı.
Takım sayısının 19'a çıkmasıyla Bank Asya 1. Lig'de hafta sayısı da 34'den 36'ya yükseldi. Ayrıca TFF'nin 18'i geçen takım sayısını bir sonraki sezon 18'e eşitlenmesi için bu sezon ligden 4 takım düşmesi ya da Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e 3 yerine 2 takım düşmesi yönünde karar alması bekleniyor.
engin2609 29.06.2011, 13:59 ßank asyada bi karışıklık olucak gibi.
Aman ne olursa olsun bizi ilgilendirmez. Bize dokunacak birşey olmasın da.
Aslında karışıklık kolaylıkla halledilebilir. Seneye Bank Asya'da 19 takım oynar. Her hafta bir tanesi bay geçer. Ligden de 4 takım düşer. Herşey rayına oturur.
babapiton 29.06.2011, 14:01 inş süper ligden 2 takım düşer bizim işimiz belli olmaz aklıma kötü kötü şeyler geliyor
engin2609 29.06.2011, 14:03 inş süper ligden 2 takım düşer bizim işimiz belli olmaz aklıma kötü kötü şeyler geliyor
geçen sene ankara sayesinde kaldık bu senede ankara sayesinde düşmeyiz inş
babapiton 29.06.2011, 14:05 geçen sene ankara sayesinde kaldık bu senede ankara sayesinde düşmeyiz inş
Yine de biz iyi düşünelim hiç sıkıntı çekmeyiz inşallah
Arkadaşlar mesele Süper Lig ile ilgili değil. Bank Asya ile ilgili. Bizimle ilgisi yok.
bankasya 19 takım oldu ilginç :D
geçen sene ankara sayesinde kaldık bu senede ankara sayesinde düşmeyiz inş
yaw ne alaka ankara şimdi süperligtemide
engin2609 29.06.2011, 14:08 bankasya 19 takım oldu ilginç :D
ingiltere 2.lig takımları gibi olsa fena olurdu :)
Ankaraspor Bank Asya dan tekrar Süper lige çıkarsa bizde tekrar yenikent asaş stadında 50 kuruşa maç izleriz.:)
Ankaraspor Bank Asya dan tekrar Süper lige çıkarsa bizde tekrar yenikent asaş stadında 50 kuruşa maç izleriz.:)
ankarasporun taraftarı olmaması çok ilginç, peki sizce?
ankarasporun taraftarı olmaması çok ilginç, peki sizce?
Ankaraspora sempati duyan bi taraftar topluluğu göremedim.Ankarada çoğunluk Ankaragücü diyor.Ankarasporun 15 yaş altı biraz taraftarı var onlarda olmazda ulaşım forma beleş olunca öylesine geliyorlar işte.:)
izmirliyigido 29.06.2011, 14:42 İnşallah Süper Ligden 2 takım düşer yönün de karar çıkar, yoksa bizim işimiz bu sene de zor gözüküyor !...
AYK
İnşallah Süper Ligden 2 takım düşer yönün de karar çıkar, yoksa bizim işimiz bu sene de zor gözüküyor !...
AYK
- benim de içimden geçen bu. süper ligden 2 takım düşer bizim için süper olur.
karabükle, ordu düşer tahminim ..
1.)su gokceklerden turk futbolu bir turlu kurtulmayacakmi ya.
2.)19 takim oldu cok sacma bence ALTAY lige geri cikartilmali ve 20 takim olmali en mantiklisi bu olur galiba
İnşallah Süper Ligden 2 takım düşer yönün de karar çıkar, yoksa bizim işimiz bu sene de zor gözüküyor !...
AYK
kardesim mesajini gormemisim dogru boyle olursa isimize yarayabilir ne gunlere kaldik takimimiza guvenemiyoruz :mad:
kardesim mesajini gormemisim dogru boyle olursa isimize yarayabilir ne gunlere kaldik takimimiza guvenemiyoruz :mad:
-oysa iyi transferler yapılsa bunlar hiç konuşulmayacak..
bugra5858 29.06.2011, 15:18 Ankaragücü taraftarını çok severim ama Ankaraspor bana kalırsa haksız bir şekilde düşürüldü.Hoş iyi oldu bize yaradı ama tarafsız birşekilde bakarsak Ankaraspor klübü Melih Gökçek'in Ankaragüçlü taraftarlardan oy kazanmak uğruna düştü.
yigido_ersin58 29.06.2011, 17:59 bizm ligden 2 takım düşerse bzımkıler daha transfer yapmaz ama ıyı olur bızım lıgden 2 takım düssün
mühendisburak58 29.06.2011, 18:15 en iyisi süper ligden 2 takım düşsün.çünkü 2 senedir 15.bitiriyoruz ligi.sanki bu sene 16.bitireceğiz gibi bir his var içimde.onun için süper ligden 2 takım düşerse daha iyi olur.
en iyisi süper ligden 2 takım düşsün.çünkü 2 senedir 15.bitiriyoruz ligi.sanki bu sene 16.bitireceğiz gibi bir his var içimde.onun için süper ligden 2 takım düşerse daha iyi olur.
Süper Ligi ilgilendiren bir konu olmadigi icin ya seneye Bank Asya'dan 4 takim düser ya da Bank Asya'dan 3 takim düser ama onun yerine 2. Lig'den 3 takim yerine 2 takim cikar.
Bekleyip görmek lazim gelismeleri.
dogan5880 29.06.2011, 20:01 BIZE NE ANKARADAN FALAN
Divriği58 29.06.2011, 21:12 İNŞ. 2 takım düşerde rahat bir nefes alırız
İNŞ. 2 takım düşerde rahat bir nefes alırız
2 takim düsürmezler iki takim düserse o zaman süperlig 19 takimli olur
halilxx58 29.06.2011, 22:11 İNŞ. 2 takım düşerde rahat bir nefes alırız
arkadaslar süper ligden 2 takim düsmez, cünki eger 2 kakim düser ve yerine 3 takim cikarsa süper ligde 19 TAKIM olur! ;)
Bu durumda bank asyadan ya 4 takim düscek, yada 2. ligden 2 takim cikcak!
arkadaslar süper ligden 2 takim düsmez, cünki eger 2 kakim düser ve yerine 3 takim cikarsa süper ligde 19 TAKIM olur! ;)
Bu durumda bank asyadan ya 4 takim düscek, yada 2. ligden 2 takim cikcak!
ya da bank asya 20 takimli olur
halilxx58 29.06.2011, 22:14 ya 4 takim düsürler ya da bank asya 20 takimli olur
yani bank asyada ya 4 takim düscek, yada ikinci ligden 4 takim cikcak! :)
bu durumda bizi ilgilendiren birsey yok ;)
yani bank asyada ya 4 takim düscek, yada ikinci ligden 4 takim cikcak! :)
bu durumda bizi ilgilendiren birsey yok ;)
aynen öyle daha öncede yazdim zaten.
haberi yapan kisi düsünmeden haber yapmis :D
halilxx58 29.06.2011, 22:18 aynen öyle daha öncede yazdim zaten.
haberi yapan kisi düsünmeden haber yapmis :D
haberi ekleyen arkadasda zaten bir siteden almistir, basta bende ayni mantik hatasini yapmistim, ama biraz düsününce olamayacagini anladim :D
58MUAMMER58 29.06.2011, 22:46 ANKARASPORU hiç sevmem doğrusunu demek gerekirse gökçekler yüzünden önce süper ligden,sonra bank asyadan düştü , şimdi geri döndü,bankasya 19 takımlı olacak ,federasyonun daha önce 20 takıma çıkartma hesabı vardı ,bana göre onu hayata geçirecekler,yoksa 2 takım şampiyon olacak denilse kimse kabul etmez tüm takımların amacı şampiyon olmak,4 takım düşecek dense onuda kabul etmezler,süperligden 2 takım düşecek dense yine kabul görmez en mantıklısı aynı sistem devam eder altligden 1takım fazla çıkar 20 takım olur kimsede bişey demez itiraz etmez.
biz düşmeyelimde gerisi boş
ya bank asyada 4 takim dusecek ya super ligden 2 takim dusecek bence en mantiklisi 2 takimin dusmesi super ligden bank asya takimlarinin hakki yenir o zaman
asabibaba 29.06.2011, 23:37 ya bank asyada 4 takim dusecek ya super ligden 2 takim dusecek bence en mantiklisi 2 takimin dusmesi super ligden bank asya takimlarinin hakki yenir o zaman
ligden iki takım düşerse bank asyadan da 2 takım gelir o zaman hak yenmiş olmaz mı??????:confused::confused::D
Divriği58 30.06.2011, 00:52 Şu ankaraspor a kanım bır türlu kaynamadı
ErkANkaragücü 30.06.2011, 10:48 Bizim İçin Umut Işığı Doğdu İnşallah Baba Oğul Geldikleri Yere Giderlerde Bizde Kurtuluruz Gökçeklerden..
ankaraspor süper lige çıkmasın bize ters gelen bı takım cunku.
effenberg 30.06.2011, 13:56 Futbol Siyaset ve kirli islerin ic ice oldugunun tam bir kanitidir.....
Insallah UEFA veya FIFA TR ye bir rota ceker..
Tükiye Futbol Federasyonu'nun genel kurulunda Ankaraspor’un Bank Asya 1. Lig'den başlamak kaydıyla tekrar liglere dönüşüne kapı aralayan söylemlerden sonra Mavi beyazlı kulübün başkanı Ruhi Kurnaz, "Biz Süper Lig'de başlamak istiyoruz. Hak olan budur" dedi.
ligden iki takım düşerse bank asyadan da 2 takım gelir o zaman hak yenmiş olmaz mı??????:confused::confused::D
ankarasporun yerini rezervasyon yapmislar zaten dusecek o yuzden 4 takim diyorlar
adamlar ne vakit kadro kuracak bunu dusunen yokmu ya :D
yigido_ersin58 30.06.2011, 15:01 bızı ılgılendırmez 2 takım düşmesi bizim ligden ıyı olur ama işimize gelir bakalım bu senenın kasımpaşa ve buca sı kım olacak
ANKARA KRİZİ BİTMEDİ, YENİ BAŞLIYOR
TFF genel kurulunun en büyük sürprizi Ankaraspor’un tekrar liglere dönmesi oldu. Bir yıl önce aynı genel kurul ve aynı delegelerin “elleriyle” üyeliği askıya alınan Ankaraspor bu kez aynı “eller” sayesinde lige geri döndü. Kriz şimdi kürsüde tarafların birbirine verdiği taahhüt ve sözlerle bitti görünüyor. Ancak bitecek gibi değil.
TFF yönetimi Ankaraspor’a ödenecek olan yaklaşık 12 milyon TL’lik tazminatın havuzdan yani kulüplerin paylarından kesilerek verileceğini duyurdu. Uzlaşmanın ardından koridorlarda konuşulan ilk konu “Bu 12 milyonu kim ödeyecek, nereden ödenecek?” sorusu oldu. TFF yöneticileri bunun havuzdan verileceğini belirterek, “Normali de bu. Ankaraspor ligden ihraç edildiğinde onun parası havuza aktarılmış ve kulüplere dağıtılmıştı. Şimdi fazladan aldıklarını tekrar Ankaraspor’a verecekler” ifadelerini kullandı. Ancak kulüpler buna karşı çıktı, “Hayır bu pay kulüplerin payından kesilerek verilemez”. Bakalım kimin dediği olacak.
Peki TFF bu davasında niye geri adım attı? Çünkü Ankaraspor’un açtığı ve hala devam eden dava, TFF başkanı ve yönetim kurulu üyelerine karşılık. Bugün altısı yeni yönetim kurulunda yer alan yöneticileri “ya Ankaraspor bu davayı kazanırsa?” korkusu sarmış olacak ki, kulüplerden önce Ankaraspor’un geri dönmesini isteyen TFF yönetim kurulu oldu..
münihli_58 30.06.2011, 15:38 Zaten bu Takim bize ders cikmasalar barii
Caner POLAT 30.06.2011, 16:12 Seneye süper ligde.gökçekden korkulur
ankaraspor'un geri donmesi helede bank asyaya bu hafta aldigim en sacma haberdi kabus gibi takim ne taraftari var hemde gokceklerden bir turlu kurtulamiyoruz :mad:
Altay'dan Ankaraspor itirazı
Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, karara Bucaspor, Karşıyaka, Fethiyespor ve Giresunspor ile birlikte itiraz ettiklerini, kanuni haklarının saklı kalması kaydıyla başvurduklarını söyledi. Taşpınar, "Bugün itibariyle hukuk kurulumuz, konuyu inceleyip yasal zeminin hazırlanması konusunda çalışmalara başladı. Alınan bu karar, Bank Asya 1. Lig'in önümüzdeki sezon 19 takımla oynanmasına ve geçen sezon yaşanan sıkıntıların yeniden ortaya çıkmasına neden olacaktır. TFF'nin bu durumu yeniden gözden geçirmesi ve düşen takımların durumunu çok ince detaylarına kadar değerlendirmesi gerekmektedir." dedi.
Bunun Türkcesi: Bizi düsürmeyin lig 20 takimli olsun demektir :D
ANKARA KRİZİ BİTMEDİ, YENİ BAŞLIYOR
TFF genel kurulunun en büyük sürprizi Ankaraspor’un tekrar liglere dönmesi oldu. Bir yıl önce aynı genel kurul ve aynı delegelerin “elleriyle” üyeliği askıya alınan Ankaraspor bu kez aynı “eller” sayesinde lige geri döndü. Kriz şimdi kürsüde tarafların birbirine verdiği taahhüt ve sözlerle bitti görünüyor. Ancak bitecek gibi değil.
TFF yönetimi Ankaraspor’a ödenecek olan yaklaşık 12 milyon TL’lik tazminatın havuzdan yani kulüplerin paylarından kesilerek verileceğini duyurdu. Uzlaşmanın ardından koridorlarda konuşulan ilk konu “Bu 12 milyonu kim ödeyecek, nereden ödenecek?” sorusu oldu. TFF yöneticileri bunun havuzdan verileceğini belirterek, “Normali de bu. Ankaraspor ligden ihraç edildiğinde onun parası havuza aktarılmış ve kulüplere dağıtılmıştı. Şimdi fazladan aldıklarını tekrar Ankaraspor’a verecekler” ifadelerini kullandı. Ancak kulüpler buna karşı çıktı, “Hayır bu pay kulüplerin payından kesilerek verilemez”. Bakalım kimin dediği olacak.
Peki TFF bu davasında niye geri adım attı? Çünkü Ankaraspor’un açtığı ve hala devam eden dava, TFF başkanı ve yönetim kurulu üyelerine karşılık. Bugün altısı yeni yönetim kurulunda yer alan yöneticileri “ya Ankaraspor bu davayı kazanırsa?” korkusu sarmış olacak ki, kulüplerden önce Ankaraspor’un geri dönmesini isteyen TFF yönetim kurulu oldu..
aziz yıldırım ve delegeler çok doğru bir karar almışlar. arkadaşlar bakınız her yerde yazdım söyledim ankarasporun düşürülmesi hiç bir hukuki kalıba kurala sığmıyor. adamlar davalarını kazanmış olsalardı (ki bunu farkeden yeni yönetim ve aziz yıldırım) milli takım kupalardan men edilir avrupaya belli bir süre takım yollayamazdık. kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelerde davalardan vazgeç baskısı yapmışlardır. ankaragücü ile ankaraspor arasında tespit edilmiş bir şike var mı yok. ama olabilir mantığıyla hareket edilmiş. bu kulüp ve şirket ortakları zarara uğratılmış. isterse 1 tane bile taraftarı olmasın bu değişmez. şimdi şöyle düşünün üsküdar anadolu süper lige çıksa ne olacak. sivas mı küme düşürülecek.. geçen sene holosko istanbul belediyede oynadı maaşını yıllık ücretini BJK ödedi. ve BJK maçında oynamadı diğer maçlarda oynadı. geçen sene fener değilde BJK şampiyonluğa oynasaydı ne olurdu. bu durum ankara-ankaragücü ilişkisinden daha vahim bir durumdur.
kısaca tekrarlamak gerekirse ankarasporun lige alınması yeni bir kaos çıkartabilir ama ülkenin ulusal anlamada zarar görmesinden daha iyidir.ankaraspor ve şirket ortakları çok yüksek tazminatlar alabilirlerdi.kupalardan men edilebilirdik. bu arada ankaraspora ödenmesi gereken para kulüp paylarından değil federasyon payından ödenmelidir.
alemdarlar 01.07.2011, 09:12 Bizi direk 2. lige aldılardı kuyrulunca unutmayınız.Karar karardır.Saygı gösteriyorum.Kırmızı gruptamıydık beyaz grupta mı ne...
|