Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Ezeli Rakibimiz Kim?
DOGU_BEY 30.06.2011, 02:10 Arkadaşlar malum şu an futbolun tatile girdiği durgun bir dönemdeyiz.Bu durgun dönemde hem bilgilerimizi tazelemek hem de fikir alış-verişinde bulunmak için bu anketi açmak istedim.
Sizce hem süper lig hem de daha öncesini göz önüne alırsak ezeli rakibimiz kimdir? Başka bir ifadeyle DERBİ olarak nitelendireceğimiz maç hangisidir?
(not: Benim buraya yazdığım takımlar önceki liglerde de aramızda bazı durumların yaşanmış olduğu takımlardır, seçeneklerde olmasa da siz eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz.
A)Kayserispor
B)Trabzonspor
C)Gaziantepspor
D)Çorum-Amasya-Giresun
E)FB-BJK-GS
Yaptıkları onca çirkefliklerden sonra tabikide
B) trabzon diyorum
trazon kimki bizim ezeli rakibimiz olsun ezeli rakip dostca hakarete varmadan ahlakla birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan iki takımdır bizim ezeli rakibimiz bize ters gelen ankaraspordur
yener_sahin 30.06.2011, 03:16 Tek düşman Kayseri... Trabzon ile sidik yarıştıramayız artık...
dogan5880 30.06.2011, 04:52 belkı kayserı olabılır olaylarda dolayı yoksa ts fb bjk gs bunlarla ezelı olmak içın sampıyon olcaksın aranda baya husumet olcak bışeyler olcak yanı ezelı olmak içn lafla olmaz ezelı
YENiCERiavrupa 30.06.2011, 05:49 Kayseri!!!!! Tabikideee!!!!! unutmadik o olaylari daha !!!!!!
izmirliyigido 30.06.2011, 08:44 Bence Trabzonspor. Kendilerine korkulacak rakip olarak görüp, başarımızdan korkarak bizi engellemeye çalıştıkları için en büyük rakibimiz Trabzonspor.
AYK
komşu komşunun külüne muhtaç der Atalarımız ... geçmişde yaşanmış olayları unutup kayseriyi düşman görmekden vaz geçelim arkadaşlar..bana göre ... en büyük rkabibimiz tabiki istanbul takımları ...onların hükümranlığı er geç sona erecek...
PETKOVİC 30.06.2011, 09:08 trabzon .........
aozdemir 30.06.2011, 09:12 antep. bize karşı tüm güçleriyle oynuyorlar.hedefleri olmadığı zaman bile.
Murad_Kelleci58 30.06.2011, 10:33 Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)
mert gürol 30.06.2011, 10:45 tek rakip trabzon orada yaptıklarını unutmadık aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)
tokat ?
Divriği58 30.06.2011, 10:48 Joker hakkımı kullanmak istiyorum...DENİZLİSPOR
2-0 yendiğimiz maçta nasıl kavga çıkardılar asla unutmam
58MUAMMER58 30.06.2011, 11:07 EZELİ REKABET ettiğimiz kayserispordur,trabzonda buna eklenebilir.
gürünlüyiğido58 30.06.2011, 11:31 B) Trabzonspor
bizim barışçıl tutumumuza kayvgayla,küfürle karşılık verdikleri için :mad:
Murad_Kelleci58 30.06.2011, 11:45 tokat ?
Maalesef değil...
Murad_Kelleci58 30.06.2011, 11:47 Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)
Bir ipucu vereyim.. Ankara takımı.. Meşhur rakiplerimizden idi.. Yok mu hatırlayan.. :)
Ferhat06 30.06.2011, 11:47 TABİİ Kİ trabzon
Maalesef değil...
o zaman çorum ?
Murad_Kelleci58 30.06.2011, 11:50 Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)
ÇUBUKSPOR diye bir ezeli rakibimiz vardı.. O maçların havası başka olurdu.. Çubukspor maçlarının havasını hatırlayan arkadaşlar.. Öğle değil mi... :)
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.
ne yapsın millet transfer yok doğru düzgün bi açıklama yok. taraftarı tatmin edici hiç bi gelişme yok . zaten küsmüş taraftar. daha basın sözcümüz kim o bile belli değil. bi ilgisizlik başıboşluk mu var yönetimde sanki.
millet de canı sıkılıyo böyle konular açıp vakit geçiriyo ne yapsınlar ..
Benim görüşüme göre iyi bir yaklaşım olmamış bu konu. Açılması için demiyorum tabiki. Konu açılırken iyi niyetle düşünülmüş olabilir. Ama konu her yere çekilebilecek bir konu. Özellikle sitede her türlü kişi var. Nitekim yorumları okuyunca bunu gördüm. Herkesi düşman görürsek bizi kim sevecek ? Bazı arkadaşların yorumlarını görünce şaşırıyorum gerçekten. Ne kadar çok düşman kazanma sevdalısı varmış hayret ediyorum.
cılgınsivas58 30.06.2011, 12:57 trabzon. denen takım
yigido_ersin58 30.06.2011, 13:14 trabzon çirkeflikleri unutulmadı
1)kayseri
trabzon daha yoktu ortalikarda sivas-kayseri dusmanligini butun turkiye biliyo malesef :mad:
2)trabzon
3)fenerbahce
cunku bizim sivaslilarin yarisi onlari desteklemekden oz memleketinin takimi sivassporu desteklemiyor :mad:
münihli_58 30.06.2011, 15:37 Trabzonda Kayseride ayni b*k ;)
Ya arkadaşlar bari siz yapmayın. Millete hakaret ederek nereye varabiliriz. Yarın öbür gün bir savaş çıksa, bir deprem olsa bu kinle mi yaşanır. Bir futbol mücadelesi için nasıl böyle genelleme yapabiliyorsunuz.
Ya arkadaşlar bari siz yapmayın. Millete hakaret ederek nereye varabiliriz. Yarın öbür gün bir savaş çıksa, bir deprem olsa bu kinle mi yaşanır. Bir futbol mücadelesi için nasıl böyle genelleme yapabiliyorsunuz.
kardesim sende haklisin hata bende senin gibi dusunuyom ama onlar bizden daha kotu seyler soyluyo onlar niye susmuyo trabzonlular degil mi bizi her forumda asaliyan kayserililer degil mi bizi her yerde asagi gosteren onlar alcaklik yapiyo bizim ile ugrasiyo biz niye susacakmisiz tavarih kardesim
ama dogru biz sivasliyiz ve buyuklugumuzu gostermeliyiz beyfendi olamliyiz orasi ayri
ama bu insanlar unutuyo hepimizin ayni ulke insanlari oldugumuzu yazik oluyo ama bir savas ciksin(allah korusun) herkez bir oluyo merak etme sivasl kayseri trabzon antep turk kurt laz hepimiz turkuz ve gururluyuz provokasyon cikaranlar utansin hic kimse turkiyeyi pes ettiremez
asdera58 30.06.2011, 15:53 belkı kayserı olabılır olaylarda dolayı yoksa ts fb bjk gs bunlarla ezelı olmak içın sampıyon olcaksın aranda baya husumet olcak bışeyler olcak yanı ezelı olmak içn lafla olmaz ezelı
öyle ama onlarla çok husümetimiz oldu ve ayrıca en son 1984 yılında şampiyon oldu Ts sn neyden bahsedion onlarında bizden bi farkı yok 2 yıl öncede biz 2.ci bitrdik ligi ne fark war..(Trabzonspordan bahsediyorum Fb,Gs,Bjk değil )
Valla Halil ben 2 yıl Kayseri'de kaldım. İnan çok iyi arkadaşlarım oldu. Ayrıca Sivas'ta birçok kişinin Kayserili akrabası vardır. Mesela benim amcamın oğlunun eşi Kayserili. Yani birkaç zibidi hata ediyor diye düşman mı olmamız lazım hepsine ?
Ya da bütün Trabzonluları adi herifler olarak görmem mi lazım ? İnan net ortamındaki durumla gerçekler çok farklı. Netteki yorumlara göre herkesi aynı sanıyoruz. Üzülülerek söylüyorumki bizler bunun üzerine gittikçe bizi de böyle değerlendiriyorlar. Biz kimseyle uğraşmazsak kimse de bizle uğraşmaz.
Bakın yukarıdaki ankette Çorum, Amasya, Samsun isimleri bile geçiyor. Aramızda nadir birkaç maç olmuş takımlar. Şimdi adamlar burada kendi takımlarını görse "Sivaslılara bak adamlar bize düşmanmış meğerse" diye düşünmez mi ?
Valla Halil ben 2 yıl Kayseri'de kaldım. İnan çok iyi arkadaşlarım oldu. Ayrıca Sivas'ta birçok kişinin Kayserili akrabası vardır. Mesela benim amcamın oğlunun eşi Kayserili. Yani birkaç zibidi hata ediyor diye düşman mı olmamız lazım hepsine ?
Ya da bütün Trabzonluları adi herifler olarak görmem mi lazım ? İnan net ortamındaki durumla gerçekler çok farklı. Netteki yorumlara göre herkesi aynı sanıyoruz. Üzülülerek söylüyorumki bizler bunun üzerine gittikçe bizi de böyle değerlendiriyorlar. Biz kimseyle uğraşmazsak kimse de bizle uğraşmaz.
Bakın yukarıdaki ankette Çorum, Amasya, Samsun isimleri bile geçiyor. Aramızda nadir birkaç maç olmuş takımlar. Şimdi adamlar burada kendi takımlarını görse "Sivaslılara bak adamlar bize düşmanmış meğerse" diye düşünmez mi ?
vallaha A dan Z 'ye kadar haklisin kardesim tabii herkezi ayni olarak gormuyoruz herkezin iyisi kotusu var bu gayet normal;)
burakplt 30.06.2011, 16:04 Bence kayserispor
herkes forumlarinda yeni transferleri konusuyor tartisiyor biz ne islerle ugrasiyoruz :D
ozledımeskıyı 30.06.2011, 16:10 o kadar haysiyetsiz klupler rakibimiz olacak kadar şerefli değil ama neyse kayresi ts eşit
oguzhan58 sivas 30.06.2011, 16:55 KAYSERI ........
alemdarlar 30.06.2011, 16:57 Sitemizde bunla ilgili 2 anket yapılmıştı.Yeni nesilinde fikirlerini ve düşüncelerini gerçekten merak ediyorum.TABİKİ EZELİ RAKİBİMİZ kayserispor.İç Anadolu Derbisi.Biz kayserisiz kayseri sivassız YAPAMAZ.
halil_58_yigido 30.06.2011, 19:33 kayseripor .):D
halil_58_yigido 30.06.2011, 19:34 kayserispor :) yawwwwwwwwww
yigidoss 30.06.2011, 21:50 Bizim ezelimiz daha çok yakın ya Ezeli rakiplerimiz Terme, Bulancak, Telekom Çarşamba; Ünye vs..vs...vs...:):):):)
Ha konu en sinir olduğumuz rakiplerse İstanbul BŞB. ve kalleş'ül kübra Gaziantep bu seneki edepsizliklerinden dolayı Kayseri
asabibaba 30.06.2011, 21:56 herkes forumlarinda yeni transferleri konusuyor tartisiyor biz ne islerle ugrasiyoruz :D
TRANSFER YAPARSAN TARTIŞIRSIN???????? BİZDE TRANSFER YOK !!!!!!!!!!!!!! CAN SIKINTISI..... TAKIL SENDE:D:D
34orhan58 30.06.2011, 23:36 arkadaşlar trabzon demeyin lütfen bence biz trabzonla rakip olabilirmiyiz bu halimizle bi dğüşünelim onun için büyük düşünmeye gerek yok tek rakibimizi söylüyorum(SİVASLIYIM DEYİPDE KİM OLURSA OLSUN ZENGİN FAKİR AYRIM YAPMADAN BÜYÜK TAKIMLARI TUTAN VE DESTEK OLANLAR BİZİM RAKİBİMİZ HEMŞERİMİZ OLMALARINA RAĞMEN HEPSİNİN TAKIMIIZ DESTEKLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK KİMSENİN BİZE RAKİP OLAMAYACAĞI BİR GERÇEK BU BENİM DÜŞÜNCEM)...
ben ne zaman bir anket çıksa oy kulanmamda siz zaten oyunuzu kullanmışsınızyazısı çıkıyor ben kullanmadığıma göre uzaylılarmı kullanıyor acaba hayret bir şey
burak58as553 01.07.2011, 00:56 konya-kayseri-trabzon
alemdarlar 01.07.2011, 09:28 Kayserispor Sivas'a nasıl gelecek!!! Salon sporları ve futbol dahil kavga,gürültü,üstünlük kurma gibi herşeyi yaşadığımız Kayserispor tabiki ezeli rakibimiz.Silkeleyin kendinizi ezeli rakip deniliyor.Yorumlarınızı sağlam araştırmadan sonra yapın.Özellikle genç kardeşlerimiz.
Hangi maçı derbi görüyorsunuz diye bir anket vardı.Kayserispor çıktı.Bundada çıkar.O kadar.
Metal Gear 01.07.2011, 12:11 Trabzonspor mu?
Şaşırdınız herhalde..
Fener'e her maç yatan bir takım,Trabzon'la nasıl ezeli rakip olur..
Bizim rakiplerimiz Kayseri,Antalya,Konya,Antep falan..
DOGU_BEY 02.07.2011, 01:22 Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.
ezeli rekabet nefret anlamına gelmez, bazı tarihi gerçekler de ne kadar kabul etmek istemesek bile kolay kolay değişmez...ayrıca dünyanın birçok yerinde birçok takımın rekabet ettiği derbi niteliğindeki maçlar da vardır, sezon bitmişken ve transferde durgunluk yaşanırken yeni bir konu hakkında konuşmanın nasıl bir sakıncası var anlayamadım doğrusu???
halilim5858 02.07.2011, 02:10 bizim rakibimiz kayseridir
halilim5858 02.07.2011, 02:11 bizim rakibimiz kayseridir
unutmadan trabzona rakip olamayiz onun korkulu rüyasi olalim yeter
B.DUMANLI 02.07.2011, 07:26 Bu hususda herkes genellikle Trabzon ve Kayseri üzerinde yogunlasmis ama bize en cok zarar veren takim Gaziantepspor´du.Iyi ve kötü günümüzde bize cok zar vermistir.
alemdarlar 02.07.2011, 10:52 Bu hususda herkes genellikle Trabzon ve Kayseri üzerinde yogunlasmis ama bize en cok zarar veren takim Gaziantepspor´du.Iyi ve kötü günümüzde bize cok zar vermistir.
Kardeşim iyi ve kötü günleri görmemissin veya duymamıssın.
1.500 tane konu açılsın ilk iki sıraya Kayserispor ve Trabzonspor girer.
Kafalar Trabzonu bile geçer.Kayseride yoğunlaşır hatta.Çünkü 1967 den beri kim kime gümgüme.Son iki maçta da pankartlarla muhteşem göndermeler yaşandı.Ondan öncede vardı.KISACA GEÇMİŞTEN BU GÜNE İKİ ŞEHİR SPOR KONUSUNDA ANLAŞAMAZ.Buna rekabet te diyebiliriz.2000 li yıllarda da taraftarlar muhteşem baskı uyguluyor ve birbirlerini maç öncesi fena örgütlüyor.En son 30 küsür otobüs şeklimizle indirdik aşağıya.Gelemezler demişlerdi gittik.Kayseride plan proğram içinde.Karşılık gelecektir onlardan da.Çünkü bunun adı derbi.Malum olaylardan bahsetmeyeceğim.Anlamıssındır.
Antep tatlı kalır kayserinin yanında.Şehitlerimizin mezar taşlarını gözyaşlarıyla silenleri gördün mü.Onlar bizim atamız.Onlar için rekabetten kopmayacağız.Onların mezar taşlarını gözyaşlarıyla silmek bile kayseriyi titretiyor.Kayseri sivassız sivasımız kayserisiz yapamaz.Spor söz konusuysa allah yardım etsin her iki tarafa.O kadar...
astaravisa 02.07.2011, 12:36 bu konu hakkında kimi arkadaşlarda yazmış ki konuşacak bir şey yok. tranzfer yok falanda filanda.. o nedenle bu konuyu açtık.
böyle saçma bir şey olur mu ?
konuşacak bir şey bulamadık diye aklımıza gelen takımları ankete ekleyip antipati toplayalım yani öylemi.
bunlar saçma işler. takıma nasıl faydalı oluruz onu düşünelim bulalım.
içimizdeki istanbul taraftarlarını temizlemek için neler yapılabilir buna kafa yoralım hiç olmazsa.
Mustafa58Ağa 10.07.2011, 19:28 TERÖRLE ÖVÜNEN KAYSERİ
ÇİRKEFLİK YAPIP ZEYTİNYAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKAN TRABZON
"İBNE SİVAS OLAMSIN ŞAMPİYON" DİYEN BİZİMLE UĞRAŞAN GAZİANTEP
58 SiVaSıM 58 10.07.2011, 19:33 kayseri ve trabzon bunlar düşmanımızdır sadece düşmanımızdır gerisi fasa fiso allahın izniyle ikisinide bu snee 4eylüle gömecez
gayseriyi s.kmek çooooook zevkli çoooook
delibas58 29.07.2011, 16:06 TRABZON VE KAYSERİ
engin2609 29.07.2011, 16:09 Trabzon & Kayseri....
Kasım Öktem 29.07.2011, 16:23 ezeli diyorsak gayseridir.
trazonla 5-6 yıllık bir rekabetimiz var
alemdarlar 29.07.2011, 17:22 Ezeli rakip deniliyor arkadaşlar.ATALARIMIZI unutmayalım.
Kayseri.
Çılgın Türk 29.07.2011, 17:27 Bu saatten sonra rakibimiz şikebahçe!!
kendilerini yaktilar bizide yaktilar
Aslinda Sivasli olup 3 ezikleri tutanlar ezeli rakip :D
tabiki trabzon,pislikleri ile şampiyon olamayanlar siyasetteki ve bürokrasideki gücünü kullanarak şike olaylarını gündeme taşımışlardır,bundan sonra fenerinde sivasında tek düşmanı trabzondur.
yiğidoyiğit 29.07.2011, 18:40 Ezeli rakip hem rekabeti hemde dostluğu içeren rakibi belirtir. Ne Trabzon ne de Kayseri için dostluktan bahsetmek mümkün değil. Onlar ile ancak ebedi rekabet mümkün olur dostluk kesinlikle olmaz aynı husus Konya içinde geçerlidir. Nalçacılar denilen grubun 3 sene önce stad koltuklarına yaptığını unutmadık.
Sivasspor için ezeli rakip olsa olsa Ankaragücü olur, Gençlerbirliği olur, hatta Bursaspor olur. Gerisi fasa fiso.
AYDIN1985 29.07.2011, 22:07 futbolda düsmanlik olmaz, yada olmamali, biz yigidolar olarak herkese örnek olmamiz lazim.
58MUAMMER58 29.07.2011, 22:19 :mad:GAYSERİ :mad:TRABİZON:mad: ANTEP:mad::mad::mad: İSTER EZELİ RAKİP İSTER DÜŞMAN NESAYARSANIZ hepsininde canı cehenneme
Metal Gear 30.07.2011, 00:06 Fenerbahçe ebedi dostumuz..:) ;)..
Di mi?
migroArmis 30.07.2011, 00:29 İlk bakıldığında açılan konun başlığı doğru olsada kendimde dahil arkadaşların hemen hemen hepsi başlığı yanlış algılamış...Ezeli rakip ile hüsümet çok farklı konular....
alcaponemontana 30.07.2011, 12:34 Neden boyle sacma bir baslik acilir ki... Futbol bir spordur, kavga dogus dusmanlik olmamalidir , sivasspor harici diger takimlarin tamami rakiptir ve hicbirinin digerinden farki yoktur
forumda yapılaan yorumlara bakıyorum da taraftarımız o kadar yanlıs dusunuyor kı: 1) fb-bjk-gs-ts bize ne ekonomık anlamda ne sportıf anlamda rakıp olamaz
2)bızım asıl olan evet hedefı buyuk takımlar yapmak,onları ıcerde dısarda ıstıkrarlı yenmek,ama en onemlusı su ana kadar anadoluda en buyuk basarıyı saglamıs takım olan BURSASPOR dur bızım rakıbımız.sonra kayserı,antep vs vs...
1-Kayseri
2-Trabzon
3-Beşiktaş
:4
Mamadou Diallo 31.07.2011, 14:10 Ezeli rakip:Trabzonspor Ebedi düşman:Kayserispor.
şarkışla 58 31.07.2011, 18:51 Yorum yapan arkadaşlar konu başlığını ezeli düşmanlarımız olarak algılamış herhalde.Ezeli rakip başka ezeli düşman başka.Şimdi fb-gs ezeli rakip ama ezeli düşman değil.Biri olmazsa öteki de olmaz.Eğer düşman olsalardı şike olayında gs,fb nin küme düşürülmesi gerektiğini söylerdi ama aksini söyledi.Bence bizim ezeli rakibimiz Kayseri gibi gözüküyor.
- Şekerspor (:
- Kayserispor
- Trabzonspor
sivaslıadem 31.07.2011, 23:49 bence trabzon ezeli rakibimiz değil
yeni rakibimiz
aşağı yukarı 10 sene civarında bir rekabetimiz var
sivas süper lige cıkkmadan once türkiye kupası macı hatırlıyom bir kac tane o kadar
heralde trabzona oy veren %45lik dilim bu rekabeti hükmen kazandığımız macın sonrasında gelişen olaylara bağlıyorlar bu da düşmanlığı körüklüyor
ezeli rakip arıyorsak kayseriden baska bulamayız, acısıyla(tarif etmek istemiyorum) tatlısıyla tüm liglerde karsılasmışızdır
ayrıca ankarasporu da ekleyebiliriz bu rekabete bld ismini taşırken özellikle 2.ligde
son bir ilave ezeli rekabet diyorsak bu saha içindeki oyunla olur tezahurat yarışıyla olur küfürle kinle olmaz
önemli olan ezeli rekabeti ebedi dostluk yapabilmek
jaguar19 01.08.2011, 12:05 Bence de kayseri ve Antep.
Diğer takımların çoğu ekonomik ve diğer nedenlerden dolayı
rakip olması zor.Olsa olsa düşman olur.
Gerçi şu düşmanlık lafına da uyuz oluyorumya neyse.
alemdarlar 14.08.2011, 00:11 Kayserispor en büyük ezeli rakibimizdir.Maça git anlarsın,büyüğüne sor anlarsın.
Kayseri Sivassız,Sivas Kayserisiz yapamaz.
İç Anadolu Derbisi.... SS-KS ... o kadar...
Ts ile taraftar bakımından karşı karşıyayız.
Ks ile camia olarak karşı karşıyayız.
Oyunu veririken iyi tart.Milleti iyi yönlendir.
bizim rakibimiz yok sadece bize düşmanlık edenler vardır bunların başında trabzon ve kayseri gelmektedir. biz bunlardan gördüğümüz saldırıyı kötülüğü ve küfrü başka hiç bir takımdan görmedik.
sivaslihsan 14.08.2011, 00:44 A)kayserispor son kararım:)
Ezeli rakip değil de ezeli düşman olarak 2 takım var.. Kayseri ve trabzon...
58585858585858 06.09.2011, 23:13 Kayseri ve Trabzon ;) EZELİ DÜŞMANLARIMIZ !
YİGİDOKENTLİ 06.09.2011, 23:19 Kayserispor ve Trabzonspor iki takimada cok gicik oluyorum trabzonlar kadar kicik millet görmedim hamsi kafalar:)
DOGU_BEY 17.11.2012, 02:05 Gençlerbirliği deplasmanından sonra kayseri derbisi var... Sezon boyu iple çektiğimiz 2 maç: kayseri ve ts maçları... Derbi maçının bizim açıdan ne denli önemli olduğunu hatırlatma zamanı...
ROMANTİK KATİL 17.11.2012, 04:47 bizim rakiplerimiz kayseri bursa antep genclerbirligi eskişehir bunlardır. o yüzden bu macları muhakkak kazanmamız gerekir. Hele o istanbul şehir belediye sinir oldugum takım. Şampiyonluga giderken evimizde hiç yenilgi almamısken. Geldiler 2_1 yenip gittilerdi :(
Casanova Rasit 17.11.2012, 05:23 Ankaraspor olsun :D
en azindan maglubiyet görmeyiz, ve en son 3-0 yenmisdik onlari :D
GokhanTurna 17.11.2012, 09:10 Trabzon bizim ezeli rakibimiz değil. Bizim ezeli rakibimiz Kayserispor
sinan-58 17.11.2012, 09:23 Ankaraspor olsun :D
en azindan maglubiyet görmeyiz, ve en son 3-0 yenmisdik onlari :D
ankaraspor bize ters gelen bir takım kolay kolay yenemiyoruz :D rakibimizmi bilmem ama 2 tane düşmanımız var biri gayseri diğeri itrabzon
tekdoktirin 17.11.2012, 09:38 lanet olsun kayseriye unutmadık unutmayacaız ****************************
58g0kberk58 17.11.2012, 11:03 Bence ordu olmali son macta yaptiklari yaklasik 90 dakika suren direk bize kufurlu tezavhuratlarindan dolayi
IH IH GAYSERİ BAŞKA DEGİL
58MUAMMER58 17.11.2012, 14:08 :mad:benim için 3 tane ezeli rakip vardır kayserispor trabzonspor antepspor albirini vur ötekine bunların sivasa verdiği zararı timur sivasa vermemiştir :mad:
SenSetik 17.11.2012, 16:18 tabiki gay-seri ................
58CeZa58 17.11.2012, 21:07 ezeli rakip kayseri hem komuyuz hem de 1967 tarihinde olanlari unutmadi
trabzonla ne alaka ezeli rakip demek karsilikli ezeli rakip olmak
trabzonlulara sorsak ezeli rakibiniz kimdir
kac kisi sivasspor dicek bakalim
o yüzden kayserispor
58akif34 17.11.2012, 21:11 bence sivassporun tek rakibi var buda içimizdeki irlandalı lar onları saf dışı bırakırsak her zaman şampiyon oluruz
ROMANTİK KATİL 18.11.2012, 10:30 bu saatten sonra sivasın en büyük rakibi rıza calımbay:(
DOGU_BEY 22.04.2013, 00:25 Kayseri denilen futbol kuduzları bugünkü maç sırasında hiçbirşeyden haberi olmayan ve suçsuz vatandaşın arabasına otobüslere saldırıp resmen salyalarını akıtmışlar...Bazıları diyor ki üç-beş kişinin yaptığını kayseriye mal etmeyelim onlar bizim dsot şehrimizdir...peki ben de soruyorum burdaki kayseri maçlarında bizler hiç stad dışında o ş..sizlere, onların araçlarına saldırıyor muyuz...laf atıp sataşıyorsak da bunlar hep maç içinde stad içinde kalmıyor mu? onlar her buraya gelişlerinde koltukları kırıp sahaya yağdırmıyor mu?
Son 4-5 yıldır kayseriye giden yiğidolar hiç koltuk falan kırp kayseride sağa sola satşmış mı?
Bana bunlardan bir örnek verin deyin ki Sivassporlular da stad dışında veya kayseride şunları yaptı ben de o zaman size haklısınız diyeyim...Ama böyle şeyler olmadığına göre çıkıp da burada hala kayseri bizim dostumuzdur masallarını okumayın!
Sivasli010 22.04.2013, 01:30 Bunlar bizim icin keklik
Bizim ezeli rakibimiz: Real ve barcelona
58fatihcan 22.04.2013, 06:29 Bu gidisle dostlarimiz kim diye anket acilacak. Zira dusman kazanmada ustumuze yok. En ufak bir nedenle bile o takimi hatta sehri dusman goruyoruz. Nerde kaldi yigidonun dostlugu
tabikide kayseri nezaman yukari tekkede o gunahsiz insanlarin mezarini gorsem kinim bir kat daha artiyor kayseriye.yazik degilmi hep gencecik 40 tane adam insan Allahtan korkar be bizim hem rakibizim hemde
1NUMARALİ DUSMANİMİZ GAYSERİ.
tabiki kayserispordur biz trabzonun sadece çirkeflikleriyle uğraşıyoruz ezeli rakibimiz olamaz
Caner POLAT 18.05.2013, 10:26 Ne kayseri ne trabzon.Tek düşman FC Shakhtar Donets
59yigido58 18.05.2013, 11:05 arkadaşlar geçmişi deşmenin bir faydası olmaz ne bize ne kayseriye bırakın boş lafları fütbol bir spordur unutmayalım ezeli rakibe gelince sivasın bütün rakipleri ezeli rakiplerdir ayrım ve nifak sokmak biz sivaslılara yakışmaz kim ne yapmışsa zamanında bırakın kendi ayıplarında boğulsunlar her gün sporda bir olay var artık ligimizde hepimiz yangına körükle gidersek bu olay spordan çıkar başka yerlere gider ne birilerinin gazına gelin tek ricam aklı selim yazılar yazmanız umarım ne demek istediğimi anladınız saygılar sunarım
58MUAMMER58 18.05.2013, 11:27 sivassporun ezeli rakibi en başta sivaslıların önemli bir bölümüdür,kayseri trabzon ,antep sana düşman olsa nee dost olsa ne ,ezeli rakip olsa ne ,ezeli dost olsa ne sivasa sivaslıya enbüyük kalleşliği yapan,ençok zarar veren sivaslı geçinen bazı dallamalardır,örnekleriyle herkese ispat ederim düşmanı başka yerde kendi içimizde arayalım saydığım şehirlerin insanlarını adam yerine bile koymuyorum
B.DUMANLI 18.05.2013, 12:41 sivassporun ezeli rakibi en başta sivaslıların önemli bir bölümüdür,kayseri trabzon ,antep sana düşman olsa nee dost olsa ne ,ezeli rakip olsa ne ,ezeli dost olsa ne sivasa sivaslıya enbüyük kalleşliği yapan,ençok zarar veren sivaslı geçinen bazı dallamalardır,örnekleriyle herkese ispat ederim düşmanı başka yerde kendi içimizde arayalım saydığım şehirlerin insanlarını adam yerine bile koymuyorum
Sivas´linin en büyük rakibi gene Sivas´lilardir.Biz rakibi uzaklarda aramiyalim.Stadyum meselesinde bunu seyirci sayisinda yasamadikmi?
58MUAMMER58 18.05.2013, 13:35 Sivas´linin en büyük rakibi gene Sivas´lilardir.Biz rakibi uzaklarda aramiyalim.Stadyum meselesinde bunu seyirci sayisinda yasamadikmi?
bazılarının aklına şöyle ;yaw nasıl sivaslının düşmanı kendi içindeki sivaslılardır diye gelebilir,bazı örnekler veriyimde herkes bilsin ,sivaslının sivaslıya nasıl hasım nasıl düşmaN olduklarını görsünler,bu düşmanlık sadece sportif anlamda değil günlük sosyal ,siyasal,ekonomik,sportif anlamda başgösteriyor ,halada devam ediyor,SOSYAL DÜŞMANLIK=bu ülkede sivaslı sıvaslıyı çekemez, sivaslıyıda kimse çekemez,hemşerim diye bağrına bastığın adamlar senin ayağının kaymasını isterler,azcık mal mülk sahibi olsan nerden bulmuş parayı diye arkandan dedi kodu üretirler ,sivasdan paralı insanların göçmesinin en büyük sebeplarindendir bu kötü huy,ayrıca babası dedesi sivasın ekmeğini yemiş halada ekmeğini yiyip suyunu içip tarlasını bostanını ekip biçenler, sivasın hesabını soracağız diye ,ne kadar gereksiz insan varsa, onlarla birlik olup her ortamda sivası ve halkını kötülemek ,iftiraa ve garez atmak için birbiriyle yarışıyor ,bunun için tv ve radyo bile kurup gece gündüz sivas düşmanlığını yapanların çoğunluğuda maalesef sivaslıdır:mad: SİYASAL DÜŞMANLIK=bugün nüfusu en fazla olan illerin başında olmamıza rağmen mecliste enaz kişiyle temsil edilen şehrin insanlarıyız,istanbulda 33 ilçenin enazından 15 tanesinde nüfus olarak yoğun olmamıza rağmen belediye başkanlığı ,muhtar seçimi ,ilçe başkanlığı gibi makamlarda 1 delegemiz yok sadece 1 başkan var ,sivaslı sıvaslıdan uzak durmak için adeta yemin etmiş ,sivasdan bir başbakan çıkar diye herkesin ödü kopuyor adeta ,sivasa hertürlü kötülüğü yapanlar sivasda el üstünde tutuluyor,siyasal düşünceler ayrı olsa bile konu sivas olunca kimse elini taşın altına koymuyor herkes çıkarının peşine düşmüş,bu şehrin vekilleri temsil ettiği şehrin takımının şapkası yerine fb şapkası giyiyor EKONOMİK DÜŞMANLIK=bugün sivas köy olmuşşsa yağ gibi erimişse beldeleri belediyeleri kapanmışsa ,tarım hayvancılık gelişememişse,fabrikaları kapanıyorsa ,belli başlı sivasa yatırım yapan sivaslı bir holding yoksa ,bunun en büyük sebebi siyasal olsa bile ,sivaslıların birbirine madik atma huyundandır ,cin olmadan adam çarpmaya kalkmalarındandır,sivasda hiçbir ortak grişim başarıya ulaşamıyor sivaslı holding yöneticileri yayıncı kuruluşa sponsor oluyor milyon dolarlar akıtıyor ,iş sivasa gelince formasına reklam bile vermiyor ,sivasda yapılan ihaleleri ya kayserili ,ya diyarbakırlı ya trabzonlu işadamları alıyor ,onlarda kamyoncusunu pvc sini ,demircisini ,ustasını amelesini herkes kendi meleketinden getiriyor sivaslı ekmek yiyemiyor sivasın köylerinde tek bir ceviz ağacı bulamazsınız ,meyve ağacı bulamazsınız ,tarlaları boş harap yatıyor ,bu sivasa düşmanlık değildirde nedir?:mad:SPORTİF DÜŞMANLIK=staddan başlıyalım ,aklı selim herkes söz verilen 33 bin kişilik stadyum isterken bazıları ,nemize lazım 25 bin yeter diyerek adeta irlandalıları aratmaDI,aratmıyorda,biz 3.lig maçlarını 10 tlye izlerken,sivasdaki 5 tl ,2 tl olan maçlara dahi gitmiyorlar,ömürlerinde tek 1 defa sivasspor maçına gitmeyenler,cebinden bugüne kadar sivasspor için 1 tl harcamayanlar maaşallah iş eleştiriye gelince aslan kesiliyor ,fb ,bjk,gs sivası yendiğinde ,hükümet meydanında yunanlılar gibi sevinip bu şehrin çocuklarına küfredip ,sopa atmıya yelteniyorlar,fb,gs,bjk maçlarında ,bu şehrin ekmeğini yedikleri halde rakip taraftarla bir olup sivaslıya küfrediyorlar ,zara atkılarıyla zırra veriyorlar,bjk maçlarında imranlılı kara kartallar ,yok bilmem nereli ,aslanlar ,kanaryalar diye pankart açıyorlar ,divriğispor düşmesin diye yardım edelim dediler sivaslılar ,aman sivasın sayesinde ligde kalacaksak düşelim daha iyi diye konuşup düştüler, şimdi uğraşıyoruzki zara divriği 3.lige çıksın diye,sivasa yardım toplanması için gün yapılıyor,sms kampanyası yapılıyor,12milyar harcanıyor,9milyar toplanıyor,sms kampanyasından 15 milyar toplanıyor ,5 tl maça verip hakeme ,rakibe küfrediliyor,koltuk kırıp kulübe 100 milyar ceza aldırılıyor,zamanında sivastekçayspor vardı 3.ligde ,çokda iyiydi şampiyonluğa oynuyordu,sivasspor ve demirsporda vardı ,çayspor 1 tane oyuncu bulmuş çok iyi futbolcu,maçları hep o kazandırıyordu,lisansı yetişmemişmi ne,kaçak oynatıyormuş bunu ihbar ettiler tff ozamana kadarki maçları 3-0 hükmen saydı puanları sildi,ligin ortasından itibaren puanları silbaştan topladı yinede iyi topladı yetmedi düştü ,bunu sivasdan ihbar ettiler yoksa kim biliyor ,umarım demek istediklerimi anlamıştır herkes. şimdi bu şehire ve insanlarına bukadar hainliği ,kalleşliği ,adiliği kayserimi yapıyor trabzonmu yapıyor ?
migroArmis 19.05.2013, 01:52 bazılarının aklına şöyle ;yaw nasıl sivaslının düşmanı kendi içindeki sivaslılardır diye gelebilir,bazı örnekler veriyimde herkes bilsin ,sivaslının sivaslıya nasıl hasım nasıl düşmaN olduklarını görsünler,bu düşmanlık sadece sportif anlamda değil günlük sosyal ,siyasal,ekonomik,sportif anlamda başgösteriyor ,halada devam ediyor,SOSYAL DÜŞMANLIK=bu ülkede sivaslı sıvaslıyı çekemez, sivaslıyıda kimse çekemez,hemşerim diye bağrına bastığın adamlar senin ayağının kaymasını isterler,azcık mal mülk sahibi olsan nerden bulmuş parayı diye arkandan dedi kodu üretirler ,sivasdan paralı insanların göçmesinin en büyük sebeplarindendir bu kötü huy,ayrıca babası dedesi sivasın ekmeğini yemiş halada ekmeğini yiyip suyunu içip tarlasını bostanını ekip biçenler, sivasın hesabını soracağız diye ,ne kadar gereksiz insan varsa, onlarla birlik olup her ortamda sivası ve halkını kötülemek ,iftiraa ve garez atmak için birbiriyle yarışıyor ,bunun için tv ve radyo bile kurup gece gündüz sivas düşmanlığını yapanların çoğunluğuda maalesef sivaslıdır:mad: SİYASAL DÜŞMANLIK=bugün nüfusu en fazla olan illerin başında olmamıza rağmen mecliste enaz kişiyle temsil edilen şehrin insanlarıyız,istanbulda 33 ilçenin enazından 15 tanesinde nüfus olarak yoğun olmamıza rağmen belediye başkanlığı ,muhtar seçimi ,ilçe başkanlığı gibi makamlarda 1 delegemiz yok sadece 1 başkan var ,sivaslı sıvaslıdan uzak durmak için adeta yemin etmiş ,sivasdan bir başbakan çıkar diye herkesin ödü kopuyor adeta ,sivasa hertürlü kötülüğü yapanlar sivasda el üstünde tutuluyor,siyasal düşünceler ayrı olsa bile konu sivas olunca kimse elini taşın altına koymuyor herkes çıkarının peşine düşmüş,bu şehrin vekilleri temsil ettiği şehrin takımının şapkası yerine fb şapkası giyiyor EKONOMİK DÜŞMANLIK=bugün sivas köy olmuşşsa yağ gibi erimişse beldeleri belediyeleri kapanmışsa ,tarım hayvancılık gelişememişse,fabrikaları kapanıyorsa ,belli başlı sivasa yatırım yapan sivaslı bir holding yoksa ,bunun en büyük sebebi siyasal olsa bile ,sivaslıların birbirine madik atma huyundandır ,cin olmadan adam çarpmaya kalkmalarındandır,sivasda hiçbir ortak grişim başarıya ulaşamıyor sivaslı holding yöneticileri yayıncı kuruluşa sponsor oluyor milyon dolarlar akıtıyor ,iş sivasa gelince formasına reklam bile vermiyor ,sivasda yapılan ihaleleri ya kayserili ,ya diyarbakırlı ya trabzonlu işadamları alıyor ,onlarda kamyoncusunu pvc sini ,demircisini ,ustasını amelesini herkes kendi meleketinden getiriyor sivaslı ekmek yiyemiyor sivasın köylerinde tek bir ceviz ağacı bulamazsınız ,meyve ağacı bulamazsınız ,tarlaları boş harap yatıyor ,bu sivasa düşmanlık değildirde nedir?:mad:SPORTİF DÜŞMANLIK=staddan başlıyalım ,aklı selim herkes söz verilen 33 bin kişilik stadyum isterken bazıları ,nemize lazım 25 bin yeter diyerek adeta irlandalıları aratmaDI,aratmıyorda,biz 3.lig maçlarını 10 tlye izlerken,sivasdaki 5 tl ,2 tl olan maçlara dahi gitmiyorlar,ömürlerinde tek 1 defa sivasspor maçına gitmeyenler,cebinden bugüne kadar sivasspor için 1 tl harcamayanlar maaşallah iş eleştiriye gelince aslan kesiliyor ,fb ,bjk,gs sivası yendiğinde ,hükümet meydanında yunanlılar gibi sevinip bu şehrin çocuklarına küfredip ,sopa atmıya yelteniyorlar,fb,gs,bjk maçlarında ,bu şehrin ekmeğini yedikleri halde rakip taraftarla bir olup sivaslıya küfrediyorlar ,zara atkılarıyla zırra veriyorlar,bjk maçlarında imranlılı kara kartallar ,yok bilmem nereli ,aslanlar ,kanaryalar diye pankart açıyorlar ,divriğispor düşmesin diye yardım edelim dediler sivaslılar ,aman sivasın sayesinde ligde kalacaksak düşelim daha iyi diye konuşup düştüler, şimdi uğraşıyoruzki zara divriği 3.lige çıksın diye,sivasa yardım toplanması için gün yapılıyor,sms kampanyası yapılıyor,12milyar harcanıyor,9milyar toplanıyor,sms kampanyasından 15 milyar toplanıyor ,5 tl maça verip hakeme ,rakibe küfrediliyor,koltuk kırıp kulübe 100 milyar ceza aldırılıyor,zamanında sivastekçayspor vardı 3.ligde ,çokda iyiydi şampiyonluğa oynuyordu,sivasspor ve demirsporda vardı ,çayspor 1 tane oyuncu bulmuş çok iyi futbolcu,maçları hep o kazandırıyordu,lisansı yetişmemişmi ne,kaçak oynatıyormuş bunu ihbar ettiler tff ozamana kadarki maçları 3-0 hükmen saydı puanları sildi,ligin ortasından itibaren puanları silbaştan topladı yinede iyi topladı yetmedi düştü ,bunu sivasdan ihbar ettiler yoksa kim biliyor ,umarım demek istediklerimi anlamıştır herkes. şimdi bu şehire ve insanlarına bukadar hainliği ,kalleşliği ,adiliği kayserimi yapıyor trabzonmu yapıyor ?
Ellerinize yüreğinize sağlık...Ders çıkartılacaksa tesbiti bu yorumdan olmalıdır..
DOGU_BEY 19.05.2013, 02:00 malesef bu konu başlığı altındaki yorumlar futboldaki ezeli rekabetten ''düşmanlık' kavramına doğru yol almış..ikisi çok farklı şeyler...
astaravisa 19.05.2013, 12:29 tabiki kayserispordur biz trabzonun sadece çirkeflikleriyle uğraşıyoruz ezeli rakibimiz olamaz
aslında bu yaklaşımlar bize zarar veriyor. koca forumda böyle bir anket olması bile çirkin bence.
sahada bitireceksin işi.
zorla düşman yaratıyoruz kendimize.
biz laz dedikçe hamsi dedikçe 6 gol attılar . böyle olunca zaten trabzonla ezeli rakip olamayız evet. böyle anketler konular bize zarar veriyor uyanın
|
|