Orijinalini görmek için tıklayınız : HAKKI NEDEN BÜYÜK MAÇLARDA HATA YAPIYOR?
ben bugün maçı izledim ama maalesef üzüldüm.
hakkı neden büyük maçlarda gözle görülür hatalar yapıyor.
bir savunma oyuncusunun bu kadar çok hata yaparsa tek başına takımın bütün puanlarını rakibe hediye eder.
bence bu sorununa bir çözüm bulmalı.
lorant hakkıyı yedeğe almalı.aklı başına gelene kadar.
bir ikinci tespitimde maçtaki yabancı oyuncuların çok gayretli oluşu maça gerçekten galiyet için çıkmış olduklarını hissettim.
ama türk oyuncularda o istek ve çabayı görmedim.üzgünüm bu benim görüşüm.
mehmet yıldız,hayrettin hepsi sıradan oyuncular,sanırım kendilerini pazarlıyorlar.
başka takımlara karşı canavarlaşan oyuncular fener maçında oyunda göremedik.gelecekleri için yatırım sanırım.
ben yabancı futbolcuları kutluyorum andersen,sergio,kalla,petkoviç ,balili çok geç girdi.
biir galatasaray maçını düşünün,birde fb maçını
bugün güzel oynadıl ikinci yarıya çok kötü başladık takii lorant oyuncu değiştirene kadar.
sonrası süperdi.
savunmanın hatasından 2 gol yedik özellikle kaptanın hatasından.
birde hakemin sivassporun penaltısını vermemesi tuzu biberi .,
çok rahat alacağımız maçı kaybettik.
işallah bu düşüş uzun sürmez.
2 haftada 6 puan kaybı iyi değil.
twity_58 06.11.2005, 17:00 ABİCİM VALLA hAKKAI NIN SORUNU NEDİR BILEMIYORUM AMA COK DEGERLI VE GEREKLI OLDUGUNA İNANIYORUM SİVASSPOR İÇİN EGER BU LIG DE KALACAKSAK BU HAKKIYLA BERABER OLMALI DIYE DUSUNUYORUM ...
revenge58 06.11.2005, 17:04 çok güzel bir konuya değinmişsin evet yabancı oyuncularda ki istek diğerlerinde yoktu.bence taktik de yanlışdı balili gibi bir oyuncuyu yedekde bekletme lüksümüz yok.kontra atak futbolu oynayacaktık olmadı ama herşeye rağmen tam kadro fenerbahçeye karşı iyi oynadık
farklı kazanacağımız maçtı bence 6 .dakikada golü bulmuşsun
rakip moralsiz.
ama olmadı
tabiki sağlık olsun ama büyük takımları yenmediğin sürece adından bahsettiremezsin.
üstelik bu maçın en kötü sonucu beraberlik olmalıydı.
ofgurleyuk78 06.11.2005, 17:26 Benim görüsüm takimda sadece Mehmet Yildiz kötü oynadi. Hakki'nin tek hatasi okadar büyütülmemeli. Fener bu maçi tecrübesi ile aldi. Takim sahane top oynadi.
Benim görüsüm takimda sadece Mehmet Yildiz kötü oynadi. Hakki'nin tek hatasi okadar büyütülmemeli. Fener bu maçi tecrübesi ile aldi. Takim sahane top oynadi.
MEHMET YILDIZ KALECİYLE KARŞI KARŞIYA TOPA MÜDAHELE EDEMEDİ
DAHA DOĞRUSU GAYRET ETMEDİ.
SON İKİ GOL DEFANSIN HATASI 2 GOL HAKKININ HATASI
bence bir macta hemen hakkının üstüne gitmeye gerek yok...takım çok harika top oynadı sadece tecrube kazandı...herkez gördükü ligde sivasspor gerçeği bu...
BEN STADDAYDIM YEDIGIMIZ GOLERI GORMEK NASIP OLMADI AMA BIR HATA YUZUNDEN HAKKI'YA YUKLENMEMEK GEREK TAKIM GENELIYLE HARIKAYDI FENERBAHCE YAPTI GENE YAPACAGINI.ELDEN NE GELIRR...
PARA SIKE ISTE FENER ISTE...
falcon58 06.11.2005, 17:47 tek eksiğimiz tecrübesiz olmak.gerçekten sivasspor iyi oynadı.bazı acemice yapılan hatalar vardı.fakat bunlarıda ilerde inşaallah azaltırsak çok daha iyi olacağız.
gercek58li 06.11.2005, 17:55 MEHMET YILDIZ KALECİYLE KARŞI KARŞIYA TOPA MÜDAHELE EDEMEDİ
DAHA DOĞRUSU GAYRET ETMEDİ.
SON İKİ GOL DEFANSIN HATASI 2 GOL HAKKININ HATASI
Bence de hakki lüzumsuz hatalar yapiyor.
Defansta oynamasi bence hata!
ÜÇÜNCÜ GOL SIRF HATA VE BELEŞ TEN ATTI TUNCAY
blacksky 06.11.2005, 18:11 sakin olmak lazım sonuçta bu sezon ligde henüz kimsenin yenemediği bir takıma yenildik, üstelik onları en çok korkutan futbolu oynayan takımda sivasspor oldu.Werner Lorant çok tecrübeli ve her futbolcuyu her an kesebilecek yapıda bir hoca..Hakkı ya sürekli forma veriyorsa bir bildiği vardır.kaptanımıza ve diğer futbolcularımıza sahip çıkmalıyız, bulunduğumuz yerde oynadığımız futbolda çok çok iyi, daha bu ilk sezonumuz..kadromuz eksiksiz değil ama maddi imkanlarımıza göre gayet kaliteli..lütfen lig liderine kıl payı yenildik diye kimseyi harcamayalım.
Blackkite 06.11.2005, 18:14 aynı konuyu ben de açmayı düşünüyordum. hakkı önemli maçlarda 2 de 2 yaptı ve bugün de yediğimiz 2. golde büyük hatası vardı :( tamam iyi oyuncu ama daha fazla tecrübeye ihtiyacı var. gereksiz bir korku içinde sanırım büyük takımlara karşı. en kısa zamanda atar bu heyecanını inşallah. yoksa daha çok çekeceğimiz var :(
Blackkite 06.11.2005, 18:15 ÜÇÜNCÜ GOL SIRF HATA VE BELEŞ TEN ATTI TUNCAY
2 ve 3. goller tamamen beleşti. bence !!
moralimizi bozmayalım,,olur böyle kazalar...bugünü unutup haftaya bakalım ,o maçı nasıl alırız ,bundan sonra bu hatalardan ne dersler çıkarırız önemli olan bu,,,sivasımın canı sağolsun,,ÜZÜLMEYİN YİĞİT GARDAŞLARIM...GELDİ GEÇTİ ,,BUNDAN SONRA DA GELECEKLER
BU NE HEYECAN NE TECRÜBE
BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI OYNAMIYORLAR VE BİLEREK HATA YAPIYORLAR.
BİR TÜR KENDİLERİNİ PAZARLAMA YÖNTEMİDİR BU.
BAŞKA MAÇLARDA ASLAN KESİLENLER BU BÜYÜK MAÇLARDA KILLARINI BİLE KIPIRDATMIYORLAR.
BELKİ BİR GÜN ÜÇ BÜYÜKLERDEN BİRİNDE FORMA GİYERİM UMUDU.
BENİM TESPİTİM BUDUR.
arkadaşlar by hakkının ikinci hatası kendimizi göstereceğimiz maçlarda nedense hep küçük hatalar yapıyoruz fenerbahçe hiç iyi top oynayamadı..yenbilirdik bu kadar basit hata bence fazla..!!mehmet yıldız gibi bi oyuncununda sivassporda nası oynadığı başka bir konu
settar58 06.11.2005, 18:27 yav arkadaşlar gerçekten öyle hakkı çok basit hatalar yapıyor hakan turanda oynayabilir ama beni anlayamadığım asıl konu lorant ertuğrulu niye oynatmıyor her takım bugünde gördüğümüz gibi orta sahmızı çok çabuk geçiyor bunu önlemek için süratli dinamik yorulmadan 90 dakika pres yapan ertuğrulun oynaması lazım bence. hem oda hayretttin gibi genç ve oda bence onun gibi kendini göstermek için dahada çok çalışacaktır.
sinan58_34 06.11.2005, 18:46 BELKI HAKKININ HATALARI OLABILIR AMA TUM MACIN VEBALINI HAKKIYA YUKLEMEK BENCE YANLIS HAKKI DA ELINDEN GELEN CABAYI GOSTERDI DIGER OYUNCULARDA O ANDAKI O OYUNCUNUN PISKOLOJISINI KIMSE BILEMEZ ONUN ICIN HAKKIYA YUKLENMEK BENCE ANLAMSIZ HOCAMIZ GEREKEN DEGISIKLIKLERI YAPACAKTIR BIZIM OYUNCULARIMIZI KARALAMAMIZ GEREKSIZ
CANER_D_58 06.11.2005, 18:50 :confused: BUGÜN SİVAS FENERE YENECEK GÜÇTEYDİ SAHA AVANTAZI GÜZELDİ AMA hakkı'nın hakkı'nı VERMEK LAZIMDIR SADECE 2 GOLDE PAYI VARDI. BİZ BU LİGDE KALACAKSAN Kİ KALACAĞIZ OYUNCULARIN FENERE KARŞI DAHA HATASIZ OLMASI LAZIMDI FENERİ BURDA NERDEYSE ELİ BOŞ GÖNDERİYORDUK PEKİ HAFFTAYA NE YAPACAZ AMA YİNEDE TÜM FUTBOLCULARI KUTLAMAK LAZIM İYİ MAÇÇ OLDU SAYILIR HAKEME TEŞEKKÜRLER FENER TARAFTARINA YENİLMEDİ
BELKI HAKKININ HATALARI OLABILIR AMA TUM MACIN VEBALINI HAKKIYA YUKLEMEK BENCE YANLIS HAKKI DA ELINDEN GELEN CABAYI GOSTERDI DIGER OYUNCULARDA O ANDAKI O OYUNCUNUN PISKOLOJISINI KIMSE BILEMEZ ONUN ICIN HAKKIYA YUKLENMEK BENCE ANLAMSIZ HOCAMIZ GEREKEN DEGISIKLIKLERI YAPACAKTIR BIZIM OYUNCULARIMIZI KARALAMAMIZ GEREKSIZ
TAMAM HAKLISIN AMA BİR KONU VARKİ
NEDEN GS MAÇINDA VE FB MAÇINDA HATA YAPTI.
ONUDA DÜŞÜNMEK GEREK.
AMACIMIZ HİÇ KİMSEYİ YERMEK DEĞİL,KİMSEYLE UĞRAŞMAK DA DEĞİL AMA GÖZLE GÖRÜLEN HATALARI DA SÖYLEMEZ İSEK BİZDEN SEYİRCİMİ OLUR BİZLER ELEŞTİRECEĞİZ TABİKİ.
KAZANMAK GÜZEL ŞEYDİR.
HELE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI KAZANMAK DAHA DÜZEL.
OYNAMAKTAKİ AMAÇ DA ZATEN BU DEĞİLMİ.
1967_DERNEK_10UR 06.11.2005, 18:52 HARİDEN HAKKI BÜYÜK MAÇLARDA NE YAPTIĞINI BİLMİYOR..BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNMASI LAZIM..:(
sinan58_34 06.11.2005, 19:26 TAMAM HAKLISIN AMA BİR KONU VARKİ
NEDEN GS MAÇINDA VE FB MAÇINDA HATA YAPTI.
ONUDA DÜŞÜNMEK GEREK.
AMACIMIZ HİÇ KİMSEYİ YERMEK DEĞİL,KİMSEYLE UĞRAŞMAK DA DEĞİL AMA GÖZLE GÖRÜLEN HATALARI DA SÖYLEMEZ İSEK BİZDEN SEYİRCİMİ OLUR BİZLER ELEŞTİRECEĞİZ TABİKİ.
KAZANMAK GÜZEL ŞEYDİR.
HELE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI KAZANMAK DAHA DÜZEL.
OYNAMAKTAKİ AMAÇ DA ZATEN BU DEĞİLMİ.
TABIKI INANIYORUZKI HOCAMIZ GEREKLI DEGISIKLIGI YAPACAKTIR BENCE AMACIMIZ HAKKIYA YUKLENMEK DEGILDE DESTEK OLMAK OLMALIDIR BELKI ILERIDE SIVASSPORUMUZ ICIN COK BUYUK ISLER YAPACAKTIR EMEK SARFEDECEK SIMDIKI YAPTIGI GIBI HAYIRLISI OLSUN DIYELIM
hakkı bu maçta gerçekten ölüydü ve mehmet yıldız ayısı..adam hiçmi top kontrol edemez yada topa vuramaz ya..neden muhammet ali ile başlamaı lorant..ama hakkı gelecekte düzelecektir..ayrıca hayrettin güze oynadı kötü oynamadı kiiiiiiiiiiii.
BUNLARIN HEPSINE İHTİYACIMIZ VAR İNŞALLAH DUZELIRLER
HakkıTİMUÇİN 06.11.2005, 20:45 BU NE HEYECAN NE TECRÜBE
BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI OYNAMIYORLAR VE BİLEREK HATA YAPIYORLAR.
BİR TÜR KENDİLERİNİ PAZARLAMA YÖNTEMİDİR BU.
BAŞKA MAÇLARDA ASLAN KESİLENLER BU BÜYÜK MAÇLARDA KILLARINI BİLE KIPIRDATMIYORLAR.
BELKİ BİR GÜN ÜÇ BÜYÜKLERDEN BİRİNDE FORMA GİYERİM UMUDU.
BENİM TESPİTİM BUDUR.
reşat abi ben tamamen tersini düşünüyorum....
anadolu kluplerinde oynayan futbolcuların VİTRİN maçları cimbom-fb ve bjk maçlarıdır...esas bu maçlarda futbolcular daha hırslı oynarlar..diğer takımlara 10 gol atacağına bu üç takıma 1 gol atsalar daha ön plana çıkarlar..
Ayrıca Hakkınında bu kadar eleştrilmesine katılmıyorum..hata varsa komple takımındır..Aureloya o pası verdireninde hatası var, petkoviç çıkıp alabilirdi onunda hatası var...yani golde hata tüm takımındır..bir kişiyi suçlamamak gerekir....
Unutmayalım daha 2-3 hafta öncesine kadar Hakkı yı hem biz hemde tüm futbol medyası göklere cıkarıyorduk...
1967_CLUB_ÖZGÜR 06.11.2005, 21:01 reşat abi ben tamamen tersini düşünüyorum....
anadolu kluplerinde oynayan futbolcuların VİTRİN maçları cimbom-fb ve bjk maçlarıdır...esas bu maçlarda futbolcular daha hırslı oynarlar..diğer takımlara 10 gol atacağına bu üç takıma 1 gol atsalar daha ön plana çıkarlar..
Ayrıca Hakkınında bu kadar eleştrilmesine katılmıyorum..hata varsa komple takımındır..Aureloya o pası verdireninde hatası var, petkoviç çıkıp alabilirdi onunda hatası var...yani golde hata tüm takımındır..bir kişiyi suçlamamak gerekir....
Unutmayalım daha 2-3 hafta öncesine kadar Hakkı yı hem biz hemde tüm futbol medyası göklere cıkarıyorduk...
+++++++++++++ O KADARRRRRRRRR!!!!!!!!!
Hakkı'nın üzerinde cahilce yorumlar yapmayın ! Hakkı Lig istatistiklerine göre düzenlenmiş En iyi 10 futbolcu listesinde olup ve lig başından bu yana son derece başarılı bir performans çizmektedir.
Sivasspor'u devamlı takip ediyorsanız zaten boyle bir yorumda da bulunmazdınız. Ne geliyorsa başımıza zaten Sivasspor'u hiç izlemeyip, 1-2 maçı TV'den seyredip ahkam kesenlerden geliyor ...
Futbolda az hata yapan kazanır. Rakibinden fazla hata yaparsan yenilirsin. Gönül isterdi ki biz daha az hata yapalım.
Bizim biraz daha tecrübeye ihtiyacımız var. Bu kadar güzel oynadığımız bir maçın sonucu bu olmamalıydı. En azından bir puan çıkarmalıydık.
Ayrıca bu maç türkcell süper liginin en kaliteli ve en tempolu bir kaç maçından biri olmuştur. Futbolcularımızı tebrik ediyorum.
34-murat-58 07.11.2005, 09:13 hakkı bızı mahfettı ------ (edit) fenerbahceye puanlarımızı hedıye ettı..
su anda cok uzuntuluyum.....
daha sonra genıs bır acıdan bunları yorumlayacagım.....
Moderatör notu: eleştrilerimizde daha seviyeli olalım lütfen !!!!!
karakule58 07.11.2005, 09:55 bence hakkı ya bu kadar yüklenilmemesi lazım dünkü maçta hatası vardı ama butun her tarafa o koşturdu bence o pozisyonda hayrettininde hatası vardı .. bu arada sivasımız çok güzel top oynadı ilk senemizde fenere kök söktürdük butun hepsine helal olsun canları saolsun....
bence hakkı ya bu kadar yüklenilmemesi lazım dünkü maçta hatası vardı ama butun her tarafa o koşturdu bence o pozisyonda hayrettininde hatası vardı .. bu arada sivasımız çok güzel top oynadı ilk senemizde fenere kök söktürdük butun hepsine helal olsun canları saolsun....
doğru gardaşım daha geçenlerde bu adamı göklere çıkaranlar ne çabuk sözlerinden döndüler ya seveceksiniz yada adamı rencide etmeyeceksiniz
shadow3458 07.11.2005, 10:29 YERLİ FUTBOLCULARIMIZ YABANCI FUTBOLCULARIMIZ KADAR O FORMANIN HAKKINIZ VERSE BU MAÇ BÖYLE BİTMEZDİ.HAKKIYA GELİNCE BENCE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI OYNANAN MAÇLARDA YEDEĞE ÇEKİLMESİ GEREK.BİRDE LORANTIN 11 HAFTA BOYUNCA DEFANS,F BİRFUTBOL OYNATIP TAKIMA FENERBAHÇEYE KARŞI BI KADAR OFANSİF FUTBOL OYNATMASI BENCE HATAYDI BU MAĞLUBİYETTE LORANTIN SUÇU YOKMU?
CÜSSKB-Aynur 07.11.2005, 10:56 Hakkı konusunda yapılan eleştirilere katılmıyorum.
Futbolda bu tür hatalar olur, bundan sonrada olacaktır.
Futbolun güzelliği burada, birileri hata yapacak birileri sevinecek.
Hakkı ilk maçlarda attığı gollerle takıma puanlar kazandırdığı zamanlar iyiydi şimdi kötümü oldu. Daha önümüzde çok maç var, yapıcı olalım Hakkı yı destekleyelim.
Zaten 90 dakika hatasız oynayan futbolcu Dünya Yıldızı sayılır.
Arif Coşkun 07.11.2005, 11:26 Bakıyorum çok değil bundan birkaç hafta evvel Hakkı'yı göklere çıkaranlar şimdi adeta yerin dibine sokuyorlar. Yapmayın arkadaşlar. Hakkı bizim en tecrübeli oyuncuların başında geliyor.Hata elbette olacak. "Hatasız kul olmaz" diye bir söz vardır. Herkes hata yapabilir. Hemen bir maçla futbolcuların idam fermanını vermeyin.Bu maçta öyle olur başka bir maçta süper olur.Neticede oyun bu.Futbolcuları sezon performansına göre değerlendirmek en doğrusu bence.
bu kadar gaddar olmayın geçen ayın altın adamı seçilen oyuncumuzu şimdi böyle eleştirmek haksızlık yapanları esefle karşılıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok ağır ithamlar varki bu ithamları yapanları sivassporluluğundan şüpheleniyorum
ydemirkaynak 07.11.2005, 11:41 arkadaslar dunki maçda mehmet yıldız ın ne yaptıgını söyleyecek birisi varmı? muhammed yada balili dururken neden mehmet yıldız. oynamadıgı gibi oynanmasınada izin vermiyor.
ydemirkaynak 07.11.2005, 11:44 bu kadar gaddar olmayın geçen ayın altın adamı seçilen oyuncumuzu şimdi böyle eleştirmek haksızlık yapanları esefle karşılıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok ağır ithamlar varki bu ithamları yapanları sivassporluluğundan şüpheleniyorum
gaddarlıkla alakası yok abi. tabiki hakkı iyi niyetli ama büyük oyuncu klendini büyük maçda göstermelidir. gs macında penaltı. fb macında malumunuz. 2 hafta sonraki bjk macında ne yapacağını kestiremiyorum ben
şimdi okudum forma yazılanları ama üslüp konusunda sıkıntılar var.
önce hakaretleri bıraklamalıyız.
her insanın diğer bir insanın eleştirisine saygısı olacak,olmalı,yoksa bu formların hiç bir anlamı yok.
-hiç kimse eleştirilmeyecek diye bir kuralda yok,yüce yaradan da başka herkes eleştirilir,peygambelerler bile eleştiriliyor buradaki futbolcular neden eleştirilmesin.onların dokunulmazlığımı var.
onlar kötü oynayacak biz eleştireceğiz.
onlar iyi oynayacak biz göklere çıkaracağız.
eğer hiç kimse eleştirlimeyecekse hiç kimse düşüncelerini söyleyemeyecekse bu site neden açıldı neden bu kadar üye kaydedildi,yada neden formlar var.
o zaman maçlardan sonra yensekte yenilsekte (hani eskiden milli takımda kullanılan bir söz vardı yenildik ama ezilmedik,bu nasıl işse yenilen ezilmiştir)futbolculara gülücükler dağıtan formalara yazılar yazalım.
o zaman formlar kapanır,insanlar sadece haberleri okur kapatır s.s.com u.
birde sivasspora gönül vermenin şekli olurmu.
o ne demek,sen televizyondan seyrettin ben stadda izledim bu ne demek,bu nasıl iş.
isteyen istediği yerden izler durumu hangisine uygunsa ordan izler maçı.
34-murat-58 08.11.2005, 12:51 ya bu hakkı kotu futbolcu degıl ama kapasıtesı bu kadar galıba...
sıvassporumuza yakısmıyor..
gollerı yenıden seyrettım hepsı komedı ..
boyle goller anca satısla olur......
bence fenere satılmıstır....
AÇIKCASI HAKKI O GALATASARAY MAÇINDA YAPTIĞIYLA BENİ KAHRETMİŞTİ..ZATEN ONDAN SONRADA ONA OLAN GÜVENİM SIFIRLANDII..EĞER HAKKI HER BÜYÜK MAÇTA BÖLE KADEME HATASI YAPACAKSA BİZ İLK 5'E GİRMEYİ UNUTALIM..BÜYÜK TAKIMLARDAN ALACAGIMIZ PUANLAR BİZİ İLK 5'E VE UEFA'YA GÖTÜRÜR!!
UMTçarşı 08.11.2005, 13:44 ya bu hakkı kotu futbolcu degıl ama kapasıtesı bu kadar galıba...
sıvassporumuza yakısmıyor..
gollerı yenıden seyrettım hepsı komedı ..
boyle goller anca satısla olur......
bence fenere satılmıstır....
KARDEŞ LAFI AZIMDAN ALDIN HEE AZINA SAĞLIK
BENCEDE ADAM YETERSİZ ÖYLE KRİTİK HATALAR YAPIYORKİ MAÇ SONUCUNA TESİR EDİYOR FENER MAÇI GS MAÇI BAKALIM BJK DE NE YAPCAK
LORANTTA BU DURUMA SEYİRCİ KALIYOR..
GÜLERMİSİN AĞLARMISIN
Kalla gibi Kamerun milli takımında oynayan, tecrübeli bir oyuncunun yanında Hakkı'nın oynaması zaten baştan beri yanlış. Ama hiç sırıtmadı bugüne kadar ta ki büyük takımlarla oynayana kadar. Sergio oynamalı Kalla'nın yanında...
serhankaburcuk 09.11.2005, 14:31 Bence Hakkı ya yüklenmek yanlış olur...Hakkının bize kazandırdığı puanlarda var.Bunlarıda unutmamak lazım..Bu maçta herkese elinden geleni yaptı...Biraz tecrübesizliğimiz takım olarak göze çarptı...
Arif Coşkun 09.11.2005, 14:39 Kalla gibi Kamerun milli takımında oynayan, tecrübeli bir oyuncunun yanında Hakkı'nın oynaması zaten baştan beri yanlış. Ama hiç sırıtmadı bugüne kadar ta ki büyük takımlarla oynayana kadar. Sergio oynamalı Kalla'nın yanında...
Kalla'yı çok beğeniyorum.Defansta çok iyi,onun ayarında bir tane daha olsa hiç geçit vermeyiz forvetlere.
ilerleyen haftalarda bu tür basit hatalarımızıda yapmayacağımıza inanıyorum fenerbahçe maçı olduğundan oyuncular hem hırslı hemde heyecanlı olduğunu düşünüyorum sağlık olsun hakkıya yüklenmek yanlış oda bizim bi oyuncumuz her zamanki gibi destek olmak gerekir
1967_DERNEK_10UR 09.11.2005, 14:51 BİRAZ DAHA PROFOSYENELLİK LAZIM HAKKI BABA DÜN MAÇI BİR KEZ DAHA İZLEDİM SAÇ BAŞ YOLDUK:(
Arif Coşkun 09.11.2005, 15:09 Gerçekten Petkoviç'le Hakkı'nın birbirlerine bırakılan pozisyon Alex in araya girerek attığı gol.İnsan izledikçe kahroluyor.Çok basit bir gol.
hakkı ama ne hakkı hata yapmak mı üst üste
yoksa böyle iyi bir maçta iyi oynadığın maçta üç puan mı hakkı
bbptek58 09.11.2005, 15:40 HAKKI BU HAFTA GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜYDÜ AMA KENDİNİ TOPLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
34istanbul_58 09.11.2005, 15:50 Hakkı bu takımın kaptanı bazaen hatalar olacak hatasız kul olmaz unutmayalım ki kaptan bize çok puanlar kazandırdı. Büyük kulupdeki yıldız oyuncular bile hata yapabiliyor onun için Hakkıyı suçlammak gerek. Bende maçı tv den izledim bizim takım Fenere karşı çok iyi futbol oynadı forvet elemanlarımız biraz becerikli olsaydı bu maçı kazanabilirdik sağlık olsun oynadımız futbol çok güzeldi ilerki haftalarda daha iyi olacaklardır.
Hakkı bu takımın kaptanı bazaen hatalar olacak hatasız kul olmaz unutmayalım ki kaptan bize çok puanlar kazandırdı. Büyük kulupdeki yıldız oyuncular bile hata yapabiliyor onun için Hakkıyı suçlammak gerek. Bende maçı tv den izledim bizim takım Fenere karşı çok iyi futbol oynadı forvet elemanlarımız biraz becerikli olsaydı bu maçı kazanabilirdik sağlık olsun oynadımız futbol çok güzeldi ilerki haftalarda daha iyi olacaklardır.
fenerbaçe gibi bir takıma 2 gol atmış forvete nasıl kusur bulabilirizki.
yoksa 3 gol yiyen defansamı kusur bulmak lazım.
mami_LEE 04.02.2006, 21:01 yaw kaliteli bi adam da nedense ii konsantre olamıyo bazen o da arada oluyo .. .
sivasli_tufan 23.11.2006, 18:15 bence kadroda hakkinin devamli olmasi lazim benim kadroda istemedigim tek adam oda mehmet yildizdir bir macta kactane pozisyon harciyor.anderson bence ondan daha kaliteli futbolcu.
ceza_tolga_rep 23.11.2006, 18:32 YA ARKADAŞLAR SADECE HAKKI DEİL HEPSİNE SAHİP ÇIKALIM.HEPSİ BİZİM CANIMIZ.HAKKI ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.
|