ZiDaNe58
26.08.2011, 18:32
http://img7.imageshack.us/img7/3434/unleddqq.png
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.Bugün 83 yıldan daha hayırlı gece:KADİR GECESİ..
Peygamberimiz 1 hadis-i şerifinde : 1 zaman gelecek ümmetim 5 şeyi untacak.
1)Dünyayı sevip,ahireti unutmak
2)hayatı sevip,ölümü unutmak
3)Dünya malını sevip kabir hesabını unutmak
4)Yaratılmışları sevip,yaratıcıyı unutmak
5)Saray ve köşkleri sevip, kabirleri unutacaklar.
Tüm islam alemine imkanınız varsa gönderiminiz rica ediyorum. Peygamber Efendimiz unutulan 1 hadisi yayana 100 şehit sevabı var demiştir.
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.Bugün 83 yıldan daha hayırlı gece:KADİR GECESİ..
Peygamberimiz 1 hadis-i şerifinde : 1 zaman gelecek ümmetim 5 şeyi untacak.
1)Dünyayı sevip,ahireti unutmak
2)hayatı sevip,ölümü unutmak
3)Dünya malını sevip kabir hesabını unutmak
4)Yaratılmışları sevip,yaratıcıyı unutmak
5)Saray ve köşkleri sevip, kabirleri unutacaklar.
Tüm islam alemine imkanınız varsa gönderiminiz rica ediyorum. Peygamber Efendimiz unutulan 1 hadisi yayana 100 şehit sevabı var demiştir.