Orijinalini görmek için tıklayınız : karabukspor baskani emniyette

HALIL
09.09.2011, 12:25
Karabükspor eski başkanı Feridun Tankut ile Fenerbahçe - Ülker basketbol sorumlusu Semih Özsoy'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün vatan caddesindeki binasına geldikleri öğrenildi. Halen Şanlıurfaspor forması giyen Koray Avcı'nın da Emniyette olduğu bildiriliyor. Üç ismin "şike soruşturması" kapsamında emniyete geldikleri belirtiliyor.

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz....

kaynak:milliyet

insallah gecen seonki 4-0 trabzon maci icindir herhalde

bu haberden rakibimiz ne kadar etkilenir sizce ?

engin2609
09.09.2011, 12:36
ßana gore fazla etkileneceklerini sanmıyorum.

adres58
09.09.2011, 12:43
Her zaman diyorum... Şikenin kitabını yazanlar bu işin içinden rahat rahat sıyıramayacaklar... Özellikle bariz bir şekilde aleni şike olduğu belli olana Bucaspor-Trabzon ve K.Karabükspor-Trabzon maçlarının incelenmemesi ve ayrıca hakemlerin bile en ufak isminin geçmemesi bu şike soruşturmasının bile şikeli olduğunun bir göstergesidir...

Siz hala Fenerbahçenin neden Şampiyonlar Liginden ihraç edildiğini bilmiyormusunuz cevabını veren Michael Platinin kulakdan dolma bilgilerle nasıl cevap verdiğini ve bu maçları incelemeden sallama konuştuğunun emareleridir...

Sütten çıkan ak kaşık oldular en çok ona üzülüyorum.

Taraftarı bile geçen sezon Sivas-Karabük maçında nasıl tezahürat ettiğini biliyordur. K.Karabüksporda o kadar suçludur, Trabzonda hakeza... Kimse kimseye dürüstlük taslamasın. Bu yara Türk sporunun içine iğneden ipliğe bulaşmıştır. Ama kimse ya herro ya merro diyemeden asıp kesmektedir.

Artık iş işten geçmiştir. Eğer bir suç varsa onu fotolarla sesli takiplerle delillendiremzsiniz. SUÇ ÜSTÜ yapacaksınız. Olay bu kadar basittir.

HALIL
09.09.2011, 13:02
lige 1 gun kaldi haberlere bak insanlar futboldan sogudu yemin ederim bir de cikmis soyledikleri lafa bak futbol konussun nah futbol konusur bize futbol dusunmek haram bu sene en tatsiz sene olacak gibime geliyo

aozdemir
09.09.2011, 13:59
asıl şike karabük-trabzon maçındaydı.4-0 yenildi adamlar.biz 4-3 yenildik.