Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?

58_babacan_58
18.09.2011, 19:37
Belkide Sivasspor tarihinde görmediğimiz bir maç izledik,hem 9 kişi kaldık hemde 4 gol yedik,kalecinin atılıp kaleye forvet oyuncumuzun geçmeside cabası...
Bu başlık altında bu maçtaki sorunları ve suçluları tartışalım ama herkes terbiyeli ve saygılı olsun yiğidolar..
2 Haftadır aleyhimize tam 3 penaltı 2 tane kırmızı kart çıktı,acaba insan düşünüyor defterimizmi dürülmeye çalışılıyor,Yoksa suç tamamen futbolculardamı,yada teknik heyettemi
Ben bugün oynadığımız oyundan aldığımız sonunçtan sinirden utanıyorum.Bilmem sizler neler düşünüyorsunuz..

tavatir
18.09.2011, 19:40
Valla artık fazla söz söylemeye gerek yok. Şike soruşturmasından beri zaten çoğu kişi de heves falan kalmadı.

Belirsizlik ortamı falan derken mağlubiyetlere alışmış olmak gidişatı daha da kötüye götürüyor.

Şimdi oturup sağlam bir planlama ve ekonomik tedbir alsak yeridir. Herşey bitmedi ve takımdan umudumuzu kaybedemeyiz ama bence yine de kötü senaryolara göre tedbirler alınmalı, planlamalar yapılmalı.

Bu arada geçen yıl bastonla bile olsa bu takımda oynar dediğim Mehmet Yıldız için birkaç çok bilmiş üyemiz yorumlar yapıyordu. Sanırım onlar da bu ara pek görünmezler. Umarım önümüzdeki süreçte birkaç genç oyuncuya şans verebiliriz.

mühendisburak58
18.09.2011, 19:41
suç tamamen sivassporda hiç oynayamıyor sanki hakem kırmızı vermeden çok mu iyi oymuyorduk.kimse hakemi filan bahane etmesin.o kadar itiraz edersen yersin tabiki.

Çılgın Türk
18.09.2011, 19:43
Fakuturayi hakeme kesmek bence Sivasspor'a yapilacak kötülük olur.
Iyi bir hakem öncelikle 3-0 geride olan bir takimin kalecisini itirazdan atmazdi.
Iyi bir hakem o takimin hocasini itirazdan atmazdi.
Iyi bir hakem Eneramo'ya yapilan penaltiyi görebilirdi.
AMA bütün bu yazdiklarim bu maci Eskisehirspor'un haksiz yere kazandigini göstermez.
Mac 2-0 dan sonra koptu.
Macin en iyisi Mehmet Yildiz'di.
1 gol 1 asit 1 topu direkten döndü.

ilk golde navratil gereksiz faul yapti dede mükemmel gol atti ama borjan'da da biraz suc vardi. elini önce topa kaldirdi sonra top disari cikacak diye geri cekti.
yenilen ikinci golün sorumlusu kaleci borjan. önünde iki defans oyuncusu varken gereksiz yere kaleyi terk etti.
Borjan kirmizi gördükten sonra Riza hocanin yanindan gecerken Riza hoca Borjan'a bravo bravo deyip alkisladi yani bir nevi protesto etti.

bu maci biran önce unutup ömümüzdeki maclara konsantre olmamiz lazim.
Bu arada Mehmet Yildiz kendisini göndere Riza hoca'ya güzel bir cevap verdi..

yigido_ersin58
18.09.2011, 19:46
Hakemi ayrı bi kefeye koyalım önce..
Kadromuz lige yetersiz takımı sırtlayacak bi oyuncu bile yok bank asydan gelen oyuncular var süper lige baktıgımız en zayıf takım gibi görünüyoruz su durumda acilen toparlanmamız lazım yoksa durum vahim

HALIL
18.09.2011, 19:47
Cevap: Sivasspor 0-4 Eskişehirspor

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar hepimiz cok uzgunuz
malesef birileri yazdigi senaryolarla sivassporu dusurmek istiyorlar ve bunu su an basariyorlarda iki hafta ust uste hakemler macimizi katletti (yada biz cok hata yaptik o ayri sey)

ben bizim bir macta bu kadar ezildigimizi buzuldugumuzu magdur oldugumuz bir mac hatirlamiyorum

hakem maci resmen katletti hic iyi yonetemedi allah onun belasini versin insallah hakemligi yanar

zaten en zor donemimizi geciriyoruz bu bardagi tasiran son damla oldu

artik bizi bu ligde istemeyenler var biz ve fbyi(ama fbden bana ne onlar yine atlatir bu durumu) ama olan bize oluyr goruyorsunuz

ben acikcasi boyle olaylar cikacagina aklimin ucuna gelmezdi babam ile izledim maci babami hic bu kadar uzgun gormemistim yuregim parcalandi simdi butun sivaslilarin ayakta kalmasi lazim dimdik ayakta

ama nasil malesef onu bilemiyorum acikcasi baskanimiz cezaevinde riza calimbay bu sureci atlatamazsa daha kimse atlatamaz bu durumu o zaman takimimiz samarogluna dondu acikcasi tff ve hakemleri kiniyorum allah belanizi versin orospu cocuklari agzimi bozdurdular benimde sonunda

artik bu takim bu maci unutup gelecek haftalara bakmasi lazim ilk 2 haftanin hatalarini yapmamalari lazim ki herkesi gicigina guzel oynayalim kendimize geliriz insallah

ama malesef sunu dememekle gecemiyecem gelecek hafta ankaragucu-sivasspor maci final maci olacak cunku ikiside buyuk krizde su an ve bank asyaya dusmenin en buyuk adaylari (hele de biz)

artik hepimiz elimizi tasin altina koymassak daha yapacak bir sey yok

olaganustu hal ediyorum

(bu arada sari kartlar kirmizi kartlar cezalilar sakatlar ,buyuk ihtimal riza hocada ceza yiyecek kulubumuz de ceza parasi alacaktir)

ama hakem aynen yoluna devam edecektir

ankaragucu avantajli olan takim cunku cok cezali var takimda yenilirsek sasmam

bismillahirahmanirahim allahim senin yardimina ihtiyacimiz var lutfen yanimizda ol bizi zalimlere karsi koru yarrabi

hem sivassporda hem de hakemlerde suc varrr:mad::mad::mad:

engin2609
Böyle bir maçtan sonra nasıl toparlanıcaz orasını cok merak ediyorum ...

sehrisivas
Bu işten en çok Fener etkilendi yıldızlarını satmak zorunda kaldırlar.Ama adamlar ne yapıyorlar taş gibi top oynuyorlar. onca eksikle...adamlar kornere 8 kisi gidiyor golu atıyor gelıyor.Sivassporun agırlıgını kaldıracak topcu kalmadı efsane kadrodan bi hayro kaldı onuda sivaslı sevmıyor zaten...

fatihcan58
18.09.2011, 19:49
geçen hafta bakıyorumm karabük maçında çalınan ilk penaltıyaa bugun 2-0dan eneramayo yapılan 100de 100 lük penaltıyı es geçiyor ardından hayrettine gösterdiği ilk sarı kartın hemen ardından kamaranın yaptuığıı kartlık faula kart bile göstermiyor eğer hayro o faule kart görüyorsa kamaranın 100de 10000 kırmızı göstermesi lazımdıı birde sonn penaltı golunu görünce sadeceee anladımm fenerin intikamını bizden çıkaracaklarıı beliii

shang
18.09.2011, 19:50
hiç kimseye bu kadar nizami uygulanmayan yeni kurallarin bize uygulanmasi garip düşündürücü ve olumsuz hareketler 10 snde 3 kart nasıl gosterilir hakeme yumruk falan atarsında öyle olur heralde bu kadar sacma bi şey gormedim ben biz zaten top falan oynamıyoruz orası ayrıda bu kadar basit olamaz

Mamadou Diallo
18.09.2011, 19:53
2 haftadır aleyhe çalınan 3. penaltı bu sene bizi düşürmeye çalışıyorlar bu kesin ama zaten kadro yetersiz..

congar28
18.09.2011, 19:53
YAZIKLAR OLSUN BU FEDERASYONA O HAKEM BUGUN NASIL RAHAT UYAYACAK

adres58
18.09.2011, 19:54
Bizi masa başı ile düşürececekler. Bunu ben Karabük maçından sonra da dedim şimdide diyorum... Tamam iyi oynayamadık ama verilen kararlar bir uyarıdır bize... Nasıl Yunus Yıldırım Fenerin ilk maçına verildiyse bir Trabzonlu hakemde bize verildi.. Bu maalesef bizim acı çekerek düşeceğimizin bir alametidir. Artık futboldan konuşmak bizim için bitmiştir.. 4 tane kritik karar Eneramonun penaltısı ve kırmızı kartı es geçiliyor. Durum 1-0 ken... Dönüyor maç 2-0 oluyor... HAyrettin kırmızı yişyor ve top dönüyor ve ofsayttan yediğimiz gol. Akabinde kırmızı kart ve 9 kişi forvetten oyuncumuz kaleye geçiyor. Ve Batuhanın temas olmadan düşmesi verilen penaltı. Yazık bunu tüm Türkiye gördü. YAzık oluyor bu takıma ve 7 milyonluk sahipsiz şehire...

bugra5858
18.09.2011, 19:55
Hakem suçlu olduğu kadar Bizimkilerde suçlu.Kızacaksak önce yönetime ve teknik ekibe kızmalıyız.Yazıklar olsun tek kelime ile.Eskişehir ******* rezil rüsva olduk.Durmadan dalga geçti bizle **************

58MUAMMER58
18.09.2011, 19:59
:mad:ÖNCELİKLE bu maç için konuşuyorum ilk yarıda eskişehir sivastan iyi oynamadığı halde 2-0 öne geçti sivasspor beraberliği sağlıyacak pozisyonlar buldu değerlendiremedi 2.yarı oyuncu değişikliği oldu değişen bişey olmadı sivasspor gol için yüklendikçe geride çok açık verdi borjan net 3 tane kurtardı 2 tanede atamadılar hayrettin atılınca sivassporun gardıda düştü eneramoyu adeta dayaktan geberttiler 3 tane penaltı olacakken 1 tane vermedi yavşak hakem 3.golü yedikten sonra borjan suçu yokken atıldı yetmedi hocayı tribüne yolladı penaltı pozisyonunu bidaha izleyin batuhan çime takılıp düşüyor kim nederse desin hakemler bu sene biyerden emir almış bu sivası ne yapıp edin düşürün bizden bulmasınlar denmiş bu çok açık görülüyor.:mad::mad:bunlar normal hakem hatalarıdeğil eğer bu adilkler devam ettirilecekse hiçç acı çektirmeyin oynatmayın boşuna heyecan yapmıyalım düşürün gitsin :mad::mad:

fatih585858
18.09.2011, 20:00
1-Takımın başında başkan olmadığından, hakemler aleyhimize daha rahat kararlar veriyorlar. Hakemi Allah'a havale ediyorum. Ev sahibi takım olmamıza rağmen ilk yarıda Eneramo'nun net penaltısını vermedi, 3. gol ofsayt, verdiğ penaltı tam bir komedi!, Kaleciye verdiği kırmızı kartta sadece ufak bir itirazda pat diye 2.sarıyı vermesi inanılacak gibi değil. Maç sonunda Eskişehirspor'un oyuncusuna "gülücük atmasına " ise söyleyecek laf bulamıyorum.
2-Her Sezon İddaa'dan ve Digitürk'ten bütün Süper lig kulüplerine, milyonlarca lira veriliyor. Buna rağmen diğer takımlar(hatta lige yeni çıkmış takımlar bile) iyi futbolcular transfer ederken yönetimin doğru dürüst futbolcu transfer etmemesi ise anlaşılacak bir durum değil.
3-Rıza hocam ; çok zor bir durumda kaldın sana yardımcı olacak kulüp başkanımız yok. Bütün sorumluk sana kalmış gibi görünüyor seni anlıyorum lakin, şu kadronun vasat olduğunu bu sitedeki herkesten daha iyi bildiğin halde,iyi bir sağ bekimiz, ön liberomuz, kanat oyuncumuz ve forvetimizin olmadığını gördüğün halde , niçin hedefimiz ilk 8 gibi insanları umutlandıracak "hayalperest" bir demeci nasıl verdin hala aklım fikrim almıyor.

sefilix
18.09.2011, 20:02
tamam kötü oynadık ama hakem beni bile çileden çıkardı.2. golden önce eskişehirli srorcu faul yaptı. tam atacaktı eli cebine gitti baktı biraz önce sarı verdiği adam. atamadı. döndü o pozisyon 2. gol oldu. geçen haftaki penaltı bu haftaki tutum. birleri bu takım doğal yollardan düşsün başımız ağrımasın demiş sanki. 3-0 geride takım ne diye atıyorsun oyuncuyu. tamam kural bunu gerektiriyor da bunu arenada inönüde saracoğlunda avni akerde yapabilir misiniz. kural uygulayan adamlar bu ülkede hakem kafası kırlıdı kural uygulamadınız. milat hep bizim maçlar mı? tamam iyi top oynamadık ama seyirciyi tahrik etme çabası ne idi. sağolun vekillerimiz bürokratlarımız. çok güzel sahip çıkıyorsunuz memlekete.. arkadaşlar üzerimizde bir oyun oynanıyor. telaşa kapılmasın birileri biz zaten bu oyunla düşeriz sizin maçlarımıza çomak sokmanıza gerek yok.seyirciyi tahrik etmenize gerek yok.

Morten58
18.09.2011, 20:05
MHK BAskani Rizeli.

Inadina bile bile trabzonlu hakemleri bize veriyor bunun hesabi sorulmali artik ya.

Hakem bide Kurarca yönetmis maci 6 dakika uzatmis buda bir poltika. Siyasetci MHK Baskanindan ögrenmistir belkide.

mishka
18.09.2011, 20:06
Sorunların sebebini dışarıda aradığımız sürece hiçbir şeyi çözemeyiz. Tamam trabzon bölgesi hakemlerinin yönetimi beni de rahatsız ediyor ama ona gelene kadar çok daha büyük sorunlarımız var. Bu hafta takımdaki futbolcu yönetici teknik direktör herkes şapkayı önüne koysun düşünsün nerede yanlış yapıldı ve nasıl bu sorunlar çözülebilir diye. Neşteri vurmak için geç kalınmazsa takım kendin toparlayabilir daha ikinci hafta, köprünün altından çok sular geçecek.

ZiDaNe58
18.09.2011, 20:07
tff bizi bitirmeye karar vermiş bu hakemlerle işimiz bir hayli zor..ayrıca oramızı buramızı yırtdık transfer yapın yetersiz bu takım bu lige diye ama dinletemedik Allah sonumuzu hayr etsin

ogz58
Ben sırasıyla teşekkür etmek istiyorum:
1- Stada saat 5 gibi taraftarı alan yönetime teşekkür ediyorum
2- Hakemin böyle maç yönettiği için teşekkür ediyorum
3- Maçta varlık gösteremeyen Eneramoya ve maçın kırılma anı olarak takımı 10 kişi bırakan Hayrettine teşekkür ediyorum
4- Yanlış taktiklerinden dolayı Rıza Çalımbaya teşekkür ediyorum.
5-Bir maçta 4 gol yiyen ve sahada varlık gösteremeyen Sivassporuma teşekkür ediyorum
6-Eskişehirin bize acıyıp daha fazla gol atmadığı için de teşekkür ediyorum...

Turan 59
Belki iyi oynamdık ama,bu hakemin Sivasspor'a karşı art niyetli olduğu gayet açık.Ne de olsa Trabzon'lu.Adam mı çıkar.

savaş2
geçen hafta bakıyorumm karabük maçında çalınan ilk penaltıyaa bugun 2-0dan eneramayo yapılan 100de 100 lük penaltıyı es geçiyor ardından hayrettine gösterdiği ilk sarı kartın hemen ardından kamaranın yaptuığıı kartlık faula kart bile göstermiyor eğer hayro o faule kart görüyorsa kamaranın 100de 10000 kırmızı göstermesi lazımdıı birde sonn penaltı golunu görünce sadeceee anladımm fenerin intikamını bizden çıkaracaklarıı beliii

+++ yazdıkların cok doğru nerde acemi şerefsiz hakem varsa son iki macımıza verdiler
+++fedarasyon bizi ciddi almıyor artık sanırım
+++ankaradaki mac da hakemlere büyük tepki verelim arkadaşlar macın başlama dakikasından hemen sonra

antik58
yazık oldu alamadıgımız puanlaramı uzulelım ılerıkı haftalarda kırmızı kart yuzunden eksık cıkacak takımamı uzulelım offf of

fatihcan58
18.09.2011, 20:16
Bizi masa başı ile düşürececekler. Bunu ben Karabük maçından sonra da dedim şimdide diyorum... Tamam iyi oynayamadık ama verilen kararlar bir uyarıdır bize... Nasıl Yunus Yıldırım Fenerin ilk maçına verildiyse bir Trabzonlu hakemde bize verildi.. Bu maalesef bizim acı çekerek düşeceğimizin bir alametidir. Artık futboldan konuşmak bizim için bitmiştir.. 4 tane kritik karar Eneramonun penaltısı ve kırmızı kartı es geçiliyor. Durum 1-0 ken... Dönüyor maç 2-0 oluyor... HAyrettin kırmızı yişyor ve top dönüyor ve ofsayttan yediğimiz gol. Akabinde kırmızı kart ve 9 kişi forvetten oyuncumuz kaleye geçiyor. Ve Batuhanın temas olmadan düşmesi verilen penaltı. Yazık bunu tüm Türkiye gördü. YAzık oluyor bu takıma ve 7 milyonluk sahipsiz şehire...

7 milyon sivaslıı diye övünüyoruz ama sayımıza değilll sivasımıza sahip çıkan bana 7 milyondan doğru düzgünn 10 kişi çıkarınn alnınızdan öpüyüm

Thai
18.09.2011, 20:20
1. Dk 3-4 Cerny soldan gidiyor, önündeki Koray dokunmadan atlıyor yere faul yokken Barış veriyor...(cerny kaleciyle karşı karşıya kalacak %100 golllük pozisyon)
2. Dk 8 Eneramoya top atlıyor defans çizgi halinde,Barış ofsayt diye kesiyor, %100 gollük poziyon

Sadece bu iki pozisyon maçı anlatıyor, geleceği anlatıyordu bana, hakemin Trabzonlu olması da şüphelerimi artırıyordu.Bitmedi...
fauller hepsi aptalca ve garipti,
Eskişehir serbest atıştan attıkları gole kadar sadece 1.dk da alperin şutu hariç kaleye dahi gelemiyordu, iyi oynadı diyenler siz başka maç mı seyrettiniz???
Hayrettinin ilk hareketinde gösterdin tamam sarı kartı, ikinci kart bu kadar kolay mı Barış, göstereremediler ikinci sarı karetları Colmana Celustka ya seyredin Trabzonun maçlarını....
Peki maç 2-0 oldu, konrta ataktan deplasman takımı eskişehir hani oyunun tek hakimi deniyor ya onlar işte... nasıl oluyorsa...
Eneramo'yu ceza alanı içinde gollük kafa vuracakken, yaka paça indirdiler, nerde PENALTI nerde KIRMIZI KART, eskişehir 10 kişi kalacak aslında daha hayrettin atılmamıştı üstelik....
Ofsayttan 3. gol, ve kaleciye ilk sarı tamam da ikinci neyin nesi, bekliyor barış göstereyim kırmızıyı diye,GİT İŞİNE daha ne istiyorsun zaten ofsayttan vermişsin...Allah sana acıların en büyüğünü göstersin Barış İNŞALLAH...

GuVeN
Zayıf kadro kuran yönetım ilk suçludur. Rıza Hoca'ya cok kızamıyorum çünki yönetım para vermedıkten sonra Rıza Hoca nasıl ıstediği oyuncuları alabılecek kı! Eskişehirspor'un başındayken çatır çatır alabılıyordu hoca ıstedıgı oyuncuları ama bız de o iş biraz zor. Futbolun F sınden anlamayan parasız bır yonetımden fazlası beklenemez zaten. Başkanımızda içerde olunca freni patlamış kamyonla yokuş aşağı kaptırdık gıdıyoruz!!!

ozledımeskıyı
9-13 haft arası sıfır puan zaten

MaXiMuM
2 maçta 3 penaltı 2 de kırmızı kart. trabzon bölgesinden bir hakem olduğunu duyunca maç başlamadan eyvah dedim zaten. Hakem şer.. sizliğini gösterdi görevini gayet iyi yaptı tamam ama futbolculara ne demeli. hayrettin kardeşim sen profesyonel bir futbolcusun. sarı kartın var daha dikkatli olman gerekmez miydi? orta sahada hiç bir pozisyon yokken, olmayacak yerde bu kart görülür mü? Maçın kırılma anı hayrettinin kırmızı kart görmesiydi.
Kıvanç hariç hepinize yazıklar olsun. O çocuğun emeklerine yazık, ondan utanın bari...

Thai
18.09.2011, 20:22
hakem harici yorum yapmayın

takım artık kenetlenmeli

destek olun, birleşin, mücadele edin

küme lafını ağzına alan SİVASLI olamaz

hakemi cümle alem gördü, ankaragücü maçını kazanacağız inşallah......

MaXiMuM
18.09.2011, 20:24
Bütün Sivaslıların laneti üzerine olsun barış şimşek denen insan müsveddesi...

34orhan58
18.09.2011, 20:26
önce bizde sonra hakemde uğur , mehmet nas, eneramo, ermanın laubali hareketleri hayrettinin nasılsa yerim garanti diye artistlği ( bu adama torpilli diyorlardı artık inanmya başladım ziya varkende oynatılıyorsa) alınan türk oyuncuların hepsinide katarsak süper lig tecrübeleri varmı acaba, ayrıca grosicki kötü oynasa banko oynaması lazım bu takımda ermana sabrettiğim kadar bu adama iki katı sabretmeliyiz ama söylemenin bir anlamı yok çünkü lig başladı artık rıza hocada ipler bunlar futbolcu olar bana göre sorunar birde yönetimsel olarak bir sürü şey yaşadık yönetim den doğru düzgün açıklama gelmiyor çok pasif kalınıyor geçen hafta 1 bu hafta 2 tff ve mhknın tavrı belli takımda başkan yok gerekirse genel kurul tekrar başkanlık seçimi filan yapılması lazım ya lütfen sağlıklı düşünelim koca sivas vamiası milyonları dahil ediyorum ( çoğunluğu desteklemesede bu kadarmı saipsiz ) bana göre yenilik lazım taraftar olark da bütünleşmemiz lazım 3 4 tane grup olcağına bir tane ses getiren sağlam bir taraftar grubumuz olsun artık tek yürek olalım ...

Besyo_cu
18.09.2011, 20:34
Kaleyi bulan şutumuz yok...
Buda kaçarmı denecek pozisyonumuz yok...
Üst üste yaptığımız 5 pas yok...

Hakemi sadece ofsayt pozisyonu ile eleştirilebiliriz sadece o kadar. Hayrettin 47. dk da atılabilirdi yine hakem tolerans gösterdi. Borjanın pozisyonunu göremedik o yüzden birşey yazamayacağım.

HALIL
18.09.2011, 20:34
arkadaslar benim bile artik umudum tukenmek uzere galiba bu sene dusebiliriz malesef

oquzh4n58
18.09.2011, 20:38
Hakem sonradan devreye gırıyor. bızım tkaım takım degıldı yazıklar olsn tum suc teknık heyetındır..

Turan 59
18.09.2011, 20:38
Hakem müsvettesi Barış ŞİMŞEK bütün Sivas'lının sana selamı var.

SempaticH
18.09.2011, 20:41
hiç kimsede suç yokmu diyecez tabiki var hemde sivassporu yönetenlerde vede hocada bu takıma yeter dersen olacağı bu işte birde sen takımı her hafta değiştirirsen son kaçınılmaz olur hoca efendi rıza bey suç takımı bu hale getirenlerde anlıyan anlıyor yeter artık bu gidişle biz zor tutunuruz çünki nkötüyüz iyiyede gideceğini sanmıyorum hayırlısı herşey rızada biter

eyupkocak
18.09.2011, 20:41
hucum ve defans etkisiz ve en önemlisi byler takımımız ruhunu kaybetmiş hedefsiz duruyor bu da takımayansımış oyunlar moralsiz ..
ama bu ilk hafta şokklarını atlatırsak orta sıralarda yer buluruz gibiii
hiç bir takım bizden kötü veya iyi değill

Turan 59
18.09.2011, 20:42
Ayrıca Rıza hoca,bütün iyi niyetine ragmen bu iş seninle olmuyor,olmayacak .Lütfen gereğini yap.Senden ricamız budur.

SempaticH
18.09.2011, 20:43
bırakın hakemi kardeşim senin topçunda disiplin denen şey yok kalmamış bir dur demek lazım tamammı hakemin suçu yok takımda iş yok

kağanhan58
18.09.2011, 20:48
geçen hafta bile bundan iyi oynamıştık.. kaleye şutumuz yok bilee

4eylül
18.09.2011, 20:51
sivassporu birazcık seviyorsanız teknik ekipten yönetime derhal istifa edin

serkan_ozcan58
18.09.2011, 20:51
tamam belki çok çok iyi oynamadık ama kırılma anlarında öle bir kararlar verdiki şerefsizin önde gideni eneramonun pozısyonu hem penaltı hem kırmızı yine eneramonun çekildiği pozizyon 3 gol buz gibi ofsayt ve en ilgincide penaltı kararı bu ne yüzsüzlük ya adamlar kafaya koymuş ama yılma yok herkese inat sivasspor...
ayrıca eneramo sağada dökülüyor gına geldi her topu kaybetmesinden rıza hoca onuda kızağa çek

58MUAMMER58
18.09.2011, 20:53

Hakemi sadece ofsayt pozisyonu ile eleştirilebiliriz sadece o kadar. Hayrettin 47. dk da atılabilirdi yine hakem tolerans gösterdi. Borjanın pozisyonunu göremedik o yüzden birşey yazamayacağım.

:mad:arkadaşım herşeyi hakemin üstüne atmıyoruzda maçı izlememişşin belli ofsayt pozisyonu harici tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı borjan gereksiz haksız atıldı batuhan çime takılıp düştü penaltı verdi rıza hocayı çileden çıkarrtı tribüne yolladı daha ne olacakki herkesin gördüğünü bisenmi görmüyon bilip bilmeden hakemi adeta melek edecen nerdyse :mad:

eyupk
18.09.2011, 20:55
herkesde suç var, futbolculardada, hakemdede. hakem faciasından öncede eskişehir bizden öndeydi hatırlatırım.

EsEs2626
18.09.2011, 20:57
hayrettinin sarı kartı var hala her topa kayıyor bence kart dogruydu önce sivas oyuncularını uyarmalı hakemle bir yere gelinmez

HALIL
18.09.2011, 20:59
hayrettinin sarı kartı var hala her topa kayıyor bence kart dogruydu önce sivas oyuncularını uyarmalı hakemle bir yere gelinmez

hekem sonradan devreye girdi en buyuk suc rizanin galiba yol ayrimina geldik gibi malesf

eyupk
18.09.2011, 20:59
zaten hakem faciasından öncede eskişehirspor öndeydi, sadece hakemi suçlamak yanlış olur kesinlikle, hem futbolcularda suç var hemde hakemde, kaleciye kırmızı kart göstermesine bi anlam veremedim. bunu 4 büyütülmüş takım yapsa kart kolay kolay göstermezler.

HALIL
18.09.2011, 21:02
benim anlamadigim es es te fbde ibbde sikeden etkilenen takimlar adamlar tas gibi oynuyo biz dokuluyoruz allahim yarrabim bu olaya ne demeli:mad:

Cley
18.09.2011, 21:03
Hayrettin atılmayı daha önce hak etmişti ama hakem atmadı. Borjanın ne dediğini bilmiyoruz. Hakeme itiraz ve alkışlamanın cezası sarı kart bunu bilmesi lazım. Bilmiyorsa öğrenmiş oldu artık. Suçu hakeme atmak doğru değil. Geçen yıl Buca maçında bizi de hakem kurtarmıştı unutmayalım ( Penaltı + kırmızı kart )

HALIL
18.09.2011, 21:42
tamam gitmesini istiyorsunuz ama kim gelecek bu saaten sonra

congarlim
18.09.2011, 21:57
Belkide Sivasspor tarihinde görmediğimiz bir maç izledik,hem 9 kişi kaldık hemde 4 gol yedik,kalecinin atılıp kaleye forvet oyuncumuzun geçmeside cabası...
Bu başlık altında bu maçtaki sorunları ve suçluları tartışalım ama herkes terbiyeli ve saygılı olsun yiğidolar..
2 Haftadır aleyhimize tam 3 penaltı 2 tane kırmızı kart çıktı,acaba insan düşünüyor defterimizmi dürülmeye çalışılıyor,Yoksa suç tamamen futbolculardamı,yada teknik heyettemi
Ben bugün oynadığımız oyundan aldığımız sonunçtan sinirden utanıyorum.Bilmem sizler neler düşünüyorsunuz..

bazi insanlar sivassporu kabul edemiyorlar simdide bu federasyon bizi silecek süper ligden

Morten58
18.09.2011, 21:58
rıza çalımbay trışka transferlerınıde al ve gittttt..

Ya sen Teknik Direktör olmak istiyorsan ne olur oku yurtdisinda veya yuticinde ve Teknik Direktörlük okuda senin bu yorumlarindan kurtulim.

B.DUMANLI
18.09.2011, 22:52
Hakem hataliydi fakat ,ya oynadigimiz futbol .Hakemi bahane etmek gerceklerden kacmak demektir.Karabük ve bugün oynanan futbolun özeti tek bir cümle ile ifade edilir.BIZ FUTBOL OYNAYAMIYORUZ.Teknik kadro bundan sorumlu,Keita diye bir oyuncu var ,bu takimda ve ilk 11´é giremiyor.Pes dogrusu.Hakemlerin iki macdada bize cephe aldigi göz önüne alinacak olursa yönetimin acil kararlar almasi gerektigine inanalardanim.Puan farki fazla acilmadan.

KaanK
18.09.2011, 23:56
Böyle bir hakem bursa yada eskişehirde olsa bu kararları verse inanın korkusundan sahayı terk edemez... bizde elini kolunu sallaya sallaya gitti..Sivasspor bitmiş 7 milyon sivaslı falan hikaye.onlar sadece başarı geldiğinide aferin derler, maddi durumu olan şirket sahipleri sadece son maçta reklam olsun diye forma reklamı verirler ..sivasspor ve camiası bitmiş hiçbir umudum kalmadı bugünden sonra ..bunca yapılan haksızlık rezalet yanlarına kalacak ve yarın sabah unutulacak..hedefe ulaşılmış olacak ama ne yazıkki 7 milyonluk ! camiadan tek ses yükselmeyecek..güzel günler yaşadık başarılar gördük ama demekki buraya kadarmış...Türkiyenin en sahipsiz takımıyız sahip çıkılsın istiyoruz ama kimse elini taşın altına koymadığından, kadron vasatın altında başarının imkansız olduğu gün gibi ortada..Belki birşeyler olur bir hava yakalarız diye umut vardı ama o da gitti bugün

Bugün Sivasspor için bir milattır ne yazık ki ...Sesimizi duyurabilseydik stattan, gündeme bu faciayı getirseydik belki bu buhrandan çıkabilirdik ama yok...

kalecimiz atıldıktan sonra maçın bitimine 15 dk vardı ve 9 kişiydik..Emin olun eskişehir orta sahada top çevirmese demoralize olmuş ve kalecisiz takıma 10 tane atardı çok açık söylüyorum ama hocalarının da dediği gibi saygılarından ötürü üzerimize gelmediler

o esnada rıza hocanın bir an takımı geri çekeceğini düşündüm..yapmadı..belkide doğru olanı yaptı ama ne bileyim uydurmasyon penaltıda rasmussen kaleyi boş bırakabilirdi..hakem sahada rahatsızlık duymadı beni üzen o ..yoksa biz ilk kez böyle haksızlıklarla karşılaşmıyoruz ama dediğim gibi bugün sivasspor ve camiası için bir milattır ..benim hiçbir inancım hiçbir güvenim kalmamıştır

58ToPraK58
18.09.2011, 23:56
suç sivassporun tabi hakemde kötüydü çok kötü bir maçtı yazık sivasa bundan önceki seneler gibi şikeylen ligde tutunamaz

Suç Sivasspor'un veya bir başkasının bunu tartışabiliriz ayrıntısıyla konuşabiliriz, ama Sivasspor'un bundan önceki senelerde şikeyle ligde kaldığını nerden biliyorsun gözünle mi gördün? Sivas şikeyle kaldı diyorsan elinden alınan şampiyonluğu da söyleyeceksin öyle konuşmayla olmuyor. Daha davası süren ve hakkında hüküm verilmeyen bir durum için böyle yorumlar yapmak çok saçma. Klavyenin başına geçip yazmak sağa sola konuşmak kolay, atalarımızın dediği gibi iki düşün bir konuş yoksa senin gibi hiç düşünmeden konuşursan sonradan pişman olursun...

YİGİDOKENTLİ
19.09.2011, 00:07
S...z bölgenin hakemide se..z olur bu hafta bitti artik gelecek haftalara bakacagiz bu kadar se..iz adaletsiz mac yönetirlerse hangi takim olursa olsun ne ruh kalir ne morel kalir yaziklar olsun bu kadar sivasla ugrasilmaz ALLAH belalarini versin bu hakemlerin sivasspor sevgisi ölümüne daha ilk haftalar insallah düzeliriz riza hocanin ve oyoncularimizin yaninda ölümüne olmayiz sonuc ne olursa olsun ölümüne sivasspor.

A.Turan Korkmaz
19.09.2011, 00:22
Hakemin kararlarını anlamak için oyun kurallarını hatırlamakta fayda var. Hem http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/?v=1160&s=0'den maçın özetini seyredip son kurallarla karşılaştırıyorum.
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun 9 Eylül 2011'de gazetelere 8 başlıkta özetlediği affedilmeyecek hatalardan bazıları şöyleydi:
1) Ceza sahasında oyuncuların yağlı güreş yapmalarının önüne geçilecek. Nitekim 1.golün atıldığı faul atışını yaptıran Navratil rakibini el enseyle düşürmüştü.
8) Oyuncu sağlığını tehdit eden her türlü aşırı müdahaleye kart çıkacak..
Hayrettin, rakibin ayaklarına ilk faulünde öyle aleni daldı ki adeta kart istedi. İşin asıl daha acısı ve acemicesi,ikinci sarıyı da gene aynı 88 nolu rakibe benzer müdahaleyle alması oldu.
3) Kaleci kaleyi terk edip hakemin yanına itiraz için koşarsa sarı kart görecek.
Üçüncü golden sonra Borjan'ın ofsayt itirazını belki buna göre değerlendirmiş,itirazın devamında ikinci sarıdan atmış olabilir. Gerçi o görüntüler iyi değil,sanki önce direkt kırmızı çıkarıyor gibi gözüküyor.
Bu bilgiler hakemin kozudur. Belki geçen haftaki Karabükspor maçı hakeminin de kılıfına uydurduğu kuralları vardır. Bunlara bakıp hakemin kararları yanlıştı diyemezsiniz.
Tek çare oyunu kurallarına göre oynayacaksınız. Belki bir ihtimal olur. Ha belki gene kazanamayacaksınız, çünkü aynı hakem 2-0'dan sonra Erman'ın serbest vuruşunda Eneramo'nun ceza sahası içinde adeta sırtından kucaklanarak yere düşürülmesini GÖREMEMİŞTİR.Diğer 3 hakem de görmemiştir. Tıpkı üçüncü goldeki ofsaytı göremedikleri gibi.
Tevekkeli Michel Platini seneye 5 hakemle maçlar yönetilecek diyor. 4 tanesi görmeye yetmiyor galiba.
Ya da MHK Başkannımızın yukardaki açıklamasındaki şu bölümü:
''Bakar kör'' hataları kabul etmeyeceklerini kaydeden Namoğlu, ''Ancak kabul edilebilir hatalara toleranslı olmalıyız. Burada teknik direktörlerimize de görevler düşüyor'' dedi. Acaba bizim pozisyonlar 'bakar kör' türüne mi, kabul edilebilir türüne mi giriyor? Ya da biraz daha ileri gidersek, teknik direktöre düşen görev 'bakar kör 'olmak mı biraz, aksi halde tribüne gönderilirsin,öyle mi?
Ah,anacığım ah?
Hakem mi suçlu,Sivassporumuz mu? Galiba, 'Davaro' filminin sonunda idi, Kemal Sunal soruyordu:
Şimdi siz söyleyin hekim bey,kim suçlu?

migroArmis
19.09.2011, 00:34
Müsabakalarda hakem hataları elbette olabilir..Ama açık yüreklilikle söylemeliyimki Sivassporun iki müsabakasında almış olduğu mağlubiyetlerde hakem yanlışları wardır ama sonuca tesiri yoktur..Bence daha ilk haftalardan hakem diye stem edileceğine neden Rıza Hocayla yola dewam edildi neden gerekli transferler yapılmadı diye konuşmak lazım..Okadar yazıldı çizildi..Gerekli transferler yapılmadı bence..Ama umut ettiğim bir nokta warki ligde ilk 5 hafta oynanan futbolu kriter almamak lazım..Takım belki istenilen düzeyde değildir belki daha iyi olacaktır..Eğer hal böyle değilse Sivasspor u zor günler bekliyor diyebiliriz..

MaXiMuM
19.09.2011, 00:47
Bank-Asya meraklıları hadi yine iyisiniz, yine size gün doğdu. Sallayın sallayabildiğiniz kadar hocaya, yönetime, futbolcuya...Bu takımı düşecez düşecez diye yaygara yapıp 2 senedir düşüremediniz ya derdiniz bu sanırım.

Şunu unutmayın ki bu takıma faty, kerim zengin, diallo girecek.Bunların hepsi de 11 oyuncusu.
hamsi kafalıların, gayserili sucukcuların hali ortadayken nedir bu aceleniz :) Çok mu özlediniz bank asyayı ?

ercan58.a
19.09.2011, 01:16
hakem yapacagını yaptı bu ayrı konu
fakat normal şartlarda bile bu maç en az 4-0 zaten
bizim takım berbat sahada resmen ... oynatıyor hepsi.anlayan anlar
bizlere ve şehrimize yazık oluyor

aksoy58
19.09.2011, 08:20
tamam biz iyi oynamadık. ama 3 serbest vuruş.1 penaltı 3.gol ofsayt hayrettinin benzer pozisyonunda hakeme kart göstermedi.TRABZON BÖLGESİNDEN hakem istemiyoruz...hakem hazırlanıp gelmiş.yoksa 2-2 ve ya 1-2 biterdi. unutmayalım 9 kişi oynadık....

mishka
19.09.2011, 09:19
Ben hakem iyi olsa da sonucun değişmeyeceğini düşünüyorum. Sivas takım olarak kötü.

Ancak yanlış bir penaltı, Eneramonun düşürülmesine penaltı ve kırmızı kart verilmemesi, bir golün ofsayt olması ve sonrasında kalecimizin iki sarı kart ve kırmızı kartla atılması. Sonuca etkili dört tane hata !.Hele Enramo'nun pozisyonu hakemin iyi niyetli olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Trabzon bölgesi hakemlerinin özellike Barış Şimşek'in adaletli maç yönettiğini şimdiye kadar görmedim. Gerekli girişimler yapılmalı yoksa takım düzeldiğinde de hakem engeliyle karşılaşacağız.

Hasim
19.09.2011, 09:21
Başta kontrollü oynamalıydık. Sahaya mutlak galibiyet için çıkalımda bunu bağıra bağıra yapmayalım. Öncelik gol yememek olmalı. Bulduğunda da atarsın. Federasyonun yeni kuralları herhalde sivasın aheyhine olduğu zaman uygulanıyor. Böyle ................ hakemleri Sivas a göndermesinler.

Sivas_SporLu58
19.09.2011, 10:07
abilerim dün bi anlık sinirle çok agır küfürler yazdım herkesten özür diliyorum ya herşey ortada verilmeyen penaltı ofsayttan gol haksız kartlar herşey ortada

58svs58
19.09.2011, 11:29
sivassporun bu halinden fener yalakaları sorumludur.

58svs58
19.09.2011, 11:32
herkes trabzonlu hakem istemiyor neden? nedeni belli trabzonu 5 sene averaj takımı olarak kullandık. adamlar memleketinin takımına sahip çıkıyor o zaman ne yapmak lazım fenere yalakalık yapmak lazım dimi

favori58
19.09.2011, 11:36
suç tamamen sivassporda hiç oynayamıyor sanki hakem kırmızı vermeden çok mu iyi oymuyorduk.kimse hakemi filan bahane etmesin.o kadar itiraz edersen yersin tabiki.

Ya arkadaş nasıl maç izliyorsunuz şaşırıp kalıyorum. Sivaslı olmayanlarn bile ( Lig tv yorumcusu Mustafa Denizli markus ) Hakem oyunun akışını değiştirmiş diyerek yorum yaptığı bir hakeme kalkıp " hakeme suç bulmayın" diyorsun. Sana soruyorum,maç 2-0 iken,Eneramonın yüzde yüz penaltısını verkip rakip futbolcuya kırmızı kartını gösterseydi n olurdu o maç? Futbolcuları eleştirelim ama önce bu şerefsiz,insanlıktan nasibinhi almamış alçak adamı eleştirelim.
Bu hakem 4 tane ölümcül hata yapıyor,bunların hepside Sivas'ın aleyhine oluyor.
Nasıl hakemin bu işte suçu olmuyor anlamadım.

Ayrıca, takımın çok kötü maç oynadığını,hayrettin'in her zamanki gibi lüzümsuz ve dengesiz hareketinden kırmızı kart görmesini,Milan gibi kalecinin nasıl goller ediğini eleştirelim

favori58
19.09.2011, 11:41
Müsabakalarda hakem hataları elbette olabilir..Ama açık yüreklilikle söylemeliyimki Sivassporun iki müsabakasında almış olduğu mağlubiyetlerde hakem yanlışları wardır ama sonuca tesiri yoktur..Bence daha ilk haftalardan hakem diye stem edileceğine neden Rıza Hocayla yola dewam edildi neden gerekli transferler yapılmadı diye konuşmak lazım..Okadar yazıldı çizildi..Gerekli transferler yapılmadı bence..Ama umut ettiğim bir nokta warki ligde ilk 5 hafta oynanan futbolu kriter almamak lazım..Takım belki istenilen düzeyde değildir belki daha iyi olacaktır..Eğer hal böyle değilse Sivasspor u zor günler bekliyor diyebiliriz..

Ya birader bu görüşlerinde ciddimisin? Hakemin sonuca etki etmediğini söylemişin. Futbolun kurallarını biliyormusun?
Eneramoyu belinden tutup yere indiriyor,penaltı ve kırmızı karnt olunca maçın sonucu ve gidişatı değişmez mi?

favori58
19.09.2011, 11:44

Hakemin tek doğru kararı kaşınan hayrettini oyundan atmasıydı

ayna26
19.09.2011, 12:03
Suçlu aranması gerekiyorsa bu öncelikle kendi içinde olmalı.Tamam oyuna olumsuz yönde etki eden faktörler de vardı bunların başında da hakem.ama hakemden önce de takıma bakmak gerek.teknike direktör sahaya iyi kadro süremedi, oyuncularımız iyi mücadele edemedi, birlik ve ebraberlikten yoksun, motivasyonu olmayan bir takım ile maç kazanamayız.Radikal kararlar almak gerek, hakemler bizi düşürmeye yönelik kararlar veriyor denilse de sonuna kadar mücadeleci bir yapı ile maçlara asılmalıyız, rakibe sahayı dar etmeliyiz.asıl olan işte o zaman hakemlerin niyeti ortaya çıkar.biz kendi kendimiiz düşürmeye çalışıyoruz. bir,iki ve bu yıl inşaallah üç olmayacak düşmemeye oynamak.sürekli düşmemeye oynamanın verdiği psikoloji ile maçlara gitmek hoş olmuyor.

akifesk
19.09.2011, 12:15
hakeme bahane bulmayın kendinizi kandırmayın.

ilk yarı 2-2 bitse tamam o zaman derim ki takım da iş var.

ama ilk yarı 2-0 biiti. yani biri şu navratile futbol oyun kurallarını anlatsın iki haftadır bizi yakana ADAMLAR NAVRATİL VE HOCASI RIZA ÇALIMBAYY..

HAKEME KIZIP KENDİMİZİ AVUTMAYALIMM..

kaptann58
19.09.2011, 12:24
SUÇ 3 sezondur ne yaptığını bilmeyen SAÇMA SAPAN TRANSFER POLİTİKASI YÜRÜTEN YÖNETİMDE İKİNCİSİ RIZA HOCADA ESKİŞEHİR GİBİ BİR TAKIM KUR ONDAN SONRA GÖR TAKIMI HAKEMMİŞ BİLMEM NEYMİŞ NE YAPTIĞINI BİLMEYEN KALEYE BİR ŞUT BİLE ÇEKEMEYEN RUHSUZ TOPCULARDA ONLARINDA SUÇU YOK GALİBA PAFTAN 2. LİGDEN ADAM ALIRSAN HEMDE KURTARICI GÖZÜYLE BAKLARSAN OLACAKLAR BU OLUR İŞTE 4 AYDIR DAHA TAKIM OLAMAYAN TAKIMDA SUÇ YAPTIĞIN TRANSFERLERİN HEPSİDE SAKAT NERDE SAKATLANDI BU ADAMALR ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL

KaanK
19.09.2011, 12:33
Kadir böylesine önemli bir maçta neden yedek ?????

İnşallah sakatlığı vardır inşallahhhhhh yoksa ......

mucahitbaba58
19.09.2011, 15:15
0212 362 24 80 arayin dahili nr 24 89 tuslayin ve trabzon bolgesi hakemi istemediginizi ve iki haftadir maclarin katledildigi ve bu sekil devam ederse siddetin olabilecegini insanlarin sabrinin artik tahammul edemeyecegini soyleyin
eger devam ederse ts hakemleri o zaman sesimizi biraz daha kalinlastirir ve kelimeleri sertlestirebiliriz lutfen eger sorunlari cozmek istiyorsak arayalim haydi

teknik
19.09.2011, 15:25
SUÇLU KİM VEYA KİMLER?
1-Yönetim de çünki takımın motivasyonu ve hazırlanmasının bir kısmı onların görevi.Tranfer sıkıntısında şartların dışın da da hataları var.
2-Rıza hoca da çünki Kıvanç gibi dönenleri, sekenleri toplayan oyuncu bulmuşsun adamı defansın önüne koyuyorsun.İdman hatası olabileceğini düşündüğüm kas sakatlıkları fazla.Orta sahayı tutayım demeden her rakibe aynı şablon ve taktikle oynuyoruz.Varyasyon yapacak geniş kadromuzu kullanamıroruz.4-3-3 olabilir/4-3-1-2 olabilir/4-5-1 olur.Ama hocam sadece 4-2-3-1 deniyor.
3-Tabiki taraftar olarak bizde;Desteklemeyi bilmiyoruz.Kaç kişi kombine aldı.Tahrike kapılsak, takım ceza alsa son maçta; karımız ne olacak.Kaybedilen sadece 1 maç.Daha Kayserinin G.Antebin puanı yok.
Sonuç olarak aynı sıkıntıları yaşayan Fenerin yaptığı gibi Yönetim,Taraftar,Hoca ve Futbol Takımımız suçlu aramak yerine birlikte çıkacağız bu durumdan deyip, yola çıkacağız.
HAYDİ VİRA BİSMİLLAH

OLCAY_58_AKKUS
19.09.2011, 15:25
ben hakeme hiç bir şey demiyorum onun her zmanki şerefsizliği.Ama Sivasspor yönetimi transfer yapmayı bilmiyor arkadaşlar.Hep övünüyorlar bizim kimseye borcumuz yok diye.Adam gibi transfer yapmassan tabi borcun olmaz ama böyle sürünürsün işte.Keşke borcumuz olsa ama kaliteli futbolcularımızda olur o zman onlar nasıl olsa aldırdıkları galibiyetlerle kendi paralarını çıkarırlar.Bunu ben taraftar olarak düşünüyorum ama yönetim nasıl düşünemiyor yada düşünmek mi istemiyor anlamıyorum.biz son 3 yıldır bonservisi elinde olan adamları topladık ondan beride düşmeye oynuyoruz. geçen devre arası biraz paraya kıydılar ligde kaldık ama yetmiyor işte seneyi kurtarınca olmuyor.
Bu kadar boş beleş almaları yerine keşke tek bir adam alsalardı ama adam gibi birini alsalardı şimdi elimizde 3 tane sağlam adam olmuştu(geçen 3 yılı baz alarak söylüyorum.) netice itibariyle işimiz yaş.Rıza hoca ilk geldiğinde ''keşke sezon başı gelseydim bu takıma'' demişti.İşte sezon başı ama değişen bir şey yok.Hoca değişti,futbolcuların alayı değişti ama hala düşmemeye oynuyoruz.Sizce değişme sırası kime geldi???

ahmet ali
19.09.2011, 15:36
Hakem çok kötüydü....
Takımımız ise hakemden de kötüydü...

OzkanBaskan
19.09.2011, 15:46
Hakemden önce ne yaptı bu takım ben bir şey göremedim..Şike olayı darmadağın etti bizleri heveste kalmamış istekte adı olsun diye çıkıyoruz maçlara işte. bir Mecnun Otyakmaz gerçeğini kimse görmemezlikten gelmesin ..Yetersiz çok yetersiz bir kadron var senin kimse kandırmasın kendisini bu takımla iş gitmez diyorum ben.Hocanın kararları ve yaptığı takımda cabası..Allah sonumuzu hayretsin çok kötü çok.

mucahit_58
19.09.2011, 15:52

imzami atarim agzina saglik

Harput0658
19.09.2011, 15:53
Hakemi ayrı bi kefeye koyalım önce..
Kadromuz lige yetersiz takımı sırtlayacak bi oyuncu bile yok bank asydan gelen oyuncular var süper lige baktıgımız en zayıf takım gibi görünüyoruz su durumda acilen toparlanmamız lazım yoksa durum vahim

Borjan(Kanada milli takım kalecisi Henüz 23 yaşında)
Faty (Senegal milli takım stoperi)
Grosicki(Yazmaya gerek yok)
Milan Cerny (Çek Cumhur. Oyuncusu)
Rasmussen(Danimarka milli takım oyuncusu)
Eneramo (Nijerya Milli takım oyuncusu)
Pedriel (Bolivya milli takımı)
Bunlar Sadece milli oyuncularımız 7 tane
Erman(Her takımda rahat oynar)
Hayrettin (Yılların oyuncusu)
Ziya (Gelecek vaateden oyuncu)
Murat Akça (Galatasaray alt yapısından yetişme henüz 1990 doğumlu )
Cihan (Kimse kötü oyuncu diyemez)
Kadir (Ligin en iyi ön liberolarından)
Bunlar her takımda rahat oynar 6 oyuncu
Kıvanç (Kendini ispatlamak için çok çalışıyor)
Uğur (Günah keçisi ama bence kalbur üstü oyuncu)

Şimdi bu oyuncular Süperlig topçusu değil mi? Lütfen Biraz daha mantıklı eleştiriler yapalım

eroldeger
19.09.2011, 15:55
dün ordaydım çinayeti gördüm bu rıza haca butakımı düşürür bu kesin niyemi 1. m.nas uğur kavuk 2erman kılıça güvenip takım kuran hoca hoca değildir benim için bitmiştir 3 yıldır bu şahıslar dökülüyorda halen görmüyor çok yazık negüzel genc ler var bari onlara şans ver hayretin dün hakeme beni at diye adeta yalvardı adam cağız 3 pozisyonununuda es geçti ama rıza hoca ve ekibi görmedi bütün stat bağırıyorda duymadı ben bunda kasıt ararım arkadaş malesef rıza hoca bu sene bizi düşürecek bu kesin inşallah yanılırım

HALIL
19.09.2011, 16:05
1.eneramoya yapilan hereket penaltiydi
2.es es in 3. golu ofsayti
3.batu ya yapilan penalti degildi

ama

hayrettin ve borjan kirmizi karti hakketi bir daha yakmasinlar takimi

tabi bunda hekemin sinirlerimiz ile oynamasi buyuk etkendi futbolculari da anliyorum bir yandan

yani yine yenilirdik o berbat futbol ile ama 4-0 degil 2-1 di o macin hakki

OLCAY_58_AKKUS
19.09.2011, 16:07
ben hakeme hiç bir şey demiyorum onun her zmanki şerefsizliği.Ama Sivasspor yönetimi transfer yapmayı bilmiyor arkadaşlar.Hep övünüyorlar bizim kimseye borcumuz yok diye.Adam gibi transfer yapmassan tabi borcun olmaz ama böyle sürünürsün işte.Keşke borcumuz olsa ama kaliteli futbolcularımızda olur o zman onlar nasıl olsa aldırdıkları galibiyetlerle kendi paralarını çıkarırlar.Bunu ben taraftar olarak düşünüyorum ama yönetim nasıl düşünemiyor yada düşünmek mi istemiyor anlamıyorum.biz son 3 yıldır bonservisi elinde olan adamları topladık ondan beride düşmeye oynuyoruz. geçen devre arası biraz paraya kıydılar ligde kaldık ama yetmiyor işte seneyi kurtarınca olmuyor.
Bu kadar boş beleş almaları yerine keşke tek bir adam alsalardı ama adam gibi birini alsalardı şimdi elimizde 3 tane sağlam adam olmuştu(geçen 3 yılı baz alarak söylüyorum.) netice itibariyle işimiz yaş.Rıza hoca ilk geldiğinde ''keşke sezon başı gelseydim bu takıma'' demişti.İşte sezon başı ama değişen bir şey yok.Hoca değişti,futbolcuların alayı değişti ama hala düşmemeye oynuyoruz.Sizce değişme sırası kime geldi???

son üç yıldır gelip gidenleri şöyle bi düşünüyorumda çok trışka admlar aldık boşa giden paralar için aklıma gelen örnekler size.....

aubey(muhsin hoca kazığı )
,agbetu -yarış atı gibi sadece koşuyordu
erman(2 yıl yattı braz geçen yıl oynadı bu yıl yine kayıp),
cihan-(amacı sadece şov yapmak),
uğur (zaman kaybı)
mendosa-kayıplarda
saido-gören oldumu bilmem
eneramo- tam bir kalas
keita-muhsin hoca kazığı
rada-takıma sakatlıktan dolayı 2 yıldır katılamadı beyim
el rio-muhsin hoca kazığı
mahmut boz-ben hiç bir şey beklemiyorum bu adamdan mehmet önünden geçiyor o bakıyor
grosiçki-geçen yıl tek maç süper oynadı o gün bu gün kayıplarda
faty-bakın görün bu konuda da çok iddialıyım ondan hiçbir halt olmaz

yukarıda yaklaşık 12 -13 isim var ve sadece aklıma gelenler keşke bunların yerine oynayacak 3 tane sağlam adamımız olsaydı.

Rallim58
19.09.2011, 16:19
Hakemin pozisyonu kaçırdığı ofsayt golü ile başlayan, ardından Ceza alanı içerisindeki Batuhan Karadeniz (futbolcu müsvettesi-sahtekar) ile devam etti. Rasmussen ile gerçekleşen bu ikili mücadele de Butuhan efendi, hakemin düdüğü ile kendisine aldatmaya yönelik kart verildiğini düşünerek "hayır işareti" yapıyor, yani normal ikili mücadele olduğunu savunuyor. Hakemin uyduruk penaltı işareti ile, ani davranışa geçiyor. Vücut dilini anlayanların gözünden kaçmaması lazım. Delikanlı olsa da bunu şahsın kendisi itiraf etse ama maalesef...

Diğer taraftan, İtiraz nedeniyle sarıkart gören kalecimiz Borjan efendi ise akabinde alkışlayınca, eli tetikte bulunan "Savaşçı" Barış Şimşek ise gereğini yapıyor (insan psikolojisinden anlamayan psikopat adam)...

Hayrettin daha ilk dakikalar da "saldırı sonucu" aldığı sarı kartı, 2. yarının hemen başında da yaptı, bizler eyvaaaah dedik ama es geçildi. Bunu taraftar olarak bizler gördük ve "derhal Hayrettin değişilmeli" sözümüz yarıda kaldı ve malum kart çıktı. Ama teknik heyet maalesef göremedi.

Kısaca, Nasrettin hocanın "hırsızın hiç mi suçu yok" misali, her iki tarafta suçludur. Sezonun henüz başı iken "acil eylem planları" düşünülmeli, tartışılmalı, hayata geçirilmelidir. Yarın geç olabilir.

Bizler şahışlara değil, Sivasspora sevdalıyız...

N O T : Trabzon'lu SAVAŞ ??? Şimşek'in Sivasspor karşılaşmasına bir daha verileceğini sanmıyorum

akifesk
19.09.2011, 16:34
arkadaş sahamızdaki ilk maçımıza çıkıyoruz ve rakip kaleye ilk şutumuzu 50. dakikada atıyoruz.. rakip kalede ciddi bır tehlike bile oluşturamadan maçı tamamlıyoruz. skor 0-4.
BÜTÜN SUÇ 3.LİG DEN ADAM TOPLAYAN YÖNETİM DE
VE TAKIMI YÖNETEMEYEN BİÇARE RIZA ÇALIMBAYDADIR !!!

zereya
19.09.2011, 16:42
Arkadaşlar karamsar ortamda içimden geleni yazım,

UNUTMAYIN YİĞİDOYUZ

ÜZÜLME YİĞİDO SEN
DERT ETME
KAHRETME !

BAŞKANINIMIZ HAPİSTE OLSA BİLE,
TRANSFERLER TUTMASA BİLE,
HAKEMLER BİZE KIYSA BİLE,
ALT LİGE DÜŞÜRSÜLSEK DAHİ,

SEN YİĞİDOSUN ;
ÇIKACAKSIN
KARANLIKTAN IŞIĞA
O GÜÇ
O YÜREK
O YİĞİTLİK
O SEVGİ, AZİM VAR SENDE
BOŞUNAMI YİĞİDO DENİLDİ SANA

BİRLİK BERABERLİK YİĞİTCE DURUŞ
BİTİRECEK TÜM SORUNLARI

TARAFTAR, TAKIM, TEKNİK HEYET ,YÖNETİCİ , ÇALIŞAN,
TÜM SİVASLI,

HEPİMİZ YİĞİDOYUZ,
KALKALIM AYAĞA
DEVAM EDELİM,

<Sivasspor58>
19.09.2011, 16:46
hakem çok kötüydü rezaletti nasıl olur da böyle bir insan maç yönetir anlamıyorum harbiden hakemliğin yüz karasıydı ancakkkkkk şunu da unutmayın maçta 1 şutumuz bile yok sanırım bunda da hakemin suçu yok sanırım takım da çok kötü yönetim transferde sınıfta kaldı ahhhhh başkanım ahhh neredesin?

homer3458
19.09.2011, 17:13
MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANLIĞINA

SİVASSPOR-ESKİŞEHİR MAÇI HAKEMİ TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ BARIŞ ŞİMŞEK’İ YANLI YÖNETİMİNDEN DOLAYI KINIYOR, TAKIMIMIZA ÖN YARGI İLE YAKLAŞTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ TARABZON BÖLGESİ HAKEMLERİNİN BİR DAHA SİVASSPOR KARŞILAŞMALARINA VERİLMEMESİNİ TALEP EDİYORUZ.

mhk faks no:0212 323 49 40

lütfen protesto edelim

KaanK
19.09.2011, 17:47
Arkadaşlar fazla uzatmaya kafa patlatmaya gerek yok...

Dünkü maç teknik anlamda bizim açımızdan tam bir faciaydı, sahada futbolcular tarafından bakarsak kazanmak için oynayan kalitesini gösteren inançlı hırslı ayağa pas yapabilen hücumda çoğalabilen bir takımdan eser yoktu, dün bu şekilde mücadele etsek sabaha kadar gol atamazdık ne yazık ki gerçek bu ( hoş kendi evinde kazanmak zorunda olduğun bir maça tek forvetle ve cihanı ilk 11de sahaya sürmek gibi bir oyun anlayışıyla başlamak neyin gereğiydi onu da çözebilmiş değilim ama neyse ...)

Olaya damga vuran hakem olayına gelecek olursak tek bir cümleyle dünkü trabzon bölgesi hakem müsveddesi barış efendi maça şov yapmaya gelmiş...Pozisyonları tartışmayacağım ama sen ev sahibi takımın kalecisini bu kadar kolay atabiliyorsan, taraftarı tahrik etmekten zerre kadar çekinmiyorsan senin iyiniyetinden söz edilemez. Kaldı ki geçen haftaki Karabük maçında hakemin 10 dk da iki penaltı vermesi inanılmaz bir cesaret örneğidir ama gelin görün ki bunlar sivasın başına patlıyor şüphe duymamak elde değil ..Eminim ankaragücü maçında hakem bizim açımızdan mükemmel bir maç yönetecek, çünkü 2 maçı bu şekilde psikolojik ve mental anlamda takımı tahrif etmek her şeyden daha kolay ve etkilidir. bu perşembe izleyelim hakem mükemmel bir maç yönetecek
Sivassporu bitirme operasyonu başlamıştır geçmiş olsun

savaş2
19.09.2011, 20:08
+++1..takımda mücadele eden bi tek kadir var oda yedek
+++2..takımda ciddiyet yok sebep rıza hoca
+++3..rıza hoca derecesi bu kadar
+++4..hayrettin ve kavuk süper liğ oyuncuları değildir.bu ikili hıc bir zaman ilk onbirde olmamalıdırlar
+++5..ilk iki macimizda hakemler büyük hata yaptılar.kasıtlı bence
+++6..bu hafta gene ankaragücü maçında tanımadığım

bir hakem yönetecek
+++bu federasyon maçlarımızı ciddiye almadığını gösteriyor
+++ bu Mac da federasyon ve hakemlere gereken mesajı gönderelim.Takımımızı sahipsiz buldular..

mishka
19.09.2011, 20:12
uzun yıllardır bu kadar skandal ve kötü niyetli yönetim görmedim. belki bir açıdan iyi oldu böyle alenen olması. birçok spor adamının da tepkisini çekti

HALIL
19.09.2011, 20:24
Arkadaşlar karamsar ortamda içimden geleni yazım,

UNUTMAYIN YİĞİDOYUZ

ÜZÜLME YİĞİDO SEN
DERT ETME
KAHRETME !

BAŞKANINIMIZ HAPİSTE OLSA BİLE,
TRANSFERLER TUTMASA BİLE,
HAKEMLER BİZE KIYSA BİLE,
ALT LİGE DÜŞÜRSÜLSEK DAHİ,

SEN YİĞİDOSUN ;
ÇIKACAKSIN
KARANLIKTAN IŞIĞA
O GÜÇ
O YÜREK
O YİĞİTLİK
O SEVGİ, AZİM VAR SENDE
BOŞUNAMI YİĞİDO DENİLDİ SANA

BİRLİK BERABERLİK YİĞİTCE DURUŞ
BİTİRECEK TÜM SORUNLARI

TARAFTAR, TAKIM, TEKNİK HEYET ,YÖNETİCİ , ÇALIŞAN,
TÜM SİVASLI,

HEPİMİZ YİĞİDOYUZ,
KALKALIM AYAĞA
DEVAM EDELİM,

;) ;););););););););)

erolbal
19.09.2011, 23:32
Değerli hemşehrilerim, bu soru başlıbasina yanlış. Takım ne kadar kötü olursa olsun, Ba. Şi. adli beyfendi Konusunda ne kadar kınarsınız. Bu başlığa yorum yazan arkadaslara da hayret ettim. Trabzonlu hakem Sivasli bazı taraftarların işbirliğine hayranım. Vurun garibana.. Bu durumda cesarette gerekmez. Eneramo gol atacak penaltı yok, kırmızı yok. Kaleci ofsayt var diyor. Kırmızı. Hakem ve Bremen mizikacilari taraftarımıza yazıklar olsun..

migroArmis
19.09.2011, 23:59
Ya birader bu görüşlerinde ciddimisin? Hakemin sonuca etki etmediğini söylemişin. Futbolun kurallarını biliyormusun?
Eneramoyu belinden tutup yere indiriyor,penaltı ve kırmızı karnt olunca maçın sonucu ve gidişatı değişmez mi?

Elbette hakem yanlışları müsabakanın seyrini değiştirir.Önceki yıllarda büyük denilen ist takımlarınada bu şekilde maç kazandırıyorlardı.Bariz kırmızı kartlar çıkmıyordu penaltılar werilmiyordu maçı ist takımlarının lehine çewiriyorlardı.Benim yorumda anlatmak istediğim daha başka bir konuydu sanırım vurguyu yapamadım...Demek istediğim Sivasspor alehine bir kaç kritik kararlar werilmiş olsa dahi Sivasspor Süperlig te oynamış olduğu bu iki karşılaşmadada rakibinden oldukça kötüydü.Ve bu takımlar çok üst düzey takımlarda değilBen tam buraya vurgu yapmak istedim.Futbol bilgimiz de mevcut kurallarıda biliriz..Penaltı pozisyonları her ne kadar bariz olsada biliyrsunuz yoruma açık pozisyonlardır..Aslında futbolda her kural öyledir..Burada geçen yılda bir çok kardeşim her karşılaşmadan sonra hakemlere oldukça stem etmişlerdi..Haklı oldukları durumlarda vardı tabii..Ama inanın Sivasspor son iki yıldır alt sıralarda düşmemeye oynuyor ve çok şükür de düşmüyor.Ama hiç kimsede çıkıp bunun için bir çalışma bir transfer falanda yapmadı..Rıza hocayla devam etmek en büyük yanlıştı..Adam akıllı transferlerin yapılmaması dahada büyük bi yanlış bence..Sivasspor inanın kendine rakip olamayacağını düşündüğüm iki takımada yenildi.Daha dişli takımlarla oynamadı bile..Anlatmak istediğim konunun özü budur...

Çılgınlar58
20.09.2011, 01:31
DEĞERLİ KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE HAKEMLER BU SENE O KADAR GÜZEL MAÇ YÖNETİYORLAR Kİ AKLIM DURDU HİÇ BİR SENE BÖYLE GÜZEL MAÇ YÖNETMEDİLER. GELELİM SİVASLI GARDAŞLARIMIN CVPLARINA HAKEMLER PENALTIYI VERMEDİ KIRMIZI KART VERDİ FALANDIR FİŞMANDIR KALECİNİN YEDİĞİ SARI KARTLARA BİR BAKARMISINIZ 1 ER DAKİKA ARAYLA HAYRETTİNİ ZATEN SÖYLEMEYE GEREK YOK GALAS GİBİ ADAM İZLEMEDİM ONUN KARTINI AMA ADAMIN SAHAYA ÇIKMASI BİLE OFSAYT GELELİM SİVASSPORDAN ÖNCE RIZA HOCAYA HOCAM HOCAM UYAN ARTIK ÜSKÜDARDA SABAH DEĞİL KIYAMET GÜNÜ GELDİ. BU HAFTA DA YENİLİRSEK STADYUMU BAŞINA YIKACAK TARAFTAR SİVAS AŞKI HAKEMLERE ÇAMUR ATMAYA BENZEMEZ BU DEVEYİ GÜDEMEYECEĞİNİ İLK GÜNDEN BERRİ SÖYLEDİM VE HALA SÖYLÜYORUM ANDOLU ÜSKÜDARDAN 2 TANE ADAM ALDIN BU 2 TANE ADAMI TOPLASAN 1 TANE ADAM ETMEZ ETSEYDİ ZATEN TAKIMLARINA FAYDA SAĞLARDI DİĞER TAKIMLARIN OYUNCULARI DA ALT LİG OYUNCUSU BEŞ PARA ETMEZ SEN FUTBOLDAN BU KADAR MI ANLIYORSUN BİR MANAGER OYUNU AL EVDE PC BAŞINDA OYNA AMA DİKKAT ET EDİTÖRDEN HİLE YAPARAK OYNAMA BURASI REEL HAYAT HOCA ENARAMO YU SUAREZ BU TAKIMDA İŞ YAPMAZ VERİN 4 EYLÜL BELEDİYEYE ENARAMOYU DA ZARASPOR A VERİN ONLARIN OYUNCUSU BUNLAR. SİVASIMI BU KADAR ÇİRKEF CE AŞŞALIK HALE GETİRME YOKSA SENİ ORAYA GETİRDİLER BU TARAFTAR İNDİRİR AKLINI BAŞINA AL HOCA BU SENE BANKASYA YA DÜŞECEK TAKIMLARDAN BANKO 18.NCI SIRADA OLACAĞIZ BÖYLE GİDERSE MERSİNDEN ALAMA ESKİŞEHİRDEN ALAMA ORDU DAN ALAMA İSTANBULDAN ALAMA GİDİP PENDİKSPORDAN MI ALACAKSIN PUANLARI KERİM VE DİĞER ALINAN SAKAT ADAMLARI LİGİN İKİNCİ YARISINDA MI OYNATMAYI DÜŞÜNÜYON HOCA YOK SAKAT DİYE OYNATMIYOSAN SİVASSPORUN DOKTORLARI SAĞLIK PERSONELİ YOKMUYDU DA SAKAT SAKAT ALDINIZ BU ADAMLARI SAĞLIK EKİBİNİN DE SENİNDE HOCA ALLAH BELANI VERSİN ARTIK SABRIMIZ KALMADI 3 SEZONDUR ÇEKTİKLERİMİZ YETER İNSANLARIN GURURLARIYLA OYNAMA YOK YİĞİDO HIRS KÜPÜ RIZA SÖZÜ TVLERDE GAZETELERDE SENİN PALAVRALARINLA KAYNIYOR BIRAK GİT ARKADAŞ BJK LİLER BİR ŞARKI YAZMIŞTI SİNANIDA ALGİT SİNANIDA SİNANIDA BU ŞARKIYI RIZAYI DA AL GİT RIZAYI DA RIZAYI DA DİYE ÇEVİRECEZ AZ KALDI BIRAK ARKADAŞ SİVAS'A YAKIŞMIYORSUN GELDİĞİN GÜNDEN BERRİ BİR HALT EDEMEYECEĞİNİ İNSANLARA ANLATTIM VE YİNE DİYORUM SEN VARSAN BU TAKIMDA BANKASYA BİR TAKIMLIK YER AÇSIN ALDIĞIN TOPCULAR NE Kİ SENDE İYİ OLASIN BU ALDIĞIN OYUNCULAR SENİN BÜYÜK TOPCU ANTRÖNÖR OLDUĞUNU ANLATIR SELAMETLE HOCA TAKIMI YAKTIN YAKANLARI DA BİZ YAKMASINI BİLİRİZ........... SİVASSPOR AŞIĞI.................... :mad:

Çılgınlar58
20.09.2011, 01:45
Elbette hakem yanlışları müsabakanın seyrini değiştirir.Önceki yıllarda büyük denilen ist takımlarınada bu şekilde maç kazandırıyorlardı.Bariz kırmızı kartlar çıkmıyordu penaltılar werilmiyordu maçı ist takımlarının lehine çewiriyorlardı.Benim yorumda anlatmak istediğim daha başka bir konuydu sanırım vurguyu yapamadım...Demek istediğim Sivasspor alehine bir kaç kritik kararlar werilmiş olsa dahi Sivasspor Süperlig te oynamış olduğu bu iki karşılaşmadada rakibinden oldukça kötüydü.Ve bu takımlar çok üst düzey takımlarda değilBen tam buraya vurgu yapmak istedim.Futbol bilgimiz de mevcut kurallarıda biliriz..Penaltı pozisyonları her ne kadar bariz olsada biliyrsunuz yoruma açık pozisyonlardır..Aslında futbolda her kural öyledir..Burada geçen yılda bir çok kardeşim her karşılaşmadan sonra hakemlere oldukça stem etmişlerdi..Haklı oldukları durumlarda vardı tabii..Ama inanın Sivasspor son iki yıldır alt sıralarda düşmemeye oynuyor ve çok şükür de düşmüyor.Ama hiç kimsede çıkıp bunun için bir çalışma bir transfer falanda yapmadı..Rıza hocayla devam etmek en büyük yanlıştı..Adam akıllı transferlerin yapılmaması dahada büyük bi yanlış bence..Sivasspor inanın kendine rakip olamayacağını düşündüğüm iki takımada yenildi.Daha dişli takımlarla oynamadı bile..Anlatmak istediğim konunun özü budur...

KARDEŞİM ÖYLE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN Kİ KATILMAMAK ELDE DEĞİL BU TAKIM BANKASYADA ARKADAŞLAR BU KADAR AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM ŞİKEDEN DEĞİL AMA BU ADAMLARLA BU TEKNİK HEYET YÖNETİM VE FUTBOLCULARLA BİR HALT OLMAZ MEHMET GİTMEKLE HAKLIYDI RIZA HOCA KOVDU ADAM KÖPEK GİBİ ÇIKTI GÖLÜNÜ ÇATIR ÇATIR ATTI ASİSTİNİ DE YAPTI RIZA HOCAYA DA KAPAK YAPTI GİTTİ O GÖBEK ERİMİŞ KİLO VERMİŞ ADAM AT GİBİ KOŞUYOR FİZİK GÜCÜ YERİNE GELMİŞ KELECİ İLE 3 KİŞİYİ DEVİRMİŞ GOL ATMIŞ 4 KİŞİYİ DEVİRMİŞ ARA PASINI VERİP GOL ATTIRMIŞ RIZA HOCAYA KAPAK ETMİŞ DAHA NE DİYİYİM KISACASI DEFOL GİT RIZA HOCA ÇOK SERT YAZIYORUM YAZACAM DA BU TAKIM BURALARA KOLAY GELMEDİ GOL ATTINDA HAKEMMİ VERMEDİ ORTA SAHAYI GEÇTİNDE HAKEMMİ ORTASAHI GEÇTİN GEÇMEMEN GEREKTİ DEDİ ENGEL OLDU KALEYE ŞUT ÇEKTİNDE HAKEM ŞUT ÇEKEMEZSİN DEDİ VERMEDİ Mİ.... ENARAMOYU SIRTINDAN ÇEKMİŞ NEDEN VERMEDİ DİYORSUN ADAM GÖRMEDİ BELKİ BU SENE HAKEMLERE KİMSE KABAHAT BULMASIN ARKADAŞ SİVAS O PENALTIYI ATSAYDI GOL DİYELİM KALECİNİN YEDİĞİ O KART NE 1 DAKKA ARAYLA 2 SARI LAN SATILMIŞ OYUNCULAR BE HAKEMLER DEĞİL BU SENE KARARLI VE İSTEKLİ HAKEMLER HELAL OLSN HAKEMLERE ADAM GELME YANIMA DİYE GİT DİYE HAREKET EDİYOR HAKEME GİDİYOR YOK DAHA NELER GİT LAN KALENE SANANE HAKEMLE ALAKAN RIZA HOCA NEREDEN BULDUN BU DANGALAK OYUNCULARI GROSİCKY İ DE YEDİN HOCA YEDİN BU TAKIMIN GROSCKY VE ERMAN HARİC SAT HEPSİNİ ALT YAPIYLA ÇIK EN AZINDAN ADAMLAR KARİYER YAPMAK İÇİN OYNAR BÖYLE REZİL HOCANIN BÖYLE REZİL OYUNCULARI OLUR İŞTE HAKEME KABAHAT BULANA KADAR ORTASAHAYI GEÇEMEYEN KALEYE ŞUT ATAMAYAN HOCANIN ÖĞRENCİLERİNE SUÇ BULUN ARKADAŞLAR ÖYLE 3 KÖFTE 1 KRUŞA YOK O DEVİRLER BİTTİ............

A.Turan Korkmaz
20.09.2011, 02:10
......... HOCA TAKIMI YAKTIN YAKANLARI DA BİZ YAKMASINI BİLİRİZ........... SİVASSPOR AŞIĞI.................... :mad:

Dök içini kardeşim,rahat ol,Pazar günü o stadda olan biri olarak sana yerden göğe hak veriyorum.
Ama senin de kabul ettiğin gibi Sivasspor aşıkları daha sakin,sabırlı aklıselim düşünmeli.
Futbolcu kadromuz hepsi kendi ülkelerinin milli takımlarında oynamış/oynayan kaliteli topçulardan kurulu. Başlarında da futbolculuğunun ardından hocalıkta da kendini kanıtlamış,kariyerli bir isim ve teknik kadrosu var. Daha iki maç oynandı. Sakin olmalı ve takıma destek olmalıyız. Sivasspor son kalemiz. Onu kolay kolay vermeyelim.

migroArmis
20.09.2011, 02:52
KARDEŞİM ÖYLE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN Kİ KATILMAMAK ELDE DEĞİL BU TAKIM BANKASYADA ARKADAŞLAR BU KADAR AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM ŞİKEDEN DEĞİL AMA BU ADAMLARLA BU TEKNİK HEYET YÖNETİM VE FUTBOLCULARLA BİR HALT OLMAZ MEHMET GİTMEKLE HAKLIYDI RIZA HOCA KOVDU ADAM KÖPEK GİBİ ÇIKTI GÖLÜNÜ ÇATIR ÇATIR ATTI ASİSTİNİ DE YAPTI RIZA HOCAYA DA KAPAK YAPTI GİTTİ O GÖBEK ERİMİŞ KİLO VERMİŞ ADAM AT GİBİ KOŞUYOR FİZİK GÜCÜ YERİNE GELMİŞ KELECİ İLE 3 KİŞİYİ DEVİRMİŞ GOL ATMIŞ 4 KİŞİYİ DEVİRMİŞ ARA PASINI VERİP GOL ATTIRMIŞ RIZA HOCAYA KAPAK ETMİŞ DAHA NE DİYİYİM KISACASI DEFOL GİT RIZA HOCA ÇOK SERT YAZIYORUM YAZACAM DA BU TAKIM BURALARA KOLAY GELMEDİ GOL ATTINDA HAKEMMİ VERMEDİ ORTA SAHAYI GEÇTİNDE HAKEMMİ ORTASAHI GEÇTİN GEÇMEMEN GEREKTİ DEDİ ENGEL OLDU KALEYE ŞUT ÇEKTİNDE HAKEM ŞUT ÇEKEMEZSİN DEDİ VERMEDİ Mİ.... ENARAMOYU SIRTINDAN ÇEKMİŞ NEDEN VERMEDİ DİYORSUN ADAM GÖRMEDİ BELKİ BU SENE HAKEMLERE KİMSE KABAHAT BULMASIN ARKADAŞ SİVAS O PENALTIYI ATSAYDI GOL DİYELİM KALECİNİN YEDİĞİ O KART NE 1 DAKKA ARAYLA 2 SARI LAN SATILMIŞ OYUNCULAR BE HAKEMLER DEĞİL BU SENE KARARLI VE İSTEKLİ HAKEMLER HELAL OLSN HAKEMLERE ADAM GELME YANIMA DİYE GİT DİYE HAREKET EDİYOR HAKEME GİDİYOR YOK DAHA NELER GİT LAN KALENE SANANE HAKEMLE ALAKAN RIZA HOCA NEREDEN BULDUN BU DANGALAK OYUNCULARI GROSİCKY İ DE YEDİN HOCA YEDİN BU TAKIMIN GROSCKY VE ERMAN HARİC SAT HEPSİNİ ALT YAPIYLA ÇIK EN AZINDAN ADAMLAR KARİYER YAPMAK İÇİN OYNAR BÖYLE REZİL HOCANIN BÖYLE REZİL OYUNCULARI OLUR İŞTE HAKEME KABAHAT BULANA KADAR ORTASAHAYI GEÇEMEYEN KALEYE ŞUT ATAMAYAN HOCANIN ÖĞRENCİLERİNE SUÇ BULUN ARKADAŞLAR ÖYLE 3 KÖFTE 1 KRUŞA YOK O DEVİRLER BİTTİ............
Kardeş bu işler aklıselim sakin mantıklı kararlarla hallolacaktır bence...Takıma destek ve sahip olma zamanıdır...Daha yolun başı dediğim gibi üstesinden gelinmeyecek hiç bir şey yoktur..

mishka
20.09.2011, 08:42
Arkadaşlar ben de Rıza Hoca konusundaki eleştirlerin bir çoğuna katııyorum ama herşeyi de ona bağlamayalım. Mehmet Yıldız'ı bile ona bağlıyorsunuz. Muhsin Ertuğral, Mesut Bakkal döneminde takımı sabote edeni Keita'yı dövüp takımın huzurunu bozan dört silahşörler değilmiydi. Bakın Alex geçen sezon devre arasında kimse ortalarda yokken antrenman yapmaya başladı milli takımda oynayan bir Mehmet ise ne hallere geldi. Önce futbolcu işine ve kendisine saygı duyacak. Geçen sene az başımızı yakmayan Sedat'a bile övgüler düzülüyor. Bu kadar hafızamız zayıf olmasın.

Abdullah DuMaN
20.09.2011, 11:31
Doğrusunu söylemek gerekirse o maçın hakkı malubiyetti zaten ama bu şekilde değil hakem hatta hakemler bariz hatalar yaptı bunda gündemin etkisi varmı bilmiyorum ama bu kadar kolay kart göstermesi doğru değil

ready
20.09.2011, 12:19
Türkiyede tipik yönetici hakem psikolojisi kendi hatalarını başka yerlerde arararlar sen adam akıllı transfer yapma futbolcun gitsin rakip futbolcuya dalsın sonra hakem kart verir penaltı verir elinden gelse hakemi dövmeye yeltenirsin.. takımın gidişatından memnun olmayan taraftarın önüne hakemi suçlu ilan edersin bir avrupa liginde ki maça bakalım birde bizim maçlara türkiye liglerinde en ufak bir hatada hakemin üstüne yürünürken avrupa liglerinde ne bir itiraz ne bir hakeme saldırı var acaba onlar başka bir futbol oynarken bizim ligimizde çöl kanunlarımı geçiyor onlar avrupa ligi futbolu bizimkisi çöl futbolu

kurbanlica
20.09.2011, 13:55
Bir Eskişehirsporlu ve sizi seven Eskişehirli olarak bir kaç nacizane fikrimi yazacağım. Arkadaşlarım, abilerim, arada bir girer forumunuza bakarım. Merak ederim Sivas nasıl diye. İlk kez Rıza Çalımbay geldiği zaman başınıza yazmıştım. Basit goller yedik masalını çok duyacağınızı, hiç bir zaman Rıza Hocanın ders çıkartmadığını sürekli aynı hataları yaptığını söylemiştim. Bana aranızda karşı çıkanlar olmuştu. Google'a görsel aramaya girin "Basit Goller Yedik" yazıp aratın. Tahmin edin en çok kimin resmini göreceksiniz?

Rıza Hoca'nın oturdum araştırdım bütün maçlarından sonraki röportajlarını okudum. Sonra B.Uygun'un. En çok hakemlerden yakınan sizce kimdir tahmin edin? Rıza Hoca hiç bir zaman suçu kendisinde aramaz. Ya takıma atar suçu ya da hakeme. Rıza Hoca gitti gideli Eskişehir'de bir gün olsun hakemlere sövülmedi. Çünkü hakeme el kol hareketi yapıp, taraftarı gaza getiren hoca gelmedi. Islıklandı ve bitti. Rıza Hoca'ya alışacaksınız mecbur. Çok hırslı, hem de gereksiz hırslı bir Hoca. Kötülemek için yazmıyorum. Adam gibi adam ancak futbolculuk döneminden gelen ben iyiyim duygusu bence damarlarına işlemiş. Saha kenarında iyi değil. O varken defans oyuncusunu çıkarıp başka bir defans oyuncusunu forvete aldığı zamanları biliriz biz. Rıza Hoca üst sıraları kovalayacak bir hoca değildir. Orta sıralarda mücadele edecekseniz Rıza Hoca tam istediğiniz bir Hocadır.

Bizim maça gelince. 2-0 olduktan sonra Veysel'in yaptığı hareket bariz penaltıdır. Ancak Hayrettin Yerlikaya ikinci sarıyı görene kadar kaç kere faul yaptı? Hanginiz aman Hayrettin sarı kartın var demedi içten içe? Ben hakem olsam Hayrettin'i o kadar sahada bile tutmazdım. Ama Rıza Hoca hepimiz Hayrettin atılacak derken Hayrettin'i sahada tutup, kırmızı kart görüp hakemi mi eleştiriyor. Hoca Hayrettin'in atılacağını bile bile sen onu sahada tutarsan sen hakemden daha suçlusun.

Gelelim kalecinize. Dede'nin attığı gol mükemmel bir gol. Ama Dede ya ortaya kesecek ya da arka direğe doğru ortalayacak. Kaleciler yan toplarda hep uzak direklere daha yakın dururlar. Sizce Dede'nin golü kurtarılamayacak bir golmüydü? İkinci golde hanginiz kaleci olsanız o kadar ileri çıkıp beleş gol yersiniz?

Gelelim üçüncü gole. Çok karambol bir gol. Allah'ını seven doğru söylesin. Şimdi hangimiz maçı izlerken o topun nasıl Kamara'ya geçtiğini maç akarken net görebildik? Kaç pozisyon geçti Digiturk Veysel'e topun çarptığını gösterdide ondan sonra ofsaytmış dedik. Borjan zaten değişiklik hakkı yok, 10 kişisin ve profesyonel bir oyunda profesyonel sözleşmeli olarak sahadasın. Hangi aklı selim biri maçın kopup gittiği anda o hareketleri yapar? Hakem kuralcı. Trabzonlu ve hiç de sevmem. Her şeye zırt pırt düdük çalar. Ama bakın Galatasaray'a 2 maçta 0 sarı kart. Neden disiplin var. Bizde 5 sarı kart. Sizde nerdeyse bir maçta 5 sarı 2 kırmızı. Fair Play ligi şampiyonu en az şampiyon kadar para alacak. Bir takımın hocası uyarmazmı futbolcusunu sarı kart görmeyeceksiniz diye. E bir bakıyoruz Rıza Hoca bu hafta futbolcudan daha hararetli. Geçen hafta Skibbe taraftardan daha ateşli. Böyle mi kazanılacak Fair Play liginden paralar.

Bence hatalı olan ne taraftardır, ne hakemlerdir. Hakemler kadar hatalı disiplin gösteremeyen hocalar ve profesyonellikten uzak futbolculardır.

Sivasspor-Eskişehirspor maçının kahramanı da kaleciniz Borjan'dır. Sivasspor'a kalan maçlarında başarılar diler, gönüllere taht kuran şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olarak lige devam etmenizi dilerim.

mucahitbaba58
20.09.2011, 16:33
Lig tv. Yorumcusu Mustafa Denizli, hakem Barış Şimşek hatalı kararlar verdiğini, maçın ilk yarısında Sivas lehine verilmeyen penaltının oyunun akışını değiştirdiğini söyledi.
Denizli ayrıca, penaltı golü öncesinde, Batuhan'ın kendini yere bırakmasından sonra hakemin aldatmaya yönelik hareketten sarı kart göstereceğini düşündüğünü ve ona göre tepki gösterdiğini de ifade etti.
MARKUS MERK: Penaltı maçın dönüm noktası olurdu
Lig tv'nin bir diğer yorumcusu Markus Merk ise, ilk yarıda Sivas lehine penaltının verilmesi durumunda maçın daha değişik ortama gelebileceğini söyledi. Yorumcular, hakem Barış Şimşek'in Sivasspor'un penaltısını vermeyerek,3. golde ofsayt kaldırmayarak ve Eskişehir lehine penaltı çalarak yanlış kararlara imza attığını söylediler. bunca etkenden sonra sen macmi kazanacaksin

Yusuf Çevik
20.09.2011, 16:58
Hakemlere itiraz felan etmiyeceğiz..Hakem bizi dinlemezki, suç hakemden çok bizde..

Biz evimizde olduğumuz halde hiçbir avantajımızı kullanamadık.Böyle gidersek işimiz çok zor çookk.

cilgin1966
20.09.2011, 19:02
bende bu zamana kadar kötü de oynasa savunduğum hayrettin i bu maçta yaptığı kaptanlığa yakışmayan kırmızı kart olayı hakem üç defa idare etti sert girdi yav hiç geregi yokken orta sahada öyle girilirmi hak etti borjan ne itiraz ediyon kaptanın var takımı yalnız bırakıyon eskişehir oynamadı oynasa süper ligde rekor kıracaktı kınıyorum hayrettini bir tek sivaslı oyuncu olarak kaptanlı daha san a ağır geliyor imam ile cemaat misali

mgulseven
20.09.2011, 19:58

Çok iyi yazmışsınızda arkadaşım SİVASSPOR oynadıgı 2 maçta da yokları oynuyordu.Hani canla başla oynasa da hakem haksız penaltı ve kartlarla durdursa eyvallah diyecegim.Oynadıgımız 2 maçtada rezaletin rezaleti oyun sergiledik.Oynadıgımız karabük ve eskişehir de ligin ahım şahım takımları degil eger birde güçlü ekiplerle oynarsak 4-0 yerine kaç sıfır biter düşünemiyorum.Ayrıca hakem maçı kötü yönetmiş olabilir itirazım yok fakat bir takım kendi sahasında ve taraftarı önünde de 4-0 gibi bariz bir skorla yenilip hakemle avunuyorsa diyecek bir sözüm yok.

yiğidobaytar58
21.09.2011, 02:04
yüzde 80 hakem suçlu fakat, sivasın futbolu hazırlık maçlarının çok gerisinde...

mucahitbaba58
21.09.2011, 02:11
Sivasspor'un oynadığı 2 maçta da hakemlerin yanlış kararlar vererek takımın yenilmesine zemin hazırlaması, Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar'ı adeta isyan ettirdi. Kulüpler Birliğinin Genel Kurulu için dün Ankara'ya giden Sarılar, kulüp başkan ve yöneticilerinin yer aldığı toplantıda “ Geride kalan iki maçta da hakemler çanımızı çok yaktı. Yeter artık bu kadar yapılanlar. Bir şeylerin hesabıyla bu yanlış yapılıyorsa bizlerin, futbolcuların ve teknik heyetin emeği ne olacak? Temiz futbol deniyor, ama zarar gören mağdur olan hep biz oluyoruz. Bir takımın başına ancak bir sezon boyunca gelebilecek hakem hataları, bizim başımıza iki maçta geldi. Özellikle Barış Şimşek'in iyi niyetli maç yönettiğine inanmıyorum. Kulüpler Birliği olarak bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.
Başkanvekili Sarılar'ın bu açıklaması üzerine başta İlhan Cavcav ve Kulüpler Birliğinin yeni Başkanı Yıldırım Demirören, hakemler konusunda gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve kamuoyuna açıklama yapacaklarını söyledi. Öte yandan, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da telefonla aranarak Sivasspor camiasının yaşadığı sıkıntının dile getirildiği de belirtildi. yonetim bile isyan etti bizim millet hala hocada suc ariyor bitmemis bir maci kestirmek mumkun degil iki pozisyon herseyi degistirirdi ama malesef hakem bir turlu bu firsati tanimamak icin elinden geleni yapti biz hala hocanin derdindeyiz bir takimin cosmasi iki posizyona bakar sonra hersey lehimize donebilirdi bunu lutfen anlayin bakin antep td istifa etti antepi asil simdi zor gunler bekliyor bir hoca degismek boylseine kalabalik mac trafiginde bir takimin oturmasi sizce mumkunmu mumkun diyen varsa ben futboldan anlamiyorum yapilabilecegin en iyisini riza hoca yapmaya calisiyor lutfen bizde destegimizi verip iki mac us uste aldigimizda hersey cok ama cok daha iyiye gidecektir yigidolar lutfen hocamiza destek olalim riza hoca farkli icimizden biri