Orijinalini görmek için tıklayınız : Forvet hattımız kimlerden oluşmalı ?

Abdullah DuMaN
25.09.2011, 16:31
önümüzdeki haftalarda pedrielinde sakatlığının düzelmesinden sonra forvette forma savaşı başlayacak sizce forvet hattımızı kimler oluşturmalı

Eneramo-Rasmussen
Eneramo-Pedriel
Rasmussen-Pedriel

adres58
25.09.2011, 16:33
ben C diyorum :D

HALIL
25.09.2011, 16:36
her 3'ude ben oy veremicem biraz dusunmem lazim ;)

şarkışla 58
25.09.2011, 16:41
Rasmussen tek, arkasında Eneramo

sameddogan112
25.09.2011, 16:41
ben tabiki c diyorum:rolleyes:

dogan5880
25.09.2011, 16:42
pedrodan forvet olmaz ancak sışırme oynarsak son dk larda işimıze yarar yoksa maç içnde pek lazım olmuyor pedro çalım atamıyor adam eksıltemıyor ahh mehmet yıldız kalsaydı bıde musa aydın tam işimeze yarıycak adamlardı su an kı kadro da

Turan 59
25.09.2011, 16:53
Bu Pedriel'de ne buldunuz.2.ig futbolcusu.

sibur
25.09.2011, 16:56
pedrodan forvet olmaz ancak sışırme oynarsak son dk larda işimıze yarar yoksa maç içnde pek lazım olmuyor pedro çalım atamıyor adam eksıltemıyor ahh mehmet yıldız kalsaydı bıde musa aydın tam işimeze yarıycak adamlardı su an kı kadro da

işte gercek futbol bilgisi (!)..
pedrıel den forvet olmaz mıs,ne cok bılıosun yaa..pedrıel eneramoya gore teknık acıdan daha etkılı ve son vurusları tum futbolculara gore daha yeteneklı..sadece mac eksıgı ve sureklılıgı yok bundakı suc da hocanın...her mac 70 dk oynat bu adamı hermacta gol atmazssa bısey demıyorum senden de dırek ozur dılerımm...

dogan5880
25.09.2011, 17:10
ınşallah atarda ben senın ellerınden operım kardeşım

Morten58
25.09.2011, 19:51
Düsünmeye ilk gerek yok tabiki A RASMUSSEN-ENERAMO IKILISI.

Pedriel zaten suan hafif sakatliig var ve o Yedek Forvet olmali ve oyuna sonradan girmeli.

Ayrica tabiki macada bagli.

HALIL
25.09.2011, 20:01
simdi eneramo ve ramussen ikilisi diyebilirim :D

ZiDaNe58
25.09.2011, 20:01
eneramo ve rasmussen

gürünlüyiğido58
25.09.2011, 20:02
bence pedriel-rasmussen
çünkü eneramo biraz ağar kalıyor bu ikisi hem süratli hemde şutları güzel

GuVeN
25.09.2011, 20:05
Rasmussen-Eneramo'dan başka bir secenek oldugunu dusunmek bence komık. Pedrıel bu takımın oyuncusu degıl arkadaslar. Hakkınıyemeyelım attıgı goller ve kazandırdıgı puanlar var ama sacma sapan kacırdıgı toplarda var. Guclu degıl topu ayagında tutamıyor,rakıple boğuşamıyor.Zaten Mehmet Yıldız'ı kaybettık,Eneramo gıbı guclu ve hava toplarında katkı saglayabılecek bır oyuncu vazgecılmezdır. Eneramo'nun yanında hantal bır oyuncu olan Suarez oynadıgı sure ıcerısınde ne kadar fadalı oldu sorarım sızlere. Rasmussen dedıgınız adam daha dun geldı ama ne uyum sorunu ne baska bır bahaneduyuyoruz. Adam catır catır gol atıyor,daha neyı tartısyoruz :)

58MUAMMER58
25.09.2011, 20:49
nankörlük yapmanın anlamı yok şuan ligdeysek pedrielin payı büyük yanlış yerde oynatıldığı halde biton gol attı gol kralı olu bana göre forvet arkasında eneramo önünde pedriel ve rasmüssen rakibi çökertir ne olursa olsun bu takıma bi balili lazım

Salim58
25.09.2011, 21:31
İlk yarı: Rasmussen-Pedriel.

İkinci yarı: Rasmussen- Eneramo.

DOGU_BEY
25.09.2011, 21:49
şu anki oyuncu kadromuz ve yapımıza göre en iyi ikili eneramo-rasmussendir..suarez rasmussenin yedeği olarak değerlendirilebilir ya da kötü giden bir maçta 3.forvet olarak girebilir...rasmussen-suarez oynamak demek yine topları ileriye şişirp durmak demektir...ikisi de hava hakimiyeti olan oyuncular ama ikisi de top taşıayabilecek oyuncu değil... ama bu ikiliden birinin yanında eneramo olursa geriden gelerek hem top taşır hem de fizik gücüyle yıpratıcı olur.....bugünkü bursa maçında eneramo yaptığı koşular ve taşıdğı toplarla rasmusseni rahatlattı ve o da 2 gol birden attı...bu saaatten sonra ve 2 hafatdır gelen güzel oyun ve 6 puandan sonra forvet hattımız eneramo-rasmussen olarak ortaya çıkmıştır, macera aramaya gerek yok...

karakocyakup58
25.09.2011, 21:59
bence 4.3.3 oynanmalı . aynı eski günlerdeki gibi. 4 defans 3 orta saha 3 forvet duruma göre forvetlerden biri degişbilir.

izmirliyigido
25.09.2011, 22:11
Güçlü bir Eneramo ve kafa vuruşu tekniği süper olan Rasmussen ikilisi her geçen gün daha uyumlu hale geliyor. Eneramo sahanın her tarafında oyuna müdahil oluyor gol yollarında da yardımlaşması çok güzel. Adama pas atıldığı zaman faydalı oluyor ama yakın zamana kadar doğru dürüst pas atılmıyordu.

Pedriel'in iyi bir golcü olduğundan halen şüphe duyuyorum. Zayıf bir yapısı var. Teknik desen hiç yok. Geçen sene görevi gereği attığı birkaç gol var diye atamadığı golleride göz ardı edemeyiz. Bu sene iyi bir yedek olur. O yüzden Eneramo-Rasmussen ikilisi daha iyi iş yapar.

.

HALIL
26.09.2011, 18:48
bazi maclarda ucu birden oynatilabilir arkalarinda eneramo ileride pedriel rasmussen ikilisi
ancak devre arasi bir yerli forvet oyuncu sart gibi

Cley
26.09.2011, 18:51
Henüz Pedro-RAsmussen ikilisini bir arada izleme fırsatımız olmadı. Belki daha iyi anlaşabilirler. Şu an Eneramo-Rasmussen ikilisi iyi gibi görünüyor. Çift forvet oynayalım da kimler oynarsa oynasın

Morten58
26.09.2011, 21:07
http://resimzade.com/Show.html?i=30035&token=55349 (http://resimzade.com/Show.html?i=30035&token=55349)

svsli
26.09.2011, 22:45
rasmussen ve pedriel :)

Ozan5858585858
30.09.2011, 21:43
Forvet İkilimiz Eneramo-Rasmussen veya Pedriel-Rasmussen.. Seçim yapmak için Pedriel-Rasmussen ikilisinide izlememiz lazım..

HayaT
30.09.2011, 22:37
Eneramo-Rasmussen yakışır...

güneşyurdu
30.09.2011, 22:45

ne!!!!!...2 lig topçusu mu dediniz...pedriel farklı bir forvet navratilin attığı pozisyonları yerine göre gole çevirebilecek bir forvet kayseri,ibb,karabük maçları bunun isbatıdır..bilekleri ve son vuruşları iyi değil...

HaKaN
01.10.2011, 11:33
eneramo-rasmussen

etzel1967
01.10.2011, 13:55

aynen katılıyorum...hiç bir özelliği olmayan, arada sırada yüksek toplara kafa vurmayı başaran sıradan bir oyuncu...eneramonun da rasmussenin de klasının çok gerisinde...pedriyele atılan tüm toplar pion pong topu gibi geri gelir...ayağında top tutamaz, adam geçemez...böyle olunca rasmussenle nasıl yanyana oynatmayı düşünüyorsunuz...rasmusseni besleyen olacak ki oynasın...

burak58as553
01.10.2011, 14:10
D sıkkı da Eneramo-Rasmussen-Mehmet Yıldız olsaydı keske..Ahh Mehmet ah gitmeseydin keske..

Mustafa58Ağa
01.10.2011, 14:56
diğer forvetler cihan özkara ve ibrahim yay

Yigido DogaN
01.10.2011, 17:34
degerli arkadaşlar... sivassporumuz ...
oyun stili bakımından ligimizin en acımasız sistemini uygulamakta yetrki sistemin gerektiğini futbolcularımızın yapabilsınler...
biz genelde 4 lü defans bloğu önünde ikili biri defansif biri ofansif iki köprü oyunda kontra ataklara pasörlük yapan ve anti kontraatak oyununu uygulayan oyuncu ilee......... 4 LÜ HCÜM HATTIKİİ BUNAA İNFAZ GRUBU YADA MUHTEŞEM DÖRTLÜ DEMEK İSTİYORUM .... BU DÖRTLÜ
ARKADA ENERAMO TOPLARI DAİMA TOPLAYIP GÜÇLÜ FİZİGİ İLE 15 İLA 20 METRE TAŞIYARAK TOPU SAKLAYARAK..........Kİ HIZLI KANAT OYUNCUMUZ OLAN ERMAN VE GROSİÇKİNİN HIZLA DEPAR ATMALARINA ZAMAN AYIRMAK ADINA TOPU EN AZ 10 SANİYE AYAGINDA TUTARAK RASSMUSSEN VE GROSİÇKİ İLE ERMANIN BİNDİRMELERİYLE RAKİBİ AVLAMA TİMİ...
BU SİSTEMİİİİ...........
KALECİMİZ.....
SOLBEK UGUR ...SAGBEK HAYRO...STOPER NAVRATİL YANINDA HER KİMSE....
....................KADİR..... YANINDA HER KİMSE.......
.........................ENERA MO...............
..ERMAN....................... .........GROSİÇKİ.........
......................RASMUSSE N.................

Yigido DogaN
01.10.2011, 17:38
degerli arkadaşlar... sivassporumuz ...
oyun stili bakımından ligimizin en acımasız sistemini uygulamakta yetrki sistemin gerektiğini futbolcularımızın yapabilsınler...
biz genelde 4 lü defans bloğu önünde ikili biri defansif biri ofansif iki köprü oyunda kontra ataklara pasörlük yapan ve anti kontraatak oyununu uygulayan oyuncu ilee......... 4 LÜ HCÜM HATTIKİİ BUNAA İNFAZ GRUBU YADA MUHTEŞEM DÖRTLÜ DEMEK İSTİYORUM .... BU DÖRTLÜ
ARKADA ENERAMO TOPLARI DAİMA TOPLAYIP GÜÇLÜ FİZİGİ İLE 15 İLA 20 METRE TAŞIYARAK TOPU SAKLAYARAK..........Kİ HIZLI KANAT OYUNCUMUZ OLAN ERMAN VE GROSİÇKİNİN HIZLA DEPAR ATMALARINA ZAMAN AYIRMAK ADINA TOPU EN AZ 10 SANİYE AYAGINDA TUTARAK RASSMUSSEN VE GROSİÇKİ İLE ERMANIN BİNDİRMELERİYLE RAKİBİ AVLAMA TİMİ...
BU SİSTEMİİİİ...........
KALECİMİZ.....
SOLBEK UGUR ...SAGBEK HAYRO...STOPER NAVRATİL YANINDA HER KİMSE....
....................KADİR..... YANINDA HER KİMSE.......
.........................ENERA MO...............
..ERMAN....................... .........GROSİÇKİ.........
......................RASMUSSE N.................

BURDA Bİ DURUM VAR RAKİBİN DURUMUNA GÖRE ERMAN VE GROSİÇKİ YER DEĞİŞTİRE BİLİOLAR.......
eeee :) millet 1 li yada ikili forvet le oynarken bizz... navratille beraber 5 li forvetle oynuyoruzz..... bu beşliden sezon sonuna kadar bi hayli gol izleyecegiz ayrıca pedrielde gelinceeee 6 lı olacak .........rakipler düşünsün
artık diğer oyuncularımızda bu 6 lıya katkıda bulunursa emin olun PLAY OFF ta olmamız içten bile değil......

FALÇATA 58
05.10.2011, 12:51
rasmussen sürekli oynasın pedriel ve eneramo değişmeli oynasın

Sivasspor 3G
21.11.2011, 14:25
Eneramo-Rasmussen

58 SiVaSıM 58
21.11.2011, 15:24
pedriel gol kaçırıyo ama rasmussen onu bile yapamıyor çok ağır koşamıyor çalım atamıyor önüne gelirse vuruyor pedriel gol kaçırsada pozisyona giriyor çalım atıyor
son vuruşları ve fiziği iyi olsa çok maç kazandırır bize bence pedriel oynamalı ne kadar kızsamda devre arasında mutlaka forvet şart

şuayip bütün
21.11.2011, 16:50
eneramo sabit kalmalı ama dier ikisi hic farketmez. yani transfer şart oldu ikinci yarı kesin iy bir forvet almamamız şart .rasmussende aynı pedriyelde.

sivaslıadem
21.11.2011, 18:42
bence ilk yarı eneramo rasmussen(ileride) fırsatları daha iyi değerlendirir ve macları ilk yarılarda koparırız
ikinci yarı 60tan sonra rasmussenin yerine pedriel girebilir orta saha direnci için

mucahitbaba58
21.11.2011, 21:50
bu anket hic adil degil ben sahsen riza hocanin cikardigi onbire hic elestirmiyorum ama oyuncu degistirirken bazen cok sasirtiyor dun ermanla kivancin cikisina inanamadim pedriel gercekten bulunmasi zor bir fotvet oyuncusu kim ne derse desin sivassporun asil yildizidir kamil gibi adamlarda iste taraftara oynar iki mac cikarir alti ay yatar pedriel kolay top kaybetmiyor oyun takibi sahane cok kosuyor gercekten ideal bulunmasi gereken bir isim

58SİVAS58
22.11.2011, 01:42
eneramo rasmussen:)))

58CeZa58
22.11.2011, 02:09
nankörlük yapmanın anlamı yok şuan ligdeysek pedrielin payı büyük yanlış yerde oynatıldığı halde biton gol attı gol kralı olu bana göre forvet arkasında eneramo önünde pedriel ve rasmüssen rakibi çökertir ne olursa olsun bu takıma bi balili lazım

sana katiliyorum pedriel konusunda
adam sakatlandi diye daha pek de görme sansimizda olmadi
ve burda oynucumuzu kötülemek, kücük düsürmek dogru olmaz
her üc forvetin kendi özelikleri var
3 forvetimiz olmasida iyi en azindan takimda rekabet olur ve kendilerini gelistiriler

ama sivasspor takim olarak hücüm hatina baktigimizda
cok gol kaciriyor hemde yüzde yüz golleri kaciriyor
yani kolayi birakinda zor golleri ara sira atan bi takim olsak ilk 5e kolayca gireriz
mesela mersin maci okadar golmü kacar ya!

OzkanBaskan
22.11.2011, 16:08
Eneramo - Rasmussen dağıtırlar ortalığı..Hem benim anlamadığım deli gibi gol atan ve formda rasmusseni yedek bırakıp pedrielden umut beklemek çok yanlış maçın her bölümünde olan forvetler lazım bize..bu ikili hem çalışkan hemde gerçek forvet