Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

izmirliyigido
30.10.2011, 20:25
http://resimzade.com/Show.html?i=33593&token=35998

Böyle bir kadro ile Beşiktaş maçında varlık gösteremeyeceğimiz bilinen bir gerçeti. Maç başlarken kadroda MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ VE PEDRİEL'i görünce, sağbekte Mahmut Boz'u görünce eyvah dedim.

Grosicki-Eneramo-Rasmuusen üçgeni müthiş iş yaparken neden bunu bozuyorsun anlamış değiliz. Eneramo ileride yalnız kalırken Grosicki'nin bindirmelerini alacak bir kimse yok. Pedriel çok zayıf kalıyor.

Cihan Yılmaz dururken, Keita dururken, Cerny dururken, Rasmussen dururken neden hep aynı isimlerde ısrar edersin? Sahi Kerim ZENGİN nerede? Neden halen oynayamıyor? Neden hazırlayamadın halen?

Hocam lütfen söyler misin Pedriel ne iş yapar? Mehmet Nas ne zaman doğru düzgün pas atacak? Erman Kılıç'ın ne zaman canı isteyecekte gol yollarına gidecek? Defans ne zaman oturacak?

Sen ne dersen, de şöyle rahat bir maç izleyemiyoruz? Futbolcuların kulaklarını neden çekmiyorsun?

Bütün insiyatifini Beşiktaş'tan yana kullanan Kuddusi'ye de helal olsun. Eğer bugün vicdanı rahat olarak rahat bir uyku uyuyacaksa aldığı paralar helal olsun. Mahmut Boz'un ilk sarı kartında Qureazma'nın numarasını çok güzel yedi. Halbuki o pozisyonda sarı kartlık bir durum yoktu. Biraz ağır oldu. Penaltı pozisyonunda ise ikili bir mücadele vardı, ilk hareketi yapan Egemen olduğu halde kırmızı kartı gören Mahmut oldu ve penaltıdan golü yedik.

Yani Kuddusi ilmik ilmik sonucu belirledi. Teşekkürler Kuddusi....

Geçmiş yıllarda bizim 3 maçta canımızı yakan Abdullah YILMAZ denilen hakem müsveddesi Galatasaray-Gaziantep maçında hata yaptı diye uzun süre maç alamayacak. Neymiş ????? Demek ki canın yanınca avazın çıktığı kadar bağıaracaksın, ortalığı birbirine katacaksın. O zaman sesini duyuyorlar.

Hak yiyen, adaletsiz, ş.refsiz HAKEM İSTEMİYORUZ !!!!!!.....

.

yorumcuyuz
30.10.2011, 20:28
Böyle bir kadro ile Beşiktaş maçında varlık gösteremeyeceğimiz bilinen bir gerçeti. Maç başlarken kadroda MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ VE PEDRİEL'i görünce, sağbekte Mahmut Boz'u görünce eyvah dedim.

Grosicki-Eneramo-Rasmuusen üçgeni müthiş iş yaparken neden bunu bozuyorsun anlamış değiliz. Eneramo ileride yalnız kalırken Grosicki'nin bindirmelerini alacak bir kimse yok. Pedriel çok zayıf kalıyor.

Cihan Yılmaz dururken, Keita dururken, Cerny dururken, Rasmussen dururken neden hep aynı isimlerde ısrar edersin? Sahi Kerim ZENGİN nerede? Neden halen oynayamıyor? Neden hazırlayamadın halen?

Hocam lütfen söyler misin Pedriel ne iş yapar? Mehmet Nas ne zaman doğru düzgün pas atacak? Erman Kılıç'ın ne zaman canı isteyecekte gol yollarına gidecek? Defans ne zaman oturacak?

Sen ne dersen, de şöyle rahat bir maç izleyemiyoruz? Futbolcuların kulaklarını neden çekmiyorsun?

Bütün insiyatifini Beşiktaş'tan yana kullanan Kuddusi'ye de helal olsun. Eğer bugün vicdanı rahat olarak rahat bir uyku uyuyacaksa aldığı paralar helal olsun. Mahmut Boz'un ilk sarı kartında Qureazma'nın numarasını çok güzel yedi. Halbuki o pozisyonda sarı kartlık bir durum yoktu. Biraz ağır oldu. Penaltı pozisyonunda ise ikili bir mücadele vardı, ilk hareketi yapan Egemen olduğu halde kırmızı kartı gören Mahmut oldu ve penaltıdan golü yedik.

Geçmiş yıllarda bizim 3 maçta canımızı yakan Abdullah YILMAZ denilen hakem müsveddesi Galatasaray-Gaziantep maçında hata yaptı diye uzun süre maç alamayacak. Neymiş ????? Demek ki canın yanınca avazın çıktığı kadar bağıaracaksın, ortalığı birbirine katacaksın. O zaman sesini duyuyorlar.

.

noktası virgülüne kadar katılıyorum...

serkan_ozcan58
30.10.2011, 20:28
[QUOTE=izmirliyigido;749353]Böyle bir kadro ile Beşiktaş maçında varlık gösteremeyeceğimiz bilinen bir gerçeti. Maç başlarken kadroda MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ VE PEDRİEL'i görünce, sağbekte Mahmut Boz'u görünce eyvah dedim.

helal gardaş açıklanacak bişey bırakmamışın

zkrllh58
30.10.2011, 20:29
ben boyle cirkef bir hakem gormedim lanet olsun senin gibi hakeme insallah aldigi paralar bogaznda dugumlenir yaziklar olsun !!!!

bugra5858
30.10.2011, 20:31
Mahmut Boz Stoperdir.Stoperi sağ beke çekerek sağ kanattan etkili ataklar yapmamıza engel oldun.Ali Atam'ı koysan daha iyi oynardı Mahmut'tan.Mehmet Nas yerine Cihan oynamalıydı.Beşiktaş gibi bir takım karşısında teknik ayaklara ihtiyacımız var.Pedriel'den kanat oyuncusu yaratma çabanı anlamıyorum zaten.Ayrıca Erman kaç maçtır formsuz,Rasmussen'i al çift forvet oyna çok mu zor.
---------------------------Borjan-------------------------------------------
-----Hayro-----------Murat Akça-Navratil--------------Uğur Kavuk
------------------------Kadir--------Cihan---------------
-------Cerny--------------Eneramo-----------------Grosicki
-----------------------Rasmussen----------------------
Sakatlık veya ceza olmadığı müddetçe böyle oynamalıyız.

KIZILCAN
30.10.2011, 20:36
Çıtkırıldım pedriel,kayıp aranıyor erman ve lüzumsuz mehmet nas bu takımda yer a-la-maaaaaz!!

Morten58
30.10.2011, 20:36
Riza Hocamiz , Mersin macinin sonunda degisik bir Kadro ile ciktik , Besiktas macindada daha degisik ilk 11 ile cikacagiz dedi.

Ya ben Sivassporun ikinci yarida oynadigi oyunu beyendim lakin sen yetmedi ilk yarida Pedriel oynatiyorsun bide ikinci yarida oyuna sürüyorsun bu ne ya!

M.Nas hic bir şey yapmiyor takima faydasi 0 niye oynatiyorsun Hocam, Cihan Yilmaz gibi genc oyuncumuz u niye oynatmiyorsun be Hocam.

3 Stoperle oynadik tamam bunu anladim Ugur sakat,peki Kerim nerde?

Ya Kivanc girdi birden oyun degisti ya yani M.Nas'in ne mal oldugunu insallah görmüstürsün Hocam.

KAdromuz iyi ama ilk 11'de sorun var sanki!

58 SiVaSıM 58
30.10.2011, 20:37
bu konunun altına imzamı atarım.mehmet nas,pedriel bunlarda ne buluyosun sen kardeşim koysana nasın yerine kıvançı pedrielin yerine rasmusseni 2-1 yenik durumdayız kamili çıkarıp rasmusseni sokuyor rezalet ya.pedriel-rasmussen değişikliği olacağına kamili çıkarıyor ermanı çıkarıyor cernyi alıyor nas-cerny değişikliği yapsana kardeşim.

hakeme gelince hakem allah seni helak etsin diyorum başkada hiçbişey demiyorum

trafocu
30.10.2011, 20:40
Adı Mamut mu, Mahmut mu hem takımı 10 kişi bırakıyor , hem maç kaybının müsebbibi oluyorsun.İstanbul takımları hep korunmuş ve kollanmıştır.İki yıl öncesine kadar Liğ Tv Anadolu külüplerinin kendi aralarındaki maçı yayınlamazdı.Halen Tv ekranlarında maç yorumları hep İstanbul üzerinedir.Faul yapma kardeşim.Hakemler acımıyor işte.

kara
30.10.2011, 20:43

.

Hepsine katılıyorum çok güzel belirtmişsin iyi analiz etmişsin.

Metal Gear
30.10.2011, 20:47
Eegemen,o faulden her maç 10 tane yapıyor,bir tane verilmiyor

58MUAMMER58
30.10.2011, 20:47
:mad:BİZ MAÇI 78. dakkada biraz rıza hocanın biraz kuddüsü müftü oğlu denen ....yüzünden verdik hangi akla hizmet ettiki hoca son 10 dak kıvançı alıyon takım bjk yi sıkıştırmış sağlı sollu gol ha geldi ha gelecek oyuncu değiştiriyon adam girdi hemen kazmalığını gösterdi sarıyı yedi o pozisyon gol penaltı oldu aslında değil tabiki mahmut boz denen arkadaş anca 2.ligde oynar mademki sağ bekin yok hayrettin okadar oynardı oda olmadı rada oynardı olmadı faty oynardı olmadı kerim denenebilirdi hadi mahmutu oynatıyon sarıyı yemiş ilk 15.dak karsısında ourejma mutlaka sarı görecek çift sarıdan kırmızı yiyecek bu belli 2.yarı alınmalıydı hocalık budur bu rıza hocanın hataları yan hakemler ve kuddusü ****si ****liklerini tüm türkiyeye gösterdi olmadık pozisyonlara ofsayt olmadık yerde faoul olmadık penaltı tüm kararlar rakipten yana bu şartlarda sivassporun kazanması puan alması mucize olurdu ben anlamadım eğer anlıyan varsa banada anlatsın rasmüssen suarezden iyimi keita mehmetten nesi eksik radanın kıvanç kadar değeri yokmu faty mahmuttandamı kötü ben anlamadım anlayan beri gelsin anlatsın __

engin2609
30.10.2011, 20:51
defans 4 lüsü baştan hata ziya-murat akça - navratil - mahmut bir kere mahmutu oynattıgın kanat yanlış onu boşver yedekte kerim zengin demekki iyide yedekte o neden oynamıyor. onuda boşver bjk karsısında 3 tane defans genç oyuncuyla cıkarsan sonuc normaldir.. sorumlusuda rıza hoca

Morten58
30.10.2011, 20:53
Ya yeter artik Play-Off u cikarmayi biliyorsaniz Süper Ligi güya temizliyorsunuz.

Önce siz Cüneyt Cakir ve Firat Aydinus haric o futboldan anlamayan sik sik hata yapan Hakemleri temizleyin.

Süper Lig Mhk Tff nin sayesinde sonuncu sirada Avrupada veya baska Ülkede takip edilmiyor Spor Toto Süper Lig.

Artik yeter ya eger Allah'dan korkuyorsaniz adaletli olun ve Büyük Takimlara kart vermeme konusunda size hayranim ve hastayim sayin Hakemlerm.

Yetti artik ya ben Sivasspor adina degil bir Türk Vatandasi ve Futbolu seven birisi olarak yaziyorum Spor Toto Süper Lig den hic sevk alamiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr artik TFF yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik MHK allaha size havale ediyorum.

Almanya,Ingiltere, Hakemlerinden biraz örnek alin.

Simdi anliyorum Bünyamin Gezer Hakemligi niye biraktigi oda sizden demekki bikmis kendisi cok adaletli iyi bir Hakemdi.

Benim Dayim Almanya'Da Amatör ligde hemen hemen 6 Ligde Hakemlik yapiyor Bezirkliga o bile sizin yapdiginiz hatayi yapmaz.

Sizi tebrik ediyorum cok adaletli , nerimanli hakli, oldununuz icin!!!!

yeniceri_can
30.10.2011, 20:53
Erman'a gelene kadar neler var yapmayın..sevgili hoca sağ-sol bek sıkıntımız oldugu yıllardır herkes tarafından biliniyor..bunu siz mi bilmiyorsunuz ? yoksa bizi kanser etmek mi amacın ? Sen Mehmet Nas'la başlayarak zaten ben puana razıyım diyorsun..karşındaki Beşiktaş..Savunmamızın arkasına atılan her top malesef pozisyon.be hocam..Erman bu takımda her türlü oynar..girdiğimiz tüm pozisyonlarda Erman var..

ofozturk
30.10.2011, 20:54
her yenilgiden sonra hocaya laf atıp durmayın arkadaşlar.
rıza hocadan çok iyi bilenler gitsin takıma hoca olsunlarda görelim. bu nedir yav. her yenilgide rıza işi bilmiyorsun yazıları.
bu mudur sizin takım sevdanız. her takım yeniliyor fark yiyor. sonuçta hocamız takımın başında ve sonuna kadar da sahip çıkıyor. hangimiz rıza hoca kadar sahip çıkıyoruz. başkansız bir takım ancak bu kadar iyi olabilirdi.

sivasfutbol
30.10.2011, 20:57
rıza hoca sana ne diyim bilmiyorumki takımı böyle bir yenilgiye hazırladıgın için sana çok teşekkür ederim bu takıma iyi bir sağ bek alınsın hatta iki diye adeta gtmüzü yırttık sen hala taraftarın inadına almadın ve sivassporu bu hale düşürdün haftaya fenerden puan alacanımı zannediyorsun böyle giderse taraftar da maçlara gelmeyecek boş tribünlere oynayacaksınız artık

Morten58
30.10.2011, 20:57
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/376027_10150514903343378_69426 138377_11497568_2060179065_n.j pg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=101505149033433 78&set=a.92330133377.110143.69426 138377&type=1&theater

Örükcülü
30.10.2011, 21:02
Her mağlubiyet sonrası değil ben 3-0'lık Bursaspor galibiyeti de dahil hocayı eleştiriyorum Bu kadar kaliteli bir kadro bu kadar rezil şekilde oynatılmaz. Bursa maçında dahi Eneramo-Rasmussen-Grosicki üçlüsü olmasaydı o maçı da batıracaktı Rıza hoca. İşte gördünüz Mersin İY maçı, Beşiktaş maçı hep aynı. Saldırıyorsun boş pozisyon buluyorsun, gol atamıyorsun. Neden uyarılmıyor, tedbir alınmıyor? Bunları görmek için hoca olmaya gerek yok kardeşim.

KaanK
30.10.2011, 21:03
Genel olarak hakemler konusunda sıkıntılıyız kabul ama bugünkü karşılaşmada hatayı öncelikle hakemde değil futbolcu bozuntusu sorumsuz mahmut boz da aramamız lazım...Takım direnç kazanmış hava yakalamış cebinde sarı kartla oynuyosun sonra laubalice adamın formasından çekersen egemen de atar kendini yere gören hakem de çalar...Hakemi savunmuyorum ama mecnun odyakmazın dediği gibi futbolcu transfer ederken sağlık kontrolünden geçirdiğimiz gibi bir de IQ testinden geçirmemiz lazım ..Ha bence mahmut bundan sonra zorunluluk durumu olmadıköa formayı zor görür derim yazık oldu şu maça

eyupk
30.10.2011, 21:03
Mahmut Boz berbattı, sanki profesyonel oyuncu değil amatör oyuncu.

58MUAMMER58
30.10.2011, 21:04
:mad::mad::mad:GEÇEN YIL şampiyonluğu hakemler belirledi tek bir hakemin ifadesi bile alınmadıbile üstüne üstlük kabak haketmediğimiz halde başımıza patladı bu kuddüsü denen hakem müsfettesi eyyamcının deyyusun en önde gideni sezon başından beri haketmediğimiz halde uyduruk penaltılar yüzünden yenildik alın karabük maçını alın esikişehiri alın kayseriyi alın bjk maçını maçın kırılma anlarında hep hakemler ön plandaydı 6 7 tane penaltı verildi haklı olarak taş çatlasa 2 penaltı ya var ya yok o pozisyonların 10 katı pozisyonlar sivas lehine verilmedi tabiki hocanında futbolcularında hatası var ancak hakemlerin kasıtlı yönetimleri bıktırdı MHK ve tff bundan sonraki haftalarda adam gibi hakem ataması yapmalılar gerekirse 2.ligde maç yöneten adamlara şans tanımalı böyle gitmez :mad::mad::mad:

köklüce köyü
30.10.2011, 21:06
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/376027_10150514903343378_69426 138377_11497568_2060179065_n.j pg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=101505149033433 78&set=a.92330133377.110143.69426 138377&type=1&theater

Satılmış haysiyetsiz adamın resmini görmeye bile tahammül edmiyorum

Örükcülü
30.10.2011, 21:11
Şansal Büyüa denilen dallama da, birde isimleri doğru söylese ya, Grosicki onun laluk dilinde GROSOÇKİ oluyor, Eneramo ENORAMA oluyor, Mehmet Nas MUSA oluyor. Hay senin dilinide, ağzını da s......ler.

Grosciki'nin ofsaytı ofsayt değil, Eneramo'nun yaptığı faul faul değil. Bunlar doğrulandı Lig Tv yorumlarında ama üzerinde durulmadan "hemen geçelim" oldu. YAZIKLAR OLSUN LİG TV SİZE...

KaanK
30.10.2011, 21:11
Sorunun cevabı şu..hoca pedrielden yeni bir sağ açık yaratmak istiyor ....Allah muhafaza ya çift forvet oynarsak ???

Genel olarak hakemler konusunda sıkıntılıyız kabul ama bugünkü karşılaşmada hatayı öncelikle hakemde değil futbolcu bozuntusu sorumsuz mahmut boz da aramamız lazım...Takım direnç kazanmış hava yakalamış cebinde sarı kartla oynuyosun sonra laubalice adamın formasından çekersen egemen de atar kendini yere gören hakem de çalar...Hakemi savunmuyorum ama mecnun odyakmazın dediği gibi futbolcu transfer ederken sağlık kontrolünden geçirdiğimiz gibi bir de IQ testinden geçirmemiz lazım ..Ha bence mahmut bundan sonra zorunluluk durumu olmadıköa formayı zor görür derim yazık oldu şu maça.. ha bir de BASİT GOL YEME hastalığımızdan sonra akıllara zarar goller kaçırma hastalığımız başladı..kimse kusura bakmasın ama pedriel böyle bir maçta o golü kaçırıyorsan değil Sivassporda süper ligde yerin yok kardeşim..Mahmut boz ise artık formayı rüyasında görür...
Mehmet nas yerine bu maçta kıvanç kesinlikle daha etkili ve verimli olurdu ama hoca vazgeçemiyor ne yazıkki ...
Sahi abdurrahmandan sonra nedir bizim bu sağ bekten çektiğimiz arkadaş ya koskoca transfer sezonunda gittik kerimi aldık ilaç olsun diye o da piyasada yok..
Beşiktaş bugün iyi değildi böyle yakalamışken alacağımız 3 puan bizi zirveye yaklaştırırdı ama olmadı.Herşeye rağmen oyun beni fb maçı açısından ümitlendirdi..İnşallah formalarımızla atkılarımızla 4 Eylülde olucaz ve fb ye ilk yenilgisini tattırıcaz ben buna inanıyorum ..Yeter ki saçma sapan hataları minimuma indirgeyelim

adalı harun
30.10.2011, 21:16
hatayı hakemde arayalım ama hakeme bırakmadan işi bitirebilirdik trt spikeri yırtındı kaçırdığımız gollere
sen 1 metreden topa vuramayan adama haftalardır sabredersen olacagı bu
kaç haftadır dünyanın pozisyonunu harcadık ayıp suç birazda hocada
ısrarla suarezi oynatıyor
belli adam vuramıyor topa ne sabrediyorsun dk 80 mahmutun kartı var oyun berabere degiştirmiyorsun
hoca oyunda bunları görecek bunları göremessen kimse acımaz uyanık bir hoca bu gün en az beraberlik alırdı bjk dan
ama körü körüne uçuruma götürüyor rıza efendi

Metal Gear
30.10.2011, 21:17
Digitürk,Play-Off'a hangi takımalrın gideceğini belirlemiş.

noname87
30.10.2011, 21:20
Mahmut Boz daha önceki maçlarda da çok hatalı oynuyordu bugün iyice belli etti Murat Akça inşallah daha oynamaya devam eder Fatyden daha sağlam fatyi sağ bekte denesin hoca

hasanim58
30.10.2011, 21:21
kanser edecekler bunlar biziiiiiii yeter yaaa ALLAH askina yeter ne zaman stressiz bi mac bakacaz sesim kisildi bagirmaktan gunaha girdigimde cabasi yeterrrrrrrrrrrrrrrr ya adam gibi oynayin formaninhakkini verin yada bizi fazla uzmeyin bizede yazik ordu kadar olamiyoruzzzz gacmisimize yazik sivasspor bu olmamali yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr

58CeZa58
30.10.2011, 21:28
sag olsun hakem
macin icine ettin
sag ol !!!!

bizim faulerimize sari kart gösterirken
besiktasin ayni faulerine faul bile calmadi
olabilirmi böyle birsey

hakemler neden istanbul takimlarini tutuyor inanmiyorum

cok gol kacirdik mac böyle bitmemeliydi
penalti pozisyonuda hicde penalti degil
orta yapilirken gayet normal oyuncularin birbirini tutmalari
yazik artik hakkimizi yedin hakem !!

hem bide bi sorum olacak
kerim zengin nerde hic oynadimi simdiye kadar hic göremedim ?

sefilix
30.10.2011, 21:42
Genel olarak hakemler konusunda sıkıntılıyız kabul ama bugünkü karşılaşmada hatayı öncelikle hakemde değil futbolcu bozuntusu sorumsuz mahmut boz da aramamız lazım...Takım direnç kazanmış hava yakalamış cebinde sarı kartla oynuyosun sonra laubalice adamın formasından çekersen egemen de atar kendini yere gören hakem de çalar...Hakemi savunmuyorum ama mecnun odyakmazın dediği gibi futbolcu transfer ederken sağlık kontrolünden geçirdiğimiz gibi bir de IQ testinden geçirmemiz lazım ..Ha bence mahmut bundan sonra zorunluluk durumu olmadıköa formayı zor görür derim yazık oldu şu maça

kardeşi erman hocada ahmet hocada olayı çok güzel anlattılar. bu hakem bu pozsyona penaltı diyorsa maçlarda bi dünya penaltı olur dediler. olay basit. biz bu maçı alırdık hakem yetişmeseydi. yorumlarda zaten bu yönde. mahmuta yapılan faulü vermedi penaltı verdi. kaya çilingiroğu bile eğer bu penaltıysa egemenin her maçta en az 3 penaltı vermesi lazım dedi.

trafocu
30.10.2011, 21:59
Mamut mu Mahmut mu kesinlikle nasıl profesyonel olmuş anlayamadım.Herifin ilk sarı kartı bile lüzümsüz idi. Buna rağmen rakibin formasından çekiyor.O durumda her kes kendini yere bırakır.Salak.

infial§
30.10.2011, 22:03
mahmut bozUK :mad:denen işbırlıkçı'nın suçu yok mu,1 puan kesındı

sivasfutbol
30.10.2011, 22:08
sag olsun hakem
macin icine ettin
sag ol !!!!

bizim faulerimize sari kart gösterirken
besiktasin ayni faulerine faul bile calmadi
olabilirmi böyle birsey

hakemler neden istanbul takimlarini tutuyor inanmiyorum

cok gol kacirdik mac böyle bitmemeliydi
penalti pozisyonuda hicde penalti degil
orta yapilirken gayet normal oyuncularin birbirini tutmalari
yazik artik hakkimizi yedin hakem !!

hem bide bi sorum olacak
kerim zengin nerde hic oynadimi simdiye kadar hic göremedim ?

gurk yatmış kardeş yakında çüçük cıkardacakmış keita ile birlikte

DOGU_BEY
30.10.2011, 22:36
abi yazdıklarında MALESEF haklısın. ..malesef diyorum, çünkü bir sivaslı olarak bu kötü günlerde rıza hocadan başkası bu kadar fedakarlığı yapmazdı belki de...ama o kadar basit yanlışları göremiyor ve bunda ısrar ediyor ki,, onun dabugün dediği gibi üzülmemek elde değil!!! pozisyon buluyoruz, goller kaçırıyoruz bu güzel bir şey ama aynı şekilde çok pozisyon veriyoruz basit goller yiyoruz ve bazen bi bakıyorsun takım maçtan bir anda kopup gitmiş...işte bunlara doğru teşhiş koyup somut müdahale yapacağın yerde her hafta aynı açıklamaları yapıyorsun sayın hocam...tamam çok şanssısız, bu sene adi hakemler çok üstümüze de gliyor ama sen ne diye takım çift forvete döndü tam toparlandı derken herşeyi alt üst ediyorsun tekrar???

sero58
30.10.2011, 22:46
BU MAHMUT BOZU ANKARADA BIRAKSINLAR İLHAN CAVCAVIN YANINA BİZ SİVAS HALKI OLARAK PARASINI TOPLAR YOLARIZ BİR DAHA GELMESİN SİVASA.
UTANMIYON KARDEŞİM TAKIM TAM GOL ATMAYA CALIŞIRKEN BU KADAR ADAMI SIRTINDA VURMAYA ADİ ADAM SENİ...İNŞALLAH BİR DAHA HİÇ OYNAMAZSIN,RIZA HOCA SANADA HELAL OLSUN KİRALIK ADAMALRI 11 KOY.KERİM ZENGİNİ CİHANI KENARDA BEKLET SONRADA ÜZÜLMEMEK ELDEMİ DİYE SÖLE AYIP BE HOCA AYIP.AZICIKTA KENDİNİ ELEŞTİR BÜTÜN SUÇLU BENİM DE..

fatih585858
30.10.2011, 22:55
Vallahi bir taraftar olarak çok seviyeli , çok düzgün ve şahsen çokta doğru eleştiriler. Eklenilecek çok bir şey yok. Üsluptan ve yazıdan ötürü tebrik ederim.

poolat58
30.10.2011, 23:07
ben herşeye rağmen iyi oynayarak yenildiğimiz için üzgün değilim.yenileceksen de böyle yenileceksin.tek kızdığım nokta mahmut boz ne diye oynatırsın hoca anlam vermek zor.adam resmen kaşındı hoca beni at diye...en sonunda penaltıyı da yaptırdı çıktı.sivasspora geldiğinden beri en iyi grafiğini yakalayan uğuru ne diye kesersin hoca???tabi kaçan pozisyonlar da insanı üzmüyor değil.

Del Piero
30.10.2011, 23:08
rıza hocaya elestirilerinde sadece mahmutu sağ bekte oynatması hataydı gerisine katılmıyorum. Hakem hakkında ise söylediklerinde ne söylesen haklısın aldıkları para haram olsun

izmirliyigido
31.10.2011, 08:08
Son üç haftada ki oynadığımız maçlara baktığımız da inanın kaçan gollere ve puanlara çok üzülüyoruz. Kayserispor maçında 2-1 yenik durumdayken kaçırdığımız gol beraberliği getirecekken üstüne üstlük tam 6 gol yedik averajı dağıttık.

1 hafta sonra Mersin İY'nu en kötü gününde yakalamışken 4-5 gol atıp averaj düzeltebilecekken 1-0 zor kazandık, üstelik son dakikalarda da beraberlik golü yiyecektik.

Dün akşam oynanan Beşiktaş maçında ise durum 1-1 iken Murat Akça'nın kaçırdığı 2 net pozisyon, Pedriel'in altıpas içinde 5 metreden boş kaleye kafa vuruşuyla kaçırdığı pozisyon üstünede 3 gollük bir mağlubiyet.

Şimdi hangi aklıselim bir taraftar, futbol adamı; "olur böyle şeyler önemli değil, önümüzde ki maçlara bakacağız" diyebilir. Hele bunu takımın hocası ve futbolcusu söyleyemez. Baksanızda birşey değişmiyor ertesi maç yine aynısı oluyor, demek ki bakmaya gerek yok aynen devam ediyor herşey. Güzel oyun (!), rezalet sonuç !...

Ki, oyun güzel olsaydı eğer her maçta 3-4 gol atardık ve bunun tadını çıkartırdık. Ama maalesef 3-0 kazandığımız maçta dahil şöyle ağız tadıyla, stressiz bir maç izlediğimizi hatırlamıyorum. Rıza hoca gerekeni yap, lütfen !..

Diğer takımlarda kötü o yüzden önemli değil demeyin "kötü takımları örnek alarak başarılıyız saymayın, iyi takımları örnek alarak başarısız olduğumuza inanın". Çünkü biz iyi bir takımız, zamanında çok değil daha 3 sene önce ve 4 sene şampiyonlukları kılpayı kaçırdık. Şimdide kadromuz çok iyi, oyun sistemimiz rezalet. Kadro seçimimiz hiç doğru değil. Halbu ki, herşey çok daha güzel olabilir. Bu vakur ve güzel şehrin insanlarına layık, daha gzüel bir takım izlettirilebilir.

.

karşıyakalı
31.10.2011, 08:21
rıza hoca pedrielin bokunda boncuk bulacak galiba.bu adam süper lig için yetersiz bir oyuncudur ne diye ısrar edilir anlamıyorum.hava topuna hakim deniyor ama onun vuramadıgı kafa toplarına sokaktan adam getirsen aynı şekilde vurur.bana kalsa bırakın ilk 11 e almayı kulüple alakasını keserim en kısa zamanda.

yigidoyuzz
31.10.2011, 09:04
http://resimzade.com/Show.html?i=33593&token=35998

.

Nasil ermani gorunce şaşirdin erman gol paslarini veren en güzel ortalari yapan adamdi ermana söz yok. ama MAHMUT BOZU GORUNCE şaşirdim bizm takimda oynayacak oyuncu değil . hep hata ve hatalar zinciriyle giden bir oyuncu hayrettin ve mahmut boz takima lütfen ama lütfen alinmasin pedriel çok vasatti ...

murat akça çok hoşuma giden bir futbolcu oldu .

Riza Hocam sesimi duy lütfen ..

Hayrettin . Mahmut boz u kesinlikle isttemiyoruz. murat akçayi ilk 11 de görmek istiyoruz bu dedim şekilde aslanlar gibi oynayacağimiza yürekden inaniyorummmmmm

ArifŞahin
31.10.2011, 10:44
[QUOTE=izmirliyigido;749353]http://resimzade.com/Show.html?i=33593&token=35998

az bile demişşin acaba bu hakemlerde teşvik pirimi alıyormu bilelim !

serhan_58
31.10.2011, 10:56
yazıklar olsun ya yine 3. sınıf bile olamayacak topçularla kabus görmeye devam edeceğiz şu mahmut bozu futbolcu diye getiren adam kimse en büyük hain odur arkadaşlar yönetimde futboldan anlamayan insanlar olduğu müddetçe küme düşmeye en yakın takım biziz malesef bu böyle biline lafımı unutmayın

Yusuf Çevik
31.10.2011, 13:05
Sayın Yalçın abi yazın için teşekkür ediyorum,ancak Sivasspor gerçekten güzel mücadele verdi.Çoğu yerde hata yapsada,yinede iyi oynadı.Beceriksizlik bizim futbolcularda,ilk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlindirseydik,bu maç çok farklı olurdu.

Satılmış Kuddusi,ne şerefi var ne bişeyi.Lig Tv`de Beşiktaş taraftarı bütün medya kuruluşları Beşiktaş,4 büyük taraftarı.Hepsi 4 büyüklerin köpekleri,ne futboldan anlıyorlar ne bişeyden.Gariban takımız ya ezerler.Siz böyle yaptıkça bu futbol gelişmez.Birdahada istemiyoruz böyle haysiyetsiz 2 paralık hakemleri.

eyupk
31.10.2011, 15:13
bu başlığı açan izmirliye şunu söylüyorum; takım yener hocayı göklere çıkartırsınız, takım yenilir hocayı yerin dibine sokarsınız sizin taraftarlığınızdan birşey anlamıyorum. çok bildiğiniz kadar birde stadı doldurabilseniz.

aozdemir
31.10.2011, 16:21
hocanın arkasında durmalıyız. bizden biri ve elinden geleni yapıyor. yaptığı hatalarda uyarmakta görevimiz elbette.

Turan 59
31.10.2011, 17:23
Bu Pedriel süper lig futbolcusu değil.

migroArmis
31.10.2011, 17:27
Benim bu konuda görüşüm çoğu arkadaşlardan farklı..Süperligde herhangi bir iddası olmayan veya bu iddasını hissettirememiş bir takıma herhangi bir hakemin önyargıyla yaklaşıp buna alehinde karar vereceğini sanmıyorum...Sivassporda şu ana dek herhangi bir iddası olmadığını bütün anadolu kulupleri gibi ne yaptı nede hissetirebildi...Bu nedenle hangi hakem neden Sivasspor alehine düdük çalsın ki..Bunun bir tek nedeni olabilir..Böyle bir hakemin bunu yapabilmesi için Sivası ve Sivaslıları sewmiyor nefret ediyor olması lazım..Hadi diyelim böyle bir hakem var..Ama yaklaşık 3 yıldır burdayım yenilgilerin ardından forumda mutlaka hakeme serzeniş olan mağlubiyetin hakem tarafından sağlandığı başlıklar okudum.Mutlaka hakem hatalarıyla Sivasspor maç kaybetmiş olabilir ..bu sadece Sivasın değil bütün takımların yaşadığı bir sorun..Bence hatayı takımda aramak lazım ki takımda hakıkatten gözle görülür eksikler ve hatalar var.Bu mağlubiyetlerin olması oldukça doğal..İstisnalar haricinde hemen hemen her maç sonrası hakemleri suçlamak ta doğru değil bence...

şarkışla 58
01.11.2011, 00:27
Ben stadda idim.Bu sitede yazdığımdan beri ilk defa bir hakemi suçluyorum.Bu hakem kasıtlıydı bize top oynatmadı.Penaltı kararından tutunda diğer bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı.Bize gelince kartları hep elndeydi,rakibe ise kart göstermeye çekindi.Rkibe her noktadan frikik attırdı.Biz bu hakemle bu maçı zaten alamazdık.

58akif34
01.11.2011, 08:18
hep insan hata yapar fakat hep hata yapan in görevine son verilse göreve gelecek adam bulamayız hep maçtan sonra o neden oynamadı bu neden oynamadı gibi kelimeleri söylemeye tek yetkili kişi tüm antremanlarda takımın yanında olan kulüp sağlık ekipleri ile sürekli futbolcular hakkında bilgi alan antremanda kimin nasıl performans gösterdiğini gören kişidir yani bu takımı oluşturan rıza hocadır buradan kadro bu şekilde olmalı falan gibi taktik verenleri dikkatle bakıldığında 7 yabancı oyuncu yazan bile çıkıyor yani herkes kendi işini yapacak rıza hoca çıkıp bu siteden taraftar görevini yapmadı diye bir konu açsa doğru olurmu önce kendimize bir iğne batıralim sonra çuvaldızı başlarına batıralim

izmirliyigido
01.11.2011, 08:32
bu başlığı açan izmirliye şunu söylüyorum; takım yener hocayı göklere çıkartırsınız, takım yenilir hocayı yerin dibine sokarsınız sizin taraftarlığınızdan birşey anlamıyorum. çok bildiğiniz kadar birde stadı doldurabilseniz.

Güzel kardeşim benim yazılarımı takip ediyorsan (ki bundan sonra et) ben hiç bir zaman galibiyetlerde bile hocayı göklere çıkartmadım. Ne Rıza hocaya özel bir takındım yok, ne Muhsin Ertuğral'a, ne de Mesut Bakkal'a takındım yok. Ama bunlar takıma birşey veremeyen, vizyonu olmayan, Sivasspor'u gündem de tutamayan basın ve medyaya karşı koruyamayan ve hepsinden önemlisi futbol adına ortaya birşeyler koyamayan hocalar.

Ben galip geldiğimiz maçlarda dahi (Bursaspor'u 3-0 yendiğimiz maç sonrasında da) futbolu ve hocanın açıklamalarını beğenmedim. Ne zaman ki şöyle strese girmeden, kanser olmadan, "oh be oynuyoruz arkadaş", "yine gol attık helal olsun", "yenildik ama güzel oynadık" dediğimiz günleri görene kadar da bu böyle devam edecek. Onları dediğimiz günleri de gördük zamanında, tüm Türkiye ayakta alkışlamıştı (Bkz: 2007-2008 ve 2008-2009 sezonları.. Haksız mıyım?)

Rıza hocanın elinde şu anda ligin en güzel kadrolarından biri var. Bunu da kendi oluşturdu. Peki neden bunu kullanamıyor? Neden çatır çatır oynayacak bir 11 süremiyor sahaya? Neden malum bazı isimler de ısrar ediyor? Yoksa RIZA ÇALIMBAY'ı şahıs olarak, kişilik olarak çok severim. Efendiliği, mütevaziliği, insanlığı tartışılmaz, bir numara. Şahsına söylediğim birşey yok ama hocalık nosyonu zayıf. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmadığı müddetçe de hep böyle üzüleceğiz.

Eveeeett güzel kardeşim şimdi anladın mı ızdırabımı? Yoksa ben galibiyetlerde göklere çıkartan, mağlubiyetlerde yerden yere vuran çocuk nidasında değilim. 46 yaşında ve bir şirkette yöneticilik yapan aklı selim bir insanım. Merak etme neyin ne olduğunu görecek yaştayım. Diyorum ki hoca bu tutumuyla devam ederse hiç başarılı olamaz !..

.

58akif34
01.11.2011, 09:56
Güzel kardeşim benim yazılarımı takip ediyorsan (ki bundan sonra et) ben hiç bir zaman galibiyetlerde bile hocayı göklere çıkartmadım. Ne Rıza hocaya özel bir takındım yok, ne Muhsin Ertuğral'a, ne de Mesut Bakkal'a takındım yok. Ama bunlar takıma birşey veremeyen, vizyonu olmayan, Sivasspor'u gündem de tutamayan basın ve medyaya karşı koruyamayan ve hepsinden önemlisi futbol adına ortaya birşeyler koyamayan hocalar.

Ben galip geldiğimiz maçlarda dahi (Bursaspor'u 3-0 yendiğimiz maç sonrasında da) futbolu ve hocanın açıklamalarını beğenmedim. Ne zaman ki şöyle strese girmeden, kanser olmadan, "oh be oynuyoruz arkadaş", "yine gol attık helal olsun", "yenildik ama güzel oynadık" dediğimiz günleri görene kadar da bu böyle devam edecek. Onları dediğimiz günleri de gördük zamanında, tüm Türkiye ayakta alkışlamıştı (Bkz: 2007-2008 ve 2008-2009 sezonları.. Haksız mıyım?)

Rıza hocanın elinde şu anda ligin en güzel kadrolarından biri var. Bunu da kendi oluşturdu. Peki neden bunu kullanamıyor? Neden çatır çatır oynayacak bir 11 süremiyor sahaya? Neden malum bazı isimler de ısrar ediyor? Yoksa RIZA ÇALIMBAY'ı şahıs olarak, kişilik olarak çok severim. Efendiliği, mütevaziliği, insanlığı tartışılmaz, bir numara. Şahsına söylediğim birşey yok ama hocalık nosyonu zayıf. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmadığı müddetçe de hep böyle üzüleceğiz.

Eveeeett güzel kardeşim şimdi anladın mı ızdırabımı? Yoksa ben galibiyetlerde göklere çıkartan, mağlubiyetlerde yerden yere vuran çocuk nidasında değilim. 46 yaşında ve bir şirkette yöneticilik yapan aklı selim bir insanım. Merak etme neyin ne olduğunu görecek yaştayım. Diyorum ki hoca bu tutumuyla devam ederse hiç başarılı olamaz !..

.

Evet 46 yaşında aklı selim bir şehir temsilcisi aynı zamanda bir özel şirket yöneticisi olarak takımdaki birlik beraberliği sağlamışsın son 2 sezondur sağlayamadığımız birlik beraberlik sonunda sağlandı sen bu yazıyı yazdın meyvelerini fener maçında toplarsın maç başladigi anda rıza istifa seslerini duyar amacına ulaşırsın

YENiCERiavrupa
01.11.2011, 11:18
benim anlamadigim su biz riza hocayi elestiriyoz dogrudur ben bile elestiriyom kadroyu kuramiyor ve oyuncu degisikleri hepsi yanlis oluyor . Hakemlere Gelince Cok Hatalar Yapiyolar bize Karsi anlamadigimda su yorumcular olsun lig tv baska yorumcular oyle konusma yapiyolar ki sivas alehine yerden yere vuruyolar soruyorum onlara biz ermenimiyiz biz yahudimiyiz bize boyle davraniyonuz ama bu dedigim insanlarin kiclarini yalarsiniz bu kesin Biz Turkuz Turk birazda insan gibi konusun bize karsi bune la kac yildir ligdeyiz hep kotulediler sampiyonluga oynadik sidik zoruyla ozamanlar iyi laflar soylediler hemen konuyuda kapadiyolardi derdiniz ney bizimle neyi anlasamiyonuz size yaziklar olsun diyorum sadece... Gelelim taraftarimiza hakem bunu yapiyo sunu yapiyo biz napiyoruz sanal alemde hakem soyle hakem boyle konusuyoruz bikerede toplanip binlerce olup federasyona gitsek burda konusmakla olmuyor iste sesimizi duyaracaksak birlik olalim cikalim meydanlara sivasa gelenide misafir gibi karsilamayin karsiladikda ne oluyo yine kotu biz oluyoruz biz ne yapiliyosa deplasmanda aynisi yapilsin rakipe Fenerbahce macinda stadi dolduralim cekirdek yemeyi birakipda destek verelim karinca gibi az olan fenerliler stadi inletmesin beylerrrrrrrrrrrrrrrr artik uyaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

eskibektaşlı
01.11.2011, 11:58
Oyuncu değişiklikleri doğru değildi buna katılıyorum, forvetlerin son vuruşları beceriksizliklerle doluydu bu da doğru...

Ancak ,Sivassporun oyunun genelinde sergilediği hele hele isabetli paslarla rakip ceza alanına kadar gelmeleri alkışlanacak takdir edilecek güzellikteydi zaten birkaç arkadaşında bunlardan dolayı olsa gerek ''yenilsekte böyle oynayarak yenilelim'' demesi bundandır. Son vuruşlar isabetli olsaydı galip gelebilirdik te.

Görüldü ki Mahmut Boz bu takımda oynayacak kapasitede değil, üstelik sarı kartı da var öncelikle onun değiştirilmesi gerekirdi. Oyuna girişlerinde kart göreceğinin sinyallerini vermişti de hatta ilk sarı kartında hakem eliyle 2.kez yapıyorsun diye başını salladı, buna rağmen akıllanmadı ve takımı hakeme yardımcı olarak yaktı.

Rasmussen' i alırken Pedriel'i çıkarması gerekirdi bu değişiklik de maalesef yanlıştı.

Bir de arkadaşlar gördüğüm kadarıyla Federasyon şike davasında mahkeme kararını bekleyebilir ve kararını sonra açıklayabilir burada oynanan oyun şu olabilir eğer sivasspor bu yıl normal yollardan düşürülürse Fenerbahçenin düşürülmesine gerek kalmadan diğer takımlara zarar gelmeyecek şekilde sonucu açıklayabilirler ve Sivassporum kurban edilmiş olabilir, işte hakemlerin sık sık aleyhimize penaltı vermeleri ve düdük çalmaları federasyonun ince bir planı olabilir, burada şu an yönetimde bulunan yetkililerin Sivasspor'a yapılan bu haksızlıkları kamuoyuna ve basına görüntüleri ile birlikte açıklamaları ,uyarmaları gerekir diye düşünüyorum.

eyupk
01.11.2011, 12:32

.
iyi o zaman takımı darmadağın eden Bülent uygunu tekrar getirelim, tekrardan güzel futbolcularımızı fenere peşkes çeksin satsın, takımımız kümelerde sürünsün.

izmirliyigido
01.11.2011, 14:19
Evet 46 yaşında aklı selim bir şehir temsilcisi aynı zamanda bir özel şirket yöneticisi olarak takımdaki birlik beraberliği sağlamışsın son 2 sezondur sağlayamadığımız birlik beraberlik sonunda sağlandı sen bu yazıyı yazdın meyvelerini fener maçında toplarsın maç başladigi anda rıza istifa seslerini duyar amacına ulaşırsın

Evet benim bir işaretimle, bir lafımla hiç uyanmamış, uykuda olup herşeyi toz pembe gözlükle seyreden onbinlerce taraftar uyandı ve Rıza istifa sesleriyle stadı inletecek. :D :D Herkes herşeyi görüyor, herkesin benim aklıma ihtiyacı yok.

Sen takımın gidişatından memnunsan o ayrı.

Kaldı ki bu benim şahsi görüşüm. Benim kimseyi yönlendirmeye hakkım, hukukum ve haddim yok. Seninde böyle konuşmaya haddin yok !..

.

DOGU_BEY
01.11.2011, 18:58
hemen hemen takımımızn bütün maçlarına gitmeye çalışır izlerim...3.ligden beri de her maçı takip ediyorum nerdeyse...malesef bizde taraftardan çok seyirci var...takımı eleştirince veya övünce hep abartılı anlaşılıyor herşey...hepimiz isteriz tabi sivasspor çıksın bütün maçları alsın, şampiyonluklar kazansın..ama gerçekler her zaman öyle olmuyor işte...rıza hoca bu kötü günlerde hiçbir hocanın yapmayacağı fedakarlıkları yapıp takımı yeni yeni toparladı...zira son 2 yıldır baya tökezledik, şu an geçiş aşamasındayız...istiyoruz ki tam yeni toparlarken rıza hoca göz göre eski yanlışlarına neden dönüyor? bunları yapmaya başaldı başlayalı gene puanlar kaybetmeye başladık...rıza hoca sivaslı diye eleştirilmeyecek mi? çift forvete döndüğümüzde iyi futbol oynadığımızda hakkını teslim etmedik mi? rıza hoca nihayet doğruyu buldu demedik mi? şimdi o sistemi bozup suarezden sağ açık mahmut bozdan sağ bek yaratma peşine düşmedi mi? hangi akl-ı selim futbolsever bu yanlışları görmezden gelebilir? sanki rıza hoca hemen bırkasın istifa mı etsin diyoruz, tam doğruyu buldu derken eski yanlışlarına dönmek ne diye?... bazı bizleri eleştiren arkadaşlar aslında kendiyle çelişiyor...demişler ki takımı bu hale getiren bülenti mi getireceğiz diye? o zaman o bülentin 2 sene şampiyonluğa oyantıp avrupa kupalarına gittiği günleri unutarak en büüyük nankörlüğü sizler yapmış olursunuz.. o zaman herşeyi sizler bir anda unutmuş olursunuz...işte bizim taraftar olarak sıkınıtımız burda başlıyor...kendimiz ne dediğimizi unutup aynı şeyleri başkları söyleyince hemen acımasızca başlıyoruz konuşmaya... rıza hocayı a dan zye bütün şehir eviyor ve kredisi diğer hocalardan 10 kat daha fazladır...zaten yaptığı şu basit yanlışları başka bi hoca yapsaydı çoktan yollanmıştı bile...bizim eleştiri yaparken demek istediğimiz herkesin gördüğü bariz yanlışlarda ısrar etmesi niye? tabi ki bizler teknik direktör değiliz ama az çok futbolu anlayan birisi suarezin sağ açık oynayamayacağını bilir...sizlerin de bildiği gibi!!!

izmirliyigido
01.11.2011, 19:23
hemen hemen takımımızn bütün maçlarına gitmeye çalışır izlerim...3.ligden beri de her maçı takip ediyorum nerdeyse...malesef bizde taraftardan çok seyirci var...takımı eleştirince veya övünce hep abartılı anlaşılıyor herşey...hepimiz isteriz tabi sivasspor çıksın bütün maçları alsın, şampiyonluklar kazansın..ama gerçekler her zaman öyle olmuyor işte...rıza hoca bu kötü günlerde hiçbir hocanın yapmayacağı fedakarlıkları yapıp takımı yeni yeni toparladı...zira son 2 yıldır baya tökezledik, şu an geçiş aşamasındayız...istiyoruz ki tam yeni toparlarken rıza hoca göz göre eski yanlışlarına neden dönüyor? bunları yapmaya başaldı başlayalı gene puanlar kaybetmeye başladık...rıza hoca sivaslı diye eleştirilmeyecek mi? çift forvete döndüğümüzde iyi futbol oynadığımızda hakkını teslim etmedik mi? rıza hoca nihayet doğruyu buldu demedik mi? şimdi o sistemi bozup suarezden sağ açık mahmut bozdan sağ bek yaratma peşine düşmedi mi? hangi akl-ı selim futbolsever bu yanlışları görmezden gelebilir? sanki rıza hoca hemen bırkasın istifa mı etsin diyoruz, tam doğruyu buldu derken eski yanlışlarına dönmek ne diye?... bazı bizleri eleştiren arkadaşlar aslında kendiyle çelişiyor...demişler ki takımı bu hale getiren bülenti mi getireceğiz diye? o zaman o bülentin 2 sene şampiyonluğa oyantıp avrupa kupalarına gittiği günleri unutarak en büüyük nankörlüğü sizler yapmış olursunuz.. o zaman herşeyi sizler bir anda unutmuş olursunuz...işte bizim taraftar olarak sıkınıtımız burda başlıyor...kendimiz ne dediğimizi unutup aynı şeyleri başkları söyleyince hemen acımasızca başlıyoruz konuşmaya... rıza hocayı a dan zye bütün şehir eviyor ve kredisi diğer hocalardan 10 kat daha fazladır...zaten yaptığı şu basit yanlışları başka bi hoca yapsaydı çoktan yollanmıştı bile...bizim eleştiri yaparken demek istediğimiz herkesin gördüğü bariz yanlışlarda ısrar etmesi niye? tabi ki bizler teknik direktör değiliz ama az çok futbolu anlayan birisi suarezin sağ açık oynayamayacağını bilir...sizlerin de bildiği gibi!!!

Ağzına sağlık kardeşim. ANlatmak istediğimi anlayan birilerinin sesini çıkartması güzel birşey. Ama emin ol, seni de yanlış anlamışlardır.

.

buraks58
01.11.2011, 19:48
eleştirilerin kimisine katılıyorum.mesela cihanı daha fazla kullanmamız gerekiyor yada bazı maçlarda biraz daha kontrollü oynamamız gerekiyor gibi. ancak hocamıza da haksızlık yapmamız gerektiğini düşünüyorum. şunu niye yapamadın bunu neden yapamadın diye sorular sormak gerçekten çok kolay, ama gel gör ki bazen herşey istediğiniz gibi olmayabilir. son 2 yıldır çektiğimiz sıkıntıların ardından sivasspor yepyeni bir kimlikle tekrar ayağa kalkmaya çalışıyor. tabi ki bu da çok kolay olmayacak. biranda herşey istediğimiz gibi olmayacak. biraz sabır ve destekle inşallah özlediğimiz sivassporu kazanacağız.

neden sağ bekte Mahmut var? zira uğur,faty sakat. hayroda bildiğim kadarıyla rahatsızdı son iki maçın kadrosuna dahi alınmadı. elde kalan tek savunma oyuncumuz Mahmut.
kerim zengin neden halen oynamıyor? çok ağır bir sakatlıktan çıktı. hatta karabük basını futbol hayatı tehlikede demişlerdi ne derece doğruysa. bu sezon ilk maçını ise 3 hafta önce oynadı. elazığsporla hazırlık maçında. eğer o maçı izlediyseniz kerim daha maçın 30. dakikası demeden pili bitti ve çok güçsüzdü gerçekten. sezon öncesi bir oyuncunun 10 hazırlık maçı oynamasına karşın ligin ilk haftalarında halen bocalama halinde olduğunu düşünürseniz bir oyuncunun tek bir maçta kendine gelmesini beklemek ve sahaya sürmekte fazla hayalcilik olur.

rasmussende mersin maçında rahatsızdı bildiğim kadarıyla maçın kadrosunda dahi yoktu. bjk maçında da bu sebepten ötürü hoca onu 11 de düşünmemiş olabilir.
şimdi olay tersi olsaydı ben bir izleyen olarak şöyle de diyebilirmiydim?(hoca maça rasmussenle başlasa ve maçı yine kaybetsek). yav hocam olur mu rasmussen gibi ağır bir adamı ceza sahası topçusunu sen bjk deplasmanında 11 oynatta ondan daha seri olan takımı ligi daha çok tanıyan pedrieli oynatma.(misal) daha çok yorum yapabilir farklı düşüncelere sahip olabiliriz.

lütfen arkadaşlar sanki takımımız çok kötüymüş durum çok vahimmiş gibi yorumlar yapmayalım. hocamızında yanlışları var elbette takımımızın da bir çok eksiği var elbette.ama tutup da hoca doğrulardan çok yanlışları yapıyormuş gibi takımı içinden çıkılmaz biri duruma getirmiş gibi hocaya sitem ederek teşekkür etmeyin!

inşallah nasip olursa liglere ara verildiği dönemde rıza hocamla görüşmeyi düşünüyorum. buraya açacağım bir konuyla sizlerden alacağım soruları hocamıza iletmeyi düşünüyorum. iyi günlerde sivasspor için hep destek tam destek lütfen...

Turan 59
01.11.2011, 20:15
Rıza efendi; taraftar olarak senden ricamız şu, Pedriel denen adamı lütfen takıma alma.Göreceksin ki her şey daha güzel olacak.

Turan 59
01.11.2011, 20:17
Ben hala merak ediyorum,sakat olduğu bilindiği halde Kerin ZENGİN neden alındı?

blacksky
01.11.2011, 22:10
Hala sikeci, komisyoncu ne ayak oldugu belirsiz isimleri ozleyenler var aramizda.

Baskanimiz bile iceride yahu.. su haldeki takima Riza hoca'yi bulmussunuz da bunuyorsunuz.. bu ligin en fakir takimlarindan oldugumuzun farkinda misiniz acaba? Kapasite bu anlayin artik.. B.uygun zamaninda bir anadolu takiminin onunun acilma calismalari baslamisti ondan faydalandik.. zaten biz olamayinca bursa oldu sampiyon bu kadar basit.. daha fazlasini beklemeyin.. iyi niyetle takima bir seyler vermeye calisan insanlara da nankorluk etmeyin.. elestirmek baska sey saygisizlik etmek baska sey.. duracaginiz yeri sasirmayin.

58akif34
02.11.2011, 07:45
Evet benim bir işaretimle, bir lafımla hiç uyanmamış, uykuda olup herşeyi toz pembe gözlükle seyreden onbinlerce taraftar uyandı ve Rıza istifa sesleriyle stadı inletecek. :D :D Herkes herşeyi görüyor, herkesin benim aklıma ihtiyacı yok.

Sen takımın gidişatından memnunsan o ayrı.

Kaldı ki bu benim şahsi görüşüm. Benim kimseyi yönlendirmeye hakkım, hukukum ve haddim yok. Seninde böyle konuşmaya haddin yok !..

.

Bu tarz konuşmalar geçmiştede çok Oldu rıza hoca hepsinin ağzının payını verdi inanıyorum ki rıza hoca hepinizin sesini kesecek

izmirliyigido
02.11.2011, 08:10
Bu tarz konuşmalar geçmiştede çok Oldu rıza hoca hepsinin ağzının payını verdi inanıyorum ki rıza hoca hepinizin sesini kesecek

İnşallah versin, biz onun başarısız olmasını gitmesini istemiyoruz. Biz onun başarılı olmasını, takımı istenilen seviyede oynatmasını istiyoruz. Biz Sivasspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Sivas'ın öz evladının yıllarca takımın başında kalıp, başarıdan başarıya koşmasını istiyoruz.

Yoksa kimse onun kuyusunu kazma düşüncesi yok. Keşke şimdi ben ve benim gibi düşünenleri de yanıltsa. Sivasspor'um başarılı olsada biz mahcup olmaktan çok "hah işte biz bunu istiyorduk, takım adama gibi oynasın, gol atsın, hatta kazansın" diyebilsek.

İşte sen bunu anlayamıyorsun, körüne körüne savunuyorsun. Tekrar söylüyorum benim Rıza hocanın kişiliğiyle ilgili bir sıkıntım yok, sıkıntı başarısız olmasında, yanlış kadro seçiminde..

.

58akif34
02.11.2011, 08:47
İnşallah versin, biz onun başarısız olmasını gitmesini istemiyoruz. Biz onun başarılı olmasını, takımı istenilen seviyede oynatmasını istiyoruz. Biz Sivasspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Sivas'ın öz evladının yıllarca takımın başında kalıp, başarıdan başarıya koşmasını istiyoruz.

Yoksa kimse onun kuyusunu kazma düşüncesi yok. Keşke şimdi ben ve benim gibi düşünenleri de yanıltsa. Sivasspor'um başarılı olsada biz mahcup olmaktan çok "hah işte biz bunu istiyorduk, takım adama gibi oynasın, gol atsın, hatta kazansın" diyebilsek.

İşte sen bunu anlayamıyorsun, körüne körüne savunuyorsun. Tekrar söylüyorum benim Rıza hocanın kişiliğiyle ilgili bir sıkıntım yok, sıkıntı başarısız olmasında, yanlış kadro seçiminde..

.

Geçen sezon bir kaleci kiraladık ikinci kaleci diye herkes neden oynatilmiyor dedi rıza hoca artık dayanamadı hazır olmadığı halde 11 de oyuna sürdü ve iki tane hatalı gol yedi bir daha kadro yüzü göremedi bu hatırlatmadaki amacım sivassporu en iyi bilen kişi rıza calimbay kimin oynayabileceğini en iyi bilen kişi de o onun için buradan yayılan kadrolar hiçbir anlam ifade etmez taraftarın yapması gereken takıma destek vermektir kadroyu kurmak değil hâlâ bir takım marşımız turubünden söylenmedi turubünde duyulan klişeleşmiş bir sivas diye ses yükseliyor birde i.ne hakem ha savunmada kolay millet oturun da maç izleyelim dedi deniliyor banada diyorlar ama dinleyen kim yani uzun lafın kısası herkes kendi işine bakacak

58MUAMMER58
02.11.2011, 09:03
Benim bu konuda görüşüm çoğu arkadaşlardan farklı..Süperligde herhangi bir iddası olmayan veya bu iddasını hissettirememiş bir takıma herhangi bir hakemin önyargıyla yaklaşıp buna alehinde karar vereceğini sanmıyorum...Sivassporda şu ana dek herhangi bir iddası olmadığını bütün anadolu kulupleri gibi ne yaptı nede hissetirebildi...Bu nedenle hangi hakem neden Sivasspor alehine düdük çalsın ki..Bunun bir tek nedeni olabilir..Böyle bir hakemin bunu yapabilmesi için Sivası ve Sivaslıları sewmiyor nefret ediyor olması lazım..Hadi diyelim böyle bir hakem var..Ama yaklaşık 3 yıldır burdayım yenilgilerin ardından forumda mutlaka hakeme serzeniş olan mağlubiyetin hakem tarafından sağlandığı başlıklar okudum.Mutlaka hakem hatalarıyla Sivasspor maç kaybetmiş olabilir ..bu sadece Sivasın değil bütün takımların yaşadığı bir sorun..Bence hatayı takımda aramak lazım ki takımda hakıkatten gözle görülür eksikler ve hatalar var.Bu mağlubiyetlerin olması oldukça doğal..İstisnalar haricinde hemen hemen her maç sonrası hakemleri suçlamak ta doğru değil bence...

DEĞERLİ kardesşim söylediklerinde haklılık payı olabilir taraftarlar olarak her yenilginin arkasında direkt hakemleri suçlamıyoruz takım belki 3 yıldır teknik direktör yönetim hataları yüzünden sendeliyor paçayı zor kurtarıyor bunuda biliyoruz ancak özellikle bu süreçte hakemlerin hata ötesi kasıtlı kararlarınıda görmek gerek nasıl desem abdullah yılmaz 1 metre içeri giren topu görmeyip iptal ediyorsa rakipten birini bizim oyuncumuz az çekiştirse zıırt penaltı veriyor sezon başından beri aleyhimize en çok penaltı çalınan takımız 1 2 pozisyon hariç haksız penaltılar verildi yenildiğimiz maçlara baktığımızda kırılma anlarında hep hakemler ön planda olmuş karabük eskişehir bjk hatta kayseri maçında takımın belini hakemler kırdı şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda böyle hakem konuşmuyorduk bak bursasporun şampiyon olduğu sezona hakem konuşmuşlarmı enaz hata yapılan sezonda şampiyon oldu bu seneye bak penaltı verilmeyen tek takım bursa sanırım yani tek suçlu hakemler değil tmm ancak özellikle busezon hakemler çok başımızı ağrıttı umarım son olur

ccey
02.11.2011, 09:33
ALLAH AŞKINA RIZA HOCAM, BEŞİKTAŞIN SAHASINDA BÖYLE BİR KADRO OLURMU, KANATLARI KAPATAN YOK, TOPA BASAN YOK, PEDRİYEL ÇOK ZAYIF BELKİ SON 15-20 DAKİKA OLUR AMA 90 DAKAİKA OYNAYAMAZ, AYNISINI KAYSERİDEDE GÖÇRDÜK BU KADAR GENİŞ ALAN BIRAKILIRMI, DUA EDİN BEŞİKTAŞ ÇOK KÖTÜ OYNADI YOKSA 10-0 BİTEBİLİRDİ MAÇ, BU KAFAYLA ZOR HOCAM GEÇEN SENE KAPANIP TEK FORVET OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA PUAN ALDIK, FANTEZİ YAPARAK PUAN ALAMAYIZ,İ HADDİMİZİ BİLMEZSEK BİLDİRİRLER, BU KADROYLA FB DEN 5 YERİZ, DEMEDİ DEMEYİN

Turan 59
02.11.2011, 11:48
Pedriel denen kazmayı,ilk 11 'de oynatan antrenörü ben her zaman sorgularım.

eyupk
02.11.2011, 13:12
Hala sikeci, komisyoncu ne ayak oldugu belirsiz isimleri ozleyenler var aramizda.

Baskanimiz bile iceride yahu.. su haldeki takima Riza hoca'yi bulmussunuz da bunuyorsunuz.. bu ligin en fakir takimlarindan oldugumuzun farkinda misiniz acaba? Kapasite bu anlayin artik.. B.uygun zamaninda bir anadolu takiminin onunun acilma calismalari baslamisti ondan faydalandik.. zaten biz olamayinca bursa oldu sampiyon bu kadar basit.. daha fazlasini beklemeyin.. iyi niyetle takima bir seyler vermeye calisan insanlara da nankorluk etmeyin.. elestirmek baska sey saygisizlik etmek baska sey.. duracaginiz yeri sasirmayin.
BU SÖZE İMZAMI ATARIM

eyupk
02.11.2011, 13:13
Pedriel denen kazmayı,ilk 11 'de oynatan antrenörü ben her zaman sorgularım.
pedriel gol atamasada çok güzel futbol sergiledi, gol atamamasınıda geçirdiği sakatlığa bağlıyorum.

şuayip bütün
02.11.2011, 14:51
diyelimki fener macını kazandık.genclerbirliginde yinen aynı olacak .yani demek istedigim rıza hocada istikrar yok ikinci bir maca takımı hazırlayamıyor.düşüncesi ligde kalıym yeter diyor.göruntu bu.yani fazla bişey beklemeyelim artık bu böyle gidece acıkca

58hsn58
02.11.2011, 15:53
Pedriel acilen kadro disi koyulmali biraz kendine gelsinn...:mad:

ready
02.11.2011, 16:33
hakeme yüklenecegimize bir de beşiktaş maçı öncesine oyuna başlayan ilk 11 i oluşturan rıza hoca ve maç 1-1 giderken anlamsız penaltı yapan murat boza neden kimse birşey söylemiyor türk mileti olarak alışmışız hakeme suç bulmaya 6-1 lik gayseri maçında bile hatayı hakemde bulan zihniyet artık ne kadar futboldan anlıyor yorumu artık size bırakıyorum

Respect58
02.11.2011, 16:54
Beşiktaştan yediğimiz ilk golü açın tekrar tekrar izleyin.Bu gol Rıza hocanın ne kadar hoca olduğunu anlatıyor.

Sen Beşiktaş deplasmanındasın ve maç 0-0 giderken kontradan gol yiyorsun.Birisi cevap versin Allah aşkına biz Real Madridmiyiz.Yoksa şampiyonlupa oynuyoruz ve son haftalar yakalşıyorda mutlak kazanmamız mı gerekiyor,yada küme düşmek üzeremiyiz.

Geçen yıldan beri burada bende dahil olmak üzere birçok kişi yazıyor.Haddimizi bilerek oynayalım diye ama değişen hiç bir şey yok.

Sezon başından beri söyledim herkesi yenecek bir kadromuz var ancak bu kadroyu kullanacak teknik ekibimiz yok.Bu ligde en iyi kontra atağa çıkacak oyuncular bizde ama biz üç pas yapamıyoruz.

58akif34
05.11.2011, 15:49
asıl şimdi rıza hocaya teşekkür etme zamanı aynı zamanda bank asya futbolcularınada(takımımızdakı )

DOGU_BEY
05.11.2011, 18:27
asıl şimdi rıza hocaya teşekkür etme zamanı aynı zamanda bank asya futbolcularınada(takımımızdakı )

birader artık şu ön yargılı yorumlarınızdan vazgeçerek kim ne yazmış ne demiş iyi okuyun...rıza hocanın başaralı olmasını sırf sivaslı olmasından dolayı herkesten daha çok isteriz...lakin bu zaman zaman yapılan hataları örtmekle olmaz...yanlışları söyleyince rıza hoca düşmanı mı oluyoruz? ona hemen istifa et git mi diyoruz...sonuçlar ortada...kayseri ve bjk maçlarında olmayacak yanlışlar yaptı olmaycak sonuçlar aldık...bursa-a.gücü-antep üçlemesinde doğru kadro ve oyun planı kullandı 7 puan aldık...dünkü fener maçında da 1 hata dışında mükemmel bir taktik ve oyuncu seçimiyle takımı sahay sürdü ve kazandık...iyi ve güzeli de görüyor ve söylüyoruz..ama sizler hemen birilerini hain düşman ilan etme peşindesiniz...bizim eleştirimiz rıza hocanın göz göre göre çok basit yanlışlarda ısrar etmesinedir...doğruyu yaptığı zaman bu takım nasıl oynayabiliyor biliyoruz ve bunu bildiğimiz için konuşuyoruz...kendi kendinize takıma biz daima sahip çıkıyoruz siz kuyu kazıyorsunuz havaları estirmeyin.

58akif34
08.11.2011, 09:33
birader artık şu ön yargılı yorumlarınızdan vazgeçerek kim ne yazmış ne demiş iyi okuyun...rıza hocanın başaralı olmasını sırf sivaslı olmasından dolayı herkesten daha çok isteriz...lakin bu zaman zaman yapılan hataları örtmekle olmaz...yanlışları söyleyince rıza hoca düşmanı mı oluyoruz? ona hemen istifa et git mi diyoruz...sonuçlar ortada...kayseri ve bjk maçlarında olmayacak yanlışlar yaptı olmaycak sonuçlar aldık...bursa-a.gücü-antep üçlemesinde doğru kadro ve oyun planı kullandı 7 puan aldık...dünkü fener maçında da 1 hata dışında mükemmel bir taktik ve oyuncu seçimiyle takımı sahay sürdü ve kazandık...iyi ve güzeli de görüyor ve söylüyoruz..ama sizler hemen birilerini hain düşman ilan etme peşindesiniz...bizim eleştirimiz rıza hocanın göz göre göre çok basit yanlışlarda ısrar etmesinedir...doğruyu yaptığı zaman bu takım nasıl oynayabiliyor biliyoruz ve bunu bildiğimiz için konuşuyoruz...kendi kendinize takıma biz daima sahip çıkıyoruz siz kuyu kazıyorsunuz havaları estirmeyin.

birader yazıları sende iyi oku ben ben kımseye bu takımı bırak cek gıt baska takımı tut demıyorum emege saygı dıyorum bir özürü rıza hoca ve bank asyadan alınan topcular hakettı dıyorum ben burada kımseye kuyu kazma muhabbetı yapmıyorum benım yorumlarıma dıkkat edersen 1 macla kımseyı sampıyon veya kume düşürmüyorum herkes yanlış yapar fakat yanlışlar düzeliyorsa sıkıntı yok demektır 1 kac yanlış var dıye kımseyı asıp kesemeyız takımımızın durumu ortada sampıyonluga oynadıgımız sezonlaran harıc en ıyı performansı cızıyoruz biraz destekle daha iyi yerlere gelecegız yanı takıma destek olunsun ben baska bırsey ıstemıyorum