Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara şampiyon olacak
Rallim58 06.12.2011, 11:51 http://resimzade.com/Show.html?i=33885&token=93658 (http://resimzade.com/Show.html?i=33885&token=93658)
Sincan’ı yenerek puanını 20 yapan ve averajla lig 2.si olan Zara Belediyespor bundan sonra oynayacağı maçlardan üçer puan hedefliyor. Zara Belediyespor yönetimi, Sincan’a kadar gelip kendilerine destek veren başta www.sivasspor.com taraftar sitesinin Ankara yönetim kadrosu başta olmak üzere, herkese teşekkür etti.
Zara’nın 3 golünü de atan Serdar Mert ise, galibiyeti kendilerine destek veren taraftarlara armağan etti.
Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu; "Futbolcu kardeşlerimizi azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Zara Belediyesporu şampiyon yapmak zorundayız. Bunu herkes böyle bilsin. Zara'da hafta sonu yapacağımız Sorgun Belediyespor karşılaşmasında ve tüm karşılaşmalarda da destek vermeleri için stadyuma bekliyorum. " şeklinde konuştu.
Hürdoğan Gazetesi
Sivas'ımızdan biri şampiyon olsunda hangisi oluırsa olsun.ama sanki zara daha yakın gibi.hiç değilse 4 eylül belediyeye arkadaş takım olur.:)
gırmızıııııııııı garaaaaaaaa şampiyoooon zaraaaaaaa:)
zaralı19 06.12.2011, 13:42 Bu senede şampiyon olacak inşallah kırmızı gara şampiyon zara :D
Hem takımı hemde teknik kadroyu tebrik ederim,İnşaallah emeklerinin karşılığını sezon sonu alırlar ve şampiyonluğa ulaşırlar.
Hem bu maçta hemde Sivası temsil eden tüm takımlarımızın maçlarında başkentte gerçektende büyük destek var,Sayı olarak şu maçta az şu maçta çoklarıdı diye düşünmüyorum,Önemli olan gelen takımlarımızı takip etmek ve imkanlar elverdiği sürecede tüm maçlara gitmek.
Bir yiğidoyu arıyorum asaş stadın da Sivasspor A2 maçını izliyor,Başka bir yiğidoyu arıyorum Zara maçını izliyor,Başka bir yiğido da voleybol maçını izliyor,Kısacacı Sivası temsilen hangi takım gelirse gelsin Ankarada yalnız değiller... Bende başkentte yaşayan bir yiğido olarak hem bu maçta hemde başka maçlarda olması gereken yerde olan tüm vefakar cefakar yiğidolara ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Haydi Bakalım Göreceğiz ...:)
Mesafe olarak yakın, müsabaka ayırt etmeden her zaman Sivas platformunun destekçsiyiz...
Üç beş kişinin provokasyonuna aldırmadan devam edeceğiz bu desteğe... Maça giden üyelerimize ve yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Rallim58 07.12.2011, 09:14 Hürdoğan gazetesine dolayısıyle, Abdullah Yiğit kardeşimize, bu haberinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Zarasporun, şampiyon olması için hiç bir engel yok, ancak gördüğüm tek şey, Zara'da henüz bu heyecana başlanılmamış olmasıdır. Ya henüz erken gibi algılanılıyor ya da olayın farkında değiller.
Acilen Zara halkı uyanmalı, işadamları organizasyonlar yapmalı, taraftar gruplarına destek çıkmalı, 15 günde bir kendi evinde oynadığı karşılaşmalara Sivas'tan taraftar-sporsever taşımalı, takımına sahiplenmelidir.
Yarın geç olmadan.
Rallim58 07.12.2011, 14:21 http://resimzade.com/Show.html?i=33880&token=93655 (http://resimzade.com/Show.html?i=33880&token=93655)
Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde yapılacak Zara Belediyespor - Sorgun Belediyespor karşılaşmasında Zara "Meydan"ı bekliyor.
Zarasporun vazgeçilmez destekçisi olan "Meydan" grubunun tribünlerdeki yerinin alması bekleniyor. Sivas'ta yapılan karşılaşmalarda da ses getiren nağme ve deyişleriyle taraftarların gönlünü kazanan meydan grubunun bu hafta da Zara Belediyesporun en büyük destekçisi olacak.
Zara Belediyespor Sportif Direktörü Mustafa Ateş, "En büyük destekçimiz Zara Meydan grubudur. Tüm sporseverleri Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumuna bekliyoruz, ancak bizim olmazsa olmazımız Zara Meydan grubudur. Grupta bulunan tüm gençlerimizi Pazar günü yapılacak Sorgun karşılaşmasında, stadyumda görmeyi istiyoruz" dedi.
Karşılaşma pazar günü saat 13.30'da başlayacak.
Böyle bi gurup varsa bu gurubu deplasman maçlarınada götürseler olmazmı.
Hem taraftar desteği artar hemde ''Meydan'' büyür büyür büyür, ''Ateşi'' hiç sönmeyen bi gurup olur.
nightmare58 08.12.2011, 16:03 İnşallah şampiyon olur
HababamHa 10.12.2011, 17:34 Güzel bi seri yakaladılar mutlu sona ulaşır şampiyon olurlarmı neden olmasın.
Zara Belediyespora Başarılar dilerim.
Hürdoğan gazetesine dolayısıyle, Abdullah Yiğit kardeşimize, bu haberinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Zarasporun, şampiyon olması için hiç bir engel yok, ancak gördüğüm tek şey, Zara'da henüz bu heyecana başlanılmamış olmasıdır. Ya henüz erken gibi algılanılıyor ya da olayın farkında değiller.
Acilen Zara halkı uyanmalı, işadamları organizasyonlar yapmalı, taraftar gruplarına destek çıkmalı, 15 günde bir kendi evinde oynadığı karşılaşmalara Sivas'tan taraftar-sporsever taşımalı, takımına sahiplenmelidir.
Yarın geç olmadan.
İyileştim, kendime geldim artık. Maça giderseniz haberim olsun beni de alın aga :D
tekdoktirin 11.12.2011, 10:41 zarada bizim canımız helal olsun zengin lerine adamlar adam merdiven altı deiller yani çakma zengin
Dakika 18'de Sinan'ın attığı golle,Zara Belediyespor (1) Sorgun Belediyespor (0)
eyupkocak 11.12.2011, 14:55 sivastan biri şampiyon olsun takımın ismi önmli değilll
Dakika 83 Zara Belediyespor (3) Sorgun Belediyespor (2)
Goller: Sinan,Sima,Veysel...
Maç bu şekilde sona erdi. Başarılar Zara Belediyespor...
subasi29 11.12.2011, 15:37 cok guzel haftaya cok zor bir mac var, evinde yenilgisiz aksaray deplasman fatihi zara :) lig tv vermesi lazim
Sivas 4 Eylül Bld. 3-1 Maltepe
Kazan Belediyespor 0 - 1 Sivas İl Özel İdare
Zara Belediyespor 3 - 1 Sorgun Belediyespor
3 te 3 yaptık. Haftanın 4x4 lük olması için yarın Sivassporumuzun kazanması süper olacak :D
Zara'ya maça gidipte bana haber vermeyenleri buradan protesto ediyorummmmm... O kendini bilir :D:D:D
kirmizi kara sampiyon zara :))
haydi yiğidolar ne kadar çok profosyönel takım sivas okadar iyi..
58CeZa58 11.12.2011, 21:40 http://resimzade.com/Show.html?i=33880&token=93655 (http://resimzade.com/Show.html?i=33880&token=93655)
Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde yapılacak Zara Belediyespor - Sorgun Belediyespor karşılaşmasında Zara "Meydan"ı bekliyor.
Zarasporun vazgeçilmez destekçisi olan "Meydan" grubunun tribünlerdeki yerinin alması bekleniyor. Sivas'ta yapılan karşılaşmalarda da ses getiren nağme ve deyişleriyle taraftarların gönlünü kazanan meydan grubunun bu hafta da Zara Belediyesporun en büyük destekçisi olacak.
Zara Belediyespor Sportif Direktörü Mustafa Ateş, "En büyük destekçimiz Zara Meydan grubudur. Tüm sporseverleri Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumuna bekliyoruz, ancak bizim olmazsa olmazımız Zara Meydan grubudur. Grupta bulunan tüm gençlerimizi Pazar günü yapılacak Sorgun karşılaşmasında, stadyumda görmeyi istiyoruz" dedi.
Karşılaşma pazar günü saat 13.30'da başlayacak.
zarasporun formalari sivassporunkinden dahada iyi yazik ya sivasspora
taraftarlarimiz forma bile alamiyor yazik
bi orjinal kalitlei formaiz bile yok internetden satis falan hic birsey yok!!!
burak58as553 11.12.2011, 21:58 Haydi Zara herkes macaaaaaaaaaaa
ahhguzum 12.12.2011, 09:39 ben eskişehirde yaşayan zara cumhuriyetinden memleket sevdalısı bir yiğidoyum...keşke zaranın eenkleri kırmızı siyah olmasaydı nedenmi eskişehirden dolayı....nefret ediyorum eskişehirden....ama yinede gırmızııı gara var ol zara allaha emanet
Rallim58 12.12.2011, 16:19 Soğuk havaya rağmen dostlarla birlikte yine gittik Zara'ya...
Rahatsızlanma pahasına izledik müsabakayı... Bizler buralardan (70 km'den) sporsever olarak gidip izlerken, Zara'da ikamet edip, lütfedip stada gelmeyenleri hatta Zara'da maç olduğundan haberdar dahi olmayanları duydukça üzüntümü dışa vurmak zorunda kaldım...
Öncelikle Zara'lıların takımlarına sahip çıkarak destek vermeleri, il dışındaki Zaralıların destek vermeleri, sonrasında da futbolsever Sivas sevdalılarının desteği olmalıdır...
Sorgun karşılaşmasının son dakikalarında adeta zor anlar yaşadık. Her an beraberlikte gelebilirdi, 4-2 ile de sonuçlanabilirdi.
Kısaca, eline geçirdiği gol fırsatlarını değerlendiremeyen Zara zoraki 3-2 diyebiliriz.
kangallıwert 12.12.2011, 16:26 zarasporun formalari sivassporunkinden dahada iyi yazik ya sivasspora
taraftarlarimiz forma bile alamiyor yazik
bi orjinal kalitlei formaiz bile yok internetden satis falan hic birsey yok!!!
http://img189.imageshack.us/img189/6236/arsenalawayjersey201120.png
Hocam soyle bir formamiz hic olmadi malesef..
HababamHa 12.12.2011, 17:26 Soğuk havaya rağmen dostlarla birlikte yine gittik Zara'ya...
Rahatsızlanma pahasına izledik müsabakayı... Bizler buralardan (70 km'den) sporsever olarak gidip izlerken, Zara'da ikamet edip, lütfedip stada gelmeyenleri hatta Zara'da maç olduğundan haberdar dahi olmayanları duydukça üzüntümü dışa vurmak zorunda kaldım...
Öncelikle Zara'lıların takımlarına sahip çıkarak destek vermeleri, il dışındaki Zaralıların destek vermeleri, sonrasında da futbolsever Sivas sevdalılarının desteği olmalıdır...
Sorgun karşılaşmasının son dakikalarında adeta zor anlar yaşadık. Her an beraberlikte gelebilirdi, 4-2 ile de sonuçlanabilirdi.
Kısaca, eline geçirdiği gol fırsatlarını değerlendiremeyen Zara zoraki 3-2 diyebiliriz.
Hani meydan gurubu var deniyordu,Zaranın zaraspordan haberi yoksa yapacak birşey yok...Her şeye rağmen sen başarılarına her geçen gün yenilerini ekle zaraspor...Halik bilmezse malik bilir demişler.
|
|