Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeter Artık, Sesimizi Çıkartalım
izmirliyigido 19.12.2011, 22:23 Özellikle bu sezon Sivasspor'un yaşadığı hakem faciaları ayyuka çıktı ama bundan kimsenin haberi yok. Neden? Çünkü sağolsun Yönetim, Yerel Basın, Yerel Tv'ler, Kamu Yönetimi, Bakanımız, Milletvekillerimiz sesini çıkartmadığı için meydanı boş bulan Federasyon, MHK ve hakem bozuntuları ortalıkta cirit atıp, meklerimizi, puanlarımızı, geleceğimizi ve şehrimizin talihini çalıyorlar. YETER ARTIK, YETERRR !..
Tüm taraftarlardan ricam, bu sitede bir kardeşimizin söylediği gibi Çarşamba gecesi Samsunspor maçında tribünleri dolduralım ve herkes yanında bir tabaka SİYAH KARTON ve 1/4 tabaka KIRMIZI KARTON götürsün. Maç başlarken tüm tribünler SİMSİYAH olsun. Olsun ki, yaşattıkları matemi ve hüznü MHK'nın ve hakemlerin suratına vuralım.
58.dakika da ise KIRMIZI KARTLARI göstererek hakemleri mecazi anlamda dışarı atalım.
Arkadaşlar hepinizi terbiye sınırları içerisinde, fairplay çerçevesinde PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. Biz YİĞİDO'yuz bize küfür, kavga yakışmaz ama adabınca protesto edebiliriz. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını ve bu çağrıyı kulak ardı etmemesini diliyorum.
.
hakemlerin gozu kararmıs at gozluklerını çıkarsınlar,her hafta bıktık hakem hatalarını tartışmaktan,artık tel orguler bıle taraftarı zapt edemıyecek
babayavuz 19.12.2011, 23:17 Özellikle bu sezon Sivasspor'un yaşadığı hakem faciaları ayyuka çıktı ama bundan kimsenin haberi yok. Neden? Çünkü sağolsun Yönetim, Yerel Basın, Yerel Tv'ler, Kamu Yönetimi, Bakanımız, Milletvekillerimiz sesini çıkartmadığı için meydanı boş bulan Federasyon, MHK ve hakem bozuntuları ortalıkta cirit atıp, meklerimizi, puanlarımızı, geleceğimizi ve şehrimizin talihini çalıyorlar. YETER ARTIK, YETERRR !..
Tüm taraftarlardan ricam, bu sitede bir kardeşimizin söylediği gibi Çarşamba gecesi Samsunspor maçında tribünleri dolduralım ve herkes yanında bir tabaka SİYAH KARTON ve 1/4 tabaka KIRMIZI KARTON götürsün. Maç başlarken tüm tribünler SİMSİYAH olsun. Olsun ki, yaşattıkları matemi ve hüznü MHK'nın ve hakemlerin suratına vuralım.
58.dakika da ise KIRMIZI KARTLARI göstererek hakemleri mecazi anlamda dışarı atalım.
Arkadaşlar hepinizi terbiye sınırları içerisinde, fairplay çerçevesinde PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. Biz YİĞİDO'yuz bize küfür, kavga yakışmaz ama adabınca protesto edebiliriz. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını ve bu çağrıyı kulak ardı etmemesini diliyorum.
sonuna kadar katılıyorum vede yapılacak olan en doğru hareket olarak görüyorum bunlara tepkimizi göstermesek bvaşımızı daha çok ağrıtırlar gerektiği şekilde tepkizi gösterelim vede stadımızı hınca hınç dolduralım hem sivassporumuza destek olalım hemde protestomuzu yapalım
DOGU_BEY 19.12.2011, 23:55 abi dediklerinin hepsine katılıyorum...yalnız böyle organize bir hareketi bütünlük içinde yapabilir miyiz dersen bu beni biraz düşündüüryor işte...öncelikle anasayfamızda hakemlere kırmızı kart gösteren veya kapkara bir giriş fonuyla tepkimizi dile getiren birşeyler yapılmalı ve büyük bir başlıkla tüm taraftarlar hakemleri protestoya çağrılmalıdır diye düşünüyorum...taraftar grupları da bu konuya duyarsız kalmamalı...
migroArmis 20.12.2011, 01:02 Hakem hatalarının Sivasspor maçlarıda gördüm evet bu doğru.Ama oynan bütün maçlarda bu herhangi bir takım alehine olabiliyor.Her hafta hakemler hakkında sıkıntı görüyorum.Bir kardeşim bana bunun sebebini söyleyebilirmi.Bu hakemler neden Sivasspora karşı bu tutum içerisinde..Bütün hakemlerin Sivassporla bir sıkıntısımı var.İnanın bunu anlayabilmiş değilim...
yiğidobaytar58 20.12.2011, 04:44 maç başlarken sessiz bir şekilde durup siyah kartonları açma fikri çok iyi....özellikle maraton full siyah olursa, çok iyi olur..ama bu işe yönetimin el atması lazım...her koltuğa siyah karton koyarlar çok iyi olur...yoksa biz getirirsek o iş yarım kalır...
Özellikle bu sezon Sivasspor'un yaşadığı hakem faciaları ayyuka çıktı ama bundan kimsenin haberi yok. Neden? Çünkü sağolsun Yönetim, Yerel Basın, Yerel Tv'ler, Kamu Yönetimi, Bakanımız, Milletvekillerimiz sesini çıkartmadığı için meydanı boş bulan Federasyon, MHK ve hakem bozuntuları ortalıkta cirit atıp, meklerimizi, puanlarımızı, geleceğimizi ve şehrimizin talihini çalıyorlar. YETER ARTIK, YETERRR !..
.
MARKUS “Penaltı ve kırmızı kart olmalıydı”
Sivasspor’un Olimpiyat stadında oynadığı ve Büyükşehir’le 1-1 kaldığı maça hatalarıyla damgasını vuran hakem Hüseyin Sabancı yayıncı kuruluş tarafından da eleştirildi. Hakem Sabancı’nın oyuna direkt etki ettiğini, Erman’a arkadan yapılan hareketin net ve tartışmasız penaltı olduğunu söyleyen eski hakem ve lig tv yorumcusu Markus Merk “ Çok net biçimde Erman arkadan çekiliyor,net biçimde penaltı,yüzde yüz penaltı verilmeliydi. Kaleci Hasagiç’te bariz gol şansını ceza sahası dışında eliyle önlüyor, onunda kırmızı kart görmesi gerekirdi. Ben hayatımda böyle bir pozisyona bu kararın verildiğini görmedim. Sarı kart gören Doka’nın daha sonra hakemi alkışlaması da ikinci sarı karttı” dedi.
GEZER “ Böylelerine maç veriyorlar”
TRT’de futbol yorumu yapan eski hakemlerden Bünyamin Gezer, MHK’ye çok ağır konuştu. Sivasspor’un hakkının yendiği pozisyonları izledikten sonra sinirlendiği gözlenen Gezer “ Böylelerine süper ligde maç veriliyor. Bun nasıl penaltı olmaz, bu nasıl kırmızı kart olmaz” dedi.
ünisivas 20.12.2011, 07:31 arkadaşlar klüp yöneticilerine ulaşalım yada tel bilen warsa wersin arayıp söyleyelim tüm koltuklarda siyah ve kırmızı karton görmek istiyoruz diye
ünisivas 20.12.2011, 07:42 SİVAS MERKEZİNDE YAŞAYAN 350.000 İNSANIMIZ WAR. BUNLARIN 345.000 YAŞAYAN RUH, HİÇ KİMSE BANA KIZMASIN. 14998 STADI DOLDURAMIYORUZ YA GELEN TARAFTAR SAYISI ORTALAMA 5.000 YAZIK WALLAHA BİLLAHA YAZIK HERKEZ ARAR BULAMAZ BİZ BULUYORUZ BULDUĞUMUZUDA BUNUYORUZ. BEN BURDAN SİVAS VALİLİĞİNE SİBAS BELEDİYESİNE SENDİKALARA BAĞIMSIZ KURULUŞLARA SESLENİYORUM . VATANDAŞLARIMIZI ( SİVAS DA YAŞAYAN RUHLARI) STADA TEŞFİK EDELİM SAYGILARIMLA....
yerliturkuaz 20.12.2011, 09:34 Kimse birşey olacağını zannetmesin bizim taraftar hakkının yenmesine seyirci kalmaya devam edeckdir. Bu güne kadar hangi dava da hakkımızı aradık ki bu dava da hakkımızı arayalım....
falcon58 20.12.2011, 12:11 migroarmis adlı bursaspor armalı kardesim sadece Sivassporun bu sezon oynadıgı karabuk eskisehir bjk gs ts ibb maclarını mumkunse izle ondan sonra deki siz haksızsınız...Biz kimseden birsey istemiyoruz hakem cıksın adam gibi ne goruyorsa onu calsın biz sonuca razıyız...ALAYINA GİDER ALAYINA İSYAN...
aozdemir 20.12.2011, 12:14 bu kadar olmaz ya. üç büyüklere bunlar yapılsa dünyayı ayağa kaldırırlar.
dogan5880 20.12.2011, 15:47 çıkaralım herseyı gorsun mhk ne kadar buyuk oldununu sıvasın
yolcu585872 20.12.2011, 21:56 sivasımızı biz gurbetciyiz dışardan bu kadar destekliyebiliyoruz ama organizasyonununtam olacagınıbileyim izmirden o maca gelirim sevgiler tüm sivas spor u sevenlere
Rallim58 20.12.2011, 22:10 İzmirliyiğido kardeşimizin haklı protesto teklifi yerinde ve masumane bir davranış.
Kartonlu protesto yapalım diye önceki sezonlarda da yazdık, çizdik, söyledik hepsi burada konuşmalarımızla kaldı.
Oysa yapılacak işin çok basit olduğuda ortada. Sivasspor yönetimi, Maratonun her koltuğuna siyah karton bırakacak, girişte de kesilmiş hazır kırmızı kart verilecek, işlem tamam amaaaa, aması var işte...
Birileri de çıkıp "güzel fikir ama, bizim taraftarlar o siyah kartonu görünce altına alır oturur" derse, ona cevabım ise "o zaman görevin o anda başlar, otokontrol sistemini çalıştıracaksın, tepkinle oturtmayacaksın" derim.
öyle sesimizi çıkaralımki düdüğünü astıralım
YENiCERiavrupa 21.12.2011, 00:13 kartonun ustunde su yazi yazsa( uyan sivasli hakkini yiyolar) diye belki kartonlara oturmazlar diye dusunuyorum :)
|
|