Orijinalini görmek için tıklayınız : İl Özel İdarespor'da neler oluyor?

SivasSpor.Com
06.02.2012, 13:31
http://resimzade.com/Show.html?i=34429&token=66862 (http://resimzade.com/Show.html?i=34429&token=66862)

Sivas İl Özel İdarespor 0 - 1 Nevşehirspor Gençlik

BAL ligi temsilcilerimizden Sivas İl Özel İdaresporun dün, kendi saha ve seyircisi önünde aldığı mağlubiyet taraftarları şok etti. Konuk ekibin tek golü, ara transferde takıma kazandırılan Mustafa Veran'dan geldi. Veran'ın attığı 2. golü ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Ligin son sıralarında yer alan Nevşehirspor Gençliği konuk eden, Sivas İl Özel İdaresporun mağlubiyeti çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Şampiyonluk yolunda aldığı bu ağır darbenin gerekçelerinin masaya yatırılması bekleniyor.

Sezona "şampiyon" parolası ile giren İl Özel İdarespor, diğer temsilcimiz Zara Belediyespor'un başarılı performasından uzak görüntü sergilemesi, taraflı tarafsız tüm futbolseverleri üzüntüye sevkediyor. İl Özel İdarespor, Zara Belediyesporla yaptığı karşılaşmalardan 1 galibiyet 1 beraberlik almıştı.

Deplasmanların tamamından galibiyetle dönen diğer temsilcimiz Zara Belediyespor ise lider Çorum Belediyespor ile berabere kalarak, deplasmandan ilk kez 1 puanla döndü.

Sivasspor.Com Özel haberidir.

Rallim58
06.02.2012, 13:56
Sezona Zaraspor'u yenerek başlamasıyla dikkatlerimizi üzerine çeken Özel İdarespor'un kan kaybetmesi, futbolsever olarak bizleri son derece üzmektedir.

Gerekli tedbirlerin acilen alınarak, yeniden kendilerine gelmeleri sağlanmalıdır.

Rallim58
06.02.2012, 14:45
Grupta puan durumu

1. ÇORUM BELEDİYESPOR 32
2. ZARA BELEDİYESPOR 28
3. 68 YENİ AKSARAY SPOR 27
4. İL ÖZEL İDARESİ SPOR 24
5. SİNCAN BELEDİYESPOR 19
6. KIRŞEHİRSPOR 16
7. AKYURT BELEDİYESPOR 15
8. NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK 13
9. SORGUN BELEDİYESPOR 11
10. TÜRK METAL G. SPOR 10
11. KAZAN BELEDİYESPOR 10
12. ŞİRİN KIRŞEHİRSPOR 7

ankastre
06.02.2012, 15:46
bu hafta kendi evinde yenilmeseydi 3.lüğe ortak oluyordu. zarasporla yaptığı dişe diş mücadlesidne eser yoktu diyorlar, o zaman daha çok üzüldüm.

bari zaraspor başarılı olup 3. lige yükselse bari.

favori58
06.02.2012, 16:40
Bende her sivaslı gibi üzüldüm,ancak bu işin birde başka tarafı var.kulübün başında bildiğim kadarıyla Mahmut Kayıhan var,o adam olduğu müdettçe samimiyetlik ve başarı olmaz,çünkü o sivaslı değil ve sadece kendini düşünür

Salim58
06.02.2012, 16:48
4 Eylül belediye'de yenilmiş,İl Özel İdarespor'da yenilmiş hedef varsa mutlaka var toparlanmaları gerek..

infial§
06.02.2012, 17:25
sivas futboluna yazık oluyor,beledıye,sıvas i.ö. Gıbı takımların yuzunden:mad:

Rallim58
06.02.2012, 18:06
Bende her sivaslı gibi üzüldüm,ancak bu işin birde başka tarafı var.kulübün başında bildiğim kadarıyla Mahmut Kayıhan var,o adam olduğu müdettçe samimiyetlik ve başarı olmaz,çünkü o sivaslı değil ve sadece kendini düşünür

Kardeş, Mahmut Kayhan nerneli ki? Ben Sİvas'lı biliyorum..

Ama onun nereli olması da önemli değil aslında, futbolcular özveri ile oynayıp en azından evindeki karşılaşmaları kayıpsız geçmesi lazım değil mi? Zara Belediyespor ile kıran kırana mücadele ettiği karşılaşmayı tipiye rağmen izleyip, o karşılaşmadaki mücadelesinden eser olmadığı bilgisi alınca bir kat daha üzüldüğümü ifade etmek isterim.

ş.usta
06.02.2012, 18:17
Özel idarenin yenilmesine çok üzüldük. Madem iddiası yoktu bari Zaranın kayıp 5 puanına engel olmasaydı.

MaXiMuM
06.02.2012, 20:02
Özel idarenin yenilmesine çok üzüldük. Madem iddiası yoktu bari Zaranın kayıp 5 puanına engel olmasaydı.

Cehennemde kuyular varmış ve bu kuyuların başında da zebaniler, ellerinde tokmaklarla yukarı çıkmak isteyenlerin başına vurup aşağı yolluyormuş. Fakat bir kuyunun başında ise hiç zebani yokmuş. Sormuşlar bu kuyunun başında niye kimse yok? Demişler ki ; Bu kuyudakiler Sivaslılar. Onlar birbirlerini aşağı çektikleri için yukarı çıkabilen olmuyor !!!

Tabii bu bir benzetme ama ne güzel uyuyor değil mi ?
Geçen hafta Zara maçında kıran kırana bir mücadele, 2 maçta 5 puan .
Şu an Zara'nın 28 olan puanına +5 daha eklersek 33 puanla lider durumda olurdu.

YAZIK!!! HEMDE ÇOK YAZIK

infial§
06.02.2012, 20:08
futboldan anlayan,memleket sevdalısı kısılerın elinde olmalı bu takımlar,

Rallim58
13.02.2012, 10:17
İl Özel İdarespor şaşırtmaya devam ediyor...

Sincan Belediyespora 2-0 yenilen İl Özel İdarespor, şampiyonluk yolunda ağır yaralar almaya devam ediyor...

şampiyon71
13.02.2012, 14:09
BEN BUNA SİVAS DAYANIŞMASI DİYORUM.
TEK KELİMEYLE BAŞKA SÖZE GEREK YOK.

şampiyon71
13.02.2012, 14:10
yanlış oldu
HATTA SİVAS DAYANIŞMA(MA)SI DAHA MANTIKLI GİBİ GELİYOR.
YAZIK ...
AMAÇ NE ...
KİME KENDİLERİNİ İSPAT ETTİLER ANLAMIYORUM.

ankastre
13.02.2012, 16:15
özel idarenin bu haftada yenilmesine kahrolduk. yazıktır be arkadaş koskoca vilayet takımları burada yer almak için çırpınırken özel idare gelene gidene yenilir oldu yazık valla yazık. Keşke Zara maçındada formsuz olsalardı. Allah bilir zara maçından sonra ne form kaldı nede başarı, sezonun en formunda olduğu maç zara ile olan maçtı galiba.

yazık oldu zaraya, yazık oluyor özel idareye. birileri artık ne ise problem el atmalı.

KoCaKuRT_
25.02.2012, 02:11
Bildiğim kadarıyla kadroyu dağıttıkları için bu düşüşü yaşadılar.