Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Futbolundan İnciler :)
DOGU_BEY 08.02.2012, 00:06 Tabata transferi yorumu:
Ercan Taner: Tabata Beşiktaşa ne getirir?
Sergen Yalçın: Valla Antep'ten baklava getirir mesela
-----------------------------------------------------------------------------------------
"Şota ve Arçil’i getirdik. Bunlar 6 ay önce bizde kiralık oynamışlar ve çok gol atmışlardı. Biz de düşünmeden aldık. Ama kötü oynuyorlardı. Artık 4. maça geldik. Biz önde oturuyoruz. Arkadan biri bağırıyor. 'Ha bu yönetim ne kadar geri zekalıdır. Aynı adamlardan iki tane almış' diye."
Faruk Özak
----------------------------------------------------------------------------------------
Elazığspor'un kondisyonu yok" diyen muhabire Başkanın yanıtı: Alırız!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?"
Sergen Yalçın: "Almanya Ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."
-------------------------------------------------------------------------------------------
Arsenal 21 yaş ortalamasıyla şampiyonlar liginin en genç takımı çoluk çocukla dünyaya meydan okuyor | Ertem Şener
--------------------------------------------------------------------------------------------
Metin Tekin: 80'li yılların sonlarında Beşiktaş-Boluspor maçı. hakem beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, boluspor'a tartışmalı bir penaltı verir. maç çığrından çıkmıştır. boluspor 2. golü de atar. metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar, ama metin hala topa dokunmaz.
hakem: "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım"
metin: "hocam sahanıza geçin de başlayalım".
bundan sonra kırmızıyı yemiş mi bilmiyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------
-sergen bak oglum, ben it gibi koştum çalıştım sonra ne oldu??aklını kullan oglum bırak atlar koşsun sen kazan ( riza calimbay)
---------------------------------------------------------------------------------------------
neeeeee!! yıllık 3 milyon lira mi istiyosun!!! ulan ben de 100 liraya oynucak senin gibi 50 tane şopar bulmazsam şerefsizim ( ilhan cavcav)
---------------------------------------------------------------------------------------
Maç: İngiltere-Türkiye
Yayın: TRT
Spiker: Abidin Aydoğdu
Skor: 8-0
8. gol sonrası:
“Vay! anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik..!”
--------------------------------------------------------------------------------------
İlker Yasin, Oliviera’nın “hat-trick” yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında:
“Evet sayın seyirciler, elin zencisi, elin arabı ‘hat-trick’ yapıyor, bizim Hakan’ımız, bizim Oktay’ımız uyuyor...”
----------------------------------------------------------------------------------------
Futbolcu: ''2 çocuğumun üstüne yemin ederim penaltı değil hocam.''
Bünyamin Gezer: ''Maçtan sonra bakıyorum adam evli değil.''
Bir maçta Recep Çetin kırmızı kart görür ve soyunma odasına gider. Daha 5 dakika geçmeden arkasından Metin Tekin gelir.
Recep: Sen niye atıldın Metin?
Metin anlatır; "hakeme sordum, Recep'i neden attın, diye. "Anama küfretti" dedi."
...Metin'in hakeme cevabı; Hocam Allah aşkına 30 bin kişi ediyor, Recep etmiş çok mu?
hastane yönecisi olan rosetti kendisini hasta eden grafiteyi oyundan atıyor |Ertem Şener
"İspanya’da yarım sezonda almadığım darbeyi burada (Türkiye) bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol!" Simao Sabrosa
-------------------------------------------------------------------------------------
Ali Sami Alkış: "Lucescu, takımı her zaman böyle oynatsın; ben onu alnından öperim, yanağından makas alırım."
böylesi gelmez bidaha...
------------------------------------------------------------------------------------------
"Ayın 30-35'i gibi TSYD maçımız var" Hikmet Karaman
"Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak?"
Yılmaz Vural
---------------------------------------------------------------------------------------
" Milli takımın başına illa yabancı hoca gelecekse benim Alman passaportum da var. "
Yılmaz Vural
------------------------------------------------------------------------------------
"Ben Brezilya milli takımnda oynuyor muyum? "
Ali Tandoğan -Aurelio´nun Türk Milli Takımı´nda oynamasına yaptığı yorum
" Veeeee rahat bir nefes alabiliriz sayın dinleyiciler.. Top ağlarımızda, tehlike geçti."
Orhan Ayhan
------------------------------------------------------------------------------------------
" 12 kere geldiler 8'i gol oldu. "
Sinan Engin. (liverpool-bjk maçı)
--------------------------------------------------------------------------------------
" Ben iki adam tanırım hakim bey.. Biri Atatürk, diğeri de Uche "
Fenerli fanatik Rambo Okan
-------------------------------------------------------------------------------------------
" Zago'nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor. "
Show Radyo spikeri (Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında)
-----------------------------------------------------------------------------------
" Bu maçta gol olmazsa berabere biter "
Ömer Üründül
-----------------------------------------------------------------------------------
" Sonuçta Ronaldo'da insan, çıkıcaz maçımızı oynıycaz "
Sabri Sarıoğlu
------------------------------------------------------------------------------
" Roberto Carlos benden biraz iyi "
İbrahim Üzülmez
" Yüreğimiz ağzımıza gele gele ağzımızda yer kalmadı sayın seyirciler "
Ertem Şener
" Ahmed Hassan saklıyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç! "
Sabri Ugan
' İngılterede düğünlerde bile 4-4-2 oynuyorlar. '
Mehmet Özdilek
Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam görmedim. Yunanlılar Türklerin parmak uçlarına bile gelemez
Sevilla Başkanı Jose Maria Del Nido (Kadıköy'deki Fenerbahçe maçı sonrası...)
--------------------------------------------------------------------------------------------
" Ve gooll.. Hayır hakem golü vermedi."
Topun auta çıktığını görmeyen İlker Yasin'in geçiştirme çabaları :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
"Arsenal ile hazırlık maçı yapacaktık. Maçtan evvel gittim Arsene Wenger'e, 'Çıkar tam kadronu da güçlerimizi görelim' dedim. Tam kadro çıktılar, 4 tane attık" Hikmet Karaman'dan Arsene Wenger'e... (2001 yılında Kocaelispor'un Arsenal'ı 4-1 yendiği hazırlık maçı öncesi)
---------------------------------------------------------------------------------------------
"...ve şimdi fenerbahçe taç çizgisine çok yakın tehlikeli bir yerden korner kullanıyor"
İlker Yasin
Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir.
Haim Revivo
" Valenica Takımı Sahaya Yaklasık 11 Kisi Çıkıyor "
Ertem Şener
------------------------------------------------------------------------------------
"Beni zamanında Bayern Münih istemişti. Adamlar sonra beni bir araştırmışlar, almadılar"
Sergen Yalçın
Harput0658 08.02.2012, 00:40 Eline Sağlık Çok güzel derlemişsin. Akşam akşam baya güldüm :D :D :D
---
"Ayın 30-35'i gibi TSYD maçımız var" Hikmet Karaman
---
Hikmet hoca kesin demiştir bunu :):):)
şarkışla 58 08.02.2012, 00:56 Eline sağlık hepsi komikti ama en çok Bünyamin Gezer e güldüm.Hani topçu yemin ediyor ya 2 çocuğumun ölüsünü öpeyim diye ama maçtan sonra adamın evli bile olmadığı ortaya çıkıyor.
DOGU_BEY 08.02.2012, 01:18 5 golün 3'ü kafayla atıldı Bugün Beşiktaş'ın kafası güzel" =)) |Ertem Şener|
---------------------------------------------------------------------------------
"Ben öLürsem İnönü'ye gömün"
PascaL Nouma
--------------------------------------------------------------------------
“Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum... (Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır...)
Can Bartu, atv’de Beşiktaş maçını yorumlarken
----------------------------------------------------------------------------
kaleci olmasa goldü.
( turgay şeren)
italyan futbolunun efsane ismi maldini’nin izinde yürüyorum. o da yıllarca milli takım ve milan formasını giydi, tarihe geçti. ondan ne eksiğim var. fazlamın olduğuna inanıyorum.”
ibrahim üzülmez*
-------------------------------------------------------------------------------
* -Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut...
Bulent Karpat
* Parma ve Inter arasinda oynanan Italya kupasi maci, kanal TRT 1. Parma
takimi cosmus maci 6-1 onde goturuyor. Maci anlatan Huseyin Basaran abi
de cosmus Parma'nin her ataginda "yedinci gol mu geliyorr" diye
bagiriyor. Son dakikalarda hepten cigirdan cikip asagidaki kelime oyunlu
cumleleri sarfediyor:
-Parma yine atakta... Cunyir... Cunyirrrr... yedi mi? yedi miii?
yemediiiiiii. Kaleci Ballotta yemedi bu golu.
(Huseyin Basaran bu espriyi yaptiktan sonar mikrofonu kapatip kendi
esprisine gulmustur)
--------------------------------------------------------------------------------
Abidin Aydogdu Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer:
-Evet Zidan'dan fantastik hareketler...
----------------------------------------------------------------------------
"İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un şeyinden oldu"
Turgay Şeren
-----------------------------------------------------------------------
"Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa
yaparsın"
Erman Toroğlu
-----------------------------------------------------------------------
Muhabir kız: (2 dakika röportaj yaptıktan sonra) Peki Rıza, ama kısa
bir aramız var, ben seni bırakmıyorum
Rıza Çalımbay: Bırakma
"Şu anda bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar, inşallah
önemli bir şeyi yoktur"
Fatih Terim (Olympiakos maçı sonrasında)
"Baba, ama Noel Baba gibi her lafa giriyorsun!"
Ziya Şengül (Ahmet Çakar'a)
Erman Toroğlu: Şimdi hocam yan hakem n'apıyo, Tommiks falan mı okuyor?
Şansal Büyüka: Aman hocam ya, ben de okuyorum!
Metal Gear 08.02.2012, 01:35 "Yapma be Hayrettin,daha ilk onbirleri saymadım"
Bir milli maçın ilk dakikalarında hayrettin'in yediği gol üzerine söylenmiş unutulmaz ilker yasin repliği.
:)
Eline saglik gardasim,siteye degisik bir tat olmus.Guldum,dusundum en onemliside Turk futboluna yon verenlerin kapasiteleri hakkinda azda olsa bilgilendim.
şarkışla 58 08.02.2012, 02:00 gece gece iyi geldi be kardeşim helal
tykinik58 08.02.2012, 08:49 Bir maçta Recep Çetin kırmızı kart görür ve soyunma odasına gider. Daha 5 dakika geçmeden arkasından Metin Tekin gelir.
Metin anlatır; "hakeme sordum, Recep'i neden attın, diye. "Anama küfretti" dedi."
...Metin'in hakeme cevabı; Hocam Allah aşkına 30 bin kişi ediyor, Recep etmiş çok mu?
Hepsi çok güzel emeğine sağlık. Buna çok güldüm. Sabah sabah iyi geldi. Bugün güne değişik başladım sayende, teşekkürler.
DOGU_BEY 19.03.2012, 00:59 ''Bu kırmızı kartı vermeyen hakemin (KUDDUSİ) lisansını yırtarım! ''
Erman TOROĞLU
-------------------------------------------
''O pozisyonu orta hakem görmedi yan hakem görmedi peki 4.hakem ne yapıyordu? 4.hakem yedek kulubesine su satıyordu galiba! ''
Erman Toroğlu (Sivas-ts maçında volkan şene verilmeyen kırmızı kart)
" Milli takımın başına illa yabancı hoca gelecekse benim Alman passaportum da var. "
Yılmaz Vural
:D:D
cılgınsivas58 18.04.2012, 15:00 güzel olmuş emegine saglık
alpay;oğlum kimseyı memnun etmek için uğraşma,zamanında adami duşurmedim,sovduler,yıllar gectı bır suru adam duşurdum yıne sovduler,her turlu sovuyorlar,bunlara alış
çaylak;tamam abi
emegi gecenlere tskler.. iyi geldi vallah..:D:D
DOGU_BEY 27.09.2012, 00:01 SELÇUK ŞAHİN İNCİLERİ
•Ronaldo mu, Selçuk Şahin mi ? deseler hiç düşünmeden Selçuk Şahin derim. Çünkü düşünsem Selçuk Şahin demem.
Halimize şükretmeliyiz, Selçuk Şahin'in sağ ayağı olarak da doğabilirdik.
Son dakika: İsviçreli bilim adamları biraz önce buldukları yeni kanser hücrelerine Selçuk Şahin ismini verdi.
Bir kız seni; Aykut Kocaman'ın Selçuk Şahin'i sevdiği kadar seviyorsa, bir saniye düşünmeden evlen onunla
Selçuk Şahin'in yerinde olsam kendimi bilgisayar oyununda bile kadroya almam.
Yılmaz Vural
adam haklı :D
" 12 kere geldiler 8'i gol oldu. "
Sinan Engin. (liverpool-bjk maçı)
;)
gürünlüyiğido58 29.09.2012, 18:42 Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?"
---------------------------------------------------------------------
Futbolcu: ''2 çocuğumun üstüne yemin ederim penaltı değil hocam.''
Hala gülüyorum hahaha :D :D
hukukçu58 29.09.2012, 19:44 Simaonun bahsettiği maç Sivas maçı galiba hayro adamı fena yıldırmış:-D
Ricardo Pedriel 30.09.2012, 11:43 hikmet karamanın ayın 35'inde maçı varmış :D:D:D:D
Ferhat06 30.09.2012, 12:09 Eski FB'li Abdulkerim İnönü 'de İngiltereden 8 gol yediğimiz milli maçı anlatıyor:Coşkun abi acemi diye bana tutmam için GARY LİNEKER diye bir forveti marke görevi verdi ,çocuk nereye giderse ben arkasındayım.Bir de onlar topsuz koşu diye birşey yaparlarmış,adamı bir ara kaybettim ve gittim Raşit abiye sordum Linekeri kaybettim raşit abi gördün mü diye, o da demin buralardaydı falan dedi.
İstanbulda hala yolda falan beni tanıyanlar Apo hoca Linekeri buldun mu diye takılırlar.
Ferhat06 30.09.2012, 12:18 Yine 8-0 lık İngiltere maçı Abdulkerim anlatıyor:Lineker bir gol attı resmen voleyboldaki smaç gibi adam kafayla smaç yapdı ve golü attı. Yaşar abiye gittim ' bu gol benim abi' dedim YAŞAR ABİ ' öyle de bana yazıyorlar' dedi.
Yaşar sonradan adı KOVA YAŞAR a çıkan FB li kaleci YAŞAR DURAN.Aslında dönemine göre çok iyi bir kaleciydi ama şans işte.
DOGU_BEY 30.10.2012, 22:26 •AEL Limasol maçından sonra yurda eksik dönen Fenerbahçe kafilesinde Selçuk Şahin'in, Kıbrıs'ta kumarda kaybedildiği ortaya çıktı... :) :) :)
•AEL maçında Avrupa Kupalarındaki 500. geri pasını yapan Selçuk Şahin takım arkadaşları tarafından rencide edildi...
•Meteorolojinin yağış uyarısı yapmasından sonra Sarı-kırmızılıların TT Arena’daki M.united maçına, parçalı forma üstüne can simidi ile çıkması bekleniyor...
•Abdullah Avcı, Romanya mağlubiyetini değerlendirdi: Yaa o değil de Dünya Kupası maçlarını hangi kanal verecekmiş belli mi?
•Aziz Yıldırım: 'Anlat Samet!' - Samet Güzel: 'Malları Arap Faikten aldık. Teslimatları bizzat kendim yaptım. Gürkan paketleme ile görevliydi'...Detaylar az sonra...
•Karşılıklı olarak top atışlarının devam ettiği Türkiye-Suriye mücadelesinin 2.setinde Türkiye servis kırmayı başardı...
•Zinedine Zidane, Bonservisi Elinde Bir Yıldız Arayan Beşiktaş'ı Futbolu Bıraktığına Bir Türlü İkna Edemiyor
•Formasının Altındaki "Benimle evlenir misin?" Tişörtünü Göstermek İçin 2 Yıldır Gol Atmayı Bekleyen Forvet Oyuncusu, Terk Edilmek Üzere
•Guardiola, Transfere Yeşil Işık Yaktı: "Telegol'e meze olma fikri beni çok heyecanlandırıyor...
•Felix Baumgartner’a özenerek uzaydan dünyaya atlamaya çalışan Sabri Sarıoğlu dünyayı tutturamadı :D
"
DOGU_BEY 30.10.2012, 22:49 •82. Dakikada oyuna girerken hocasından aldığı son taktikleri unutan genç golcü, sahadaki arkadaşlarına 'hocanın selamlarını' iletti...
•Teknik direktörlerinin ''Şiddetle puana ihtiyacımız var'' sözünü yanlış anlayan Menemensporlu futbolcular rakip takım futbolcularını hortumla dövdü...
•Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendiren Menemenspor'un yıldız oyuncusu Feyyaz Toker, Düsseldorf'taki dayıoğlunun yanında dönerciliğe başladı...
•Futbol dünyası Barcelona teknik direktörü Josep Guardiola'nın istifasıyla çalkalanırken duruma ilk tepki Trabzonspor başkanı Sadri Şener'den geldi: "Ya pardon, zamanı değil ama şu bizim kupayı da..."
Ferhat06 31.10.2012, 10:01 BJK lı Metin TEKİN anlatıyor:bir maçda hakem çok taraflı maçımızı yönetiyordu bir gol yedik ve ben santradayım ve öyle bekliyorum ,hakem geldi niye başlamıyorsun dedi ben de hakeme kendi sahana geç ki maça başlayalım,dedim.:D
DOGU_BEY 11.11.2012, 23:49 •AEL maçında Avrupa Kupalarındaki 500. geri pasını yapan Selçuk Şahin takım arkadaşları tarafından rencide edildi... :)
•Eskişehir maçında son anda ilk 11'den çıkarılarak maçın adamı seçilen Sivassporlu Doğa Kaya, takımını 'doğa'L bir felaketten kurtarmanın sevincini yaşıyor :)
•Cristiano Ronaldo: 'Eğer Burak Yılmaz iyi bir futbolcu olsaydı gol sevincimi yaşadığı için teşekkür ederdim.Ancak amatör futbolcuların bana özenmesi hoşuma gitmiyor! :)
•Son Dakika! Sabriyi transfer etmek isteyen Sir Alex Ferguson yoğun bakıma alındı! :)
•Daniel Guiza'nın Türkiye'den sonra Malezya ligine transfer olması İslam Konferansı'na üye ülkelerde tedirginliğe yol açtı... :)
•PFDK tarafından 11 maç ceza verilen Engin Baytar, "Ölmeden önce görülmesi gereken 100 yer" adlı kitabı sipariş etti... :)
serrrkan 14.11.2012, 14:24 Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir.
Haim Revivo
Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?"
neeeeee!! yıllık 3 milyon lira mi istiyosun!!! ulan ben de 100 liraya oynucak senin gibi 50 tane şopar bulmazsam şerefsizim ( ilhan cavcav)
ulan fena güldüm ha :)
DOGU_BEY 16.11.2012, 02:07 •Küçükken insanlara büyüyünce futbolcu olacağım dediğimde bana gülüyorlardı; büyüdüm futbolcu oldum ve insanlar bana hala gülüyor!
- SABRİ SARIOĞLU - :) :) :)
58sinan58 16.11.2012, 15:01 Hepsi çok güzel olmuş emeginize saglık bayağı bı güldüm bı keresindede yanlış hatırlamıyorsam Raşit Çetiner konyasporu çalıştırırken bir maçta mağlup olmuşlardı Raşit hoca basın açıklaması yapmaya gelmişti ve oturcak yer bulamamıştı ardindanda espriyi patlatmıştı mağlup olduk diye altımızdan sandalyeyi bile almislar:D:D:D
alemdarlar 16.11.2012, 19:21 İnsanın biraz gülmeye ihtiyacı var. İyi geldi.
ROMANTİK KATİL 17.11.2012, 01:09 bayagı güzel olmus. emekleri gecenlerin ellerine saglık.
Bu tarz kendi gördüğümüz komik şeyleri de eklersek bu konuya daha da güzel olur umarım.
DOGU_BEY 23.12.2012, 23:55 -gs-ts maçı sonrası Burak Yılmaz Tweetleri
•Trabzonspor için hani ölüyordun? Bu karaktersizliğinden o tavırları hakediyosun.Dön bir aynaya bak kimleri yüzüstü bıraktım diye.Ha bu arada hakketen de bi torpille gidiyordun :)
•Burak_Yılmaz adamlik dersi veriyor, oglum kiyamet teorisi de fos cikti bu neyin alameti
•Bırak Yılmaz'ın kendini yere atma çalışmaları tam meyvesini veriyordu ki kıçında torpili patlattılar; yazık oldu Süleyman Efendiye!
•Burak Yılmaz hâlâ 5 milyon lira kazandirdim Trabzon'a diyor serefimi 5 milyona sattim demiyor da...
•fb de bjk de futbolcu bile deildi Trabzonda futbolcu ettik ama adam edemediğimzi gördük!
•sen kendini yerlere at şerefiyle oynayanlara inat torpili neden yedim g...te die önce bi geçmişe bak
•Burak_Yılmaz'a atılan madde sonrası kahvede Gslisi-Tslisi alkışladı. Kimse Ts taraftarını kınamadı. Kahvedeki ortam cidden daha samimi.
•Bozuk para geldi, kıvrandı. G...tünde ses bombası patladı, depar attı... Karaktersiz!
ROMANTİK KATİL 24.12.2012, 00:29 -gs-ts maçı sonrası Burak Yılmaz Tweetleri
•Trabzonspor için hani ölüyordun? Bu karaktersizliğinden o tavırları hakediyosun.Dön bir aynaya bak kimleri yüzüstü bıraktım diye.Ha bu arada hakketen de bi torpille gidiyordun :)
•Burak_Yılmaz adamlik dersi veriyor, oglum kiyamet teorisi de fos cikti bu neyin alameti
•Bırak Yılmaz'ın kendini yere atma çalışmaları tam meyvesini veriyordu ki kıçında torpili patlattılar; yazık oldu Süleyman Efendiye!
•Burak Yılmaz hâlâ 5 milyon lira kazandirdim Trabzon'a diyor serefimi 5 milyona sattim demiyor da...
•fb de bjk de futbolcu bile deildi Trabzonda futbolcu ettik ama adam edemediğimzi gördük!
•sen kendini yerlere at şerefiyle oynayanlara inat torpili neden yedim g...te die önce bi geçmişe bak
•Burak_Yılmaz'a atılan madde sonrası kahvede Gslisi-Tslisi alkışladı. Kimse Ts taraftarını kınamadı. Kahvedeki ortam cidden daha samimi.
•Bozuk para geldi, kıvrandı. G...tünde ses bombası patladı, depar attı... Karaktersiz!
Türkiye liginin en karaktersiz oyuncularından biri. Hatta Top 10 da su an 1 numara. Hamsi sevmeyiz ama iyi ettiler karaktersize.
DOGU_BEY 05.01.2013, 01:57 ''Bjk, Sivasspor'dan Ziya'yı alırsa 10 yıllık sol bek sorununu çözmüş olur.''
-Rıza ÇALIMBAY- SİVASSPOR Teknik Direktörü !!!! -
bahbaba58 05.01.2013, 02:01 kimse benim kırdığım rekoru geçemez
YILMA VURAL :)
58sinan58 05.01.2013, 15:30 kimse benim kırdığım rekoru geçemez
YILMA VURAL :)
hoca doğru söylüyor yanlış hatırlamıyorsam bir sezon içinde üç ayrı takım çalıştırmıştı galiba üçüde küme düşmüştü doğru söze ne denir hocam kırılması çok güç bir rekor işin peşini bırakmasaydın rekorlar kitabına bile girebilirdin hocam :D:D
35kağan58 05.01.2013, 15:34 1983 yılında Bjk'ye transfer olan Metin Tekin ilk maçına Donanma Kupası maçında İnönü'de Gs'ye karşı oynar. Maç 2-2 biter. O zaman arabası olmayan ve pek tanınmayan Metin Tekin babası ile birlikte Beşiktaş'a doğru yürürken tıkanan trafikteki diyaloglar:
Taksici: Koçum Bjk-Gs maçı kaç kaç?
Metin Tekin: 2-2 abi
Taksici: Kim attı Bjk'nin gollerini?
Metin Tekin: Ben.
Taksici: Adam gibi soru soruyoruz kardeşim! :)
bahbaba58 05.01.2013, 15:35 hoca doğru söylüyor yanlış hatırlamıyorsam bir sezon içinde üç ayrı takım çalıştırmıştı galiba üçüde küme düşmüştü doğru söze ne denir hocam kırılması çok güç bir rekor işin peşini bırakmasaydın rekorlar kitabına bile girebilirdin hocam :D:D
Acaba Türk Futbolu Yılmaz Vuraldan sonra daha çok rekor elde eden bir hocayla tanışırsa Dünyanın sonu geldiğinin habercisidir kardeş :D :D :D
Bide en çok son dakika golüyle mağlup olan tek hoca YILMAZ VURALDIR şans mı desem oyuncuların beceriksizliğimi desem çözemedim :D
DOGU_BEY 14.02.2013, 12:52 •C.Ronaldo: Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu.
•Yılmaz Vural: Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak ?
•Zinedine Zidane: Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo.
•Sinan Engin: Kezman benim gibi... Ben de çok top oynamak istiyorum ama halim yok. Kezman da öyle... O da çok istiyor oynamak ama oynayamıyor. Geliyor, gidemiyor. Ben de geliyordum, gidemiyordum.
•George Best: 1969´da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı.
•Hristo Stoichkov: Beni durdurmak için tabancaya ihtiyaç duyarlardı. Ama Messi’yi durdurmak için makineli tüfeğe ihtiyaç var.
•Diego Lugano: Boş zamanlarımda stresimi atmak için boks yapıyorum
•Arda Turan: Cristiano Ronaldo dünyanın en iyisi ama Messi bu dünyadan değil
•Johan Cruyff: Doktorlar sigarayı bırakmazsam artık futbol oynamayacağımı söylediler. Ben de futbolu bıraktım.
•Muhabir: Messi´yi nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz ?
Jose Luis Oltra: Guradiola’dan Messi’yi oynatmamasını rica edeceğiz.
•Muhabir: Takım yorgun muydu ?
Mourinho: Yorgun mu ? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil.
• Prekazi: Arena´ya gitmek istemiyorum. Sami Yen´i seviyorum.
Ceyhun Y: Sami Yen mi kaldı abi ?
Prekazi: Babam da öldü ama hala seviyorum.
•C. Lucarelli: Bazıları kazandıkları milyonlarla kendilerine Ferrari yada bir yat alır, ben ise kazandığım paramla Livorno forması alıyorum
•Zlatan İbrahimoviç: ´´Kendisine ´Gay misin ?´ diye soran bir gazeteciye Zlatan İbrahimovic´in cevabı: Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim.
•Erman Toroğlu: Letonya´nın defansı kalas gibi... Kessen iki oturma takımı, bir masa yaparsın
•Balotelli: Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi.
•Eric Cantona: Ben belli bir takıma karşı oynamam. Ben, yenilgiye karşı oynarım.
•İlker Yasin: Evet sayın seyirciler, elin zencisi, elin arabı ‘hat-trick’ yapıyor, bizim Hakan’ımız, bizim Oktay’ımız uyuyor...
•Francesco Totti: Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım. Hepsini birbirleriyle aldattım ama Roma´yı asla aldatmadım.
•Spikerden Hami Mandıralı´ya: Penaltıyı kaçırdın ne diyeceksin? Hami: ´Canım sağolsun´
•Ron Atkinson: Hayatım boyunca hakemler hakkında yorum yapmadım ve bu alışkanlığımı bugün maçımızı yöneten şerefsiz için bozmayacağım.
•Samuel Eto´o: Ben size gol sözü vermiyorum. Ama ertesi gün bir ´beyaz´ gibi yaşamak isteyen ´siyah´ kadar koşacağım sahada.
•Sergen Yalçın: Avrupa´ya gitmek öyle kolay değil. Bayern Münich beni alacaktı, adamlar beni bir araştırmışlar, almaktan vazgeçtiler.
•Xavi: Altyapı antrenörü Charly Rexach bize hep ´Tek pas bile yapmayın. Yarım pas yapın´ derdi.
•Pascal Nouma: Eğer oyundan alınmasaydım, takım arkadaşlarımı bıçaklayabilirdim. (6-0´lık Leeds United mağlubiyeti sonrası)
•Bill Shankly.: Hakemlerin sorunu nedir biliyor musunuz ? Kuralları biliyorlar ama futboldan anlamıyorlar.
•Sevilla Başkanı Del Nido: Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam (Şükrü Saraçoğlu) görmedi
•Muhabir: En çok beğendiğin gollerin hangisi?´ Şota: ´Oğlum ve kızım.
•Luis Felipe Scolari: Bir kupa kazanmak istiyorsanız Pele ne diyorsa tersini yapmalısınız
•Aykut Kocaman: ´Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çünkü mağlup olunca ne deneceğini unuttum´ Aykut Kocaman, Sivasspor yenilgisi sonrası
•Vagner Love: Beni futbol oynuyor zannetmeyin. Benim yaptığım şey sevgilimle 90 dakikalık dilimler halinde zaman geçirmek. Futbol bir aşktır. Ben de ona aşık olanlardan biriyim.
•Ahmet Çakar: Her takım eşittir ama üç büyükler daha eşittir.
psychology58 14.02.2013, 13:36 Elazığspor bu sene küme düşerse çok malzeme çıkar :D takımın hocası Yılmaz Vural adı da Sanica Boru :D varın siz düşünün artık :D
Çılgın Türk 05.03.2013, 21:16 Hoca dedigin böyle olmali :)))
http://www.youtube.com/watch?v=MkDC_OvOulk
Çılgın Türk 05.03.2013, 21:18 Rize yerel spor programlari müthismis ;))
Adamlar ingilizceyi yutmuslar :D
http://www.youtube.com/watch?v=-ocwhJJobI4
DOGU_BEY 15.03.2013, 23:23 Trabzonda küme düşme korkusunun başlaması üzerine 1461'in süper lige çıkması için yoğun telaş başlamış...1461 trabson süper lige çıkınca adını değiştirip yeniden trabson yapacaklarmış..sadri şener:
'' 1461 trabsonu kötü günler için saklamıştık, ne kadar akıllı bir iş yaptığımız ortaya çıktı'' demiş.. :) :) :)
58fatihcan 16.03.2013, 07:51 Hepsi cok guzeldi herkesin ellerine saglik
DOGU_BEY 28.03.2013, 00:52 Spiker: Macaristan beraberliği sonucu şansımız artık bitti gibi, ne söyleyeceksiniz?
Abdullah Avcı: Ya o değil de Dünya Kupası maçlarını hangi kanal veriyormuş???
------------------------------------------------------------------
•Milli takımı Abdullah Avcı yerine Harika Avcı yönetse daha iyi olur! (twiiter)
DOGU_BEY 28.03.2013, 00:53 BU REZALET DAHA GÜZEL ANLATILAMAZDI SANIRIM:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/17995_10151532142771117_103088 2955_n.jpg
58sinan58 28.03.2013, 14:08 barcelona ile aynı mantaliteye sahibiz aynı futbolu oynuyoruz
fakat ne hikmetse onlar hep şampiyonluğa biz ise hep düşmemeye oynuyoruz :D:D:D
tipik bir yılmaz vural açıklaması :D:D:D
DOGU_BEY 29.03.2013, 19:58 Hala Brezilya’ya gitme şansımız var diyen milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı’ın lisedeki matematik öğretmeni göz altına alındı! :) :) :)
58fatihcan 29.03.2013, 20:53 Yilmaz vuraldan barcaya rest
Yilmaz vural: barcelona istese elazig birakmam
bozatli58 29.03.2013, 23:35 tebrikler hem güldüm hem düşündüm helal olsun güzel hazırlanmış tek kelimeile harika
Abdullah DuMaN 30.03.2013, 09:45 Futbolcu: ''2 çocuğumun üstüne yemin ederim penaltı değil hocam.''
:D
58fatihcan 30.03.2013, 10:17 Yilmaz hoca olmasa bu konu dolmaz :)
Çılgın Türk 08.04.2013, 23:05 Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim! Riza Calimbay, Spis Tv :confused::mad:
DOGU_BEY 08.04.2013, 23:44 Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim! Riza Calimbay, Spis Tv :confused::mad:
23:42
DOGU_BEY:
hep yem olarak hakemleri futbolcuları taraftarı ortaya at ama senin hiç bişeyde suçun yok
23:42
DOGU_BEY:
peki o çalım anına kadar senin uydurduğun saçma taktikler yüzünden olay oraya gelmiş olmasın? futboldan az çok anlayan topçuların da artık senin bu saçmalıklarına tahammül edemiyor olmasın?
23:41
DOGU_BEY:
peki rajnoch ile ne alıp veremediğin var? demişssin ki bir de hiç sıkılmadan o çalımı ben olsam yemezdim diye?
58megayigido:
Simdi herkez neden ohnatmiyorddun diyor
DOGU_BEY:
kamilin sorumsuzluğunu eleştirebilirsin..hak da veririz..kamil efendi bu sene rezilleri oynuyor doğru...
" Valenica Takımı Sahaya Yaklasık 11 Kisi Çıkıyor "
Ertem Şener
hahahahhahah öldüm gülmekten
DOGU_BEY 04.05.2013, 03:26 ''Kayserispor bugün bize tecavüz etti.'' --> 4-1 'lik yenilgi sonrası -Yılmaz VURAL
''Bugün de biz Karabükspora tecavüz ettik.'' 1-0 'lık galibiyet sonrası -Yılmaz VURAL :D
DOGU_BEY 04.05.2013, 03:44 Yeni hakemler için ne düşünüyorsun hocam?
Şansal Büyüka (Maraton)
Yumoş oldu hepsi! Hani deterjan reklamlarında çıkan yumoşlar var ya ondan!
Erman Toroğlu (Maraton)
-----------------------------------------------------
Vestel Manisa kalemize 1 kere geldi, 2-0 kazandı. Halbuki gol pozisyonlarını bulan bizdik.
Cem Yanık (Diyarbakırlı futbolcu)
------------------------------------------------------
Bir maç seyrettim, Manchester United-Chelsea maçı... Nasıl bir maçtı bee..! Valla o maçtan sonraki Malatya-Beşiktaş maçında uyudum.
Sinan Engin (Ve Gool, TV 8)
----------------------------------------
"Normal şartlar altında Porto şampiyon olacaktır; anormal şartlar altında, Porto yine şampiyon olacaktır." -Jose Mourinho-
----------------------------------
Liverpool'un sezonu 2.sırada tamamlamasının ardından gelen eleştiriler üzerine efsane teknik adam Bill Shankly şu açıklamayı yapar : "Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiç birşey"
-----------------------------------
psychology58 01.08.2013, 13:34 Trabzonspor teknik direktörü rakip takımın giden oyuncusuna önlem alarak bu alanda bir ilke imza attı.
R.Akçay: 'Sychev tehlikeli isim, önlem alacagız'
Belarus gazeteci: 'Sychev transfer oldu' :D :D :D
myyiğido58 01.08.2013, 19:34 emeğine sağlık çok güldüm :D
Sivasli010 03.08.2013, 13:41 "Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." Aatıf Chahechouhe
Sivasli010 03.08.2013, 13:56 Ben de 90 dakika yedek kulübesindeyim." Jose Mourinho. (Benzema'nın yedek oturması nedeniyle sorulan soruya verdiği cevap)
“Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok.” Ibrahimovic (buna cok guldum:D)
"Messi biraz daha çabalarsa su üzerinde yürüyebilir." Jose Mourinho
"Inter'de en iyi arkadaşım Nagatomo. Çünkü birbirimizi anlamıyoruz. Anlatıyor, ben gülüyorum. Ben anla
"Ben onun attığı golü antrenmanda canım sıkıldıkça atıyorum." Mario Balotelli(Ibrahimovic'in rövaşata golü üzerine)
"Ibrahimovic'in gidişi benim için çok iyi oldu; artık 'Bana pas at' diye baskı yapan birisi yok." El Shaarawy
"O maçta top ayağıma 9 kere değmişti, zaten 9 kere santra yapmıştık." Meşhur 8-0'lık İngiltere maçı sonrası Rıdvan Dilmen
Arda'yı bıraksan, babasına bile çalım atar." Rıdvan Dilmen
"Falcao, ceza sahasında uçan sinek görse, onu bile yakalayıp kaleye atıyor." Arda Turan.
58sinan58 03.08.2013, 16:45 •Muhabir: En çok beğendiğin gollerin hangisi?´ Şota: ´Oğlum ve kızım.
:D:D:D:D röveşatayla mı kafayla mı attı acaba :D:D:D:D
59yigido58 03.08.2013, 17:21 tşkler hazırlayanlar için güzel olmuş
59yigido58 03.08.2013, 17:36 saolsun bizim spikerler ara sıra kopuyorlar ağızlarından çıkana kendileri bile inanamıyor aşırı heyecanın neticeleri diye kabul etmek gerek
59yigido58 03.08.2013, 17:38 medya da o kadar olaylarda aralaruından cımbızla bu kelimeleri çekip çıkarıyorlar ortaya tebessüm etmek kalıyor insan oğlu şaşar beşer)))
Del Piero 03.08.2013, 22:31 Elazığsporu bırakınca yaklaşık 10 takımın teknik direktörü yoktu.. bunlar benim için kavga ederlker sanmıştım ama kimse bana talip olmadı. Yılmaz Vural :D :D :D
ulan yan oğlan o bayrağı ne diye elinde tutuyon kaldırsana sivasspor tokat maçı sene 1988 ve 89 benim tepkim
Ferhat06 04.08.2013, 00:20 Sivasda maçdayım takım atak yapıyor pozisyona giriyor yanımdaki arkadaş heyecanla fırlıyor ayağa:'anam itin oluyum oğlan'.
Sivasda maçdayım takım atak yapıyor pozisyona giriyor yanımdaki arkadaş heyecanla fırlıyor ayağa:'anam itin oluyum oğlan'.
Sivasspor 2. Ligde 3 maçta 5 puan almış (2 puanlı sistem) tüm gözler üzerine çevrilmiş. Rakip Petrolofisi, stad hınca hınç dolu. Cin İsmail hata yapıyor ofsayt taktiği yapacaam diye gol yiyoruz. Yanımda Postacı (ismi Seboydu) bağırıyor...
-Bahaleeee
ELLİSEKİZ 04.08.2013, 12:36 "Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak?"
Yılmaz Vural
Yılmaz Vural
Yıllarca ısrarla istemesine rağmen Yılmaz hocaya milli takım verilmedi.Eminim başarılı olacaktı.
Güzel paylaşımdı teşekkürler...
ELLİSEKİZ 04.08.2013, 13:29 90 lı yılların başı idi şimdiki maraton tarafındayım (yaşım itibari ile maçı hatırlamıyorum) .Hakem bir maç yönetiyor seyirci çığrından çıktı.Karşı kapalıdan biri atladı elinde bayrak direği hakeme doğru hücüm .:) O anı hiç unutmam.
Yine bir Sivas maçı yıl 2000 falan bulunduğum yerde bir coşku, bir coşku anlatamam.Bir emmi var sürekli sövüyor .Normal tek cümle çıkmaz mı ağızdan. Neyse o esnada ikindi ezanı okundu .Hareket aynen şu: İki eli havada kaldırdı dua eder gibi ve haykırdı '' AFFET YA RAAAAB ''..Millet koptu :)
Geçen sezon maratondayım orta sıralarda bir yerde .Maç bitti yukarıdan yaşı en az 65 falan var .Yaşlı bir teyze indi .Kapalı ağır ağır hareket eden tam bir Anadolu kadını.Yandan biri, diğerine sordu .Abi bu kim ? Cevap aynen şöyle: ''Eneramo'nun halası'' ..:)
Del Piero 04.08.2013, 13:35 bence en unutulmaz replik ve hala bugün bile izledikçe gülerim TRABZONUN A....G... BÜLENT BAŞGAAAANNNNNN :)))))))))
Del Piero 04.08.2013, 13:38 arkadaşlar birde bir şey sormak istiyorum şu spiker repliği sivas ta sürekli söylenir daha alt liglerdeyken sivasın yerel kanallları veya radyosu maçı anlatırken TOP GOLENDİ GOLENDİ ELLAMKİ GOL OLACAK demiş midir yoksa bu bir şehir efsanesimidir :D :D :D
ELLİSEKİZ 04.08.2013, 13:44 Ali İzgi'nin söylediği ve tüm Sivas'ın dilinde dolanan bir söz )))
Şahsen ben duymadım.
Del Piero 04.08.2013, 14:00 sanırım engin baytar eskişehirspordayken rakip futbolcu tarafından düşürülüyor hakem faul olmadığına karar veriyor ve engine kalk oyna diyor enginde kalkıp çifte telli oynuyor :)))))
Del Piero 04.08.2013, 14:03 Ali İzgi'nin söylediği ve tüm Sivas'ın dilinde dolanan bir söz )))
Şahsen ben duymadım.
yani uydurma değil diyorsunuz :))))))))))
3. lig mi yoksa 2. lig mi şimdi tam hatırlayamıyorum Elazığ ile oynuyorduk yanılmıyorsam. Sol açıkta Elazığ'ın uzun saçlı oyuncusu vardı. Bir pozisyonda acılar içinde yerde kaldı ve uzunca yuvarlandı. O yıllarda Reha Muhtar çok popülerdi. Bizim taraftarlardan biri sahada duyulacak şekilde Reha Muhtar gibi "Acı var mı acı ? " diye bağırdı. Tribünler kahkahaya boğuldu haliyle:)
Besyo_cu 04.08.2013, 15:07 sanırım engin baytar eskişehirspordayken rakip futbolcu tarafından düşürülüyor hakem faul olmadığına karar veriyor ve engine kalk oyna diyor enginde kalkıp çifte telli oynuyor :)))))
Engin'i hatırlamadım ama bu olayın efsanesi Rize'nin emektar futbolcusu Cumhur'dur ;
http://www.youtube.com/watch?v=Gbh9uFKxEhU
Del Piero 04.08.2013, 19:07 Engin'i hatırlamadım ama bu olayın efsanesi Rize'nin emektar futbolcusu Cumhur'dur ;
http://www.youtube.com/watch?v=Gbh9uFKxEhU
sanırım ben yanlış anımsadım o zaman :D :D :D
ELLİSEKİZ 04.08.2013, 19:29 yani uydurma değil diyorsunuz :))))))))))
Yalan olsa aynı anda tüm şehrin diline düşmezdi )))Hatta yiğeni okul arkadaşımdı .Göğlendi göğlendi diye oynatırdık çocuğu:) Cahillik işte .
DOGU_BEY 06.08.2013, 03:34 Mihajlovic: "Mourinho ile futbol konuşmam. futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli"
Jose Mourinho: "jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
muspol58 06.08.2013, 10:14 sabah sabah çok güldümya hepsi çok güzeldi emeğinize saglık
Muhabir: 18 yaş altı bir çok çocuk iddia oynuyor onlara bir nasihatiniz varmı?
Sergen Yalçın : Bundesligaya oynamasınlar orada çok süpriz oluyor
Hepsine bittim ama Metin Tekin bir başkaymış yahu. Resmen Futbolun Nasrettin Hocasıymış :)
Metin Tekin: 80'li yılların sonlarında Beşiktaş-Boluspor maçı. hakem beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, boluspor'a tartışmalı bir penaltı verir. maç çığrından çıkmıştır. boluspor 2. golü de atar. metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar, ama metin hala topa dokunmaz.
hakem: "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım"
metin: "hocam sahanıza geçin de başlayalım".
bundan sonra kırmızıyı yemiş mi bilmiyoruz.
Bir maçta Recep Çetin kırmızı kart görür ve soyunma odasına gider. Daha 5 dakika geçmeden arkasından Metin Tekin gelir.
DOGU_BEY 12.10.2013, 21:24 Manuel Fernandes :''Çok soruyorlar neden gülmüyorsun diye...Annem yanımda değilde ondan her maç düşünüyorum annem olsaydı da beni izleseydi...''
''Oğlum Xavi'yi çok seviyor.Her golünü mesajla tebrik ediyor ve mükemmel olan ise Xavi ona hemen cevap veriyor."
-Vicente Del Bosque
"Bırakın artık Ronaldo mu Messi mi tartışmasını. Bu Dünya'da Ronaldinho diye bir gerçek var."
- Pele
"italya Kupası'nı kazanmıştık,annem mesaj attı.Geç diye o gece aramadım.Sabah ise annemi kaybetmiştim."
- Javier Zannetti
''Goller ketçaba benzer dökülmeye başladığında devamı gelir.''
- Cristiano Ronaldo
Mario Balotelli: ''Gerçektende dayanılmaz birisiyim. Aynanın karşısına geçtiğimde bazen kendime baktığımı unutarak 'kim bu yakışıklı çocuk' diyorum.''
"Babam alkolikti ve ailecek fakirlikle boğuşuyorduk.Bu ortamda yiyecek bulmak bir yana fena halde açlık çekiyordum.Arkadaşlarımla bisikletler çalıyor,bazen de işi abartıp araba hırsızlığına kalkıyorduk.Zor bir çocukluk geçirdim ve şimdi eşimden çocuklarım adına tek bir isteğim var;buzdolabının her zaman yiyeceklerle dolu olması."
-Zlatan Ibrahimovic
Mario Balotelli soyunma odasında Roma taraftarları tarafından maymun hareketi yapılarak kendisine muz attıldı sonra Balotelli Sessizce Oturup ağladı. "Ve Mario neden o ağlıyordu sorulduğunda, yanıtladı: Ben bir maymun veya bir adam İsem Sonuçta Bir Canlıyım.
KAHROLSUN IRKÇILIK.
Milli takım Fatih Terim öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır..
Allah Kerim, Fatih Terim! :)))
Maicon ; "Son 2 Senede Kendimi Gece Hayatına Biraz Fazla Kaptırdım. Sonra Bir Gün Oğlum Neden Artık 11'de Oynamadığımı Sordu. Ağladım..."
"Çocukluğumda Almanlar bizimle Türk Takımları Şampiyonlar Liginde hep başarısız diye alay ederlerdi. Bir tane milli maç var,hiç unutmam. Sol bekte Abdullah Ercan Ağabey vardı. Bir top attı. Hakan Şükür Ağabey de kafayla Oliver Kahn'a gol atmıştı. Iki hafta boyunca okulla çok mutlu gitmiştim. Okuldaki arkadaşlarımın hiçbirisi konuşamadı."
- Olcay Şahan
Spiker ''Çok hızlı koşuyorsun, rahat çalım atabiliyorsun, top kaptırmıyorsun ama neden orta açamıyorsun?''
İbrahim Üzülmez ''Kardeşim zaten ortayıda açabilsem beni Real Madrid alırdı.''
Sivasli010 12.10.2013, 21:55 Manuel Fernandes :''Çok soruyorlar neden gülmüyorsun diye...Annem yanımda değilde ondan her maç düşünüyorum annem olsaydı da beni izleseydi...''
''Oğlum Xavi'yi çok seviyor.Her golünü mesajla tebrik ediyor ve mükemmel olan ise Xavi ona hemen cevap veriyor."
-Vicente Del Bosque
"Bırakın artık Ronaldo mu Messi mi tartışmasını. Bu Dünya'da Ronaldinho diye bir gerçek var."
- Pele
"italya Kupası'nı kazanmıştık,annem mesaj attı.Geç diye o gece aramadım.Sabah ise annemi kaybetmiştim."
- Javier Zannetti
''Goller ketçaba benzer dökülmeye başladığında devamı gelir.''
- Cristiano Ronaldo
Mario Balotelli: ''Gerçektende dayanılmaz birisiyim. Aynanın karşısına geçtiğimde bazen kendime baktığımı unutarak 'kim bu yakışıklı çocuk' diyorum.''
"Babam alkolikti ve ailecek fakirlikle boğuşuyorduk.Bu ortamda yiyecek bulmak bir yana fena halde açlık çekiyordum.Arkadaşlarımla bisikletler çalıyor,bazen de işi abartıp araba hırsızlığına kalkıyorduk.Zor bir çocukluk geçirdim ve şimdi eşimden çocuklarım adına tek bir isteğim var;buzdolabının her zaman yiyeceklerle dolu olması."
-Zlatan Ibrahimovic
Mario Balotelli soyunma odasında Roma taraftarları tarafından maymun hareketi yapılarak kendisine muz attıldı sonra Balotelli Sessizce Oturup ağladı. "Ve Mario neden o ağlıyordu sorulduğunda, yanıtladı: Ben bir maymun veya bir adam İsem Sonuçta Bir Canlıyım.
KAHROLSUN IRKÇILIK.
Milli takım Fatih Terim öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır..
Allah Kerim, Fatih Terim! :)))
Maicon ; "Son 2 Senede Kendimi Gece Hayatına Biraz Fazla Kaptırdım. Sonra Bir Gün Oğlum Neden Artık 11'de Oynamadığımı Sordu. Ağladım..."
"Çocukluğumda Almanlar bizimle Türk Takımları Şampiyonlar Liginde hep başarısız diye alay ederlerdi. Bir tane milli maç var,hiç unutmam. Sol bekte Abdullah Ercan Ağabey vardı. Bir top attı. Hakan Şükür Ağabey de kafayla Oliver Kahn'a gol atmıştı. Iki hafta boyunca okulla çok mutlu gitmiştim. Okuldaki arkadaşlarımın hiçbirisi konuşamadı."
- Olcay Şahan
Spiker ''Çok hızlı koşuyorsun, rahat çalım atabiliyorsun, top kaptırmıyorsun ama neden orta açamıyorsun?''
İbrahim Üzülmez ''Kardeşim zaten ortayıda açabilsem beni Real Madrid alırdı.''
hepsi cok guzel agabey daha fazlasini bekleriz
Ama tek bu biraz aciydi
migroArmis 12.10.2013, 22:55 sanırım ben yanlış anımsadım o zaman :D :D :D
Beşyo_cu kardeşin söylediği doğrudur muhakkak fakatben Engin in böyle bir hareket içersine girdiğini anımsıyor gibiyim...
DOGU_BEY 03.11.2013, 00:42 '' Sizden şut değil, GOL istiyorum!...''
-ROBERTO CARLOS / Sivasspor Teknik Direktörü
Maçın kırılma anı 45.dakikada ofsayttan yediğimiz 5.goldü..
Hollandaya 11-0 yenilen san marino teknik direktörü Mazza :))
Yusuf Çevik 03.11.2013, 16:14 Mecnun Odyakmaz : "Hayaller ancak kurulduğu zaman gerçekleşir." :D garip bir söz ama :D
tykinik58 04.11.2013, 08:45 2013-2014 sezonunun (bu sezon) ilk haftalarında gol atan Manuel De Costa için;
Halktan birinin (taraftarın) yorumu
- İyi ki Manuel ya bir de Otomatik olsaydı. :D :D :D
DOGU_BEY 04.12.2013, 18:29 bugünkü Balıkesirspor faciasından sonra ts için yapılan incciler:
Kupada tsnin önünü kesmişler, muhteşem Yüzyıldaki SÜMBÜL AĞA'yı başkan yapacaklarmış :D
Yine kupa yine SAP :D
kesin Balıkeirspora teşvik verildi kesinnn, şike var :D
FIRTINAYMIŞ...sizden olsa ola BEBEK GAZI olur :)))
bugünkü Balıkesirspor faciasından sonra ts için yapılan incciler:
Kupada tsnin önünü kesmişler, muhteşem Yüzyıldaki SÜMBÜL AĞA'yı başkan yapacaklarmış :D
Yine kupa yine SAP :D
kesin Balıkeirspora teşvik verildi kesinnn, şike var :D
FIRTINAYMIŞ...sizden olsa ola BEBEK GAZI olur :)))
Güzel İNCİLER dizmişler.:D
Fenerbahçe'de kupaya veda ederek tekrar fabrika ayarlarına dönüş yaptı.:)
DOGU_BEY 04.12.2013, 23:04 Güzel İNCİLER dizmişler.:D
Fenerbahçe'de kupaya veda ederek tekrar fabrika ayarlarına dönüş yaptı.:)
aynen abi...inşallah gs ve bjk de aynı hüsrana uğrarlar ve kupa artık bize gelir :)
DOGU_BEY 11.01.2014, 14:17 Fanatik bir Juventuslu baba 5 yaşındaki oğlunun Milan'lı olduğunu öğrenmesi üzerine rahibe gidip oğlunun içine şeytan girdiğini söyledi.
İşin ilginç yanı Rahip,babaya oğlunun tüm gün Juventus forması ile şarkılar söylemesi yönünde tavsiyeler verdi. :))
DOGU_BEY 30.01.2014, 22:30 _ATIF ŞAKŞUKA topla buluşuyor şuuut ve az farkla dışarıda!!!
_Akhisar 3.gole çok yaklaştı (durum ise 1-0!!!)
_Brezilyalı Da Costa Ttopu uzaklaştırıyor (da costa fas asıllı portekizli!!)
bilin bakalım bu inciler kime ait???
tabi ki kendini spiker ve gazeteci zannede AT GÖZLÜKLÜ, Sivas sendromlu ÜMİT AKTAN'a!!!....
ramazan5842 09.09.2014, 11:21 Bugünkü İzlanda maçı öncesi Fatih Terim'in basın toplantısından...
Gazeteci:"Hocam Volkan konusunda ne düşünüyorsunuz."
F.T: iki üç saniye şaşırır kalır ve "Volkan mı..." der.
Gazeteci:Hocam Volkan Demirel değil izlanda daki Volkan patlamasını soruyoruz.
F.T: haa bende Volkan deyince....
(Hatırlanacağı gibi Fatih Terim Volkan Demirel'i davranışlarından dolayı kadroya almamıştı...
|