cilginankarali
21.02.2012, 12:02
Merhaba arkadaşlar allahın izniyle haziran ayında bir bebek bekliyoruz. Ben ankaradayım doğacak bebeğimiz için sivas spor ürünlerini nerden bulabilirim.
Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar Ürünleri cilginankarali 21.02.2012, 12:02 Merhaba arkadaşlar allahın izniyle haziran ayında bir bebek bekliyoruz. Ben ankaradayım doğacak bebeğimiz için sivas spor ürünlerini nerden bulabilirim. 58hsn58 21.02.2012, 12:51 Hayirlisi olsun, allah bagislasin, anali babali buyutsun insallah... guzel bir konu aslinda, kac kez forumlarda bu konu dolasti ama hala bi net cevap yok, bende buna yaniyom iste... Kac kes Sivasa gelipte forma alamadan geri gidiyom, cunku yok... buna bir care bulunmasi lazim... adres58 21.02.2012, 13:09 Allah analı babalı büyütsün gardaş... Ben geçen yıl Sivasa geldiğimde Stadyumdaki mağazadan bayağı bir malzeme almıştım. Umarım seninde öyle bir imkanın olur. Ayrıca silahımada güzel bir kabze yaptırdım. Sadece kendi imkanlarımla oldu bu iş. Maalesef başka bir şekilde imkanımız yok. İnternetten on-line satışımızda yok. bu durumdan bütün arkadaşlarımız muzdarip maalesef... emekli_yiğido 21.02.2012, 14:08 Merhaba arkadaşlar allahın izniyle haziran ayında bir bebek bekliyoruz. Ben ankaradayım doğacak bebeğimiz için sivas spor ürünlerini nerden bulabilirim.gençler maçında 19 mayıs stadı Havaş tarafında maçtan önce satarlar orjinal ürün bulman zor burdan en iyisi sivas tan maça geelenlerden sipariş verebilirsin cilginankarali 21.02.2012, 14:29 benim kalkıp sivasa gitme şansım yok ama en azından bu forumdan bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş vardır elbet. ozsivasli58 21.02.2012, 17:50 Allah c.c. analı babalı büyütsün.Allah c.c. bagışlasın.Amin Amin Amin... |