Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay'ın "ODYAKMAZ" Sevinci
İbrahim58070 25.02.2012, 16:10 http://images.beyazgazete.com/haber/2012/2/18/20120218_riza-calimbay-basit-goller-yeyince-maglup-olduk.jpg
ÇALIMBAY: TAKIM BİR 'OH' ÇEKTİ
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise başkan Otyakmaz'ın tahliyesinin takımda sevinçle karşılandığını belirterek, ''Gerçekten çok mutlu olduk, çok sevindik. Takım açısından, camia açısından çok önemli bir şeydi. Mutluyuz, her açıdan iyi oldu'' dedi.
Takımın bundan sonraki süreçte daha da rahatlayacağını anlatan Çalımbay, ''Takım bir 'oh' çekti, artık bundan sonra her açıdan daha rahatız'' ifadelerini kullandı.
Ligde yarın oynayacakları Gençlerbirliği maçının önemine dikkati çeken Çalımbay, ''Bizim açımızdan final maçı'' dedi.
Başkanın çıkması takıma nasıl bi moral olduysa takım dün gece hiç uyumamış.
19 Mayısta yarın Gençleri yener toplu bir kutlamada orda yaparsak bu moralle GS yıda 4 Eylülün çimlerine gömeriz artık.
aman hocam final maçımızda en kötü 1 puan olsun yoksa avantajımızı kaybederiz
TUM SIVASLILARIN GOZU AYDIN. YARIN IYI BIR SONUCLA ANKARADAN DONER BASKANI SELAMLARIZ.
HababamHa 25.02.2012, 16:37 Bundan sonra bu moralle ligi sallayacağız hocam,bu sallama yarınki maçla başlarsa harika olur.
yenılsek te onemlı deil,başkan cıktı ya gerısı teferuat
58 SiVaSıM 58 25.02.2012, 17:11 bu moralle gençleri devirmek şart !!!
B.DUMANLI 25.02.2012, 17:16 Baskan´in durumu Sivasspor´un gelecegi ile yakindan ilgili oldugu icin haliyle oyuncularda gergin oluyor ve bundan nasibini aliyorlardi.Daha dogrusu oyuncular gelecekleri acisindan süphe icerisindeydiler.Tahliye isi teknik kadro ve futbolcularin moral ve motivasyonunu ister istemez cogaltti.Bu moral ve motivasyonla Genclerbirligini yeneriz umarim.Aksi taktirde Bursa bugünki aldigi galibiyetle siralamada 3 puan arkamizdan geliyor.
yiğido58sinan 25.02.2012, 17:26 Başkanın çıkması takıma nasıl bi moral olduysa takım dün gece hiç uyumamış.
19 Mayısta yarın Gençleri yener toplu bir kutlamada orda yaparsak bu moralle GS yıda 4 Eylülün çimlerine gömeriz artık.
Inşallah yeneriz de maça uykusuzmu çıkacaklar şimdi :(
58akif34 25.02.2012, 17:42 sadece rıza hoca degıl hepimiz ohhhhhh cektık
58_SEMİH_58 25.02.2012, 17:49 Aylardır yıllardır başkanın soyadını olduğundan neden farklı yazarlar ki ? Odyakmaz değil Otyakmaz
Inşallah yeneriz de maça uykusuzmu çıkacaklar şimdi :(
Yok uykusuz çıkılırmı hiç bu gece telafi ederler.:)
Takım saat 19:00 la 21:00 arası toplantıda ondan sonra yat çünki yarın maç var.
Bu arada Başkan'da yarın Ankara'da 19 Mayısta olacakmış onuda belirteyim..
yigidolar06 25.02.2012, 20:07 Inşallah yeneriz de maça uykusuzmu çıkacaklar şimdi :(Yarın düğün bayram var sinan gardaş ben bunu kaldıkları ramada otelde gördüm
hasanim58 25.02.2012, 20:39 baskanimizin serbest kalmasi serefine bu maci mutlaka almaliyiz ve baskanimiza hediye etmeliyiz haydi riza hocam patlat bombayi al su maci
burak58as553 25.02.2012, 20:40 Mecnun başkan sen bizim GU-RU-RU-MUZ-SUN..
ozsivasli58 25.02.2012, 20:54 Uykusuzluğa değer.Büyük geçmiş olsun.Hayırlısı Allahtan.
sadece rıza hoca degıl hepimiz ohhhhhh cektık
Sevgili baskanim gecmis olsun aramiza hosgeldiniz sizinle hic karsilasmadik ama giyabinda seni cok seviyorum zira hemsehrim oldugun bir tarafa verdigin bazi kararlarinda seni cok cesaretli ve isabetli olarak biliyorum bundan dolayi size bir baska sevgi ile bakiyorum insallah bundan sonraki hayatindada böyle cesaretli ve yürekli kararlar vererek sivassporumruzu istenilen yere tasiyacaksiniz bunda hem fikirim sizin yoklugunuzda biz cok seyler hissettik zira bir hanede büyüklük nederece önemliise bir cemiada da sizin olmayisiniz o derece önemli sizleri seven Gurbetci kardesiniz .selam ve dua larimla .....,
Başkanın çıkması takıma nasıl bi moral olduysa takım dün gece hiç uyumamış.
inşallah gs ye burda bi fark atsak ne güzel olur ahahahah :)
|