Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolardan Halis Özkahya'ya tepki

Rallim58
06.03.2012, 11:14
http://resimzade.com/Show.html?i=34688&token=6420 (http://resimzade.com/Show.html?i=34688&token=6420)

FİFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya'ya tepki çığ gibi büyüyor. Yalova bölgesi hakemlerinden Öğretmen Halis Özkahya, Dün akşam Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanan Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasında yaptığı sonuca etki edecek kararlarına yiğidolar tepki gösteriyor. Karşılaşmanın 3. dakikasında Kaan'a sert giren Necati'ye sarı kartı, 5. dakikada ceza alanı içerisinde Eneramo'nun düşürülmesinde Ujfalusi'ye kırmızı kartı ve penaltıyı, 89. dakika da Aydın'a direk kırmızı kartını kullanma cesaretini gösteremeyen Hakem Halis Özkahya karşılaşmanın önüne geçerek müsabakaya etki ettiği tartışılıyor.

Müsabanın konuk ekip Galatasaray leyhinde 4-0 bittiği müsabaka hakkında spor yorumcuları ve eski hakemlerin tamamına yakınının penaltı ve kırmızı kartları gösteremediği belirtilirken, Özkahya'nın takdir haklarını Galatasaraydan yana kullanması tepkilere neden oluyor.

Sivasspor taraftarları yiğidolar ise "yeter artık.. hakemlerin gaspettiği puanları eklediğimizde Sivasssporumuz banko play off'da olacak iken şimdi ilk 8 bile hayal olmaya yüz tutuyor. Yanlı tutumlarından dolayı, taraf tutan hakemleri kınıyor, MHK'yi en son oynanan Galatasaray kasedini izlemeye ve göreve davet ediyoruz" şeklinde konuştular.

-14 derece oynanan karşılaşmada yaptığı bariz hakem hatalarına, stadyumu sezon boyunca ilk kez dolduran yiğidolar, zaman zaman alkışla zaman zaman da sözlü tezahüratlarıyla "hakem buraya yumruk havaya, Sabri hakemi buraya getir, işte hakem işte şampiyon.. " şeklinde kinayeli göndermelerle protesto etti.

Rallim58
06.03.2012, 11:32
Halis Özkahya ile;

4 Mayıs 2008 Sivasspor-Galatasaray 3 - 5

5 Nisan 2010 Sivasspor-Galatasaray 1 - 1

5 Mart 2012 Sivasspor-Galatasaray 0 - 4

ünisivas
06.03.2012, 11:45
05.03.2012 MS Sivasspor 0 - 4 Galatasaray
03.10.2010 MS Sivasspor 1 - 1 Gaziantepspor
05.04.2010 MS Sivasspor 1 - 1 Galatasaray
27.01.2010 MS Bursaspor 4 - 0 Sivasspor
08.08.2009 MS Sivasspor 1 - 2 Trabzonspor
24.05.2009 MS Sivasspor 3 - 2 Gençlerbirliği
24.10.2008 MS Beşiktaş 1 - 1 Sivasspor
04.05.2008 MS Sivasspor 3 - 5 Galatasaray
14.03.2008 MS Manisaspor 1 - 1 Sivasspor
16.02.2008 MS Hacettepe 0 - 1 Sivasspor
30.09.2007 MS Sivasspor 3 - 2 Bursaspor
25.02.2007 MS Sivasspor 1 - 3 Konyaspor
30.09.2006 MS Sivasspor 0 - 2 Ankaraspor

SİVASSPORUMUZ halis özkahya ile bugune kadar yaptığı karşılaşmalarda 3 Galibiyet 6 Yenilgi ve 4 beraberlik almıştır...

kayayatakci
06.03.2012, 11:46
halis özkahya denen .s...o..c..sivassporumuzun resmen hakkini gasp etti penaltiyi vermedi o hakem olamaz olsa olsa galtaksarayin cigolosu olur .yaziklar olsun böylelerine ..üzülme yigidom kupada veya seneye onun acisini aliriz ..

sivasmivas
06.03.2012, 11:48
arkadaşlar laf ebeliği yapıyoruz hepimizde buyrun sıze adres herkes protesto etsın macın hakemini,

az çekirdek yiyin takıma destek verin, az chat yapın hakemi protesto edin..
iletisim@tff.org

Alİ58SVS58
06.03.2012, 12:06
arkadaşlar bunu atayan zatn tff kimi kime şikayet edecz madem fifa kokartı var fifaya yanlı maç yapıyor veya becereksiz maçları incelensin die mesaj atsak nasıl olur acaba tabi bn fazla anlmm:) biln varsa ing site ne söleyin gönderilelim yksa haftaya ödüllendirilir bu hakm..

fatih585858
06.03.2012, 12:21
arkadaşlar laf ebeliği yapıyoruz hepimizde buyrun sıze adres herkes protesto etsın macın hakemini,

iletisim@tff.org

Kardeşim şikayet edelimde, bir faydası olacağını düşünmüyorum. Tff'nin, Yayıncı kuruluşun umurunda mı sanıyorsun ? Bir anadolu takımının hakkının yenmesi. Onların daha da işine geliyor. İlk 4'te fb,gs,bjk ve ts'nin olması.

ZiDaNe58
06.03.2012, 12:49
nedr bu çektğmz hakemlerden ve kalecilerden

HAŞİM5858
06.03.2012, 13:45
Aleyhimize benzer pozisyonlardı 5-6 tane penaltı kararı verildi. Ama Bu sene Federasyon GS yi şampiyon yapma kararı almış olacak ki kurallar GS için uygulanmıyor. Şu hakemlere çok şey söyleceğimde terbiyem elvermiyor... Ortada bir tiyatro oynanıyor ve görünen o ki GS şampiyon olana kadar tiyatro devam edecek....

58ToPraK58
06.03.2012, 13:52
Bu sene Galatasaray'ı şampiyon yapacaklar. Play offa falan hiç gerek yok. Zaman kaybına gerek yok. Adamlar şimdiden versinler kupayı, kimseyi boşuna uğraştırmasınlar. İstanbul takımlarına ayrı Anadolu takımlarına ayrı davranırlarsa Türk futbolundan hiçbir şey beklemesin kimse. Dört takımı büyük diye adlandırır diğerlerine küçük takım gözüyle bakarsan biz daha ne Avrupa'da ne de Türk milli takımı seviyesinde başarı elde ederiz. Takıma göre değil de ne zaman oyuna göre maç kazanılırsa o zaman bizim ligimiz bir yerlere gelir. Ama bu da böyle hakemlikten anlamayan İstanbul takımı olunca gördüğünü çalamayan hakemciklerle işimiz çok çok zor. Elimizden alınan şampiyonlukta da aynısı oldu. Kimse bize yapılan haksızlığı görmedi. Şikeye o kadar insan alınır da hakemler böyle dışarıda bırakılırsa onlar da keyfine göre karar vermeye devam eder. Versinler bakalım sonu ne olacak o kadar futbolcunun, emeğin hakkını nasıl ödeyecekler. Bu sene yayıncı kuruluşun da maddi kaybının olması nedeniyle bu dört büyütülmüşleri bile bile ilk dört içerisine alacaklar ki yayıncı kuruluşun zararlarını play offla karşılayabilsinler. Biz ne kadar çabalasak da ilk dörtte kimin olacağı baştan beri belliydi. Spor programlarına da bakın onların söylemi de istediği de farklı değil. Biz istesek de play offtan bir şekilde şampiyonluğumuzu aldıkları gibi saf dışı edecekler...

favori58
06.03.2012, 14:54

iletisim@tff.org

Vay senin ağızına sağlık kardeşim,.haydi tepkimizi gösterelim.sadece MHK'ye değil yayıncı kuruluşada...

yurtoglu22
06.03.2012, 16:00
Sayin TFF yetgileri eger bizler sporda da ilerlemek istiyorsak takim rekleri degilde spor da ki uygulanacak olan kurarlari uygulayarak yaparsak ve yakuta bazi RENKLERE DÜDÜK CALAN Bazi Hahemlerimizide ayni yöne yönledirirsek herhalde cok iyi bir is basarmis oluruz... Ben sizlerin 05.03.2012 Tarihli SVS - GS Macindan bahsedim insallah maci bir sefer seyretip yönetilen Rezilliklere sizlerinde sahit olmanizi isterim ben ALMANYA da yasayan bir SVS Taraftariyim GS Bizim takimimiz lafimiz yok ama ikili standart oldugu zaman siz TFF yöneticileri gereken neyse YAPILMASINI yapin.. Hesabini sorun Taraftar sordugu zaman ceza aliyor Camiya tepki gösterdigindede ceza aliyor ama sizler müdahale edrseniz zamaninda kimseye sorma ve sorusturma düsmez.... klaviyem türkce degil insallah anlasilir...

Saygilar Selamlar
Bekir Yurtoglu [Bu yaziyi TFF gönderdim herkesin sikayetini yazip göndersin saygilar )
ALMANYA

MMK
06.03.2012, 16:10
En basit ve en ucuz ve de en risksiz şike hakem ayarlanarak yapılan şikedir.Kimse sormaz,sorgulamaz.Dava konusu hiç olmaz.

Yusuf Çevik
06.03.2012, 16:23
yav aga 4 tane yemişin daha neyi diyorsun ya ne hakemi ya,atsaydın pozisyonları,fenerbahçe maçında ötecektin.

bahane buulmayın . maçın kaderine etki edecek birşey yapmadı adam.sığınmayın bahanelereee.

savaş2
06.03.2012, 16:29
Türkiye Futbol Federasyonu - İstinye

Adres : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 PK:34460
İstinye / İstanbul
Telefon : 0 212 362 22 22
Faks: 0 212 323 49 50
Mail: iletisim@tff.org

Türkiye Futbol Federasyonu - Ankara

Adres : Ehlibeyt Mahallesi 6. Sokak No 3 06520 Balgat / Ankara
Telefon : 0-312- 473 45 45
Faks : 0-312-473 45 02

Milli Takımlar

Telefon Santral : 0212 282 70 20
Faks: 0212 282 70 15
Adres: Konaklar Mah. Söğüt Sok. No:9 (Pembe Köşk) PK:34330
4. Levent /Beşiktaş

TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü

Adres : Beybostan Sk.No.2 Beylerbeyi / İstanbul
Tel : 0-216- 321 78 93
Faks : 0-216- 321 78 94

TFF'nin İstinye Merkezi'nde bulunan birimleri:

Hukuk Müşavirliği
Telefon Santral: 0-212 362 23 50
Faks: 0-212-323 47 87

Profesyonel Futbol Disiplin

***hakemlerle ilgili düşüncelerimizi gönderelim arkdaşlar

yigidolar06
06.03.2012, 17:57
Ben rıza hocanın yerinde olsam defans ağırlıklı sert futbol vede beraberliğe yatan anlayışla futbol oynatırdım yada al gülüm ver gülüm rakibin üzerine gitmeden az farkla yenilmeyi tercih ederdim işin doğrusu istanbula birde trabzona kafa tutmuyacan yıllarca ben bunu gördüm gol attıkta hakem geçersizmi saydı

infial§
06.03.2012, 18:28
bende hakeme çok kızanlardanım,bunların şerefsız olduğuna hem fikiriz,ama takımda berbattı,herkes kalecıyı konuşuyor,ts maçında ben oynuyum kalede,bunlardan daha ıyı oynarım

58MUAMMER58
06.03.2012, 21:33
maçın sonucunu direkt hakeme bağlamak istemiyorum neticede hakemde faktördür biz kaleci sorunu ve gol atması gerekenlerin düzgün son vuruş yapamaması yüzünden yenildik bu sezon tff baskı altında kaldı ne ceza vermeye nede takımları düzlüğe çıkarmaya cesaret edemedi yayıncı kuruluş zarar etti gs temiz takım havasına girdi ilk 4 takım haftalar öncesinden bellli odu araya başka takımın gireceğine inanmıyorum ortada futbol sineması var ilk 4 takım jön anadolu takımları fiğüran buna mhk de çanak tutuyor hakemlerden kimse hesap soramıyor halis özkahya özenle seçilmiş biri nasılsa onla maç kazanamıyoruz golcüler biraz iyi olsalardı halis atkahyasını konuşmazdık sezon başından beri hakemler genel olarak aleyhimize kararlar veriyor sesimizi kimse duymuyor zaten :mad:

cılgınsivas58
06.03.2012, 22:09
yeter mhk yeter!!!

58 SiVaSıM 58
06.03.2012, 22:19
halis denen adam koyu gsli ama neden gs maçına veriyorlar bilmiş değilim cüneyt veya fırat neden verilmedi !!!!!

poolat58
06.03.2012, 23:04
haekm net 3 tane arı kart ve 1 penaltımızı vermedi.ilk yarı golü yedikten sonra gs li oyuncular sürekli kendini yere attı zaman tükendi gitti. ikinci yarı da hatalar devam edince bu sokr oldu

yiğidoyiğit
07.03.2012, 12:32

iletisim@tff.org

Sevgili yiğido sözlerinde haklı ve ben aşağıda vermiş olduğum mail'i TFF'ye gönderdim. Sizlerde yazın.....

Sayın MHK Yetkilileri,

Sizlerden ricam, lütfen oynanan 2011-2012 sezonu Sivasspor maçlarının tümünü izlemenizdir. Atamış olduğunuz hakemlerin (örneğin H.Özkahya, S.Abay, B.Yıldırım, vs.vs.) Sivasspor'a nasıl zarar verdiğinizi göreceksiniz. Futbolu bilen taraflı tarafsız tüm insanların gördüğünü tabii halen neden göremediğinizi de anlamış değilim.

Şike davasının sürdüğü günümüzde "sayın hakemlerimizin yaptıkları maç yönetimleri" şike davasında bazı eksikliklerin olduğu kanaatini bende oluşturmaktadır. Medya tarafından büyük olarak tanımlanan ve ciro yapabilmeleri için tamamen büyütülmüş takımların maçlarında atamış olduğunuz hakemlerin bu takımlar lehine şike yaptığını düşünüyorum. Savcıları ve sizleri gerekli araştırma yapılması için bir vatandaş olarak göreve çağırıyorum.

Büyütülmüş takımların maçlarında yerli hakemler adil olamadıklarından dolayı yabancı hakem istiyorum.

Mevcut durumun analiz edilerek biran önce suçlu bulunan hakemlerin tarafınızca cezalandırılmasını, eğer bir takım menfaatler sağlandı ise bunların cezaları ile beraber geri alınarak hak sahiplerine iyade edilmesini arz ederim. Bu haksız uygulamaları yapan ve göz yuman kişilerin de yüce Türk adaleti önüne hesap vereceğiniz günler yakındır.

Saygılarımla,
H.Ertürk